Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Duitse journalist krijgt 6 maanden cel wegens 'islamkritiek' op Facebook

We doen eerst even een WTF! Want hele, hele, hele, hele, hele, hele enge censuur in Duitsland, een land dat een lang verleden heeft met hele, hele, hele, hele, hele, hele enge censuur. In dat Duitsland dus wordt journalist Michael Stürzenberger naar verluidt veroordeeld tot zes maanden cel omdat hij op zijn Facebook een plaatje had gepost waarop een islamitische grootmoefti is te zien die gezellig handen schudt met een hoge nazi. Heel oud plaatje uiteraard, komt uit de oorlogsjaren (dat waren die jaren vol hele, hele, hele enge censuur, dit terzijde). Maar onder dat plaatje had de journalist ook nog islamkritische teksten geschreven zoals 'islam is fascisme' en verder wat standaard Wilders-retoriek. 

Mág dus niet van de rechter in München (lol, uitgerekend in Godwin-München slaan de rechters nu aan het censureren!). Want: 'Verspreiding van propaganda voor anti-constitutionele organisaties', 'haatzaaien tegen islam' en 'vernederen van religie' o.i.d. Volgens de rechter kan de argwanende Facebook-bezoeker niet als zodanig onderscheid maken tussen een historische foto of een haatzaaiende foto als illustratie boven haatzaaitekst. Stürzenberger moet behalve gaan zitten ook nog 100 uur schoffelen maar mag het gaan zitten wel inruilen voor een voorwaardelijke straf met een proefperiode van 3,5 jaar (!). Gedurende die tijd kan hij dus niks islamkritisch publiceren. De blogger gaat in beroep.

Nou mensen, is dat ironisch of niet? Gewoon even via de Duitse rechter in bierhalle-München iemand een berufsverbot opleggen en naar de Goelag slepen voor een stukje kwaliteitskritiek op de islam inclusief historische onderbouwing met verwijzing naar het censuurverleden van Duitsland.

Stukje nuance: de journalist in kwestie is een bekende anti-islamist die ooit voorzitter was van een radicale Duitse PVV-versie en eerder al is veroordeeld voor 'haatzaaien'. Opvallend is dat alleen het online medium waar hij zelf werkzaam is dit publiceert. Verder publiceert ook het Duitse Compact  Online dit, een soort Duitse versie van TPO. Wij vermoeden overigens niet dat Compact of PI-News dit als nepnieuws zouden verzinnen. Dat het in geen enkel ander Duits medium staat zegt dan vooral iets over de staat van de Duitse media. Jawohl, wir schaffen das!

Het verboden plaatje in kwestie.

Het Facebook-topic in kwestie waarvoor je in Duitsland dus 6 maanden cel kunt krijgen.

Reaguursels

Inloggen

Ik lees in diverse commentaren dat meer Nederlanders eindelijk beseffen dat er geen Duitse heilstaat bestaat. Is er ook nooit geweest hoor. Zelf praat ik vloeiend Duits. Vind het een sport om de Heinó's en Heike's op hun nummer te zetten. Een website als geen stijl is in het huidige politiek oh zo correcte Duitsland onmogelijk. Het klopt wat een ander lid schrijft. Durf je een mening erop na te houden die afwijkt van het gangbare hang je. De justitie spoort de afvallige binnen no time open het Merkeliaanse rechtsysteem rekent genadeloos af met elke ongelovige. De wijze waarop de verkrachters van Keulen voor een groot deel vrijuit gingen zegt genoeg over welke vorm van tolerantie geoorloofd is. De burgemeester van Keulen gaf iedere dame na het incident het advies om hun arm te strekken ( let op niet te hoog want dan ga je de bak in) en een vermeende aanrander zo op afstand te houden. Wie verzint het. Nee mensen Duitsland zevert zichzelf de afgrond. Feministes die zwijgen bij een moslimmassaverkrachting maar "rape" gillen als een Duitse man in hun richting kijkt. Noem mij een land waar je als klant uit een bestand wordt verwijderd om het simpele feit dat je drie weken wacht op een betaalde order en het lef hebt om te reclameren. Allemaal voorbeelden die duidelijk maken hoe gestoord men in Moffica is. Gruss Gott Angela du schafft es

Yreddie77 | 21-08-17 | 16:01

Verder wens ik de Duitse jeugd sterkte. Ik kom helaas vaker in Duitsland. De huidige generatie is volslagen gestoord. Vooral de linkse jeugd en het gros van hun studenten zijn compleet neurotisch. Vrouwen die hun heil zoeken bij een spanjaard, zuid amerikaan of een broeder uit de woestijn. DE Duitse man heeft aangedaan. Wij Nederlanders worden als vervelend beschouwd. Zeker als je zoals ik heerlijk direct bent. Daar hebben de Ilse's en Ullies niet van terug. Duitsland slaat overal in door. In het verleden maar ook nu weer. Discusieren kunnen ze niet. Op forums word je eenvoudigweg geblokkeerd. Op facebook riskeer je datenschutz en andere gestapo tactieken. De feministes zijn bevoordeeld. Toen hun zuster bij de bosjes verkracht werden op het station in Keulen zweeg de feministische elite. Waren het Duitse mannen geweest hadden deze dames moord en brand geschreeuwd. Niet het ging om the sons of the desert. Die zijn heilig. SAmen met het zooitje nietsnutten uit Amerika,Zuid Europa en Zuid Amerika. Allemaal werkstudenten of mislukte fotomodellen die geen klap uitvoeren. Dat probleem krijgt Angela erbij. Jawohl wir schaffen dass. Wer glaubt wird selig. Lang leve de zotheid.

Yreddie77 | 21-08-17 | 11:48

Mij verbaast het niet. Onze Duitse buren verzuipen langzaam in hun eigen moeras van multi kulti. Deze journalist geeft zijn visie en wordt in een showproces onderuit gehaald. Merkel is de meest gewetenloze politicus van de afgelopen 25 jaar. Geboren in Hamburg maar opgegroeid in de DDR handelt deze ex communiste zuiver pragmatisch. Emoties zijn haar vreemd. Angela heeft maar een doel nog vier jaar aan de towtjes trekken. Dat ze daarmee een natie naar de ondergang voert pas precies in de agenda die ze ooit uit Moskou heeft meegekregen. Wir schaffen das. Rusland heeft er alle belang bij om Europa te destabiliseren. Hoe maakt hen niet. Wellicht gaat niet iedereen mee in mijn stelling. Bedenk hoe Merkel de grenzen openstelde. Tegen de wil van haar eigen fractie. Deze dictator legde de wil van haar fractie als lege briefjes naast zich neer. Ik voer dit uit. Egaal hoe jullie over mij denken. Dit laatste zegt genoeg. Duitsland gaat de kant van Zweden op. Alleen zal POetin nooit of te nimmer een islamitisch zweden of Duitsland accepteren. Voor de Russen straks een mooi excuus om richting Malmo of de Rijn op te trekken.

PS op de foto staat Julius Streicher en niet Hitler

Yreddie77 | 21-08-17 | 11:42

Het nieuwe fascisme noemt zich het anti-fascisme.

StarFox | 20-08-17 | 15:20 | 1

Ik raak zelf ook de draad kwijt vaak. Ik ben net voor het eerst hier ingelogd. Ik schrik wel een beetje van die pitspoezen op de voorplaat. Ik heb me net geregistreerd. Dat omdat ikzelf problemen heb, die me werkelijk aan het randje van de afgrond of erger gebracht hebben, en ik alles hier in mijn omgeving niet meer zie zitten, en ik lijd onder een ernstige terreur, en wel onterecht, wat voor mijzelf logisch of begrijpelijk klinkt, kan ik in de praktijk niet overbrengen aan volslagen vreemden. 20-08-2017. 17.10 uur.

7438915250 | 20-08-17 | 17:10

test

jacques racekak | 20-08-17 | 13:08

Technocratische terreur...

Rest In Privacy | 20-08-17 | 10:34

Ach ja de duitstertjes. Eerst waren het arische übermenschen en nu zijn het moralische übermenschen.

Reaguren is hier ook al verboten in de praktijk. Als ze het al ergens toelaten kan je niks zeggen want een leger van anonieme duitsertjes bedreigt je meteen met aangifte die dan eindigt in een boete van duizenden euros.

Duitsland is bezig zichzelf aan te praten dat ze het prima voor elkaar hebben. De rest van de wereld maken ze ook wijs dat er hier een land van melk en honig te vinden is. Ondertussen zijn er al dik 2 miljoen mensen op die leugen afgekomen. Feit blijft dat ze hier niet eens voor hun eigen bejaarden zorgen.

Woon hier nu 12 jaar. Als je van nederland wilt leren houden dan moet je gewoon een tijdje in duitsland gaan wonen. Dan leer je wel hoe geweldig nederland is. Nederland ueber alles!

ik bin ein berliner8 | 20-08-17 | 09:12 | 1

Feit is dat vanuit alle kanten Duitsland blijkbaar kapot moet worden gemaakt door vals sentiment rond te pompen. En reken er maar op dat ze heel goed in de gaten hebben waar dat vandaan komt.

Ongeblustekalk | 20-08-17 | 09:47

Er zijn nog veel meer plaatjes te vinden van Nazi's die poseren met hoge bisschoppen uit de Katholieke kerk.

StevenQ | 20-08-17 | 09:01 | 1

Verschil is dat dat je niet de gevangenis ingaat als je die plaatjes publiceert.
Daar gaat deze discussie over namelijk, de door islamisten en stalinisten opgelegde censuur.

Overigens is het schudden van handen niet het probleem. Die Amin al-Husseini was een actieve nazi die diverse moslim-SS milities opzette, nazi-propaganda in de Arabische wereld verspreidde en op werkbezoek ging in concentratiekampen.
Jij kunt geen één bisschop noemen die aan een van die voorbeelden voldoet.

Dandruff | 20-08-17 | 12:36

Ik dacht dat de Duitse media haar leven zouden beteren na de groepsaanrandingen in Keulen maar het lijkt erop dat de controlerende macht zichzelf nog steeds censureert. Ongeacht of deze journalist nou wel of niet de wet heeft overtreden, dit is gewoon nieuwswaardig.

therealbraindump | 20-08-17 | 08:50

Dat Hitler contacten had met moslimleiders inzake het uitroeien van Joden was al heel lang bekend.
Mag de waarheid niet meer gezegd worden op het Smoelenboek, of zit er daar een jihadist achter de censuurknoppen?

mallekater | 20-08-17 | 08:10 | 1

Ik zou het artikel eerst eens lezen en de uitspraak van de rechter bestuderen.

Ongeblustekalk | 20-08-17 | 08:18

Ooit gehoort van de SS Sonderkommandos? Dat waren slachtoffers die in concentratiekampen voor de SS werkten (geen vaste dienst, 3 maanden contract. Nekschot beeindigd ten alle tijden het contract). Dus het is weldegelijk strafbaar om die ene Imam of mufti of whatever te gebruiken om de ISLAM als zijnde een homogene entiteit en medeplichting met de misdaden van de NAZIS gedurende de context van de tweede wereld oorlog.

Richy Valens2567 | 20-08-17 | 06:03 | 1

Raar geformuleerd, misschien snap ik daarom je punt niet.
Bedoel je dat het bestaan van "sondercommando's" de vrijwillige moslim-SS-milities ongedaan maakt?
De nazi-propagandist Amin al-Husseini kreeg geen nekschot, maar vierde jarenlang de holocaust in Berlijn. Zoals meer Arabische leiders was hij persoonlijk bevriend met hooggeplaatste nazi-leiders, inclusief Hitler.
Dat het strafbaar is om daar op te wijzen is een gotspe.

Dandruff | 20-08-17 | 12:44

de heropvoeding van Duitstaligen is met deze rechtszaak geslaagd,

adjudant | 20-08-17 | 05:47

Al hoewel ik nog steeds moet wennen aan de nieuwe site van GS, moet ik ze wel nageven dat h.t.o.h. nu wel mogelijk is om 24/dag te reaguren, en dat is wel eens wat anders geweest.
Nu OT, afgezien van deze belachelijke veroordeling door Germaniëe, gaat het met die Turken ook steeds verder.
Nu dit weer: www.telegraaf.nl/buitenland/28975057/_...
N.B, die turken laten deze tot Duitsland geneutraliseerde, op pakken in Spanje.
Het moet toch niet gekker worden, Erdosnor!!

watmagjenogwel | 20-08-17 | 03:28 | 1
-weggejorist-
CarloCarpacio | 20-08-17 | 07:21

De grens schuift steeds verder op. Bij Gregorius Nekschot deden we niks dus ze kunnen weer een stapje verder gaan. Ik probeer de laatste tijd te bedenken hoe dit allemaal kan. Waarom wil de meerderheid dit? Is het onze afhankelijkheid van olie van moslimlanden? Is het de behoefte aan goedkope arbeidskrachten?

hustler01 | 20-08-17 | 01:59

Even googelen op "Volksgerichtsbank" en je weet waar de Duitse rechtspraak vandaan komt en wat deze journalist heeft meegemaakt, als ik het zo beluister...

Brou Is Back | 20-08-17 | 00:42

Dit is echt erg. Ook al is de straf voorwaardelijk.
Hij post een feitelijke foto (niet eens een gemaakte cartoon ofzo).
En constateert de feitelijke waarheid dat islam fascisme is.
Brrrrrr.

hotmint | 19-08-17 | 23:52 | 2

je bent slecht informeert, de geallieerden hebben met het proces in Neurenberg laten zien hoe een vermeende democratie functioneert,

adjudant | 20-08-17 | 06:10

Als dit zou bewijzen dat de Islam fascisme is, wat bewijzen al die foto's van Nazi's(ook AH zelf) met Katholieke bisschoppen dan?

StevenQ | 20-08-17 | 10:56

Volgens mij moet hij nog niet echt de gevangenis in maar heeft ie een soort voorwaardelijke straf gehad. Als binnen 6 maanden nog een keer een dergelijk post doet moet ie echt 6 maanden zitten, haal ik uit het interview. Dit doet geen afbreuk aan de ernst van deze ontwikkeling.

Behoorlijk eng dat het grootste en machtigste land in Europa deze richting kiest

Stranger040 | 19-08-17 | 23:10 | 1

Nee voorwaardelijk met een proeftijd van 3,5 jaar!
Hoe verzinnen die Duitsers het!

watmagjenogwel | 20-08-17 | 03:30

Hoe kan je als 'verdacht' land als Duitsland wederom een totalitair regime op poten zetten?

Simpel, je importeert een totalitaire ideologie onder het mom van "dat nooit meer."

De (F)AFA, de (Fascistische) Anti Fascistische Actie zijn de Bruinhemden en de z.g. "useful idiots" van Merkel. Als die AFA types 80 jaar geleden geboren zouden zijn, dan hadden ze met uitgestrekte rechterarm de Joden op transport gezet, ze zijn immers politiek correct, m.a.w. ze doen zonder nadenken precies wat de politiek van hun verlangt.

Xirdalan | 19-08-17 | 23:06 | 2

De AFA waren de communisten van Duitsland, dwz aanhangers van Stalin.

DodoVanNooitgedacht | 19-08-17 | 23:33

AFA = Amsterdamse Fascistische Activisten

FW Ta-183 Huckebein | 20-08-17 | 01:06

Helaas missen jullie het punt. De reden dat deze man gepakt wordt is niet dat hij een foto laat zien. Die foto is gewoon waar. Totdat een of andere Linkse groep besluit dat ook dit gezuiverd moet worden. De echte reden dat deze man gepakt wordt is dat hij de link die gelegd wordt tussen tegenstanders van Islam en Rechts verbreekt. Als Islam aan de Rechtse kant zit (en dat zitten ze, kijk maar naar hun standpunten en dan heb ik het niet over de extremisten maar de gewone Islam), dan kunnen de tegenstanders daar niet zitten. Dan is heel de link die zo zorgvuldig gelegd is tussen tegenstanders van Islam en Rechts (Wilders dus) verbroken. Daarmee is Wilders uit het beeld (gelukkig) maar worden gewone mensen tegenstanders van Islam. Dat mag politiek niet gebeuren en daarom wordt hij monddood gemaakt.

Patatter | 19-08-17 | 22:43 | 2

Pffff, je zou best wel eens gelijk kunnen hebben. Dan is ook duidelijk wat er verder moet gebeuren: die link verder doorzagen.

stafpilot | 19-08-17 | 22:47

De werkelijkheid is dat zowel nazisme als islam eerder links zijn. Beiden prefereren een door de staat gecontroleerde economie boven individuele vrijheid. Dat is wat links liever onder de tafel houdt. Nazi's waren nationaal socialisten; hadden hun oorsprong in het marxisme, net als de USSR en net als de huidige socialistische partijen.

DodoVanNooitgedacht | 20-08-17 | 00:01

Het begint steeds griezeliger te worden in de EU. Het is natuurlijk een grove schande dat de Duitse overheid wederom hele foute praktijken bezigt. Ze lijken ook niets van WW2 geleerd te hebben. Weer misbruiken die overheidsorcs in Duitsland hun macht om kritische burgers, die terecht op de gigantische gevaren van de influx van de islam voor onze samenleving te wijzen, de mond te snoeren op misdadige wijze, namelijk door ze te dreigen hun vrijheid af te pakken en ze in de gevangenis te gooien.
Het wordt tijd dat wij ons tegen deze overheidsmisdaden gaan verzetten.
Er zitten wederom hele foute mensen aan de knoppen in Europa, hele foute mensen.
Levensgevaarlijk en het wordt hoog tijd dat ze afgezet worden.

kempenaer | 19-08-17 | 21:56

de man op de foto die al-husseini de hand schudt is niet adolf hitler

win | 19-08-17 | 21:52

En het gaat in Deutschland allemaal nóg veel erger en enger worden met het Netzwerkdurchsetzungsgesetz (afgekort NetzDG) van de Duitse minister van justitie, de SPD fascist Heiko Maas.

Naar beneden scrollen tot June 30: www.gatestoneinstitute.org/10656/germ...

Xirdalan | 19-08-17 | 21:10 | 1

erger dan onder de geallieerden kan het voor de Duitsers nooit meer worden,

adjudant | 20-08-17 | 05:00

Die Duitsers zijn niet gek. De Islam wordt als hefboom gebruikt voor staatscontrole en dat in heel europa. Wanneer dat gelukt is en daar zitten ze niet ver vanaf, worden de hardcore standpunten en levensovertuigingen van diezelfde Islam uitgevoerd om alle uitwassen kalt te stellen.
Daarna vernietigen ze de hefboom.
Missie voltooid. In dit tempo binnen een jaar of 10-15.
Las ik ergens op een aluhoedjes website. Bizar.

Ongeblustekalk | 19-08-17 | 21:04 | 1

Je zegt het zelf al... las ik ergens op een Aluhoedjes website.. bizar!

litebyte | 19-08-17 | 22:38

Leesvoer op Wikipediapagina: Relations between Nazi Germany and the Arab world
.
"Haj Amin al-Husseini became the most prominent Arab collaborator with the Axis powers. He developed friendships with high-ranking Nazis, including Heinrich Himmler, Joachim von Ribbentrop and (possibly) Adolf Eichmann.[citation needed] He contributed to Axis propaganda services and to the recruitment of Muslim and Arab soldiers for the Nazi armed forces, including three SS divisions consisting of Yugoslavian Muslims.[25] He was involved in planning "wartime operations directed against Palestine and Iraq, including parachuting Germans and Arab agents to foment attacks against the Jews in Palestine."[36] He assisted the German entry into North Africa, particularly the German entry into Tunisia and Libya. His espionage network provided the Wehrmacht with a forty-eight-hour warning of the Allied invasion of North Africa. The Wehrmacht, however, ignored this information, which turned out to be completely accurate."
.
"Massive programs of propaganda were launched in the Arab world, first by Fascist Italy and later on by Nazi Germany. The Nazis in particular focused on impacting the new generation of political thinkers and activists.

Erwin Rommel was almost as popular as Hitler. Some Arabs used "Heil Rommel" as a common greeting in Arab countries.
Arabs thought the Germans would free them from the rule of the old colonial powers France and Britain. After France's defeat by Nazi Germany in 1940, some Arabs were chanting against the French and British around the streets of Damascus: "No more Monsieur, no more Mister, Allah's in Heaven and Hitler's on earth."
Posters in Arabic stating "In heaven God is your ruler, on earth Hitler" were frequently displayed in shops in the towns of Syria.

Some wealthy Arabs who traveled to Germany in the 1930s brought back fascist ideals and incorporated them into Arab Nationalism.
One of the principal founders of Ba'athist thought and the Ba'ath Party, Zaki al-Arsuzi, stated that Fascism and Nazism had greatly influenced Ba'athist ideology. "

gas-man | 19-08-17 | 20:58 | 1

72 jaar geleden zijn alle nazi,s in Europa op transport gezet naar de VS/GB/FR/R,

adjudant | 20-08-17 | 04:47

"Der Islam ist unserer Weltanschauung sehr ähnlich." Dieser Satz wird dem SS-Führer Himmler zugeschrieben, der am Islam angeblich besonders den Märtyrerkult schätzte, die 72 Jungfrauen ("Diese Sprache versteht der Soldat").

MvandePijnakker | 19-08-17 | 20:42

Wat?! Zomaar de islam in een kwaad daglicht plaatsen met verwijzingen naar het nazisme en het fascisme?! Dat doen wij hier niet in Duitsland fatsoensland. Dus in de gevangenis met dat loeder van een Stürzenberger. 6 maanden is eigenlijk nog veel te kort voor zulk een ernstig vergrijp. Men moet nu eenmaal respect betuigen aan de islam, anders zwaait er wat, en behoorlijk ook.

Was getekend,

een hoge medewerker van het directoraat generaal van de gedachtenpolitie van Duitsland, afdeling München.

Rest In Privacy | 19-08-17 | 20:40 | 1

Wat vindt jij van de rol van Israel in deze. Zou dat meer gepromoot moeten worden en Duitsland kapot gemaakt? En waarom?
Als onheilsprofeet zou ik jouw standpunten in deze wel willen horen.

Ongeblustekalk | 19-08-17 | 21:34

Nog een paar jaren en Minority Report is werkelijkheid dmv AI en algoritmes.

steekmug | 19-08-17 | 20:33 | 1

is allang,wat denk je anders hoe tientallen aanslagen voorkomen zijn door de daders op te pakken terwijl ze al onderweg zijn?drag/surveillancenet.alleen ze willen het ook legaal hebben voor lulligere dingen.maar preventief arresteren op basis van door algorithmen verzamelde profielen zijn al een feit.

skout | 19-08-17 | 20:38

Deze rechtse journalist is het eerste slachtoffer vsn de politiek correcte" beeldenstorm"die over ons is losgebarsten.De Bosniakken,Moslims in dienst getreden bij de Waffen SS hebben graag in Duitse dienst jacht gemaakt op hun Christelijke vijanden,de Serviërs en Kroaten,die als Partisanen tegen de Duitsers vochten.
Historische feiten die nu als " haatzaaien" worden afgedaan en bestraft! Dit muisje zal een staartje krijgen,dat is zeker. Dankzij de politiek correcte media verneemd het grote publiek dit oordeel niet.L'Histoire se répète... Merkels Republiek is een Groenlinkse-Christendemocratische ( aangevuld met Socialisten) dictatuur geworden.. George Orwell was een ziener... zijn voorspelling is uitgekomen.
Als de Duitsers zich nu niet verzetten tegen dit oordeel is het gedaan met de Vrijheid.

Eendragtmaaktmagt | 19-08-17 | 20:28 | 1

en plaats onder de zon was het enige wat de Duitstaligen wilden, helaas dachten de Britten/Fransen dat zij de wereld alleen mochten terroriseren/bezetten/plunderen,

adjudant | 20-08-17 | 05:28

@dedeurs | 19-08-17 | 20:13
Als je met je cursor op de rechter onderhoek gaat staan kun je het vak vergroten.

K1100 | 19-08-17 | 20:26

Zitat

"Die mohammedanische Religion wäre für uns viel geeigneter als ausgerechnet das Christentum mit seiner schlappen Duldsamkeit" - Adolf Hitler.

MvandePijnakker | 19-08-17 | 20:21

Wat een schande voor de "onafhankelijke" rechtspraak in Duitsland! Zal in Nederland ook zo gaan met die D666(vrouwelijke)rechters.
Als dit vonnis in hoger beroep niet vernietigd wordt is George Orwell's " Gedanken Polizei bewaarheid geworden in ,helaas,weer Duitsland.
Het probleem is dat de Duitsers hun oorlogsverleden niet verwerkt hebben; wel héél veel boete gedaan; 1/3 van hun land in het Oosten werd aan de Polen en Tsjechen gegeven.Alle 12 miljoen Duitsers werden eruit verdreven waarvan er ook nog ca.een slordige 4 miljoen vermoord werden( na de oorlog). Elk onderwerp over de verloren oorlog(en),is taboe in Duitsland. Merkel wilde laten zien dat Duitsland een fatsoenlijk land geworden was en daarom liet zij 1,5 miljoen " vluchtelingen" zonder papieren toe. Elke verwijzing naar ondersteuning van het nationaal socialisme van Onkel Afolf door de Islamieten wordt "vanzelfsprekend " aangepakt onder het mom van " haatzaaien"... De Moslims op de Balkan als vrijwilligers in dienst getreden bij de Waffen SS hebben tijdens de 2e WO met name jacht gemaakt op Serviërs en Kroaten(Christenen) die als Partisanen in opstand kwamen tegen de Duitsers en Oostenrijkers. Dat is een historisch feit dat door niemand betwist wordt. op de Balkan bestaat de haat tussen de Moslims in Bosnië tegen alles wat Serviër is nog steeds)
Het kan niet anders of dit vonnis wordt naar de prullenmand verwezen in hoger beroep. Dit oordeel is een vorm van "Beeldenstorm" van de zogenaamd politiek correcten.

Eendragtmaaktmagt | 19-08-17 | 20:18

Islam staat toch al heel lang op de 'zielig' lijst. En Nazi's (terecht) op de 'oprotten!' lijst. Dus elke uitspraak die deze twee verbindt is DUS zwaar racistisch en/of islamofoob. Homo's staan ook al lang op de 'zielig' lijst. Dus elk geweld van de islam tegen homo's wordt (a) doodgezwegen/kop-in-het-zand (lol!)/lalallala-I-can't-hear-you of (b) in het 'heeft niets met de islam te maken' hokje stopt.

EnNouJijWeer | 19-08-17 | 20:18

Er is een wikipedia over deze mufti; zie nl.wikipedia.org/wiki/Amin_al-Hoessei... en dan het deel over WO2. Er staat ook 'Yasser Arafat, leider van de PLO, was een groot bewonderaar van Hoesseini en noemde hem zelfs als een van zijn helden en stelde hem ten voorbeeld aan zijn medestrijders.' Er staan nog meer foto's van deze man met nazi's.

kloopindeslootjijook | 19-08-17 | 20:11

Die moffen zijn en blijven griezels!. Door de samenwerking met hun Arabische vrienden zijn ze dan ook gevaarlijker dan ooit.

Arnold9638 | 19-08-17 | 20:05

Dit is net zo'n boosmaker als dat De Duitse schrijver van Turkse afkomst Dogan Akhanli in opdracht van Erdogan vandaag is opgepakt tijdens zijn vakantie in Spanje.

mohammmedtriplem | 19-08-17 | 20:02

Wat zou Hitler hebben gedaan als de joden op waren? Waren de arabieren dan de volgende? De zigeuners werden ook al opgeruimd. Of misschien toch eerst de zwarte mensch, inclusief albino's.

kloopindeslootjijook | 19-08-17 | 19:45 | 3

Ik denk hetzelfde als wat je nu ziet,vrijdenkend rechts bestrijden

skout | 19-08-17 | 19:49

Hee, er is ook een wikipedia pagina over vrijdenkers in het arabisch. Zou daar ook staan dat dat standpunten over de waarheid op basis van logica, reden en empiriek moeten worden gevormd, in plaats van autoriteit, traditie, gevoelens, openbaring of ander dogma. Waar is Baudet als je hem nodig hebt.

kloopindeslootjijook | 19-08-17 | 20:02

Nee, Hitler vond de Arabieren best wel tof. Hij vond islam dan ook een betere religie dan christendom, maar realiseerde zich dat hij de steun van christenen nodig had. Hij had ook veel bewondering voor de Arabische cultuur.

DodoVanNooitgedacht | 19-08-17 | 20:39

Mwah, los van de vraag of islam fastistoide is, er zijn wel meer handjes gegeven her en der, maar dan hebben we er geen foto van. Neem het Vaticaan dan ook even mee meteen. Je krijgt het verhaal dan niet rond want dit is inzoomen op 1 foto en dan de de rest van 1.3 miljard moslims of hoeveel zijn het er daarmee gelijktrekken en daar zijn altijd uitzonderingen op te vinden. Er vochten ook Marokkanen mee aan de geallieerde kant en sommige andere niet-moslims zijn gaan draaien, Finland bijvoorbeeld. En bezien van de andere kant zal het voor een neo-nazi ook een raar plaatje zijn.
Het is een opmerkelijke foto met een symbolische kant, maar er moeten meer cijfers bij. De vraag zou moeten zijn of dit een incident was of iets structureels. Dat zou interessanter zijn dan op basis van 1 foto alles op 1 hoop gooien, daar kom je niet verder mee, en dat moet wel.

kloopindeslootjijook | 19-08-17 | 19:43 | 11

Volgens mij ging dit draadje over een veroordeelde Duitse blogger die iets schreef over Nazi+Islam+Hitler+Mufti+SS afdeling+geschiedenis+kritiek en manier waarop.
Of moet het nu ineens gaan over Marokkanen+NL+WO2?

Kunnen we weer gewoon terug naar het onderwerp?

gaffelbaard | 19-08-17 | 21:22

@gaffelbaard | 19-08-17 | 21:22
Dat mag u vinden. Maar dat sprookje ga ik echt niet gelaten accepteren omdat het hier in dit land al te veel opgeld doet. Het is een regelrechte belediging naar de mensen die voor ons gestreden hebben en gestorven zijn dat de groep waar we nu het meeste last van hebben en die ook maar al te vaak bij terrorisme betrokken zijn een eer toekennen die zij niet verdienen. Alles maar voor de lieve vrede omdat ze zich anders niet kunnen gedragen tijdens de Dodenherdenking. Snapt u nu niet dat dit in het grotere plaatje past? Het is moedwillgige geschiedsvervalsing. En straks is daar iets van zeggen net zo strafbaar als waar die Duitse journalist nu voor veroordeeld is.

Sjefke7807 | 19-08-17 | 22:09

Sjefke7807 | 19-08-17 | 22:09
Wat precies mag ik vinden dan? Waar heb ik een persoonlijke mening geuit?
Volgens mij heb ik alleen maar gevraagd of we weer terug konden gaan naar het oorspronkelijke onderwerp. That's it.

gaffelbaard | 20-08-17 | 20:21
▼ 8 antwoorden verborgen

Ik woon alweer een kleine 20 jaar in Deutschland en het verbaast me niks.

Duitsers kunnen maar 1 ding: de Kaiser/Führer/Secretaris Generaal v/d Communistische Partei/de Kanzler(in) blind volgen in het zoveelste social- en economic engineering experiment.

Wederom gaat Duitsland in de totalitaire richting en wederom stort Duitsland Europa in chaos. Wederom zien de Duitsers zich als de Übermenschen, dit keer de economische (Griekenland, Euro) en morele (Merkel's absurde Wilkommenspolitik) Übermenschen, en wederom worden alle regels (Dublin II, Europese afspraken) aan hun laars gelapt.

p.s. het bar slechte Engels van die gast is ook weer typisch voor Duitsland: de "Deutsch(land), Deutsch(land), über alles" is nog steeds diep in de genen verankerd en overal aanwezig in de nagesynchroniseerde media en het onderwijssysteem.

Xirdalan | 19-08-17 | 19:43

Hij heeft helemaal gelijk. Islam is fascisme. Maar dat weet toch iedereen?

chrisjuh | 19-08-17 | 19:41

Duitsland heeft nog altijd moeite met haar eigen verleden. Dankzij mijn eigen overgrootvader moest Duitsland in de jaren 80-90 in de geschiedenisboeken de rol herschrijven van de Duitse protestantse kerk tijdens de oorlog.
Sinds de capitulatie en tot laat in de 20e eeuw werd de kerk op hun aanvankelijke leugen geloofd en werd op school geleerd, dat de kerk tegen het Nationaal Socialisme had gestreden, dat ze een verzetsgroep waren geweest. Niets bleek minder waar.
De kerk werd eind jaren 30 eerst gezuiverd van alle ongewenst bloed. en alle, maar dan ook ALLE dominees op een handje vol na waaronder mijn overgrootvader, moesten en hebben ook in 1939 een 8 pagina tellende eed belofte van trouw aan de Fuhrer ondertekend (in mijn bezit, evenals het beleefde doch afwijzende antwoord van mijn overgrootvader). Alle andere tienduizenden dominees ondertekende het gewoon, en de kerk heulde in die tijd op schaamteloze wijze samen met de Nazi's.
Mijn overgrootvader werd door zijn eigen kerk prompt uit zijn ambt gezet, hetgeen zijn dood werd (hartaanval), zoals hij van tevoren aan zijn familie had aangekondigd wanneer hij zijn werk niet meer zou kunnen doen.
Eind jaren 80 is mijn overgrootvader postuum gerehabiliteerd, en staat er een bescheiden standbeeld van hem op het stadhuis in Keulen.

Hier is een ballade lied over mijn overgrootvader te beluisteren, geschreven in 1989 door een jong muzikaal protestants dominee. (begint op 10s)

(mag niet van gs?)

SaintNick | 19-08-17 | 19:29 | 2

vind je foto niet zo leuk.

medelmo | 19-08-17 | 19:57

"De islam hoort bij Duitsland" zei Merkel. Knettergek, maar ze zet wel het algemene beleid uit in Duitsland en heel de EU. Dombo's als Pechtold en Rutte buigen voor haar. Rechters (ongetwijfeld policorre D66/CDU/SDP types) zijn geneigd te oordelen in de lijn van dat algemene beleid. Islamkritiek wordt dus een misdaad. Tenzij een hoger Hof een stokje steekt voor deze idiotie, wordt de islamisering van Europa steeds gemakkelijker. De imams en islamisten lachen zich een krul in de haatbaard/haatjurk. SJW'erts, antifaatjes, en domme kiezers: vooral doorgaan met stemmen op Merkel-achtige politici als u de VVM de nek wilt omdraaien en u zichzelf op termijn wilt uitschakelen.

Fijnstoffer | 19-08-17 | 19:28 | 1

Ach, hier hadden we, ver voor Merkels uitspraak, Ella Vogelaar, die zich kon voorstellen dat Nederland in de toekomst een "joods-christelijk-islamitische traditie" zou hebben. "Knettergek" was destijds de kwalificatie die Wilders haar toevoegde. Vogelaar is allang geschiedenis (door Wouter Bos weggejorisseerd als een incompetente zwever), maar Wilders is inmiddels de fractieleider van de tweede partij van Nederland.

Ik zag net overigens "Andere Tijden" op tv, over de wild-west jaren 80 van de vorige eeuw. Daarin zag je ook Hans Janmaat, die toen al waarschuwde voor de grote nadelen van de "multiculturele samenleving", want voor mensen die niet wegkeken was destijds al duidelijk dat de massa-immigratie uit derde wereldlanden een grote vergissing was. Maar men heeft niks geleerd, nog steeds golven vele duizenden klaplopers Nederland - en West Europa - binnen. In Brussel "verblijven" ca 500 Afrikaanse klaplopers op het station, die graag naar de UK willen. Ze slapen er, schijten en pissen er waarschijnlijk "wild", en zullen ervoor zorgen dat binnen een jaar ook bij Brussel "shantytowns" gaan ontstaan, net als bij Parijs.

En, o ja, er is natuurlijk nergens in Europa een Marokkanenprobleem, maar in de tweede helft van de jaren 80 begonnen zich de eerste contouren van dat probleem zich in Nederland al wel af te tekenen.

Dr_Johnson | 19-08-17 | 21:42

Met een vrouwelijke (of wat daarvoor door moet gaan) variant van Chamberlain zie ik Duitsland nu wel heel snel weer afdalen richting the Dark Ages.

drekzooi | 19-08-17 | 19:20

Duitsers de nieuwe Nazis? Het lijkt er wel op.

Rest In Privacy | 19-08-17 | 19:19 | 1

nieuw?

skout | 19-08-17 | 20:51

De gedachtenpolitie is dus werkelijkheid geworden.

de honden blaffen... | 19-08-17 | 19:18

Correctie:

"Volgens de rechter kan de argwanende Facebook-bezoeker niet als zodanig onderscheid maken" - de rechter sprak in het vonnis van de 'argeloze' bezoeker.

"Dat het in geen enkel ander Duits medium staat zegt dan vooral iets over de staat van de Duitse media". Dit is onjuist! Het artikel met bijbehorende foto is al eens gepubliceerd op 16 juni 2016 door de Süddeutsche Zeitung. Pijnpunt nu echter was bijplaatsing van de halve maan in de foto.

Seite 1- Hakenkreuz und Halbmond
Seite 2- Das NS-Regime verordnete Islam-Freundlichkeit
Seite 3 Hitler wollte auf keinen Fall Kaffee trinken - auch nicht mit dem Mufti

MvandePijnakker | 19-08-17 | 19:17 | 1

Goed gezien.
Ik snap niet waarom GS zijn artikelen nooit corrigeert.
Is er een link naar de volledige transcriptie van de rechtazaak en het vonnis?

SaintNick | 19-08-17 | 20:17

Wat een naar eng wijf die Merkel en haar volledig doorgedraaide regering. Maar ik zal nooit knielen voor islam. Er komt vanzelf een moment dat normale burgers gaan radicaliseren en ook witte busjes gaan stelen.

ILF2 | 19-08-17 | 19:11 | 1

Heeft Merkel dit gedaan dan?

suqmadic | 19-08-17 | 19:20

Mensen, (s)linkse activisten zijn al maanden bezig om adverteerders van Rebel Media af te schrikken. En het is ze helaas gelukt. Rebel Media gaat op zwart nadat het al dagen aan het desintegreren was.

Let allen toch op, zelfs Powned doet aan zelf censuur en de SJW winnen super makkelijk terrein met valse beschuldigingen en het aan de schandpaal nagelen van ieder redelijk en rationeel tegengeluid. Tijd voor een onafhankelijk netwerk waar vrijheid van nieuwsgaring en vrijheid van meningsuiting niet de mond wordt gesnoerd door inkomsten stop te zetten. De aanval op dumpert was pas het begin.

Flappie2006 | 19-08-17 | 18:57 | 2

Wel wat vreemd dat Rebel Media daar zelf niet over bericht...

DodoVanNooitgedacht | 19-08-17 | 19:21

Faith Goldy youtu.be/mwvZa1K6Rxs smeekt, in naam van Rebel Media, om geld voor de ontwikkeling van een van Google onafhankelijk platform.
Ezra ontslaat Faith youtu.be/zz027kdYCls , Faith is te omstreden nadat ze aanwezig was in Charlottesville en omdat ze nazi's heeft geïnterviewd.
Lauren Southern youtu.be/18ZRJ0D6zPE is al langer weg bij Rebel Media, de reden is dat Rebel Media gepakt wordt in hun verdienmodel.
Ook bij Patreon wordt ze sinds kort verbannen. youtu.be/rtImwK5TI4g
Het is de lange arm van Soros die niet blij is met de aandacht voor NGO's en hun mensensmokkelschepen. Met op zwart bedoel ik dat Rebel Media gedwongen door verlies van adverteerders en sponsors zichzelf aan het zuiveren is, omstreden sterreporters als Faith en Lauren ontslaat en uitwijkt naar een ander platform.

Flappie2006 | 20-08-17 | 00:31

Iedereen die denkt dat censuur en dictatuur een oplossing is om fascisme tegen te gaan, moet eens een relevant boek lezen. Of in ieder geval een krantenartikel over een fascistisch land naar keuze.
Socialisten roepen altijd dat hun religie alle feiten en meningen wil verbieden, om genocides tegen te gaan. Dat socialisme altijd en overal tot genocides leidt is volgens hen het gevolg van een tekort aan censuur en dictatuur in socialistische landen.

Het tegenovergestelde is natuurlijk waar.
In een vrij land is het onmogelijk om genocide te plegen. Het is de censuur en de dictatuur die genocides mogelijk maakt. Daarom zijn het de aanhangers van Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot en natuurlijk de zelfbenoemde Plunderende Proleet Mohammed die standaard schreeuwen om censuur. Omdat beide religies schreeuwen om genocide.
Ook het linkse argument dat Hitler eigenlijk geen socialist was, maar een wetenschapper en democraat uit het rijtje Buikhuizen/Fortuyn/Hirsi Ali/Baudet is nergens op gebaseerd.
Hitler was net zo dictatoriaal als zijn linkse en islamitische bondgenoten. De censuur in nazi-Duitsland was goed te vergelijken met die in de USSR.

Censuur is nooit de oplossing om echt fascisme tegen te gaan.
Censuur is altijd de voorbode van grootschalig fascistisch geweld.

Dandruff | 19-08-17 | 18:45 | 1

Hitler een socialist??? censuur!

ger1306 | 19-08-17 | 19:00

Ai, heb ik net op mijn FB-pagina gepost "weg met de islam", onderbouwd en wel, naar aanleiding van Turku. Ook nog mijn pagina netjes gedeeld, krijg je dit. Goed, geband bij Joop.nl, bij AT5 en straks bij FB. Logisch dat ik als links/rechtse babyboomer ga radicaliseren. Geluk bij een ongeluk is dat ik geen auto rijd. Ook bezit ik geen efficiente messen en heb ook geen diabetes.

knerf | 19-08-17 | 18:28

Moslim of niet moslim... waar blijven de aperte geluiden vanuit het moslimkamp die elke terroristische aanval luidkeels veroordelen?
Waar blijven de moslims die eindelijk toegeven dat er in dat gekke geloof van ze een paar draadjes ernstig los zitten?
Vrijwel alle oorlogshaarden van vandaag zijn Islam-gerelateerd, en 99 % van de terroristische aanslagen ook.
Zou dat dan ECHT niet aan de Islam liggen??

mallekater | 19-08-17 | 18:28

De foto is niet gefotoshopt. commons.wikimedia.org/wiki/File:Bunde... Volgens de history bezocht hij Hitler en raadde Duitsland en Hiltler aan om de Joods bevolking uit te roeien.

alibenbelazer | 19-08-17 | 18:26 | 2

Het is bijna voor de hand liggend. In Palestina hadden de Britten al een tijdje laten gebeuren dat Zionistische Joden begonnen met wat later een Joodse staat zou worden. De groot mufti zocht natuurlijk bij de Nazi's bondgenoten. Door hun antisemitisme verder aan te wakkeren kon hij voorkomen dat Joden naar Palestina werden gestuurd. Dit ging trouwens toch al niet door vanwege het verloop van de strijd in Noord Afrika.

JoopRe | 19-08-17 | 18:30

@joopRe ook hij vond de joden schuldig aan van alles en nog wat , zeker na de handelsoorlogs verklaring die de joden tegen duitsland uitvaardigden.in 32 of 33.

medelmo | 19-08-17 | 20:00

Is het niet Duitsland, waar bij monde van madam Merkel, de moslimfalanx met het desastreuze "Wir schaffen das" binnen is gehaald?

Tja dan kan je het natuurlijk niet accepteren dat diezelfde moslims bij nader inzien toch enge en vertrouwde banden met het nationaal-socialisme hebben.

mallekater | 19-08-17 | 18:25

Hij wou kennelijk toch weten wat hij later in de gaskamer zou gooien. Gezien de overpopulatie van bepaalde Europese landen met Moslims is hij daar niet echt meer aan toegekomen.

Jan Gordelroos | 19-08-17 | 18:22

"jaren" moest zijn "jagen"

JoopRe | 19-08-17 | 18:18

De Nazi's hadden tot de Wannsee Konferenz het plan om de Joden te verbannen. Dat beviel de groofmufti van Jerusalem niet, want hij had alle reden om aan te nemen dat ze dan richting Palestina zouden komen. Daarom lobbyde hij jarenlang bij de Nazi's om ver verbannen vermoorden te maken: www.youtube.com/watch?v=P2NnB8z627M
Hij was ook degene die In Bosnie, met ene grote Moslim bevolking, een SS regiment formeerde, dat op Joden ging jaren.

JoopRe | 19-08-17 | 18:17 | 2

Feitelijk onjuist. Toen de moefti Berlijn bezocht, waren al grote hoeveelheden joden afgevoerd naar de ghetto's van Wit-Rusland en de Baltische staten. Ze werden daar bij tienduizenden doodgeschoten door de SS, de Duitse politie en plaatselijke vrijwilligers of massaal uitgehongerd. De moefti had dus weinig te mopperen. Toen de Wannsee conferentie begon, waren er al zo'n drie miljoen joden vermoord. De moefti kreeg overigens tijdens een kort gesprek slechts één enkele toezegging van Hitler (die de moefti maar een vieze man vond) , dat Duitsland hem zou helpen bij zijn onafhankelijkheidsstreven zodra Duitsland daartoe militair bij machte was. Dat duurde dus even.

bisbisbis | 19-08-17 | 20:05

@bisbisbis: Pas na de Wansee Konferenz, januari 1942, werd de holocaust grootschalig en planmatig (nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust).

JoopRe | 19-08-17 | 22:17

D66 rechters ook in Duitslamd?

Jacktheflipper | 19-08-17 | 18:16

@Anna Fleur
Hij is enkel veroordeeld wegens het afbeelden van de swastika.

Wat natuurlijk een drogreden is.

Onkel Bratwurstbude | 19-08-17 | 18:10

We zijn hard op weg naar dystopia alà Brazil. Ik stond erbij en ik keek erna. En als ik er wat van zeg, schrijf of denk dan staan de deugers straks voor de deur.

Yeohan | 19-08-17 | 18:10

Ook al is dit bericht niet waar, we gaan naar een sociaal-liberale samenleving met afgeknepen vrijheid. Laatst nog naar de film The Circle geweest, wordt je ook niet vrolijk van.

Rest In Privacy | 19-08-17 | 18:07

Ik zou eerder pro islam zijn strafbaar maken.

TheBigKirth | 19-08-17 | 18:05

Call me a idiot. Maar das Adolf niet op die foto. Of heb ik last van het Mandella-effect? https://www.buzzfeed.com/christopherhudspeth/crazy-examples-of-the-mandela-effect-that-will-make-you-ques?utm_term=.lepWLrqb7#.kozxXP1M8

hero_of_heaven | 19-08-17 | 18:05

Die islam gaat nog eens ons doodvonnis worden.
Oh wacht....

Rest In Privacy | 19-08-17 | 18:04

Hoezo nieuws? Was het iemand nog onduidelijk waar wij met zn allen op af stevenen?

Zoltan | 19-08-17 | 18:03

Wat doet dat @anna-fleur er telkens onder? Die wilde toch niks met Geenstijl te maken hebben?

Rest In Privacy | 19-08-17 | 17:55 | 2

Jij bedoelt Anne-Fleur... met een e

HoerenSloep | 19-08-17 | 18:01

Raad_maar_raak is toch ook je echte naam niet.
Mosterd heet Irl toch ook geen Mosterd, en Ronaldo is niet dat handtasje van Madrid.
Bovendien staat er AnnA-Fleur, geen AnnE-Fleur.

necrosis | 19-08-17 | 18:02

Als je bij dat enge mens uit Duitsland de rits op haar rug naar beneden trekt, stapt het debiele zusje van Hassan uit het Merkel-pak.

Ruikbaard | 19-08-17 | 17:50

@Graaf van Egmont | 19-08-17 | 17:23
Is er iets wat je NIET weet?

necrosis | 19-08-17 | 17:48

Duitsers en vrijheid.... Het is en blijft een hekel punt.

Alpengeist | 19-08-17 | 17:44

www.telegraaf.nl/buitenland/28973722/_...
Muhammed had geen rijbewijs. is al 18 keer voorgekomen voor verkeersmisdrijven en zit effectief 5 maanden vast voor het vermoorden van een 12-jarig meisje.
Als deze rechter zijn zin krijgt en de journalist wordt 6 maanden vastgezet, dan is islamkritiek dus erger dan een meisje vermoorden. Tenminste, als je Muhammed heet.

spanarchist | 19-08-17 | 17:42 | 2

Muhammed had een Belgische rechter voor zich.

necrosis | 19-08-17 | 17:54

De gekken hebben het gekkenhuis overgenomen. Er dient orde op zaken gesteld te worden, duiden en discussiëren heeft geen enkele zin meer. Er vallen onschuldige doden, kinderen.

Veluwse-Eikel | 19-08-17 | 18:10

Kut moffen daar begint het altijd. Het zal dus flink los gaan gedurende ons nodeloos kwetsende leventje.
(fawk, wie voor vrijheid is begin u te verenigen....)

tata1981 | 19-08-17 | 17:38

Ik raad iedereen aan de engelse wiki pagina te lezen over /Amin_al-Husseini .
Het is bizar dat hij niet veroordeeld is tijdens de Nuremberg trials

Tohuwabohu | 19-08-17 | 17:37 | 1

Goede verwijzing naar de Engelse versie, want de Nederlandse vertelt nauwelijks wat.

Verbandmeester | 19-08-17 | 17:54

@watmagjenogwel | 19-08-17 | 17:19
Dan is bij deze het bewijsstuk ongeldig, de gedaagde mag gaan.
Dat is mijn uitspraak en daar zal je het mee moeten doen.

necrosis | 19-08-17 | 17:31

Het begint weer bij de Duitsers. Leren die moffen het dan nooit

Rest In Privacy | 19-08-17 | 17:31

De man rechts op de foto is volgens mij Martin Bormann en niet Adolf Hitler.

de uitbater | 19-08-17 | 17:28

Om in de stijl van Hans Teeuwen te blijven (serieuze Hans)

Dit is niet om te lachen,
Hier kun je geen grapjes over maken.

Een totale inval van islamitische krijgers in Europa, zou beter zijn, dan dit.
Onze vvmu, cultuur, wordt mm voor mm weg geknabbeld. Zoals een tumor stil, maar dodelijk zijn werk doet.

Maar de gemiddelde Nederlander merkt nog niets. Dus is er niets aan de hand.

Vedor | 19-08-17 | 17:27

Tsja, sinds de Mohammed cartoons van Kurt Westergaard en vooral natuurlijk de cartoons van Charlie Hebdo, weet je dat je op moet passen met "plaatjes", want moslims hebben nu eenmaal tenen van hier tot Mekka. Daarom is het goed dat de boven-ons-gestelden ons alvast in bescherming nemen tegen bloedige represailles van vertegenwoordigers van het geloof van de vrede door zelf op te treden tegen lieden die spotten met de islam, zoals deze Duitser. Wij hadden in het verleden natuurlijk het van zijn bed lichten van Gregorius Nekschot (eigenlijk ook alleen maar om hem tegen zichzelf in bescherming te nemen).

Vandaar ook de - tot nog toe halfzachte - pogingen om "islamofobie" min of meer strafbaar te willen stellen. Je kunt het straffen van islam criticasters beter zelf ter hand nemen, en zo proberen de moslims te "appeasen", en hopen dat ze zelf niet tot maatregelen overgaan.

Dat laatste lukt nog niet helemaal, helaas, gezien de gebeurtenissen in Barcelona, En trouwens ook in Finland. Ik lees net dat die messentrekker (2 doden, 8 gewonden) een Marokkaan is. Ik wist niet eens dat er Marokkanen in Finland waren (Zweden, ja, door heb je in Stockholm en Malmö wijken die doen aan Molenbeek denken; maar Finland?).

Maar er is geen Marokkanenprobleem, hoor. Ook niet in Finland.

Dr_Johnson | 19-08-17 | 17:24

Dat 'lslam is fascisme' zegt hij niet zelf.

De Geus | 19-08-17 | 17:24

Met dergelijk gedrag vanuit overheidswege, mede mensen bestempelen als islamofoob, hebbende een psychische aandoening, is pure vergoelijking voor gepleegd geweld en nog te plegen geweld uit naam van islam.

netniet | 19-08-17 | 17:24

Hier is meneer hoesseini in ieder geval wél met adolf.

zoekzoek Amin_al_Husseini_und_Adolf_Hitler het is de derde hit

Joffri | 19-08-17 | 17:21

Een beetje straf is natuurlijk wel op zijn plaats hier, op deze manier wordt Adolf Hitler wel heel slecht afgeschilderd.

Bulgingrije | 19-08-17 | 17:19

Facisme is dus geen probleem zolang je maar het juiste vlaggetje draagt.
Daar komt het zo'n beetje op neer. Je pakt een vlag hangt er een ideologie aan vast met een vredelievend verhaal, en vervolgens vervolg je iedereen die niet met je meedoet.

MogeWijEveOvergeve | 19-08-17 | 17:17

Met zo'n land wil je toch niet in één EU zitten?

maaktgeenbaluit | 19-08-17 | 17:15 | 1

Dat land IS de EU.

Slipsnifter | 19-08-17 | 17:21

Je gelooft het niet. De NOS meldde dat het "jongeren" waren uit een plaatsje in Noord Spanje die de aanslagen pleegden. Klinkt ver weg van het criminele Marokko. Maar zowaar versprak de lezeres zich over Túrkü (Finland). Gisteren hadden ze nog geen enkel idee hoe dat kon, zo'n aanslag. Maar ineens was het een Marokkaan. Deze lezeres zal waarschijnlijk goed op haar flikker krijgen.

Kamervraag | 19-08-17 | 17:13 | 1

Je bedoelt Simone Weimans? Van het NOS journaal? Zou ik me niet druk om maken.
Als Simone dat zegt, kan het nooit racistisch of discriminerend zijn want Simone is niet blank. Alleen blanken kunnen racistisch en discriminerend zijn (volgens MSM en een groot deel van NL), dus Simone gaat echt niet op haar flikker krijgen. Wees maar gerust.

gaffelbaard | 19-08-17 | 21:05

Erdogan slaapt ook met Mein Kampf onder zijn kussen. Waarschijnlijk heeft iedere kamer van zijn 1000 kamers tellend paleis een in goud gebonden exemplaar.

Joffri | 19-08-17 | 17:12 | 2

En toch zijn het uitgerekend de joden die de grootste voorvechters zijn van de verspreiding der islam.
Joden zoals Soros, en ook hier in nederland, bij de PvdA zitten opvallend veel joden.
Geen idee wat het grote "masterplan" hierachter is.
Zal wel iets te maken hebben met alles afbreken en dan weer opbouwen zoals zij het willen.

Slipsnifter | 19-08-17 | 17:17

@Slipsnifter | 19-08-17 | 17:17
"Geen idee wat het grote "masterplan" hierachter is. "
LOL, Dit willen ze in ieder geval niet (foto), zoveel is duidelijk.

MogeWijEveOvergeve | 19-08-17 | 17:27

Voor zover het nog niet duidelijk is: de EU heeft grote plannen met de islam.
De oorspronkelijk bevolking van de EU-lidstaten komt daarbij op de tweede plaats.
Wie dat nu nog ontkent is niet goed bij zijn hoofd.

Slipsnifter | 19-08-17 | 17:10 | 3

Ik weet niet zo zeker of dat idee wel van de EU afkomt.
Wat je denk ik bedoelt is de term 'the great replacement'. Die term werd vorige maand nog gebruikt door een franse aartsbisschop.
www.ibtimes.co.uk/french-archbishop-wa...
De term komt eigenlijk uit een boek van Renaud Camus (zoek even op wiki). Hij werd hiervoor veroordeeld in 2004.
diversitymachtfrei.blogspot.nl/2014/04...
Ondanks die veroordeling vind die term gehoor bij meer mensen dan alleen die ene aartsbisschop. Maar de mensen die dat doen, riskeren wel een proces aan de broek. Zoals deze Franse burgemeester, eerder dit jaar nog.
www.rt.com/news/379919-french-mayor-m...

Zo, dan weet u dat ook weer.

gaffelbaard | 19-08-17 | 20:59

"the great replacement", oftewel omvolking.
De EU zal zelf niet op het idee gekomen zijn, maar is wel de uitvoerende instantie.

Slipsnifter | 19-08-17 | 22:48

@Slipsnifter. Daar, de uitvoering, heb je gelijk in. Dat dan weer wel.

gaffelbaard | 20-08-17 | 20:22

Volgens mij klopt er iets niet aan het onderschrift van de eerste foto.
Er staat "Amin-blabla and Adolf Hitler, 1941".
Die vent op de foto lijkt niet eens op Hitler, die was kleiner, minder fors en had meer haar op zijn hoofd.
Zou dat wellicht Himmler zijn?
En is dat dan geen sepo'tje voor de journalist?

necrosis | 19-08-17 | 17:10 | 4

Precies dat vroeg ik me ook net af. Ik geloof niet dat ik ooit een foto heb gezien van zo'n dikke pens bij AH.
Dat terzijde, ik dacht eigenlijk dat het om een spotprent zou gaan, maar het gaat dus om een echte foto. Voor het gemak ga ik er dus van uit dat het niet gefotoshopt is. Dus dan vraag ik me af: is het veroordelen van deze man die simpel zijn mening geeft over een bericht over een ontmoeting in het verleden tussen twee 'leiders', niet hetzelfde als Erdogan die ontkent dat de Armeense genocide bestaat?

En dan nog iets: franklinterhorst.nl/De%20rol%20van%20h...

ontmoeting van de paus met hitler. Ben ik nu ook strafbaar voor het beledigen van het RK geloof?

Joost Maghetweten | 19-08-17 | 17:19

De gefotografeerde man in kwestie is Bormann, de persoonlijk secretaris van zowel Hitler alsook de NSDAP

Graaf van Egmont | 19-08-17 | 17:23
▼ 1 antwoord verborgen

.. maar goed. Wanneer deze journalist 6 maanden in de cel zit, dan is het voor de volgelingen van de Boze Profeet die daar in overmacht zijn een koud kunstje gevangenisstraf om te zetten in de doodstraf.
Zoals de Boze Profeet dat ook bedoeld heeft voor islamkritiek. Islamkritiek is een vreeselycke misdaad die holocausten overtreft qua erg.

Jan Passant mk2 | 19-08-17 | 17:07

Also so fängt es an .. Entschuldigung, es hat offensichtlich schon angefangen

Tobi | 19-08-17 | 17:06

Zou het de derde keer de Duitsers dan eindelijk lukken om Europa definitief in het verderf te storten?
Ik snap ze niet. Ze hebben alles zo mooi voor elkaar: Mooi land, mooie steden, aardige mensen en dan op klote partijen stemmen die de hele boel de vernieling in willen helpen.

watergeus | 19-08-17 | 17:06 | 1

Nou, ze zijn al halverwege... Merkel doet iig flink d'r best, en Schauble heeft ook al zijn eugenetische plannen in een interview van de hand gedaan.

Verder krijgen ze hulp van onze eigen Frans Timmerschanz, die zal ongetwijfeld achter de gordijnen hard werken om de 'populisten' te stoppen.

Alles om 'wereldvrede' in het heelal te waarborgen, zoals senator Palpatine uitsprak...

mrXL | 19-08-17 | 17:10

Ja zo'n vonnis zou ik dan spontaan even hard met de hakken tegen elkaar slaan en een "Jawohl, herr Freisler, H*** H*****!" roepen...

mrXL | 19-08-17 | 17:05

Gutmensch is het eerste wat in me op komt. wegkijkers, zachte heelmeesters en vergoeilijkaards zullen er achter komen op een nare manier en wellicht heel snel. Het volk kotst op jullie.

stinkslip | 19-08-17 | 17:04

Waar Islamieten doorgaans burgers vermoorden, vermoorden politiekcorrecten liever onze levenswijze.
.
De rode lijnen komen dichterbij. Politiekcorrecten zijn nu een urgente bedreiging voor eenieder geworden.
.
De lange messen zijn uit de schede.

Parel van het Zuiden | 19-08-17 | 17:03

Dat de waarheid in Duitsland niet meer gezegd mag worden is diep treurig..
Dat de Duitsers dat accepteren is nog veel erger.

Hendrikaatje | 19-08-17 | 17:03 | 3

De meeste Duitsters hadden ook niet zoveel problemen met WW2.

Slipsnifter | 19-08-17 | 17:20

Slipsnifter | 19-08-17 | 17:20
De meeste huidige Duisters hebben ook niet zoveel problemen met de Islam. Merkel met haar wekomscultuur wint bv simpel de verkiezingen.

cocktailsmaak | 19-08-17 | 18:09

@cocktailsmaak | 19-08-17 | 18:09
Klopt.
Wat dat betreft verschilt Duitsland weinig van Nederland.

Slipsnifter | 19-08-17 | 18:58

In Zweden mag je blijkbaar ook al een tijdje geen kritiek meer hebben op de islam en op het overheidsbeleid mbt immigratie oid.
We zijn hard op weg naar een 'progressief-sociaal-liberale dictatuur' oftewel de fascistische Gutmenschen-heilstaat.
(Totdat de islam eea helemaal overneemt natuurlijk...)

Aristotalloss | 19-08-17 | 17:02 | 1

De autochtone bevolking in Zweden is totaal krankzinnig geworden.
Ze zijn daar nog 12 keer zo politiek correct als hier.
Was ooit van plan om naar Zweden te emigreren, ben dolblij dat ik het niet heb gedaan.

Slipsnifter | 19-08-17 | 17:23

Zo jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen ... ik heb er een die alles zegt over dit onderwerp

Samui07 | 19-08-17 | 16:55 | 5

Je kunt linken natuurlijk

Graaf van Egmont | 19-08-17 | 17:19

@hendrikaatje, nee, posts met links worden vaak geweigerd. Heel vervelend.

Tohuwabohu | 19-08-17 | 17:47

Typ je gewoon de link met een aantal spaties ertussen. Ww w.voo rbeel d . nl

Is dit nog nieuws? | 19-08-17 | 19:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Anna-Fleur? Heb ik iets gemist?
.
Enfin, zou als bloggert zijnde maar even emigreren naar niet-EU land en flink doorbloggen. Een dikke fuck dich naar de Duitse d66-rechtert.

de Voorzittert | 19-08-17 | 16:54 | 2

Anna, niet Anne :-)

Is dit nog nieuws? | 19-08-17 | 19:44

Anna-Fleur Dakkker, niet te verwarren met Anne-Fleur Dekker.

Slipsnifter | 20-08-17 | 01:54

To self: Manneke Fez,
hahahah, hoe kom je erop?

King of the Oneliner | 19-08-17 | 16:52

FB,google, youtube, allemaal rennen ze nu de SJW politicor correcte hoek in en schofferen zo miljoen en miljoen mensen die niet links politiek correct geïndoctrineerd zijn. Natuurlijk krijg je een tegen actie, een reactie. En dan kunnen ze weer fascisten krijsen. Het lijkt wel of links vijanden zoekt en maakt met iedereen die nog een beetje normaal kan nadenken.

Manneke Pislam | 19-08-17 | 16:52 | 1

Het gaat er hier om dat Duitsland nog strenger censureert dan de social media-giganten zelf al doen. Tweets van Greet worden in Duitsland niet getoond, in de omringende landen wel.

Guido | 19-08-17 | 17:02

Degene die de hand wordt geschud door menneke Fez is volgens mij niet Hitler, maar die dikke die altijd achter hem liep.

King of the Oneliner | 19-08-17 | 16:51 | 2

Klopt, volgens mij hebben ze ‘m uiteindelijk kaltgestellt omdat hij niet zo v.d. vrouwtjes hield (of zoiets). Al met al houden de Duitsers in volledige angststuip de deur uit het eigen verleden dicht; dit terwijl ze vol in de rug worden aangevallen door de Islamfacisten… wie het ziet of benoemd stoppen ze in het gevang. De moraliteit van de jaren ’30 is weer helemaal terug, aldus.

Veluwse-Eikel | 19-08-17 | 17:11

@Veluwse-Eikel | 19-08-17 | 17:11
Degene die kalltgesteld werd, was niet Himmler maar Röhm en die was openlijk homo maar was niet de reden om hem te doden.

necrosis | 19-08-17 | 17:41

Ik ben na 50 jaar 1984 weer eens aan het herlezen. Zouden meer mensen moeten doen.

Piet Pirenne | 19-08-17 | 16:48 | 7

Ik heb die film ook gezien en ik vond er niks aan. Het boek is echt veel beter.

gaffelbaard | 19-08-17 | 20:45

@gaffelbaard,
Wat mankeert er aan de verfilming? De screenplay volgt het verhaal niet alleen getrouw, maar ademt ook dezelfde futuristische 1948 sfeer uit - semi-communistische grauwheid en bruin bakeliet. Acteerwerk, regie en fotografie zijn topnotch. Nee, Winston zie je niet werken met Minority Report screen technieken, maar deze verfilming komt nog steeds niet gedateerd over, wat de versie uit 1956 na tien jaar wel was. Voor mij is de 2e verfilming absoluut de definitieve.

dedeurs | 20-08-17 | 10:49

dedeurs | 20-08-17 | 10:49
Ik heb niet gezegd dat er iets aan die film mankeert. Ik heb gezegd dat ik er niks aan vond. En dat ik het boek beter vond. That's it.

gaffelbaard | 20-08-17 | 20:24
▼ 4 antwoorden verborgen

Amin al-Husseini is overgens mede-oprichter van Muslimbrotherhood, en de oom van Jasser Arafat.

Tohuwabohu | 19-08-17 | 16:48

Het gaat niet om veroordeling wegens nazi-propaganda, het gaat om het leggen van het verband tussen nazi en islam. De aanklager beschuldige hem van 'islamhetze', de rechter vond dat in de foto het verband tussen islam en nazi niet duidelijk naar voren komt, want alleen man met fez op is nog geen islam. Waardoor zijn tekst geen fundering meer heeft. Ironisch genoeg verwijst hij in fb-topic naar zijn eigen essay waarin alles wordt uitgelegd en dat essay is gebaseerd op essay in Duitse krant, waarin zelfde foto's staan. Het heeft dus alle schijn van politiek proces maar rechter gooit het ju op nazipropaganda: www.pi-news.net/eilt-sechs-monate-haft...

blikjegrolsch | 19-08-17 | 16:46 | 2

Die rechter zou Churchill ook veroordelen. Die heeft immers indertijd in zijn memoires ook 'mein kampf' en de Koran met elkaar vergeleken.

El Rico Grande | 19-08-17 | 16:51

Dat essay in die Duitse krant is van 2016.
Echter, de bron (of een van de bronnen) waar dat op gebaseerd is, is de website tellthechildrenthetruth.com. De informatie op die website, inclusief de gewraakte foto, is al online sinds 2002 (doe maar een whois) en alle informatie daar is voorzien van vele voetnoten met verwijzingen naar bronnen waaruit die informatie ontleend is. Kortom, de eigenlijke bronnen van die informatie gaat dus nog verder terug in de geschiedenis. Al die informatie staat nu dus al zeker bijna 20 jaar online, is terug te vinden in vele geschiedenis websites, nog veel meer geschiedenis boeken en gewoon voor het publiek beschikbaar.

gaffelbaard | 19-08-17 | 20:44

En gedeeld op Facebook. Laat ze maar komen. .

guinnessdude | 19-08-17 | 16:46

<sleepnet>
   <personal_opinion>
   [zet hier uw comment]
   </personal_opinion>
</sleepnet>

gedachtespinsel | 19-08-17 | 16:45 | 1

Dingdong.................... we hebben u bijdragen op internet gelezen en u schommelt op het randje van de wet. Het is niet strafbaar, maar wij vermoeden dat u wel die kant op gaat...... Wij hebben u werkgever hiervan op de hoogte gesteld. Fijne dag nog.

MogeWijEveOvergeve | 19-08-17 | 16:53

Een groot Duits rijk, waar tegenspraak en kritiek verboden is. Is de rechter familie van Roland Freisler?

El Rico Grande | 19-08-17 | 16:44

Alsof iedereen die een handje heeft geschud met Adolf opeens een slechterik is.

Teleo | 19-08-17 | 16:44 | 4

@Teleo | 19-08-17 | 16:44 |
U heeft met afstand de domste tegel van de dag award gewonnen.

Speciaal voor u; De Groot Moefti staat handjes te schudden met A.H. daar omdat ze hetzelfde nastreven. De vernietiging van de Joden. Er werd dus een 25.000 man sterke moslim unit samengesteld en getraind die hetzelfde gingen doen als de Duitse SS. Als dat u niets zegt raad ik u aan dringend Geschiedenisles te gaan volgen.

Sjefke7807 | 19-08-17 | 20:02

@Teleo | 19-08-17 | 16:44 |
U heeft met afstand de domste tegel van de dag award gewonnen.

Speciaal voor u; De Groot Moefti staat handjes te schudden met A.H. daar omdat ze hetzelfde nastreven. De vernietiging van de Joden. Er werd dus een 25.000 man sterke moslim unit samengesteld en getraind die hetzelfde gingen doen als de Duitse SS. Als dat u niets zegt raad ik u aan dringend Geschiedenisles te gaan volgen.

Sjefke7807 | 19-08-17 | 20:02
-weggejorist-
Durak | 20-08-17 | 03:09
▼ 1 antwoord verborgen

Ja maar het net sluit toch langzaam af totdat men eindelijk de ideaal maakbare wereld heeft uitgevonden. Dit leidt tot gewoon WW3 rechtstreeks in europa.

Klutskwijt | 19-08-17 | 16:43

En over een paar weken krijgt Merkel van het domme en/of misleide Duitse volk definitief volmacht om haar onzalige agenda te voltooien.
Het is afgelopen....

Here's Freddy | 19-08-17 | 16:43

Op deze manier wek je onvrede onder mensen alleen maar op!! En we weten wat er gebeurd als er in Duitsland heel veel ontevreden mensen zijn, die kiezen dan massaal op iemand die beloofd de onvrede weg te nemen!! Alsof ze de onvrede onder de mensen bewust opwekken die Duitsers!! Destijds waren het de Joden die iemand aanwees als oorzaak van ontevredenheid, nu ziet iedereen hoe Islam gelovigen overmatig beschermd en positief gediscrimineerd worden, vrouwvolk dat uit gaat dient een armlengte afstand te houden van het beschermde heilige volk dat vrouwen onderdrukt, dat loopt nooit goed natuurlijk. Die Duitsers zouden als geen ander moeten weten waar dat toe leidt........ Overal in Europa, behalve gelukkig in Polen, wordt volk met een totaal andere mentaliteit omtrent fatsoen, gelijkheid, vrijheid en noem maar op beschermd, en als je er dus iets van zegt in Duitsland ga je de bak in. Hopelijk blijft Polen uit Europa en houden ze hier stand met het immigratiebeleid, hier in Polen kom je geen (nog) geen Moslim tegen. En natuurlijk, niet iedere Moslim is een terrorist, maar nagenoeg iedere terrorist is wel een Moslim. Ben benieuwd of ik dit hier zo mag schrijven, maar het is toch zo?

CarloCarpacio | 19-08-17 | 16:43 | 2

Vrouwen die een armlengte afstand moeten houden.... dat armlengte afstand houden was vanaf 1933 tot 1945 in Duitsland vrij gebruikelijk binnen bepaalde kringen.

El Rico Grande | 19-08-17 | 16:48

Ik zat laatst bij m'n broer in Duitsland, welk daar al 8 jaar woont. Door de reclameblokken heen, gewoon EU propaganda. Serieus. Het wordt geschetst alsof het een mooi iets is. Ook met de EK/WK voetbal, door de reclameblokken heen een verhaal van een syrieganger over waarom die moet strijden voor z'n geloof. Reinste propaganda.. gatverdamme. Die duitsers houden daar wel blijkbaar van. Zolang die onzin plaatsvind zal men ook nooit een anti-europese partij stemmen.

Klutskwijt | 19-08-17 | 17:15

Lekker. 3de wereld oorlog here we come. We hebben Duitsland genoeg kansen gegeven maar het wil schijnbaar een heel fout land zijn. Dan moet je misschien maar tot de conclusie komen dat Duitsland als zelfstandige natie geen goed idee is. Ik zeg alle buurlanden een stukje Duitsland pacmannen.

VeelTeSteil | 19-08-17 | 16:42 | 3

De ironie wil dat ze juist stinkend hun best doen om goed te zijn.

Law of the Land | 19-08-17 | 16:46

Duitsland als land laten blijven bestaan na twee wereldoorlogen zal inderdaad de grootste fout in de West-Europese geschiedenis blijken. Ze kunnen het gewoon niet, vrijheid en Duitsers zijn twee grootheden die onmogelijk samengaan.

CoJoNes | 19-08-17 | 16:56

@CoJoNes
Daarom schaffen ze zichzelf ook maar af.

Law of the Land | 19-08-17 | 17:04

Dus als Wilders dit binnenkort ook doet krijgt hij levenslang. We heten niet allemaal Demmink.

Rest In Privacy | 19-08-17 | 16:41

Onbegrijpelijk wat mensen tegen de islam kunnen hebben! Overal waar de islam de macht heeft heerst vrede en verdraagzaamheid, terwijl er ook nog eens uitzonderlijk evenwichtig met Het Klimaat wordt omgesprongen. De islam is 1 groot diversiteitencircus.

Maar goed dat het werkelijk overal streng strafbaar is om over de islam te kritiseren, want anders zou er een wereld van islamofobie losbarsten en ging het licht uit.

Jan Passant mk2 | 19-08-17 | 16:41

islamcritici achter gaas zetten en relipedogodvereerders rustig door laten moorden, verkrachten, vrouwslaan, frauderen en algemeen überirritant bezig zijn??
Er zijn betere oplossingen denkbaar.
Liefst vanuit de overheid.....
-ok hier stop ik joris-

pennestront | 19-08-17 | 16:41

Voorlopig staat Markel ver bovenaan in de polls. Die media censuur werpt toch wel zijn vruchten af, aangezien het gros van de kiezers toch te dom is om zelf na te denken.

Banana008 | 19-08-17 | 16:41

Het is een uitstekende manier om journalisten monddood te maken. In Mexico doen ze het met kogels en stukken touw, in West Europa met medewerking van de staat.
Ook effectief.

Helder Groentje | 19-08-17 | 16:41

Nog even over de Ramblas. De dader is gevlucht, heeft een auto aangehouden en de man doodgestoken en is met zijn auto gevlucht, Alleen waarheen, weet niemand.

gato | 19-08-17 | 16:40 | 1

Het Westen is ver afgegleden sinds de Lof der Zotheid.

Mahatma | 19-08-17 | 16:38

Gedwongen je hoofd op het hakblok leggen, arme Duitsers en wij die de volgende mond gesnoerde zullen zijn.

Rest In Privacy | 19-08-17 | 16:38

Domkoppen met een machtspositie schieten meteen in een aanklachtenreflex bij het zien van een hakenkruis. Gebeurde ook met die Pediga-voorman die op een bord een hakenkruis die in een prullenbak wordt geflikkerd toonde en werd gearresteerd omdat er geen hakenkruizen mochten worden getoond. De politie loerde er gewoon op. Ik ben blij dat ik veel in de virtuele GS-burelen verkeer en daarmee vaak ook de context van een actie of uitspraak krijg gepresenteerd. Voor linkschvölk is context blijkbaar onbespreekbaar en té pijnlijk.

De_ontwarrende_man | 19-08-17 | 16:37

Ach, de moffen hebben al anderhalve eeuw het patent op alle ellende die zich over Europa heeft uitgestort. Niks nieuws aan de horizon dus.

CoJoNes | 19-08-17 | 16:35

Nightmare fuel dit. Mensen op degelijke wijze de mond snoeren heeft historisch gezien nooit echt goed uitgepakt. Rest de vraag natuurlijk hoe lang de Oosterburen dit nog gaan pikken. Ik zou me onderhand wel een beetje zorgen beginnen te maken over mijn freiheit.

Notenkast | 19-08-17 | 16:33

Ah, het is AnnA Fleur en niet Anne Fleur. Ik dacht ook al, dat zij het licht had gezien.

Keyboardspeler | 19-08-17 | 16:30 | 1

Reaguurders stellen zich voor hebben ze wel op dumpert. Redacteuren stellen zich voor zou soms ook wel eens leuk zijn.
Ze is er nog maar recent. Geen achternaam en misschien ook een pseudoniem.

Helder Groentje | 19-08-17 | 16:39

Mijn buik zegt iets anders maar: krijg toch allemaal de ...... ,val voor mijn part allemaal .... . iets met danny.
De duitsers lopen ons te zieken , en we eindigen daardoor in de goot.
Vrijheid is niet meer te vinden , ze schafts es nog wat ik je brom.
Duitse kiezers hebben de keuze , maar ze zijn waarschijnlijk dom.
Dus als over 3 weken de stemming is , dan drinken we vvmu voortaan als lauwe pis.
en dan nog iets over tering islam

medelmo | 19-08-17 | 16:30

Uiteindelijk zal dit bij het Bundesverfassungsgericht terechtkomen. Hetzelfde BVerfG dat de EMS goedkeurde en nu in een vlaag van inzicht het opkoopprogramma van de ECB wil gaan toetsen aan de duitse grondwet.
Hopelijk zullen de scharlaken rechters in Karlsruhe dan wel de opperste werking van de grondwet laten gelden en niet weer buigen voor de globalisten die het werk van die goede oude Eric Blair als handboek hebben gehanteerd in plaats van als waarschuwing.
2+2 = 4. en niet 5.

Glasgow Argus | 19-08-17 | 16:29

Wie zegt dat de uitspraak komt islamkritiek? Lijkt me aanmemelijker dat de uitspraak is gedaan wegens naziisme, aangezien er nazi foto's en hakenkruisuitspraken zijn gedaan. Niet zo huilen wanneer er auw gedaan word tegen je gedachtengoed. Strafbaar is strafbaar

harde_keutel | 19-08-17 | 16:26 | 4

Dat vind ik ook, uiteindelijk gaat het om de vorm.
Dat de man aan de linkerzijde een vertegenwoordiger is van een stroming die praktisch hetzelfde wil als de man aan de rechterzijde is niet belangrijk.
De uitkomst is namelijk gelijk, facisme.

MogeWijEveOvergeve | 19-08-17 | 16:35

Hm, beweert u nu dat als je een historische foto laat zien met ergens een hakenkruis er op, dat je dan a. zelf een nazi bent, en b. strafbaar bent?
Leuk voor de geschiedenisboeken schrijvers.

Roadblock | 19-08-17 | 16:42

@ harde keutel: Artikel niet gelezen he?? Filmpje niet gezien he??

J-van-de-Bontekoe | 19-08-17 | 18:06
▼ 1 antwoord verborgen

Arme Duitsers...... hoe heeft het zo ver kunnen komen?

Hobbykip | 19-08-17 | 16:24 | 2

Het begon allemaal in 1914...

De_ontwarrende_man | 19-08-17 | 16:48

Ik denk eerder dat het begon op de dag dat de OIC (organisation of islamic countries) besloot een mondiale 'oorlog' te beginnen te 'negatieve stereotypering van de islam'. En dat zijn niet mijn woorden maar die van de OIC. Ergens terug in 2007 al, als ik me goed herinner.
De crux zit hem erin dat de OIC leden vinden dat zo ongeveer iedere vorm van kritiek op de Islam, ook als die correct is, onder negatieve stereotypering valt en om die reden moet worden bevochten.
De definitie van de OIC van negatieve stereotypering is deze:

Negatieve kritiek = negatieve stereotypering = discriminatie = islamophobia.

gaffelbaard | 19-08-17 | 20:13

De kloof tussen elite en volk kan tenslotte niet groot genoeg worden gemaakt. dom, heel dom.

Panos88 | 19-08-17 | 16:24

Heil Merkel!
(dit mag ik gezien de context toch wel zeggen?)
Duitsland is een raar en best wel eng land. Dat is het eigenlijk sinds de stichting geweest. Alleen de jaren dat het gesplitst werd in Oost en West ging het iets beter. Tip?

New Quacka | 19-08-17 | 16:23 | 3

Misschien in West, het Oost deel was vrij bar en de schending van de mensenrechten is rap overgenomen. Probeer niet wat te downloaden bij de buren.

voldemort | 19-08-17 | 17:16

klopt, maar de invloed op Europa van oost duitsland was niet zo groot, dat kan je helaas niet zeggen van het gecombineerde Duitsland

New Quacka | 19-08-17 | 17:34

wat is er raar en vooral eng aan Duitsland 2017?
de huidige generatie Duitsers hebben allen de leer van het kapitalisme moeten omarmen, de huidige generatie Duitsers zijn niet verantwoordelijk voor falen van experiment EU/NAVO,
de Duitsers hebben pas sinds 1990 weer zeggenschap over hun eigen land, helaas mogen ze niet de NAVO of EU verlaten, moeten nog steeds jaarlijks miljarden afdragen aan NAVO/EU en joodse organisaties,

adjudant | 20-08-17 | 06:01
-weggejorist-
DodoVanNooitgedacht | 19-08-17 | 16:22 | 2

Ieder land in Europa is ontzettend bang om als racistisch of ongastvrij te worden weggezet. Elk kritisch geluid wordt daarom hardhandig de kop ingedrukt.

Ik was in Haren | 19-08-17 | 16:22 | 1

Sterker ieder bedrijf is bang om racistisch te worden neergezet. En langzamerhand is bijna iedereen bang om als racistisch te worden neergezet, vooral als er in rechtszaken bizarre straffen worden opgelegd....

cocktailsmaak | 19-08-17 | 18:16

Geen commentaar (meer) om bovengenoemde reden. Geenstijl: delete aub al mijn posts.
We zijn al in het europa terechtgekomen waarvan gedroomd werd, ik wist dat nog niet.
Disclaimer: dit is de enige post die ik welbewust heb geschreven, alle overige posts die ik ooit eerder heb geschreven waren onder indruk van drank/drugs icm antidepressiva.

Rest In Privacy | 19-08-17 | 16:22 | 5

Vergeet vooral niet te melden dat islam ook vrede is.

voldemort | 19-08-17 | 17:12

Islam is vrede. Komen ze met vrachtwagens vol brengen, die vrede en liefde. En wij maar denken dat het aanslagen zijn, het is gewoon de liefde van de islam in die laadruimten. Jammer dat ze altijd zo kut sturen...

Acar_ketimun | 19-08-17 | 18:41

Ik weet niet eens meer wat ik een uur geleden heb gezegd, maar fuck it, ik ga wel naar het werkkamp.

sarcastro | 19-08-17 | 18:50
▼ 2 antwoorden verborgen

En nu is er opeens geen Europees Deughof die dit tegen de mensenrechten vindt natuurlijk. Juristen maken dit continent kapot.

très cool | 19-08-17 | 16:22 | 1

Nou, het europees deughof moet dan wel eerst de zaak aangedragen krijgen. Ofwel, na zijn hoger beroep, kan hij de zaak aanvechten in Europa. Alle uitspraken waar jij indirect naar verwijst, zijn ooit aangedragen als zaak door een belanghebbende.

Joost Maghetweten | 19-08-17 | 17:08

Diep triest dit. Hoe diep kan een ooit beschaafd land als de Bondsrepubliek nog verder zinken?

R van Perzie | 19-08-17 | 16:22 | 2

Wat lul je nou, moffen blijven moffen.

Durak | 20-08-17 | 03:03

Wat een onzin, Zwitsal, zeg je dat ook wanneer men ons integraal beschuldigt van slavernij , kolonialisme en uitbuiting?
Zeg je dan ook Hollanders blijven Hollanders????

mallekater | 20-08-17 | 08:12

"Michael Sturmführer"? Ja, dan vraag je er ook wel een beetje om.

dieED | 19-08-17 | 16:20

Geachte aanwezigen,
Het is begonnen....

Law of the Land | 19-08-17 | 16:19

Islam is fascisme, dat is een feit. Onmogelijk om daar op veroordeeld te worden tenzij het natuurlijk een schijnproces is.

Dreddie27 | 19-08-17 | 16:19 | 2

Het is een schijnproces maar vooral bedoeld om iedereen die het ook maar waagt moslims te bekritiseren de schrik aan te jagen. Dat het daarna niet rechtsgeldig wordt verklaard doet niet ter zake: de intimidatie is gepleegd, het is groot in het nieuws geweest en een vrijspraak wordt nauwelijks in de media gemeld. Een smerige juridische truuk van een niet-onafhankelijke rechter.

De_ontwarrende_man | 19-08-17 | 17:11

Dat Hitler contacten had met moslimleiders inzake het uitroeien van Joden was al heel lang bekend.
Mag de waarheid niet meer gezegd worden op het Smoelenboek, of zit er daar een jihadist achter de censuurknoppen?

Islamjihadisme is identiek aan het fascisme.
Jodenhaat, agressie tegen andersdenkenden, op naar de unieke heilsstaat -het Kalifaat-, zware straffen tegen niet-gelovigen en rücksichtsloos moordend door andere landen trekken.... maar zoals niet alle Duitsers zo slecht waren, zijn niet alle moslims slecht.
Evenals de Duitsers destijds gedogen ze het helaas veel te vaak omdat ze hun bek niet open durven doen.

mallekater | 20-08-17 | 08:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen