Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

FvD wil heel graag dat u dit VERNIETIGENDE interview met de lijsttrekker uit Den Bosch ziet

Anders kunnen wij deze verklaring niet verklaren

Vreemde verklaring van een vreemde partij op een vreemd moment. Het landelijke twitteraccount van Forum voor Democratie meldt vanavond dat het 'van vier vrouwelijke medewerkers verontrustende meldingen inzake het gedrag van redacteur Patrick Huisman van DTV Nieuws' heeft ontvangen. Dat is op zichzelf al een beetje vreemd, maar wat het nog vreemder maakt is dat wij Patrick Huisman van DTV Nieuws sinds gisteren kenden van DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema. Kennelijk willen ze bij Forum voor Democratie graag nog eens extra de aandacht vestigen op DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema. In DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema blijkt namelijk dat FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema eigenlijk geen enkel idee heeft waarom hij voor FvD in de Bossche gemeenteraad wil komen. Kloosried van de verklaring na de breek, maar als u daar geen zin in heeft kunt ook gewoon naar DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema kijken. 

VERKLARING FVD cursief, commentaar GS eronder

Geacht management,
GS: Ah. Dit is kennelijk een brief van FvD aan het management van DTV Nieuws, een lokale omroep uit Oost-Brabant.

We richten ons tot u gelet op het feit dat Forum voor Democratie van maarliefst vier verschillende vrouwelijke medewerkers en van kandidaten
GS: Dit begint al een beetje onduidelijk. Zijn het nou meldingen van vier vrouwelijke medewerkers, zoals in de tweet is gesteld? Of zijn er nog meer dan vier mensen die zich bij FvD hebben gemeld, namelijk de kandidaten? En waarom melden medewerkers en/of kandidaten van FvD zich eigenlijk bij FvD? Is er een soort klachtenloket voor vervelende media of zoiets? Of zijn het gewoon dierbare vriendinnen van Thierry Baudet?
meldingen heeft binnengekregen herhaaldelijk onheus te zijn bejegend, uitgescholden en geïntimideerd door politiek redacteur en verslaggever, Patrick Huisman.
GS: Zoals we al zeiden, best toevallig dat FvD hiermee komt de dag na DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema

Na intern onderzoek te hebben verricht is FVD tot zorgelijke conclusies gekomen.
GS: Haha, intern onderzoek van FvD, zoals toen die keer dat er na onderzoek over de nazi-appjes de verkeerde Ruben werd geroyeerd? En hoezo doe je intern onderzoek naar het gedrag van iemand die helemaal niet bij FvD zit?

De afgelopen maanden hebben verschillende vrouwelijke medewerkers meermaals scheldkanonnades van Huisman moeten verduren.
GS: Wij stellen alleen maar vragen, maar in welke hoedanigheid hebben (vrouwelijke, ook nog) medewerkers van FvD contact met een verslaggever van een lokale omroep? In Den Bosch, Oss, Bernheze en Uden, waar Huisman zich op richt, zit FvD nog helemaal niet in de raad. En in de Provinciale Staten is FvD zelf, nou ja, ook best een ingewikkelde club.  
Zij hebben dit als zeer bedreigend ervaren en voelen zich hierdoor niet veilig in de uitoefening van hun functie in relatie tot DTV Nieuws.
GS: Kijk. Stel dat het waar is hè. Wat voor functie hebben deze mensen bij FvD dat ze zich niet meer veilig voelen in de uitoefening daarvan 'in relatie tot DTV Nieuws'? Heeft het FvD een afdeling van meerdere personen die constant in contact staan met DTV Nieuws? En zo ja, waarom in vredesnaam? Welk complot heeft de FvD-leiding nou weer ontdekt waarin DTV Nieuws de grote spil is die deze disproportionele aandacht voor een lokale omroep rechtvaardigt?
Ondanks het feit dat de betreffende medewerkers Huisman altijd het voordeel van de twijfel hebben willen geven, door in te gaan op zijn verzoeken, is voor hen een grens bereikt.  
GS: Wat voor verzoeken? Verzorgt FvD stiekem uitzendingen voor de ziekenomroep in Den Bosch waar wij niets van weten of zo?

Het was vanaf het begin duidelijk dat Patrick Huisman een hekel heeft aan Forum voor Democratie.
GS: Het begin? Waarvan?
In zijn vele plotselinge woedeuitbarstingen - die zonder aanleiding ontstaan - heeft Huisman vaak expliciet benadrukt dat hij vindt dat FVD niet zou mogen bestaan.
GS: FvD heeft dus kennelijk bewijs van 'vele' en 'plotselinge' woedeuitbarstingen, toevallig altijd in het bijzijn van vrouwelijke FvD-medewerkers.
Als individu heeft eenieder natuurlijk recht op zijn mening,
GS: Fideel
maar wanneer dit overduidelijk invloed heeft op zijn journalistieke functie, wordt het wat FVD betreft een probeem.
GS: Nou ja. Het misschien invloed op zijn functie omdat het er voor zorgde dat hij DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema afnam. 

Huisman is bovendien vanaf het begin ook naar de FVD-kandidaten zeer vijandig en soms zelfs agressief geweest.
GS: Nogmaals, welk begin?
Zo werd één van onze lijsttrekkers na een interview op intimiderende manier door Huisman verteld: "we hebben het je nog makkelijk gemaakt, het lijsttrekkersdebat wordt nog veel heftiger".
GS: Haha wat. Één van jullie lijsttrekkers? Bedoelen jullie soms Dennis Bekkema van DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema?
Naast de vraag wie 'we' is
GS: Wij vragen ons vooral af wie toch al die figuren zijn die FvD hier zonder naam of toenaam opvoert, die allemaal slachtoffer zijn van het verschrikkelijke gedrag van Patrick Huisman.
(een andere politieke partij?), is zulke taal elke objectieve journalist onwaardig. Na een interview met een andere lijsttrekker verviel Huisman weer in een van zijn (ons inmiddels bekende)
GS: Ho wacht. Zijn er nog meer interviews van lijsttrekkers met Patrick Huisman? Zijn die net zo erg als DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema?
verbale tyrades.
GS: 'tyrades' is wel een beetje hoe je 'tirades' zou spellen als je vanaf een jaartje of vier/vijf Latijn hebt gehad.
Daarbij vertoonde hij ook zeer agressief gedrag naar de lijsttrekker en een aanwezige vrouwelijke medewerker van FVD, die daarop de studio hebben verlaten.
GS: Stel hè. Stel dat FvD echt geschrokken is van het gedrag van deze meneer Patrick Huisman. Waarom heeft de partij dan niet eerst contact gezocht met Patrick Huisman en/of zijn 'management' en pas gewacht tot na het verschijnen van DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema met een nogal vage en onduidelijke 'verklaring' op twitter te komen?

Daar komt bij dat Huisman naast zijn gedrag achter de schemen, ook voor de schermen duidelijk beïnvloed wordt door zijn politieke voorkeuren en niet in staat is objectief invulling te geven aan zijn functie.
GS: Bedoelen jullie soms DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema?
In interviews met FVD kandidaten praat Huisman structureel door hen heen, kan hij zijn kalmte moeilijk bewaren en worden afspraken die vooraf met FVD zijn gemaakt volstrekt niet nagekomen.
GS: Was er voor DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema van tevoren afgesproken dat Patrcik Huisman Bekkema geen lastige vragen zou stellen of zoiets?

Forum voor Democratie staat erom bekend kritisch te zijn op de media
GS: Nou, Forum voor Democratie staat er vooral om bekend voortdurend zelf nepnieuws te verspreiden, maar goed.
maar we willen benadrukken dat we in de afgelopen zes jaar, waarin we dagelijks contact hebben gehad met de pers, nog nooit iemand hebben meegemaakt die zulk buitensporig gedrag vertoont als Patrick Huisman.
GS: Wat is nou precies de klacht, of vinden jullie DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema al buitensporig genoeg? 

FVD hecht vanzelfsprekend veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en kandidaten. Dat maakt dat wij op dit moment geen andere optie zien dan te besluiten om hen in bescherming te nemen door hen niet langer aan Patrick Huisman bloot te stellen.
GS: Je zou bijna denken dat... ze bij FvD niet meer geïnterviewd durven te worden door Patrick Huisman.
Dat betekent dat FVD zal afzien van deelname aan lijsttrekkersdebatten die DTV Nieuws organiseert, zolang Patrick Huisman de gastheer is. Dat betreuren we ten zeerste, omdat het open debat een groot goed is dat FVD ten diepste koestert.
GS: Haha. Behalve als FvD schuttert in het open debat zoals in DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema.

We hopen dat het management van DTV Nieuws deze klachten serieus neemt en we staan open voor een gesprek over hoe deze situatie kan worden opgelost. We onderzoeken tevens of we een klacht zullen indienen bij de Raad voor de Journalistiek.
GS: Wij zouden als we onveilig zijn naar de politie stappen, maar goed.

Met vriendelijke groet,

Forum voor Democratie
GS: Raar. Niet 'het bestuur van' Forum voor Democratie, of de lokale afdeling, of wat dan ook, maar gewoon 'Forum voor Democratie'. Maar ja. Alles aan deze brief is raar. Want stel dat er een kern van waarheid zit in deze 'beschuldigingen', waarom kiest FvD er dan voor die pas te uiten na DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema? Of zijn de tribunalen nu echt begonnen na DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema? In dat geval zouden wij zeggen: Patrick Huisman, laat je eigen niet gek maken en geniet nog even van de aandacht voor DIT VERNIETIGENDE INTERVIEW met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema.

Reaguursels

Inloggen

Wat een uitstekende interviewer. Geef die man een politiek praatprogramme op de NPO

patrizio | 08-03-22 | 13:23

Heeft de interviewer wel een journalistieke opleiding gehad? (niet waar te nemen tijdens het interview)
Toch ben ik van mening dat niemand met een landveraders-partij zoals de FvD moet samenwerken...

Nefret | 08-03-22 | 10:17 | 1

ik vind het een extreem scherpe interviewer. Niveau Sven Kockelman.

hondsdolle baas | 08-03-22 | 11:41

Lijkt erop dat er een geschikte kandidaat is voor de positie als redacteur bij DTV, die binnenkort wellicht vrij komt.

Harde Henk | 08-03-22 | 09:31

Volwassen artikel.

lirft | 08-03-22 | 09:28

Too long; did not read.
Ik heb wel het interview gezien. De interviewer stelde de FvDer een paar goede kritische vragen bv over gemeentefinanciën en vuilophaal, maar gaf weinig gelegenheid tot antwoorden.
Over het nut van uitsluiting ben ik het niet met de interviewer eens. Laat eerst de kiezer spreken en kijk daarna wat er mogelijk is kwa samenwerking. Dan kun je de partij alsnog links laten liggen indien niet nodig voor een meerderheid.

koeberg | 08-03-22 | 09:09

Maarja we moeten wel eerlijk zijn als brabander.
FvD: they're not sending us their best.

Schwanzeleber | 08-03-22 | 08:19 | 1

Wat als het toch wel hun beste blijkt te zijn?

Zeurders | 08-03-22 | 08:34

Laat ik meteen met de deur in huisvallen om alles zo gemakkelijk mogelijk te begrijpen. Forum voor Democratie is anti democratisch maar wil dat hier zolang mogelijk verhullen. Forum voor Democratie is fascistisch, Poetin fascistisch oftewel de Nederlandse tak van het Putinisme.

Het fascisme heeft er in het Rusland van Poetin een nieuwe loot bijgekregen, het putinisme. Het Russische putinisme en het nazisme zijn binnen het fascime elkaar vijandig gezind. Het grote verschil tussen putintisme en nazisme is dat het putinisme voor zover niet antisimitischtisch is, geen holocaust voorstaat en haar basis vind binnen oer-conservatieve extreem rechtste christelijk-joodse religieuze stromingen. Vandaar het het Putinisme en de (extreme) islam elkaar vijandig gezind zijn en nu zelfs groepen als de Taliban zich tegen het putinisme keren die het als een nog grotere vijand ziet dan het liberale (linkse) westen, zeker als linkse partijen in westerse democratiën zich als gematigd pro islam opstellen.

Het symbool van het in Rusland ontstane Putinisme is pas tijdens het begin van de Oekraíne oorlog ontstaan, dat is de letter Z, het kan een soort hakenkruis van het Putinistische fascisme worden of is dat al inmiddels geworden.

Het putinistische fascisme is in het westen de doodsvijand van het democratisch liberalisme, maar de oligarchistische elementen in het putinisme maken heel handig en graag schaamteloos gebruik van alle kapitalistische kansen die het neoliberalisme haar biedt. Putinstisch gezinden oligarchen zijn in Amerika dol op Fox News en hebben denk ik daar samen met Amerikanse neo cons alle vingers in de pap. Ze zitten denk ik dan ook achter de zogenoemde (Canadese) Truckers for the freedom beweging, corona wappies en nog veel meer groeperingen die bij ons maatschappelijke onrust en tweespalt veroorzaken.

Het Putinisme gefundeerd in extreem conservatief orthodox religieus en extreem nationalistisch. Vandaar dat de patriarch van Moskou Kirill een putinist is. Alleen al omdat die gay parades verafschuwd steunt hij Poetins oorlog in Oekraíne. Ook in andere landen heeft het putinisme bij oer conservatief rechtse religieuze leiders aantrekkingskracht. Ik zie het steeds opnieuw, zelfs de oer conservative Israelische partij is beinvloedbaar door het Putinisme, vandaar dat Poetin zo nadrukkelijk zegt dat hij Oekraíne wil denazifiseren, ondanks dat Oerkraíne een liberaal Joodse president heeft. Het feit dat neo-nazis, binnen het fascisme het putinisme vijandig gezind, tegen het poetinisme met de Oerkraïnse leger meevechten in een (soort van) gelegenheidscoalitie wordt in de Poetin propaganda volop gebruikt.

Vuurspuger | 08-03-22 | 07:58 | 3

Je bent de onderbouwing met feiten en bronnen vergeten.

DrAnnielingus | 08-03-22 | 08:36

Je verhaal kun je 1 op 1 overzetten voor de kartelpartijen. Zij zijn het die de democratie afbreken. De firma leugens en bedrog.

culture_vulture | 08-03-22 | 09:24

We hebben hem gevonden: Een nog irritanter mannetje dan Thierry Baudet. Deze interviewer lukt het!!!

antfukker | 08-03-22 | 07:53

Dennis Bekkema van FvD blijft keurig overeind tegenover een interviewer die hem voortdurend interrumpeert. Fragment uit het interview: Interviewer zegt:
"Volgens mij is corona weg." Dennis: Volgens mij speelt het nog steeds." Interviewer: "Ja er zijn veel Coronazieken door carnaval." Dennis: "En volgens mij zijn de ziekenhuisopnamen laag, dus moeten wij waken voor 'QR- maatschappij' En Dennis sluit af met de opmerking dat onlangs 29 miljoen voor de QR-pas is uitgegeven. Vervolgens legt de interviewer Dennis de volgende woorden in de mond: "Dus u ziet het als een complot." Waarom Dennis zegt: "nee, ik zie het niet als een complot, ik leg gewoon de feiten op tafel." Een uitstekende reactie. En die vragen over de lokale politieke punten uit het program had Dennis wat beter moeten uitleggen of het had beter verwoord moeten worden in het partijprogram, maar als je een politicus uit Den Haag vraagt naar de belangrijke punten komt zo'n iemand vaak ook niet verder dan: "meer geld naar onderwijs en gezondheidszorg." Gewoon naar het lijsttrekkersdebat gaan Dennis, je moet niet op voorhand iemand uitsluiten, toch? Of zeg je de volgende keer tegen de interviewer: een journalist heeft recht op vragen, maar niet op antwoorden?

Droop | 08-03-22 | 06:54 | 1

Zo “vernietigend” was dat interview dus niet. Misschien is de wens de vader van de gedachte, wie zal het weten.

Gladiator Fap | 08-03-22 | 07:59
-weggejorist-
zokanhetookja | 08-03-22 | 06:34

Hij had het er nog iets dikker op kunnen leggen "U wilt gas gaan gebruiken. Dus u wilt de oorlog van Poetin in Oekraïne steunen? Bent u soms voor dode kindjes? Waarom moeten Oekraïense kindertjes van u dood meneer Bekkema? Daar geeft u vast geen antwoord op hè? Hè, hè?".

Mijn GS nick magnie | 08-03-22 | 02:33 | 2

Al dat gelul , de enige die de kachel lager zetten zijn degenen die het niet meer kunnen betalen!
Al die deugers verbruiken het meest

geenhakbar | 08-03-22 | 06:53

U geeft geld aan ontwikkelingshulp, u weet dat dat mogelijk in afrika in verkeerde handen komt, dat daar dan AK-47s voor gekocht worden en dat er dan kindsoldaten worden gerecruiteerd om naastgelegen andersdenkende volkeren worden vermoord. Dat weet u vast ook niet met uw goed gedrag!!! He, he?!!

antfukker | 08-03-22 | 07:55

Als je niet op de roze wolk met eenhorens leeft, ben je voer voor deugers.
Realiteit gaat er niet in.

Het leven is zwaar | 08-03-22 | 01:17

"In Den Bosch, Oss, Bernheze en Uden, waar Huisman zich op richt, zit FvD nog helemaal niet in de raad."

ehm... in de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen november in de gemeente Maashorst, waar Uden onderdeel van is, heeft de FvD welgeteld 1 zetel weten te bemachtigen....

DerBrabo | 08-03-22 | 00:26

Heerlijk, een kritische journalist bij een lokale omroep.
"Wij willen de onder steen boven!"
"Van wat dan?"
"Nou eh... van de financiën enzo."
"Daar is gewoon een website van."
Hahahaha

wapster | 08-03-22 | 00:21 | 2

Dit is een slechte journalist, die vol van FVD haat vooral zichzelf heel graag hoort praten en te onbeschoft is om iemand uit te laten spreken, wat een agressie heeft die sukkel in zich.

tsjajaja | 08-03-22 | 00:36

Poepprater vs relnicht: stront aan de knikker!

PaardenliefhebberVet | 07-03-22 | 23:38

Die Huisman is een lul en vooringenomen, maar die Bekkema is ook wel een echte droef. wat er daarna gebeurde is typerend voor de FvD.... mafkezen.

Behangdelul | 07-03-22 | 23:12 | 3

Huisman is niet vooringenomen. Hij had zich alleen maar goed voorbereid. Als Bekkema geen FVD-er was, was het netjes geweest om hem na 5 minuten een eervolle aftocht te gunnen. Dit soort nationaal socialistische halvegaren kan niet genoeg in de zeik gezet worden.

bdn01 | 07-03-22 | 23:56

@bdn01 | 07-03-22 | 23:56: ik dacht dat verwijzingen naar de 2e wereldoorlog tegenwoordig strafbaar zijn.

intrigant | 08-03-22 | 00:13

Pim Fortuyn zou allang zijn opgestapt als hij in zo’n kruisverhoor verpakt als interview terecht was gekomen…

Mark zit te Dutten | 07-03-22 | 23:10 | 1

Pim Fortuyn had op alle vragen een passend antwoord gehad en tegelijkertijd de interviewer flink te grazen genomen. Een soort van niveauverschil, zeg maar.

bdn01 | 08-03-22 | 00:42

Zoooo.. die man moet snel naar de landelijke tv, en dan graag alle politici zo aanpakken. Fijn om eindelijk iemand te zien die zich voorbereid heeft.

Specy | 07-03-22 | 23:10

Wat bleef die jongeman die voor zijn idealen de politiek in is gegaan heerlijk ontspannen tegen de hysterische kabouter die tegenover hem stond.

LinkeLotje | 07-03-22 | 23:02 | 1

De jongeman had niet in de gaten dat hij volledig onderuit werd gehaald. Zalig zijn de onwetenden.

bdn01 | 08-03-22 | 00:44

Enige wat DTV niet goed heeft gedaan is dat de Fvd’er geen langere microfoon heeft gekregen. Verder moet DTV een klacht tegen smaad indienen.

Wedergeboren | 07-03-22 | 22:33

Niet Uden naar Maashorst sinds 1 januari 2022.

Wedergeboren | 07-03-22 | 22:30

Hahaha. Wat een sloper. Als ik Patrick was, zou ik op het lijsttrekkersdebat zeggen dat ze ervoor gekozen hebben niet te verschijnen, naar aanleiding van het interview dat te zien is op hun site…

muppet020 | 07-03-22 | 22:20

Gemengde gevoelens hierbij. Ik vind die Patrick Huisman af en toe wel te agressief in het interview. Je krijgt het gevoel dat hij er echt op uit is om die Dennis Bekkema eens even te grazen te nemen. Het is niet dat hij gaandeweg doorkrijgt dat Bekkema maar weinig inhoudelijks te melden heeft en dan besluit hem eens op het rooster te leggen. Nee, hij is van het begin af aan vijandig.

Maar tegelijkertijd moet je ook constateren dat het gewoon prijsschieten is voor Huisman. Het is echt een deceptie. 'Laten we het over lokale onderwerpen hebben. Wij zijn voor de gekozen burgemeester.' Tja.

Tashtego | 07-03-22 | 22:18 | 3

Kijk eens meer interviews van Huisman. Het is zijn vaste stijl bij het interviewen van politici. Geen onderscheid tussen rechts en links.

Wedergeboren | 07-03-22 | 22:36

@Wedergeboren | 07-03-22 | 22:36: Als dat zo is hou ik niet zo van zijn stijl, maar is hij niet speciaal vooringenomen jegens het FvD. Waarvan akte.

Tashtego | 07-03-22 | 23:23

Patrick Huisman heeft talent, maar moet nog leren de tijd zijn werk te laten doen. Dan is het effect van een totale minkukel die zichzelf te kijk zet nog veel groter.

bdn01 | 08-03-22 | 00:46

Niet zo heel boeiend eerlijk gezegd. Ik vind die Patrick Huisman best wel een hysterisch mannetje, alleen al daarom lukte het me niet om langer dan 3 minuten te blijven kijken. Tja en FvD verder afzeiken is toch ook zonde van je tijd toch?

gnidegna | 07-03-22 | 22:14

Ach, het is wel duidelijk dat we sowieso niet op de landverraderspartijen moeten stemmen

menschdurfteleven | 07-03-22 | 22:03

Een stel gestoorde wappies die totaal van de wereld zijn. Vandaag sorak ik zo’n gestoorde natuurgenezerloper beweren dat de oorlog Rusland-oekraine in scene is gezet door Rutte en Willem Engel om zo de economie in europa te destabiliseren

apfelstrudel | 07-03-22 | 22:01 | 2

En jij gelooft niet.

Hondt | 07-03-22 | 23:45

Ongezien heb ik nog steeds liever Dennis dan Rutte.

RichardBandler | 07-03-22 | 21:57 | 1

Alleen maar omdat Rutte al 10 jaar aan de macht is en je nog geen dag Dennis gewend bent. Ik weet wel zeker dat je na 10 dagen Dennis alweer terug verlangt naar Rutte.

Inferi0r | 07-03-22 | 22:43

Goed verhaal. Een interview gaan houden terwijl je geen flauw benul hebt wat je uitspookt daar met een cut/copy verkiezingsprogramma. Dennis had anders geïnformeerd moeten worden.

Dhr. W. Anhoop | 07-03-22 | 21:53

Heeft iemand toevallig een linkje naar dat interview? Ben nu wel benieuwd.

Achenwee | 07-03-22 | 21:52 | 2

Ik denk niet dat het interview ergens terug te vinden is. Anders had Ronaldo al wel een linkje gegeven, denkt u ook niet?

2Little2Late | 07-03-22 | 22:03

Beste Achenwee, ik had een spontaan schuddebuikmomentje na het lezen van uw tegeltje.
Dank daarvoor.

eilende Zebra | 07-03-22 | 22:30

What fresh hell? Is het hele FvD-trollenleger ineens vrijgelaten ofzo? Nog nooit zulke FvD-huiliehuilie tegels gezien. Deed het zoveel pijn dat FvD wéér door het afvoerputje werd gespoeld zoals het hoort?

blikjegrolsch | 07-03-22 | 21:46 | 2

Als er iets is dat door het afvoerputje gespoeld dient te worden is het wel een blikje Grolsch.

intrigant | 08-03-22 | 00:34

Helaas grolsch, je afvoerputje loopt niet leeg! Niet geschikt om tegeltjes weg te werken.

dijkbewaker | 08-03-22 | 01:28

Heb het even geluisterd en die gozer houdt zichzelf redelijk overeind hoor. Niet dat je denkt "nou, daar ga ik eens lekker op stemmen." want er zit wel weer dat FVD conspiracy vernisje overheen, maar desastreus zou ik het niet noemen. Ik denk niet dat een andere politicus het veel beter zou doen dan deze meneer als ze zo onder handen genomen zouden worden.

IslamPislam | 07-03-22 | 21:40 | 2

Volgens mij was je pislam toen je hebt gekeken.

eilende Zebra | 07-03-22 | 22:34

De beste Dennis weet geen enkel uniek punt over zijn partij te benoemen en wordt er uitsluitend mee geconfronteerd dat zijn vodje partijpunten of allang gerealiseerd is of niet op gemeente niveau geregeld word.

Als je groep 8 van de lokale basisschool vraagt een politiek pamflet op te stellen en te verdedigen in den Bosch komt er meer uit.

Inferi0r | 07-03-22 | 22:50

goed artikel. lekker volwassen.

Ir. Wilhelmus | 07-03-22 | 21:33 | 5

Tering. Ik ben verder dan 2 minuten gekomen.
Okee dit is niet het meest frisse figuur, maar die uitgelopen bulldog die hem interviewt is net zo'n flapdrol.

Wat is nu het punt van Ronaldo?

Schwanzeleber | 07-03-22 | 21:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Een irritante vooringenomen linkse lul die een irritante doodnerveuze nobody interviewt met ingestudeerde Sjerrie teksten. Next.

Kaal-dik-en-lelijk | 07-03-22 | 21:24

Jeuzes, die lijsttrekker is 27?

IslamPislam | 07-03-22 | 21:21 | 1

Nog een paar jaar en dan is klaver ook zo oud.

peterdh | 07-03-22 | 21:43

Wat is Huisman daar, iemand die zich heel graag zelf hoort, zenuwachtig controle met hoge stem snel onderbreken. Beetje Feisler achtige echo's. Laat die jongen toch rustig zijn woord doen. Is tenminste iemand die het probeert, ongeacht partij.
Wat een ellende, journalistiek.
Hier een beetje rechtspraak van alle tijden, Feisler, korte versie.
www.youtube.com/watch?v=D3qsImhAswo

nobodiesunmighty | 07-03-22 | 21:18

Buiten het feit dat dit “interview” meer op een debat leek waarbij die Dennis niks terug mocht zeggen, vond ik het erg vermakelijk om te zien. Die vent weet werkelijk niets! Hij kan het waarschijnlijk goed vertellen in de kroeg tegen die anderhalve dronken paardenkop die naar hem wil luisteren maar daar houdt het toch echt op.

Snaajoe | 07-03-22 | 21:17

Ik zie dat het echte punt van het stukje door een groep reaguurders snel wordt overgeslagen en de aanval wordt ingezet op de interviewer.

Grote Smurf | 07-03-22 | 21:12 | 1

klopt. Het gelezene valt te lezen en hoeft niet overgeslagen te worden. Of het een aanval is. Het is een opmerkelijk interview, waarbij ik nog steeds niks weet van de geïnterviewde. Dus dat is: een interview. O.k.

nobodiesunmighty | 07-03-22 | 21:22

Lijkt een storm in een glas water. Overigens is de laatste jaren duidelijk hoe de Gelijkgeschakelde media Vooral de PVV uitnodigde voor een discussie en er 10 tegenover zaten die de PVV haten terwijl de gespreksleider continu de PVV er afbekt en de mond snoert. Daar tegenover staat Jinek die dol verliefd haar idool
Hillary Clinton interviewt als "journalist". Al die onfrisse journalistieke jaren bij elkaar opgeteld mag het minstens 10 jaar andersom gebeuren wil het een beetje in balans komen. Gewoon journalisten die een enkele uitgenodigde VVD, D66, Groen links, afbekken en de mond snoeren tegenover 10 FvD, PVV ers die alle ruimte krijgen om de tegenpool af te zeiken. Laten we het voor het gemak eens 10 jaar doen om weer een klein beetje de journalistiek daar te krijgen zoals het zou moeten zijn als spreekbuis van de bevolking in plaats van de extreem linkse shitzooi als journalistiek verkopen wat nu gebeurd.

dijkbewaker | 07-03-22 | 21:11 | 1

Je zou al zijn interviews eens moeten bekijken, hij doet zo bij alle partijen. Hij maakt het ze allemaal moeilijk, leest zich geweldig in en stelt hele goede vragen waar iedere lijsttrekker zweethandjes van krijgt.

Mickytjuh | 08-03-22 | 08:48

Één van de weinige GS artikelen die ik en helemaal heb gelezen, en het filmpje heb afgekeken en mij kostelijk heb vermaakt in die 20 minuten. Dank

me | 07-03-22 | 21:11

Ik vond dat die Dennis Bekkema het best aardig deed. Interviewer toont zich met zijn onderbrekingen niet geïnteresseerd in de antwoorden op zijn vragen. Maar hij zal wel weer deugpunten bij z'n vakbroeders gescoord hebben. Je wil als je bij een lokale omroep zit toch ook ooit een keer hogerop.

Boeser_Onkel | 07-03-22 | 21:07 | 1

Noem precies 1 ding weet Dennis best aardig deed? Als u dit al 'best aardig vind' weet ik niet wat uw eigen presentatie en onderzoeks skills zijn in de zakelijke sfeer, maar dat moet wel diepbedroevend zijn.

Inferi0r | 07-03-22 | 22:52

En die Patrick Huisman noemt zich journalist of interviewer of iets. Wil alleen zijn eigen mening aan anderen opleggen en populair doen. Typisch een hedendaags interview, interviewer is alleen geïnteresseerd in zijn eigen mening. Vreemd dat mensen naar dit soort onzinnige types kijken. "Ik stel de vragen, u geeft de antwoorden". Jammer dat alleen de vragen gehoord mogen worden.

WilhelmusCA | 07-03-22 | 21:02

Als de munitie op is, begint het moddergooien. Vervang “munitie op” desgewenst door “IQ afwezig”.

Klaas_de_Waal | 07-03-22 | 21:00

Wat een zeer irritante en slechte interviewer die Patrick Huisman. Verschrikkelijk; raast maar door. Ongeacht wat je van die FVD-er vindt, laat die man even rustig antwoord geven zeg.

Umpire | 07-03-22 | 20:55

dat is 27? ziet eruit als een 50-plusser die zwaar in de risicogroep zit.

Satria | 07-03-22 | 20:54 | 4

Zo hee

Diederik_Ezel | 07-03-22 | 21:27

27. Wat was er ook al weer met die leeftijd? * Jimi Hendrix opzetten doet...

Arnold Layne | 07-03-22 | 21:41

Verbaas me vooral dat hij getrouwd is. Jaloers.

Wedergeboren | 07-03-22 | 22:37
▼ 1 antwoord verborgen

Ik dacht dat FvD niet geloofde in Trial by Media?
Is dat dan alleen als ze het zelf overkomt, dat zal toch niet?

TheOtherWhiteMeat | 07-03-22 | 20:54

Maar ik dacht juist dat Baudet vond dat vrouwen eigenljk geschaakt of overrompeld moesten worden ofzoiets. Dat was hun eigen romantisch boreaal middeleeuwse sprookjesfantasie ofzo .
Ik zal wel een nuance gemist hebben

Shoarmamasutra | 07-03-22 | 20:53 | 1

Nope, maar dat is het landelijke beleid. Hier gaat het om lokaal beleid. /s

me | 07-03-22 | 21:08

Pffffff..... er is al zoveel vernietiging de laatste paar dagen.

ParaPiet | 07-03-22 | 20:50

Jeetje wat een wederzijds slecht interview, alsof Raymond van Barneveld met een Marc-Marie stemmetje vragen stelt.

Reebensteeltje | 07-03-22 | 20:43

Eerlijk gezegd vind ik dat interview niet zo slopend. Die Bekkema weert zich best goed.

Nikkelen_Nelis | 07-03-22 | 20:42

Dennis zit nog in de anti-vaxx corona complotten modus en heeft Ff een update nodig. Dat interview is beter dan slapstick. Hebben ze die vent uit het lokale gekkenhuis geplukt? Met z'n ongestreken hemd.

Diederik_Ezel | 07-03-22 | 20:42

Nou ja zeg, is het echt, nee toch, of wel, het zal je verbazen, tjonge, tjong, tjonge!!

Toki | 07-03-22 | 20:41

Heeft dit nog steeds met carnaval te maken?

Lorejas | 07-03-22 | 20:36

Het probleem met moderne journalisten is dat ze niet meer hun eigen mening en visie grotendeels achterwege laten. Uit laten praten ondanks kritische vragen zit er niet meer bij. Wat zijn de interviews in de jaren 60,70 en 80 een genot om terug te kijken.

Suncatcher | 07-03-22 | 20:34 | 1

Deze interviewer laat juist zijn mening thuis. Hij pakt zo iedere lijsttrekker aan. Mooi toch? genieten om iedereen te zien zweten

Mickytjuh | 08-03-22 | 08:50

Forum maakt het er ook zelf naar dat ze afgezeken worden

thanseeuwen | 07-03-22 | 20:34

Proef ik rancune?

Pekketrikker | 07-03-22 | 20:34

Ik begrijp niet zo goed wat er vernietigend is aan dat interview. Dat partijen worden uitgesloten is al lang geen nieuws meer. Sneu interview. Niet meer dan dat.

Leptob | 07-03-22 | 20:32

Hey, krijgen we geen 555 topic ipv deze mineure gekkigheid uit de regio?

hotmint | 07-03-22 | 20:31 | 1

Ah, dank u wel. Daar verder.

hotmint | 07-03-22 | 20:33

Ik ken Patrick Huisman persoonlijk, hij is een 1000% homo. Een relnicht zelfs. Dus als "vier vrouwelijke medewerkers" iets sexueels is, dan is dit ongelofelijk kansloos.

Heurtebise | 07-03-22 | 20:31 | 4

Ben jij dat Patrick?

me | 07-03-22 | 21:09

Is hij prive ook zon ontzettend irritante links woke betweter? Ik ben geen FVD fan maar wat een vreselijke figuur is die presentator..

JDMslut | 07-03-22 | 22:45

Ik zit ook al klaar met champagne en popcorn (de enige juiste combinatie in dit geval) om de afloop van deze hilarische vertoning gade te slaan.

Mickytjuh | 08-03-22 | 08:51
▼ 1 antwoord verborgen

Interviewer laat geen zin uitpreken, dan weet je genoeg, het is geen interview maar een aanval.

tattooboer | 07-03-22 | 20:30 | 2

Precies wat ik ook zag.

Professor Superhirn | 07-03-22 | 21:02

Inderdaad, heb geprobeerd het interview te kijken maar na 5 minuten afgehaakt. Er is geen zak van te volgen omdat die interviewer elke 5 seconden onderbreekt. Superirritant.

2Little2Late | 07-03-22 | 21:59

Ik ben geen FvD aanhanger of stemmer, maar ik vind dit FvD bashen en TDS (Tjerrie derangement syndrome) toch wel een beetje doorslaan. Ik ben ook gestopt met de TPO podcast luisteren, de anti Tjerrie rants overschreeuwen de overige items. Jammer, ik vond the podcast altijd erg vermakelijk en onderhoudend..

Rest In Privacy | 07-03-22 | 20:29 | 5

Mensen die een podcast van anderhalf uur niet meer kunnen luisteren omdat er 5 minuten Baudet wordt uitgelachen zou je sowieso moeten verbieden podcasts te luisteren. Of GS te lezen for that matter. Iets met heat and kitchen. Rants en snoeiharde stukken zijn gewoon niet voor mietjes. Ga lekker bij mamma op schoot Jip en Janneke lezen maar laat mensen die wel iets kunnen hebben met rust

blikjegrolsch | 07-03-22 | 21:50

Wat is er 'doorslaan' aan het aanpakken van een partij die constant de aanval op de rechtstaat en de democratie opent, uitsluitend propoganda verspreid en constant geweldadige dictatoriale leiders elders verheerlijkt.

Ik weet niet hoe je er theoretisch in kan doorslaan door zo'n verachterlijke partij teveel te bashen.

Inferi0r | 07-03-22 | 22:56

@Inferi0r | 07-03-22 | 22:56: u luistert misschien wat teveel podcasts. Welke van uw aantijgingen kunt u onderbouwen met een concreet voorbeeld?

intrigant | 08-03-22 | 00:24
▼ 2 antwoorden verborgen

"Tyrades" en "vanaf een jaartje vier/vijf Latijn" vond ik erg grappig, ad rem en scherp, want Thyerri´s eigen woorden, maar de rest van de opmerkingen haalt dat niveau helaas niet.

18konijn | 07-03-22 | 20:28

Als jullie zélf al alle reaguursels op jullie topic gaan schrijven, wat moeten wij dan nog?

pa_niek | 07-03-22 | 20:24

Beste 15 minuten in lange tijd...

da wizard | 07-03-22 | 20:23 | 1

Amen.

me | 07-03-22 | 21:10

Roy Donders aan de vrouw. Is dat typisch Brabants die Heaumeaux genezing? Dat gaat naar Den Bosch toe, zoete lieve gerritje. En dat voor een Tilbo.

Lukiluuk | 07-03-22 | 20:22 | 1

ander facial hair en de vrouwtjes vallen als rijpe natte vruchten.

AntiZanicz | 07-03-22 | 20:52

Wat een slachtoffers zijn het ook he, geef die gasten een lolly en een knuffel

menage | 07-03-22 | 20:20 | 1

Of een paar zetels, als we toch aan het uitdelen zijn.

intrigant | 08-03-22 | 00:25

Allemaal leuk en aardig, maar wat ik me dan afvraag hè, is hoe het interview was met de Bossche FvD-lijsttrekker Dennis Bekkema. Ik denk constructief.

Kameraansteker | 07-03-22 | 20:19 | 2

Ja, dat vraag ik me ook af, hoe zou dat interview zijn geweest. Misschien dat Geenstijl even kan linken.

Grote Smurf | 07-03-22 | 21:07

@Grote Smurf | 07-03-22 | 21:07:
Ach ja, hè. Natuurlijk. Goed idee!

Kameraansteker | 07-03-22 | 21:43

Boeie, ik vind het kartel vele malen kwalijker!

MoslimMolen | 07-03-22 | 20:19 | 1

Zeker ook 'liever Poetin dan Rutte' maar wel lafjes hier wonen en niet in Rusland omdat je weet dat je hier zulke stoere dingen ongestraft op Internet kan zetten?

Inferi0r | 07-03-22 | 22:57

Flikker toch op (ik ben homo dus mag dit zeggen!) Heel dat FVD boycotten, stelletje mafketels en ophitserts daar.

Crematorium-de-Asbak | 07-03-22 | 20:18 | 8

Humpf. Niet eerlijk. Ook niet als ie weer eens door de grenzen van geduld gaat?

Lorejas | 07-03-22 | 20:43

Goed hoor, iedereen is op de hoogte. Mooi gebruik gemaakt van je voorrecht, ga je nu maar op een andere roze site vermaken, lijkt me beter.

JDMslut | 07-03-22 | 22:47

Moet je ff zijn andere interviews met lijsttrekkers van, laten we zeggen, linkse partijen kijken. Hier is geen partijtje anti FvD debet aan hoor

Mickytjuh | 08-03-22 | 08:53
▼ 5 antwoorden verborgen

Derrie Bidet moet opgepakt en weggestopt worden

Rariteitenkabinet | 07-03-22 | 20:15 | 2

Liever zou het het hele zootje naar een goelag gaan. Enkeltje. Niet alleen Vlad is van het pad

AntiZanicz | 07-03-22 | 20:51

Thierry wordt vaak ten onrechte verweten een fascist te zijn. Sommigen van zijn tegenstanders doen niet eens moeite om hun fascistische neigingen te onderdrukken.

intrigant | 08-03-22 | 00:44

Den Bosch.

Wanneer wordt het bij Vugchdt gevoegd?

Kaas de Vies | 07-03-22 | 20:15

Nee. FVD Block#

Crematorium-de-Asbak | 07-03-22 | 20:13

Sorry Ronaldo, maar deze sla ik echt even over.
Duizelig..

Ruimedenker | 07-03-22 | 20:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland