achtergrond

Geenstijl

Schotse premier Nicola Sturgeon zwaar gehavend in intersectioneel auto-ongeluk

Het is ook niet makkelijk allemaal

Vooropgesteld: dit is niet de schuld van Schotse premier Nicola Sturgeon. Het is de schuld van de ontwerpfout in de ideologie die ze hier tegen zichtbaar beter weten in probeert te verdedigen. Bovenstaand ziet u namelijk hoe het intersectionele geloofsartikel "Trans Women Are Women" z'n zoveelste dood sterft, maar ze blijven het lichaam maar opgraven.

Het gaat om de onderstaande veroordeelde, meervoudige verkrachter 'Isla Bryson'. Na zijn veroordeling begon hij zich als vrouw te identificeren en kreeg het op die grond voor elkaar om, met penis en al, naar een vrouwengevangenis gestuurd te worden. Daar kreeg de media lucht van met alle ophef van dien, waarna het besluit ingetrokken werd en Isla Bryson alsnog naar een mannengevangenis gestuurd werd.

En dit is natuurlijk waar de realiteit van wetten en consequenties dwars door ideologische heilige huizen heen rijdt. Immers, het besluit *weerspreekt* het geloofsartikel dat "alle transvrouwen vrouwen" zijn, want Isla wordt hier ondanks haar identificatie als vrouw door de wet als man behandeld door haar de toegang tot een vrouwengevangenis te ontzeggen. 

En dat leidt tot de bovenstaande kortsluiting, lieflijk en monumentaal tegelijk.

Verkrachter > ID't zich als vrouw > mocht naar vrouwengevangenis

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.