achtergrond

Geenstijl

Bloedgeile Braziliaanse minister van Vrouwen & Familie hekelt Nederland seksland

Nou, dan schrapen we maar weer wat verbazing van de bodem van het vat over wat er nu weer over komt waaien uit het Zuid-Amerikaanse junta-evangelisme.

Even voorstellen: Damares Alves, evangelisch pastoor en sinds kort de Braziliaanse Minister van Vrouwen, Familie, Mensenrechten en Vieze Seks. RTL-correspondente Sandra Korstjens stuitte op de bovenstaande toespraak uit 2013. En daarin wordt over ONS land gezegd: "In Nederland delen ze een boekje uit aan ouders waarin hen wordt geleerd hoe ze hun kinderen seksueel moeten masseren (...). Specialisten in Nederland, mannen die heel geleerd zijn en die ik weet niet hoeveel studies hebben afgerond, zeggen dat een jongetje vanaf zeven maanden oud seksueel bevredigd moet worden. Zodat hij als volwassene een seksueel gezonde man kan zijn. En dat de vagina van een meisje van jongs af aan gestimuleerd moet worden, zodat zij als volwassene genot kan ervaren." Na zo'n doorwrochte uitspraak ligt de bewijslast natuurlijk bij ons, zo werkt dat immers in de wetenschappelijke gemeenschap. Kutzooi.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Veilig Thuis! De A12-jeugd aan het woord: "Straks ga ik dood omdat de wereld niet meer bestaat"

Onverbiddelijke noot vooraf: het betreft hier jonge kinderen en elke ad hominem wordt per direct verwijderd met risico op een ban. Beperk u tot fenomeenbeschouwing en de rol van ouders, school en bredere omgeving.

@Spartacus | 18-09-23 | 13:00 | 386 reacties

Feynman en/of Feiten – Mogen kinderen naar huis?

Van de duizenden uithuisgeplaatste kinderen zijn er pas zeventien terug naar huis

@Feynman | 02-09-23 | 20:02 | 163 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.