achtergrond

Geenstijl

Maar kloppen deze foto's van Marcouch wel?

Iedereen lachen om Ahmed Marcouch omdat-ie zogenaamd aan het prikken was terwijl-ie gewoon thuis aan de thee zat. Lolligheidje natuurlijk. Maar kloppen de onderschriften bij deze foto's dan wel???

Foto A

Ahmed Marcouch geeft Connie Palmen een hand op 18 mei 2017 tijdens Wereldplantendag. Hij doet dat omdat Connie altijd heel lief was voor de sanseveria van Ischa Meijer. Die sanseveria staat nu trouwens op GSHQ.

Foto B

Ahmed Marcouch, schuin achter koningin Beatrix, op 2 november 2023, tijdens de viering van de dood van Theo van Gogh. Marcouch sneed een taart aan en zei dat-ie het allemaal zo verschrikkelijk vindt wat er is gebeurd. Beatrix beaamde dat, waarna ze samen naar hotelkamer 107 vertrokken.

Foto C

Ahmed Marcouch op de foto in 2019 tijdens de opnames van de film 'Baantjer en het geheim van de Gouden Hondenlul'. Dat verhaal gaat over een scheidsrechter die tijdens zijn loopbaan voortdurend wordt omgekocht. Daarom verliest Vitesse altijd. Die scheidsrechter werd door iedereen 'hondenlul' genoemd, maar hij had mooi wel een gouden wc-pot. Nou en dan moet De Cock met cee ooo cee kaa in actie komen natuurlijk, met een mooie gastrol voor A. Marcouch.

Foto D

Foto van Ahmed Marcouch tijdens een opname van Pauw en Witteman op 24 april 2008.

Foto E

Ahmed Marcouch tijdens de voordracht van de Winston Churchill-rede op 13 januari 2019 in theater Musis te Arnhem. De rede ging over verlossing, bevalling en digitale oorlogsvoering.

Foto F

Ahmed Marcouch in gesprek met kiezers voorafgaand aan de verkiezingen in 2023. Dat doet hij op Plein 40-45 te Amsterdam.

De antwoorden

A - Nee klopt niet, maar dat van die sanseveria wel
B - Nee klopt niet
C - Nee klopt niet
D - Nee klopt niet
E - Nee klopt niet
F - Nee klopt niet

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.