Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lullen over enen en nullen in het Stamcafé

Bart een 0, Brenno een 1

Snapt u het nog? De uitspraken van Akwasi op de Dam waren volgens het Openbaar Ministerie opruiend én strafbaar, maar hij krijgt geen straf. Alleen strafwerk: hij moest als een klein weerloos negertje gewoon even een briefje schrijven met de mening van het OM er in, en dan was er niks aan de hand verder. Dat is betuttelracisme, maar sowieso: dat kan toch niet? Je kan onderzoek doen en oordelen dat zijn uitspraken weliswaar onhandig of onprettig of onfris zijn, maar niet strafbaar, en daarmee de zaak laten vallen. Je kan ook oordelen dat zijn uitspraken opruiend zijn, en daarmee strafbaar, en hem vervolgens dus ofwel vervolgen, ofwel beboeten voor een bedrag dat dan vervolgens naar het Rode Kruis wordt gegrapperhaust. Maar je kan *niet* oordelen dat zijn uitspraken opruiend en strafbaar zijn, en hem dan laten opschrijven dat ie het nooit meer zal doen. 

Dat riekt, net als bij Grapperhaus, naar klassejustitie, of black privilege, of racisme van de lage verwachtingen, en ook naar absolute lafheid van het OM, die geen geweldsdreiger durven te vervolgen omdat ze dan misschien als racist gezien worden door Hans Laroes of Leo Lucassen of Henry van Loon of Georgina fokking Verbaan. En wat houden we dan over? Willekeur, ongelijke behandeling, en een sorry-briefje dat nul waarde heeft en waarin Aquarium ook nog eens zijn kans grijpt om een 'Zwarte Piet gaat toch wel kapot lekker puh'-zinnetje toe te voegen. Nee jongens. Zo hebben we dat niet afgesproken. Zodra Vrouwe Justitia op basis van huidskleur + opvatting gaat oordelen, is het hek van de dam. Weet je hoe je Geert "Minder Minder Minder = jarenlange politieke vervolging" Wilders in de kaart speelt? Nou. Zo dus.

Het café is geopend, vrienden. Pak een biertje, barolootje, kijk Brenno hierboven terug of streel de ziel met Douglas hieronder, en boom er vooral lekker over verder, in dit weekend waarin de zon weer gaat schijnen. Doe als de paus: geniet van de geneugten des levens, en proost!

Teach us how to, Dougie

Social

Oh, en Never Forget.

Reaguursels

Inloggen

Naast klassenjustitie:
-
rassenjustitie.

bisbisbis | 12-09-20 | 12:05

Tis altijd wat. Eerrst lult die die van Rossum de oren van je kop waardoor de stamgasten in slaap vallen. Nu zat ie weer tumide in een hoekje omdat wanneer hij iets zei klappen kreeg van Tom Staal. En ik vind van Rossum toch wel een hele aardige vent. (een echt mens die gewoon verdriet heeft om zijn hondje). Dus Tom moet nu maar weer even stoppen met die verwijt/paniek blikken wanneer hij een aanzet tot geluid hoort uit de Rossum Hoek. Ik vond deze aflevering trouwens heel leerzaam, moet verdomme mijn mening over die app herzien... maar de aflevering was als lang reclamepraatje voor Menno wel saaier. Maar het blijft een goed uitgevoerd concept. Op 1 ding na..... de verlichting. Daar mogen ze me voor bellen.. karamba... harde schaduwen, halve koppen, spookverlichting van onderuit zoals vroeger op de discodansvloer waardoor de schaduwen van je wimpers over je voorhoofd trokken en het meisje waar je mee danste gillend wegrende omdat ze bang was dat ze voor vers bloed in haar nek gebeten zou gaan worden.

Premier Trutte | 12-09-20 | 11:08

Je pareert alles met "White privilege!" en een dreigend vingertje. Daarmee ontsla je je jezelf van elke verantwoordelijkheid of plicht. Autoriteit en regels zijn ook niet meer niet op jou van toepassing. Uhm, staat deze benadering open voor iedereen? Ik vraag dit voor een blanke vriendin.

MickeyGouda | 12-09-20 | 09:53

De USA lijkt, als je enkel de media moet geloven, inmiddels op een open inrichting, waarbij Trump toevallig één van de gedetineerden is die het beste met stront kan smijten.
Dat blaadje is uiteraard knettergek met hun 'Nobelprijs afschaffen', maar tegelijkertijd zie ik het nog gebeuren dat Trump er 'zijn' eigen prijs van maakt: De Trump-prijs voor de vrede'.
Een grote prijs, ik zeg, de allergrootste prijs, zo'n grote prijs heeft niemand.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-20 | 09:39

@EEnzame SchizofrEEN | 12-09-20 | 09:39: Ja ja, vindt u Nederland anders een toonbeeld van geestelijk welzijn? Het is hier al jaren letterlijk een open inrichting, waar alle geesteszieken van over de hele wereld vrolijk de grens over kunnen wandelen om ons de les te lezen over zwarte piet en bamischijven.
En zolang wij een kaasstengel als Rutte aan de macht hebben, wordt het alleen maar erger.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 13:26
▼ 3 antwoorden verborgen

President Trump genomineerd voor een TWEEDE Nobelprijs voor de vrede

Slechts twee dagen geleden werd president Trump genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede en nu heeft hij een tweede nominatie ontvangen:

President Trump is deze week voor de tweede keer genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede – dit keer voor het tot stand brengen van een historische vredesovereenkomst tussen Servië en de afgescheiden republiek Kosovo.

nypost.com/2020/09/11/donald-trump-no...

Swieberj | 12-09-20 | 07:56 | 1

Tijd voor een Arc de Trump.

Premier Trutte | 12-09-20 | 10:57

Zwarte vrouw in het vliegtuig laat stewardess niet voorbij komen omdat WHITE PRIVILEGE OVER is

In een video van een vliegtuig dat op sociale media circuleert, geeft een zwarte vrouw in een gangpad een stewardess, en op een gegeven moment een andere passagier, de les over hoe White Privilege 'voorbij' is in 2020 en daarom is de stewardess die dat is in dienst van de luchtvaartmaatschappij en verantwoordelijk voor passagiers heeft niet het recht haar te vertellen dat ze moet verhuizen.

twitter.com/RitaPanahi/status/1304382...

(Soms moet een tweede keer op de link klikken om de video te zien)

Swieberj | 12-09-20 | 07:54 | 4

Die zou voor mij niet meer bestaan.
Leuke mensen van alle kleuren daar doen we het voor. Stumper denkt af te dwingen wat eerder voor fatsoenlijke mensen geen vraag was. Alleen kl... tzakken gedroegen zich zo. Nu hoort ze daarbij. Of ze hoorde daar al bij en wil nu met haar onfatsoen afdwingen wat niet af te dwingen is. Respect!!

Rest In Privacy | 12-09-20 | 08:30

In één van mijn klassen zit een mannetje met een identiek probleem. Niet duidelijk een ander huidskleurtje, wel hetzelfde extreem domme gedrag.
Direct anderen de maat nemen op minime details ('U zei rond de klok van..., dat is niet duidelijk geneog dus..', 'U zei: zou je dit willen doen, dat is niet moeten')
Op dat moment krijgt'ie bij mij gewoon lik op stuk: je moet nu weg. Dag. Daarna moeten we (helaas?) als docent nog met zulke figuren in gesprek om ze uit te leggen hoe of wat.
Leert zo'n figuur hier iets van? Nope. In het geval van dit menneke, die is gewoon verknipt. Die krijgt straks geen baan. Verwend tot het bot, nog nooit geholpen in te zien dat zijn autistische gedrag moet veranderen en op deze leeftijd (eind VO) al rijkelijk te laat.
Voor de dame in het vliegtuig geldt ook zo iets. Te lang gevoed met belachelijke ideeën die haar woede voeden, niet gehinderd door enig relativerend vermogen. Te lang in een bubbel geleefd waarin 'ze zichzelf mag wezen', 'ze trots moet zijn'..
Zo'n bubbel moeten we laten knappen. Zo'n mevrouw moet de keerzijde van haar afwijking tegenkomen. En aangezien zachte heelmeesters stinkende wonden maken...
Celstraf met heropvoeding zou een begin kunnen zijn.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-20 | 09:35

@Vuurwezel | 12-09-20 | 07:58: Liever nog tijdens de vlucht. Kan ze vliegen is het een heks, kan ze niet vliegen, dan is ze onschuldig.

Premier Trutte | 12-09-20 | 10:59
▼ 1 antwoord verborgen

Het is wel duidelijk dat OM en justitie ook in de (houd)greep zijn van het inclusiviteitsverhaaltje ofwel het inclusiviteitsvirus en bang om -- al dan niet via twitter en fakebook -- voor racist uitgemaakt te worden door domme en rotte appels binnen de organisatie, bekend domlinks en kutvolk dat hiervoor betaald wordt en/of hier onterecht een goed gevoel van krijgt en telkens zichzelf maar beloont ziet worden voor fout gedrag.

Racisme of beter racist, kennelijk voor sommige nog steeds een krachtig máár zwaar misbruikt woord.

Een zogenaamd inclusieve maatschappij waarbij exclusief beoordeeld, bevoordeeld en weggekeken wordt, begrijpen de domdeugerts het zelf nog wel?

Santoku | 12-09-20 | 07:17 | 1

*En, exclusief vervolgen.

Inclusiviteit, net zo'n clichéwoord én door links/radicaal toegepast woord als solidariteit, tolerantie (en innovatie). Ze lullen erover, mooi weer spelen, met de wind meewaaien, ondertussen is het resultaat meer dan vaker het tegenovergestelde en wordt je genaaid

Dus, dan weet je wat je te wachten staat. Zeker wanneer er niet maatschappijbreed anders gestemd wordt en we ons anders gaan opstellen; in gedrag en keuzes want dit zieke systeem houdt zichzelf graag in stand.

Santoku | 12-09-20 | 07:29

Gelukkig hebben we haar nog op film van toen ze nog 27 was.

Harry.Langezwaal | 12-09-20 | 09:21

@Johanvb | 12-09-20 | 03:49: dat moet dan haast ook wel het geval zijn bij justitie en het OM.

Bang om van voor racist uitgemaakt te worden. Echt te erg dit. Die gasten die dit veroorzaken, ondersteunen en laten gebeuren zijn de knip voor de neus niet waard. Dit werkt als een aanjager tot tweespalt en multispalt.

Mensen gaan bij van alles doordenken en worden achterdochtig bij/voor interactie met iemand met wat meer of minder pigment. Niemand heeft hier wat aan maar de volksmenner kijkt zelfgenoegzaam tevreden naar zichzelf, neerkijkend naar de rest dat is wat een narcist en racist als akwasi doet. En neerkijken doet hij ook op justitie en het OM, nu helemaal. Organisaties geinfesteerd met zwart privilege, zwartracist privilege.

Zoals o.a. Johanvb hier al aanhaalde als werkgever kijk je wel uit om 'inclusiever' te worden met 'kleurtjes' om een verhoogd risisco op gezeik en verpeste sfeer te voorkomen.

De normalere mens met een kleurtje is hiervan de dupe. Maar dat intereseert die opruiers niet, die zijn vooral met zichzelf bezig.

En het OM is een rioolput. Deze in het opruien vakbekwame relnegers (uit Ghana, Rwanda en Nigeria. Hoe dan? Lekker oppleuren met ze). voelen zich alleen maar onaantastbaar en gesteund, deze triestelingen. Afstraffen blijft uit, wat is dit voor signaal? Zwarte Piet, vogelvrij? Bang voor de onterecht bekende linkse iditioten met hun relnegers die elkander gebruiken om zichzelf een goed gevoel aan te praten, als jij je maar slecht voelt.

Santoku | 12-09-20 | 06:58 | 2

Alles met een kleurtje mijden als de pest. Voor je het weet heb je zo'n relneger binnen die vindt dat vanwege privilege een ander zijn werk moet doen, eist hij inclusivieitstrainingen en een diversity officer. Sowieso wordt iedere sfeer tussen collega's verpest door dit soort volk.

5611 | 12-09-20 | 07:47

@5611 | 12-09-20 | 07:47: Probleem is, dat je als bedrijf vanaf een bepaalde grootte, plotseling onder het vergrootglas komt te liggen en je niet alleen maar met 'je werk' bezig mag zijn en dus de beste mensen voor de klus 'mag' aannemen... Inmiddels zitten er bij de overheid zat mensen die op een UVA iets socialerigs gestudeerd hebben, niet echt iets kunnen en dan maar als beleidsmedewerker of projectmanager inclusiviteitsbevordering, niet gehinderd door enig realiteitsbesef of inzicht, bedrijven de maat gaan lopen nemen over waarom dat bedrijf niet milticul is.
De gemeente en overheid die bedrijven komen vertellen wat die meten doen qua personeelsbeleid?! Opbokken.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-20 | 09:46

Veel te vroeg gewekt door landbouwvoitures. Op m'n vrije ochtend! In m'n vrije weekend! Dus beter blijft u in uw gerieflijke stedelijke omgeving. Kunt u tenminste uitslapen. Wollah.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 06:52 | 2

Ik word hier om half 7 's-ochtends gewekt door klopboren, cirkelzagen en heimachines. En als de wind een beetje verkeerd staat, komt de gierlucht van het nabije westland hiernaartoe.

Vuurwezel | 12-09-20 | 06:57

Achterlijker dan achterlijk.

Freezzz | 12-09-20 | 06:44

Jaa, geweldig was dat. Top om weer eens terug te kijken.

Apollo | 12-09-20 | 07:16

De Jonge: voorrang maar even nodig, begin oktober meer capaciteit
nos.nl/artikel/2347852-de-jonge-voorr...

Nou begrijp ik waarom de GGD overbelast is. Daar werkt maar 1 persoon:.

Freezzz | 12-09-20 | 06:00 | 2

Organisator illegale houseparty's Biesbosch aangepakt
www.rijnmond.nl/nieuws/199002/Organis...

"Justitie gaat de bezoekers en organisatie vervolgen van de illegale houseparty in de Biesbosch van afgelopen weekend. De politie maakte toen een einde aan het feest waarvoor geen vergunning was. De ruim vijftig betrokkenen worden verdacht van de verstoring van een stiltegebied. De boetes kunnen oplopen tot enkele honderden euro's.
De politie kwam in actie naar aanleiding van een melding van mensen die een aantal kilometer verderop wonen. Het is niet het eerste illegale dansfeest in de Biesbosch. Sinds de corona-uitbraak zoeken steeds meer jongeren er vertier buiten het oog van toezichthouders.

De schade aan het natuurgebied door deze verstoringen is groot."

No mercy. Sorry is geen excuus. De Openbare maffia treedt keihard op. De achterlijkheid.
.

Freezzz | 12-09-20 | 05:33 | 6

@Freezzz | 12-09-20 | 05:40:
Nou, ik weet het wel, de volgende keer als ik in een bos of natuurgebied loop dan fluister ik of zeg ik beter zelfs niks om de bomen te beschermen, anders gaan ze dood.

Freezzz | 12-09-20 | 05:45

Tuig dat de nachtrust van dieren en mensen verstoort op een tijdstip en plek waar dat niet hoort. Wat mij betreft niet naar house maar een nachtje wakker houden in een cel. Met klassieke muziek en een geil everzwijn dat wakker is gehouden.

Graaier | 12-09-20 | 06:38

@Freezzz | 12-09-20 | 05:40: zouden ze met die klootzak van een akwasi moeten doen en de rotte inclusiviteitsappels binnen OM en justitie met de schade aan maatschappij door hun verstoringen en het zwartracist-privilege.

Santoku | 12-09-20 | 07:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Zat vroeger op zondag in de Cshop, 2 van die ouwe Rocker, 5 Uuur smidsdags, ga mee, wat ga mee, naar de Kroeg....
Vroeger in mijn Wijk speelde op Zondag swinters bandjes in een Kroeg , en Zomers op Strand,,,
Ik mee, heel ander Publiek dan in de Discotheek die ik gewend was..
En daar kwam ik deze gast tegen , echt een Lieverd, maar UNIEK Talent, Jaap Castricum.
Deze man had makkelijk bij Prince of wie dan ook , in die tijd kunnen spelen, maar Jaap had een verslaving net als Andre Hazes...
Allebei Iconen.

Hier Video van Ouwe Rockers , met Jaap.
www.youtube.com/watch?v=FFgefUg7bds

Torquemada | 12-09-20 | 05:30

Was jaren terug op Parkpop..
Verkochten we Joints en Weed, jaar later was het over.
Stonden er 2 Coffeeshops...
Maar wat was het Mooiste, klein Podium , met 100.000 , speelde Gotcha met alleen maar Funk a Go GO.
Honderdduizend man springen, onvergetelijk geluk om dat mee te maken...
www.youtube.com/watch?v=kgwt7vsxfH4

Torquemada | 12-09-20 | 05:12

Je zou de 2016 remaster van Bat out of Hell eens moeten luisteren. Ze hebben het eindelijk zover gekregen dat die LP normaal klinkt, en niet alsof ze half onder water zitten.

Vuurwezel | 12-09-20 | 04:46

@Freezzz | 12-09-20 | 04:24,
Mooie dame,

Bad - Casey | 12-09-20 | 04:42
▼ 1 antwoord verborgen

@Vuurwezel | 12-09-20 | 04:08,
Hmmmm, heerlijk.

Bad - Casey | 12-09-20 | 04:13

Wat vindt Brenno ervan dat GS reclame maakt voor Staats Gokmonopoly, wat weigert zich aan te passen aan de EU wetten...
MAAR als het gaat om Pulsvisserij, nou dan volgt NL netjes de EU wetten.
Hoe ziek ben je , als je dit niet aanpakt , maar liever in de Skybox zit van de Staatsloterij.
Hoe hard is de grond onder Jou, wat is je Fundament, met een basis van oplichting door een Monopoly.........

Torquemada | 12-09-20 | 04:03 | 2

Welk jaar ben je geboren?

HoerieHarry | 12-09-20 | 03:55

Ik krijg Mo in de Ikea.
M’n YouTube is kapot denk ik.

Ruimedenker | 12-09-20 | 03:47

@Ruimedenker | 12-09-20 | 03:47:
Oh , misschien omdat ik moest inloggen op youtube (leeftijdverificatie) dat je iets anders ziet.

Freezzz | 12-09-20 | 03:50

@Ruimedenker | 12-09-20 | 03:47:
Wel triest trouwens. Toen ik die film zag was ik een jaar of 10 of zelfs jonger. Ik vermoed dat ik omdat ik weet dat ik er nachtmerries van gehad heb. Niet van dat intro maar van die scene met die kleine robots met ijzeren tanden. In de huidige deugende tijden mag je van youtube dat dus bekijken als je 18 jaar of ouder bent.

Freezzz | 12-09-20 | 03:58

Ik ken een aantal ICT figuren die veel meer van de materie weten dan Brenno de Winter.
Vond het niet sterk.

HoerieHarry | 12-09-20 | 03:41

Tjeemig Bad Keesie!
Hoezo goede morgen?
Wat voor werk doe jij?
InbrekerT? SexwerkerT?
Planning bij een overnight-logistiek bedrijf?
Ach, maakt ook geen kudt uit.
Goed dat je er bent!

Ruimedenker | 12-09-20 | 03:24 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Reo Speedwagon
Keep on Loving you
youtu.be/wJzNZ1c5C9c
Deze is voor m’n vrouw, Ruimedenkster.
Ik houd van jou.
Xxxx
Ik kom zo naar bed.

Ruimedenker | 12-09-20 | 03:19 | 1

Ruimedenker | 12-09-20 | 03:19,
" Denk haar er ruim in ", kan ook.
Dit gaf ik al eergisteren toe op di
t nummer.
www.youtube.com/watch?v=w46bWxS9IjY
;-D

Bad - Casey | 12-09-20 | 03:48

En toen stond ik op de kermis,

whttps://www.youtube.com/watch?v=ta42xU2UXLAas 7.

Bad - Casey | 12-09-20 | 03:13

Mmm, Diana Darvey.

Freezzz | 12-09-20 | 03:11

Walk The Line - "Too Many If's" - Reese Witherspoon x Joaquin Phoenix / w1s6Lq1pF5Q

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:53

Mork calling Olsen, Mork calling Olsen, come in Olsen.

Freezzz | 12-09-20 | 02:53

Bob Dylan & Johnny Cash - One Too Many Mornings / suSQo_eRDmI

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:47

Reinier Zonneveld Boiler Room Berlin Live Set / ARzSJnORWcY

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:40

Radio Flyer Segment #2 / 1bNWttCdV0Y

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:36

Nietzsche and Psychology: How To Become Who You Are / gfyCzLbcAvk&t

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:26 | 3

youtu.be/gfyCzLbcAvk
Luister vriend, ik schenk net een single malt in.
Dit is heftige shit.
Iets voor een regenachtige Zondag.
Maarrr, ik bewaar de link.

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:33

@Basil Fawlty | 12-09-20 | 02:28:
Trustée Basil.

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:33

Zomaar even een gedachte tussendoor. Kunnen we vrijdag 4 december allemaal als zwarte Piet naar een grote stad naar keuze gaan? Compleet met zak met cadeautjes, voor de minderbedeelden (dat zullen er genoeg zijn in coronacrisis).

koolteer | 12-09-20 | 02:19 | 1
-weggejorist-
Ikdoemaarwat | 12-09-20 | 02:53

"Unforgiven" - Shootout Scene HD / KmhGYB4NdYc

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:07

Billie Eilish - Everything I wanted
youtu.be/EgBJmlPo8Xw?t=9
bijzondere nummers en clips

Watching the Wheels | 12-09-20 | 02:28

@Watching the Wheels | 12-09-20 | 02:28:
Eerlijk is eerlijk, voor hedendaagse muziek, vind ik ‘t heerlijk.
Hé dah ruimp!

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:35

Run Lola Run (1998) - Trailer / uz2-D4lY2qg

Robert Haynes | 12-09-20 | 02:04

Sailing (kopieren is niet altijd goed)

Watching the Wheels | 12-09-20 | 02:04

@King of the Oneliner | 12-09-20 | 02:12:
Linger dan.
youtu.be/H_5B14-VytM
Kippenvel gek!

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:22
▼ 1 antwoord verborgen

Wow Freezzz, wat is dit voor ADHD YT stront?
Dat trek ik nu echt ff niet!
“Wat fijn dat jij er bent”, laten we het gezellig houden.

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:03

@Ruimedenker | 12-09-20 | 02:03:
Het is nep, oude beelden. Ik dacht dat het live was omdat youtube het ook aangeeft als live en ze het als live brengen.

Freezzz | 12-09-20 | 02:06
▼ 1 antwoord verborgen

Bruce Springsteen - One Step Up / MkFQHScyti0

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:50 | 1

Mad Max: Beyond Thunderdome • We Don't Need Another Hero • Tina Turner / OIe7N3zH5eU.

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:44 | 2

Ik mis de natte poesjes aan de bar vanavond.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 01:43 | 5

@King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:48:
Plottwist: het is niet lezeres.

keestelpro | 12-09-20 | 01:55

Miauw prrrr

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Nummers met mooie herinneringen voor mij. Mijn vader zaliger had van die grote klauwen en speelde ongelooflijk goed piano, alleen jazz. Hij hield van Erroll Garner (en Fatz Waller en Oscar Peterson) maar dit speelde hij als ik weer eens als enthousiaste mini smurf door het huis stuiterde en om mij te kalmeren speelde hij Erroll Garner.
www.youtube.com/watch?v=DzEsDNTltTE
En het schijnt dat die stijl heel erg specifiek was/is. klinkt gemakkelijk, was het niet, vooral qua timing, maar zeer relaxed.
www.youtube.com/watch?v=HQe9zbtTqhA
;-)

Basil Fawlty | 12-09-20 | 01:35 | 6

@King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:58:
De vingerknippende jazzliefhebber! Brrrr. Heb ik ook niks mee. Mooie persiflage van the fast show: www.youtube.com/watch?v=MsQYzpOHpik

Basil Fawlty | 12-09-20 | 02:05

@King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:58:
Niks mooier dan Erroll Garner die alles speelt. Kein geloel. Plezier. Geen intellectueel gedoe. Swingen. En ook de drummer en de bassist die plezier hebben. Daar gaat het om.

Basil Fawlty | 12-09-20 | 02:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Best Scene from Cobra [1986] / 32sLgUoj91o

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:37

@Robert Haynes | 12-09-20 | 01:37:
Hier SlyLoverT youtu.be/32sLgUoj91o

Ruimedenker | 12-09-20 | 02:08

Reinier Zonneveld Boiler Room Berlin Live Set / ARzSJnORWcY&t

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:28

Interessant, ik zal subsidie aanvragen voor een onderzoek.

Nivelleermarionet | 12-09-20 | 03:27

Texas - Say What You Want / 5n1mfhFBYdg

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:23 | 1

Abba live.
Je kan zeggen wat je wil van ze, het zijn in ieder geval geen mongolendeuntjes.
Toppop, vind ze nog steeds goed.
www.youtube.com/watch?v=Rgu_0g0ztT4

snapal | 12-09-20 | 01:21

Deze ouwe gaat eruit met eentje uit 1969.
Sjonnie Baargeld.
m.youtube.com/watch?v=WOHPuY88Ry4
De rust en proost allemaal. Blijf veilig en gezond.

grapo | 12-09-20 | 01:19 | 2

Sweet dreams, grapo!

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:27

ok man

King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:37

Aphrodite's Child - The Four Horsemen (video) / 3KCbqhJt16k

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:17 | 2

Erik Mesie - Zonder jou / E6pumnTARTQ

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:15 | 1

Status Quo
Down down
youtu.be/d1gYJDQXPOk
Zie nu je hoofd maar eens stil te houden!
Ha! Niet dus 8-))

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:12 | 6

@Ruimedenker | 12-09-20 | 01:29: Ruimedenker, ik lees net je woorden dat je zegt dat je gekapt bent met blowen. Heel verstandig, je longen worden zwart, en uiteindelijk gaan ook je hersenen kapot.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:41

@Ruimedenker | 12-09-20 | 01:29: nee niet echt was grandioos ik weet geeneens meer hoe ik thuis ben gekomen.
Mijn vader had een functie in Duitsland en iedereen kende hem .
Werd constant verraden door dienstplichtigen.
Zo irritant
.wil wel een rood wijntje met je drinken,gooier.

Ollie2 | 12-09-20 | 01:52

@Ollie2 | 12-09-20 | 01:52:
Ober!
Mag een glas rood?
Tja King.... dingen in het leven hè.
Hoe lekker te ook is/was, ben blij dat ik het niet meer hoef.
Was niet makkelijk kan ik je zeggen.
Hardnekkige verslaving.

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Nieuwe gddr6x geheugen gebruikt niet aleen enen en nullen maar ook 0x1, 1x1, 0x0 en 1x0. Dus het hele verhaal over nullen en enen is obsolete en stom. Ik ben nog maagd.

Moofuher | 12-09-20 | 01:12

Gimme Danger (Alternate 'Violent' Iggy Mix) / LVXd7Wc1xBA

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:11

Slade!
Merk op dat het lekkere ding in de rode broekpak, geen moment haar voet van de grond haalt tijdens dit nummer.
Vroeger werd er ook anders gedanst dan nu, waarschijnlijk zou dat nu oubollig zijn.
www.youtube.com/watch?v=gufUfvpg5XA

snapal | 12-09-20 | 01:10

Dion - The Wanderer - HD - Video - Stereo Sound / IkoidwsLXCg

Robert Haynes | 12-09-20 | 01:07

Vanavond een zakje Power Punch gekocht.
Tering wat is dit een goede en lekkere wiet.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 01:02 | 3

Ik zit aan de Sneker Zoethoudertjes.

Papa Jones | 12-09-20 | 01:05

PP stond voor powerplant.
Is nu dus power punch.
Ik ben afgehaakt met amnesia.
Na 25 jaar was het genoeg.
Geniet maar WapPiE ;-))

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:07

Hier OG kush met een Duvel trippel hop.

Reebensteeltje | 12-09-20 | 01:31

p.s. Lekker divers ook lol.

hoogstetijd | 12-09-20 | 01:04

Ben geen romanticus maar vind dit wel een mooi nummer beetje tegenstrijdig miss Barbra Streisand &Kris Kristofferson
Lost inside of You..

Ollie2 | 12-09-20 | 00:59 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

@grapo | 12-09-20 | 01:07:
Och man, ik was 2 maar ken het nummer natuurlijk.
Werd thuis veel gedraaid.
Proost!

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:10

@grapo | 12-09-20 | 01:27:
Welnee! Nog 35 jaar te gaan.
Houd het koppie jong.
Dat lijf ja, dat lijf wordt stram maar dat mag geen belemmering zijn.
GoGrapo!

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:35
▼ 1 antwoord verborgen

Born on the Bayou
CCR
youtu.be/AqDyV55cAKM
Mijn lievelingetje van CCR.
Speciale dank aan Robert Haynes.

Ruimedenker | 12-09-20 | 00:53 | 3

John Fogarthy heeft ook Proud Mary geschreven. Natuurlijk niet Tina Turner, maar die heeft het wel wereldberoemd gemaakt.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 00:59

@King of the Oneliner | 12-09-20 | 00:59:
Allebei steengoed.
Totaal verschillend maar steengoed.
Gebeurt niet vaak dat een cover zo goed is als ‘t origineel.
Maar hé, Tina is dan ook een topwijf.

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:02

@Ruimedenker | 12-09-20 | 01:02: Ja, ze woont nu in Zwitserland. Haar man heeft zijn nier aan haar afgestaan. Kijk , Ike, zo moet het.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:44

De oudjes onder ons kennen de cd Unplugged van Eric Clapton wel.
Vlak voordat de opnames voor de cd begonnen, speelde hij ook My Father's Eyes.

youtu.be/YlCWXyFM2Yo

Papa Jones | 12-09-20 | 00:52 | 2

Clapton is de meest overschatte gitarist allertijden.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:54

Het nummer Circus speelde hij trouwens ook.
Viel ook buiten de cd-opname.

youtu.be/veGF9Vjo_IE

Papa Jones | 12-09-20 | 00:57

Karate Kid - Daniel's Training "WAX ON WAX OFF" / Bg21M2zwG9Q

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:51

Nu heb ik een grondige hekel aan Gutmensch grachtengordel lieveling middle of the road music Van Morrison maar Moondance is geen slecht nummer.
Dus ik gooi een versie op de draaitafel:
Michael Feinstein: "Moondance"
www.youtube.com/watch?v=aIGy7D7M-CU
Leuke versie. Maar ik heb een persoonlijke quest. D'r is een versie die ik begin jaren '90 hoorde op een lokaal Amsterdams radio station. Zondagavond jazzprogramma. Begon om acht uur en duurde 2 uur. Ook een big band swingversie maar ongetwijfeld gezongen door een zwarte zanger en die versie was goed, hij improviseerde qua zang ook op dat nummer. De man was echt goed. Helaas heb ik die versie nooit meer kunnen vinden.

Basil Fawlty | 12-09-20 | 00:45 | 5

Moondance is door heel wat artiesten gecovered.
Ik zal eens kijken wie je bedoeld, maar ik kan niks beloven

King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:01

@King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:01:
I know. Ik heb al eens gezocht. Gecoverd door tientallen artiesten maar ik heb het in 1992/1995 gehoord. Dus alles daarna is niet van belang. Kan me nog herinneren dat de (Engelstalige) DJ toen zei dat het een nieuwe versie was.

Basil Fawlty | 12-09-20 | 01:18

@Basil Fawlty | 12-09-20 | 01:18: Nou ja, ik kan het nu niet zo snel vinden. Ik was altijd al een fan van , volgens mij zijn eerste plaat Moondance.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 01:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Lost Boys Beginning scene / pD7EzelP1fw

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:42

Correct en tevens juist Heren van GeenStijl.
En wat is de toekomstvisie in Pi van bovenstaande tekst?
Reaguurdes ook welkom natuurlijk ;-)

Sjeintje | 12-09-20 | 00:36

Best Scene A Perfect World 1993 / fGvebF9HQU8

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:35 | 1

George Michael - Faith

youtu.be/6Cs3Pvmmv0E

Het eerste nummer dat ik op cd hoorde, bij een vriend in 1987, op een dikke Sony stereotoren. Volume op Knoertend Hard. Vooral de absolute stilte op 3:20 was indrukwekkend.

Papa Jones | 12-09-20 | 00:28 | 2

Grappig ja dat stilte het best klonk op cd. Gelukkig is dat op flac bestand nog zo. Goed moment om een kroonkurkje of beugeltje te ploppen ook. Proost.

grapo | 12-09-20 | 00:48

Ecuadoriaanse rapRock?
Niet slecht ouwe.

Ruimedenker | 12-09-20 | 01:00

Ik heb blond haar en blauwe ogen.

Brabeaulander | 12-09-20 | 00:27 | 1

Dan stam je van de Germanen af. Gefeliciteerd.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 00:54

Ik liep net langs de KFC en ik zag allemaal zwarte mensen zitten met een Coca Cola, lekker kipkluifjes eten en toen dacht ik: hé, wow, maar hier snak ik ook naar. Gewoon relaxed, voeten in de lucht, kijken naar mijn zoon die vrouwen voor hoer loopt uit te schelden. Dat privilege, dat hebben wij niet.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:25 | 12

@Gulliver | 12-09-20 | 00:48:
Nou nee..
Nu doe je weer vrij normaal, gister was ik nog bezopen en dement.
Niet heel erg stabiel dus, wat jou een wappie maakt..

snapal | 12-09-20 | 00:54

@snapal | 12-09-20 | 00:54:

Die indruk maakte je inderdaad.
Geen idee wat je had gebruikt of gedronken.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:56

@Gulliver | 12-09-20 | 00:51: maar wat doe jij dan buiten? Blijf lekker binnen beste kerel. Persoonlijk denk ik inderdaad dat we wat overdreven bezig zijn momenteel. Mondkapjes, anderhalve meter en wat niet meer. Is dat de oplossing?

Frans Laarmans | 12-09-20 | 00:56
▼ 9 antwoorden verborgen

Dukes of Hazzard - Black Betty - Spiderbait (Edit) / gC0eBiw6lg8

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:16 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

De eerste resultaten van het nieuwe vaccin van de broer zijn Hugo zijn binnen.
Het is nog niet helemaal wat het moet zijn,maar er word hard aan gewerkt.
izismile.com/2013/09/17/crazy_people_...

komtdatschot | 12-09-20 | 00:14

Het verschil tussen een paard en een frikandel in de gang? Peewee Herman: www.youtube.com/watch?v=gyhy7Z71qzE Als je haar maar goed zit luitjes, beslist geen sneer naar zekere politici.

'Trust.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:12 | 3

Vroeger ging dat paard gewoon _in_ de frikandel, samen met al het andere restvlees.

Vuurwezel | 12-09-20 | 00:18

@Vuurwezel | 12-09-20 | 00:18: Goed. Kom niet aan paardenvlees. Dat is me toch prima. Het is wat mager en derhalve een kwestie van goed op smaak brengen. Eigenlijk volstaan de meeste specerijenmengsels (ik heb niet echt kruiden die ik kan bedenken bij paardenvlees) en je kunt er alle kanten mee op. Al is een goede paardenbiefstuk slecht te krijgen: er zijn nog slechts een handjevol paardenslagers in Nederland. Ik woon op nog geen steenworp afstand van één van hen.

Komen we bij de frikandel. En godsammekraken als ik hier ten panele al niet eerder een lans heb gebroken voor dat typisch Nederlandse staaltje proteine. A Frikandel, A Frikandel, Mijn Koninkrijk voor een Frikandel!

Vrij naar een of andere bard. Fok cultuur, alsof iemand het ook echt snapt. Tijd om te pitten.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:35

Tnx voor de link.

komtdatschot | 12-09-20 | 00:19

Genoeg Tom Staal filmpjes nu!

keestelpro | 12-09-20 | 00:37

Dukes of Hazzard - Black Betty - Spiderbait (Edit) / gC0eBiw6lg8

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:11 | 2

Important!

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:14

En ondertussen gaat de Covid-19 teststraat op Schiphol dicht. Op last van Hugo de Jong. Het moet niet gekker worden.

Phantomas | 12-09-20 | 00:11 | 1

Hé, serieus?

Jan, Leiden | 12-09-20 | 00:32

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby [usa-movie] (2006) - AC/DC's Soundtrack / tGa9MSbeJkg

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:06

The Who - The Seeker (HQ) / ODBHFmTW7JI

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:03

Talking Heads - Once in a Lifetime LIVE Los Angeles '83 / TGofoH9RDEA

Robert Haynes | 12-09-20 | 00:00 | 1

Probeer het nou eens zelf.
Eerst spatie en dan pas de url.

komtdatschot | 12-09-20 | 00:02


Cutting crew - I just Died in Your Arms Tonight Live Duitsland
www.youtube.com/watch?v=E7VgstsVS44&a...
Falco -Jeanny
www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E&a...
Cranberries life Parijs Zombie R.I.P. Dolores
www.youtube.com/watch?v=8MuhFxaT7zo&a...
Leuke Grapjens:
Henk Krol durft eindelijk uit de kast te komen: "Ik ben een ordinaire oplichter."
"Ik kan eindelijk ook aan de buitenwereld toegeven wat slechts enkele intimi weten: Ik ben een ordinaire oplichter. Dit geeft een enorme rust. Mijn moeder wist het al in mijn vroege jeugd, en heeft mij altijd gesteund. Voor mijn vader was het wel wat moeilijker te accepteren, maar uiteindelijk, nadat hij zag hoe gelukkig ik was met mijn geld, heeft hij er vrede mee gekregen, en we hebben nog dagelijks contact. Wel met mondkapje op, natuurlijk, hahaha."

Ingrid Kaag en Geert Wilders hadden jarenlang geheime relatie. "Ik val op exotische, ietwat eigenwijze mannen. Ik houd van wat tegengas in een relatie." aldus Kaag.

Gouden koets in werkelijkheid van papier-maché, hebben wetenschappers van de Universiteit van Tilburg ontdekt.
"Wij kwamen op het spoor, toen wij ontdekten dat het koetswerk destijds in Brabant is vervaardigd door een bekende carnavalsvereniging, aldus de verbouwereerde onderzoekers."

Gordon heropent Eerste Nederlandse Cocaïnefabriek na jarenlange restauratie. "Ik ben blij dat we deze lijn uit het verleden hebben weten door te trekken," aldus Gordon, die in een opperbeste stemming was gedurende de gehele feestelijkheden.

Marokko wil 13e provincie van Nederland worden. Geert Wilders in beeld als eerste Gouverneur Generaal.

Geert Wilders vindt het woord "Pindarotsje" niet meer in de huidige tijd passen. HEMA en AH hebben reeds de lekkernij uit de schappen gehaald na hevige protesten PVV aanhangers.
Er wordt nog gedacht over alternatieve benamingen, zoals aardnoot-choco uitdaging, of choconoot-fantasie.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 00:00 | 2

@komtdatschot | 12-09-20 | 00:04: Is leuk, iets anders dan de plaat, maar dat is natuurlijk juist het leuke van life. R.I.P. Falco.
Aleen de Stones leven eeuwig, blijkbaar, hoewel , Brian Jones.... Bill Wyman leeft nog, is 83 zie ik net.

King of the Oneliner | 12-09-20 | 00:10

Op een of andere manier, heb ik plotseling de behoefte om bij de kassa, terwijl er achter mij een lange rij chagrijnige mensen mij aan staat te kijken, heel relaksed mijn mapje met Eurocheques te pakken en daarna mijn dure Pajrrkejrr pen, om vervolgens in mijn mooiste handschrift zo'n betaalcheque uit te schrijven die ooit een keer wordt afgeschreven.

Leptob | 11-09-20 | 23:55 | 5

Het zou wel wat zijn als boetes van CJIB met stuivers aan een loket kan betalen.

Reebensteeltje | 12-09-20 | 00:07

Parker sponsor van het beste basketballteam allertijden in Nederland.

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:10
▼ 2 antwoorden verborgen

De proefpersoon bij wie een onverklaarbare ziekte is geconstateerd na testen met het coronavaccin lijkt op het monster van Frankenstein en slaat ernstige wartaal uit volgens artsen. Er is uitgelekt om wie het gaat: image.gscdn.nl/image/c25cfa6d74_Scree...

blisterverpakking | 11-09-20 | 23:45 | 1

Aha!
Dus Henry, née Henrietta is dus "the incredible woman with a beard" in de freak show. Dat verklaart alles. Weer iets opgelost! Heerlijk hoe eenvoudig de wereld kan zijn.

Basil Fawlty | 11-09-20 | 23:56

Ik moest gisteren trouwens wel lachen. Ik hoorde en zag op CNBC en Bloomberg TV dat de verkoop van vinyl in de VS afgelopen maand hoger was dan cd's sinds 1986. Allemaal leuk en aardig maar wie koopt nog cd's? Ook die markt is thans marginaal. Vraag een laatgeboren millennial of snowflake wat een cd of LP is en ze kijken je raar aan. Alles is in de cloud. Maw een leuke headline maar beide vormen van verkoop stellen op het geheel niks meer voor.

Basil Fawlty | 11-09-20 | 23:45 | 18

@Basil Fawlty | 12-09-20 | 00:50: Ah ja...
Prachtig apparaat.

Papa Jones | 12-09-20 | 01:04

@Papa Jones | 12-09-20 | 01:04:
En ook op dat apparaat dit nummer:
Carlos Santana. She's not there.
www.youtube.com/watch?v=xoz8iXjfH4Y
Niet zo ijzerachtig als youtube. Maar warm en volle klanken. Ongelooflijke kwaliteit.

Basil Fawlty | 12-09-20 | 01:49
▼ 15 antwoorden verborgen

Jess Cummings - Higher Love Whitney Houston & Kygo / IHA39gVrH5A

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:41 | 3

Basil?

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:48

Mooie muziek man! Echt super.
De volgende keer ga ik het filmpje kijken met het geluid aan.

keestelpro | 12-09-20 | 00:15

www.rijnmond.nl/nieuws/199001/Politie... "Rotterdam-Ommoord kent de afgelopen tijd een toename in het aantal auto-inbraken. Daarnaast ontvangen de wijkagenten dusdanig veel geluiden over overlastgevende activiteiten, dat de actie 'Ommoord op slot' op touw werd gezet. Een actie waarbij vrijdagavond op alle wegen richting de wijk controles werden uitgevoerd."

Bij Ommoord denk ik toch niet aan een banlieu...

Vuurwezel | 11-09-20 | 23:35 | 1

Ommoord was voorheen een glamorous geriatrisch centrum. Langzaam aan verdwenen die keurige mensen. Wat er voor in de plaats kwam veel statushouders en probleemgevallen zorgt voor een achteruitgang in het nog steeds mooi opgezette Ommoord

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:11

Ter voorbereiding op de komende driedaagse 'hittegolf':

Camile Cabello - Havana
www.youtube.com/watch?v=HCjNJDNzw8Y

Heerlijk voor op de late avond buiten.

CLoVis | 11-09-20 | 23:35

Born on the Bayou - Creedence Clearwater Revival / BgDP330cKwQ

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:34

ik val op powerwoman.
Octavia Blake | like a river

newray | 11-09-20 | 23:33

Orff topic alert [!]

keestelpro | 11-09-20 | 23:55

Ik ga toch even naar Bush..!! kijken..

Doei...!!

neonreclame | 11-09-20 | 23:30 | 3

Ruk ze

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:31

Kan iemand me even helpen? Ik heb een nieuwe computer en ik snap er helemaal niets van, staat HP op dat ding, maar ik heb er al een paar keer tegenaan getikt, maar er komt niets. Betekent dit dat HP niet staat waar ik denk dat het voor staat?

Godver, ik ga nu echt op bed, maar ja, Helloween....

GKJP | 11-09-20 | 23:29

If you ever change your mind.. geschreven door Sam Cooke, gezongen door youtu.be/C-MyVAGR-NE

ccr316 | 11-09-20 | 23:27

Nou.. slaat er nog iemand een aquarium helemaal verrot of moet ik het zelf allemaal weer doen ?

suscrofa | 11-09-20 | 23:26 | 3

500 euro?

CLoVis | 11-09-20 | 23:41

Dat ligt eraan welke kleur je hebt. Als je van dezelfde kleur bent als target, dan staat niets je in de weg vermits je een sorry briefje bij je hebt. Ben je wit en heb je een positie hoog in de justitie top dan volstaat sorry met bewijs van donatie. Ben je gewoon een blanke kudt nederlander dan raad ik je aan het aan iemand anders over te laten. Artikel 1 van de Grondwet is op jou niet van toepassing.

eastender | 11-09-20 | 23:47

AC/DC - Back In Black (Official Video) / pAgnJDJN4VA

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:25

Als de collecte voor bijvoorbeeld KWF weer eens voor de deur staat volgende keer gewoon zeggen dat je wel wat naar het Rode Kruis grapperhaust als je weer eens een wetsovertreding begaan hebt.

Watching the Wheels | 11-09-20 | 23:21 | 3

Trouwens al lang geen Jehova gasten aan de deur gehad..

Zouden ze het hebben opgegeven ..??

neonreclame | 11-09-20 | 23:23

Voor het laatst gezien op Kanaleneiland.

TonieKolonie | 11-09-20 | 23:34

@neonreclame | 11-09-20 | 23:23: die zijn hier (in Zweden) overgegaan op het schrijven van brieven, we kregen er onlangs een in de bus. Best jammer eigenlijk, ik kon altijd met genoegen met ze praten over al die dingen waar ze geen goed antwoord op hebben.

Voorgeenchanterikpeu | 12-09-20 | 00:36

Prachtig! Rammstein maakt ook erg mooie ballads. Aardig filmpje ook wel.

WhiteShark | 11-09-20 | 23:43

Van Halen- Runnin' with the devil / Bl4dEAtxo0M

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:17 | 3

Van Halen - Ain't Talkin Bout Love (Live)
En evt. begin voor solo EvH
youtu.be/lOzaVke-C5k?t=490

Watching the Wheels | 11-09-20 | 23:32

Nou het gaat lekker. Docenten en zorgmedewerkers krijgen voorrang bij coronatesten.
Stratenmakers krijgen voorrang bij knieoperaties.
Psychiaters krijgen voorrang bij psychiaters.
Kantoormedewerkers krijgen voorrang bij aambeioperaties.
Wat een eerlijk zorgsysteem hebben wij.

Leptob | 11-09-20 | 23:16 | 4

Hoera! Iedere groep een privilege. Mijn groep wil graag heel veel vet veel geld winnende staatsloten.

TonieKolonie | 11-09-20 | 23:26

Nou ja, negers krijgen in ieder geval geen voorrang bij het OM.

WhiteShark | 11-09-20 | 23:44

Limburgers en Friezen genieten dat privilege.

TonieKolonie | 11-09-20 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Slaap ze.

komtdatschot | 11-09-20 | 23:20

Op verzoek van mijn ouders is de vraag of ik mijn rijbewijs alsnog dien te verlengen. Ik begrijp de behoefte (die is wederzijds) maar al die hufters en onbenullen op de weg tegenwoordig: www.youtube.com/watch?v=x-G28iyPtz0

Niet dat ik het autorijden verleerd zou zijn, maar het moderne verkeer is me te onberekenbaar. Kwestie van lineaire kilometers afwegen tegen de risico's. En wat niet mijn eigenbelang is. Om de term hulpvaardigheid maar allesbehalve angstvallig te vermijden. Shit happens.

Rest In Privacy | 11-09-20 | 23:14 | 5

Ëén woord: Flitsmeister.

TonieKolonie | 11-09-20 | 23:42

@beldewouten | 11-09-20 | 23:45: Dat is 'm! Het niet op je naam hebben van een kenteken. Thnx, dude! De overheid is gewoon dom. Met zijn houderschapsbelasting. Is de RDW eigenlijk al kapot bezuinigd?

Rest In Privacy | 12-09-20 | 00:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Steve Earle - Transcendental Blues / GZIhZoGRsNw

Robert Haynes | 11-09-20 | 23:13 | 1

Ik krijg altijd zin om Europa Universalis te spelen.

Reebensteeltje | 12-09-20 | 00:03

Het OM kijkt toch altijd of het zinvol is te vervolgen, ook na vaststelling van een strafbaar feit? Waarom zou dat niet mogen? (Ik vind het overigens jammer dat Akwasi niet wordt vervolgd, maar gelukkig ben ik niet degene die er over beslist in onze rechtssstaat

beldewouten | 11-09-20 | 23:11 | 3

Maar dat riekt al snel naar willekeur. Akwasi komt er wel erg gemakkelijk vanaf.

Rest In Privacy | 11-09-20 | 23:18

@Kuifje-naar-Brussel | 11-09-20 | 23:18: Willekeur, of maatwerk - het is maar wat je gevoel erbij zegt. Als iemand met een blanco strafblad oprecht spijt betuigt, is het niet zo gek het daarbij te laten. Ik was niet bij het gesprek tussen het OM en Akwasi, maar het is natuurlijk prima mogelijk dat hij oprecht berouw toont. Dan blijft eigenlijk alleen de maatschappelijke verontwaardiging over, waarvoor je zou willen procederen. Ik zelf vind deze groot genoeg, maar het OM komt blijkbaar tot een ander oordeel, en het is hun maatschappelijke taak om dat oordeel te vormen.

beldewouten | 11-09-20 | 23:26

010 next

newray | 11-09-20 | 23:11

@Basil Fawlty | 11-09-20 | 23:13:

Op deze potje kan ik de hele nacht wel dansen.. ( Vrij naar brainpower..)

neonreclame | 11-09-20 | 23:16

De derde.

komtdatschot | 11-09-20 | 23:21

@neonreclame | 11-09-20 | 23:16:
Mooi om te zien:
versie 1: 2013
versie 2: begin jaren '90 (Roxy in Amsterdam tijd).
versie 3 (origineel:) 1979

Basil Fawlty | 11-09-20 | 23:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Op beelden van een beveiligingscamera aan de Keizersgracht is de persoon te zien die donderdagnacht acht dure auto’s in brand stak.

Het voorval gebeurde rond 03.15 uur in de nacht van donderdag op vrijdag, op de Keizersgracht, ter hoogte van het advocatenkantoor van Gerard Spong.

Beelden staan op parool site, kan geen link plaatsen, onder de kop "Video: Auto’s in brand gestoken op de Keizersgracht"

JorisvGost | 11-09-20 | 23:10 | 2

Heeft al sorry gezegd. Geen zaak.

Knufter | 11-09-20 | 23:11

Dat was met een kameel niet gebeurd!

TonieKolonie | 11-09-20 | 23:35
▼ 1 antwoord verborgen

Welterusten GKJP! Vet Dio! Lang niet geluisterd.

keestelpro | 11-09-20 | 23:10

Dank je wel, ben niet zo van de Stones maar vind deze een leuk liedje. Thanks indeed. De gespletenheid van onze rechterlijke macht neigt mij echter eerder tot deze van King Crimson - 21st century schizoid man.. www.youtube.com/watch?v=JLstJH23p7k

suscrofa | 11-09-20 | 23:09

De Voorhoede - 030 (ft. Siep & Kroket) / PKgnXF_q2ss, omdat het van belang is.

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:58 | 5

@Robert Haynes | 11-09-20 | 23:08:

Muizen..!! Die vergallen mijn leven...!!

Gelukkig lopen er hier alleen ratten...

neonreclame | 11-09-20 | 23:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Zit ik net gezellig naar een 9-11 docu te kijken...

Gesponsord door Vifit.. En door...!!

neonreclame | 11-09-20 | 22:56

Dat kunstje kan ik met mijn anus, puur om mijn evenwicht te bewaren met die zes 24 kg andere kettle bells terwijl ik lekker bezig ben. Geen bluf: www.youtube.com/watch?v=pL2_PZwKDPg

Rest In Privacy | 11-09-20 | 22:56

Ik heb een aquarium en een honkbalknuppel gekocht via marktplaats. Zin in.

suscrofa | 11-09-20 | 22:50 | 7

suscrofa | 11-09-20 | 22:50
Ik haal ze altijd gewoon bij de visboer.

CLoVis | 11-09-20 | 23:26

@keestelpro | 11-09-20 | 23:01:
Ik begrijp die knul. Genoeg is genoeg, want de afrikaanse dwergmeervallen eten alle stekelbaarsjes en rietvoorntjes op. Als ze je die kans blijft geven, dat is.

suscrofa | 11-09-20 | 23:30
▼ 4 antwoorden verborgen

Net Fahrenheit 11/9 zitten kijken van Michael Moore.
Met een flinkse dosis 'links kijken' wordt getoond hoe Amerika langzaam kapot gaat. Uiteraard worden excessen getoond, die niet door de beugel kunnen, tegenover mooie, idealistische burgerinitiatieven. En om de balans nog enigszins in het gareel te houden, wordt de gevestigde orde van de democraten niet gespaard.

EEnzame SchizofrEEN | 11-09-20 | 22:49 | 2

Amerika is een land van graaiers, en degene die met het meeste geld steft, wint.

Vuurwezel | 11-09-20 | 22:51

Barbarijse slavenhandel was de handel in blanke Europese slaven van de 16e tot in de 19e eeuw in gebieden aan de Barbarijse kust van Noord-Afrika. Het betrof het sultanaat Marokko en plaatsen in het latere Algerije, Tunesië en het westelijk deel van Libië.

Volgens de Amerikaanse historicus Robert C. Davis zijn naar schatting tussen 1530 en 1780 tussen de 1.000.000 en 1.250.000 Europese slaven verhandeld.
bron: wiki

JorisvGost | 11-09-20 | 22:49 | 1

Of goochel eens op Devsirme
Herstelbetalingen !!!

Ambiorix | 11-09-20 | 23:17

En niemand plaatst de link, right.

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:55

@Robert Haynes | 11-09-20 | 22:55:

Jaja.. Rustig

De Voorhoede - 030 (ft. Siep & Kroket) / PKgnXF_q2ss

neonreclame | 11-09-20 | 22:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Zeer goed nummer.
En Al? Altijd geniaal.

Basil Fawlty | 11-09-20 | 22:59

De jaren 80 zijn voorgoed voorbij.
Gelukkig hebben we de beelden en de klanken nog!

keestelpro | 11-09-20 | 23:04

www.youtube.com/watch?v=WL_svZmiGWw Black Sabbath - Zero The Hero (1983) - Met Ian Gillan van Deep Purple. Guns 'N Roses heeft de riff nog gejat voor Paradise City...

Vuurwezel | 11-09-20 | 22:45

11 September 1697 werden de Turken verslagen in de belangrijke Slag bij Zenta c.q. Senta.
Eugenius van Savoye was een van de meest succesvolle legeraanvoerders in de moderne geschiedenis. En verder was hij verklaard homosexueel.
Lijkt me een prima idool voor het COC, wiens aanhang momenteel nogal te lijden heeft van moslimterreur.

CiTy3 | 11-09-20 | 22:44

Jacksons met Germaine Jackson - Walk Right Now (Proost Kuif)
m.youtube.com/watch?v=UiMuecKZQQQ
Maak er een mooie nacht van reaguurders. Bijna een paar dagen zomer.
Proost!

Rest In Privacy | 11-09-20 | 22:42 | 1

Vrolijk nummer, de jongens konden het wel.

Rest In Privacy | 11-09-20 | 23:04

De Voorhoede - 030 (ft. Siep & Kroket) / PKgnXF_q2ss

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:42 | 3

komtdatschot?

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:46

Je kan het volgens mij ook zelf doen.
Eerst een spatie en dan pas de url.
Probeer het eens.

komtdatschot | 11-09-20 | 23:01

Best ironisch...

mghammer | 11-09-20 | 22:37

Yesssss.

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:35

Heerlijk nummer. Lekker niet pretentieus rocken en zelfde lekkere sfeertje als Cheap Trick.
Het roept ook mooie herinneringen op aan wijlen café Flitz in Utrecht waar dit nummer geregeld gedraaid werd en dan dansen op de dansvloer van 4x4!

Nuuk | 11-09-20 | 22:36

Van welk programma was dit liedje het intro?

Rest In Privacy | 11-09-20 | 22:51

Het OM snapt niet dat ze hiermee een verdere polarisering van de samenleving stimuleren, ook daar veel teveel policormensjes die de richting bepalen.

Crusher | 11-09-20 | 22:31

Hou jij ook van geroosterd brood, sla, tomaat, kipfilet met een olijf en een prikkertje?

Ik ook! We zouden een club moeten beginnen.
Nu nog een naam..

Turbulentie? | 11-09-20 | 22:30 | 1

Ik zie het zo voor mij, met een glaasje witte wijn er bij. Dan kan ik alleen maar denken dat ik dat ook wel zou willen, maar ja; niet weggelegd voor mensen zoals ik.

Nuuk | 11-09-20 | 22:33

Vermoedelijk zal het OM zeggen dat art. 1 Gw hiervoor niet is bedoeld. Zo kan je lekker alle kanten op.

Harry.Langezwaal | 11-09-20 | 22:29

19 jaar al. Dat is een hele generatie die opgegroeid is onder extreem linkse Orwelliaanse leugens zoals "islam is vrede".

unshift | 11-09-20 | 22:28

En nog even mijn complimenten aan Tom: het is toch altijd een beetje thuiskomen met die man. Geen overdrive, geen aandachtstrekkerssyndroom, maar gewoon een nuchtere kerel die op een prettige manier journalistiek bedrijft.

Scholletje | 11-09-20 | 22:28 | 3

Daar sluit ik mij bij aan, een prima interviewer en op de hoogte van zijn onderwerpen, cq gasten.

Nuuk | 11-09-20 | 22:34

Mee eens, hopelijk blijft ie nog lang bij GS.

Crusher | 11-09-20 | 22:58

@Basil Fawlty | 11-09-20 | 23:22: Omdat je zo'n fan bent hier een interview door Oprah.
youtu.be/_0YGHcRR0DQ

Rest In Privacy | 11-09-20 | 23:35

@Basil Fawlty | 11-09-20 | 23:46: Oh, jammer.. :-)

Rest In Privacy | 11-09-20 | 23:57
▼ 4 antwoorden verborgen

Ook maar eens een digitale deunduit in het zakje doen.
Iets uit een subgenre dat weinigen hier wat zal zeggen. Het is in ieder geval electronisch, melodieus, fris en best een beetje blij.
Crystal Skies - One More Night
youtu.be/rfU7aDHD-34

Gazzerop | 11-09-20 | 22:25

@Kuifje-naar-Brussel | 11-09-20 | 22:26:
Nou ja, ze hebben als band toch iets van 20 jaar bestaan. Johnny, Joey en Dee Dee kwamen helaas niet verder dan een eindje in de 50. Te jong.

Nuuk | 11-09-20 | 22:30

Prima band, althans de eerste 3 albums
live overigens nog beter dan op vinyl

Tobi | 11-09-20 | 22:38
▼ 1 antwoord verborgen

Even gegoogled, houdt zich dus bezig met open source. Ik vind dat dus best interessant! Wellicht de volgende keer ook even in de header zetten wat een bepaalde (niet zo prominente gast als Hans Teeuwen) doet?

Scholletje | 11-09-20 | 22:22

Voor al die mensen die alles wat Nederland, Nederland maakt, haten:

Conversation is interrigatio-ion, Get out of here, we just don't have the time
Like us, hate us, but you'll never change us
Take or leave us, only please believe us
Take or leave
youtu.be/LVBUcfBlJbo

Leptob | 11-09-20 | 22:20

The Avalanches - Because I'm Me (Official Video) / eu0KsZ_MVBc , Don't let my emotions fool you! I am a Templar within.

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:19 | 2

Where is my friend Neon when i need him?

Robert Haynes | 11-09-20 | 22:22

Dat gesprek met Douglas Murray is niet te volgen. Het geluid zakt steeds weg en Douglas zelf heeft een slis die de zaken ook niet duidelijker maakt. Ik koop dat boek wel.

JvanDeventer | 11-09-20 | 22:18

Dit komt de cassatie van wilders ten goede. Die gaat nl niet over de inhoud maar de procesgang zelf.

Juristen in de zaal?

Knufter | 11-09-20 | 22:16 | 9

In strafzaken is revisie een buitengewoon rechtsmiddel tegen een in hoogste feitelijke instantie gewezen vonnis of arrest (van een rechtbank of gerechtshof). In Nederland wordt revisie aangevraagd (of beter: ingesteld) bij de Hoge Raad. Als de Hoge Raad herziening mogelijk en wenselijk acht, wordt de zaak naar een gerechtshof verwezen dat nog niet eerder over de zaak geoordeeld heeft.
bron: wiki

JorisvGost | 11-09-20 | 22:46

@Kinkfactor | 11-09-20 | 22:37: Nou… het is een beetje roestig, maar ik dacht dat je ook cassatie in het belang der wet kunt vorderen.
Om te zorgen dat de rechtseenheid wordt gehandhaafd, kortom om willekeur in de rechtspraak tegen te gaan.
Lijkt me wel van toepassing op deze zaak.

Eric Newby | 11-09-20 | 22:50

@Eric Newby | 11-09-20 | 22:50: Dat kan de procureur-generaal doen (op verzoek). Maar volgens mij heeft de uitspraak van de Hoge Raad dan geen betrekking op de gevolgen voor de veroordeelde, maar is het puur een rechtsvraag die beantwoord wordt voor gebruik in de toekomst. Maar weet het niet helemaal zeker, ben geen jurist.

beldewouten | 11-09-20 | 23:21
▼ 6 antwoorden verborgen

De niet zo blanke mens refereert altijd maar aan de slaven periode, dat ook een foute periode is geweest.
Maar de niet zo witte mens heeft ook aan koppensnellen gedaan.
Is daar al eens een herstelbetaling door gedaan eigenlijk.
Dat koppensnellen was ook niet zo erg mens vriendelijk.

Connie_Cacken | 11-09-20 | 22:14 | 2

Daar is niemand over om nog te betalen.

Knufter | 11-09-20 | 22:16

Alle koppen Afzender Retour versturen inderdaad

Tobi | 11-09-20 | 22:33

Als ik gezopen heb verander ik altijd in Michael Douglas in Falling Down

Turbulentie? | 11-09-20 | 22:13 | 2

Vanavond dus maar eens geen bier maar Absint ?

Tobi | 11-09-20 | 22:42

Ja leuk man, met die rocket launcher.

Phantomas | 11-09-20 | 22:52

Ik ga nog maar een keer V For Vendetta kijken. Misschien leer ik nog iets nieuws over wat ons te wachten staat.

dorkovic | 11-09-20 | 22:08

Pffffff,

"De 55 leerlingen uit groep 8 van OSB de Notenkraker hebben vandaag De Levensboom, Monument van Besef op het Surinameplein geadopteerd. Het standbeeld staat daar ter nagedachtenis aan het slavernijverleden en de afschaffing van de slavernij."

"De kinderen hebben al er les over gehad en vinden het heel erg wat er vroeger is gebeurd. 'De slaven werden overboord gegooid als ze te zwak waren. Iedereen moet hetzelfde behandeld worden', zegt een leerling. 'Iedereen moet weten dat racisme niet ok is, daar moet verandering in komen', aldus een klasgenoot"
bron: AT5

JorisvGost | 11-09-20 | 22:07 | 8

"Iedereen moet hetzelfde behandeld worden." Dus iedereen had overboord gekieperd moeten worden?
Zou er bij de lessen trouwens ook verteld worden dat de Hollanders hun slaven kochten van de voorouders van Akwasi en Afriyie?

MAD1950 | 11-09-20 | 22:55

@MAD1950 | 11-09-20 | 22:55: De handel in Afrikaanse slaven door Europese slavenhandelaren werd mede mogelijk gemaakt doordat de interne slavernij op het Afrikaanse continent wijdverbreid was. Tot 1650 werden de meeste Afrikaanse slaven verkocht aan Afrikanen die zich met de productie en de handel in goud bezighielden, en aan Arabische slavenhandelaren die de (veelal vrouwelijke) slaven naar het Midden-Oosten brachten. Zelfs de ruim 12 miljoen slaven, die tussen 1600 en 1880 met westerse schepen uit Afrika werden weggehaald, maakten waarschijnlijk nog niet de helft uit van het aantal slaven dat in diezelfde periode binnen Afrika werd verhandeld en via de Arabische slavenhandel het continent verliet.
bron: wiki

JorisvGost | 11-09-20 | 23:03

@MAD1950 | 11-09-20 | 22:55: De kans dat je als roomblanke dekzwabber een overtocht op een slavenschip overleefde was meen ik zelfs ietsje kleiner (vooral wanneer de citroenen tegen scheurbuik schaars waren), juist omdat je geen handelswaar was.

OverdaanDerOnderheid | 11-09-20 | 23:39
▼ 5 antwoorden verborgen

Wel een lekker nummer dit, trouwens... :)

MaximumAwesomenimity | 11-09-20 | 22:10
▼ 1 antwoord verborgen

*in klokt*
Hoi! Ben net terug van een geheime missie.
En ik ga niet zoals de vorige keer verklappen wat het was.
Het heeft deze keer in ieder geval niks met planten te maken.
*proost Kuifje*

keestelpro | 11-09-20 | 22:39

Chinezen en ? Wie ook al weer?

Rest In Privacy | 12-09-20 | 08:21
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl