achtergrond

Geenstijl

Verklaring Gemeente Den Haag na rellen vandaag

Na Malieveld ook eigen straatje schoongeveegd

Er waren al signalen dat supporters elkaar hadden opgeroepen om vandaag te gaan vechten. Daarom stond de Mobiele Eenheid uit het hele land paraat om in te grijpen, mocht de situatie uit de hand lopen. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan deze nieuwssite. De gemeente wil niets bevestigen en meldt vanavond met een eigen verklaring te komen. Aldus het AD

Nou, daar wachten we dus op. Want het is maar een raar verhaal. Eerst demo verbieden, dan toestemming voor een half uurtje boe-roepen naar 1,5 meter en de Spoedwet. En vervolgens loopt het gigantisch uit de hand, compleet met senioren die met de Grapperhaus-karwats danwel waterkanon krijgen (ontluisterend filmpje), aangehouden vrouwen, kinderen en Volkskrant-verslaggevers en uiteraard KAMERVRAGEN in de pen bij Thierry Baudet.

De Driehoek en De Veiligheidsregio mogen eens haarfijn uitleggen waarom ze al die hoolies al wel in de informatiepositie smiezen hadden. Maar niets deden en het schorriemorrie via de rode loper naar de Binnenstad lieten lopen. Maar dat doen ze dus niet. Dit is geen verklaring, Den Haag. Dit is een dooie mus, die 'uitlokking' tsjilpt.

Zeg dan niks...

We maken een kringetje...

We maken een kringetje...

Zelfde bus weer op Malieveld. Nu wel betaald.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.