Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Suat Azer is Gemeenteraadslid van het Jaar

Wie aan criminele asielzoekers denkt, denkt aan Kampen.

Vorig jaar wilden ze er al een avondklok voor asielzoekers (staat in Volkskrant en dus waar) en onlangs sprak een raadslid de legendarische woorden: "Iedereen ziet en merkt wat er gebeurt, maar niemand durft wat te zeggen." Laten we Suat Azer van Gemeentebelangen Kampen daarom meteen maar uitroepen tot Gemeenteraadslid van het Jaar en niet alleen omdat-ie in het verleden is opgestapt bij de PvdA. Normaal is iemand die asielproblematiek benoemt rassies of fassies, maar omdat Suat zelf Turkse wortels heeft mag hij dat. Suat vindt het namelijk best wel vreemd dat Kampenaren hun gestolen fiets zelf maar gingen ophalen bij het azc. Toen er één Suat over de dam was volgden er meer, zoals de burgemeester en de politiechef, en nu durft iedereen in Kampen te benoemen dat een groepje stelende en rovende asielzoekers de pleuris moet krijgen. En nu staat Suat in de krant en is hij ook nog eens Raadslid van het Jaar, wat een feest.

Social

Reaguursels

Inloggen

@sociaal_econoom: Wilders het problem schrijf je? Ff geschiedenislesje. Toen Janmaat en zijn vrouw een bom voor hun kiezen kregen, was je waarschijnlijk te jong, toen Fortyn werd vermoord vond je hem waarschijnlijk te eng, toen van Gogh werd vermoord vond je....... en nu zou Wilders moeten terugtreden want dan, dán gaan WE stoer WEL iets zeggen???? sociaal_econoom een echte econoom durft ALTIJD zijn/haar/divers mening te geven. Ik zou zo zeggen: Probeee het eens, wellicht kunnen we dan met alle inwoners in dit land werken aan economische groei Ipv zooiruimen.

klipenklaar | 30-10-18 | 08:39

Ik zie een deugend Groenlinks stemmer huilend in een hoekje liggen met een fles drank. Tranen over de wangen. 'hij stelt reële vragen over een stelend groepje asielzoekers?!' wat moet ik doen, de racismekaart werkt niet omg.

Repetitive Beats | 30-10-18 | 08:00 | 3

De linkse partijen en Rutte III denken dat ze sociaal zijn... door een oneindige stroom migranten uit Afrika en moslimlanden hier opvang, huisvesting, zorg plus een uitkering te geven - hoe is Nederland over 2 en over 5 jaar?
Daar staan ze niet bij stil... onze kinderen krijgen het heel, heel erg moeilijk in een volgepropt Nederland.

sociaal_econoom | 30-10-18 | 08:10

sociaal_econoom:
Zo is het precies: Deugmenschen denken dat ze sociaal zijn richting neger&moslim-migrant. Tegelijk zijn ze mega-asociaal tegenover hun eigen kinderen en de mensen met realiteitszin die de grenzen dicht willen.

Ik ben met Hilter vergeleken en met de KKK door mijn eigen familie omdat ik geen migranten a.k.a. ''vluchtelingen'' wil

Permakwets | 30-10-18 | 09:26

Sterker nog ook de immigrant is niet blij. Hij/zij zit hier ook in een uitzichtloze situatie. Geen werk, want geen opleiding, slechte buurt, geen integratie. Verschil is slechter weer en je hebt een supermarkt. Situatie is net zo uitzichtloos. Oplossing is die landen weer koloniseren en ze daar aan het werk zetten. Win-win.

EmilioEsteves | 30-10-18 | 10:57

Voor autochtone raadsleden, Kamerleden en bestuurders is het moeilijk om hier iets over te zeggen en je zorgen te uiten.
Zodra je dit doet dan noemen ze je een ''tweede'' Wilders.

Het valt op dat allochtonen dit wel durven en mogen.
Zoals de burgemeester van Rotterdam... Ahmed Aboutaleb die durft af en toe kritiek te uiten op criminele allochtonen die van een uitkering leven.... van hem wordt dit getolereerd.

Stel dat Aboutaleb morgen PREMIER van Nederland wordt - dan zul je zien dat ons onbetaalbaar en onbeheersbaar migratiesysteem heel snel verandert.
Zo ook met Wilders... als we die morgen vervangen door iemand als Suat Azer dan zul je zien dat Kamerleden en de NPO aandachtig en instemmend naar hem luisteren.
Door Wilders durft niemand ons maf migratiesysteem te wijzigen - terwijl iedereen ziet dat het huidig systeem van gratis opvang, woning, zorg en uitkering... financieel en maatschappelijk binnen nu en twee jaar gigantisch fout loopt. Over vijf jaar - moeten jullie eens zien hoe Nederland ervoor staat.

sociaal_econoom | 30-10-18 | 07:36 | 1

@sociaal_econoom: 'door Wilders dit..., door Wilders dat...' het begint zowaar op een Wilders-HETZE te lijken! Wilders kaart alleen maar aan wat er gigantisch MIS is hier en verder krijgt hij nergens de kans voor! Dus hou eindelijk eens op met dat gejank en ga eens anti-EU stemmen want daar komt ALLE rotzooi in dit land vandaan! O ja, en je gejubel over Aboutaleb is geheel misplaatst, want mede dankzij hem is Rotterdam veranderd in Marokko aan de Maas en tieren de prachtwijken daar welig! Maar ja, weet jij veel!

BaldEagle | 30-10-18 | 10:34

Suat's show voor de bühne.
W was kampen niet in het nieuws geweest, had hij zijn mond gehouden.

P.s. Op basis van Nederlandse afkomst en blanke huidskleur een ander veroordelen, bestraffen of verbieden het criminele gedrag van niet-blanke niet-NLers te bespreken IS racisme en discriminatie.

gaffelbaard | 30-10-18 | 07:33

Links weet het wel, maar owee als een ander de macht krijgt, dan beschuldigen wij Fortuyn toch van fascisme en racisme zodat het klootjesvolk dat geloofd, lukte ook bij Hans Janmaat.
www.youtube.com/watch?v=ZLu6WRPPmTE

Mo het varken | 30-10-18 | 07:04

Wat een artikel daar in de Stentor. taalfouten, Suat is bovendien een getuige man (bedoelde de schrijver misschien guitige?).

Verder: Kampenaren moeten vooral hun tolerantie naar échte asielzoekers niet kwijtraken, maar hun intolerantie eerst een plek geven. Of hij snapt de betekenis van intolerantie niet of hij kan zijn PvdA veren toch niet wegleggen. Volgens mij is het verre van intolerant als je criminelen die hier helemaal niet mogen zijn zsm weg wil hebben, het is een kwestie van gezond verstand. Op zich al belachelijk dat ze niet per kerende post terug gestuurd worden , maar opgevangen in een centrum.

bergsbeklimmer | 30-10-18 | 06:59

‘Als ik hierover niets zeg, kan ik beter stoppen’ Suat is held.

Zelf ben ik een anoniem lafbekje met angst om ter plekke iets te zeggen over
"DNB luidt NOODKLOK" Klokken luiden loopt nooit goed af, bedenk goed wat je met je laatste Rijksmunt doet..
Over het aanraken/afschaffen van de contanten van demense is al eens iets gezegd.
"It’s only after we’ve lost everything that we’re free to do anything."

Zonder cash zou ook ik fietsen moeten gaan stelen om te ruilen tegen brood.
Volledig bemeterd in kampen worden geinterneerd is geen leven.

.

hallevvezool | 30-10-18 | 06:25

Wie luistert er nog naar die hysterische joop, groene-Amsterdammer, nrc en volkskrant lezers? Een groep ideologen die middels liegen en bedriegen hun idealen proberen te verkopen, zoals een tweede hands autodealer je een glimmende auto probeert aan te smeren. Het ziet er mooi uit, maar zodra je de showroom uitrijdt merk je al gauw dat er van alles aan mankeert.
Realisme en feiten benoemen ome Peterson zegt het al, spreek de waarheid en wees precies in wat je bedoelt. En dat doet mijnheer Suat Azer, dat zouden meer mensen moeten doen. Maar hoera voor mijnheer Suat Azer, voor het benoemen van parasiterende steelimmigranten voor de parasiterende steelimmigranten die het zijn. Iets met de hand die je voedt en wegkijk socialisten.

ratelaar | 30-10-18 | 05:59

Hoe kan dat nou...

Zijn de linkse oproerkraaiers al onderweg om verhaal te halen in Kampen?
Heeft dhr. Azer al persoonsbeveiliging aangevraagd?

Voorts is het werkelijk te gek voor woorden dat het land bestuurd wordt door wegkijkende lafbekken. Iedereen weet het, maar i.v.m. baantjes en riante pensioen houden ze hun snavel tegen beter weten in. Wat ’n baas, die Suat.

Veluwse-Eikel | 30-10-18 | 05:18

BozePaarseMan | 29-10-18 | 23:28 |

Waar niemand bij stil staat... de spreekangst en het taboe op dit onderwerp is ontstaan door Geert Wilders.
Kamerleden en bestuurders bij provincie en in gemeenten durven hierover niets te zeggen... in angst dat ze dan een tweede Wilders worden genoemd.
Ook bij de NPO durft men hierover niet te spreken.
Hierdoor blijven wij doorgaan met ons onbetaalbaar en onbeheersbaar migratiesysteem.... terwijl landen om ons heen intussen allemaal strenger zijn geworden.

Kan het ook anders zeggen... stel dat Wilders morgen zou stoppen, dan zul je zien dat Rutte en Kamerleden wel hun verantwoording durven te nemen.
Nu kijkt men allemaal de andere kant op en niemand die hier iets over durft te zeggen.... allochtone Nederlanders durven dit wel omdat zij niet met Wilders vergeleken worden.

sociaal_econoom | 29-10-18 | 23:43 | 3

Wilders, Fortuyn, Janmaat ,Bolkestein, allemaal werden ze gekielhaald en gevierendeeld door de racisme roepers en scherpslijpers van de linkse kerk. En die bezetten alle strategische plekken in de politiek en de media. Rechts was veel te meegaand en te slap om daar tegenwicht aan te bieden en heeft zich, op genoemde personen na, de mond laten dicht tapen.

Jackson | 30-10-18 | 00:47

@Jackson... dat is waar
de linkse partijen denken samen met de NPO dat ze sociaal zijn door migranten uit moslimlanden hier onder de noemer van ''vluchteling'': opvang, huisvesting, zorg plus een uitkering te geven.
De rol van de NPO is bedenkelijk... zij geven ons een indruk dat 80% van de migranten vluchteling en oorlogsslachtoffer is.

Zodra iemand zijn zorgen uit over de oneindige stroom migranten, over het kostenplaatje en de maatschappelijke problemen.... dan noemen ze je een tweede Wilders.
Links NL maakt samen met Rutte dat onze autochtone en allochtone kinderen het heel erg moeilijk krijgen in een volgepropt land.

De VVD vroeger een rechtse partij is onder Rutte op gebied van migratie en klimaat nu net zo links als GroenLinks, D66 en de PvdA.
Er zijn twee dingen waarmee Rutte ons land onbetaalbaar en arm maakt:
1. de oneindige immigratie
2. het klimaat... waarbij we geen gas en olie meer mogen gebruiken - terwijl andere landen zoals de VS, Rusland en China dit wel blijven doen... met als gevolg dat bedrijven en boeren hier zullen wegtrekken.
Rutte III maakt cruciale fouten.

sociaal_econoom | 30-10-18 | 02:02

Hoe heet dat ook maar weer als je het verschil tussen satire en gekte niet meer kan zien?

Mazzelstof | 30-10-18 | 05:41

Ik vind het super dat er iemand de ballen heeft om er iets van te vinden. Dat uitgerekend iemand van Turkse komaf dat doet zegt heel veel over de slapheid van de Nederlanders. Wat zijn wij een slap volk geworden. Wij verdienen het echt dat onze cultuur en Nederland wegggeven worden aan nieuwkomers.

BozePaarseMan | 29-10-18 | 23:28

Politieke correctheid is de nagel aan de doodskist van Nederland.
De realiteit benoemen is nooit racistisch of fascistisch.
Grappen maken moet kunnen. Over eigenlijk alles en iedereen.
Helaas snapt niet iedereen dat.
Over moslims, joden, katholieken, negers, Afrikanen, blanken, Aziaten, mannen, vrouwen, homo’s en all the rest.

kempenaer | 29-10-18 | 23:25

Met genoegen maak ik over een jaar of twintig mijn excuses aan blanke politici die het land verziekt hebben door in bed te gaan liggen met het schorem van de samenleving en daarom na de grote omwenteling op straat zijn kaalgeschoren.

BrabantsVerzet | 29-10-18 | 22:58 | 1

Om vervolgens over 70 jaar excuses te eisen van de overheid omdat ze zo vernederd zijn.

BozePaarseMan | 29-10-18 | 23:30

Is zijn voordeur al beklad?

Man.man.man | 29-10-18 | 22:55 | 1

Kom nou. Het moet niet gekker worden. De verf pakt niet eens op de voordeur van een Nederlander van buitenlandse afkomst.

BrabantsVerzet | 29-10-18 | 23:00

Wat voor land zijn we nou... mooi dat Suat zn bek wel opentrekt, maar wat voor klimaat is dit nou dan. Kom op zeg.. 2018!!! Trek je kop eens uit je reet en kaart de realiteit aan. Laffe ego bestuurders, commissarissen en burgemeesters. Wegkijken tot het bijna niet meer te beheersen is. Doorgeslagen tolerantie. Iedereen eist respect, maar niemand geeft zelf als eerste respect. Ego samenleving. Theorie zonder wijsheid, maakt eindeloze domheid.

Ton8695 | 29-10-18 | 22:50

Polen, Hongarije en andere lidstaten in Oost-Europa doen geen opvang en huisvesting... (moslim)migranten willen daar niet naar toe.
Nederland is verreweg het meest in trek.
Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland zijn na ''wir schaffen das'' strenger geworden en hebben een limiet en een stop ingevoerd.

Rutte III gaat gewoon door alsof er niets aan de hand is... alsof het allemaal niets kost - de NPO laat dit verhaal onbesproken.
Den Haag, provincie en de gemeenten kijken allemaal de andere kant op.
Onze autochtone en allochtone kinderen krijgen het héél erg moeilijk in een volgepropt Nederland.... Rutte bedankt!

sociaal_econoom | 29-10-18 | 22:38 | 2

Handhaven is het probleem. We hebben genoeg wetten en regels, maar handhaven is eng, want je krijgt dan confrontaties met mensen die heel boos worden, en daar hebben we geen antwoord op, want de stouterds willen geen kringgesprek en slaan de hulpverlener met het knotje regelrecht het ziekenhuis in.

BrabantsVerzet | 29-10-18 | 23:02

Het is geen kwestie van handhaven... het is een kwestie van WIJZIGEN.
Rutte III moet eerlijk zeggen:
''wij kunnen met dit verhaal zo niet doorgaan, het is onbetaalbaar en onbeheersbaar geworden - vanaf NU doen we uitsluitend opvang en zorg in eigen regio''.
Zo doorgaan dan weet je zeker dat het over 2 jaar hier helemaal fout zit...
met mensen uit Afrika en moslimlanden die in grote getale naar NL komen-->
en mensen uit Nederland die dit land zullen ontvluchten.

Dan heeft Rutte het helemaal voor elkaar.

sociaal_econoom | 29-10-18 | 23:28

Het is de fout van Rutte... iedereen afkomstig uit Afrika of uit een moslimland krijgt hier onder de noemer ''vluchteling'' gratis opvang en verblijf in een AZC.
Als ze erkend worden dan krijgen ze gratis een ingerichte woning, met zorg plus een langdurige uitkering.
De mensen in die landen weten dit, waarbij we nu zien dat de AZC's weer vol beginnen te raken.

Rutte durft ons maf migratiesysteem niet strenger te maken.
Wat mij betreft mag Suat Azer premier worden, weet zeker dat hij dit gaat wijzigen.... het is heel hard nodig.
Zoals het nu gaat wordt Nederland onbetaalbaar en onleefbaar.... ieder nadenkend kind ziet dat dit ons te wachten staat.
Hoe is Nederland over 2 of 5 jaar - ik hou mijn hart vast.

sociaal_econoom | 29-10-18 | 22:19

Tenminste eentje die deugt.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 22:17

Een bijna gevalletje 'it takes one to know one', maar dat zullen we hem niet aandoen. In ieder geval lekkah bezag, houwen zeau, en hopen dat er geen verborgen agenda uit een mouw komt flapperen.
Time will tell.

NiCeY | 29-10-18 | 22:06 | 1

Een gezonde argwaan.

HaatbaardKnipper | 29-10-18 | 23:40

Hulde voor suat!!

Schepvogel | 29-10-18 | 21:47

Die blanke wethouders daar in Kampen zouden zich helemaal kapot moeten schamen dat ze niets voor de eigen burgers hebben betekend in deze kwestie. Zij ontvangen salaris voor het systematisch ontkennen en verdoezelen van de problemen. Als ze zichzelf serieus nemen dan stappen ze nu allemaal op!

ILF2 | 29-10-18 | 21:09 | 1

Blanke wethouders die dingen gaan roepen over stelende asielzoekers worden per direct vogelvrij verklaard.
Sitting ducks voor SJWtuig en andere deugers; einde politieke carriere; u kunt direct door naar de bijstand en indien u langs AF komt maakt u geen aanspraak op een baantje uit de carrousel.
Het moét gewoon van een allochtoon komen, dan mag het namelijk wel.
Een allochtoon aanvallen is immers racisme.

jemagookniksmeer | 29-10-18 | 21:19

Ik lees in dat artikel dat dieven een gebiedsverbod gekregen hebben. En ik maar denken dat stelen strafbaar is. Dus als ik een juwelier helemaal leegtrek, mag ik daar niet meer komen? Oké, doen we. O wacht, ik ben blank en Nederlander. Dan werkt het niet zo. Hè, ik vind het maar ingewikkeld, hoor. Kunnen we niet twee paspoorten invoeren? Eentje van karton voor de gewone Nederlanders en eentje van echt leer met goud op snee voor de allochtoon en verder voor iedereen met een tintje. Dan is het tenminste duidelijk.

BrabantsVerzet | 29-10-18 | 21:07 | 2

In Gouda ging de burgemeester undercover. Usuel suspectst, bekende ‘ jongeren’ klein groepje maar wel met een gigastrafblad. Jarenlang Inbreken bij oudere en kwetsbare autochtonen. De geniale oplossing ? Meer straatverlichting. Echt .....

ja,diedus! | 29-10-18 | 21:39

Ja, viel me ook op: asieligers mogen niet meer Kampen leegroven, maar de rest van Nederstan wel nog, denk ik dan.

Permakwets | 30-10-18 | 09:32

Ik dacht eigenlijk aan de Nobelprijs voor de vrede. Of is hij niet donker genoeg?

BrabantsVerzet | 29-10-18 | 21:08

Daar werd ik even stil van. Dat onze gestolen fietsen tegenwoordig in het AZC staan. Ik heb namelijk al die tijd gedacht dat ze in Duitsland stonden.

Nivelleermarionet | 29-10-18 | 20:52

Grappig, Turk benoemt en men is in katzwijm.
Andere politici benoemen, men duikelt over elkaar heen met verwijten.
Hoe grappig is dat?

MarcS | 29-10-18 | 20:35 | 1

Wat een feest!

atheïstisch stemvee | 29-10-18 | 20:38

Als het steeds maar om een klein groepje gaat , wat is dan het probleem om ze aan te pakken ?

ja,diedus! | 29-10-18 | 20:26 | 2

Dat kleine groepje is relatief, maar vooral wat men ons wil laten denken.
Popo schrijfelt afkomst niet op, om reden.

MarcS | 29-10-18 | 20:36

Dat heet downplayen. Reaguurders zouden ook maar een klein groepje zijn.

Mart6037 | 29-10-18 | 20:40

suat? een suet!

rifraf | 29-10-18 | 20:25

Toch mooi dat hij het wel mag zeggen en toch vrij man blijft... Vooralsnog dan...

MurkRatte | 29-10-18 | 20:24

Het ongelooflijke racisme dat je pas wat over wangedrag van mensen met een kleurtje mag zeggen als je zelf een kleurtje hebt. Bah.

HoogToontje | 29-10-18 | 20:24 | 3

ja te bizar voor woorden... maar tis echt zo helaas

ja-nee-misschien | 29-10-18 | 20:33

Eerst even een stukje rennen, zodat je een vuurrood hoofd krijgt, en dan mag je alles zeggen.

BrabantsVerzet | 29-10-18 | 21:10

Ja, en die Suat-gast heeft het dan nog even achteloos over zijn ''Nederlandse vrouw''. "Kijk eens hoe geïntegreerd ik ben''....

Permakwets | 30-10-18 | 09:35

Fijn voor de Kampenaren dat ze weerklank vinden. Hopelijk betekent dit ook dat er een oplossing komt, met uitrol naar gemeenten met een gelijksoortige problematiek.

MickeyGouda | 29-10-18 | 20:19

Ik ga nog snel een shoarma bestellen

Rest In Privacy | 29-10-18 | 20:12

Alles is te koop…

tantesidonia | 29-10-18 | 20:04

Je kan iets pas oplossen als je het kan benoemen zonder scrupules. Dus +1 voor deze weergaloze verandering in politiek correct Nederland.

Datkanjenietmenen | 29-10-18 | 20:03

Beloning voor kastanjes uit het vuur halen... "Als jij het nou even benoemt. Je snapt het wel he? Krijg jij een koekje... euhhh medaille.".

Sliptong | 29-10-18 | 20:01

Dat policor wegkijken gaat later in de geschiedenisboeken benoemd worden, in het hoofdstuk "Hoe heeft het zover kunnen komen".
Zelfs als deze kanarie in de kolenmijn het uitschreeuwt blijven ze in den haag aleen maar denken aan het verdrag van Marrakesh...

Wijze uit het Oosten | 29-10-18 | 20:01 | 5

@ einStina | 29-10-18 | 20:23 |
Alles gaat dood!
Uw punt?

Rest In Privacy | 29-10-18 | 21:08

Ce ca; dat het waarschuwen een keer ophoudt.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 22:18

@ einStina | 29-10-18 | 22:18
Jammer genoeg blijft de geschiedenis zichzelf herhalen. Feiten en waarschuwingen worden genegeerd of weggekeken waarna de realiteit keihard toeslaat. Mijn mening is dat wij hier op GS dat onderkennen ,maar dat de rest van de sheeple, denkt dat het zijn tijd wel zal duren.
Ik voel mezelf ook wel eens een blaffende hond,maar iemand moet toch waken voor de groep? Wij staan erboven vind ik. Wakend, wachtend en plempend.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 22:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Ah, hij heeft een Nederlandse vrouw. Een echt ingeburgerde Turk dus. Dat mag in de krant! Oh, wacht. :)

Rest In Privacy | 29-10-18 | 19:53 | 4

Onze vrouwen stelen ze ook al.

de_lamme_de_blinde | 29-10-18 | 20:06

@knufter hij stemt in ieder geval zijn toeter!

Rest In Privacy | 29-10-18 | 20:19

@Knufter: ja Suat stemt Erdogan. DENK ik.

Permakwets | 30-10-18 | 09:36
▼ 1 antwoord verborgen

Ook een keer mijn fiets bij zo’n AZC terug gehaald.

Heb gelachen toen. Mafkezen.

Nacho_Vidal | 29-10-18 | 19:52 | 4

De echte Nacho had ze allemaal de konDt geneuqt, dat dan weer wel.

Kapitein Stijlvol | 29-10-18 | 20:07

Nee ik ben er heen gegaan ja!?

En toen en toen zei ik; D D dat is mmm mm mijn fiets ja!? Fffvuile dieven!

En toen ben ik erop gesprongen en toen ben ik heel hard weggefietst!

Nacho_Vidal | 29-10-18 | 20:10

@Nacho
Zunne held benne gij!

medusa324 | 29-10-18 | 22:18
▼ 1 antwoord verborgen

Mogen we alles eindelijk benoemen???
In het kader daarvan het volgende:
“Ik vind zwarte Piet een supergezellige vrolijkheidsneger vanwege zijn guitige lach en immense rode zoeloelippen, pikzwart snoetje, love it!” Omdat het nu kan en mag!

Accident_Prone | 29-10-18 | 19:52 | 2

Ik heb voor de zekerheid maar even op de NSB knop geramd. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met die KOZP gasten hé? Voor je het weet ben ik weer eens verantwoordelijk voor wat een ander zegt of denkt. En al helemaal als jij ook nog eens blank bent. Of wit. Of hoe noemen we dat tegenwoordig?

BeunDeHaas | 29-10-18 | 19:56

Wit, volgens de NOS

MurkRatte | 29-10-18 | 20:26

‘Als ik hierover niets zeg, kan ik beter stoppen’

Je zou bijna denken dat het je werk is als politicus om problemen te benoemen! Oh wacht...

BeunDeHaas | 29-10-18 | 19:51 | 1

@Beun
Je mag het best benoemen, als je daarna maar diep door het stof gaat en spijt betuigt. En dat noemen we dan een Blokje.

medusa324 | 29-10-18 | 22:20

Nou, na een jaar of 10 is het dan eindelijk benoemd. Zal nog wel een jaar of 20 wachten worden totdat er een keer wordt opgetreden.

Beefbus | 29-10-18 | 19:45 | 3

,Ik zag de noodzaak. Het lang discussiëren over simpele zaken moet een keer stoppen, zoals alcohol drinken na een raadsvergadering of een strandje langs de IJssel, waarin toch niet gezwommen mag worden. Door naar het échte werk
Ja, laten we het over de zomer/wintertijd hebben, of zwarte Piet.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 19:47

Wellicht dat het een idee is voor de PVV om wat allochtone leden te planten bij de andere partijen en die dan vervolgens dit soort zaken laten benoemen.

Beefbus | 29-10-18 | 19:52

@ Beefbus | 29-10-18 | 19:52
Ik hou ervan, hoe u denkt!
De huidige 75 leden verkopen hun moeder nog voor een tientje

Rest In Privacy | 29-10-18 | 19:55

Prima toch dat Suat de dingen benoemd.
En gefeliciflapstaart met de nominatie.

Berbaar | 29-10-18 | 19:42 | 6

I stand corrected, twice.
Dank!
Veel meer kan een mens niet mis hebben in een tegel van twee regels.
Zucht ;)

Berbaar | 29-10-18 | 19:59

@ce ca! Precies, juist omdat ik hem geregeld op spelling zie wijzen. :)

@berbaar Geeft niks. Blijven proberen. :)

Rest In Privacy | 29-10-18 | 20:05

www.quotenet.nl/Nieuws/Bent-u-een-grot...
De 1 kan alles bouwen, repareren of programmeren. De ander weet wanneer dt er toe doet. Verschil moet er zijn. Wat het meeste nuttige is, laat ik aan u beide over.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 20:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Maar wat heeft Suat tot nu toe bereikt met z'n grote bek?

Recalcitrant_Schaap | 29-10-18 | 19:42 | 3

Het bespreekbaar maken.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 19:46

@jello; daar wordt je toch geen gemeenteraadslid van het jaar mee...

Recalcitrant_Schaap | 29-10-18 | 19:51

@Recalcitrant_Schaap | 29-10-18 | 19:51
Als de rest er alleen maar zit om te knikken en te cashen, dan wel.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 20:03

Hoe ver kan je dan zakken als Nederlandse bestuurder, dat men pas zaken kan benoemen, als een "allochtoon" gaat klagen?

Rest In Privacy | 29-10-18 | 19:41 | 12

@ letopuwzaak | 29-10-18 | 20:49
Yeah, leermomentje :)
@ Road to serfdom | 29-10-18 | 20:56
Juist, typisch. Zaken benoemen en jezelf niet in de hoek laten drijven als "ist". Deze man is aardig ingeburgerd namelijk. Hij praat zo nuchter en klaagt.over Nederland :)

Rest In Privacy | 29-10-18 | 21:06

De angst om voor racist te worden uitgemaakt is gigantisch. De zelfcensuur viert hoogtij. Men is gewoon hartstikke bang (voor de islam).

martymcfly | 29-10-18 | 21:19

Een ander woord voor racistme is onderscheid maken. En dat doet iedereen.
Voor mij is er maar 1 ras en dat is het mensenras. Afstammend van de apen. Bijgeloof, angst en religie zijn de instrumenten van de mensen die er baat bij hebben om de status quo te behouden. Puur uit angst,hebzucht of gekkigheid.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 21:30
▼ 9 antwoorden verborgen

Boven de poort van dat asielcentrum de leus "Stelen is terug naar herkomst" dan weten ze gelijk bij binnenkomst dat stelen niet mag.

gebrokenvleugel | 29-10-18 | 19:37 | 2

Moeten ze wel de daad bij het woord voegen.

schijtzat | 29-10-18 | 19:38

Wel een vertaling erbij hangen dan.
Dat arbeit frei macht weet iedereen nu wel maar deze leus is dan een poort te ver om direct te begrijpen.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 19:40

Essentieel, hè, "Als ik hier niets over zeg, kan ik beter stoppen". In dit land kunnen er honderden opstappen. Een baas, die Suat Azer.

eastender | 29-10-18 | 19:36

Suat staat niet in de krant; Suat staat in De Stentor.

bisbisbis | 29-10-18 | 19:34

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland