Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bulderlachen om "Diversiteitspuzzel" in StamCafé

Zelfs ambtenaren van De Lieve Stad begrijpen er geen fuck van.

Alstublieft, het complete programma 'Inclusie en Diversiteit' van de gemeente Amsterdam (stad van hoop). Kost wat, heb je ook wat. Alleen, wat precies? Ja pijlers als: "Inclusie - Inclusieve werkcultuur" en "Pijler Diversiteit - Vergroten representativiteit". Dat ligt voor de hand, maar wat te doen met "Overkoepelende thema's"? Of: "Programma aanpak"? Welk programma, welke thema's? En wat is die rare paarse stip in het midden? 

Wie zijn "Draagvlak: netwerken ambassadeurs (lol) directies stadsdelen collega’s" precies en wat doen ze in het midden van die rare cirkel? Wat is "inclusieve matching" (in godsnaam) en waarom staat "TNO-onderzoek behoud en doorstroom medewerkers met een niet-westerse migratieachtergrond" (waar ligt eigenlijk de grens van het 'Westen'?) bij "inclusieve matching, behoud, doorstroming"? WTF is een "dwarskijksessie of rondetafelgesprek"? Waarom klinkt "Introductie training over inclusie trekkers actieplannen" zo doodeng? Is "inclusieve inkoop" serieus bedoeld? 

"Tussen wal en schip" klinkt dan weer wel erg herkenbaar voor de gemeente Amsterdam. Maar vooral: wat zijn al die kleurtjes in die vakjes? Hoezo is iets wat in Q4 2021 pas begint nu al een 'activiteit in uitvoering'? "Om dit te bereiken is zowel een sprint als een marathon nodig". HAHAHAHA. De gemeente Amsterdam en 'sprinten'! Wat een doodzieke cynische grap. 

Aangezien we van de introductievideo ook al niks wijzer werden, al LOLden we om "niet vragen hoe iemands weekend was is ook een vorm van ongelijkheid", laten we het maar aan de reaguurders over. Opdracht: schrijf een essay met als openingszin het bloedstollend dystopische "Er heeft te lang een gevoel van vrijwilligheid rondom de thema’s inclusie en diversiteit geheerst" en leg in je essay uit wat die rare cirkel hieronder betekent (grote versie hier), hoeveel belastinggeld dit allemaal kost en waarom je dus nooit maar dan ook echt nooit GroenLinks moet stemmen. 

Goede inzenders maken kans het hele subsidiebedrag teruggestort te krijgen op de bankrekening door oud-wethouder Pieter Hilhorst (PvdA). Succes! 

Nou vooruit. Hier nog iemand van regenboog

Reaguursels

Inloggen

Die "infographic" is om zand in de ogen te strooien, om te suggereren dat de heren en dames geen heren en dames meer zijn maar beste reizigers, samen op weg naar een hoger doel. Maar wat is dat doel eigenlijk? Dat is volstrekt onduidelijk. In het vod wordt tig keer "inclusie en diversiteit" gepredikt, maar wat het is weet niemand precies, waarom het er niet zou zijn en met zachte dwang moet worden opgelegd, wie weet. Het is een folder vol met wollig taalgebruik, vol herhalingen ook, steeds suggererend dat er noodzaak is tot verandering en dat er werkelijk substantiële veranderingen gaan plaatsvinden, mar concreet wordt het nergens. Je voelt dat er iets mis is, precies zoals `Ellie en Rikkert dat decennia geleden zo mooi konden zingen, "er is iets mis maar je weet niet wat het is". en dat jij, medewerker, deel van het probleem bent en daarop wordt aangesproken, gedwongen gaat worden om anders te denken en anders te doen, maar je weet bij God niet wat je boven het hoofd hangt. Er wordt een emmer ambtelijke Woke-taal over je heengegoten, maar de zinnen vallen uiteen, de woorden reken af tot letters en je blijft enkel met de vraagtekens achter.
"Inclusie en diversiteit" moet de norm worden, zo lezen we, en dan is eigenlijk de toon al gezet. Wat het ook is, die "inclusie en diversiteit", het moet en zal door de strot van elke medewerker worden geduwd.
Het is, zo leren wij, geen kwestie van zomaar een beetje diverser personeelsbeleid, een neger omdat het moet, een gehandicapte extra omdat het moet, een transgender of twee meer, nee, het gaat veel dieper. Dat voel je aan de enge woorden die opduiken, woorden zoals "ontregelen" van gewoonten waardoor "schuring" optreedt, of "trainingen" en "interventies". Kennelijk moet er getraind worden en moet er geïntervenieerd worden om gewoontes te breken. "We maken medewerkers bewust van hun eigen rol" staat er, en je voelt aan dat er met die rol wel iets mis zal zijn dat middels training en interventie gecorrigeerd moet gaan worden. En ja hoor, er komen "dialoogsessies" om "discriminatie en institutioneel racisme" aan de orde te stellen. De folderschrijvers komen, zo lijkt het, inmiddels lekker op stoom en de BLM-kraan kan inmiddels open: het gaat om "pesten" en "micro-agressie" en "discriminatie", en het heeft verband met het historische feit dat "de Black Lives Matter­beweging grote bijval kreeg".
En dan gaat de kraan weer dicht en wordt de druk erop gezet.
"We willen dat medewerkers onderwerpen als inclusie, vooroordelen, uitsluiting en discriminatie met elkaar bespreken. Daarvoor is het belangrijk dat we hen trainingen geven zodat ze leren hoe ze dit goed doen." Aha, verplichte trainingen. "Er zijn uiteindelijk cultuur­ en gedragsveranderingen nodig." Aha, je weet het nu, je gedraag zal onder de loep worden gelegd en er zal volgens die nieuwe norm op je gedragingen worden gecorrigeerd. Het gaat om "voordelen" en "achterstanden", gevolg van de "intersectionaliteit" van "identiteitskenmerken", om veronderstelde privilege's dus.
Gaat het wellicht om een door derden op een middagje gegeven traininkjes? Nee hoor, alles moet op de schop, men wil "inclusie onderdeel maken van bestaande trainingen", aan te vullen met "thema’s als (on)bewuste vooroordelen en vooringenomenheid (bias), zelfbewustzijn en/of privilege".
Wie niet wil is de lul, maar met de verkeerde "identiteitskenmerken" is men sowieso de lul want men wil een "voorkeursbeleid invoeren".
Iedereen mag, zo belooft de folder, zijn eigen "actieplan" ontwikkelen, maar van vrijheid is, zo leren we even verder, uiteraard geen sprake. "Experts van buiten de organisatie toetsen de kwaliteit van de actieplannen."
Nou, medewerkers, van harte gefeliciteerd. Als je wilt weten wat je te wachten staat, lees dan "White fragility" van Robin DiAngelo. Dan weet je dat je bij voorbaat schuldig bent en gevierendeeld gaat worden.
"We are The Woke. You will be assimilated. Resistance is futile."

Schoorsteenveger | 24-06-21 | 16:26

"De spelers van het Nederlands Elftal waren alleen maar met voetbal bezig", totdat de KNVB de spelers informeerde over Hongarije. Kortom ... het komt niet uit de spelers, ze doen wat de KNVB zegt. Wijnaldum: "We zijn blij dat de KNVB ons erop heeft gewezen, want we waren alleen met voetbal bezig". Dus die KNVB haalt spelers uit hun concentratie om ze te belasten met het verplicht maken van politieke statements. Als dat niet prestatieverhogend werkt ... nos.nl/collectie/13781/artikel/238643...

Watching the Wheels | 24-06-21 | 12:29

En daar betaal ik dan gemeentebelasting voor? Het bestuurscollege heeft die belofte wel ingelost: "U zal meer belasting gaan betalen!" Ik ben benieuwd naar de groene envelop van dit jaar.

Rhenium | 24-06-21 | 11:33 | 1

ga toch weg uit die kutstad, dan.

Jan Lange3373 | 24-06-21 | 12:02

Zodra in de nabije toekomst (die niet ver meer is) de inclusieve mensen van kleur in de meerderheid zijn, zijn zij de eersten die de blanken op grote schaal gaan discrimineren en achterstellen. Let maar eens op.

Colin.Fart | 24-06-21 | 11:15

Haha... over het weekend gesproken. Ik ken een minimaal één Surinaamse man die er absoluut niet van gediend was dat zijn collega's vroegen hoe zijn weekend was. De man in kwestie behoort tot de grote groep die altijd in Amsterdam_Zuidoost (Bijlmer) heeft gewoond en waarschijnlijk kort voor 1975 (Surinaamse onafhankelijkheid) naar NL kwam. Dat is een categorie mannen die het hele NL-ritueel van maandagochtend vragen hoe iemand's weekend was maar een verwijfd ritueel vonden en wat nog erger is: volstrekt doorgeslagen bemoeizucht. Zijn commentaar: 'het gaat mijn colleg's geen bal aan wat ik in het weekend heb gegeten'.
Lol... en de Amsterdamse gemeentesecretaris denkt nou echt inclusie te bevorderen door 'mensen met een migratie-achtergrond' (newspreak) te vragen hoe hun weekend was?
Typsch weer zo'n goed bedoeld idee waarbij mensen als een eenvormig onderdeel van een groep worden gezien.

Amsterdamsko | 24-06-21 | 10:49

Memvis is nog steeds vrijgezel en sinds zijn tijd in Manchester is hij niet meer met een vrouw gezien.
Zou hij soms......

Rest In Privacy | 24-06-21 | 10:42 | 3

Jeffrey Depay, inmate in Groningen.

van Oeffelen | 24-06-21 | 10:46

Ik heb hem altijd al iets gays vinden hebben, maar dat heb ik wel bij meer van die overcompenserende 'macho' mannetjes. Probleem is dat, als het al zo was, ze het never nooit zouden toegeven. Heb hetzelfde trouwens ook altijd vermoed bij een Ziyech. Zou toch mooi zijn als er wel een keer een echte topvoetballer tijdens zijn carrière uit de kast kwam.

Quantum Suicide | 24-06-21 | 12:00

Heb ernstig de indruk dat er ietwat teveel ambtenaren in de hoofdstad zitten. Dit is ultieme verveling.

Rest In Privacy | 24-06-21 | 10:28

Diversiteit en verbinden twee absolute linkse kreten die een vervolg zij op het nog verder uithollen van het zelfstandig handelen en denken van mensen. Hebben ze jarenlang de zieligheidsindustrie over de bevolking uitgestrooid, die ervoor gezorgd heeft dat het gezonde verstand van velen compleet is verweekt; gaan ze nu verder met het verder naar het linkse invloedsbeeld modelleren van uw doen en laten. Mensen die daar achter staan zijn op jonge leeftijd al behoorlijk seniel, en laten zich als slachtvee naar het linkse altaar dragen. Deugende wereldverbeteraars, daar zijn er al enkele miljoenen van, die elk hun eigen wereld voor zich zien van roze brillen, bloemetjes en bijtjes en voor wie de realiteit veel te zwaar is, dat kunnen ze niet aan. Zo zie je maar hoe een opvoeding naar dat model een product oplevert dat te zwak is om op eigen benen te staan.

Broadsquire | 24-06-21 | 10:11

Qua programma planning weergave best leuk gedaan. Eerlijk is eerlijk. Wat natuurlijk eng is: wat is precies het doel en te verwachten resultaat van dit programma en welk ‘probleem’ gaan ze precies aanpakken? En waarom is dan dit de beste oplossing voor dat probleem?

richardsp1 | 24-06-21 | 09:59

In Amsterdam is zeiken ondertussen wildplassen geworden.

grapo | 24-06-21 | 09:31

Alle foutdenkenden moeten naar de goelag voor omscholing!

Dima Beeline | 24-06-21 | 09:25 | 1

Veenhuizen maar weer opengooien?

Zenzeo | 24-06-21 | 10:05

Constaterende, dat inclusie en diversiteit door elkaar en/of altijd samen worden gebruikt, verzoek ik om er één woord van te maken, te weten: inclursiteit, en gaat over tot de orde van de dag.

Indiener:

John McClane | 24-06-21 | 09:20 | 2

Diversiclusie bekt lekkerder.

Zenzeo | 24-06-21 | 10:06

Met een nieuw toezichthoudend orgaan: de Inclusitie.

thijs4419 | 24-06-21 | 11:00

We zitten in een periode van klimaatcommunisme en diversiteitscommunisme. Het heeft alle trekken van een communistiche revolutie op het informatievlak en opgedrongen gelijk zijn. Bog nyet!

Dima Beeline | 24-06-21 | 09:19 | 1

Het wachten is op de showprocessen, waar 'verdachten' zullen worden beschuldigd van 'formalisme' (zie Sovjet-Unie)

Zenzeo | 24-06-21 | 10:07

Individuele casuïstiek is een pleonasme. Zegt wat over het niveau van de opstellers van dit gedrocht.

Hollandmix | 24-06-21 | 09:15 | 1

Mngt retoriek. Klinkt lekker, betekent niets

richardsp1 | 24-06-21 | 10:00

Met wat LSD op is die cirkel best logisch.

bitterpete | 24-06-21 | 09:14

Fakking imbeciel. Dat is dit alles. Helemaal van het padje af daar. Werkelijk onbegrijpelijk.

Zalluf | 24-06-21 | 09:13

Wie heeft zich verslapen vandaag? Negen uur = negen uur verdomme.

Leptob | 24-06-21 | 09:11 | 1

Bier was veel bier gisteravond ja. Verdomme. En waar is mijn espresso!

grapo | 24-06-21 | 09:15

Een spannende marathon is pas echt spannend als hij eindigt met een sprint. Waarna de verliezer de winnaar feliciteert en zich zonder te drammen (over de betere schoenen van de winnaar bijv.) voorbereiden gaat op de volgende marathon. (Of besluit dat hij m/v/o niet meer meedoet omdat een marathon te ingewikkeld voor hem is. Overigens is de winnaar niet gegarandeerd van eeuwige roem maar kan hij er zeker van zijn dat er betere lopers zullen komen. Lopers die er, net als hij keihard voor trainen om te winnen. Niet lopers die voor spek en bonen mee mogen doen vanwege zielig ofzo.
Verder is iedereen die in Amsterdam een marathon gaat lopen sowieso een mietje. Doe eens de Iron Man. Met je inclusiviteit. Kudt.
Oh ende goeiemorgen. Espresso. Nu.

grapo | 24-06-21 | 09:09 | 10

@grapo | 24-06-21 | 10:29:

Ah natuurlijk Nijmegen....
Dat was geen marathon maar de vierdaagse.
Moet nog even wakker worden.

Rest In Privacy | 24-06-21 | 10:41

@grapo | 24-06-21 | 10:46:

Mijn koffie is sterker dan espresso.
Strong enough to defend itself zou Tom Waits zeggen.
Zou best nog een keer mijn 15de marathon willen lopen maar denk niet dat het er nog van komt.

Rest In Privacy | 24-06-21 | 10:56
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik zou nooit bij de overheid kunnen werken. Ik zou mijn lachen niet in kunnen houden.

Quib | 24-06-21 | 09:08

toen ik opgroeide was juist 'exclusief' wat men nastreefde. Exclusieve vakanties, exclusieve horloges, exclusief btw.

small_town_dude | 24-06-21 | 09:05 | 1

Vakanties zijn nu all-inclusive. Voor 'exclusieve' horloges worden mensen nu afgeschoten.
En BTW, tja die moet ik elke drie maanden overmaken naar de BD.

grapo | 24-06-21 | 09:19

Overigens wel weer gelachen met de NPO vandaag.
nos.nl/artikel/2386387-eerste-trump-a...
twitter.com/JackPosobiec/status/14077...

Letterlijk een oma veroordeeld voor verboden toegang. Overigens valt me op dat de Nederlandse MSM het Amerikaanse rechtssysteem niet zo goed begrijpt. En helaas het Amerikaanse volk ook steeds minder.

In Amerika zijn rechtszaken duur, veel particulieren kunnen dat niet betalen. De DOJ, als ze besluiten tot rechtsgang, kan een procedure jarenlang rekken. Vaak probeert de DOJ en de rechter de zaak te laten eindigen in een plea bargain. Dus dat de verdachte schuld bekend voor een lager strafbaar feit in ruil voor het laten vallen van een hoger strafbaar feit. Of het minimum aantal dagen cel accepteert ipv gokken op vrijspraak wat jaren kan duren en vele tienduizenden dollars kost.
Granny hier koos eieren voor haar geld. Net als de McCloskey's overigens, die riskeerden hun wapenvergunning voorgoed kwijt te raken als ze een rechtsgang riskeerden. Nu hoefden ze slechts boetes te betalen en een mea culpa te doen.

Voor de geïnteresseerden hier een masterclass in propaganda.

"De bestorming van het Capitool vond plaats na een toespraak van toenmalig president Trump in de buurt. In het Capitool werd op dat moment de verkiezingsnederlaag van Trump bezegeld. Bij de rellen kwamen vijf mensen om het leven, onder wie een politieagent. Tegen zo'n vijfhonderd mensen die bij de bestorming aanwezig waren zijn uiteenlopende aanklachten ingediend."

Eerste zin impliceert dat na een oproep in een speech van Twamp duizenden MAGA fanboys het Capitool bestormden. Het is waar dat hij die dag een paar km verderop een speech gaf, maar toen waren al een paar duizend Twamp "supporters" bij het Capitool. Er waren misschien 100k demonstraten die dag in DC, voor de beeldvorming. De meesten stonden dus niet bij het Capitool.
Anyway later bleek dat een groep zich had gevormd bij het Capitool. Twamp gaf hierop een aparte toespraak op internet en tv waarbij hij opriep dat de demonstranten naar huis moesten gaan. Dit werd overigens gecensureerd op social media en jijbuis.

Tweede zin klopt... grotendeels? De kiesmannen waren bijeengekomen en hadden hun stem uitgebracht en bevestigt in congres. Hiermee werd de verkiezingsnederlaag van Twamp niet bevestigd maar de verkiezing van Sleazy Joe bevestigt. Curieuze keuze van woorden maar goed.

Derde en vierde zin. Hiermee impliceert NPO dat Twamp's gewelddadige toespraak leidde tot rellen waarbij 5 mensen om het leven kwamen. Hij heeft dus letterlijk een toespraak voor/net tijdens de bestorming gegeven dat demonstranten naar huis moesten gaan (wat dus gecensureerd werd).
Anyway van de 5 mensen is 1 doodgeschoten door een agent, het slachtoffer heet Ashli Babbit. Ik heb de beelden gezien waar ze door een deur liep waarop een agent om onbekend reden meteen haar doodschoot en terug trok. Waarom de agent schoot is onbekend. Er zijn veel onduidelijkheden over het gedrag en opdrachten van de WPD die dag. Overigens had Twamp aangeboden om de national guard in te zetten, maar dit werd door de stad geweigerd.
De andere bekende dode was officer Brian Sicknick. Hiervan werd gemeld dat hij was doodgeslagen met een brandblusser. Echter is dit allerminst zeker, zijn moeder verklaarde dat hij een dag later aan een hartstilstand was overleden en niet gewond was geraakt tijdens de rellen. Zijn lichaam werd wel door Nancy Polosi gebruikt voor propaganda doeleinde en lag geopenbaard in Congres.
De overige 3 doden zijn nooit bekend gemaakt en kan er niks over zeggen.

Zo genoeg getypt voor vandaag maar u ziet hoe effectief propaganda werkt.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 09:04 | 2

Het is heel verleidelijk om manipulaties te gebruiken als het verschil tussen verkiezingen winnen en verliezen heel minimaal is. De macht, hè. Helaas hebben leugentjes wel degelijk uitwerking. Welkom in de neergang!

ratelaar | 24-06-21 | 09:10

Ik weiger te geloven dat die sightseeing mensen in het capitool woedende Trump aanhangers waren, maar eigenlijk gewoon caught in the act. Misschien gek gemaakt door Trump en zijn 'steal-retoriek', wellicht van plan bij het Capitool stennis te trappen maar ik denk niet dat er veel (wellicht 100 wat gewelddadiger types) echt dachten: wij gaan naar binnen om die gasten een lesje te leren. Bewijs: veel 'normale' mensen opgepakt en nu voor het hekje. Kijk naar de beelden, selfies, rondkijken.

Het kan zomaar gebeuren he. Je bent op de verkeerde plek op het verkeerde moment. Op die manier heb ik ook wel eens tussen een ME charge op het plein voor de Arena gezeten. Was echt niet de bedoeling, maar als er zo'n paard op je af komt ga je echt wel rennen. Lijkt heel spannend, is eigenlijk alleen doodeng...

BBRDWR | 24-06-21 | 09:15

Mijn kleinzoon: "Opa, ik vind dit geen leuke doolhofpuzzel, ik kan die niet tekenen want ik zie het konijn en de wortel niet"

pa_niek | 24-06-21 | 09:03

Voor al dat geld en die moeite en vrolijke kleurtjes, hoeveel m/v/x zullen dit plakaat bestudeerd hebben in al z'n groezelige details? Fuck toch eens off!

inCol | 24-06-21 | 08:56

ze doen het niet voor de Amsterdammers, ze doen het voor de bühne. Waar ze zelf op zitten. Dat voelt lekker, pluimen in alle kleuren van de regenboog in je reedt steken.

small_town_dude | 24-06-21 | 08:56 | 1

Ja. En het is ontzettend gevaarlijk, want het geeft allerlei mogelijkheden tot ellende in een later stadium. Want over een tijdje gaat genoteerd worden dat jij iets uit homohaat of racisme hebt gedaan en kun je je baantje bij bedrijf X of Y vergeten. Dan gaat het niet om bewezen feiten, maar om de perceptie van het slachtoffer. Waar iedereen aan voorbij gaat is dat homo's queers, transgenders, zwarten en andere minderheden ook gewoon eikels kunnen zijn. Net als doorsnee meerdheidsmensen. We gaan toe naar victim-allways-right... maar alleen als het slachtoffer bruin of nichterig genoeg is. Doodenge ontwikkelingen. Het gaat toch gewoon goed man... Gezeik.

BBRDWR | 24-06-21 | 09:02

Ik heb de rebus opgelost: "Poep valt naar beneden". Hou de prijs maar.

TheseDays00 | 24-06-21 | 08:54

Geen drukte om maken mensen. Doordat de ambtenaren erg druk zijn met dit soort fratsen zijn ze de hele elektriciteitsvoorziening van amsterdam vergeten. Doordat het netwerk veel te licht is en de laadpaalplaatsing, zonnepanelen- en windenergievoorziening in gevaar komt krijgen ze heel veel andere problemen waardoor dit plan, zoals zovele voorlopig in de onderste la verdwijnt. Na nieuwe verkiezingen hoor of lees je er niets meer van.

pa_niek | 24-06-21 | 08:50

Maar welk kleur zakdoek draagt Rob Jetten in zijn kontzak? En is het links of rechts? Vragen, vragen…

eerstneukendanpraten | 24-06-21 | 08:42 | 2

Staat Jetten nog wel in de arena? Hoor er weinig meer van.

Leptob | 24-06-21 | 08:49

@Leptob | 24-06-21 | 08:49: schijnt maanden geleden al op vakantie te zijn gegaan naar Iran.... zonder zijn vriendinnetjes....

Hollandse_blauwe | 24-06-21 | 08:54

Het gif dat hier en in de landen om ons heen niet in de benzine mag zitten en er dus wordt uitgehaald, wordt gewoon weer gemengd door de benzine voor Afrika. Zucht, dat vind ik eigenlijk toch best kutstreken.
nos.nl/l/2386386

Leptob | 24-06-21 | 08:41 | 3

Kwaadaardigheid in zuiverste vorm.

hoejeheette | 24-06-21 | 08:54

Daarom komen ze misschien ook wel massaal hier naartoe.

Quib | 24-06-21 | 09:10

Enerzijds wel, anderzijds mag het wettelijk gezien weer omdat de grenswaarden van bepaald contaminanten in Afrika veel hoger liggen dan in Europa. Denk eraan dat alles een gif is; alleen de dosis bepaalt of je er ziek van wordt (Wet van Paracelsus)

Drs.Bruutil | 24-06-21 | 09:14

"Er heeft te lang een gevoel van vrijwilligheid rondom de thema’s inclusie en diversiteit geheerst" Daarom is ons doel, de paarse stip, om gidsstad portland achter na te gaan, onlangs is er nog een gemeente delegatie uit Venice beach San Francisco teruggekomen. Ook een bijzonder interessante reis, we wachten met spanning het verlag af en wat we kunnen leren van het omarmen van thuis- en daklozen.

ratelaar | 24-06-21 | 08:40 | 2

Venice Beach in SF? Of Los Angeles? Maar hoe kan Venice Beach als voorbeeld dienen. Het is een strook boulevard vol junks.

Zalluf | 24-06-21 | 09:17

@Zalluf | 24-06-21 | 09:17: Daar gaat het niet om. Er is lekker gevlogen, gelachen, met een paar bedelaars gepraat, er is schuld van Trump geroepen, lekker divers veganistisch gegeten en komboecha gezopen. Daarna een inlcusieve orgie in een luxe resort (waarschijnlijk van Trump) waarna de charter weer terug naar NL is geknald. Thuis weer lekker foei roepen en elkaar afgeilen op Twitter. Wie niet mee was is exclusief!

Dima Beeline | 24-06-21 | 09:23

Ik ga een tijdelijke klus doen bij een gemeente. Daar werd tijdens voorgesprek gegrinnikt dat ik als 40+ witte man heel goed was voor de diversiteit. Best pijnlijk.

Quantum Suicide | 24-06-21 | 08:39 | 1

Als ze weten dat je reaguurder bent heb je kans dat je daar scènes gaat meemaken zoals in the body snatchers.

Dirk III | 24-06-21 | 09:02

Ik heb eigenlijk maar een vraag aan al die CRT fanboys in de politiek en bestuur. Betekent """diversiteit""" en """inclusiviteit""" dat Geertje stemmers welkom zijn? Dat ook meer Bidet stemmers worden aangenomen?

Want iets zegt me dat de diversiteit in gedachtes nogal schraal is, en de werkplek exclusief gericht is op bepaalde heersende opvattingen en moraal.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 08:39 | 1

nee, diversiteit van meningen en opvattingen is juist niet gewenst, althans niet als het van een blanke man komt. Een Turk of Surinamer mag er eerder ongepaste meningen op na houden natuurlijk.

small_town_dude | 24-06-21 | 09:03

Blijft natuurlijk t zoveelste gedrocht wat er van uitgaat dat je 180 monoculturen tot 1 cultuur kan maken. En niet te vergeten de islamitische monocultuur. Ze hebben wel enorm hun best moeten doen om het niet 1 grote Blanken-bash wedstrijd te laten worden, want dat was de originele opzet. maar goed, dat het tussen Turken, Ghanezen, Suri's, Hindoestanen, Molukkers, Marokkanen, en de andere 170 monoculturen onderling ( ook ) niet zo lekker loopt daar gaat dit gedrocht dus de oplossing voor zijn?

Shortganger | 24-06-21 | 08:38

Er staat ‘inclusie’ maar ze bedoelen eigenlijk ‘exclusie’: hoe minder blanken, hoe beter!

JackStick | 24-06-21 | 08:37 | 2

Dat uberhaupt typen is het bewijs dat u een rassies bent in hun ogen. Want ja bigot witten zijn de bron van alle ellende. U bent nog niet voldoende bekeerd.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 08:41

"Er heeft te lang een gevoel van vrijwilligheid rondom de thema’s inclusie en diversiteit geheerst" .
Dit en daarnaast o.a. die wereldvreemde reclames met gedwongen 'salt and peppa' gezinnetjes in reclames, BLM knielen, slavernij museum, KOZP, omnoemen van straten en ga zo maar door heeft een averechts effect.

Der Schnitzeljäger | 24-06-21 | 08:36

Deze kaart is gevonden tussen de paperassen van Adolf Hitler.
Als het helemaal mis zou gaan in de bunker, zouden de Nazi’s zich weer herenigen via de minderheden. Deze minderheden door de blanke elite op secundaire posities plaatsen en van bovenaf besturen. Missie bijna voltooid.

Hiram | 24-06-21 | 08:33

"niet vragen hoe iemands weekend was is ook een vorm van ongelijkheid".
Is er nog iemand die de bestuurders van Amsterdam serieus neemt? Zo ja, dan is die ook rijp voor het gesticht!

Rationa | 24-06-21 | 08:30

3,5 miljoen voor het oplossen van een fictief probleem! En nergens de garantie dat dit verbranden van geld ook maar ergens een beetje voor de burgers beter functionerende organisatie oplevert.
Als meneer de Boer niet lekker in zijn velletje zit met de organisatiecultuur van de gemeente 020 dan kan hij altijd zijn geluk beproeven bij een andere werkgever. Ik zie niet in waarom dat voor mevrouw Yuksel in de basis anders moet zijn.
Het gemakkelijk moralisme van groenlinksers gecombineerd met het totale gebrek aan schaamte in de omgang met bestuurlijke verantwoordelijkheid blijft me tot op de dag van vandaag verbijsteren.

sweet_spot | 24-06-21 | 08:26

Oh, de gekte kan nog even doorgaan hoor. We hebben gehad, dolle mina's, flower power, baas in eigen buik, provo, witte fietsen enz. enz.

meneer Q | 24-06-21 | 08:19 | 1

Baas in eigen buik, provo? Relatief onschuldig want daar kon je voor kiezen niet aan mee te doen. Hier gaat het er om dat je als 'witte' geen/minder kans maakt om te gaan werken bij de gemeente (etc). Die keuze wordt dus voor jou gemaakt.

Risingson | 24-06-21 | 08:53

Dit betekent dat Amsterdam de eerste zwarte transgender burgemeester krijgt. Het stadhuis en de ambtswoning op de Herengracht worden in de regenboog kleuren geschilderd. De lage ambtenaren krijgen slaven uniformen aan. Daar gaat Halsema persoonlijk voor zorgen.

Breakdance | 24-06-21 | 08:14

Kijk je naar de legenda van die cirkel ( gewoon een simpele tijdlijn) dan zijn de lichte kleurtjes ‘activiteiten geimplementeerd’. Tuurlijk joh. WAT heb je dan bereikt? En het zal ook wel ontbreken aan KPI’s.

Risingson | 24-06-21 | 08:09 | 1

Wat je dan bereikt hebt is dat de “activiteiten” zijn “geïmplementeerd”. Het doel is de reis, niet de bestemming. “Bezig zijn met het onderwerp” noemen ze dat.

Muxje | 24-06-21 | 08:16

Don’t shoot the messenger. Los van de aard en nodeloze hoeveelheid van inhoud, heeft deze vormgever er goed aan gedaan om een radiale strokenplanning te gebruiken om toch enigzins het overzicht te kunnen behouden

BASinnic | 24-06-21 | 08:02 | 1

Wat je “overzicht” noemt. En het maakt de lettertjes piepklein. Wel geschikt voor een poster.

Muxje | 24-06-21 | 08:12

Ik stel voor een nieuw Nederlands woord:
"diversiteitsclown".

meneer Q | 24-06-21 | 07:56 | 1

Ha, ha, ha, mijn dag is weer goed, dank je

JeanDragage | 24-06-21 | 08:02

Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar wat er in het slipje van de gekleurde 'dame' op de foto hangt. Is het wel een mevrouw?

Rest In Privacy | 24-06-21 | 07:54

Ambtenaren hebben uren lang zitten tekenen en kleuren. Gelukkig is het zo ingewikkeld dat niemand het begrijpt. Dat is vermoedelijk ook de bedoeling.

Rest In Privacy | 24-06-21 | 07:50 | 1

Het komt er geloof ik op neer dat mensen van kleur in de directie moeten zitten.

Reaaalist | 24-06-21 | 09:51

Rutger Groot Wassink’s andere miljoenen verslindende plan is ook al mislukt: uitgeprocedeerde illegalen onderbrengen in de duurste wijken van Amsterdam en weer van voren af aan beginnen met hun kansloze verhalen.

Madame Poitiers | 24-06-21 | 07:50 | 2

Groot Wassink is toch de Amsterdamse Lenin?

Rest In Privacy | 24-06-21 | 07:51

Gaan in Amsterdam nu nog alle kade/grachten muren/wallen hersteld/ renoveert worden? Of wordt er gewacht op enkel divers werkvolk?

william7055 | 24-06-21 | 07:45

Diversiteit is geweldig. We hadden ooit een rode poes, een witte kat, een bruine poes, een zwarte kat, een wit hondje en een lichtbruin hondje. Ook een bruine hamster en goudkleurige vissen. En een zwarte vis maar die ging al snel drijven.

Leptob | 24-06-21 | 07:25 | 4

Onze duitse herder is ook divers. Van wit op de buik tot zwart op de rug en alle tinten daar tussenin. Wij noemen haar Angela.

Schriever | 24-06-21 | 08:02

Vroeger hadden we een zwarte hond. Was voor alles en iedereen lief zelfs voor katten. Maarrr Marokkanen die vloog zij aan. Dan was ze niet te houden. Onze hond was dus bepaald niet woke.

Xbitt | 24-06-21 | 08:11

Kon niet zwemmen, zeker?

Trekhaas | 24-06-21 | 08:39
▼ 1 antwoord verborgen

Dacht altijd kan het nog gekker worden?
JA DAT KAN!

meneer Q | 24-06-21 | 07:18 | 1

Het onbehagelijke gevoel bekruipt mij dat een groepje charlatans hier heel veel gemeenschapsgeld voor krijgt.

De verwarde man | 24-06-21 | 07:12 | 1

Precies, de kunst is om met iets of met een gevoel dat leeft in de inclusiewaaier te komen. Pas je in één van de kleurtjes dan krijg je én gemeenschapsgeld en deugwerk. Wanneer je ook nog een onderwerp vindt waarvan je weet dat het iets of het gevoel er altijd zal zijn dan is je kostje gekocht. Dan kun je tot je pensioen geld vangen en deugen zonder dat je af kunt worden gerekend op resultaat. Het is immers altijd de schuld van anderen en niet jouw vakmanschap en inzet.

Graaier | 24-06-21 | 07:54

Maar wat als er geen neger, homo of wandelende chromosomen grabbelton voor je wil werken?
Mogen dan wel alleen witte mannen achter de vuilniswagen, op de knieën klinkers in de straat kloppen of onder water lassen? Of moeten voornoemde inclusiviteits eisers dan worden omgeschoold?

Andersdenkend | 24-06-21 | 06:27 | 1

De andersgetinten zijn de nieuwe adel.

J.Cash | 24-06-21 | 07:43

The ordells - Sippin a cup of coffee
/WAyZ4ct5IVo

nutsniet | 24-06-21 | 06:09

Toen ik vroeger tekeer ging sliep ik wel 7 uur per nacht.
Maar de laatste tijd is 4 a 5 uur lang.
Dus moet er weer iets gebeuren in het leven.
En dat gaat het ook.
De tijd van niets doen is voorbij.
En bovendien raakt m´n geld sneller op dan verwacht.

jaja | 24-06-21 | 04:31 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
jerrytyre | 24-06-21 | 04:15

De zorg in ziekenhuizen wordt nu ingehaald.
Succes voor iedereen die morgen van aambeien wordt verlost.

jaja | 24-06-21 | 04:05 | 3
-weggejorist-
jerrytyre | 24-06-21 | 04:07

Jee, invasie van voor mij vreemde nicks.
Nou ja vooruit: welkom welkom welkom in mijn…

TheOne48 | 24-06-21 | 04:02 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen
-weggejorist-
skim | 24-06-21 | 03:58
-weggejorist-
skim | 24-06-21 | 03:46
-weggejorist-
skim | 24-06-21 | 03:38
-weggejorist-
gebruikesrnaam123 | 24-06-21 | 03:24 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Er zijn vannacht veel uien actief.

Jan Dribbel | 24-06-21 | 03:20 | 5

@Jan Dribbel | 24-06-21 | 03:32:
Nee man, ik neem je wel eens in de zeik, maar ik vind het echt leuke probleempjes.
Je vraagt er gewoon een beetje om om lullig te reageren.
Mooi toch?
Is Kelffhonderd mijn vriendje?

TheOne48 | 24-06-21 | 03:38
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
gebruikesrnaam123 | 24-06-21 | 03:17 | 3

'Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara (Gujarati: Stone Town, Sultanaat Zanzibar (nu: Tanzania), 5 september 1946 – Londen, 24 november 1991), was een Britse rockmusicus. Hij werd bekend als de zanger en 'frontman' van de groep Queen en groeide uit tot een van de populairste rockartiesten en popzangers aller tijden.[1] Hij stond bekend om zijn extravagante podiumpersoonlijkheid en zijn explosieve optredens. Hij staat ook te boek als de man met een stembereik van vier octaven, wat buitengewoon is voor een mannelijke zangstem.
De Parsi 'Perzen', bewoners van Pars) zijn een Zoroastrisch volk dat in India woont. Zij vormen een Iraans-Indiase geloofsgroep die afstammen van de zoroastriërs uit het voormalige Sassanidische Rijk van Perzië. Zoroastrisme was de heersende religie van het Perzische Rijk vanaf de tijd van Cyrus de Grote (ca. 600 - 530 v. Chr.). Het geloof wordt ook wel het parsisme genoemd.<-- Wiki

www.youtube.com/watch?v=Z3w5gVM_4y8

drs.Nee | 24-06-21 | 02:59 | 6

@gebruikesrnaam123 | 24-06-21 | 03:07: Hoorde ooit een DJ op de radio "de Nijs" uitspreken met een fluittoon op de "s", ik lag dubbel. Ik doe het af en toe expres met alle "s"-een in een zin, mijn vrouw wordt er gek van en dat maakt het alleen nog maar leuker.

Sneerpoets | 24-06-21 | 06:50
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
gebruikesrnaam123 | 24-06-21 | 02:59 | 1

Ik vind Caroline Van Der Plas een leukerd.
Maar ze moet niet op me gaan zitten, dan ga ik dood.

jaja | 24-06-21 | 02:58 | 2
-weggejorist-
gebruikesrnaam123 | 24-06-21 | 03:09

Ze is een verademing. Ik hoop dat ze blijft zoals ze is.

Waar-is-niets | 24-06-21 | 08:21
-weggejorist-
qsiqno | 24-06-21 | 02:42
-weggejorist-
qsiqno | 24-06-21 | 02:34 | 11
▼ 11 antwoorden verborgen
-weggejorist-
qsiqno | 24-06-21 | 02:26
-weggejorist-
qsiqno | 24-06-21 | 02:13 | 1
-weggejorist-
dusverliefd | 24-06-21 | 02:00

Weltrusten allemaal, hier een stukje diatribe over al dit gezeur.https://youtu.be/-BCgyhl676Y

Zuma | 24-06-21 | 01:59 | 1

Walter Bouterse (kleinzoon van) heeft zelfmoord gepleegd met een pistool toen hij op zijn rug lag in bed in zijn huis in Paramaribo Noord.

Twee Jeetjes | 24-06-21 | 01:58

En toch was vroeger alles beter, we raken een beetje overbevolkt als aarde en willen dan ook nog allemaal op 1 plek wonen.

Chet Baker - Almost blue
www.youtube.com/watch?v=z4PKzz81m5c

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 01:54
-weggejorist-
dusverliefd | 24-06-21 | 01:44 | 1

Ik ga naar mijn nest. Eigenlijk zit ik er al op en probeer die laatste kutvlieg dood te slaan. Daarna ga ik maffen.
Slaap lief allemaal.

K1100 | 24-06-21 | 01:40 | 3

Truste K

TheOne48 | 24-06-21 | 01:41

Dank 48, zo'n klein campertje en vier heb ik er al vermoord, één is over en die wil blijven leven. Maar die gaat er ook aan.
Out.

K1100 | 24-06-21 | 01:46

@Lorejas | 24-06-21 | 02:02:

Vertel dat aan de Nederlandse mensen van 35 die nog steeds wachten, al 15 jaar.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 02:04

Het is volkomen absurd.

Lorejas | 24-06-21 | 02:07

Er is helemaal geen woningtekort, er zijn gewoon teveel mensen. In plaats van meer woningen bouwen moeten we het probleem van de andere kant aanpakken. Die Georgia Guidestones zijn zo gek nog helemaal niet.

Hangtietsmurfin | 24-06-21 | 08:10
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
dusverliefd | 24-06-21 | 01:28 | 1
-weggejorist-
dusverliefd | 24-06-21 | 01:25 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Ga.aan.je.werk., stelletje k**ambtenaren,
-
Geen cent te kort gekomen door corona, iedere maand braaf op tijd je volledige salaris uitbetaald krijgen van ons allemaal - en dat flik je dít?
-
Ga doen waarvoor je betaald wordt!!!

bisbisbis | 24-06-21 | 01:22 | 1

Dat doen ze toch?

opblaasschaap | 24-06-21 | 07:06

Er heeft te lang een gevoel van vrijwilligheid rondom de thema’s inclusie en diversiteit geheerst. Dat is nu voorbij. Amsterdam moet anders. Minder wit, minder man en minder cisgender. Minder, minder, minder, maar dan legaal, mogelijk gemaakt in de stad van de liefde.

Waarom moet Amsterdam anders?
Amsterdam heeft veel bereikt in de afgelopen eeuwen. Zie de rijkdom rond onze grachten, de kunst in onze mooie stad en de aantrekkingskracht die het heeft over de hele wereld. Maar pas op, wees niet te trots. Achter de façade van onze statige grachtenpanden schuilt onrecht, pijn en verdrukking.

Met een allesverslindende witte cismannelijke VOC-mentaliteit heeft Amsterdam de wereld een stuk slechter gemaakt. Amsterdam was geen liefde, geen hoop, geen gelijkheid en geen rechtvaardigheid. Amsterdam was kolonialisme, slavernij en roverij.

Maar dat wordt nu anders. Onder aanvoering van de partij van liefde en hoop gaat Amsterdam boete doen. Elke Amsterdammer? Nee, natuurlijk niet. Het is immers de witte cisman die het leed heeft veroorzaakt. Die zal bloeden, zoals hij anderen heeft laten bloeden. Maar niet langer meer. “No more”!

Hoe zal hij bloeden?
De galg? het hakblok? de muur? Nee, dat zijn witte cismanoplossingen. Amsterdam kiest anders. Amsterdam is een safe space voor iedereen. Dat kan alleen als alle anderen gehoord worden. Daarom investeert Amsterdam in andere geluiden. Geluiden waar een eerlijke prijs voor wordt betaald aan de ervaringsdeskundigen, aan de onderdrukten van de slavernij die nu hun stem kunnen laten horen.

Dit heeft geresulteerd in een kleurrijk palet aan maatregelen om Amsterdam minder wit, minder man en minder cisgender te maken. Samen kunnen we dit. Welke maatregelen we precies nemen is hierbij niet belangrijk. Wel dat we een grote groep onderdrukten een stem, een doel en een inkomen kunnen geven. Hiervoor is een mooie kleurrijke plaat gemaakt. Een symbool van diversiteit en inclusie en vooral van hoop met inwisselbare thema’s waar we voor gaan. Thema’s die gaandeweg verder ingevuld zullen worden door de verhalen die we bedenken. Niet door achterhaalde rede en logica. Dat zijn ook maar meningen. Wij schrijven een nieuwe waarheid. Een intersectionele waarheid omdat het moet.

Hoe gaat Amsterdam dit betalen?
We onderkennen het leed van de nieuwe Amsterdammer. Die gaan we helpen. Amsterdam is vooruitgang en verlichting. De provinciën zullen volgen. Daarvoor hebben we de staatsruif. De witte belastingbetaler uit de provincie gaat betalen zoals hij dat ook deed in onze gouden tijden. Sommige dingen veranderen we niet. Voor de Amsterdammer.

Liefde en hoop kan je niet kopen, je kunt er wel voor kiezen. Amsterdam heeft gekozen. Voor diversiteit en inclusie. Maar niet voor de witte cisman. Wij verstoten u niet, maar u heeft hier niets meer te zoeken. U mag elders kiezen. Vaarwel!

We (zij/hen/hun/die/het) Amsterdam

SamV | 24-06-21 | 01:18 | 2

Zoiets he. Lijkt me aardig te kloppen.

The-loopy-cowboy | 24-06-21 | 06:56

Wauw, u schrijft echt goede marketing teksten!

Trekhaas | 24-06-21 | 08:46
-weggejorist-
ikwachthierwel | 24-06-21 | 01:09 | 3

Alle figuren in cirkels zijn mandala's. En je weet hoe het met mandala's werkt, je begint, maakt een rondje, gaat dood, in de herhaling.

Amsterdam is in dit proces aan het doodgaan.

Fulminator | 24-06-21 | 01:06
-weggejorist-
ikwachthierwel | 24-06-21 | 01:05 | 3

Sinds 1 juni op Netflix Startup.
Drie seizoenen en 10 afleveringen per seizoen.
Begin morgen aan het derde seizoen.
Ik vind het de beste serie die ik ooit gezien heb.

jaja | 24-06-21 | 01:04 | 5

@jaja | 24-06-21 | 01:12:

Ga hem meteen even aanzetten zodat het algoritme hem onthoudt..

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 01:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Regenboog heeft Brexit geloot lees ik. Oh jee, dat betekent dus niet alleen regenboogvlaggen maar ook EU-vlaggen en stadions verlicht in de EU-vlag.

Freezzz | 24-06-21 | 01:04

Bizar, Verbijsterend, Kafkaesk. Wat heeft deze waanzin de belastingbetaler gekost?

bisbisbis | 24-06-21 | 00:59 | 1

En wat gaat het nog kosten? Geraamd is een 34 miljoen. Maar dat betekent conservatief geschat ongeveer het dubbele. Maak gebruik van deze subsidiegenerator:
mijnsubsidies.amsterdam.nl/TriplEform...
Aanvragen dus. Vereniginkje inschrijven in kvk. Woorden te gebruiken: discriminatie, inclusiviteit, diversiteit, ontregelen, klankbordgroep, genderneutraal, deradicaliseringstraject, lhbtiq+, kansengelijkheid, institutioneel, toegankelijkheidsagenda, bias, privilege. Indien feminisme dan islamitisch. Veel racisme gebruiken, maar uitsluitend in conjunctie met niet westerse migratieachtergrond. Pas op daarbij niet Surinamers en Antilianen uit te sluiten.

Mazzelstof | 24-06-21 | 06:26
-weggejorist-
gebruikersnaam12 | 24-06-21 | 00:57

Wu-Tang Clan had er meer moeite mee:
https://youtu.be/S2S0zu3M0rY

smdyasc | 24-06-21 | 00:59

mooi

prins_flip_da_luxe | 24-06-21 | 01:30

De Selvera’s - Twee Reebruine Ogen
https://youtu.be/FgNsL8ljxxU

smdyasc | 24-06-21 | 00:51

met niet-Westers bedoelen we zeker: niet-Blank oftewel MmeK (mensen met een Kleurtje) danwel mensen van een kutgeloof.
Want letterlijk niet-Westerse oosterlingen als Jappen of Oost-Europese Russische immigranten zullen dan wel niet worden voorgetrokken?

Hemmenaar7 | 24-06-21 | 00:48

Regenboog is door lees ik, jammer, had het wel leuk gevonden als de Hongaren Regenboog uitgeschakeld hadden.

Freezzz | 24-06-21 | 00:46 | 6

@Freezzz | 24-06-21 | 00:59:

De gemiddeld media is gewoon een slaaf van de zittende macht.

Het kan gewoon niet dat je zo'n dubbele moraal hebt als journalist tenzij je gewoon in dienst bent van die lui. Wereldwijd zo in Westerse media, zelfs Michiel Vos (schoonzoon van Nancy Pelosi) gaf toe dat de pers veel milder is tegenover Biden dan tegen Trump.

Hoezo, waarom milder ? Gewoon de misstanden van je verdomde overheid opschrijven, wie er ook zit.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 01:12

@P-unit | 24-06-21 | 00:51: Waarschijnljk ook van Boss, net als damals! Alleen zijn de applicaties nu niet in het rood!

Tikkie Terug | 24-06-21 | 01:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Resistance is futile

Odin | 24-06-21 | 00:44 | 2

Een soort van DDOS aanval van gebruikesrnamen dus.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 00:46
-weggejorist-
gebruikersnaam12 | 24-06-21 | 00:58
-weggejorist-
gebruikersnaam12 | 24-06-21 | 00:43 | 3

plop, dit gaat waar over ?

newray | 24-06-21 | 00:32 | 1

trio met lesbieenes ?

newray | 24-06-21 | 00:36

Hahaha. Vandaag ben ik zwart maar morgen ben ik wit....wie ben ik?

Sexopolis | 24-06-21 | 00:31 | 6

Een damsteen ? Loper, koning of toren ?

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 00:36

Mijn geld?

Sinterbikske | 24-06-21 | 00:36
-weggejorist-
gebruikersnaam12 | 24-06-21 | 00:40
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
jahsiah | 24-06-21 | 00:28

Die van Ram Jam vind ik iets leuker, maar inderdaad let zeker op je gas. Heb ik bij meer bandjes. Ongemerkt ga je meetrappen en voor je het weet rijd je tweehonderd terwijl die bak van mjj maar net de 170 aantikt.

K1100 | 24-06-21 | 00:32

@K1100 | 24-06-21 | 00:32:
Stel dat het omgekeerd gaat. Als je het gas intrapt krijg je andere muziek.

kloopindeslootjijook | 24-06-21 | 00:56

Focking 10 voor half één, en de eierboer die zelf al de zeventig gepasseerd is, komt hier nu net de straat in gereden om eieren te verkopen. Als ie dat nu eens overdag zou doen had ie misschien al met pensioen kunnen zijn.

Sinterbikske | 24-06-21 | 00:24

Als ze het zo moeilijk maken, dan komt er dus niets van terecht en dat weet men, daarom is het zo moeilijk gemaakt.

Peerkeoud | 24-06-21 | 00:24
-weggejorist-
jahsiah | 24-06-21 | 00:24

Heb de dames een keer ontmoet, ze traden op in de Brabanthallen waar ik werkte. Na het optreden een behoorlijke tijd met hen zitten praten, erg toegankelijk, had ik niet gedacht. Ze hadden ook hun kinderen meegenomen, die profiteerden gelijk van een europatoer. Sister sledge - lost in music m.youtube.com/watch?v=HiVBS6ffsNw

Sinterbikske | 24-06-21 | 00:21 | 1

Dat is wel mooi, mooie herinnering.

Freezzz | 24-06-21 | 00:27

Een heerlijke zomeravond, de lekkerste buitenzitavond.
Temperatuur is perfect.
Helaas moet ik aftaaien.
Morgen om 8.30 naar de mondhygiëniste.
Peuken genoeg, maar m’n wijn is op.
Amsterdam zet zichzelf weer eens voor lul, met een compleet achterlijke cirkel, denkende dat alles om Amsterdam draait.
Een handvol debielen, in een stad van 1 miljoen, die denken te kunnen bepalen wat de 16 miljoen anderen moeten denken.
Een handvol…. Pakweg een paar honderd debielen.
De arrogantie, de simpelheid.
En maar klagen dat de rest buiten Amsterdam het niet begrepen heeft.
En dan woon ik op slechts 35 km van dat gehucht.
Ik heb gewoon medelijden met die mensen zonder eigen mening, uitzonderingen daar gelaten.
Ik heb sowieso medelijden met mensen die zich verheven voelen.
Welterusten.
Xxx

Ruimedenker | 24-06-21 | 00:21 | 4

Doei..

jaja | 24-06-21 | 00:55
▼ 1 antwoord verborgen

Het mooiste nummer dat de Communards gemaakt hebben: For a Friend - https://youtu.be/u08O_CdEm1M

smdyasc | 24-06-21 | 00:20

Oh ja: Ceterum censeo Amstelodamum esse delendam.

Arnold Layne | 24-06-21 | 00:16

Ofra Haza, klinkt gewoon spannend, avontuurlijk, 1001 nacht en een beetje Conan the Barbarian, gewoon lekker jaren ‘80, toen drempels nog kuilen waren. m.youtube.com/watch?v=ZRnzTTYk7_Q

Sinterbikske | 24-06-21 | 00:16

Dus ik vraag nog mag ik binnen roken?
Niet dus. Wil je dan die peuk uit je kut halen.

dumfel | 24-06-21 | 00:13

Aan de ene kant krijg ik de neiging om heel erg te gaan huilen, aan de andere kant krijg ik zin om even mijn agressie af te reageren, maar om na middernacht een bijl te pakken en te gaan hout hakken in de tuin, lijkt mij niet zo een goed idee. Ik denk dat ik maar lekker mijn bed in duik en morgen weer vroeg ga opstaan, uurtje naar de fitness en dan aan het werk.
Triest is het wel.

Arnold Layne | 24-06-21 | 00:13

Een jaar of 5 geleden moest er toch een transgender toilet komen in elke horecazaak in Amsterdam?
Nooit meer iets over gehoord.
Wat is dat toch?

jaja | 24-06-21 | 00:08 | 3

'In de krachtsport zie je dat mannen die vrouw worden, voor de vrouwen gaan... andersom zie je het niet. Da's wel heel raar...
En dan komt er een biologische man die er als transgender met alle medailles vandoor gaat.
Fucking bananas...'
v.a. minuut 30
soundcloud.com/bertbrussen/tpo-podcas...

drs.Nee | 24-06-21 | 00:36

@drs.Nee | 24-06-21 | 00:36:
En bovendien geen ik welgeteld 1 transgender.
Wellicht zijn er families of vriendenclubs waar het er van wemelt.
Ik betwijfel het.

jaja | 24-06-21 | 00:58

@jaja | 24-06-21 | 00:58:
Minderheden definities:
'Kleine groep in een samenleving, die andere gewoontes en een andere cultuur hebben. In Nederland gaat het om gastarbeiders en andere groepen allochtonen. Bijvoorbeeld Surinamers, Antillianen, Molukkers, Turken, Marokkanen, enz.'
www.encyclo.nl/begrip/minderheden

Bovenstaande info is al jarenlang achterhaald.
Dankzij kabinetten Rutte zijn in de 4 GS andere gewoontes en een andere cultuur in Nederland meerderheid en autochtone Nederlanders minderheid.

drs.Nee | 24-06-21 | 01:07

Die hele Amsterdam-casus doet me denken aan een Yes Prime Minister aflevering waarin het ambtelijk advies om de overheid af te slanken neer kwam op het inhuren van nog meer ambtenaren om dat te regelen.
De ambtenarenkaste creëert haar eigen werkgelegenheid gelijk de priesterkaste van weleer met een hoop blablabla.
En de politiek mag die baantjes dan weer vergeven aan deelraad-stementrekkers als John Leerdam en Fatima Elatik.
Die bestuurlijke vernieuwing zie ik nog steeds niet gebeuren.
Bananenrepubliek.

Abject | 24-06-21 | 00:06 | 1

Ik vond dat vroeger wel een leuke serie. Ik zag een tijdje geleden nog eens een keer, nu wetende dat het geen fiction is maar het er zo echt aan toe gaat in de politieke top. Vond het een stuk minder leuk.

Freezzz | 24-06-21 | 00:21

hoe hoog is de schuld van die stad?

pejoar | 24-06-21 | 00:05 | 1

In miljoen €:
Inkomsten: 6.940,6
Uitgaven: 7.122,3
Tekort: 181,7 miljoen
Dat was in 2020. Vermoed dat het dit jaar nog erger zal worden.
www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/...

Deksmaat | 24-06-21 | 00:30

Wel gaaf dat dat hele regenbooggedoe in de bajes nergens voor nodig is. Bubba was al kleurenblind nog vóór D66 het sein gaf. Iedereen mocht die zeepjes oppakken.

JvanDeventer | 24-06-21 | 00:05

Lang niet gehoord,
Nickelback - How You Remind Me [OFFICIAL VIDEO]
m.youtube com/watch?v=Aiay8I5IPB8
Puntje dus.

K1100 | 24-06-21 | 00:05 | 3

Woh! Hier heb ik een hele goede herinnering aan! Carnaval, Theater Bis, Carola, damestoilet, prinsessen jurk, euro kit, condoom automaat.

Sinterbikske | 24-06-21 | 00:46
-weggejorist-
jahsiah | 24-06-21 | 00:22
-weggejorist-
jahsiah | 24-06-21 | 00:31
▼ 2 antwoorden verborgen

We gaan de groepen afbakenen die erbij moeten horen, inclusief.
Briljant.

kloopindeslootjijook | 24-06-21 | 00:01

Sorry Bertus, dat cirkeltje maakt mij duizelig, dus een essay zit er niet in.
Steek die subsidie dan ook maar in jouw BrusBillen.
Ik ben benieuwd naar de inzendingen, dat wel.
Succes aan alle ADHD klanten die deze cirkel wél kunnen ontrafelen.
Xxx Bert! No hard feelings.

Ruimedenker | 23-06-21 | 23:56

Snap er niks van. Nou ja, tussen wal en schip, dat ken ik.

Deksmaat | 23-06-21 | 23:56

Ben nogal cynisch ingesteld. Hoop dus op GB als EU kampioen.

Dubbelepunthoofd | 23-06-21 | 23:52 | 2

U weet... ach laat ook maar. You know.

dumfel | 23-06-21 | 23:55

Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland samen; dat moet lukken.

Nuuk | 23-06-21 | 23:55

Opgedrongen diversiteit is racisme...

T. Rammel(l)an(d)t | 23-06-21 | 23:52

Geen alibi ?

"Daarnaast is Muiden Chemie bekend geworden doordat de fabriek, onder leiding van toenmalige directeur Wouter de Vries, vader van Peter R. de Vries, onderdeel was van het kruitkartel dat in de jaren tachtig via valse bestemmingen kruit leverde aan Iran en Irak, die met elkaar in oorlog waren"
bron:wiki

Bibop | 23-06-21 | 23:49

Sowieso is een aantal termen tot exclusieve woorden gemaakt door onjuist spatiegebruik. Zal wel vertaald zijn uit het Amerikaans. Amateurs….

Quichegerechtigde | 23-06-21 | 23:48

De schijf van 5! Hoe inclusief is het om al die miljoenen PVV en FvD stemmers toe te laten tot bestuur en regering!

funkyd | 23-06-21 | 23:48

Zelfs met een Heineken shirt aan is het bokkoud.

dumfel | 23-06-21 | 23:46
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik snap die McAfee wel.

Normpje | 23-06-21 | 23:40 | 4

@Normpje | 24-06-21 | 00:00:
Ik loop maar wat te kudten.
Ik snap ‘m ook wel.
75 jaar en een bak ellende in het vooruitzicht.
Houd dan de eer maar aan jezelf.

Ruimedenker | 24-06-21 | 00:05

McAfee heeft zich niet verzelfmoord.

A.I. van Dee | 24-06-21 | 00:14
▼ 1 antwoord verborgen

Tonny Eyk Orchestra en Letty De Jong - Chanson Pour Milan (1973)

dumfel | 23-06-21 | 23:39

Nu zijn buurt wordt ontruimd vanwege de vondst van een explosief op het Buikslotermeerplein en hij door de bouwstop toch even niks te doen heeft besluit onze getergde held om weer eens een bezoek te brengen aan de provincie, meer specifiek Winterswijk, alwaar een van zijn oude vrienden resideert. Een paaseitje, en dat zo dichtbij, toch best wel een beetje heidens voor op de maandagochtend mijmerde onze held schuldbewust.

Bovengenoemde vriend, die zijn dagen slijt als conservator van het in de kelder van het statige Winterswijkse raadhuis gevestigde NSB-Museum, had hij al geruime tijd niet gezien na een ernstig voortsudderende onenigheid over de vraag of het spelen met tinnen soldaatjes nog wel van deze tijd was. Zijn eigen kinderen mochten op de gemengde school ‘’Het Deugkompas’’ alleen nog maar spelen met gezichtloze regenboogpoppen en fantasiedieren, echter in het Oosten was men nog iets conservatiever en werd er zelfs bij de padvinderij nog ‘’Verover de Vlag’’ gespeeld!
Naar verluid werden er in die contreien bij tijd en wijle zelfs nog wel eens babies geboren met een kaal kopje en een gestrekte rechterarm!, waar dan de hele Achterhoek vol van is en de voltallige redactie van ‘’de Gelderlander’’ al cirkeltrekkend weekendbijlages en themaspecials over volpent als ware een nieuwe messias uit de schoot van Annabel geworpen! Alsof Prins Bernhard Friedrich Eberhard Leopold Julius Kurt Carl Gottfried Peter Graf von Biesterfeld opnieuw wordt geboren, zo uitzinnig enthousiast is

Shredder | 23-06-21 | 23:37 | 4

haha

Roze_bril_drager | 23-06-21 | 23:40
▼ 1 antwoord verborgen

Amsterdam, het nieuwe Baltimore.

Roze_bril_drager | 23-06-21 | 23:37

Ondertussen bij de Zuiderburen,

Een 99-jarige bewoner van de tweede verdieping zou tijdens een aanval een andere rusthuisbewoner van 75 om het leven hebben gebracht.

De verdachte rusthuisbewoner werd maandag door de politie opgepakt. De man werd maandagavond voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent. Hij werd aangehouden en overgebracht naar de gevangenis.
bron: HLN

Bibop | 23-06-21 | 23:37 | 3

Die krijgt levenslang.

Ruimedenker | 23-06-21 | 23:39

Dat jonkie van 75 draaide keiharde Stones om 3 uur 's nachts, en die oudere jongere trok het niet meer.

J.P.Drapeau | 23-06-21 | 23:59

Als het ineens met bakken uit de lucht valt kan je brakke internet er dan ineens uit knallen? TP Link aangezet, kost euros maar wat een snelheid.

K1100 | 23-06-21 | 23:36 | 2

Als het een draadloos netwerk is op 2,4 GHz, dan is dat zeer goed mogelijk. Water absorbeert energie van deze frequentie namelijk en dat wordt omgezet in warmte. Magnetrons werken ook op deze frequentie en die werken door het verhitten van water.

ZOMG | 24-06-21 | 00:05

@ZOMG | 24-06-21 | 00:05:
Bedankt voor de uitleg. Slechter inet heb ik nog nooit gehad. 5kb/s is het wel en dan staan er hier maar een paar mensen. Linkjes klikken is een onmogelijkheid, duurt uren. F5en duurt een eeuwigheid. Gratis inet ja, pffff...

K1100 | 24-06-21 | 00:25

Het wordt pas echt leuk als je als hoogblond en blauwogige slechts een aanstelling kunt krijgen voor 0,42 omdat anders de diversiteit uit t evenwicht raakt.

Schadenfreude | 23-06-21 | 23:31

Dat nooit GroenLinks stemmen dat is wel een punt ja. Is eigenlijk ooit opgehelderd wie er verantwoordelijk was voor die bomkoffer in aanbouw in het partijkantoor van GroenLinks? Er zitten nu nog mensen in de tweede kamer of in het bestuur van GroenLinks die daarbij betrokken waren. Vreemd wel dat Mark Rutte bommenleggers niet uitsluit.

Sinterbikske | 23-06-21 | 23:30

Wat een heerlijke gekleurde regenboogvrouw.
Zei iemand daar “likken”?

Ruimedenker | 23-06-21 | 23:29

Het zal trouwens allemaal wel, hoorde vanmorgen op het nieuws dat uit onderzoek was gebleken dat het vertrouwen van mensen in nieuwsmedia het minst was in "Linda" en "Geenstijl".

Dus.

GKJP | 23-06-21 | 23:28 | 3

Dat is zeer opmerkelijk. Ik vind de Linda super betrouwbaar namelijk. Haal altijd mijn voetbalnieuws, weerbericht en beurstips uit de Linda.

BobDobalina | 23-06-21 | 23:31

@BobDobalina | 23-06-21 | 23:31:

En voor het standje voor de avond op vrijdag leest u op vrijdagmiddag voor thuiskomst nog even Geenstijl?

GKJP | 23-06-21 | 23:41

De halve finales van het EK zijn bekend, Engeland-Nederland en Italië-Frankrijk.

van Oeffelen | 23-06-21 | 23:27 | 9

@Nuuk | 23-06-21 | 23:58:
Is logica!
Italië won het songfestival.
Net als Griekenland indertijd.
Landen met een laag zelfbeeld moeten weer trots gemaakt.
Daarom spaghetti.
Maar eerst NL-DE..

Ruimedenker | 24-06-21 | 00:03

@Nuuk, ik heb Frankrijk als kampioen.
Vul ik als traditie in. Ach, soms is het net een flipperkast, de bal valt wel eens aan de andere kant

Roos | 24-06-21 | 00:08

@Ruimedenker | 23-06-21 | 23:31: In Wembley met al die Engelsen die massaal "Hitler, he's only got one ball, the other is in the Albert Hall" zingen.

van Oeffelen | 24-06-21 | 10:48
▼ 6 antwoorden verborgen

Het personeelsbestand moet een betere afspiegeling worden van de Amsterdamse beroepsbevolking, dat is het doel. Van diegenen die werken? Of ook van diegenen die zouden kunnen werken?
Beroepsbevolking is een vage term.

laurentius | 23-06-21 | 23:24

Degene die deze lay-out heeft gemaakt zit,
of met een harde penis of lacht zichzelf een hernia!
Aan iemand anders zijn of haar penis heb ik geen behoefte dus als ik dit geneuzel niet heel erg creepy was dan had ik er waarschijnlijk ook om kunnen lachen.

TijdelijkOptimist | 23-06-21 | 23:23

Voelt iemand zich al gehypnotiseerd door deze circel? Ik klikte hem snel weg maar nu heb ik Rasta Rostelli in mijn hoofd.

Koppig | 23-06-21 | 23:21 | 2

Iedereen is tegenwoordig gehypnotiseerd.
images0.persgroep.net/rcs/HDEb1PedqZj...
Dit is de hypnotiseur. En hij zal NOOIT met zijn vinger knippen om ons wakker te maken.

keestelpro | 23-06-21 | 23:27

Wat ontzettend kudt trouwens dat de Hongaren de Duitsers nipt niet hebben verslagen. Hongarije is ons voorland.

keestelpro | 23-06-21 | 23:21 | 5

Ik verheugde mij stiekem al op fotosoepjes en cartoons van een Duitse voetballer die door een Hongaarse op de ogen gemept werd, met dus die Duitser met regenboog ogen.

Nuuk | 23-06-21 | 23:29

De Duitsers voetbalden als mietjes.

BrutusBosch | 23-06-21 | 23:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Teveel idioterie, ik ga weer slapen.
Green Day - Wake Me Up When September Ends - HD
m.youtube com/watch?v=GKLntE2Y9dQ
Puntje toevoegen aub.

K1100 | 23-06-21 | 23:20 | 3

@keestelpro | 23-06-21 | 23:21:
Dank je kees, ik probeer het tot een minimum te beperken maar mijn vingers jeuken. Zo frustrerend.

K1100 | 23-06-21 | 23:28

Zou Bart vandaag RoddelPraat gezien hebben?

Brabeaulander | 23-06-21 | 23:20

En Kevin legt ff uit, al 7 jaar geleden, wat voor huilebalkjes de tegenwoordige woke millenias zijn: youtu.be/09q04Dlh7r8

Zuma | 23-06-21 | 23:19 | 1

Hahaha! Geweldig. Met een knipoog maar ook weer niet.

keestelpro | 24-06-21 | 00:38

Ben een blanke Hollander en zo hetero als wat. Heb gelukkig dan wel donkerblond haar en bruine ogen dus dat scheelt dan nog. Ben trouw PVV stemmer en sta vierkant achter Wilders denkbeelden. Ben bang dat ik nog zware tijden tegemoet ga zien.

Bibop | 23-06-21 | 23:19 | 2

Of je zoekt een leuke hobby en een lekkere hetero vriendin met lesbische neigingen.

BobDobalina | 23-06-21 | 23:33

Gewoon een regenboogvlag aan je gevel hangen.
Veiliger dan een Nederlandse driekleur. Want van ben je een nazi.

keestelpro | 24-06-21 | 00:02

Pagina 9: “ Ook het aandeel jongeren (< 35 jaar)
in de organisatie blijft achter.”. Wat een verrassing! Je kan er toch niet met goed fatsoen bij je vrienden mee aankomen dat je een baan als gemeenteambtenaar hebt gevonden in Amsterdam. Je komt daar nu alleen binnen als je echt nergens anders aan het werk kan

JeanDragage | 23-06-21 | 23:19 | 2

Die 'jongeren' in Amsterdam willen dan ook niet werken. Dat is voor de tata's.

Rest In Privacy | 23-06-21 | 23:31

Word zooo moe hiervan
Een wereld wat door feiten en wetenschap verschillende industriële revoluties heeft ondergaan wat vooruitgang heeft gebracht, wordt nu tot val gebracht door onderbuikgevoelens, woke, verfeminisatie, zoveelste socialistische experimenten. Feiten, data en feitelijk bewijs wordt nu door wetenschappers zo bewerkt dat zij niet aangevallen worden, en vrouwenstudies, cultuurstudies, integratiestudies en sociologische studies worden nu als wetenschap gepresenteerd terwijl er niets zo wispelturig, en daarom niet te meten is, als de menselijke aard.
Fuck off

Olleke | 23-06-21 | 23:18 | 1

Een gelijksoortig programma begint deze zomer voor Haagse ambtenaren. Verplicht. Van horen zeggen

theo-is-dood | 23-06-21 | 23:43

Iemand linkte hier een paar dagen geleden naar de documentaire "Trans Mission" over o.a. trans en transactivisme. Voor die link wilde ik nog even bedanken, het was interessant.

ZOMG | 23-06-21 | 23:18 | 2

Die grafiek geeft perfect het uitdijende budged voor diversiteit weer per jaartal. En de navenante belastingverhogingen voor de inwoners.

Sqbar | 23-06-21 | 23:17

Het lijkt wel een soort van agenda 2030 maar dan zonder lockdown en vaccin fascisme en zonder een bloedregenwoud van klimaatminaretten ten koste van het welzijn van ons geliefde gevogelte en zeevruchten.
We laten ons het beleg toch niet van het brood vreten door klimaatvleesmolens?
Alles wat daar onderaan de wieken van de ivoren klimaattorens ligt weg te rotten aan ganzenlever, wild en tonijn vrije dolfijn filet is verloren culinaire geneugte.

keestelpro | 23-06-21 | 23:17 | 4

@Nuuk | 23-06-21 | 23:26:
Mooi gezegd Nuuk. Jij ziet het volkomen helder. Je bent dus helaas uniek.

keestelpro | 23-06-21 | 23:34
▼ 1 antwoord verborgen

Hold on to your umbrella! Storm is picking up...

Scorpions - "Wind of Change"

Yrrab | 23-06-21 | 23:14

Alle woke-theorie
Is zijn eigen parodie.

J.P.Drapeau | 23-06-21 | 23:12

We gaan naar Zandvoort.......... O wacht,

De gemeente Zandvoort sluit de twee toegangswegen af rond de Formule 1-race op 5 september. Inwoners van Zandvoort en ondernemers mogen met een doorlaatbewijs het dorp nog wel in. Kennissen of familieleden van inwoners niet.

De afsluiting van de wegen duurt van 2 september 00.00 uur tot 6 september 05.00 uur.

Bibop | 23-06-21 | 23:12

Goed, ik kop ook even een slogan in en daar is geen onbegrijpelijk kleurendiagram voor nodig:
"Vrijheid van geaardheid, recht op vrije partnerkeuze voor iedereen".
Zo, snapt iedereen en iedereen kan dat onthouden. Kan ik nu ff de subsidie vangen?

Graaisnaaiert | 23-06-21 | 23:12

Hoofddoelen:
'Vergroten van een inclusieve werkcultuur.'
Een morele krampcultuur dus.

En:
'vergroten van diversiteit in personele samenstelling van de gemeente afgezet tegen die van de beroepsbevolking.'
Dus het gaat niet meer om de geschiktheid voor de functie bij de gemeente, maar om je huidskleur/geloof/gender/geaardheid/schoenmaat en links- of rechtshandigheid.

kloopindeslootjijook | 23-06-21 | 23:11

Oftewel; iedereen moet weer verplicht andersgepigmenteerden tellen. Dit was begin jaren negentig ook al een dingetje. Toen heette de groep nog 'allochtonen' en werd je als bedrijf gebeld met de vraag hoeveel procent van het personeelsbestand 'allochtoon' was. En er is nu een hele fopwetenschap omheen gebouwd. Bizar. Artikel 1 is voldoende. Gedraag je ernaar. Volgende punt op de agenda graag.

YoMoms | 23-06-21 | 23:11

Een soort rad van Fortuin.

Roze_bril_drager | 23-06-21 | 23:11 | 2

Eerder onfortuin.

K1100 | 23-06-21 | 23:11

Hadden we maar een Rad van Fortuyn.

Nuuk | 23-06-21 | 23:19

Ik vind de schijf van vijf al teveel. Deze laat ik aan mij voorbijgaan.

K1100 | 23-06-21 | 23:08 | 2

61, echt 61!

Helloween | 23-06-21 | 23:13

Wel even belangrijk om op te merken dat het lijkt alsof bij veel van de taken er alleen "voorbereidend werk" gedaan gaat worden. Dat betekent dat er heel veel vergaderd gaat worden, er rapporten geschreven gaan worden waarover dan weer vergaderd gaat worden. Dat er geen echte resultaten bereikt worden zal als bewijs gebruikt worden dat er nog meer gedaan zal moeten worden.

En ja, ik denk dat "inclusieve inkoop" een "koop niet bij blanken" zal gaan worden: inclusie zal uiteindelijk uitsluiting blijken te zijn. Maar oh oh oh wat deugen we.

ZOMG | 23-06-21 | 23:07

Lachwekkend en ongelooflijk onnozel.

Eddy67 | 23-06-21 | 23:05 | 1

Amsterdam in een notendop for ya

Tobi | 23-06-21 | 23:19

Poot was kort, ik ook: 'Zij inclusief mij is wij.'.

GKJP | 23-06-21 | 23:05

"en waarom je dus nooit maar dan ook echt nooit GroenLinks moet stemmen".
Waarom niet? En wat als je nou niets kunt en vindt dat andere mensen voor je moeten zorgen?

skoftig | 23-06-21 | 23:05 | 3

Volgens mij ben je dan beter af (als kamerlid) bij de PVV.

BobDobalina | 23-06-21 | 23:34

Klinkt als SP en volgens Kaag is de PVV hetzelfde als de SP maar dan met anti-islam.

Bakkeleures | 24-06-21 | 07:39

Ik denk dat hier sprake is van een +1

skoftig | 23-06-21 | 23:03

"Er heeft te lang een gevoel van vrijwilligheid rondom de thema’s inclusie en diversiteit geheerst"
Brrrrr. Inderdaad doodeng zulke zinnen.

Inclusie en diversiteit Moet, blijkbaar.
Maar dan is het eigenlijk geen inclusie meer, als je groepen gaat afbakenen die inclusief moeten zijn.

kloopindeslootjijook | 23-06-21 | 23:03 | 1

Eigenlijk stast er: 'het interesseerde ons nooit, maar we hebben nu een hip en sexy thema te pakken'.

Bataafje | 23-06-21 | 23:38

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl