achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Jonge gays openbaren dubieus DM-archief van kersvers D66 Kamerlid Sidney Smeets

Oeps. Dit Sidney zo lekker...

Hebben ze bij Consultancykantoor Kaag & Co net de MeToo-affaire met Frans van Drimmelen onder het tapijt gerapporteerd en gevierd met een tafeldansje, dient de volgende Drimmel66 zich al aan. Zeg niet dat je het niet aan zag komen, "want deze advocaat is een male on male #MeToo waiting to happen", vermoedden we daags voor de verkiezingen nog (en al veel eerder ook). Huidig @KamerlidSmeets, voorheen bekend als de chronisch vingerwijzende woketoga @AdvocaatSmeets, is per 17 maart Kamerlid nummer 18 voor D'66 en dat klinkt heel meerderjarig maar er gonzen al meerdere jaren geruchten over grensgevalletjes van opdringerig Twitter- en Grindr-gedrag jegens jonge en soms minderjarige gays. Het is bij D66 aangekaart, volgens bovenstaande openbaring en "Ik heb minstens 10 jongens op Twitter gezien waarmee Smeets contact heeft gezocht, waaronder ikzelf (op mijn 15e met een andere @)", aldus een ander. Kennelijk was Frans van Drimmelen te druk met dames uitzoeken voor zijn kieslijst, en is deze herenkwestie aan zijn aandacht ontglipt? We zijn in ieder geval benieuwd naar de sisselspraak waarmee Sigrid Kaag op deze beschuldigingen jegens haar Kamerlid Smeets gaat reageren.

Ik heb minstens 10 jongens op Twitter gezien waarmee Smeets contact heeft gezocht, waaronder ikzelf (op mijn 15e met een andere @). Dit is niet fraai.

sibren
sibren
@Sibruh

Hey @kamerlidsmeets, ik weet dat je vaak contact zoekt met minderjarige jongens die net uit de kast zijn op Twitter. En nog meer verhalen. We hebben het zelfs geprobeerd aan te kaarten bij je partij. Je liket ook posts van de pedo-activist Nelson. Is hier een verklaring voor?

Image
765
Reply

Instant Update: daar is de volgende al

En eerder dit jaar:

En eerder dit jaar:En eerder dit jaar:

Wie zijn toch die mensen?

#TeamD66 (en hee, we worden genoemd!)

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.