achtergrond

Geenstijl

[Niets in dit topic blijkt echt gebeurd]

Donkere jongens in donkere kleding, even hun BSN checken bij minister Koolmees!
UPDATE: GEEN DONKERE JONGENS!
UPDATE: HELEMAAL NIEMAND!

Almeerders, even opletten. De politie zoekt twee laffe scooterjackers die niet konden winnen van het meisje dat ze wilden beroven, en haar derhalve maar neerstaken. Omroep Flevoland: "Volgens de Almeerse Scholengroep is een scholiere onderweg naar het Buitenhout College op de Evenaar van haar scooter getrokken. Twee jongens wilden haar scooter hebben. Toen ze die niet wilde geven, hebben ze haar gestoken." Het meisje heeft zichzelf op een andere school gemeld, waarna ze naar het ziekenhuis is vervoerd. De daders zijn nog voortvluchtig dus dit is een goed moment om het hondsracistische persoonsbewijzensysteem de kneiterhandige BSN-kleursorteermachine van D'66 aan te zwengelen, dan heeft de politie ze zo gevonden en op de trein naar een werkkamp in het oosten van het land gezet en kan het recht zijn beloop hebben.
DRINGENDE UPDATE: Het waren controleurs in burger Politie deed een Thierrytweet Signalement-tweet te snel en te stevig. Verdachten mogelijk toch geen donkere mannen:
UPDATE 13 februari: Uit een brief van de school, waar blijkt dat het bovenstaande nooit is gebeurd. Er werd groot alarm geslagen, en een signalement verspreid, terwijl er niet eens een steekwond was. Raar dat niemand dat heeft opgemerkt.. Wat er wel gebeurd is, blijft onduidelijk.

Uitleg? Dat kan!

UPDATE Steekincident Almere: na recherche-onderzoek blijkt dat de eerste informatie over de toedracht wellicht niet klopt. Wat er exact gebeurd is, wordt onderzocht. De politie is op dit moment niet meer op zoek naar twee donkere mannen, zoals in een eerdere tweet werd gemeld.

14
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.