achtergrond

Geenstijl

CORONAKAART RIVM: 382 besmettingen, 4e dode

29 gevallen in Tilburg, 27 in Breda

Gehoord van een kuchende man die ons geen hand durfde te geven: het csv-bestand van de RIVM Corona Kaart staat al online. Hoeft u niet meer tot het landelijk media pers overtik moment van 14:00 uur te wachten. Het RIVM telt 380 coronabesmettingen in de gemeenten van Nederland, en aangezien we gisteren ook één geval in een onbekende gemeente hadden, gaan we er gemakshalve maar vanuit dat we nu op 381 besmettingen zitten. Dat zijn er 60 meer dan gisteren. Prepperskaartje met alle details des doods daarrrr. Later meer!
UPDATE: Nog eentje extra. 382 besmettingen nu. Gisteren een is een vierde slachtoffer overleden, "een 78-jarige met een kwetsbare gezondheid".
LOL-UPDATE: Het nieuwe csv-bestand heet klik_corona10032020_2.csv maar heeft exact dezelfde info als klik_corona10032020_1.csv.
UPDATE: RIVM meldt over kaart: "Op deze kaart ontbreken twee gevallen. Eén persoon is woonachtig in het buitenland en van één persoon ontbreken de gegevens."
UPDATE: Weten we ook meteen waar die piek in Tilburg vandaan kwam. 28 medewerkers Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis besmet.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.