achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Het discours: Sabine Scharwachter vs. Papa Frans

Met je facking wouten

Papa Frans komt ons weer op de vingers tikken met z'n GeWeLd iS NiEt AcCePtAbEl. Zeg dat ajb tegen de facking wouten. PS. Als je vindt dat er alle aanleiding is om te demonstreren tegen "de humanitaire catastrofe" in Gaza, doe dan je werk en vertaal dit geluid in het parlement.

Frans Timmermans
Frans Timmermans
@F__Timmermans

Het recht om te demonstreren is een groot goed en er is alle aanleiding om te demonstreren tegen de humanitaire catastrofe die in Gaza wordt aangericht, maar houd het vreedzaam. Geweld is onacceptabel.

321
Reply

3 dagen na het begin van de gewelddadigheden in 020 heeft het Zijne Timmerfransheid behaagd iets over de situatie te zeggen waar inmiddels ook prominente leden van zijn partij bij zijn betrokken. Dat betekent dus zorgvuldig balanceren op het communicatiekoord want anders lazert hij in het mijnenveld. Maar dat werkt dus niet bij Sabine Scharwachter, met je facking wouten.

De roodgroene jeugd is sowieso lekker aan het rammen. Neem nou Sidney Smeets-klokkenluider Jens Bosman. Kijk de roomblanke knaap Timmerfrans' tweede vrouw van kleur eens linkssplainen (Terwijl Esmah Lahlah zo haar best doet met gevoelige filmpjes gevuld met tranen van de rivier tot de zee).

Nu ja, het is vermakelijker dan al die stichtelijke non-tweetjes. Kom op, Dilan Yesilgöz. Dit is niets!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Friese partijbaron PvdA pleit voor 'time-out' voor fusie met GroenLinks

Rood ontdekt dat het is overgenomen door Groen (en niemand houdt van Timmerfrans)

@Bas Paternotte | 27-03-24 | 14:00 | 240 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.