achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Sidney Smeets blijft wrijven in klamme vlek

Alweer iemand voor de rechter om geen onwaarheid

Sander van Dam, luikjesmaker des vaderlands die precies de juiste mensen regelmatig WOEDEND krijgt door hun eigen woorden luikjesgewijs terug in hun gezicht te screenshotten, heeft de kit aan de deur gehad. Hij moet eerdaags voorkomen voor het feit dat hij Sidney Smeets in enkele tweets als ‘groomer’ heeft betiteld. Sidney Smeets kent u allemaal als het kortstondige D66-Kamerlid dat berichtjes op danwel net over de grens van het betamelijke stuurde aan jonge jongens van vele jaren jonger dan hijzelf. Een soort groomen, zou je dat in een gangbaar Engels woord kunnen noemen. Smeets blijft met deze aangifte in een traditie, waarin recent ook een man werd veroordeeld die Smeets een ‘kleuterneuker‘ had genoemd op het microblog.

Tweeluik. Dit mag dus geen ‘groomen’ heten, van Sidney

Ik heb minstens 10 jongens op Twitter gezien waarmee Smeets contact heeft gezocht, waaronder ikzelf (op mijn 15e met een andere @). Dit is niet fraai.

sibren
sibren
@Sibruh

Hey @kamerlidsmeets, ik weet dat je vaak contact zoekt met minderjarige jongens die net uit de kast zijn op Twitter. En nog meer verhalen. We hebben het zelfs geprobeerd aan te kaarten bij je partij. Je liket ook posts van de pedo-activist Nelson. Is hier een verklaring voor?

Image
762
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.