achtergrond

Geenstijl

Tamara - Zweedse politie snapt dingen

Was er eindelijk ergens in de EU een politieagent die uit durfde te spreken dat vrouwen beschermd moeten worden tegen hele hordes ongeciviliseerde rondverkrachtende baardmigranten, hoorde je er helemaal niks over in de Nederlandse MSM. Hoofdagent Stephen Jerand uit het Zweedse Ostersund had gewoon in 2016 al het lef om tegen de Merkelse mores in vrouwen te waarschuwen en hen aan te raden na het donker niet meer alleen over straat te gaan, omdat de politie hun veiligheid niet langer kan garanderen.

Negen (waarvan de politie weet) brute aanvallen door migranten in slechts drie weken tijd deed zo her en der toch wel wat alarmbelletjes rinkelen. Zelfs bij de burgemeester van Ostersund, want die wist niet hoe snel zij haar agenten moest afvallen en alles moest ontkennen. En we weten hoe dat werkt: hoe harder politici ontkennen, hoe meer stront er aan de knikkers zit.

Nee, neem dan Nederland anno 2018. Waar minderheden per definitie zielig zijn, daders beschermd worden en slachtoffers vogelvrij zijn. Waar tekenwedstrijden moeten worden afgelast en de terreur keer op keer overwint en messenzwaaien bijna een nieuwe volkssport is. Waar politici bedreigd worden en burgemeesters thee gaan drinken met de verantwoordelijken. Waar het wel lukt om onschuldige kinderen het land uit te flikkeren, maar criminele illegalen niet. Waar op te hard rijden of fraude onderhand hogere straffen staan dan op mishandeling of verkrachting. Waar je vervolgd kunt worden voor het uitschelden van ome Recep, terwijl die zelf niets anders doet dan ons uitschelden. Waar aanslagen incidenten heten en waar agenten die iets zeggen over geen lage bloedsuikerspiegel ontslagen worden. Waar klokkenluiders harder gestraft worden dan daders. Waar 'verwarde' mannen een Amsterdams Israelisch restaurant aan gort mogen slaan en de politie er op een afstandje naar staat te kijken. Waar je in de bak beter af bent dan in het gemiddelde verzorgingshuis.

En zo kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan. Feit blijft dat ik in mijn bijna 37 jaar op deze aardkloot nog nooit heb meegemaakt dat onze politie het lef heeft gehad om mensen te waarschuwen dat zij niet veilig waren; daar hadden we de NS voor nodig. Hier in Nederland dempen we de put pas na hele generaties verdronken kalveren. Misschien. Ooit. Maar zolang bepaalde details over de afkomst van (vermeende) daders uit dossiers en lijstjes bij de politie worden gehouden, dan bestaan bepaalde problemen niet op papier en lijkt alles koek en ei. Dan zou je op papier bijna geloven dat àlle migranten vluchtelingen zijn en dat ze allemaal dankbaar zijn voor hetgeen zij hier zomaar krijgen. Dat er helemaal nooit misstanden, mishandelingen, diefstal en verkrachtingen plaatsvinden door die o zo dankbare apothekers uit Aleppo. Bíjna.

Hoe fijn zou het niet zijn wanneer onze politie eens op zou komen voor haar eigen burgers? Dat zij mensen zou waarschuwen voor faalidioten die als gast ons land binnengekomen zijn. Dat zij onschuldige kinderen, vrouwen en oudere mensen boven asociale gestoorde messenzwaaiers zou stellen.

Sluit de ondankbaarste hufters preventief op en schop ze op het eerste beste vliegtuig huiswaarts met een levenslang inreisverbod naar de EU op zak. Stop totaalwappies in een inrichting en beoordeel ze eerst psychisch voor gesproken kan worden over een al dan niet tijdelijke verblijfsstatus. Maar liever nog: sluit de grenzen. 100%. En bescherm de Nederlander tegen de kwaadwillende medelander.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.