achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

LIVEBLOG. Rechtszaak tegen Ali B. (3) - Driemaal scheepsrecht, nu echt de strafeis

Lachen man

NOGMAALS naar de rechtbank van Haarlem - en hij is al zo moe. Het is natuurlijk ook niet leuk als het Openbaar Ministerie al 2,5 jaar lang je paal heeft gekooid, en je dan nóg een dag in de hoek moet staan. Ach ja, wij zeggen hier op GSHQ altijd maar zo: "Je kunt maar beter eventjes op je beurt wachten dan ongevraagd de vingers van een vreemde in je kutje krijgen." Maar goed, misschien denkt Ali daar wel anders over.

Gisteren werd er plots een nieuwe getuige (die in 2018 op station Heiloo een huilende vrouw trof die zei verkracht dan wel aangerand te zijn door Ali B.) aangedragen; de getuige hoorde in de media over de zaak en besloot alsnog haar verhaal te doen. Huppa en zo ging het circus rond Ali B. plots vreemd met vrijdag. VANDAAG DUS. En wat denkt u, heeft Ali B. een alibi, niet die goochelaar?
Update 9:25 - Een andere rapper (niet Ali) zei tegen Naomi: "Ik wil dat je mijn matties neukt." En toen stak Alibi zijn hand in haar legging. Hitsig sfeertje wel op zo'n schrijverskamp
Update 9:41 - OvJ: "Er kwamen meerdere meldingen binnen over #Alib, zegt de OvJ. Zeven zaken werden onderzocht, waarvan er drie op de tenlastelegging terechtkwamen. De andere zaken vier waren niet bewijsbaar of niet strafbaar."
Update 9:48 - Volgens de OvJ heeft Ali B. geprobeerd de BOOS-uitzending tegen te houden - er werden mensen 'benaderd' om hun mond te houden. En de vrouw van Ali was helemaal klaar met zijn leugens en overspel. Daar was mevrouw Sherlock mooi op tijd bij
Update 10:25 - OvJ: aanranding en verkrachting Naomi is bewezen
Update 10:34 - Nóg een meisje zegt verkracht te zijn (maar de zaak gaat niet mee, wegens gebrek aan bewijs)

Update 11:13 - EIS 3 JAAR CEL

En nu koffiepauze...

Update 15:50 - Advocaat eist vrijspraak in alle zaken, tweet van de dag: "Volgens Swier was #AliB vooral boos dat Ronnie Flex en Naomi in zijn bed lagen. "Dat is de kamer waar hij ook bidt. Dan wil je geen sperma van een andere man in je bed vinden.""
Update 16:56 - Advocaat Ellen ten Damme: "Jager zegt dat ze in de aanloop naar de zitting werd gebeld door advocaat Ruperti,"beter bekend als de advocaat van Ridouan Taghi. Hij zou contact hebben gekregen met Ali B.En gaf aan dat het voor Ellen ten Damme en haar management beter zou zijn als ze haar mond zou houden."
Update 17:43 - Gordons hart bloedt voor Ali B, zijn slachtoffers en de showbizz: "Het stralen van menig ster zal wat doffer ziin na vandaag."
Update 18:49 - Ali B. gaat zo "recht uit zijn hart spreken"
Update 19:03 - Huilende Ali B: "Ik ga bidden voor die vrouwen." En tegen de rechtbank: U BENT MIJN LAATSTE HOOP
Update 19:05 - Uitspraak 12 juli om 13:00 uur

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.