achtergrond

Geenstijl

Moslims boos, Geert Wilders is een deurmat

Maar natuurrrrrlijk

Alsof we nog niet genoeg aan onze kop hadden is de gezellige tak van het moslimgilde nu ook ingevoegd op Snelweg 2020. In Frankrijk is een leraar onthoofd door een strijder van Allah en dat zorgt natuurlijk voor een golf van verontwaardiging in de islamitische wereld... 

... omdat Emmanuel Macron het gore lef had, naar aanleiding van die gruwelijke onthoofding op klaarlichte dag, kritiek te leveren op de islam. De Turkse dicktator Erdogan slaat wild om zich heen, Pakistan is over de zeik, moslims roepen massaal op tot het boycotten van Franse producten, totale uitblinkers in absolute toplanden doen ruig tegen een vlag en op sociale media plaatst iedereen en z'n baard een plaatje als protest tegen respectloos gedoe tegenover Mootje.

Als klap op de onthoofding maakt Geertje Wilders ruzie met de Turktator en nu is Geert een MAT - dat vinden moslims heel erg beledigend enzo. En straks staat er weer een roedel boos kijkende Turken met smeermessen in een paar sinaasappels te porren en dan is het feest wel weer compleet. Gelukkig hebben we hier mensen als Peter R. de Vries om de hete brij straks eens lekker te voorzien van een sausje dat we het toch vooral aan onszelf te danken hebben.

Ondertussen is deze strijder van Allah digitaal onthoofd

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Plaatje. Dit is nou 'gesegmenteerde logica'

Komt in evenveel kleuren als kampen maar deze valt al jaren het meest op

@Spartacus | 24-04-24 | 21:00 | 227 reacties

Wilders drukt aangifte tegen Timmerfrans door

'Wilders verzoekt het Openbaar Ministerie om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar Timmermans'

@Mosterd | 22-04-24 | 17:54 | 447 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.