achtergrond

Geenstijl

We zijn gered: defensie koopt Black Hornets

Alle tanks weg, geen kogels meer & gaten in de Klamotten, maar nu zullen onze nucleaire vijanden wat gaan beleven.

Het verheugt mij bijzonder, dat dankzij de welwillende medewerking van de Engelse autoriteiten, dit Nederlandse kwartier in de uitzendingen van de Britse radio is ingelast, en ik spreek de hoop uit dat vele landgenoten, waar zij zich ook mogen bevinden, voortaan getrouwe luisteraars zullen zijn van de vaderlandse gedachten, die hen langs deze weg bereiken. En thans is het mij een waar genoegen, met dit korte woord de eerste te zijn, die tot u spreekt.

Met dank aan de Britten en Noren hebben wij, de menschen van zeevaardersnatie Holland, een allesverwoestend destructieapparaat in onze gelederen. SUPERDUUR. Dus pas maar op, nare Duitschers ende Russen! Deze Black Hornet maakt minder lawaai dan een met worst gevulde Smeg in de keuken. Ruw geweld is niet in staat een volk zijn overtuiging te ontnemen; derhalve is deze aanvalshelikopter uitgerust met liefst drie hele camera's. Onze geliefde driekleur wappert fier op de zeeën en in de lucht, in groter Nederland in Oost en West; en zij aan zij met onze bondgenoten zetten onze wakkere mannen de strijd voort. De Luftwaffe is reeds verslagen!

Ik wek mijn landgenoten in het vaderland en overal waar zij zich bevinden, op om, hoe donker en moeilijk de tijden ook zijn, te blijven vertrouwen in de eindoverwinning van onze zaak, die niet alleen sterk staat door kracht van wapenen, doch niet minder door het besef, dat het thans gaat om onze heiligste goederen.

Ik heb gezegd.

Pieuw pieuw pieuw

Pieuw pieuw pieuw

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.