Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fearless deugers voor asielogeerpartijtjes. Wie?

Nou, kom er maar in, semi-BN'ers.

Nieuw woordje: The Dubliners. Asielzoekers die geen schijn van kans maken om asiel te krijgen, geen zin hebben om in Dobberonië aan wal te blijven en die naar het Rijke Noorden trekken om hier werk, woning en Miele te eisen. Dat zijn er inmiddels steeds meer, want de Italianen trappen ze er allemaal uit. Dus slapen ze hier in Nederland maar in parkjes, enzo. Vervelend. Daarom vragen de leedpooiers van de asielindustrie aan mensen die "een beetje fearless zijn" om deze invasiërs in huis te nemen. We zien de eerste selfies van Francisco, Asha, Folkert en al die andere gezellige migratiefans met hun nieuwe huisgenoten al tegemoet. WIR SCHAFFEN DAS!

Reaguursels

Inloggen

de minderjarigen die hier zijn geraakt en snel daarop in kluwen van hulpverleners en instanties, zijn blijvers. Hele systeem leidt tot worteling mede waardoor afwijzing uiteindelijk geen optie meer is. Overgrote meerderheid van aslielanten wordt aangetrokken door ongekende sociaal economische mogelijkheden en welvaart hier en in vgl landen in nw europaz, dat geldt ook voor migranten uit landen als syrie, afgh, irakz, iran etc. zolang ware asielmotieven hier niet op waarde geschat worden en aanvragen massaal gehonoreerd blijven worden zal toestroom alleen maar aanzwellen. Syriers hier, zeker families nemen terugkeer what ever the situation in eigen land zelfs maar in overweging. Het zijn emigranten wier keuze hier te komen weloverwogen is geweest. En mogelijkheid die men nog maar kortgeleden ,terecht, voor volkstrekt onmogelijk had gehouden. En dan de volstrekt naive vanzelfsprekendheid waarmee verblijfsstatussen worden uitgedeeld aan , jonge, eritreers om maar wat te noemen, vormde aanzet voor een onstuitbare exodus van jongeren uit dat land naar europa etc. etc.

justinianus | 18-10-18 | 20:48

Bouw aub een hek om Amsterdam! Dan maken we er een asiel stad van waar je alleen in kan en niet meer uit.

chrisjuh | 18-10-18 | 09:30

@gaffelbaard
opvang en zorg in eigen regio is beter voor de Nederlandse samenleving en een stuk goedkoper.
Voor de prijs waar we hier 100 mensen... AZC, een woning, zorg plus een uitkering bieden... kunnen we daar 2000 mensen helpen.
Bovendien kan men weer terug naar hun eigen land of gebied als het er veilig en rustig is.
Hier blijft men in de uitkering hangen en worden familieleden en kennissen naar Nederland gehaald.
Laten we eerlijk zijn - u en ik zouden dit ook doen, wij zouden ook familie en kennissen naar NL halen in de wetenschap dat je hier gratis een ingerichte woning, zorg plus een uitkering krijgt.
Uit de cijfers blijkt dat 70% langdurig of levenslang afhankelijk blijft van een bijstandsuitkering.

Waar zijn onze overheid en gemeenten mee bezig...?
Dit is niet goed voor hun integratie en gevoel van eigenwaarde - plus is dit verhaal onbetaalbaar en wekt het steeds meer onvrede en haat bij de Nederlandse burgers.
Zij zien heel goed dat migranten onder de noemer van ''vluchteling'' in de watten worden gelegd en als kasplantjes worden behandeld - terwijl ouderen en hulpbehoevenden een stuk minder aandacht en zorg krijgen.

Iedere week komen er 700 tot 900 nieuwe migranten naar Nederland - hierbij moet je ook tellen familieleden die naar hier mogen komen.
Dit houdt niet één land lang vol - ook wij niet.
We hebben een woningnood waar je akelig van wordt en de wegen raken steeds meer verstopt.
Het is onmogelijk miljoenen mensen uit Afrika en moslimlanden hier huisvesting, zorg, uitkering of werk te bieden.

Wat is er mis mee - als Rutte en de Minister van Justitie en Migratie zeggen:
vanaf 1 januari 2019 doen we uitsluitend opvangen en zorg in eigen regio.
Het naar NL komen is zinloos... we doen een stop hier te lande want we moeten eerst orde op zaken stellen met de huidige 250.000 migranten die de afgelopen 4 jaar hier zijn binnengekomen.
Ook al zouden we een migratiestop invoeren dan nog zitten we met naaste familieleden die de komende tijd naar hier gaan komen.

Dit komt niet meer goed in Nederland... wil je hier van af komen dan moet je naar Polen of Hongarije verhuizen - daar zijn de afgelopen 30 jaar nauwelijks of geen migranten uit Afrika en moslimlanden binnengekomen.
Dit en bovenstaand verhaal wordt bij de NPO niet verteld... dat zou eigenlijk wel moeten indien je als media onpartijdig en volledig wilt zijn.

Eigenlijk zou Mark Rutte als premier het voortouw moeten nemen en dit NU kenbaar moeten maken... zoals Ruud Lubbers destijds heeft gedaan met de stijging van het aantal wao-ers in Nederland.
Maar aangezien iedereen zwijgt in de Kamer en op radio en TV bij de NPO... wordt dit verhaal in 2019 en daaropvolgende jaren onbetaalbaar en onbeheersbaar. Hoe is NL over 2 jaar... ik hou mijn hart vast.

sociaal_econoom | 18-10-18 | 09:17 | 1

Het moet eerst onhoudbaar worden, daarna komen er maatregelen, maar eerst moet de technocratie steviger in het zadel. Ik ben daarom bang voor nog meer demofobie bij vv(d), 66, GL en c(d)a in de komende jaren. Laten we ze gewoon wegstemmen, slechter kan nauwelijks.

O2Neutraal | 18-10-18 | 10:56

Een kolfje naar de hand van professor Lucassen om dit eventjes op te lossen

batvoca2 | 18-10-18 | 08:47

Nederland heeft geen capaciteit meer en moet derhalve nu stoppen met opvang.

ogeon | 18-10-18 | 08:43

Nederland is vol.
De bevolking groeit. De hoeveelheid Nederlands grondgebied niet.
Ik neem niemand in huis.
Rot op!

gaffelbaard | 18-10-18 | 08:17

Reaganmania | 18-10-18 | 04:58 | u schrijft.... ''het heeft er alle schijn van dat we dom gehouden moeten worden. Waarom in hemelsnaam toch?''

Dit klopt... in de Kamer, bij NPO en bij Pauw wordt nooit gesproken over het onbetaalbaar geworden kostenplaatje voor opvang, huisvesting, zorg en uitkeringen aan asielzoekers en migranten.
De NPO laat wel beelden zien van vluchtelingen, die bij de NPO
''oorlogsslachtoffer'' worden genoemd.
Dit om medelijden en berusting te scheppen in het feit dat een oneindige stroom migranten vanuit moslimlanden naar NL komt.

De Kamer en de NPO vinden van zichzelf dat ze sociaal zijn door al deze migranten en hun familieleden hier opvang, huisvesting, zorg plus een uitkering te bieden.

De vraag is.... hoe is Nederland over 2 of over 5 jaar?
Onze autochtonen en allochtone kinderen krijgen het heel erg moeilijk in een volgepropt Nederland met veel woningnood, toenemende armoede, onvrede
en veel spanningen.
De fout ligt 100% bij Rutte III samen met de NPO... ze praten wel over het klimaat - maar hierover wordt met geen woord gerept, terwijl dit veel urgenter en dichterbij is dan het klimaat.

Nu het waarom?
Door Wilders is er een taboe en spreekangst ontstaan op dit onderwerp... niemand in NL in de Kamer of bij de NPO.... wil vergeleken worden met Wilders - dus iedereen zwijgt... met dit als gevolg.
Kan het ook anders zeggen - stel dat Wilders er morgen mee stopt, dan zul je zien dat Rutte en Kamerleden wel hun verantwoording durven te nemen en ons onbetaalbaar migratiesysteem zullen wijzigen net zoals Zweden en Denemarken 2 jaar geleden hebben gedaan.... maar het is al veel te laat.

Ben al jaren bezig om de politiek, de Tweede en Eerste Kamer alsmede de NPO wakker en open te schudden... maar je komt er met geen mogelijkheid doorheen.
Geert Wilders heeft de boel hermetisch op slot gegooid.

sociaal_econoom | 18-10-18 | 07:59 | 3

Thierry Baudet probeert in de Kamer voorzichtig dit onderwerp bespreekbaar te maken, maar hij merkt net als ik dat niemand hierover wil praten.

Rutte en de Kamerleden zijn dan met hun smartphone bezig en doen alsof ze het niet begrijpen en niet horen.
Rutte en onze Kamerleden hebben makkelijk praten (zwijgen)... zij hebben een goed inkomen en een prima pensioen.
Maar onze autochtone en allochtone kinderen krijgen het heel moeilijk in een volgepropt Nederland.
Waarbij je zult zien dat rijke en werkende Nederlanders dit land zullen ontvluchten.
Dan is het over en sluiten.

sociaal_econoom | 18-10-18 | 08:21

Mensen, mensen hou toch een keertje op met dat gezeur, doe niet zo ingewikkeld. We weten allemaal wat de oplossing is: vanaf nu alleen maar op PVV of FvD stemmen. Dan zijn de gevestigde partijen die schuldig zijn aan deze problemen eindelijk werkeloos naar huis en kunnen we dit probleem voor goed oplossen. Hoe? Bijv. door het opzeggen van veel lastige internationale verdragen die ons verplichten vrije verkeer van mensen toe te staan. Bovendien is meteen ook een ander probleem ook opgelost: NEXIT.

Lychnari | 18-10-18 | 08:46

alles is de schuld van Poetin, Trumpie en nu ook Geert... de holocaust was de schuld van de Joodse bevolking... als ik bij een voetbalwedstrijd een vuurpijl voor mn harses krijg is dat mn eigen schuld...

Y&T | 18-10-18 | 22:14

Polen, Hongarije en Oost-Europa daar wil niemand naar toe - zij doen geen opvang en huisvesting van moslimmigranten.
Zweden en Denemarken zijn na ''wir schaffen das'' strenger geworden en hebben een limiet en stop ingevoerd.

Bij Rutte III en Rob Jetten wordt fanatiek over het klimaat gesproken, waarbij we zo snel mogelijk van het gas, de diesel en benzine af moeten.
Over ons maf en onbetaalbaar migratiesysteem daar hoor je geen woord over... niet in de kamer en ook niet bij de NPO.

Het is begrijpelijk dat mensen in Afrika en moslimlanden massaal naar NL komen... zij weten inmiddels dat je bij Rutte III onder de noemer van "vluchteling'' gratis opvang en verblijf krijgt in een AZC - met daarna gratis een ingerichte woning met extra zorg, extra aandacht en een langdurige bijstandsuitkering.
Onder de noemer vluchteling worden ze hier als kasplantjes behandeld.

De woningnood en het kostenplaatje worden alsmaar groter... de onvrede bij het Nederlandse volk neemt toe - dat is begrijpelijk.
Iemand helpen in de eigen regio is goedkoper en beter... wat Rutte III doet is onbetaalbaar en onverantwoord.
Het vreemde is - je hoort hier niets over bij de NPO en ook niet bij Pauw.... terwijl er iedere dag, iedere week nieuwe migranten naar hier komen die wij opvang, huisvesting, zorg en een uitkering willen geven.
Waar is Rutte mee bezig?

sociaal_econoom | 18-10-18 | 03:05 | 3

Over dat migratieverdrag van Marrakech hoor je ook bitter weinig. Ook op Welt.de klagen reaguurders hierover. Het heeft er alle schijn van dat we dom gehouden moeten worden. Waarom in hemelsnaam toch?

Reaganmania | 18-10-18 | 04:58

Jawel hoor, je hoort/leest dat bijv. landen als Polen, Amerika en Oostenrijk dit nieuw immigratie verdrag niet zullen ondertekenen. Je leest het in de buitenlandse bladen en kranten, maar idd niet in de Nederlandse kranten of op de Nederlandse TV.

Lychnari | 18-10-18 | 08:50

je hebt er wel zin in vandaag istnie econoom?

Y&T | 18-10-18 | 22:16

Rutte III laat ons asielsysteem ongewijzigd waarbij honderdduizenden migranten afkomstig uit Afrika en moslimlanden hier onder de noemer ''vluchteling'' opvang, een woning, zorg plus een langdurige uitkering krijgen.
Het kostenplaatje en de woningnood wordt alsmaar groter... terwijl opvang in eigen regio beter en goedkoper is.
Rutte III denkt dat ze sociaal is door al deze mensen hier een woning, zorg plus een uitkering te geven.

Je hoeft geen helderziende te zijn om te kunnen voorspellen dat onze autochtone en allochtone kinderen het heel, heel erg moeilijk krijgen in een volgepropt Nederland... met toenemende armoede, onvrede, onveiligheid en grote spanningen.

sociaal_econoom | 18-10-18 | 02:50

People who annoy you?
N.gg.rs. Dat zijn natuurlijk naggers.
Vrij vertaald zeurpieten.
De: we are here group zijn deze mensen niet. Hoe heten deze dan wel?
You should'nt be here group?
Mischien kunnen ze samen one group vormen.
De you should leave all together at once and never come back group.
Die group zou ik gaarne steunen met alles wat in mijn beperkte mogelijkheden ligt.
Een klein beetje financiele steun om ze op weg te helpen zelfs.
Zo fearless ben ik nog wel.

klinkklaar | 18-10-18 | 01:16

Hoeveel heeft Mark er al in huis genomen?

Geevee | 18-10-18 | 00:28

Voor onze kinderen kunnen ze geen betaalbare huizen bouwen, maar voor asielzoekers kunnen ze wel hele dorpen bouwen, dan zijn de bouwprocedure in een keer niet zo lang en ingewikkeld.

Niet links | 17-10-18 | 22:01
-weggejorist-
uglyleftbasher | 17-10-18 | 21:05

Viel me een tijd geleden op toen ik nog oppe gracht woonde (sterker nog, ik was aan het verhuizen en ik sloeg er eigenlijk geen acht op. Verhaal schoot me later te binnen toen ik over die "we are here" mafkezen las.). Ik had 50 of 100 meter bij mij vandaan zo'n GL babyboomer vrouw wonen met grijs kort pittig kapsel in een kapitaal groot pand (salonsocialist pur sang) en die nam die jokers (man of 10, allemaal jonge mannen uit west Afrika) op voor een week of 2 maar daarna wel nimby en opgetieft naar het volgende grachtenadres, wel effe voor de "feel good" gaan en onder het motto: "Ik heb mijn werk gedaan."
Het feit dat die knakkers uitvreters waren en niks anders deden dan de hele dag voor de deur hangen op "geleende" NS fietsen en pielen met het thuisland via de smartphone was geen probleem. Trieste is dat die babyboomerdoos waarschijnlijk volledig overtuigd was dat die jokers de "nieuwe joden" waren en volledig geobsedeerd was met een misplaatst schuldgevoel uit wo2 toen ze nota bene nog niet eens geboren was.

Basil Fawlty | 17-10-18 | 20:46 | 3

Deze deuger is dan de enkeling die voor de Buhne nog iets ‘doet’. De meeste deugers zijn alleen actief aan de borreltafel.

HaatbaardKnipper | 17-10-18 | 20:55

@haatbaardKnipper
Zekers, maar ook daar is de houdbaarheid heel erg beperkt. Effe gutmensch spelen en dan oprotten.

Basil Fawlty | 17-10-18 | 21:23

Triest, vooral dat eruit schoppen na twee weken. Zo hebben deze mensen een valse hoop voor de toekomst en worden ze gebruikt om te laten zien hoe ontzettend de genoemde babyboomer GL vrouw deugt. Bah.

O2Neutraal | 18-10-18 | 11:00

Wat worden we weer verrijkt!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 20:44

Een Afrikaan zegt het leven is niet goed in Italië.
Die mogen ze meteen terugsturen...

Lilia2 | 17-10-18 | 20:24

Hoera! Er komen er weer een stuk meer zegt RTL-nieuws net.

Reaganmania | 17-10-18 | 19:34 | 2

Vrijwel allemaal uit moslimlanden. Dat maakt het feest compleet...

Reaganmania | 17-10-18 | 19:39

Jahahaha, mag allemaal ‘geen naam hebben’ vergeleken bij het topjaar 2015 aldus het coa

HaatbaardKnipper | 17-10-18 | 20:58

Ik las vandaag op Telegraaf.nl dat Sylvana momenteel niet in Amsterdam woont (wat haar op een 'foei' van Femke Halsema kwam te staan); haar woning in A'dam wordt momenteel 'verbouwd'. Zou Syllie er een paar etages op laten zetten om de zwerfpieten op te nemen, gratis en voor niks?

Toos Bevergeil | 17-10-18 | 19:13 | 1

Nee, waar moet Ana Lina (of hoe ‘het’ ook heet) dan zijn / haar peesklantjes ontvangen dan?

HaatbaardKnipper | 17-10-18 | 21:01

AH maar dan anders.
Samen zijn we sterk, eendracht maakt machtig. Een dobberneger in je huis, is dat niet prachtig.
Nederland, oh Nederland, jij bent een totale oen. Niemand houdt meer van Nederland zijn geschiedenis en zijn roem.
Straks weer op tv bij pauw, zielig wordt gekeken. Dan zijn zij een groot gezin,
waarbij geen BNers ontbreken.
Repeat couplet
Vanuit het volk schreeuwt een fanaticus. Het stemvee zit bijeen. Ach grijp ze bij hun manen.
Repeat couplet 2 X

De Griek | 17-10-18 | 19:12

Plagiaat. The Dubliners was een Ierse folkloregroep en voor asielzoekers hebben ze speciaal dit nummer uitgebracht:

youtu.be/jrXP5zoFxss

Bijtendehond | 17-10-18 | 18:55

Nou deugmensjes, doe eens rap een paar apothekersmensjes in huis nemen dan ?. En nu niet gaan zeuren als je hut fijn wordt uitgeleefd, de boedel op magische wijze verdwijnt en je een NGO troll hoort aanbellen om namens je gasten te vertellen dat deze het eea aan wensen en grieven hebben ten aanzien van het kwaliteit van voer, het feit dat je zenderpakket niet strookt met de wensen en dat je WiFi wel rap sneller mag.

Grijskijkert | 17-10-18 | 18:51

Kijk in de avond en vroege ochtend eens in Emmen bij het station. Daar slapen regelmatig allemaal van die gevluchte uitgeprocedeerde asielzoekers uit Ter Apel. En de politie doet bijzonder weinig.

simpel_vruchtje | 17-10-18 | 18:39 | 1

Die slapen ook nog.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 19:35

"Only the fearless may proceed. Brave ones, foolish ones, both walk not the middle road"

Helaas (roflmfao) woon ik niet in Amsterdam maar wat schuift zo'n migrantiër in huis nemen eigenlijk?

Aap Noot Miesje | 17-10-18 | 18:30 | 2

De titel 'opperdeuger'.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 19:42

Inclusief troon en standbeeld?

Schrijf mij maar in voor veertien stuks! Epische 5 december gaat het worden dit jaar..

Aap Noot Miesje | 17-10-18 | 20:25

Snoeihete zomer, ijskouwe winter!
Hopelijk.......

pennestront | 17-10-18 | 18:21

Nu kunnen mensen als die populisten van de media, het OM en de rechters eindelijk daad bij woord voegen. Hoeveel nemen ze er in huis en vooral, voor hoe lang?

O2Neutraal | 17-10-18 | 18:09

Ik zie het probleem niet zo, verplicht elke Groenlinks, D66 en PVDA stemmer , en ook alle Vara abonnees er minimaal 4 in huis te nemen op eigen kosten natuurlijk, en het probleem is opgelost . En ook voor de toekomst !

Olympus | 17-10-18 | 18:09

Ze dit. Ze dat. De ene opmerking nog generaliserender dan de ander. Nivo Kuifje in Afrika. Allemaal Sambo's. Ze verkrachten je dochter, ze jatten je spullen..

Echt man. Zielig dit!

Beste_Landgenoten | 17-10-18 | 18:01 | 5

Hoeveel heb jij er al geholpen met een plek op je ikea slaapbankje?
Hier roepen dat ze zielig zijn hebben die jongens en meisjes zo weinig aan.

Miss Silly | 17-10-18 | 18:23

Generaliseren is het gevolg op policorrect wegkijkgedrag.
Het (uiteindelijke) gevolg van wegkijkgedrag is een revolutie.
Ergo, onze DOMME overheid is er ZELF voor verantwoordelijk wanneer burgers het heft (en wat nog meer....) in eigen hand nemen.
Het.Volk.Wint.Altijd!

pennestront | 17-10-18 | 18:25

Jij hebt een boerderij met plaats te veel en veel werk op het veld ? Ik heb de ruimte niet en ben ook geen sweat shop eigenaar.

Lt-Kol Kilgore | 17-10-18 | 18:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Als die van D66 maar niet op een idee worden gebracht dat je straks naast je organen ook nog verplicht bent om een verweggistan man in je huis moet nemen mits je niet hebt geregistreerd dit niet te wensen... extra migrantentax!

fikkieblijf! | 17-10-18 | 17:58

♬ Jaaa Sie sjaffen dasj ♬ Und wir sjiffen hasj, wir sjiffen hasj.. ♬

Shareholder II | 17-10-18 | 17:57

Die wereld leiders zaten toch recent nog in een migratietop.. de zoveelste vanaf 2015.. wat doen die daar en wat is het resultaat?

fikkieblijf! | 17-10-18 | 17:56

Tis net een lekkende kraan, die blijft doordruppen, zet je er een emmer onder dan loopt die toch echt na verloop van tijd over..
En de ellende is, als die emmer overloopt blijft het gewoon nog verder doordruppen tot je huis blank staat en alleen met regenlaarzen nog kunt bewonen..
Beste is om de kraan te maken en tot die tijd potdicht te draaien..

fikkieblijf! | 17-10-18 | 17:55

Ik wil best goed deugen. Maar ik vind het risico om door deze zielige en totaal onschuldige mensen verkracht en vermoord te worden toch te hoog.

Patatter | 17-10-18 | 17:42

Precies. De plaag verspreiden onder Europa, maar zorgen dat jij zelf er geen last van hebt. Dat is het nieuwe dEUgen!
Heeft iemand Soros al genoemd?

Rommelende Onderbuik | 17-10-18 | 17:27

Bootje vol mannelijke vluchtelingen. Uit welk land? Waarom gevlucht? Welke strijd? Waarom gezin achter laten?
Miele!

Is dit nog nieuws? | 17-10-18 | 17:13

Als je lid bent van groen links DDR66 of een christelijke partij die geen glijmiddel nodig hebben moet je verplicht worden om hier aan mee te werken.
Soort van vervangende dienstplicht ik hoor Buma al juichen.

likdoorn | 17-10-18 | 17:08 | 2

Het volkslied zingen terwijl je blonde dochter wordt verkracht in je eigen woning.

Gemsenherder | 17-10-18 | 17:11

Verkracht? Gegangbangd!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 19:23

Zoveel mogelijke scenario's in zake massamigratie.
Het is mij nog steeds niet duidelijk wat werkelijk gaande is,
maar gewoon is deze emigratie natuurlijk niet.

Chaos-scenario: 100 aapjes- dominoeffect.
Rampenscenario:Europa als Arche Noah voor de zwarte mens.
Oorlogscenario: Vluchtelingen.
Roofscenario: Afrika ontvolken, losgaan op de bodemschatten
en dan bevolken met chinezen.

MistaRazista | 17-10-18 | 17:04

Reaguurders moeten zich geen zorgen maken, die krijgen toch geen negertje mee mochten ze er eentje willen.

Lt-Kol Kilgore | 17-10-18 | 16:59 | 1

De tijd dat je er eentje op de kermis kon winnen is voorbij inderdaad.

Gemsenherder | 17-10-18 | 17:09

.. maar goed. Wel heel koloniaal, zo'n boot vol racistische Zwarte Pieten.

Jan Passant mk2 | 17-10-18 | 16:58 | 2

Is meer een boot vol klagende islamitische Mauro's die "werk,woning,wijf" eisen.

Gemsenherder | 17-10-18 | 17:06

Ik weet vrij zeker dat ze geen werk eisen....

peterdh | 17-10-18 | 17:44

Ja maar wacht eventjes, de deugers doen al zoveel voor dit land door telkens braaf de juiste vakjes aan te kruisen bij de verkiezingen. Je kunt niet van ze verwachten dat ze daarnaast ook nog eens op gaan draaien voor de gevolgen van hun keuzes. Wentel die maar af op anderen.

obominotie | 17-10-18 | 16:55

Nog even en dan kunnen wij op de hei gaan zitten,
en krijgen zij ons huis. Den Haag bedankt.

wiener mit pommes | 17-10-18 | 16:51

Inclusief ongedocumenteerde besmettelijke ziekten die door hen worden meegebracht. Het wachten is op een uitbraak waartegen geen anti-bioticum is opgewassen. Vermoedelijk houdt het RIVM nu reeds verschillende incidenten geheim ter voorkoming van 'maatschappelijke onrust'. Het veelbesproken prikje ter voorkoming van mazelen is in dit verband wel grappige window dressing te noemen.

isitsoornot | 17-10-18 | 16:47

Juncker heeft vast wat meer lege kamers over dan ik.

Alleycat | 17-10-18 | 16:32 | 1

Vooral zijn bovenkamer staat al tijden leeg!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 19:43
-weggejorist-
Jan Passant mk2 | 17-10-18 | 16:24 | 1

Dat was een moeilijke opgave: een pakkende slagzin verzinnen voor deze nieuwe uitdaging. Een slagzin waardoor wij met z'n allen de schouders eronder zetten en het "schaffen". Maar ik heb hem, dé slagzin!

Je telt pas mee in deze polder
Met een dobberneger op je zolder!

MAD1950 | 17-10-18 | 16:24 | 4

Actie van deze week koop een trosje banen gratis erbij een gezin afrikanen.

Jetstream | 17-10-18 | 17:27

Sorry Bananen.

Jetstream | 17-10-18 | 17:44

Met een dobberneger in je kit
Maakt GroenLinks jou erelid!

MAD1950 | 17-10-18 | 18:59
▼ 1 antwoord verborgen

Stuur Rihanna anders ff een twittertje dat we € 200mln aan donaties nodig hebben om zwerfpieten te helpen.

Ton8695 | 17-10-18 | 16:18 | 1

roflol om zwerf pieten!

WatZalIkErvanZeggen | 17-10-18 | 17:21

Dat gaat dus niemand van het deuglegioen doen. Zal er op neerkomen dat misschien alleen Annabel Nanninga weer iemand in huis neemt.

Nuuk | 17-10-18 | 16:15 | 2

Die doet dat waarschijnlijk ook niet meer, onmogelijk om met een wildvreemde met een compleet andere cultuur samen te wonen zonder benefits.

allesofniks | 17-10-18 | 16:27

Misschien wil Jonny de Mol wat kamertjes in zijn mansion afstaan, hoeft ie niet zo vaak naar Lesbos te reizen om zijn goede werken voort te zetten en kan die ouwe van hem er een mooi format omheen bouwen.

2tribes | 17-10-18 | 20:44

Ik ben benieuwd naar al die deugers die een vluchteling en/of asielzoeker fijn in huis neemt en hem/haar/gender-neutraal/ LBHT'er een fijn, verzorgd onderdak biedt voor de komende 50 jaar. Ik schat zo in dat al die zogenaamd deugende lieden, voor de buhne althans, niet thuis geven en huis en haard alleen voor zichzelf willen houden. Asielindustrie in een booming business, niet waar.

De Evangelist | 17-10-18 | 16:13 | 1

Vanavond bij Twan “alias de leugenaar”gaat Peter R “alias mr knowsitall” wel even vertellen wat hij hiervan vindt. Maar beide deugers zullen zeker geen woord bij daad voegen. Trouwens Pechtholt dat penthouse van je, daar passen wel 5 van die knaapjes in, mag Rutte dan ook 1 keer in de week langskomen om ze les te geven?

allesofniks | 17-10-18 | 16:20

Het gore lef ook. Je haalt ze met propvolle 40ft rebuild containers tegelijk binnen, krabt op je achterhoofd bij het zien van j eigen o zo sosjaale geflopte asiel policy, en dan ga je het volk vragen om een goed mogelijk totale tribale weirdo vreemdeling in je huisje op te vangen...
En als jij naar je werk gaat propt Akhmed of 'Nzumba uit de graftakken rimboe megoergens uit boven zuid afrika zijn dong in je dochtertje omdat hij ervan overtuigd is dat

chicago river | 17-10-18 | 16:01 | 4

*graftakken rimboe negorij* / *wegtoverT*

chicago river | 17-10-18 | 16:04

Dit is nog niets want volgens het Mondiaal pact voor veilige en ordelijke migratie van de VN, wat Nederland binnenkort gaat tekenen, kunnen er nog eens honderden miljoenen bij in Europa. Waarvan 8 miljoen in Nederland. Vluchtelingen worden dan gelijk gesteld aan migranten. Dus even diep ademhalen en inschikken! Voor de BN'ers gaan er nog bootladingen vol aankomen.

miss error | 17-10-18 | 16:13

Waanzin is al jaren in!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 16:18
▼ 1 antwoord verborgen

En wat is het officiële beleid ten aanzien van ongedocumenteerde zwervers / afgewezen asielzoekers? Niets doen. Helemaal niets.
Dus, beste GroenLinks stemmers: neem ze maar in huis. (En let op uw dochters en uw spullen)

Koos Knak | 17-10-18 | 15:59 | 2

Niets doen is HET beleid.. tenzij er belastinggeld kan worden weggesluist naar aandeelhouders, vvd vrinden, bankiers, verzekeraars en andere parasieten.

Ton8695 | 17-10-18 | 16:09

Niets doen, is ook beleid.

lacucaracha | 17-10-18 | 16:56

Heel benieuwd wie er eentje in huis gaat halen. Als ze het koud hebben hadden ze beter in Italie kunnen wachten op hun asielprocedure. Daar is het nog lekker warm.

Beste_Landgenoten | 17-10-18 | 15:54 | 4

chicago river | 17-10-18 | 16:07 |
Dat is haar te prijzen. Wel was het een in het AZC verdrukte asielzoeker, een homo. Niet dat het iets afdoet aan de actie, maar waarschijnlijk werd juist hij door de moslims onder de asielzoelers gepest. Ook een soort van anti-islam statement dus, maar enfin.

Beste_Landgenoten | 17-10-18 | 17:25

Beste_Landgenoten | 17-10-18 | 17:25
Ahum, uw statement en als ik zo vrij mag zijn, hoe laag kan iemand gaan?
Wel zo laag als ene 'Landgenoten'.

toetssteen | 17-10-18 | 17:50

Niks laag toetssteen. Goed van haar maar beslist ook een politiek statement. Maar ik snap het al, heilige Annabel mag hier geen kritiek krijgen, want van de eigen clan..

Beste_Landgenoten | 17-10-18 | 17:56
▼ 1 antwoord verborgen

Ze zoeken het maar uit, dit land is simpelweg zwakzinnig.
En daar is geen kruid tegen gewassen.

Slipsnifter | 17-10-18 | 15:50

Goh wat verbazingwekkend dat Amsterdam overspoeld wordt door gelukszoekers met weggegooide paspoorten . T'zal toch niets met de door Groen Links gecreëerde 24/7 opvang te maken. Nee natuurlijk niet joh.

AntonJensen | 17-10-18 | 15:46 | 3

Weggegooid betekent dat wij ze ieg niet meer kunnen uitzetten. Intussen worden straks de echte oorlogsslachtoffers niet meer opgenomen. De wereld op de kop

Bill Cosby | 17-10-18 | 15:53

Yo Bill, luckily there's internet in prison, hmmm?

Slipsnifter | 17-10-18 | 16:11

Het is zo te traceren waar ze vandaan komen , ze gaan terug op vakantie naar geboorte land , waar ze dus gevlucht zijn voor oorlog of weet ik wat , ze zullen toch een visum moeten gaan aanvragen bij de consulaat , en de consulaat vraagt uiteindelijk de gegevens op van die gast die in Nederland woonachtig is en ook nog stateloos op zijn verblijfsdocument , het lampje zal wel nooit gaan branden daar zijn ze hier te dom voor of vinden het wel best .

Jetstream | 17-10-18 | 17:41

Zie ginds komt........ En verder zou een ban opleveren. Het vrije woord is dood....!

mono-culti | 17-10-18 | 15:43

lekker die boot vol dobbernegers via de rijn binnen laten varen. kijken of dat nog lukt met de huidige waterstand!

Henk P | 17-10-18 | 15:36 | 1

Boot vol pitten,ik ruik rassisi

rein9576 | 17-10-18 | 15:38

Waar komt toch de waangedachte vandaan dat een kleurling per definitie een goed mens is? Je wilt niet weten wat voor een klootzakken Afrikaanse mannen zijn. Zij kunnen alleen bij VVD-ers worden opgenomen, want die zijn het gewend.

BrabantsVerzet | 17-10-18 | 15:35

"Je moet wel fearless zijn."
Ha. Ghaha. Mwoehahah!
Tuurlijk. Je neemt zo'n gewezen kindsoldaat (of iets wat daar minstens op z'n afrikaans in de buurt komt) in huis en what could possibly go wrong?

^!?!#$/!/^

Wel. Hier is your worst n.i.m.b.y.
Blijf fijn je eigen hellhole landjes daar verderop teisteren.
Proud of it.

chicago river | 17-10-18 | 15:32

Iedere deuger neemt er tien in huis ,en is er financieel verantwoordelijk voor , opgelost.

Ghibli | 17-10-18 | 15:28

echt wanneer worden mensen nou eens wakker. waarom staan we dit nog toe en hoe lang nog.

misschien moeten we gelukzoekers persoonlijk maken. adopt-a-dobber. iedere social justice warrior krijgt persoonlijk de kans om er 1 te adopteren. dus met 50 tuinbroeken samen een ton per jaar doneren, want dat kosten ze. en dan al die dankbaarheid en goede wil terug in ontvangst nemen.

maak het persoonlijk. eens kijken hoe enthousiast mensen nog zijn.

Ir. Wilhelmus | 17-10-18 | 15:24 | 2

Wat? De kans?

De verplichting bedoel je toch zeker?!

B*tchmeister | 17-10-18 | 15:39

Met wat geluk houden ze er een vieze ziekte aan over, dan zullen de geesten wel rijpen.

Lt-Kol Kilgore | 17-10-18 | 16:10

Deugmensen vinden doorgaans dat ze al genoeg deugen omdat ze deugpraatjes verkopen. Daarom zullen ze het ook verder nooit in daden omzetten.

kunstliefhebber | 17-10-18 | 15:18 | 3

Idd, praatjes zijn goedkoop..... zie Hannah Verboom.......

decksmann | 17-10-18 | 15:32

Linkse deugpraters zijn in hun gedrag vaak de grootste aso's die je je kunt voorstellen

radiatorknopje | 17-10-18 | 18:54

radiatorknopje | 17-10-18 | 18:54
Eens. Het grootste gewauwel over klimaatakkoorden e.d. komt van linkse millennials wier hobby het is de wereld over te reizen, en dat is meestal niet fietsend.

2tribes | 17-10-18 | 20:55

Ik snap het niet meer, als ik de reaguurders hier mag geloven kan iedereen hier zomaar binnenkomen en krijgt iedereen een huis en 10.000 euro GRATIES om dat huis in te richten. Want "moslims worden gepamperd" enzo.

Maar nu lees ik net dat er dus kennelijk mensen zijn die hier binnenkomen en op bankjes moeten slapen in het park. WAt is nou de waarheid?? #Vragen

An die ARBEIT | 17-10-18 | 15:18 | 7

Degenen die een verblijfsstatus krijgen, ontvangen huis, inrichting, geld etc. Degenen in de parkjes, zijn de mensen zonder recht en kans om hier te blijven. Uiteindelijk blijven ze toch en ontvangen alsnog huis, inrichting, geld.....

decksmann | 17-10-18 | 15:34

@Ziekeconstipatie | 17-10-18 | 15:34
Ik trek mijn eigen conclusies wel daar heb ik niemand voor nodig.

lacucaracha | 17-10-18 | 15:36

.. eh.. cucaracha .. eh ... bedoel je met "niet onwaar" gewoon "waar" of toch iets anders? ; heb nooit zelden vaak een beetje moeite met die dubbele ontkenningen.

simplesimpie | 17-10-18 | 16:36
▼ 4 antwoorden verborgen

Mevrouw Annette Kouwenhoven praat peOp want dit zijn geen asielzoekers.
Asielzoekers zijn mensen die asiel aangevraagd hebben en dat hebben/willen deze mensen dus niet.
Je zal er wel wat mee moeten, al is het maar om de overlast in te perken voor de reguliere bewoners.
BBB voorzieningen, actieve hulp bij repatriëring etc.
Is trouwens Europees beleid voor, aanvraag in het land van aankomst, de kanslozen er snel uitvissen en de mensen met een grote kans op een status verdelen over de lidstaten.
Paniekstukje in het Amsterdamse sufferdje meer niet.

Berbaar | 17-10-18 | 15:12 | 3

We zijn alleen maar aan het dweilen met de kraan open, meer niet.

BozePaarseMan | 17-10-18 | 15:14

Weet je wat je ermee moet? De deur wijzen.
Meer ben je niet verplicht.

Cobalt bomb | 17-10-18 | 15:17

Volgens mij zijn deze mensen gewoon illegaal.

boerk | 17-10-18 | 15:23

Nu maar hopen op een strenge winter

Flow82 | 17-10-18 | 15:12

Zie ik nou goed dat het personeel van Timmermans-ferries daar in een soort bio-hazard suit staat, compleet met externe lucht-aanvoer?
En dat wordt daarna gezellig losgelaten op de burgerbevolking.

Ik stel voor dat die lui van die boot eerst maar eens een poosje in quarantaine gaan. En dan bedoel ik al die lui die die boot besturen samen met wat ze hierheen getransporteerd hebben.

TheEgg | 17-10-18 | 15:11 | 3

Ik stel voor dat die linea recta terug terug naar land van herkomst, als ze eemaal in procedures terechtkomen blijven ze hier.

lacucaracha | 17-10-18 | 15:17

Ebola in 3,2,.....

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:35

Dat is een van de bedenkingen die je je echt mag maken.
Westnijlvirus, Dengue en Zikka bvb, wordt verspreid via de tijger mug, laat ons nu ook beschikken over een ruime voorraad tijgermuggen... En dan hebben we nog de keuze uit polio, mazelen en tbc. Bij ons vergeten of nooit aanwezig geweest maar door de import van verse dragers zou dat binnenkort wel eens anders kunnen zijn.

Lt-Kol Kilgore | 17-10-18 | 16:09

Volgens Zentgraaff eisen ze werk, woning en Miele. Fake news. Hoax. Lüge! Kom op Zentgraaff. Er is geen hond die dat gelooft. Dat ze werk eisen.

Nivelleermarionet | 17-10-18 | 15:04 | 2

werk in de zin van bergen seks.

Eeuwig..Op..Vakantie | 17-10-18 | 15:07

Ze eisen het niet maar krijgen het gewoon. De enige oplossing is grenzen sluiten.

BozePaarseMan | 17-10-18 | 15:10

Waarom niet enkeltje terugzetten op vliegtuig (of desnoods boot) naar land van herkomst en persona non grata voor Europa afgeven voor TENMINSTE een jaar?

LangeTijdGeleden | 17-10-18 | 15:03 | 2

Doe dan gelijk 10 jaar of levenslang. Eens een dief, altijd een dief. Eens een leugenaar, altijd onbetrouwbaar. Eens een illegaal, altijd optyphen.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:08

Dat is het probleem een jaar uitstellen.

BozePaarseMan | 17-10-18 | 15:11

Zoals in de goeie oude koloniale tijd een boy in huis, maar zo zal het wel niet zijn. om Black Adder even te quoten "good folks lock op your son`s and daughters"

Lt-Kol Kilgore | 17-10-18 | 15:02 | 1

Ik zou em in huis nemen omdat hij zo goed bij de bank past.

BozePaarseMan | 17-10-18 | 15:13

Vertel ze, je kunt in Nederland gewoon in de winkel je boodschappen stelen dus NIET betalen want dat wordt volgens die toffe Burgemeester door de hardwerkende Nederlander opgehoest.

PopeyeKamper | 17-10-18 | 15:02

Ha! Ik zag onlangs docu hierover.
Twee yuppen namen een asielzoeker in hun (prachtige) woning.
Hij acclimatiseerde snel!
Vroeg of hij zijn broer mocht uitnodigen. Ja!
Hij had blijkbaar het antwoord niet afgewacht, want binnen vijf minuten kwam de hele meute langs; broer, zijn vrouw, zijn moeder enz.
De hele tafel zat vol.
De hoofdbewoner stond er wat verloren bij.

Carmelita | 17-10-18 | 15:02 | 1

@ Carmelita | 17-10-18 | 15:02
Een goede samenvatting voor onze Nederlandse situatie; we worden omgevolkt en de hoofdbewoners staan er verloren bij.

telelezer | 17-10-18 | 15:20

Wtf. Een wildvreemde ongdocumenteerde angstloos een tijdje bij je laten logeren?! Kan iemand voor mij een tegel plempen want ik ben sprakeloos.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:00

The Real Dubliners kan je er goed bij hebben, feestje in de kroeg.
Illegalen daarentegen, het woord zegt het al, die heb ik er liever niet bij.
Dus rap grenscontroles terug, want de roverheid hier ziet eerder kans om een "Dublin belasting" in te voeren aangevuld met een zijzijnzieligbeleid dan een effectief uitwijzingsbeleid op te tuigen zonder 1001 uitzonderingen.
Horen we daar Jesse, Rutger, Roos en Tirza van GL en de CU gekkies al om een pardonregeling janken?
PS hoe is het eigenlijk overal elders met de bed bad en broodregelingen gesteld?
of zijn we weer de enige die die clausule in de praktijk brengen?

bwanabanjo | 17-10-18 | 15:00

Waar is de burgemeester undercover als je hem nodig hebt ?

ja,diedus! | 17-10-18 | 14:59

Ik heb nog wel ergens een doos liggen.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:59 | 3

Ik heb mijn doos altijd bij me, dat is nu juist wat me zo zorgen baart omtrent dit soort bezoekers.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:26

zijn natuurlijk allemaal verkrachters einstina. dat ik wat je zegt. het stompzinnige van dit soort grapjes... zucht

Beste_Landgenoten | 17-10-18 | 17:59

Want? Als 1 op 10 (ik zeg maar wat) en heus niet allemaal vd illegalen iemand verkracht is het wel oke? En alleen maar gevolgd worden op straat of beroofd of gekraakt als vrouw alleen is ook prima?
Ik zei nergens dat het allemaal verkrachters zijn. En ik maakte ook geen grap. Beter lezen voordat je reageert.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 19:12
-weggejorist-
van Oeffelen | 17-10-18 | 14:58 | 3

Ik dacht een plaatje van de pakjesboot te zien, maar nader bekeken zie het er niet zo gezellig uit.

Barbarous_Relic | 17-10-18 | 14:58 | 1

En ondertussen je maar afvragen waarom mensen vinden dat Zwarte Piet racistisch is... Man man man

An die ARBEIT | 17-10-18 | 15:02

Ze komen hier voor werk , woning en een Miele. Moet zijn vrouwen ,woning en een Miele. Dank u.

ja,diedus! | 17-10-18 | 14:57

Dit is trouwens toch alleen bedoeld voor de deugstad Islamsterdam. De plattelanders vangen de onderduikers wel weer op als de tijd daar rijp voor is.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:57 | 1

Bij mij zijn Hollanders absoluut niet welkom.

Shezmu | 17-10-18 | 16:45

Bij overlast bel Kick Out Zwarte Piet!

nick.name | 17-10-18 | 14:56 | 2

0900-KOZP

zeiksmurf | 17-10-18 | 15:00

Niet eens een 0800 nummer?

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:01
-weggejorist-
BluRay | 17-10-18 | 14:54

Bezoek en vis blijven drie dagen fris

de visser | 17-10-18 | 14:50

Asielzoekers die geen schijn van kans maken asiel te krijgen zijn geen asielzoekers maar gelukszoekers. Laten we het beestje gewoon bij z’n naam noemen.

nick.name | 17-10-18 | 14:49 | 1

Ze hebben al zo veel namen... Hier is er nog eentje: bonnefooi-afrikanen.

zwarte_weduwe | 17-10-18 | 14:55

ammenooitnie

dorstig! | 17-10-18 | 14:46

Het verdrag van Dublin en begrotingen van de EU worden toch ook niet nageleefd.
-
Waar zijn alle trollen op GS,om te zeggen dat men verdagen niet zomaar opzij kan zetten?

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:44 | 4

Je kan verdragen niet zomaar aan de kant zetten

An die ARBEIT | 17-10-18 | 14:59

@ ja-nee-misschien | 17-10-18 | 14:53 |
Simpel, volg het spoor van jijbakken, schelden, onkunde en repetitie en je vind er een paar.
@ An die ARBEIT | 17-10-18 | 14:59
Dat gaat ook niet zomaar, je hoeft er niets voor te doen.
Handhaven? Hoho!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:38

Gooit "r" naar boven.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:50
▼ 1 antwoord verborgen

Onze Mieles zijn van onsch!

atheïstisch stemvee | 17-10-18 | 14:43 | 1

En onze Mieke’s ook !

ja,diedus! | 17-10-18 | 14:58

Toch is mij niet duidelijk waarom men (volgens degenen die deze oproep doen) enigszins "fearless" zou moeten zijn om deze daad van medemenselijkheid te verrichten. Het zijn toch arme sloebers die, tot voor kort, met open armen en welkomstliederen werden ontvangen?
Ik heb ook wel logees gehad in het verleden, daar had ik soms diverse cq. gemengde gevoelens bij. Een vorm van "fearlessness" zat daar echter nooit tussen.
Men wil eventuele gegadigden toch geen angst aanpraten?

Wolveshead | 17-10-18 | 14:42 | 3

Omdat het hier niet om asielzoekers gaat maar om gelukszoekers. Hoe sommigen van die lui in elkaar zitten is te zien op beelden van de ferryterminal in Calais en die Spaanse enclave in Marokko. Wat is de kans dat zo iemand dankbaar is, of na een tijdje minder dankbaar en niet meer weg wil, of juist wel weggaat met meeneming van je laptop, ipads en sierraden? Die kans is vrij hoog. Er zijn gevallen van echte asielzoekers die eerst dankbaar van de gastvrijheid van mensen gebruik maakten, maar gaandeweg werd gebruik misbruik.

Muxje | 17-10-18 | 14:49

@Muxje: niets aan toe te voegen!

BaldEagle | 17-10-18 | 15:08

@Muxje | 17-10-18 | 14:49
Dat verschil is mij wel duidelijk (al heel lang) maar ik was in de veronderstelling dat de asielindustrie en hun aanhang daar altijd heel anders over dachten.

Zij lijken nu te zeggen dat er reden is om de door jouw beschreven uitkomst in het achterhoofd te houden en een zekere angst dus gerechtvaardigd is (als ik of anderen datzelfde hadden beweerd waren wij uiteraard weer racist, fascist etc.). Maar omdat ook die lichte vorm van realiteitszin niet de overhand mag krijgen moet men zich maar over die gerechtvaardigde angst heenzetten. Zo vat ik de achterliggende gedachte achter "fearless" in elk geval op.

Dat e.e.a. niet strookt met hetgeen diezelfden voorheen communiceerden m.b.t. de aanwas van "vluchtelingen" bezie ik met lichte verwondering.

Wolveshead | 17-10-18 | 15:12

De beruchte 'mannen in witte pakken' duiken ook weer op.

Obsi | 17-10-18 | 14:42

Eigenlijk wil ik straks Libië bezetten en dat geeft een goede oefening voor de NATO. Dan richten wij aldaar een paar kampen in en geven die gasten te vreten en een afdak. Maar ze wonen in dat kamp. En al die eerdere gasten die dan zgn. uit Syrië kwamen sturen we naar Syrië. Immers daar horen ze.
Alle dobbernegerts uit afrique zetten we daar in Libische kampen. Het zal wat kosten, maar is veel goedkoper dan wat we nu uitgeven. Verder hebben we dan geen overlast meer van die gasten die hier niet horen. Geeft zeker veel rust.

AMX pri | 17-10-18 | 14:41

Nou ik sla deze keer maar even af. Ik wil wel meebetalen aan benzine om de boot weer huiswaarts te sturen.
Dit is echt een kansloos gebeuren, met enkel frustraties voor alle betrokkenen.
-

Bernhard de II | 17-10-18 | 14:40

Berbaar, doe je voordeur eens open. Je hebt vast nog wat ruimte in huis.

Eparchus | 17-10-18 | 14:39 | 3

Vergeet DKS en Drumpiet niet. ook zij hebben recht op hun deel van de zegeningen van de multiculti-samenleving,. Verdomme, ze deugen zo erg, waarom beperken tot 1 exemplaar? Wat meer kan ook wel. Hoe meer gelukszoekers hoe meer feest, toch?

The2Amendment | 17-10-18 | 14:56

Berbaar is z'n luchtbed al aan het oppompen.

kaasfondue | 17-10-18 | 15:05

@kaasfondue: ik heb nog wel een paar tuinstoelen en luchtbedden voor die Berbaar! Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch?

BaldEagle | 17-10-18 | 15:10

Waar zijn de roetveegpieten?

StoereSleffers | 17-10-18 | 14:39

Ik kom ook niet zonder papieren en visum een willekeurig Afrikaans land in, sterker nog, dan wordt ik meteen opgepakt en vastgezet hangende het onderzoek.
Waarom kan dat hier niet?

Graaisnaaiert | 17-10-18 | 14:39 | 2

Dan ook Visa invoeren voor Amerikanen, Canadezen en Aussie. Waarom? Als je naar een van genoemde landen wil reizen heb je ( zelfs als toerist) een Electronic Travelbird Authorization nodig, waar genoemde landen zich redelijk voor laten betalen. Staatsburgers van genoemde landen lopen zonder visum zo het Schenken gebied binnen...
En die vluchtelingen kunnen na een harde Brexit naar Ierland gebracht worden, dan kunnen ze zonder problemen de grens met Ulster oversteken en zijn ze in de UK waar ze zo graag heen willen.

Brulboei_61SB | 17-10-18 | 14:49

Omdat dat niet mag mag van Merkel!

BaldEagle | 17-10-18 | 15:11

Heb nog een kliko over, zo'n grijze.

LoesjeP | 17-10-18 | 14:39

Gevalletje FTM, waar halen die Afrikanen het geld vandaan voor de smokkelovertocht en de verdere reis en verblijfkosten op weg en in Noord Europa ?

Wijze uit het Oosten | 17-10-18 | 14:38 | 1

Heel de familie betaald mee voor de overgang van het sterkste jonge familie lid. Die gaan reizen en proberen een verblijfsvergunning te krijgen. Geboortedag 1 januari 2001 opgeven want gezinshereniging is dan mogelijk en hoppa, heel de familie op plaats van bestemming. Dat verklaart ook waarom het grootste deel op die bootjes jonge mannen zijn.

SchichtigeSpicht | 17-10-18 | 15:01

Dat vond de dame van Groenlinks toch een prima idee? Die wilde ze zelfs met de boot laten aanmeren. Dus hup hup hup, Nu ook doorpakken, en niet de burgers opzadelen met speeltuintjes vol Afrikanen. Burgers hebben hier niet om gevraagd.

Chemokar | 17-10-18 | 14:38

Zie ginds komt de stoomboot! Alleen, die stoomboot, die van de echte Sint en zijn Zwarte Pieten, die gaat na 5 december weer terug richting Spanje. Maar wel nadat ze eerst alle brave kiddo's wat hebben gegeven. De 'pieten' van bovenstaande 'stoomboot' echter gaan niet terug naar Spanje. Zelfs - of juist - niet wanneer ze allerlei lekkers en een Miele van ons hebben gekregen. Wellicht kunnen ze leren van Zwarte Piet: iets leuks voor ons meenemen en dan mag je even blijven. Maar na 5 december dan wel graag weer terug.

Jodelahie | 17-10-18 | 14:38 | 1

Misschien moet Kick Out ZwartePiet zich met deze problematiek gaan bezighouden. Het zou hun naam een heel nieuwe lading geven.

nick.name | 17-10-18 | 14:52

Een kleine tip voor iedereen zonder verblijspapieren.
U moet zijn in Bezuidenhout Den Haag.Het Binnenhof mag ook.
Graag gedaan!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:37 | 2

Rutte woont in het Benoordenhout hoor!

BaldEagle | 17-10-18 | 15:13

@ BaldEagle | 17-10-18 | 15:13
Maar hij werkt op het Binnenhof.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 15:40

Ze klagen nog steeds over de vorige keer dat we ze met boten verscheepten van Afrika naar Beter. Maar ja, toen moesten ze zelf roeien heh.

Premier Trutte | 17-10-18 | 14:37 | 1

Maar toen zaten ze wel droog en kregen een geheel verzorgde cruise in een mooie all-inclusive boot. Dus wat zeuren ze nou? Hebben we er destijds een stel achtergelaten daar, is het weer niet goed en wil het restant ook hier naar toe komen.

The2Amendment | 17-10-18 | 14:58

Mr. President build that wall!

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:37

Wear is den kloecke tijd geblevhen? In den 17e eeuw kwaemen den Buitenlanders ende asyylzoeckertd ook neat onse Republieck. Hadden shy gene duyt dan was dear nogh altyd den Vloot of het Rasphuys. Onse achter achter klyn cinderen syn den weg kwyt
Getekent A. de Ruyter

Zatkniss | 17-10-18 | 14:37 | 1

Die heette toch Michiel?

FrankVeer | 17-10-18 | 14:40

Nu is het wachten op het volgende generaal pardon.
Dit land heeft geen ballen, laat staan beleid om landlopers,straatrovers en verkrachters de tent uit te gooien.O,er zullen best zielige tussen zijn,maar die hadden de boot terug moeten nemen en niet moeten speculeren op de "goedheid"van sommigen.

pejoar | 17-10-18 | 14:37

Maar het loopt echt helemaal de spuigaten niet uit, hoor. Gewoon een beetje inschikken, mensen, dan is er nog zat plaats voor lieden die Italië ontvluchten, want:

'Het leven in Italië is slecht'.

En als het leven ergens slecht is, tsja, dan ga je toch gewoon ergens heen waar het leven goed is? Bijvoorbeeld Nederland, waar je alles krijgt als je een verblijfsvergunning hebt gescoord, en zolang je dat niet hebt, en jaren in "martelende onzekerheid" moet doorbrengen, kun je in een AZC een beetje tv kijken, tafeltennissen, en chillen, krijg je zakgeld, en kun je de plaatselijke middenstanders een beetje bestelen. En raak je na ca 8 jaar uitgeprocedeerd, dan kun je weer terecht in een bed/bad/brood facility, of je kraakt een "vluchtkerk", en krijg je later alsnog een verblijfsvergunning, of, indien je aaibare kinderen hebt, laat je die kinderen zielig doen in de publiciteit, en mag je alsnog blijven (vandaag weer een heel nummer in de Volkskrant over die Hayarpi, waarover hier op GS ook al een paar weken geleden ook al te lezen was).

Het enige dat gaat helpen is het bewaken van de buitengrenzen, en alles wat zich hier illegaal bevindt, stante pede eruit flikkeren. Het is dát, of ten onder gaan. Ik vrees dat het dat laatste wordt.

Dr_Johnson | 17-10-18 | 14:35

Die linkse kliek blijft maar niet verder kijken dan hun neus lang is. Door symptoombestrijding lossen we het onderliggende probleem gewoon op, aldus de linkse hippies vanuit Amsterdam. Ze geloven het echt. We stellen een bedje beschikbaar en het is opgelost. De explosieve bevolkingsgroei in Afrika is slechts net begonnen. Die paar Dobberaars die nu dus in het park liggen is een voorproefje. Mooie toekomst staat ons te wachten.

Van_hier_neffe | 17-10-18 | 14:34

Italië - Amsterdam, dat is nog al een eindje weg.
Hoe zijn die opvreters hier gekomen, bus? taxi? trein? scooter? lopend? fietsend? of is er soms ook al een lijndienst van de linkse goede doelen, over land voor die gasten??

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 17-10-18 | 14:33 | 1

Flixbus

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:36

Op de Eikenhorst is nog plek zat.
Die dikke had het tijdens de troonrede over participatiemaatschappij, dus dan hij direct een steentje bijdragen.

Uranus1767 | 17-10-18 | 14:33

AfroBnB, trending topic voor 2019

zeiksmurf | 17-10-18 | 14:32

De asieleisers hebben wel een paar (kleine) eisen aan de opvanggezinnen:
1. Live voetballen op TV
2. Onbeperkt gebruik van uw dochter(s)
3. Hoeft zelf niets in het huishouden te doen want dat is werk voor vrouwen
4. Grote voorraad qat in huis

2voor12 | 17-10-18 | 14:32

Heb ik daadwerkelijk gedaan, Syrische christelijke homo. Paar dagen maar, nooit meer wat van gehoord

Bokito ergo sum | 17-10-18 | 14:30 | 5

Hij bleek bij nader inzien niet christelijk genoeg?

bisbisbis | 17-10-18 | 14:35

Uiteindelijk bleek ie niet homo en niet christelijk na het verkrijgen van z'n verblijfsvergunning?

FrankVeer | 17-10-18 | 14:41

Het is de speld uit de spreekwoordelijke hooiberg

Repetitive Beats | 17-10-18 | 14:57
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
van Oeffelen | 17-10-18 | 14:29 | 1

Die Haagse Hippies o.l.v PvdA/GL en Rutte(VVD) halen Ze gewoon weer hier heen binnen naar Ter Apel de tyfuszooi is nog niet groot genoeg .

liegende lippen | 17-10-18 | 14:27

Dus binnenkort kunnen we veel nieuwsberichten verwachten van verkrachte vrouwen in 020?
Drukke tijden voor Opsporing Verzocht. Ik hoor het Aniko van Santen al zeggen: 'Dames en heren wij vragen uw hulp bji het ernstige misdrijf gepleegd in de nacht van zaterdag- en zondagnacht 12 en 13 november. Een groep van 5 mannen met Afrikaans uiterlijk hebben een jonge vrouw meermalen bruut verkracht en achtergelaten in het Vondelpark.'

leo de pejo | 17-10-18 | 14:26

Fearless is levensmoe in deze context.

lacucaracha | 17-10-18 | 14:26 | 1

Ja en je moet ook niet hypochondrisch zijn. Tbc, schurft, mazelen haal je ook lekker in je huis dan. Had die ‘leuke’ mevrouw er wel even bij mogen zeggen dat als je kleine kinderen in huis hebt het om die reden écht geen goed idee is. Maarja... links he..

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:39

Na 1,5 jaar uitzicht melden ze zich weer voor de asielprocedure in Nederland en vervolgens zit Nederland ermee opgescheept.
Dit land is ziek ziek en nogeens ziek. Nog 4 jaar volhouden en dan ben ik weg.

Eddy67 | 17-10-18 | 14:25 | 5

Zuid-Oost Europa. Ik word niet specifiek, want dan wordt het misschien te druk. Hint: prachtige kust en voor proost zeg je živjeli.

Ruud Hazes56616330 | 17-10-18 | 16:26

@ Ruud Hazes56616330 | 17-10-18 | 16:26
Aha, u gaat dus naar................!
Ik denk het te weten ,maar ik zal het inderdaad niet noemen. Succes met de taal leren :)

Rest In Privacy | 17-10-18 | 16:44

Van 1978 tot 1985 reeds daar gewoond en spreek de taal nog net zo vlot. Gelukkig maar, want wil je ergens lekker kunnen meedraaien dan is dat een eerste vereiste. Iets wat hele volksstammen in NL maar niet kunnen of willen begrijpen.

Ruud Hazes56616330 | 17-10-18 | 16:58
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
eerstneukendanpraten | 17-10-18 | 14:25 | 1

En. Loopt het al storm met BNers die hun aangeboren altruïstische inborst eindelijk kunnen inzetten ter meerdere eer en glorie van gans den menschheid?

Van Zessen Klaar. | 17-10-18 | 14:25

Dublinners horen in Dublin en ich bin ein Berliner. Doei migratietoeristen, met mij alles goed verder. PS als niemand ze wil dan naar 020 a.u.b.

Pedronegro | 17-10-18 | 14:24

Zou wel een mooi tv-format kunnen zijn voor de NPO: "Bed, Bad & Brood bij BN'ers". De presentator/presentatrice die onaangekondigd met een of meer "vluchtelingen" bij een BN'er (die zich in het verleden zo positief over de vluchtelingenaanwas en Merkel's aanpak heeft uitgelaten) aanbelt. De gelukkige BN'er kan dan zelf een selectie uit het aanbod maken. Zou mooie beelden opleveren denk ik zo, misschien kijk ik dan zelfs wel.

Wolveshead | 17-10-18 | 14:24 | 1

We hebben toch al zoiets gehad? "De groeten terug" heette dat programma, meen ik.

Muxje | 17-10-18 | 14:31

Ik woon in een huis met vijf kamers, helemaal alleen. Maar al zou het buiten 50 graden onder nul zijn; niet een zou er in komen.

bft | 17-10-18 | 14:23 | 5

@freeman: my sentiments exactly. En ik vrees dat het ook één op één zo gaat gebeuren. Woningbezitters worden soosjalistisch Groot Gewassinkt.

bisbisbis | 17-10-18 | 14:31

@mortgage_freeman en bisbisbis Zo zal het inderdaad wel gaan. Geloof me; binnen de kortste keren staan die lui huilend van blijdschap weer buiten.

bft | 17-10-18 | 15:12

Dat wordt dan kamerverkaveling of zoiets ? :)
Take care.

PopeyeKamper | 17-10-18 | 15:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Fearless, ofwel wat wat meer realistische mensen 'naïef' noemen.

Forwaards | 17-10-18 | 14:20 | 2

Of gewoon knettergek.

Nilfisk | 17-10-18 | 14:33

Ongeïnformeerd, voorgelogen, beduveld en bedonderd.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:54

Zet ze maar af bij die juffrouw van D66 die het sowieso al met Palestijnen doet. Die kan vast nog wel een gaatje vrij voor ze maken.

Arnold9638 | 17-10-18 | 14:20 | 2

'collaboration horizontale' , heette dat ooit.

bisbisbis | 17-10-18 | 14:34

Judith Sargentini staat ook vooraan? Ze heeft er nu tijd voor en gevaarlijk zijn ze niet volgens haarzelf.

InAnumPerRegimine | 17-10-18 | 16:54

Het moet kapot de EU.

lacucaracha | 17-10-18 | 14:19 | 2

In Parijs is elk parkje geclaimd door een Afrikaan.
Eentje had zo'n muziek-kapel geclaimd als zijn territorium.
De toiletten, die normaal een muntstuk kosten heeft de gemeente maar constant open gelaten, voor de hygiëne zeg maar.
Maar ik moet zeggen, Parijs is een schone, tolerante en relaxte stad, zover ik heb meegemaakt.

King of the Oneliner | 17-10-18 | 14:19 | 1

Een lieve stad ook, volgens Flip Feriks.

piloot47 | 17-10-18 | 14:23

Een ieder die vandaag de dag nog zo dom is om gewetenloze asieleisers in huis te nemen, roept gewoon de rampspoed op zich af.. in zweden zijn er tal van voorbeelden waar zgn zielige mensen werden geholpen door linkse mensen en die vanwege hun mooie idealen uiteindelijk hun eigen gezin+omgeving in gevaar bracht.

mortgage_freeman | 17-10-18 | 14:17

Wat zou er moeten gebeuren eer en voordat wij dat volk direct (kan ook een Duits woord staan) terug naar Afrika sturen? (kan wederom een beladen woord staan).

Johan_Voorhaar | 17-10-18 | 14:17

Als je de economische gelukszoeker sneller terugstuurt, is er plek zat voor de echte vluchteling.

cheops | 17-10-18 | 14:15 | 1

In een lokaal opvangcentrum uiteraard. Met adequate voorzieningen, medische hulp en een veilige omgeving. Maar wel ter plaatse in Noord Afrika. Doe iets nuttigs VN c.s. anders dan vanuit de ivoren toren deugen en afgeven op Trump.

HaatbaardKnipper | 17-10-18 | 14:28

Hoezo vrijwilligers? Verplichte inhuizing bij elk lid of stemmer van GL, SP, PvdA en D666. Practice what you preach. Dol enthousiast over de verrijking van de multiculurele samenleving ? Gefeliciteerd. Hier is Habib. Regel je het verder ff?

The2Amendment | 17-10-18 | 14:14 | 2

Laat PVV of FVD een voorstel hiertoe doen. Ik denk dat geen partij tegen kan zijn.

Pimp my Voortuin | 17-10-18 | 14:21

Exact. Een uitgelezen kans voor deugers om ook te tonen dat ze inderdaad zoveel beter zijn dan 'die domme tokkies' van de PVV. Succes # Berbaarweesgeenhuichelaar

HaatbaardKnipper | 17-10-18 | 14:30
-weggejorist-
mirvink3478 | 17-10-18 | 14:14 | 2

Het "laat-ze-zelluf-het-goede-voorbeeld-geven" argument raakt sleets. Dat gaan ze toch niet doen. Ik zie liever een verslaggever bij die deugers langs gaan en ze direct voor de camera confronteren met hun hypocrisie. Alleen daarmee ontmasker je die gasten voor hun fans die anders tot in de dood trouw blijven aan hun idool. Op GeenStijl preek je slechts voor eigen parochie. Maar YouTube is openbaar en daar kun je hen die op andere gedachten gebracht moeten worden makkelijker naar toe lokken.

Sans Comique | 17-10-18 | 14:14 | 1
-weggejorist-
De musso linie | 17-10-18 | 14:20

De gemeente spreekt van een flinke toeloop en zegt dat per dag ongeveer tien nieuwe gevallen zich melden. """""Hoe dat komt is nog niet precies duidelijk"""""".

JackStick | 17-10-18 | 14:14

elk die voorstander is dan moet er minimaal een in huis nemen,alle antififa in een hoek jagen en maar huis sturen met een nieuwe vriend,ben je zo klaar.

Roger-Rabbit | 17-10-18 | 14:14

Nou en, Amsterdam wil dit, men heeft daar massaal GL gekozen.
Ik wens ze veel succes in die communistische maakbare inclusieve heilstad.
En vergeet niet een portretje van Groot Wassink op te hangen.

Harry Turtle | 17-10-18 | 14:13

Staat nog een paleis leeg in Amsterdam en ik denk dat de burgemeesterswoning ook nog wel een kamertje vrij heeft. Misschien kunnen er ook een paar bij de de Molletjes intrekken.

osolemio | 17-10-18 | 14:13

Sylvana Simons schijnt nog een woonboot te hebben in Amsterdam, waar ze zelf nooit komt.

Plek zat.

Glasgow Argus | 17-10-18 | 14:12

Och, zolang ze in het westen des lands blijven heeft niemand er last van.

Rest In Privacy | 17-10-18 | 14:11

Sylvan Simons kan ff niet. Die heeft net 8 roetveeg pieten in huis genomen, uit voorzorg....

Drunken_Pumpkins | 17-10-18 | 14:11 | 5

Met z'n allen gezellig hokken in de hut van Tante Silly. Prima oplossing! Tante moet zelf nu immers in Amsterdam wonen, verplicht.

HaatbaardKnipper | 17-10-18 | 14:21

"Halsema’s woordvoerder: „Dit is echter niet de aanleiding voor de coulance. De aanleiding is de verbouwing van haar woning.”"

Haar woning... Ze woont er niet, en de woning is haar eigendom niet. Men is weer erg flexibel met de toepassing van de wet. Waarom zou dat toch zijn?

Peter_K | 17-10-18 | 14:28

Silly Sil hoeft zich alleen maar aan te sluiten bij "we are here", probleem opgelost.

Graaisnaaiert | 17-10-18 | 14:35
▼ 2 antwoorden verborgen

În Amsterdam zouden deze mensen toch goed terecht komen. Daar weten ze wel hoe men hiermee om moet gaan!

Drunken_Pumpkins | 17-10-18 | 14:09 | 1
-weggejorist-
De musso linie | 17-10-18 | 14:18

Laat ze maar in Amsterdam blijven, dan heeft geen mens er last van. Maar eigenlijk moeten ze gewoon terug naar Libië en dan op eigen kracht huiswaarts, om hun eigen mooie, zonnige land op te bouwen.

Guido | 17-10-18 | 14:09
-weggejorist-
Koning BongoBongo | 17-10-18 | 14:09 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Nog steeds niks over de Krim?

Quantum Suicide | 17-10-18 | 14:08 | 6

Nu 18 doden. Dader heeft zelfmoord gepleegd.

mirvink3478 | 17-10-18 | 14:29

@Guido,ja dat kan heel goed kloppen. Ik zet een fles champagne op dat Putin het in de schoenen schuift van Oekraïners en dat die kant weer zegt dat het een inside job is van Putin en GS er nu over aan het vergaderen is welke kant ze dit keer in kiezen.

Quantum Suicide | 17-10-18 | 14:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Dit land moet en zal stuk. Alles waar ooit voor gevochten en gewerkt is, moet en zal stuk. God knows why, maar het moet.

Rollins | 17-10-18 | 14:08 | 2

ze willen allemaal voetballen hier begrijp het dan

Vonporumtotalos | 17-10-18 | 14:18

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen