achtergrond

Geenstijl

NL mag uitgeprocedeerde Marokkanen niet in bewaring houden, uitzetting nagenoeg onmogelijk

En maar roepen dat Nederland z'n tradities verliest.

Want met de traditie van geteisem dat uitgezet moet worden vooral niet uit kunnen zetten gaat het fantastisch. Sowieso wordt 's lands retour-afdeling al jaren door Marokko met een betonschaar mishandeld. Vervolgens hoefden uitgeprocedeerde illegalen alleen maar een coronatest te weigeren om hun uitzetting te dwarsbomen. En nu dit weer. "Door een uitspraak van de Raad van State wordt het nog lastiger om ongewenste vreemdelingen uit Marokko het land uit te zetten. De hoogste rechtsprekende instantie oordeelde vrijdag dat er een streep moet door vreemdelingenbewaring voor Marokkanen, doordat het thuisland in de praktijk nauwelijks meewerkt aan het terugnemen van onderdanen.

Okay, wat hier dus staat: omdat het buurthuis van Noord-Afrika weigert HUN illegale gespuis terug te nemen, mag Nederland ze ondanks hun illegale verblijfstatus niet in bewaring houden, en verdwijnen ze dus vanuit het juridische schemergebied regelrecht het straatbeeld in. 

En even voor wat context: naast Marokkaanse (vooraf kansloze) en uitgeprocedeerde asielzoekers zijn ONZE EIGEN MAROKKANEN een groep beige D66'ers. Want die uitgeprocedeerde groep is echt het schuim van het schuim, en dan probeerde het Ministerie hun ergste misdaden in 2018 ook nog weg te moffelen onder "overig". En onder overig vielen dus toevallig o.a. 79 gepleegde zedenmisdrijven, waaronder aanranding, seksueel misbruik van kinderen, verkrachting en het bezit van kinderporno, 51 zware mishandelingen, 31 (pogingen tot) doodslag en moord, vijf gevallen van gijzelingen en ontvoering, vier maal mensensmokkel en 73 keer huisvredebreuk.

Gelukkig heeft straks 35% van alle agenten een migratie-achtergrond!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.