achtergrond

Geenstijl

Bleekborrel in het Coronacafe!

De programmering op het projectorscherm blikt terug op afgelopen week, en het tafelonderwerp is WTF, KNVB?

Voor wie op zaterdag zin heeft in een talkshow met maar één gast, die ook nog eens de tijd krijgt om z'n verhaal te doen, verherpresenteren we hierboven het GSTV Coronacafe met Pieter Omtzigt van vrijdagavond. Skip meteen naar minuut 9, want voor die tijd zat er weer een stekker verkeerd om ergens in. Audio only luisteren kan ook: in Spotify, op SoundCloud en via Apple Podcasts.

Onderstaand plakken we nog een keer de nieuwe docu van Michael Moore en Jeff Gibbs. Die hadden we afgelopen dinsdag al op GS, maar wordt nog heel vaak gelinktipt dus kennelijk pikten we 'm eerder op dan de massa. Sowieso heeft de MSM (die normaal alles van Michael Moore opeten) nog geen woord aan de docu gewijd, en dat komt natuurlijk omdat klimaatknuffelaars Moore & Gibbs de ogen teveel openen voor de zinloosheid, het cynisme en het financiële opportunisme achter zon, wind & biomassa: die zijn niet duurzaam, die zijn duur, zinloos en verwoestend voor de natuur.

Wie geen zin heeft om iets te kijken, de KNVB-discussie is ook nog niet afgekoeld want niemand begrijpt waarom de competitie niet gewoon in lege stadions kan worden uitgespeeld, of waarom die Zeister zeloten een stemming hielden waar ze zich vervolgens zelf niet aan hielden. "Het leek wel een referendum", zei Omtzigt vrijdag in onze show: "Je stemt het een, en ze doen vervolgens het ander." Sja. Ze zullen ook eens naar GeenStijl luisteren hè? Enfin. Wie hier gewoon voor de pils en de pret komt - na de breek nog een zooi memes en fotosoeps en daaronder kunnen de schuine moppen en de muzieksuggesties weer zoals te doen gebruikelijk off-topic in de panelen. PROOST!

Onbekenden steken beroemdheden hart onder de riem ❤️

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.