achtergrond

Geenstijl

Last night in Chemnitz

In Nederland zijn we ff druk met de nano-jihad van Jawed S en zijn Grote Mes. In voormalig Oost-Duitsland is men al een stapje verder en gingen velen gisteren weer de straat op voor een Stille Mars.

Kijk. Vier uur beelden uit Chemnitz. Dit zijn neo-nazi's, holocaustontkenners, antisemieten en overige bruinsmarcheerders van de Alternative für Deutschland. Althans, als je de Eppo Plork van Snottebellen van de Lügenpresse moet geloven, die de volksverzamelingen in het Oost-Duitse Chemnitz (maps) zodanig in beeld brengen en beschrijven alsof de wederopstanding van het Duitse fascisme nakende is. Dit omdat de MSM al jarenlang de aanleidingen van groeiende onvrede ontkennen, wegwuiven of bagatelisseren, en dientengevolge de opkomst van een tegenbeweging niet als gevolg maar als oorzaak proberen te framen. Nou. We keken met een half oogje mee dit weekend, ook omdat AfD hele onfrisse types aantrekt. Maar bruine randjes aan dit soort demo's of niet, je wilt in deze tijdsgeest niet louter afhankelijk zijn van schimmige NPO-montages. Gelukkig is er internet. En dan kom je ineens ook ándere bruine mensen tegen die zich bij AfD aansluiten. Geeft toch een ehm.. diverser beeld. Dus verwijzen we voor de volledigheid maar ff naar de Russische (!) livestreamvideo's van last night in Chemnitz. Opdat iedereen ongefilterd z'n eigen ogen kan gebruiken. Voornamelijk Gewone Duitsers, zie je dan. Wat boze linkse tegendemonstranten. Maar: dan ook niet wegkijken voor de neonazistische oprispingen die zich daar tussendoor bewegen. Lees daarover ook deze Dukdraad met duiding.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Cognitieve Guyssonantie

The rise of populist far-right parties across Europe is a real threat to prosperity and our way of life. Those who believe in a united Europe should be unapologetic and stand tall to defend European values & fundamental rights. We pro-Europeans are stronger together! 🇪🇺

Image
4.0K
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Hotel Drijfzand

Heeft zwangerschap of de Nederlandse nationaliteit nog een status?

@Feynman | 30-03-24 | 20:25 | 277 reacties

GEFELICITEERD. EU sluit Asiel- en Migratiepact

Wij lezen de analyse van de precieze tekst wel in de brievenrubriek van Ongehoord Nederland

@Ronaldo | 20-12-23 | 08:42 | 442 reacties

Feynman en/of Feiten – Wilders1

Kritiek op een geloof is geen belediging of vreemdelingenhaat

@Feynman | 25-11-23 | 20:25 | 391 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.