achtergrond

Geenstijl

'Boris Johnson plande militaire inval in Nederland om coronavaccins te jatten uit Leiden'

Wie is hier nou de complotdenker!

boom boom boris

Voor de goede orde: in principe zijn wij geen voorstanders van vreemde mogendheden die Nederland binnenvallen om vitale schade toe te brengen aan onze gezondheidszorg. Maar wat als die vreemde mogendheid de oudste en laatste democratie in Europa is onder leiding van all round mooie lul Boris Johnson? Tsja. Dan weten wij nog zo net niet aan welke Grondwet we nou precies trouw zouden zweren. En het puntje kwam dus bijna bij het paaltje in maart 2021, toen er nogal wat gedoe was over in Leiden geproduceerde coronavaccins. De betrouwbaarste krant van Groot-Brittannië Daily Mail heeft namelijk een SCOOP

"Boris Johnson asked the security services to draw up plans to raid a Dutch Covid vaccine factory after the EU 'stole' millions of doses destined for Britain during the pandemic, it has been claimed.

Diplomatic sources said the former prime minister was 'enraged' after the EU effectively blocked the export of five million doses of the AstraZeneca jab at the height of the vaccine rollout in March 2021.

At one point Mr Johnson asked the security services to investigate 'military options' for retrieving the doses from the plant in Leiden, in the Netherlands."

Oi oi oi. On Her Majesty's Secrete Service live in Leiden, in the Netherlands. En dat wij dan Marco Kroon en Gijs Tuinman in hadden moeten zetten om James Bond een kopje kleiner te maken om onze vaccins, die maar niet geprikt werden, te beschermen. Wel opvallend dat wij dit bericht nog niet hebben gelezen bij al die mensen die zo goed zijn in complotten doorzien, maar misschien is dat juist wat ze willen dat je denkt! En komt er nog een Britse inval om de vertaling van dat boek over Meghan en Harry af te pakken?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

INTERVIEW: Oud-politicus Ehsan Jami promoveert op etnisch registreren: meten is weten.

Het was even stil rond Ehsan Jami. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 werd hij in Rotterdam verkozen voor Leefbaar Rotterdam als hoogste nieuwkomer op plek 5. Met ingang van 30 april 2021 stopte Jami als gemeenteraadslid vanwege zijn nieuwe functie als griffier op Sint-Eustatius en nu is hij terug in Nederland om te promoveren aan de Universiteit van Leiden.

@Arthur van Amerongen | 03-02-24 | 22:02 | 618 reacties

FC Corona - RIVM/VWS Combinatie: 10 - 0

Spitsen Guiseppe Moderna & Klaus Pfizer-BionTech laten het afweten. Coach Koopmans met handen in haar

@Pritt Stift | 20-09-22 | 10:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.