achtergrond

Geenstijl

LIVE om 11:00: het KNMI-klimaat-eindtijdrapport

Niet gelezen want verschijnt pas om 12:00 maar we zijn wel alvast tegen

Want ongetwijfeld is het een soort nationale Nieuwsuur-interpretatie van het IPCC-rapport (dat zelf juist helemaal niet alarmistisch was). Het KNMI schrijft: "Als gevolg van klimaatverandering verandert het gemiddelde klimaat, maar ook de kans op extremen. Bovendien kunnen extremen anders veranderen dan gemiddelden. De kans op extreme neerslag kan bijvoorbeeld toenemen, terwijl de gemiddelde neerslag afneemt. (...) De KNMI-klimaatscenario’s zijn gebaseerd op dezelfde bronnen als van het IPCC, het klimaatpanel van de Verenigde Naties."

Klimaatwetenschap is natuurlijk helemaal geen wetenschap, maar gewoon een soort astrologie voor hoogopgeleide blanke mensen wier psyche niet om kan gaan met een gebrek aan causaliteit. En de tarotkaart-legging van vandaag zal uitmonden in vier nieuwe klimaatscenario's. "Hogere temperaturen, een sneller stijgende zeespiegel, nattere winters, heftigere buien en kans op drogere zomers. Daar moeten we volgens de KNMI'14-klimaatscenario's, in de toekomst in Nederland rekening mee houden." Dat was dus 2014, en editie 2021 belooft meer van hetzelfde, maar dan met nog meer geveinsde urgentie, omdat dit nu eenmaal de laatste beschavingsbrede mythe is waar het Westen zich door gedragen en verheven voelt.

Enfin, zowel de chat als reacties staan UIT in de bovenstaande livestream dus uw bijdrage wordt er niet op prijs gesteld.

UPDATE: KNMI stelt verwachte zeespiegelstijging naar boven bij. Het wordt nu 1,2 meter ipv 1 meter. Dat betekent dat alles voor niets is geweest. Nieuwe rampkaart ⬇️

opmerkelijk

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.