Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

55+ organisaties in hallucinant gezamenlijk statement vierkant achter Moslimbroederschap

En zo luidt "de klimaatbeweging" een nieuw hoofdstuk in.

Zonder het echt door te hebben neemt de klimaatbeweging hier nu definitief de meest onmogelijke heuvel van hun intersectionele agenda: de alliantie tussen de politieke islam enerzijds en progressieve idealen wat betreft homoseksualiteit en feminisme anderzijds. Die alliantie is in essentie onmogelijk, maar daar komen ze later nog wel achter.

Dan nu even over dat gezamenlijke statement, dat naast alle onderstaande partijen ook werd ondertekend door bijvoorbeeld FNV Schoonmaak, Free West Papua Campaign Nederland, Fossil Free Feminists, Queers4Climate en Wij Blijven Hier!  De teller staat nu op 57 organisaties and counting. En natuurlijk leest het weer als De Speld:

"De campagne tegen Bouchallikht is niet gestoeld op standpunten van haar zelf, maar bestaat geheel uit guilty (sic) by association. (...) De dynamiek hierachter is steevast hetzelfde: een rechtsradicale ‘speurneus’ doet aantijgingen aan het adres van een links persoon, dit wordt vervolgens groter gemaakt op social media door een netwerk van extreemrechtse media, politici en trollen en komt vervolgens ook bij gevestigde media terecht. (...) Zo noemde de NOS in haar artikel over Bouchallikht, Carel Brendel, die een lange staat van dienst heeft als het gaat om het bedenken van islamofobe complottheorieën, een ‘publicist’.

(...) Op deze manier probeert extreemrechts linkse activisten, mensen van kleur, vrouwen en moslims te intimideren en monddood te maken. Wij schrijven deze verklaring omdat we ons realiseren dat als wij nu niet zij-aan-zij staan met de slachtoffers van dit soort campagnes, wij straks zelf aan de beurt zullen zijn. Solidariteit is altijd een van de kernwaardes van de progressieve beweging geweest. Het is ook de enige manier waarop we de strijd tegen de klimaatcrisis en racisme aan kunnen gaan."

Ten eerste, stel clochards. Handen af van Carel Brendel. Die man is zo mogelijk de meest onderlegde en gematigde onderzoeker in het hele vakgebied, en neemt consistent afstand van racisten. Jullie beschrijving grenst aan smaad.

Alweer geen inhoudelijke reactie, dus hier alweer in de herhaling
Ten tweede gaan jullie dus ALWEER in werkelijk niets inhoudelijk in op de enige aantijging die er tegen Kauthar ligt: 

Kauthar had in 2016 en 2017 bestuursfuncties bij FEMYSO en is momenteel vice-voorzitter en Head of Member Organisation Relations van FEMYSO. Volgens talloze rapporten (hier en hier) van Europese ministeries, veiligheidsdiensten, universiteiten, ex-Moslimbroederschapleden en verdomme de Moslimbroederschap ZELF, is FEMYSO de Europese jeugdtak van de Moslimbroederschap. 

Kauthar en FEMYSO ontkennen die banden, maar exact die ontkenning is volgens de bovengenoemde rapporten onderdeel van de Moslimbroederschap-methode. Daarbij bezong Kauthar zelf twee maanden geleden in een webinar nog de "nauwe banden" tussen FEMYSO en unaniem erkende Britse Moslimbroeder-studententak FOSIS: "There is this history with FEMYSO as well. (...) There are nice and strong relationships between FEMYSO and FOSIS. (...) I know FOSIS is way older, so in that sense you are a big sister or brother.

Het maakt niet uit hoeveel organisaties de bovenstaande verklaring ondertekenen. Kauthars prominente positie bij FEMYSO gaat véél verder dan slechts "guilt by association", en dan laten we keurig buiten beschouwing dat ze de dochter is van de oprichter van de Moslimbroederschap in Nederland, want daar kan ze inderdaad niets aan doen.

De unaniem erkende jongerentak van GroenLinks

Mompelt iets over onverdoofd slachten

De klimaatspijbelaars

Fuck off Transnational Institute

Social

Oké jongens we hijsen de witte vlag

Bio van deze club: "Laat je feminisme zien"

Draad.

Reaguursels

Inloggen

Deze generatie is gespeend van realiteitszin. Het aantal collaborateurs neemt inmiddels ernstige normen aan. Als een onthoofding hen de ogen niet opent, wat is daar dan in vredesnaam voor nodig?!

MickeyGouda | 20-11-20 | 22:21
-weggejorist-
tintel | 20-11-20 | 20:08

Actievoeren kunnen ze wel die linksen net als… ja net als wat?

Kriebelhoest | 20-11-20 | 20:01

De maskers vallen. Mooi. En we zien, wat we altijd al geweten hebben. Deughuilers, klimaatdrammers en extremistische moslims met een sausje illegalen en anarchisten die de polonaise lopen in hun mars tégen rechts en vóór fascisme. Al vergeten ze dat laatste maar al te gemakkelijk.

vladimirows | 20-11-20 | 19:37

Zo draait links dus, zodra er kritiek komt en je kunt er een etiket op plakken van extreem rechts, dan gebeurt dat ook, óndanks dat feiten én extreem rechts of rechts tegenspreken én de feiten voor zich spreken.
Dat links is dus extreem-links, want zo draaien China en Rusland ook: er wordt gekleurd en feiten worden er vermeden. Dat is geen toekomst, dat is communisme.

Jan, Leiden | 20-11-20 | 18:08
-weggejorist-
Kinkfactor | 20-11-20 | 17:08

Heel veel leden en lieden van deze extreem linkse clubje zijn blanke/witte rijkeluiskinderen die zijn opgegroeid in weelde in de wereld van de schijnelite

frisenfruitig | 20-11-20 | 16:44

Als betrokken homo heb ik zojuist een woedende, maar in zeer nette & niet beledigende bewoordingen gestelde email gestuurd naar 'Queers4Climate'. Over hun liefde voor een gehoofddoekte strijdster van de conservatieve islam (alsof de islam al niet intrinsiek conservatief is).
Het email-adres (yes@queers4climate.nl) dat staat vermeld op hun toch wel heel simpele website, is onbereikbaar; mijn email 'bouncet'. Net als hun domme actie trouwens, die stuit ook al. Vooral als je dit betoog leest op de website van Queers4Climate :

"We are united in our fight against all systems of oppression perpetrated by the policies of companies and states that destroy communities and cultures and the planet."

Welnu: ik ken aardig wat 'states that destroy communities and cultures', vooral die van homo's. Laten dat nou toevallig alle staten zijn waarin de islam domineert; de zelfde islam die elke vrouw degradeert tot een tweederangs burger waar een verstopdoek overheen moet, en de zelfde islam die homo's verkettert, uitsluit, vervolgt, aan hoogwerkers ophangt of van hoge gebouwen naar beneden smijt.

En dan tóch, met je blinde domme nichtenkop, publiekelijk de liefde verklaren voor een gehoofddoekte strijdster voor de conservatieve islam.
En zo'n volledig ingepakte halal-meid dan óók nog 'progressief' durven noemen.

Peter Emile | 20-11-20 | 16:39 | 2

Amen!

Min. v. Communicatie | 20-11-20 | 17:25

Je dacht toch niet dat dat een echte organisatie is? Gewoon weer 1 van de vele Soros-demoralisatie-disinformatie brievenbusbedrijfjes zonder personeel. Alle combinaties van steekwoorden zullen ze ongeveer op die manier bestaan. Animal- Queer- Black- Muslim- etc. plak er een paar aan elkaar, en je hebt er weer eentje.

Vuurwezel | 20-11-20 | 18:49

Zien we binnenkort Groenlinkse homo's van flatgebouwen vallen?

Min. v. Communicatie | 20-11-20 | 16:36

Kunnen iemand niet zoiets opzetten als de "Trump Accountability Project"

rommelpot1.0 | 20-11-20 | 16:19

Vinden we het nu echt raar dat clubjes met totalitaire engnekken wild molenwiekend en schuimbekkend komen aanrennen om een mevrouw te verdedigen die in opspraak komt om haar totalitaire vriendjes?
.
Die clubjes kunnen wel dapper doen met hun 'guilty by association', maar ze zouden het gewoon in het Hollands kunnen afdoen. Wij hebben met "je kent hen aan hun vrienden" een spreekwoord dat de lading in dit geval uitstekend dekt. Dat haar vader een berg baardige vriendjes met snode ideetjes heeft is niet zo relevant. Haar eigen vrindjes zijn veel enger. Trotskisten moet je sowieso tot ver voorbij de poorten van de hel achtervolgen. Voor de zekerheid.
.
En ook hier: één keer is toeval, twee keer is opmerkelijk en drie keer een patroon. Het zijn altijd dezelfde clubjes. Daar moesten we misschien een keer iets mee.

pietvanvliet | 20-11-20 | 16:09

Hier zullen ze ongetwijfeld tegen zijn :
De Tweede Kamer heeft dinsdag door middel van een motie haar steun uitgesproken voor de Abraham-akkoorden in het Midden-Oosten. Alleen GroenLinks, SP, PvdA, PvdD en DENK stemden tegen. Daarnaast heeft de Kamer voor een motie gestemd over het proactief en uitgebreider informeren over de Nederlandse inzet in VN-gremia.

J.Thee.Cohen | 20-11-20 | 16:08

Bij 1 van de organisaties van die tweetjes zag ik dit voorbij komen: us02web.zoom.us/webinar/register/3116...
Een online discussie over waar islamofobie vandaan komt. Ik heb me ingeschreven als deelnemer en zal alle sprekers vragen om zich, op camera, uit te spreken dat zij homo's accepteren zoals ze zijn, dat ook moslims gewoon homo mogen zijn, dat ze ook daadwerkelijk een sexuele relatie mogen hebben met iemand van het zelfde geslacht en dat het geen probleem is als de profeet af en toe eens voor schut wordt gezet als een tekenaar dat nodig vind. Een paar hele simpele vragen. Als de sprekers dat op camera willen uitspreken wil ik graag met ze meedenken over de drijfveren van islamofobie.

deministerpresident | 20-11-20 | 16:06
-weggejorist-
bisbisbis | 20-11-20 | 16:04

Het wordt nu wel goed duidelijk welke organisaties er allemaal deel uitmaken van hetzelfde veelkoppige monster. De echte onderzoeksjournalist maakt nu aantekeningen. De AIVD ook.

Ivoren Toren | 20-11-20 | 15:52

Het gaat hier enkel om een statement tegen rechts. Iedere klimaatactivist weet dat wat minder mensen op de aardbol de simpelste en beste oplossing is. Dat gaat met moslims niet gebeuren, die nemen met de baarmoeder de regie over en het klimaat interesseert ze niets, alles is Allah's wil.

vlotterik | 20-11-20 | 15:24 | 1

En dat is dus helemaal waar. Ik ben volgens GL een nazi waarschijnlijk om dat ik bepaalde ideeen heb. Maar ik hou er niet een energielabel X op mijn woning op na etc. Ik let er waarschijnlijk meer op dan Jesse met zijn bruinpijp kachel.

DrachiR | 20-11-20 | 16:05

Zoveel creepy gutmenschs clubjes, en dan nog zwaar in de minderheid zijn..... Hoe kansloos moet je leven zijn als je daar jou vrije tijd aan opgeeft....

SGT1bd | 20-11-20 | 15:20

" De campagne tegen Bouchallikht is niet gestoeld op standpunten van haar zelf, maar bestaat geheel uit guilty (sic) by association "
Dat weten we niet. Ik wacht nog steeds op een goed intervieuw met haar waarin ze haar standpunten deelt met ons.

Mr.Crowley | 20-11-20 | 15:12 | 2

Ik wacht daar ook nog steeds op.
Lekker moslims in Europa verbinden: doe je best.
Maar wat doe je met salafisten?
Ook leuk om bandjes mee te smeden of juist niet?

Analia von Solmsch | 20-11-20 | 15:24

@Analia von Solmsch | 20-11-20 | 15:24:
Naar mijn idee zien ze haar gewoon als een marionet. De standpunten van de moslim broederschap zijn bekend. Persoonlijk denk ik dat ze die ook uitdraagt aan haar kleding te zien. Mar ik denk dat ze ook erg naïef is.
Er is haar nu een vooraanstaande positie opgedrongen, een waarin ze standpunten heeft, die haar achterliggende moslim organisaties niet prettig zal vinden omdat ze een vrouw is en een dikke vinger in de pap.
Dat maakt haar onberekenbaar voor die moslim organisaties.
We wachten het af.

Mr.Crowley | 20-11-20 | 15:44

Wat heeft het volk die een gigantische hoeveelheid haat ontvangen in moslimlanden toch met moslims?

MasterfulOne | 20-11-20 | 14:58

Wat zou er gaan gebeuren als we links en rechts gaan afschaffen, gewoon: de woorden bestaan niet meer....
De hele GGZ zou wereldwijd vol lopen met mensen met een identiteitscrisis. Weer &*^%& wachtlijsten. De WHO zou hier ook wel weer een oplossing voor hebben, bel Ferguson!

nobodiesunmighty | 20-11-20 | 14:56 | 3

rubberenstoeptegel generatie

SGT1bd | 20-11-20 | 15:20

Links en rechts bestaan niet, het is allemaal emo vs rede.

me,myself and IK | 20-11-20 | 15:24

@me,myself and IK | 20-11-20 | 15:24: denk ik ook. krenking/angst versus "het leven is nu eenmaal soms huillie huilie en zonder zin. lachen moet je zelf maar doen".

nobodiesunmighty | 20-11-20 | 17:18

En toch: vandaag zelfs in de NRC-Next een niet-neutraal (= min of meer kritisch) artikel over de Moslimbroederschap...............................

Tinie | 20-11-20 | 14:48 | 1

Handvest Moslim Br.: Profeet moet overal op no 1 door Jihadisme.... verder nog vragen?

ger1306 | 20-11-20 | 15:11

Queers4Climate?

Mijn got, wat een klootzakken. Als je bijv. daarbij hoort als rechtgeaarde flikker bekommer je dan om de klootzak van je medeflikker en verdiep je in de ideologie van diegenen die je af willen slachten, want je hebt er nu de ballen verstand van.
De-woke jezelf! Evocatus
.

Evocatus | 20-11-20 | 14:44

Als er een generatie te betichten valt van politieke onnozelheid is dat de groep autochtonen tussen 20 en 35 jaar

ExitTrajectum | 20-11-20 | 14:32

Mijn god wat zijn ze dom

HenkvdMast | 20-11-20 | 14:30

Het maakt toch niet uit hoeveel islam knuffelaars dit ondersteunen? Dat maakt het nog niet waarheid of een feit. Het knuffelen blijkt belangrijker dan redeneren of sceptisch blijven.

Islam en democratie zijn elkaars tegengestelde. Met hoofddoek op beweren dat je feministisch bent (patrachiale islam
Legt vrouwen dat op) is

BenDeLier | 20-11-20 | 14:27

Voor de helderheid. Ik heb dagelijks contact met extreme neo-nazi's en leden van de KKK. Ja, inderdaad ik heb ook veel contact met diverse organisaties waar ik ook deze mensen weer tegen kom. Maar ik neem wel afstand van ze.

Ik omarm ook alles waar GL voor staat. Op welke plek op de lijst kan ik worden ingeschreven?

DrachiR | 20-11-20 | 14:23

AD has also fallen: “Kauthar laat zich inspireren door islam”. Wel fijn zo’n GroenLinks blunder, zie je gelijk wie de sympathisanten zijn die zondermeer de club steunen. Was bij de vorige verkiezingen al stomverbaasd dat Jesse -wanneer iedereen in dienst van de overheid is heb je ook economische groei- Klaver na zijn NPO radio 1 interview met Kockelmann buiten schot bleef. Nu niet meer. That’s how they roll.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 14:14

Citaatje uit het 'gezamenlijke statement':
"Wij schrijven deze verklaring omdat we ons realiseren dat als wij nu niet zij-aan-zij staan met de slachtoffers van dit soort campagnes, wij straks zelf aan de beurt zullen zijn."

Yeah, right.
De eersten die "aan de beurt" zullen zijn als moslims, samen met hun gehoofddoekte en/of gesluierde tweederangs vrouwtjes het voor het zeggen krijgen, zijn linkse activisten, homo's (óók als het om klimaathomo's gaat), en al die wijvenclubjes die hun domme emo-gekrijs over zielige dieren en Het Klimaat verwarren met mondigheid, het eerst aan de beurt om het zwijgen opgelegd te krijgen. Of erger.

Sta maar lekker pal voor de soldaten van de islam, zoals juffrouw Kautar. Neem het maar op voor de meest regressieve, anti-feministische en meest gewelddadige religie ter wereld. En, domme nichten van 'Queers4climate', spring vooral maar in de bres voor een strijdster van een religie waarvan de aanhang jullie het liefst head-down van 10 hoog naar beneden zou flikkeren.

Lieve hemel, wat een stuitende, blinde domheid, dit.

En nu de klimaatbeweging zich, in al haar verstandelijke beperktheid, publiekelijk solidair verklaart met een gehoofddoekte strijdster voor de islamitische zaak, die daarin alvast de anti-feministische maatregel van de scheiding van mannen & vrouwen tijdens bijeenkomsten in de praktijk brengt, is mij definitief duidelijk hoe troebel en onwelriekend de wateren zijn waarin deze beweging zit te vissen.

"Mein Gott. Hilf mir diese tödliche Liebe zu Überleben".

Peter Emile | 20-11-20 | 14:11 | 1

ik had het niet mooier kunnen zeggen..

Steven Avery | 20-11-20 | 15:53

Ook al zou je extreemrechts zijn dan nog kun je toch iets aankaarten en gelijk hebben? Geldt ook voor extreemlinks. Als Jesse Klaver mij om 14.00 uur zegt dat het twee uur in de middag is dan geef ik hem het voordeel van de twijfel.

Kriebelhoest | 20-11-20 | 13:57 | 1

Dan moet hij eerst leren klok kijken, of zijn in-ears + souffleur gebruiken uiteraard

intrigant | 21-11-20 | 00:14

Ik snap niet hoe je achter het kwaad van deze wereld kan staan.

owikzegmaarwat | 20-11-20 | 13:55

Dat TNI kreeg in 2019 geld van NL ministry of Trade and Development = Kaag !! (49%), overige public sources (19%), open society e.a. (Soros !!) (21%) etc.
Alweer de usual suspects als bv Kaag en Soros dus.
Begroting ca 1,5 miljoen meen ik

Nichtsneues | 20-11-20 | 13:54

Ah. De GL jongeren tak tekent een petitie tegen geweld en intimidatie tegen linkse activisten. Euhhh welke intimidatie en geweld. Geweld en intimidatie is juist wat vanuit linkse hoek komt en bijna patent op heeft. Kan mij geen incident heugen dat door zogenaamde rechts kwam.. Die lui zijn compleet van het padje..

DrachiR | 20-11-20 | 13:53

Er zit een patroon in alle linkse organisaties en links ideologie:
1. Ze geloven allemaal dat ze tegen een of ander zware onrecht strijden.
2. Ze delen allemaal het wens om de huidige maatschappij af te breken en het opnieuw op te bouwen in een in hun verwachtingen 'betere' vorm.

Punt 1 is nodig om punt 2 te bereiken. Wat ze zelf niet weten is dat ze als nuttige idioten gehersenspoeld zijn en gelokt worden. In feite zijn ze het resultaat van de eerste van de 4 fasen van communistische overname zoals Yuri Bezmenov het beschreef en zijn ze nu (meestal onbewust) bezig met de 2e en 3e fase.

unshift | 20-11-20 | 13:46 | 1

Dat geld ook voor "extreem" rechts. Extreme mensen hebben een belangrijk doel voor ogen. Dat doel is zo belangrijk dat ze onderweg een hoop compromissen moeten sluiten om maar een zo groot mogelijke groep te worden en dat doel te bereiken.
PVV/fvd hebben als einddoel dat de grenzen dicht moeten en dat het Nederland weer zoals "vroeger" wordt. Om dat te bereiken steunen ze gekke oost Europese regeringen en vormen allianties met conservatieve christenen die een gemeenschappelijke vijand hebben. Maar even hypothetisch.. zouden die PVV stemmers echt in een zwaar conservatief soort Polen willen wonen met een afgeschafte NOS, maar wel een niet objectief FVD journaal?
Hetzelfde gebeurt bij GroenLinks. Er is zo'n angst voor klimaatverandering dat ze bereid zijn om al hun waarden op te offeren voor iedereen die maar wil aansluiten bij dat doel. Moslims bij de partij? Weg idealen van feminisme, dierenrechten, rijkdom verdelen word iedereen een schuld van 30k om je huis te verduurzamen.

Middensteun | 20-11-20 | 14:22

Omdat de mensheid inherent zuigt is dat hele vrijblijvende en liberale gewoon geen goed idee. Je merkt het aan alles. Ik heb zo’n idee dat ze dat rond de Franse revolutie tot vér daarvoor beter snapten dan nu.
Het net sluit zich rond de Klavertjes en Merkeltjes van deze wereld. Dit valt gewoon niet meer goed te praten.

SIogra | 20-11-20 | 13:34

Met mooie idealen
zong en danstte ze de avond tegemoet
Nu zit ze binnen onder een doek
O wat heeft ze spijt
Dansen en zingen mag niet meer
Haar mooie haren mogen geen lucht
Was het maar als vroeger zegt oma met een zucht

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 13:34

Groen Links begrijpt niet dat een samenleving geen sociaal experiment is. Immers, als het experiment mislukt kun je het niet wegkieperen en gewoon met een blanco vel opnieuw beginnen.
Enfin, veel ontgoochelde Joopers. Altijd goed om te zien tijdens de lunchpauze. Met een beetje mazzel wordt het de komende weken een burgeroorlog in de kraakscene en binnen antifa.
*dadels en sojamelk klaarzet*

Graaisnaaiert | 20-11-20 | 13:25

Muwhahaha! De Islam en rentmeesterschap. Tuurlijk. Man, deze wereld is toch slechts het voorportaal voor het paradijs. Dan kun je gerust een vuilniszak over je balkon flikkeren.

brabant altijd -1 | 20-11-20 | 13:24

De stand van Nederland. Op de persoon spelen. Want die journalist is "extreem rechts". Nederland is al heel lang zijn onschuld kwijt. De moord op Fortuyn en van Gogh. We hebben al oa Denk, Nida. Gescheiden zwemmen etc.. o wee kritiek uitte ben je extreem rechts.

franck7020 | 20-11-20 | 13:24

En dit is comment 700, wat de achteruitgang schitterend verbeeldde was een paar weken terug de poster van de Koe/Blote vrouw en nu hoofddoek en dagelijks moslim overlast, in 30 jaar tijd knappies afgegleden.

Uw Verzekeringsadvis | 20-11-20 | 13:24

FEMYSO/Moslimbroederschap en Queers4climate. Als de tijd rijp is voor sharia jonast de een de ander hoofd naar beneden van een bijlmerflat af. Bij de nacht van de lange messen werd queer Rohm destijds bedankt voor zijn diensten

HetOorAakel | 20-11-20 | 13:24 | 1

Dat doen Israeliers alleen maar om de moslims, de schatten, in een kwaad daglicht te stellen.

Uw Verzekeringsadvis | 20-11-20 | 13:25

ze schermen met aantallen organisaties om het kleine aantal echte personen die hiermee gemoeid zijn op te kloppen. Al die linkse clubjes hebben ongeveer dezelfde leden maar die tellen opeens als veelvoud via meerdere lidmaatschappen. Ik kan bijvoorbeeld 172 verenigingen oprichten met mij als enig lid om vervolgens namens het indrukwekkende aantal van 172 verenigingen allerlei verklaringen af te gaan leggen.

wlodek | 20-11-20 | 13:22 | 1

Precies, ik zou van die clubjes wel eens de namen en rugnummers willen zien.

bqbq | 20-11-20 | 13:59

Links, wordt aub wakker voor het straks voor eeuwen donker wordt.

hoejeheette | 20-11-20 | 13:15 | 1

Kunnen ze niet, deze lieden zijn zo geïndoctrineerd dat ze nooit over hun schaduw zullen stappen. Want alles verder dan die schaduw is namelijk extreem Rechts!!!1!!

Remus McMillan | 20-11-20 | 13:23

alle kneuzen komen weer uit hun kraakpand of haathut gekropen.
Aanpakken deze vormen van ondermijning.

Struikrover3 | 20-11-20 | 13:13

‘Islam is right about women’

Dat las ik toch laatst in een reaguursel.

swapper | 20-11-20 | 13:12

Gaat Groen Links zich nu inzetten voor een intrinsiek kwaadaardige ideologie ? Tssss...

Eigenwijs | 20-11-20 | 13:12

De enige oplossing is op de PVV stemmen.
Hoppa het is niet anders.

Theo-Pim-Riv | 20-11-20 | 13:11 | 3

Zodat iedere kritische stem in één kliekje tegelijk aan de kant gezet kan worden?
Je kan beter werken aan het realiseren van omstandigheden binnen alle andere partijen. Tegen polarisatie.

nsfl | 20-11-20 | 13:23

Jaaa, tuurlijk.. Laten we ipv op 1 partij stemmen ALLE ANDERE partijen "infiltreren"... Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan of niet!?

Remus McMillan | 20-11-20 | 13:26

@Remus McMillan
Zo denkt de Moslim Broederschap er wel over ja.

nsfl | 20-11-20 | 13:35

Haha, dat herinnert me aan Australische en Nieuw Zeelandse klimaatdemonstraties:
Google:
"Climate activists bury heads in sand". Leuke filmpjes en plaatjes, voor het archief.
Als dat maar goed gaat. ;-)

nsfl | 20-11-20 | 13:12

Ha. Zie ik op een paar van die roomblanke tietjes 'Climate Rape' staan en denk wtf is dat nou weer? Nou ze hebben bedacht dat klimutsjeens tot verkrachtingen leidt. www.dw.com/en/women-climate-change-se... Tja op die fiets. Laten we dan gewoon zeggen dat geboren worden de belangrijke oorzaak van verkrachting is.

Joris Beltsin | 20-11-20 | 13:24

Zou Kauthar ook die queer for queers ( oid ) net zo ondersteuen als hij/zij/whatever haar. En zo ja, wat vindt de Moslim Broederschap en haar korannetje daar dan van?

Graaisnaaiert | 20-11-20 | 14:11

Even door het FOSIS-kanaal heen gescrolled. De EU kan slechts dromen van zo'n internationale saamhorigheid, ware het niet dat die ook ver buiten de grenzen van de EU reikt. Een immigrant zal zich niet snel inheems voelen en dus bijna altijd voor diversiteit zijn.
Dit lijkt echter wel de motivatie achter het stimuleren van massa-immigratie, het laten vervagen van de landsgrenzen middels een EUropees gedachtengoed. Dat verklaart de financiële ondersteuning. Om op een verlichte islam in te zetten is enerzijds zeer naïef, anderzijds veel te laat. Technologie helpt de salafistische boodschap de grens wel over, waar die niet al láng en breed ook in het westen is ingenesteld.

nsfl | 20-11-20 | 13:04

Het zou wellicht kunnen helpen als de persoon waar het om gaat zich eens laat zien om haar kant van het verhaal te vertellen. Kan ze zich gelijk uitspreken tegen dierenmishandelingen en geweld tegen homosensuelen.

FogerRederer | 20-11-20 | 13:02

Maakt me H E L E M A A L N I E T S uit wat al die subsidieslurpers beweren.
Ik wil het wicht nu eindelijk eens Z E L F iets horen zeggen! Met theedoek, of zonder theedoek, maakt niet uit. Gewoon een Spartacus of Dhr. Brendel die de punten met haar doorneemt. Niet hoe ze lacht, of hoe ze liegt, nee, gewoon man en paard noemen over haar vader die voorzitter van de Islam-SS is, zijzelf die voorzitter van de Hitlerjugend is/was/weer zal worden. Hoe ze denkt over zetelroof, hoeveel stemmen ze meeneemt, wat ze eigenlijk gaat doen in de 2e Kamer, waar ze warm voor loopt, hoe ze zich ziet ten opzichte van Denk, Bij1, We are here, de MoslimBroederschap. Gewoon ... de onderwerpen die er WEL toe doen. Niet beantwoord door Jezias, maar door HAAR!

Du-u-u-h | 20-11-20 | 13:02 | 1

Precies. Gewoon vragen of pro homo is. Of ze pro verdoofd slachten is. Of ze pro christelijk is. Of ze bereid is haar hoofddoek af te doen als de regels daarom vragen en welke wet voor haar leidend is.

Dirk III | 20-11-20 | 15:17

Ach Hitler was ook veganist. Een prima kandidaat volgens de redenatie van GL. Zolang je maar voor het milieu bent is fascisme geen probleem.

frank123 | 20-11-20 | 12:57 | 3

Stemmen stinken niet.
Het echt zorgwekkende is dat taart aan moslimfundamentalisten in Nederland blijkbaar inmiddels dusdanig groot is dat ook GL er een stuk van wil.

de drijfsijs | 20-11-20 | 13:01

argument is al honderd keer gebruikt, maar is wel waar.

small_town_dude | 20-11-20 | 13:02

Paul Cliteur is ook veganist. ;-)

eetvis | 20-11-20 | 13:19

Jullie begrijpen er helemaal niks van. Extinction Rebellion en al die andere linkse zooi 'strijden' nergens 'voor', al hun campagnes, straattheater en retoriek is gericht TEGEN de burger. De burger wordt aangevallen op zijn levensstijl, wordt belachelijk gemaakt via rare perfomances op straat en getreiterd met idioten die op de trein klimmen. De burger is de vijand, vandaar ook dat deze clubs alle medewerking krijgen van overheid en media. Het is dus niet zo vreemd dat ze nu 'zij aan zij' gaan staan met die moslimbroederschapzus, alweer, niet omdat zij islam zo koesteren, laat staan die dame, maar omdat het lekker schuurt en de burger weer een fluim in het gezicht oplevert. Meer is het niet. Burgerhaat, pure and simple.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 12:50 | 3

Eens, 100%

tis_wat | 20-11-20 | 12:57

Dus moet je ze gewoon negeren, klaar. Geen aandacht geven. Hooguit in de gaten houden en achter een hek bewaren.

MooseNL | 20-11-20 | 13:10

inderdaad weg-met-ons ideologie

Struikrover3 | 20-11-20 | 13:15

Wat zijn er toch een hoop rare linkse organisaties in dit land. Wat minder subsidies zou dit kunnen verminderen. Het communisme zit er in elk geval goed in gebakken..

Batavi Magistralis | 20-11-20 | 12:48

Massapsychose en lachende moslims...

Joostmochtnietsweten | 20-11-20 | 12:44

Twee woorden: slachtofferrol en emotie.
Handelsmerk van dit soort bewegingen.

Amsterdamsko | 20-11-20 | 12:41

Mooi lijstje aan organisaties. Huiswerk voor de AIVD dus.
En mag ik voorstellen dat voor zover ze in dit land subsidie onvangen die per direct wordt stopgezet? Heb geen zin namelijk om indirect via de belastingen mensen die mij ( en anderen die op hun lijstjes staan ) weg of dood willen hebben te sponsoren.

Graaisnaaiert | 20-11-20 | 12:38 | 6

@Grasisnaaiert, hoi man en even duiden hoe het zit, want de AIVD werkt met targets, doelen zo U wilt. De AIVD kijkt naar personen en of groepen die onze Democratie pijn zouden kunnen doen, hahaha hoor ik U roepen en inderdaad hahaha, want daar komt de Commissie Stiekem om de hoek, de Commissie waar 5 tot 7 Fractievoorzitters inzitten van de politieke partijen, die door Ons indirect gekozen zouden zijn. Voelt U al nattigheid, nou ik wel, want de huidige machthebbers zouden zo maar al hun AIVD'ers op pad kunnen sturen naar Pegida, de PVV of het FvD, ja zegt U maar Wilders zit daar dan ook in. Maar alles wat er besproken wordt en waar en wanneer moet binnen de Commissie Stiekem blijven en als je daar inzit weet je wel dat er naar jou club gekeken kan worden, maar niet door wie, want je geeft de AIVD dus elk jaar hun targets/doelen en dan gaan ze daar wat aan doen. Ik zou bijna durven te wedden, dat er heel weinig infiltranten in moslimgroepjes zitten, maar veel in oa FvD, PVV, Pegida en alles wat racistisch en fascistisch genoemd wordt door deugmensen.
Dit is een sumiere uitleg, maar kijk wie de bazen zijn en kijk welke politieke partijen de macht hebben en zie Rutte glimlachend, netflixen en vol focus op zijn telefoontje bezig wanneer iemand in de kamer aan het woord is, die hij eigenlijk gelijk wil decimeren.
Hoppa.

Theo-Pim-Riv | 20-11-20 | 13:04

Pas maar op, referenda beginnen ook al gevaarlijk te worden doordat de ""nieuwe Nederlanders"" georganiseerd stemmen en massaal petities tekenen.

Veepert | 20-11-20 | 13:10
▼ 3 antwoorden verborgen

Gewoon bovenaan begonnen, in alfabetische volgorde:

"ActionAid Nederland: alleen al over 2019 2,348,370 overheidsubsisdie (2 ,3 mln. dus)
"Both End", financiers: Europese Unie, Europese Commissie, Ministerie Buitenlandse zaken, UvA, Postcoderijloterij

Daarna afgehaakt, de boel staat hier op ontploffen.....

michelpen | 20-11-20 | 12:34 | 5

Het is bezopen dat we onze eigen ondergang dik financieren. De rot zit diep in heel Nederland.

Roze_bril_drager | 20-11-20 | 13:09
▼ 2 antwoorden verborgen

De timing van haar introductie in de kamer zal vast toeval zijn maar ergens voelt het toch als een postuum terdoodveroordeling van Samuel Paty, door al deze organisaties, om de reden achter de kritiek te bagatelliseren. Ze zijn zo in de war dat ze kritiek op moslimbroederschap als waarschuwing zien en vrezen 'de volgende' te zijn, waar men net een beetje de ware aard van de politieke islam begon in te zien.
Waar kan ik nog mijn steentje bijdragen aan een beter klimaat als ik tegen onverdoofd slachten ben? Huichelaars.

nsfl | 20-11-20 | 12:23 | 3

Juist dat onverdoofd slachten is ook wel een dingetje.
Groene moslims, die iets met klimaat hebben hahaha.
Ik zit helaas in zo'n buurt met bovengemifdeld veel woestijniers en die gaan nog naar de plee per automobiel bij wijze van spreken.

bqbq | 20-11-20 | 12:32

@bqbq | 20-11-20 | 12:32: Kuffars fietsen, de kinderen van de profeterdropman vrijwel nooit meer na hun zestiende.

Rhenium | 20-11-20 | 12:39

@bqbq | 20-11-20 | 12:32: Ik zie hier ook opvallend veel van die veel te dikke wijven met hoofddoekjes rondrijden op die scootmobielen. Let er maar eens op, ze zijn nog te lui om te lopen. En een tronie! ongelofelijk, maar werken willen ze niet voor het gratis geld. Moeten wij eens doen!

tis_wat | 20-11-20 | 12:51

Kritiek = haat
onderzoek en gezond verstand = hetze en rechtse patroonmatige aanvallen
realistisch /neutraal = extreemrechts
En dan het opgetuigde circus met als grootste sponsoren soros /postcodeloterij met daaronder de gebruikelijke clubjes; milieudefensie, dwars, amnesty etc etc etc

gelachewoar | 20-11-20 | 12:23

Free West Papua Campaign Nederland,
whahahahaha bestaat dat nog? zodra ik

ptrck | 20-11-20 | 12:21

Kom op reaguurders leger help zoeken wie er achter deze clubjes zitten. Wie betaald ze, wie zit er in het bestuur, welke banden hebben ze met andere organisaties en wat doen zij in het dagelijks leven?

Topje van de ijsberg dit..

zeertegendradig | 20-11-20 | 12:20 | 4

@despee | 20-11-20 | 12:28:
Diederick van den Ende is de persoon die achter deze organisatie lijkt te zitten. Heeft inderdaad goed zijn best gedaan alle mogelijke sporen uit te wissen. Docent diversiteit en genderstudies aan de UU. Daarnaast stichter van tal van andere diversiteits clubjes betaald door ministerie van OC&W, zoals S4S en ja wederom die 4 als vervanging van for.

zeertegendradig | 20-11-20 | 12:48

Ik raad u allen aan om vizieroplinks.org en zijn twitteraccount te volgen.
Ga je heel anders naar Nederland kijken.

tis_wat | 20-11-20 | 12:53

@despee | 20-11-20 | 12:28: wacht, wat? Die genoemde clubjes bestaan echt???! Hahahaha ik dacht dat dit weer een geniaal stukje hersenspinsel was van GeenStijl! Queers4Climate... Hoe bedenk je het!

Timide_Aso | 20-11-20 | 15:13
▼ 1 antwoord verborgen

Niet geheel onverwachts. Het is een karakteristiek trucje van neo-communisten om minderheden te mobiliseren en voor hun eigen doeleinden te misbruiken. Moslims zijn handig kanonnenvoer voor ze, meer niet. Het is inderdaad wel ironisch dat ze er juíst moslims voor kiezen. Doet me een beetje denken aan het monster van Dr. Frankenstein.

His Lordship | 20-11-20 | 12:16

De islam, niet rechts, niet links,
maar met één ferme haal dwars doormidden.....

Carlos_I | 20-11-20 | 12:15 | 1

Volgens mij halen ze alleen het topje er af.

bergsbeklimmer | 20-11-20 | 12:48

Dit verbaast toch helemaal niemand meer? Het is al veel langer het geval dat maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor een specifiek doel zich ook in gaan zetten voor andere doelen in lijn met een bepaalde ideologie.

Dat hebben we ook al gezien met vakbonden, een organisatie die zich uitsluitend moet inzetten voor arbeidsvoorwaarden etc maar vervolgens ook over allerlei andere zaken een mening heeft zoals asielzoekers, klimaat en weet ik wat niet. Heb wel eens getwijfeld om lid te worden van de vakbond maar alleen daarom al niet.

mlmn | 20-11-20 | 12:15 | 1

Heeft mij ook altijd verbaasd dat die vakbonden zo duidelijk politiek aan het bedrijven zijn. Klopt geen fuck van. Je ziet het vooral bij FNV, dat lijkt wel overgenomen te zijn door de SP. Slechte ontwikkeling.

Jankvogel | 20-11-20 | 13:32

Klimaatactivist.
Zo vermommen infiltranten van een vijandige ideologie dus. Slim ook, want noem jezelf groen of duurzaam en niemand legt je een strobreed in de weg.

Captain Pervert | 20-11-20 | 12:13 | 2

Net als die Antifa fascisten.

Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:15

@Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:15: En BML. De islam eet hen daarna echter als eerste op. de rest volgt daarna. Kijk naar geschiedenis Iran. de oma's van nu daar hebben spijt als haren op hun hoofd dat ze in hun jongere jaren met hun verzet tegen de sjah de grootste vijand hebben binnengehaald namenlijk de reli gekken. velen zijn daarna weg gevlucht en hebben hun medelanders in Iran het stenen tijdperk ingegooid en hun hun vrouwelijk nageslcht onder de doek.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 12:44

Pff wat een drukte om deze nobodies..

guile | 20-11-20 | 12:11 | 1

Het begint klein en voordat je het weet... Bovendien krijgen minderheden in dit bananenland de aandacht en medewerking van extreemlinks.....

Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:16

Stop er maar mee. Al zien we een filmpje waar deze mevrouw een homo van een flatgebouw dumpt dan nog krijgt ze de steun van queers for climate.

Kriebelhoest | 20-11-20 | 12:11 | 1

Queers for climate.. De naam laat zien dat Queers blijkbaar niet onder de normale populatie vallen en dus een apart clubje nodig hebben. Zelfde verhaal voor bv roze in blauw. Clubjes lijken dus tegen gelijkheid te strijden.

Struikrover3 | 20-11-20 | 13:34

Misschien wordt ze ooit nog wel burgemeester van Amsterdam.

impy | 20-11-20 | 12:09

Jezus, hoeveel subsidieclubjes bestaan er wel niet joh? Dit is dan waarschijnlijk het topje van de linkse subsidie ijsberg gemaakt van spons. Dan vinden wij het zo erg dat in de VS grote lobbyclubs bestaan, "Ooh wat erg de wapenlobby in de VS, oh big pharma". Maar Nederland is dan nog veel erger en barst ervan als je dit soort clubjes ziet. Ze lobbyen allemaal voor geld om vervolgens publiek, opinie en politiek te beïnvloeden. Wat mij betreft veel gevaarlijker.
/
En voor wat betreft die miep van Groenlinks, nogal schrijnend dat zoveel subsidiesponzen achter zo iemand gaan staan. Wel fijn dat ze eindelijk open kaart spelen. Extreem-links en de islam vinden elkaar op een aantal punten: 1. Antisemitisme, 2. Pro-Migratie, 3. Antiwesters, 4. Antikapitalistisch, 5. Anti-blank
Waarom pakt de MSM dit niet breed op?

Old_Spice | 20-11-20 | 12:09 | 1

MSM > NPO > Links > Diversiteit. Gaat niet gebeuren, dat oppakken door de media. Linksom, rechtsom, 95% van de media is één grote incestueuze kliek van hetzelfde groepje mensen. Die gaan elkaar niet afvallen, want uiteindelijk eten ze allemaal uit dezelfde hand.

BadPatNL | 20-11-20 | 12:20

De blaartrekkende ténenkrommende domheid van dergelijke lieden doet gewoon pijn aan het verstand. Ze zouden onderstaand draadje van deze meneer eens goed moeten lezen:

- twitter.com/verweesdlinks/status/1329...

Dan zouden ze zien wat voor een enorme bok ze aan het schieten zijn. Hoe kun je jezelf nog met goed fatsoen "feministisch" noemen wanneer je met volle overgave de meest vrouwvijandige ideologie die er bestaat omhelst. Dan heb je echt ergens een afslag gemist qua werkend verstand.

Luistert u vooral ook even naar mevrouw Kauthar zelf:

- www.youtube.com/watch?v=h8J5BTfOVSE&a...

Het perverse idee dat de islam op de e.o.a. manier gemoderniseerd zou kunnen worden kan hiermee wel de vuilnisbak in denk ik.

Sjefke7807 | 20-11-20 | 12:09

Tsja als je er een zaak van maakt dat het mohammedanisme emancipeert, dan kun je wachten tot het moment dat ze de sterkste zijn (een goede minderheid met NOG meer geweld mag ook !)......

J.Thee.Cohen | 20-11-20 | 12:08

Zozo, meer dan 55 verschillende organisaties die zonder een bijdrage uit de staatsruif zichzelf ook allemaal financieel het hoofd boven water kunnen houden? Werkeloos zijn en subsidie slurpen is nu dus toch een vak geworden?

BadPatNL | 20-11-20 | 12:08

Dus een milieuclupje steunt een moslim?
Moslims zijn voor ongelimiteerd fokken, dus slecht voor de aarde.
Ik snap het niet...

rifraf | 20-11-20 | 12:07 | 1

Ze mogen dan wel fokken ,maar ze jagen ook geregeld wat mensen over de kling om het milieu dan weer te sparen...

Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:18

Mooi. Alle rotzooi op een overzichtelijke lijst. Kan die doorgedraaide LIMC inlichtingenclub van het leger een mooi plaatje van tekenen, inclusief de subsidiestromen. Doen ze ook wat nuttigs.

Schmalz | 20-11-20 | 12:06

"...... omdat we ons realiseren dat als wij nu niet zij-aan-zij staan met de slachtoffers van dit soort campagnes, wij straks zelf aan de beurt zullen zijn."

Ze moeten eens weten hoe absurd maar ook wrang dit klinkt.

Der Schnitzeljäger | 20-11-20 | 12:05 | 5

komen ze vanzelf achter, wanneer je dit bij je volle verstand ondertekend, dan verdien je het gewoon.

ptrck | 20-11-20 | 12:25

@Der Schnitzeljäger | 20-11-20 | 12:05 |
"Ze moeten eens weten hoe absurd maar ook wrang dit klinkt."

Het is niets minder dan een gotspe. Ter linkerzijde heeft men nog nooit iets anders gedaan dan mensen via "guilt by association" besmeuren en door het slijk trekken. De meest vage vermoedens werden volledig uitgebuit om het beoogde doel maar te bereiken. Complete carrières werden vernietigd, zelfs Nobel Prijs winnaars ontkwamen niet aan dit lot.

Nu hebben we daadwerkelijk te maken met een persoon die, op zijn zachtst gezegd, een nogal twijfelachtig gedachtegoed tentoonspreidt. En wat doet Links? De andere zijde beschuldigen van hetgeen ze zelf altijd doen. En het klopt ook nog eens niet. Want wat er nu gebeurt is dat men bijzonder onverkwikkelijke zaken aan het licht brengt die voor het voetlicht gesleept dienen te worden omdat deze persoon in theorie in de Tweede kamer zou kunnen komen. Je moet er toch niet aan denken dat een dergelijk persoon straks bij onze Staatsgeheimen zou kunnen. Dan maak je het wel erg makkelijk voor de vijand.

Verder leert Links niet van de geschiedenis. Tijdens de Iraanse Revolutie in 1979 heulde Links openlijk met de Ayatollahs denkend dat hun kostje gekocht was. Echter, toen de Ayatollahs eenmaal goed in het zadel zaten ging Links als eerste de diepe kerkers in of mochten ze van zeer nabij kennis maken met de lokale hijskraan op een dorpsplein. Denken dat dit nu anders zou aflopen is de definitie van krankzinnigheid. Want de islam zal nooit iets anders naast zich dulden. Dat heeft 1400 jaar islamitische geschiedenis wel duidelijk gemaakt.

Sjefke7807 | 20-11-20 | 12:28
▼ 2 antwoorden verborgen

Gewoon in de kamer laten komen. Die wordt elke keer zoals denk gesloopt. Dit gaat nooooooooit weer weg. En daar kunnen die 5 Twitter accounts van hierboven niks tegen inbrengen.

Uni-isme | 20-11-20 | 12:03

Ik lees regelmatig “extreem-rechts”, terwijl de laatste dagen duidelijk is geworden dat “gezond” links ook niets moet hebben van (radicale) politieke islam.
Heeft niets te maken met de persoon Kauthaar, maar met haar achtergrond.
Daar kun je gerust je wenkbrauwen bij fronsen.

Ruimedenker | 20-11-20 | 11:56 | 4

@Ruimedenker | 20-11-20 | 11:57: Klaver heeft geen punten om te discussiëren. De situatie is vrij duidelijk. Simpel.

zwartzondersuiker | 20-11-20 | 12:06

Rechts in politiek Nederland is net zo extreem als de Antifa anti-faschistisch is .

Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:21

@Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:21: 'h 'teveel...... senior moment.

Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:28
▼ 1 antwoord verborgen

"Progressief staat vierkant achter een hoofddoek." Probeer die zin drie keer uit te spreken zonder in de lach te schieten.

BRR76 | 20-11-20 | 11:53 | 1

elke vrouw die zich bij die club aansluit kakt op zijn eventuele vouwelijke nageslacht. Tjee jonge wijffies, wat zullen je kleindochters je haten in de toekomst. Kijk maar naar Iran.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 12:47

Al deze clubs zijn in essentie anti-Westers / anti-kapitalistisch. Het is gewoon de vijand van mijn vijand is mijn vriend.
(De anti-westerse ideologie is in mijn ogen irrationeel vanuit het oogpunt dat je voor zo veel mogelijk mensen het hoogst mogelijke rijkdom, welzijn en geluk wilt bereiken. Socialisme, fascisme, islamisme hebben aantoonbaar gefaald in dit streven. Het westerse systeem van rechtstaat, democratie en ondernemerschap is het aantoonbaar wel gelukt)

BASinnic | 20-11-20 | 11:53

Toon jouw feminisme door jouw afgesneden clitoris te laten zien!
Laat eens jouw politieke standpunten zien die niet in strijd zijn met de sharia!
TNI,fuck off!
Voor de klimaatspijbelaars, trek een burka aan in de winter ipv een Che Guevara t shirt, het houd je warmer dus minder stoken en Co2!
Voor de dierenactivisten, eet meer Halal insectenburgers!
Voor de groenlinks jongeren,
Gooi de hele ltbqairektu communie in een islamitisch opvoedkamp cq koranschool!

steekmug | 20-11-20 | 11:53

Queers4Climate... mijn god, dat zulke clubjes bestaan. Weten ze dan niet dat de MB hen als eerste van het dak af pleurt als ze de kans krijgen?
Of kijk eens naar landen waar de MB enige vorm van politieke macht heeft... ja dat zijn echt verlichte paradijzen voor de andersdenkenden hoor..

despee | 20-11-20 | 11:52 | 2

Zou zeggen google eens naar deze clubjes. Je vindt geen enkel bestuur of verantwoording, zoals dat bij gewone organisaties het geval is. Foto's van demonstraties zijn niet te vinden en als je ze al kan vinden bestaan ze uit 2-3 man.

Iets klopt hier niet.

zeertegendradig | 20-11-20 | 12:10

@zeertegendradig | 20-11-20 | 12:10: Ik heb het gedaan, kom idd op een FB pagina met wat foto's van wat zielepoten die in de regen met een spandoekje staan. Volgens mij zijn het gewoon beroepsdemonstranten, mensen met een uitkering die ook ergens bij willen horen. Man man man wat een treurnis.

despee | 20-11-20 | 12:26

Zie je wel dat het helemaal niet om klimaat of wat voor andere onzin gaat. Ook niet om moslims trouwens. Het gaat erom dat alles kapot moet. Dat is links. Alles kapot. De linkse kerk van alles, jezelf en je moeder, naar de kloten helpen. Altijd zo geweest. En tegenwoordig, gefinancierd door de rijksten der aarde.

Cepalislam500mg | 20-11-20 | 11:50

Degene achter Queers4climate zit doceert aan de universiteit Utrecht(diversteit en genderstudies). In zijn teksten heeft hij het steeds bij demonstraties over "Queer bloc", de term bloc wordt zover ik weet alleen gebezigd door het extremistische antifa. Daarnaast zit hij bij s4s een clubje dat meer diversiteit wil op universiteiten en wat betaald wordt door het ministerie van ocw. Daarnaast is hij natuurlijk volger op twitter van alle andere clubjes die achter deze statement staan en mevrouw de moslimbroeder zelve.
Het enge vind ik dat dit soort mensen blijkbaar hun giftige ideeën mogen verspreiden op universiteiten en dat ze hier zelfs in gesubsidieerd worden door de overheid. Mag toch hopen dat onze geheime diensten ook aandacht hebben voor dit soort radicale clubjes.

zeertegendradig | 20-11-20 | 11:47 | 2

Dat laatste hoop ik ook, maar ik denk dat ze onze mening gevaarlijker (moeten) vinden.

Cepalislam500mg | 20-11-20 | 11:52

Bestaat er tegen woordig al een studie diversiteit? als ik het zo allemaal lees en zie de afgelopen jaren is het wellicht helemaal niet zo slecht als de hele matschappij eens op de schop gaat. teveel rare mensen tegenwoordig. zelfs mijn puberkinderen komen thuis met jan is dit en pietje is dat. die heeft vriendje mar nu vriendin. allemaal zijn ze niet meer man of vrouw vallen niet op mannen of op vrouwen maar op alles. als ik er wat van zeg, dan kijken ze me aan alsof ik een enorme rascist ben. Sorry hoor maar ik krijge het heen en weer van al die hysterisch gillende jongeren tegenwoordig. IPV bezig te zijn met het leven zoeken ze alleen maar iets om anders te kunnen zijn dan de rest. die paar gevallen daar gelaten die inderdaad homo/lesbisch/bi of wat dan ook zijn. De hoeveelheden die er nu zijn in allerlei soorten en maten slaat werkelijk waar nergens op. Of is GOD wat in de war tegenwoordig dat hij alles daarboven per ongeluk in de war gooit. met als gevolg dat de bouwstenen wat verkeerd gestapeld zijn. Grappigste is nog wel dat deze queer dames straks als eertse door de Islam de kop wordt afgehakt. Alhoewel joden waarschijnlijk onder goedkeurend knikken van de queeer eerst nog gaan. dom volk dat helaas voor hun nageslacht krijgt wat ze liever niet willen. Namenlijk je bent een wijf dus je moet een kopvod op.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 12:54

Ter overdenking, als kleine trooost:
als het hier net zoals in Iran zal gaan,
dan zal kort na de omwenteling, links haar kop kwijt raken .

Zoals begin jaren '80 Khomeini definitief afrekende met de hele kliek van voormalige linkse sympathisanten....

michelpen | 20-11-20 | 11:44 | 1

Nou niet volledig, er Zijn er velen al meteen gevlucht. Daar zitten er ook velen van hier in NL. spijt als haren op hun hoofd hebben die nu. waarschuwen ookal jaren voor oprukkend islam ideologie hier, maar worden niet gehoord. Je zou er om moeten lachen als het niet zo in en in triest is. zie hier een grote reden om kiezen pas mogelijk te maken vanaf 18 jaar. De jeugd heeft de neiging dezelfde fouten te willen maken als voorheen. Beetje idealistisch gaan doen met een kliek die maar 1 doel heeft iedereen aan de Islam dan is er vrede. De mensen die we daar niet bij willen hebben maken we monddood op een van de vele manieren die we de afgelopen jaren ook hebben kunnen zien. hoe kunnen mensen nou luisteren naar zon jong grietje met deze toch wel bedenkelijke achtergrond qua contacten. Vrouwen met hoofddoek nemen hun geloof per definitie te serieus. Gaat deze hoofddoek samen met linkse ideologien dan is het gewoon verdacht. kan iedereen begrijppen lijkt me. tevens is het tijd dat men hier in het westen het beeld van zielig moslim vrouwtje heel snel los laat. Dat zijn ze namenlijk niet. Als moslim vouw voelen ze zich ook erg verheven boven andere niet moslim vrouwen.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 13:02

Dwars is toch dat clubje van Klaver wat zelf bommen knutselt? Het gaat ze alleen maar om de moslimstemmen. En die mevrouw, inclusief hoofddoek laat zich daar gewillig voor misbruiken.

PedroD | 20-11-20 | 11:41 | 2

Kan, maar misschien eerder andersom. Lefties hebben alleen wat holle idealen die om de zoveel tijd worden ingewisseld voor andere kleuter onzin. Islam daarentegen is een zeer sterke zelfbewuste stroming, nog versterkt door oude familiebanden zoals ook bij deze meisje. Ik denk dat de groene millenials en de groene grijze duiven de useful idiots zijn voor de islam.

Cepalislam500mg | 20-11-20 | 11:58

die vrouw is niet zielig!, Ze weet precies wat ze doet en staat er volledig achter. Ook vrouwen bnnen de Islam kunnen machtig zijn. Echte zwarte Kraaien zijn dat.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 13:04

Bizar wel dat klimaat extremisten het klimaat denken te kunnen redden door zich te verenigen met een moslimbroederclub. Misschien kunnen die klimaat gekkies dan al die moslims eens van hun plastic tasjes mentaliteit af helpen of leren waar ze hun afval moeten lozen ipv dit in de natuur te doen op op de parkeerplaats bij de super. Ook handig is dierenwelzijn, dat is namelijk ook ver onder de norm te noemen, daar kunnen die klimaat extremisten misschien ook nog wat aan veranderen. Al met al heb ik hoge verwachtingen van de klimaat extremisten/activisten die pakken de problemen tenminste bij de bron aan!

Hollandse_blauwe | 20-11-20 | 11:40 | 1

Zullen wel een dealtje sluiten . Als jullie voor het klimaat lobbyen dan downplayen wij jullie moorden.....

Koning BongoBongo | 20-11-20 | 12:23

Doet denken aan een plaatje met een hoofd waar bovenop een hoofddoek zit en waaruit een brandende lont steekt. Nu ff fotosjoppen met dit vrouwengezicht op dat hoofd. Overigens is het een moslimpatroontje dat mannen woordvoerder worden voor haar (>>Klaver). Zij kan toch voor haarzelf opkomen? Of past dat niet in de GL mores? Wat ook zeer in het oog springt: Moslimgroen is de favoriete kleur van moslims; kijk naar GroenLinks.

Eeuwig..Op..Vakantie | 20-11-20 | 11:37

Dat hele gedoe van mensen en organisaties die alles wat moslim gerelateerd is steeds maar weer goedpraten doet me steeds meer denken aan Chamberlain. Die kwam aan de vooravond van WOII terug in Engeland met zijn 'peace for our time' en niet veel later stond de wereld in brand. Ik zou niet verbaasd zijn als we langzaam maar zeker een zelfde soort scenario tegemoet kunnen zien.

ibsh | 20-11-20 | 11:37

Linkse meisjes. geil

SinisterNL | 20-11-20 | 11:37

De macht is overal gekaapt door activisten, of het nog goed komt in de wereld, vrees van niet de komende honderd jaar. De echte wappies zitten in de VN, EU, WEF, WHO en NGO organisaties.

revolte | 20-11-20 | 11:36

Typisch links wegkijken, Ze zien verschrikkelijke zaken in Nederland, maar lopen met een boog om moslims heen. Dieren onverdoofd slachten, vrouwen onderdrukken en gender segregatie vergroten, anti-westerse normen en waarden, moslim-jeugd (en veelal ook ouderen) die de straten terroriseren. En waar kijkt links naar? Zwarte Piet, vrouwen die niet in het bestuur zitten van blanke organisatie, etc. Alles om maar niet de moslims boos te maken.

En dat is kwalijk van jullie (lezen jullie mee) en niet een beetje te hypocriet voor woorden.

TheOneTruth | 20-11-20 | 11:36

Als ik lid was van het FNV, zou direct afscheid nemen. Ooit nam het FNV afscheid van leden die volgens het FNV connecties hadden met "bedenkelijke organisaties". Tegenwoordig omarmen ze een soort van fascisten.

swapper | 20-11-20 | 11:30

Verklaring. Ver-kla-ring. Niks steetment. Eigen taal eerst.

JvanDeventer | 20-11-20 | 11:30 | 1

Exactly!

Spring Bruissteen | 20-11-20 | 11:37

Cognitieve dissonantie; handelen in strijd met de eigen overtuiging. Ze durven hun deughoofd niet hun reed te halen, de NSB'ers van de 21ste eeuw. En daar zijn er inmiddels heel van.

Scepticus | 20-11-20 | 11:30

Het is gewoon een tactiek om andere groeperingen voor je te laten opkomen

Abu Bachouca | 20-11-20 | 11:23

Code Rood, er blijken nog meer clubjes actief te zijn in Nederland dan je al dacht.

Neem aan dat ze veel subsidie krijgen om Nederland om zeep te helpen.

Roze_bril_drager | 20-11-20 | 11:22

LGBT+ mensen gaan de mes steek in de rug door de islam ooit nog eens voelen.

Ins0mnia | 20-11-20 | 11:21 | 2

Zou zeggen zoek de foto's eens op van dat queer4climate e.a. organisaties. Je ziet vaak max. 3-4 man bij zo'n demonstratie. Punt is homo's worden misbruikt door dit soort organisaties. De werkelijkheid is namelijk dat het grootste deel van de homo's rechts stemt en niets heeft met radicaal links.

zeertegendradig | 20-11-20 | 11:55

Ze hopen waarschijnlijk dat ze in hun 'onderrug' geprikt worden.
De linksen werken samen met de islam omdat in hun marxistische gedachtepatroon zij tot de onderdrukten behoren en samen moeten strijden tegen de onderdrukker, de witte man. In werkelijkheid is de islam wereldwijd zelf een onderdrukker. Daar komen ze nog wel achter.

Bamberger Reiter | 20-11-20 | 12:02

Haha, die guilty by association dynamiek is nota bene een uitvinding van links. Bovendien gaat het hier om feiten, geen beschuldigingen. Gotspe.

Dampende_aardappel | 20-11-20 | 11:18

Als ik Bouchallikht zie moet ik aldoor denken aan Turkse chick met Yolanthe. Ze kijkt je wel op een bepaalde manier aan vind ik.

BorisBonkestoter | 20-11-20 | 11:17

Voor iedereen die exact wil begrijpen waar de denkbeelden van deze organisaties op gestoeld zijn en wat ze precies willen bereiken, en ook waarom ze een moslimfaciste steunen, hier komt Jordan Peterson even op niet mis te verstane wijze tot de KERN:

youtu.be/Cf2nqmQIfxc

Ze zien dus geen moslimfaciste, maar iemand die tot een groep behoort op basis van huidskleur en sekse, want dat zijn de zaken waarop volgens hen alle machtsstructuren op gebaseerd zijn. Carel Brendel is een blanke man, een onderdeel van het blanke patriarchaat, de meest gehate groep, want die hebben het verderfelijke westen zoals we dat nu kennen gecreëerd.

me,myself and IK | 20-11-20 | 11:16 | 5

@Koning Willy | 20-11-20 | 11:19:
Het is een eenrichtingsweg richting vernietiging. Eentje die al vaker is bewandeld is, in de vorige eeuw.

me,myself and IK | 20-11-20 | 11:22

Wilders of Pim die nooit aanzetten of oproepen tot geweld kunnen niet eens in de schaduw staat van die linkse extremisten en salafisten. Wel bijzonder dat deugend links en moslims het altijd hebben over hoe intolerant de blanke man wel niet is... hoe hypocriet ook! Er is gewoon een broedende oorlog gaande. Tijd van het voordeel van de twijfel geven is voorbij, veel teveel hebben misbruik gemaakt. En toch ondanks al dit gespuis, salafisten en extremisten die in NL groeien als kool nog alle twijfels of dit het stemgedrag gaat beïnvloeden.... ik ben bang dat er eerst een kromzwaard aan te pas moet komen. En dat toont exact aan hoe veel te tolerant wij in NL zijn.

Hollandse_blauwe | 20-11-20 | 11:25

Er is iets met deze man. Hij zit mij iets te hoog in de emotie en spreekt iets te veel uit de losse pols: "denk dat het Nietzsche was". Gebruikt veelvuldig stopwoordjes als "you know", alsof hij onder vrienden is, en stopt veel negatieve classificaties in zijn betogen. Of eigenlijk spuwt hij ze bijna uit. Lijkt me een gevoelige man, zou me niet verbazen als hij op het randje van overspannenheid balanceert.

Wiebenick | 20-11-20 | 12:28
▼ 2 antwoorden verborgen

Ook leuk dat ze tegen klimaatcrisis en racisme zijn. Alsof daar maar enig verband tussen is.

Koning Willy | 20-11-20 | 11:15 | 1

Ja, daar zit verband tussen. Het gele ras en zwarte ras doet namelijk niet echt lekker mee in de klimaathysterie van het blanke ras.

_pacman_ | 20-11-20 | 11:17
-weggejorist-
woutere | 20-11-20 | 11:11 | 3

Nog even en de zetelverhouding tussen Groen-Links en Denk gaat functioneren als communicerende vaten.
Daarna wordt gewerkt aan de fusie:
'Denk-Groen' bijvoorbeeld.

NPOlitiekgekleurd | 20-11-20 | 11:08 | 6

@Klappernoot | 20-11-20 | 11:45: Inderdaad allemaal worden we onverdoofd langzaam richting altaar geleid. tijdens deze weg zullen langzaam eerst alle niet gewenste entiteiten worden gewist. en ach er zijn nog genoeg groepen die wel dood mogen terwijl de rest nog steeds als schaap verder loopt richting slachtbank. Geen kip die het zal opnemen voor hen die als eersten gaan. en dan de volgende en de volgende groep. Uit die groepn zullen ook mensen uit angst overstappen op de islam. ETc... zie hier het voorland voor Europa. een andere weg zie ik niet meer dat we gaan bewandelen. zal langzaam gaan, maar langzaam zullen alle anti islam mensen worrden geliqideerd. als eerst door de poklitiek correcte mening door te drammen. Wel die fase hebben we bijna geheel bereikt. Geen kip die nog kritiek durft te hebben. de volgende stap is dus aan de gaang. via andere groepen met een voor het oog logische agenda binnen treden. De linkse gekkies. Die worden voor de islam kar gespannen zopnder dat ze het door hebben. Is toch wel wat dom van ze. En zeker erg zielig voor allen die na ons gaan komen en dan vooral de 50% vrouwen die heel niet een kopvod op willen.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 13:14

@Klappernoot | 20-11-20 | 11:45:
Je hebt gelijk natuurlijk, exact de reden dat ik ook blij ben met DENK. Sowieso geen goed idee om denkbeelden waar je het niet mee eens bent te onderdrukken, beter is die deel te laten zijn van het openbare debat. Open en bloot waar iedereen het kan zien en horen.

me,myself and IK | 20-11-20 | 13:16

@moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 13:14: Zal toch wat zijn zeg, eindelijk bereikt dat wat je wil. Ben geen man of vrouw maar een HET. En dan moet je ineens een kopvod op omdat je een spleet hebt ipv een leuter. Rare wereld.

moetnoggekkerworden | 20-11-20 | 13:16
▼ 3 antwoorden verborgen

Én Soros zag dat het goed ging.. hij kon weer een to-do afstrepen van zijn lijstje.

tipszondertrucs | 20-11-20 | 11:08

Alsof er ook maar iemand wakker ligt van de mening van deze marginale intersectionele clubjes. Fossil Free Feminists, Queers4Climate en Wij blijven hier? Moehaha.

harbi | 20-11-20 | 11:05 | 2

Dat ze nu op dezelfde lijst staan als DENK, een partij die tegen een onderzoek naar een verbod op de de extreemrechtse Grijze Wolven stemde, doet ze ook geen goed.

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 11:09

Ik wacht nog op het clubje Queers4Islam. Best wel geil om imams in een regenboogjurk rond te zien banjeren.

drekzooi | 20-11-20 | 11:11

"Die alliantie is in essentie onmogelijk, maar daar komen ze later nog wel achter."

Het probleem is, ze komen er niet achter. Mensen die domme beslissingen maken zijn al dood of lang uit functie en teruggetrokken in een beveiligde villa in FR of Drenthe wanneer de stront aan de knikker is. Ed Nijpels zal wel al lang dood zijn als men erachter komt dat niet alle huizen van het gas kunnen. En op links komen er pas de kinderen van deze linkse activisten achter in 2060 dat je de islam toch niet kon veranderen.

Middensteun | 20-11-20 | 11:05

Moslims en klimaat. Het viel me ook al op dat er zoveel Turken in een Tesla rijden. Hartverwarmend.

grietmetgroenefiets | 20-11-20 | 11:05 | 2

Bijzonder, ik ken alleen Turken die hele kilos brood in de sloot donderen als het 30 graden is , zodat er lekker ratten komen en het water vervuild raakt. Net als thuis dus.

despee | 20-11-20 | 11:58

@despee | 20-11-20 | 11:58: In een Tesla rijden en kilo's brood in de sloot donderen gaan heel goed samen. Je kunt het zelfs vanuit je Tesla doen.

grietmetgroenefiets | 20-11-20 | 15:02

De kerkscheuring is een feit, het schisma is begonnen, de eerste kikkers springen uit de pan.
"Meindert Fennema
Emeritus hoogleraar politieke theorie, oud-politicus voor GroenLinks

Waarom ik niet op GroenLinks zal stemmen
(...) Mijn ervaring met religieuze organisaties is dat zij over het algemeen minder vrijzinnig zijn dan ikzelf en ook minder tolerant. Dat geldt voor de Rooms-Katholieke Kerk, het geldt voor de Gereformeerde Kerk en het geldt ook voor de jeugdorganisatie van de Moslimbroederschap. Bestuursleden van FEMYSO of NIDA mogen van mij meedoen aan de Tweede Kamer verkiezingen, maar ik zal niet op ze stemmen.

Sterker nog, ik stem ook niet op een partij waarvan de politiek leider (dat ben jij Jesse!) suggereert dat ik een racist, seksist of islamofoob ben omdat ik mij in de Tweede Kamer niet door een bestuurslid van FEMYSO wil laten vertegenwoordigen. Zelfs niet als zij lesbisch zou zijn. "
joop.bnnvara.nl/opinies/waarom-ik-nie...

zij haalt de verkiezingen niet, althans, niet via GroenLinks, waarschijnlijk wel bij Nida.

Abject | 20-11-20 | 11:05 | 2

Jaja er kantelt iets

amateurrr | 20-11-20 | 11:14

Fennema is raciest in 3,2,1... Opgelost.

redanx | 20-11-20 | 11:50

De moslim versie van de Pied Piper blijkt onweerstaanbaar voor goedgelovige lefties,

Tasmaneiland | 20-11-20 | 10:59

Ik denk dat we deze mevrouw juist eventjes moeten steunen. Met een beetje mazzel komt ze in de kamer terecht en dan zal je langzaamaan de echte ware aard van dit moslimmeisje zien opbloeien. Het meisje zal GL van binnenuit opvreten en daar gaan de andersdenkenden van genieten. Elk normaal denkend mens heeft nu toch wel door, dat dit meisje niet helemaal zuiver op de graat is?

Klappernoot | 20-11-20 | 10:59 | 4

Stapt ze uit de partij, zitten we daarna met een verkapte Moslimbroederschap fractie in de kamer... geloof dat we ergens verkeerd bezig zijn in dit land.

oh no | 20-11-20 | 11:06

Ja, dat heeft met de Denk-proleten bij de PvdA ook zo geholpen. Welnee, dat wordt "foutje, bedankt" en weer door.

Koning Willy | 20-11-20 | 11:17

@Koning Willy | 20-11-20 | 11:17: Klopt, maar dat is ook niet vreemd, wanneer men tegen gelijkgestemden in een forum blijft ouwehoeren. Rafel de organisaties uit en maak gebruik van die kennis. Dat de PvdA en GL niet deugt is hier wel bekend. Daar los je serieuze problemen niet mee op. Schaken doe je ook niet adhoc, maar je overdenkt de volgende zetten.

Klappernoot | 20-11-20 | 12:06
▼ 1 antwoord verborgen

Rechtse repressie? Het is toch vooral de wat rechtsere mening die continu gedemoniseerd wordt en in het recente verleden tegen (de dreiging van) een kogeltje of mesje aan loopt?

Gummibrösel | 20-11-20 | 10:59 | 1

Klopt.

MooseNL | 20-11-20 | 11:16

Gewoon een paar maandjes wachten.
Dit ontploft vanzelf.

Mr. Happy | 20-11-20 | 10:58

Zou de vice-voorzitter van Stormfront ook welkom zijn bij GroenLinks?

Mr. Happy | 20-11-20 | 10:56 | 4

Als ie een hoofddoek opdoet wel.

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 11:00

Tuurlijk, als hij of zij maar groen genoeg is.

Hiram | 20-11-20 | 11:16
▼ 1 antwoord verborgen

Benieuwd wanneer men met een Fatwa komt, want daar lijkt dit al verdacht veel op.

Shortganger | 20-11-20 | 10:55

En Jinek maar doorvragen over Frederik Jansen (FvD #7) vanwege het ontkennen van de holocaust. Waar is dit soort bevraging nu het over een (veel ergere!) aantijging van links gaat?

Cunts-en-kitsch | 20-11-20 | 10:53 | 2

Allebei erg, lijkt me.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 11:00

@Kuifje-naar-Brussel | 20-11-20 | 11:00: Het enige verschil is dat dhr. Jansen er ruimschoots afstand van genomen heeft, en het FvD ook. Groenlinks draait er maar fiks omheen. Zou jij ook moeten weten Kuif.

Cunts-en-kitsch | 20-11-20 | 11:21

Zullen die politieke moslimbewegingen ooit gedacht hebben dat het ze zo makkelijk zal worden gemaakt om die rare Nederlanders mee te krijgen door hun continue misleiding?

Tiscali-2 | 20-11-20 | 10:53 | 2

Hoe dan ook, respect voor die islamieten. Kan het niet anders zeggen.

Acidstain | 20-11-20 | 11:05

Lang voordat die groepen rare Nederlanders zich achter islamofascisten en het islamofascisme schaarden, schaarden ze zich achter Stalin, Pot en Mao en het communisme. Deze groepen rare Nederlanders zenden hun domheid, kortzichtigheid en naïviteit in alle richtingen met hoog vermogen uit, dus het antwoord op je vraag is waarschijnlijk "ja".

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 11:06

Heeft AIVD al een verklaring uitgegeven over banden moslimbroederschap? Zou graag van hun een verklaring willen zien over al de aangedragen wijzigingen. Moslim broederschap staat een fascistische samenleving onder het mom van religie voor ogen.

WieboWW | 20-11-20 | 10:49

Al die foplinkse organisaties zijn niet uit op het redden van de aarde en het welzijn van de burger.
Ze vechten om het vechten. Ze worden al agressief als ze een blanke bejaarde zien die bij de AH boodschappen kan doen.
Die alliantie tussen islam en GLse vechters komt juist vanuit GL. Ze staan er niet achter: zij hebben de banden gesmeed. Door demografische en ideologische ontwikkelingen eisen moslims hun plaats op.
En dit wil GL! Hun achterban met tig organisaties ook.
Natuur, dieren en milieu is de rotsmoes om de burger te blijven kwellen. Ze doen niets tegen Rutte. Ze zitten Carla Schouten geen cm in de weg.
Ze pompen samen met VVD en CDA heel Nederland vol migranten.
De enige reden dat de boer nu uit Nederland weg moet, is om ruimte te maken voor 1 miljoen huizen vol nieuwkomers. GL en VVD en CDA gáán ervoor. Geen varken hebben ze gered, dat stelletje milieufoppers.
De burger heeft geen stem, behalve die op dat verkiezingsvod.
Ben ik de enige die verbijsterd is door het breiwerk aan aan elkaar verbonden organisaties in Nederland?
Waar word ik gerepresenteerd???
Nergens, maar ultralinks en het neoliberalisme hebben werkelijk honderden organisaties. De overheid beschouwt hen als overlegpartners. Ze krijgen ruimte in de msm. Zo werkt dat dus.
Als ik de krant bel over iets ernstigs heeft het nul betekenis. Zij hebben voltijdsbanen voor hun eigen gebrul en geraas. Ze hebben geld genoeg voor rechtzaken, websites, congressen. Wie betalen dit? Niet mijn medestanders.

zeurmachine | 20-11-20 | 10:49

Enge naïeve mensen dat linkse zooitje, komt nog echt gelul van!.

swebe | 20-11-20 | 10:49

Zijn we de aanslag in Luxor vergeten? 58 Toeristen, 4 Egyptenaren afgeslacht door de militante tak van de Moslimbroeders. Zogenaamd afgescheiden, tuurlijk, toen Morsi eenmaal aan de macht kwam benoemde hij een van de kopstukken tot gouverneur van Luxor. Moslimbroederschap heeft haar geweld gewoon uitbesteedt, beetje zoals de Russen dat doen met Wagner.
nl.wikipedia.org/wiki/Gama%27a_al-Isl...

Abject | 20-11-20 | 10:49 | 1

Dank!

Dirk III | 20-11-20 | 15:13

Heel gek, er is geen intersectie tussen 'FNV schoonmaak' en 'Wij Blijven Hier'!"

Joris Beltsin | 20-11-20 | 10:48 | 1

Wat de tweede ranzig maakt, maakt de eerste weer schoon na het vertrek van de tweede.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:56

Voor de linkschmensch is alles wat links is fantastisch. Maakt verder geen moer uit.

HoniSoit | 20-11-20 | 10:48

Wereldvreemde types & outright leugenaars. Daar zijn geen pillekes tegen.

klimaatsloper | 20-11-20 | 10:47 | 1

Op zich wel, maar direct een Drion er in is ook weer zo lomp.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:50

Nederland zou al een stuk opfrissen als er een grote streep door ALLE subsidies van maatschappelijk georienteerde clubjes gezet zou worden, ongeacht politieke e/o religieuze overtuiging.
Het is van de zotte dat de belastingbetaler wordt gedwongen om dit soort uitvreters die met hun gedachtengoed haaks staan op hun eigen gedachtengoed, te moeten ondersteunen in het uitdragen van hun haatzaaiende boodschap.

jemagookniksmeer | 20-11-20 | 10:47 | 5

Neem dan ook meteen de NPO mee. Met hun linkse, eenzijdige propaganda.

drekzooi | 20-11-20 | 11:00

Kerona crisis lijkt me dan ook een mooi moment voor het resetten van het hele subsidie-circus. Zowel lokaal als nationaal, en neem de buitenlandse geldstromen dan ook even meteen mee.

Iedere vorm van zin doordrijven door een intolerante minderheid moet de kop ingedrukt worden. Al dan niet door het afnemen van financiële prikkels.

amateurrr | 20-11-20 | 11:02

Binnenkort krijgen we Omroep Zwart erbij. Mogen we met z'n allen gaan meebetalen aan oproepen om Zwarte Piet te mishandelen.

MAD1950 | 20-11-20 | 14:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik denk dat "Queers4Climate" en "FossilFreeFeminists" eens ff zouden moeten gaan kijken hoe de moslimbroederschap in islamitische landen omgaan met minderheden en vrouwen.

en wat heeft de FNV hier trouwens mee te maken?

Diederik_Ezel | 20-11-20 | 10:47 | 3

Het FNV zit vuistdiep in allerhande vuig linkse aksie rommel.

Shortganger | 20-11-20 | 10:56

FNV komt nog even opnieuw bevestigen dat ze net als de PVDA niet meer voor de arbeider opkomt, en dus haar oorspronkelijke bestaansrecht zijn verloren. Dat ze beide de migrantenmarkt proberen aan te boren om zieltjes te winnen geeft wel aan hoe ver ze zijn afgezakt.

Als ik wil lachen vraag ik altijd aan mijn ouweheer wat hij van deze partijen vindt, in vergelijking met vroeger.

amateurrr | 20-11-20 | 10:57

Waar krijgen al deze verenigingen en stichtingen hun geld van? Hoop toch niet dat er via overheid geld naar toe gaat.

WieboWW | 20-11-20 | 10:45 | 2

Veel stichtingen, verenigingen, wat ANBI's. Je hoopt tegen beter weten in.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:48

Suikeroom Soros stopt vaak ook nog wat centjes toe, die houdt wel van wat polarisatie.

harbi | 20-11-20 | 11:14

Dus volgend jaar de gayparade op de Sloterplas! Want deze dame is helemaal & en net als heel GL lhbtq+ en knetter progressief!

Shortganger | 20-11-20 | 10:43 | 1

Volgend jaar is er geen pride meer, weggebonjourd onder het mom van 'niet klimaatvriendelijk'.
Je wilt niet weten wat je allemaal wel niet kunt cancellen onder die noemer.

Bataafje | 20-11-20 | 14:27

Free West Papua???? LOL!!!

halfvolle glas | 20-11-20 | 10:43 | 2

Free Western Sahara ontbreekt weer, gemiste kans.

Shortganger | 20-11-20 | 10:44

En door wie worden ze middels migratie weggedrukt? Ja, alweer ja.

zeurmachine | 20-11-20 | 10:52

"Je hebt alleen maar last van ze....."

grapjasz | 20-11-20 | 10:42

Ook een leuke, “Solidariteit is altijd een van de kernwaardes van de progressieve beweging geweest”.
Met solidariteit wordt hier solidariteit aan elkaar bedoeld. Iedereen met een andere mening moet natuurlijk keihard gecanceld worden, zoals in dezelfde tekst geprobeerd wordt te doen met Carel Brendel, die men even wegzet als extreemrechts en islamofoob.
De haat druipt er vanaf.

me,myself and IK | 20-11-20 | 10:40 | 1

Het werkt wel voor ze. Ze krijgen graties geld, aandacht en aanzien van de MSM, bestuur, cultuur en onderwijs.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:42

Komt d'r maarin Maurice de Hoax......
Wat wijzen de peilings uit?

Lenco | 20-11-20 | 10:40

Ze krijgt steun puur omdat ze moslima is.
Weet u nog toen ene Cailin Kuit zich bij BIJ1 aansluit, zogenaamd psychiater was, ook al had ze helemaal geen diploma? Wat was het toen toch oorverdovernd stil bij al deze organisaties he?
www.geenstijl.nl/5140167/rectificeer-...

JackStick | 20-11-20 | 10:38 | 2

Cailin Kuit, haha, bijna weer vergeten. Hele leven werkeloos maar wel psychiater zonder enig opleiding of zo. Ja ik weet het weer. Helaas komt BIJna naar ik verwacht met een zetel in de kamer. Zal erom spannen vermoed ik.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:41

@Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:41: Dat was entertainment op hoog niveau. Nooit eerder of daarna zo gelachen als toen. Lag regelmatig slap van het lachen over mijn toetsenbord, zo erg zelfs dat mijn zoon vroeg 'mam, huil je'? Ja, van het lachen. Had hij nog nooit meegemaakt. Dàt waren nog eens tijden met vooral dank aan Verenigingvandieven want zijn commentaren waren puur goud.

Lupuslupus | 20-11-20 | 11:13

Sekte gedrag! Misschien leuk als Pegida zich hier ook bij aansluit, dan vallen ze allemaal weer een voor een af.

MrLahey | 20-11-20 | 10:38

Queers4climate. Haha, heerlijk toch. En op de code rood website een grote button met DONEER. Uiteraard. Doe eerst jullie activistische spaarpotjes maar eens flink omkeren. Zal niet veel inzitten.

Dirrek | 20-11-20 | 10:37

Haha. Klimaathomo's. Is er ook al een vereniging voor stikstof-feministen?

Joris Beltsin | 20-11-20 | 10:37

Een grijze wolf in schaapskleren. Mocht groenlinks het tot 9 zetels schoppen (hoop het niet natuurlijk) dan "denk" ik dat ze zich afscheid van de partij binnen 2 jaar.

Achiel | 20-11-20 | 10:36

Maar wat leuk, dat haar netwerk voor haar karretje wordt gespannen. Duidelijk waarom Klaver voor Kauthar koos. Fuck idealisme.
Als je zo alles en iedereen wil verbinden, ga je gang. Lekker negeren dat de ene club de ander niet tolereert op veel essentiële punten. Maar er zal vast wel iets zijn dat elkaar bindt. Zoals een gezamenlijke denkbeeldige vijand. Te sneu voor woorden.

Deflatiemonster | 20-11-20 | 10:33

Extinction Rebel windt er geeneens doekjes om dat het hun helemaal niet om het klimaat gaat maar dat zij een communistische samenleving willen scheppen.
En de voorman van E.R. is een notoire antisemiet.

Osdorpertje | 20-11-20 | 10:32

Free West Papua staat ook achter haar. Nee, dat zal er beslist gezelliger op worden bij de Papoea’s zodra de islam daar zijn intrede heeft gedaan.

Cassandra | 20-11-20 | 10:32

Nou, dat was Groen Links. Daar is de uitgang, tot nooit!

apek00l | 20-11-20 | 10:32

Gekkies die beweren dat de zeespiegel de komende jaren met 20 meter gaat stijgen moet je niet serieus nemen.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:32 | 8

Onderschatten.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:48

@CalamityJane | 20-11-20 | 10:48:
Mooi. Misschien extra geruststelling voor uw intuïtie dat het ijs op dezen aardkloot allang op is eer de zeespiegel tot aan uw lippen staat.

Joris Beltsin | 20-11-20 | 11:01
▼ 5 antwoorden verborgen

Wel bizar altijd hoe de LGbHTWTFBBQ hierin zich mengt want die kunnen natuurlijk ook niet achterblijven.
Het frappante is dat als het aan de islam ligt hun de eerste zijn die straks van een gebouw af naae beneden gaan.
Dus schreeuw vooral mee met je idealen.

gijs geluk | 20-11-20 | 10:32 | 1

Zelfde handlers en soepsidie verstrekkers. Wiens brood men eet...

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:33

Sousmission.

Koonkluk Huis | 20-11-20 | 10:31

Ik heb het gevoel dat extreem links (want dat is GroenLinks) Hitler nog zou verdedigen als hij niet blank was geweest, want de moslimbroeders zijn tenslotte ook extreem rechts. Of beter gezegd, het zijn moslimfacisten.
Zie de paniek die in Egypte ontstond toen moslimbroeder Morsi daar aan de macht kwam.

me,myself and IK | 20-11-20 | 10:30 | 1

Hitler was vegetarier en het Duitse leger had ook nog eens een jeep die electrisch reed. Daar kom je tegenwoordig bij Groen Links inderdaad ver mee.

Bataafje | 20-11-20 | 10:43

Lievelde in de Achterhoek. Een nog praktisch onbedorven dorp voorlopig nog ver weg van de gekte in de Randstad. Al zou je willen, je zou er nog geen schoonmaakbedrijf vol met hoofddoekjes krijgen.

5611 | 20-11-20 | 10:38

Dat GroenLinks gaat nog eens heel klein worden. Begint qua gedachtengoed zo langzamerhand onder de splinterpartijtjes te vallen als SGP, Denk, Bij1, Nida, GL ...

grietmetgroenefiets | 20-11-20 | 10:28 | 3

Ja maar... Trump is erg en niet te vergeten FvD.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:36

Ik denk het niet, Groen(s)Links is populair onder de jongste generaties met name vrouwen. Die waarschijnlijk niet eens weten wat een CPN is of een RaRa of een Pol Pot.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:39

GL stemmers stemmen niet op een gedachtengoed, veel te rationeel. Die stemmen met emotie op een persoon, omdat het goed voelt, hoe hij eruit ziet en hoe hij doet.

jemagookniksmeer | 20-11-20 | 10:43

De deelname van Free West Papua begrijp ik echt niet. In dat land hebben ze juist heel veel van de islamitische regering van Indonesië. Nederland heeft in de tijd dat het nog een kolonie was gepoogd om West Papua te steunen, na deze periode hebben andere westerse landen geprobeerd om het land en de bevolking uit de klauwen van de monsterlijke mohammedanen te houden, helaas zijn ze vanwege het geld door de knieën gegaan en is de genocide door de islamieten door gegaan. (bron: hun eigen website)
freewestpapua.eu/west-papua/

Mannen in West Papua smeren zich overigens in met varkensvet. Deels uit religieuze overwegingen, deels als afweermiddel tegen enge beestjes. Hoe zal de islamitische onderdrukker daarover denken? Dat zou een leuke vraag zijn voor Tom Staal als hij Kauthar eens te spreken krijgt.
www.columbusmagazine.nl/azie_en_midde...

Arnold Layne | 20-11-20 | 10:27

Die meid in het groen, 3e foto, beantwoordt uiteraard weer eens exact aan de vermoedens die je hebt over hoe zo'n psychisch achtergestelde drammende domme klimaat-millennial eruit ziet...

Realism Is All | 20-11-20 | 10:27 | 2

Ik zie dit als victim blaming. Wat hebben de ouders eraan gedaan om te zorgen dat hun telg geen (s)linkse klimaatwappie werd?

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:29

Ze ziet er maar een beetje genderneutraal uit. Ik denk dat ze zichzelf identificeert als persoon die menstrueert.

5611 | 20-11-20 | 10:41

De handlangers en nuttige idioten van het islamofascisme maken zich bekend.

Best een handige lijst dus.

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 10:26 | 2

Ja.

jan99 | 20-11-20 | 10:41

Ook goed om te bewaren als we ooit in staat zijn soepsidies af te schaffen.

5611 | 20-11-20 | 10:41

En die overdreven epitheta ook: ''onze medestrijder'', ''de strijd tegen islamofobie''.

In het veilige Nederland loopt niemand met zijn/haar 'strijd' ook maar enig (gezondheids)risico, muv wat leraren die moeten onderduiken omdat ze bepaalde cartoons als lesmateriaal gebruiken.

Dr_Johnson | 20-11-20 | 10:26 | 2

Ze noemen het "strijd" omdat ze dan hun leven een beetje zin kunnen geven. Het idee hebben dat ook ZIJ iets nuttigs doen.
Zie ook van die veganisten, di het niet kunnen laten om je vertellen dat ZIJ iets doen voor de wereld.

Het is eigenlijk gewoon zielig.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:31

Weet je wie het ook graag over zijn strijd had? Hij schreef er zelfs een boek over.

Bamberger Reiter | 20-11-20 | 10:57

Linksmenschen weten klaarblijkelijk niet zo goed wat "guilty by association" betekent. Of, waarschijnlijker, zoals we gewend zijn van linksmenschen, misbruiken de term als het ze uitkomt.
Dus.
Als je Thierry Beaudet het predikaat "fout" geeft, omdat hij met iemand heeft gedineerd die volgens het linkse publiek "fout" is, dan heb je het niet helemaal begrepen.
Als je vindt dat je Heinrich Himmler niet moet beoordelen op de vreselijke dingen die allemaal gebeurd zijn onder het regime van Adolf Hitler, omdat hij toevallig lid was van die partij, dan heb je het niet helemaal begrepen.

jemagookniksmeer | 20-11-20 | 10:25

Emigreren is nu ook effe lastig,,,

Bouwfraudeur | 20-11-20 | 10:24

De onmogelijke spagaat van links feminisme, je hoort het hier scheuren en kraken.

Piet Karbiet | 20-11-20 | 10:23 | 1

En die scheuren... die meuren.

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 10:27

Waar zouden die clubjes van leven? Van het aantal betalende leden of van subsidie?

wilmeister00 | 20-11-20 | 10:23

Ik word een beetje moe van hoe het woord 'progressief' al jarenlang misbruikt en verkracht wordt door enge clubjes die blind idealisme verwarren met vooruitgang en verbetering. Ik vind mijzelf graag progressief, maar vind het erger om geassocieerd te worden met 1 van die 50+ groepjes, dan uitgemaakt te worden voor racist.

Quantum Suicide | 20-11-20 | 10:22 | 2

Ik ben ook al een eeuwigheid progressief en verschoof daarmee automatisch van links naar rechts.

van heinde en verre | 20-11-20 | 10:26

Wie zegt dat deze clupjes progressief zijn? Mossel mattieschap is in ieder geval zwaar regressief.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:28

Moslims en links zullen de ondergang van ons land betekenen en over een x aantal jaren zal men zich afvragen 'hoe het zover heeft kunnen komen'.

Lupuslupus | 20-11-20 | 10:22 | 8

@Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 10:32: Zo heeft het mij sowieso vaak verbaasd hoe makkelijk en rustig de vele slachtoffers van onthoofdingen bleven in de betreffende filmpjes uit mn Syrië.

D-Fens_1963 | 20-11-20 | 10:42

@Mensdier | 20-11-20 | 10:35:
Nou ik wel. Ik voorzie een EUSSR op Chinese leest in de nabije toekomst. En er komt geen opstand. Hoogstens Balkanisering.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:44
▼ 5 antwoorden verborgen

In Nederland stemmen moslims links,( op de nuttige idioten)in land van herkomst stemmen ze extreem rechts om dictators aan de macht te houden.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:18 | 3

Stemmen op een dictator, dat is wel nuttig.

BorisBonkestoter | 20-11-20 | 10:31

@BorisBonkestoter | 20-11-20 | 10:31:
Het kan wel, hoor. In Noord Korea bijvoorbeeld. Daar zijn verkiezingen. En de Kims zijn er zo populair dat ze nog nooit minder dan 100% van de stemmen hebben gekregen.

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 10:36

Bij het over elkaar heen vallen om als eerste de slechteriken te veroordelen, gaan ze er volledig aan voorbij dat er geheel geen "aanval" is, er is enkel verwondering over dat dat er iemand zich bij een partij aansluit wat qua uitgangspunten voor zowel de partij als de persoon geen direct logische combinatie lijkt, zonder dat het nu direct gaat over welke van de twee goed of slecht is. Degene die de meeste vragen stellen zouden op beiden niet stemmen/mee eens zijn, dus hebben geen interesse in iemand cancelen om te voorkomen dat ze zich erbij kan aansluiten, het is alleen verwondering.

een_mike | 20-11-20 | 10:17

Op de Joop een aardig verhaal van een ex-GL prominent, Meindert Fennema, waarom hij geen GroenLinks zal stemmen.
joop.bnnvara.nl/opinies/waarom-ik-nie...
De spijker aardig op de kop.

Beste_Landgenoten | 20-11-20 | 10:17 | 23

@CalamityJane | 20-11-20 | 10:43:
Ieder onderwerp bekijk ik op de feiten, niet op ideologie. Dat zou je inmiddels kunnen weten. Wat ik hier zie gebeuren is het bewust negeren van de overtuiging van een moslima, die niet verenigbaar lijkt met de idealen van andere (progressieve?) groepen. Met Fennema ben ik het eens, dat het kritisch volgen van Bouchakillit niet gelijk moet worden gesteld met "islamofobie". Haar overtuigingen lijken sterk gedreven door de islam, wat natuurlijk prima is, maar iedereen heeft de vrijheid om daarom GroenLinks te mijden als partij.

En voordat je nou victorie kraait: Ik heb nog nooit blijk gegeven van enig enthousiasme voor de islam. Wat me wel enorm stoort is de houding van reaguurders, die iedere moslim uitsluitend willen zien als terrorist, zelfs als zij zich goed gedragen, als zij meeoden en als zij geweld afwijzen. Dan nog is de reactie: Als moslims meedoen, liegen ze vast en als ze niet meedooen zijn het sowieso terroristen. Kortom als moslim kan je het nooit goed doen. Die houding is ziek en ledit logischerwijze tot verdere polarisatie. Die mening zie ik hier maar al te vaak verkondigd.

Beste_Landgenoten | 20-11-20 | 11:34

Zie Muxje. Daar ga je weer. Steeds weer en steeds weer. Iemand zou jou aan de hand moeten nemen en per stap moeten uitleggen hoe en wat!
Ook nu ga je weer blind op BL.
BL die zegt dat een moslim geen goed kan doen in de Nederlander zijn ogen. Waarom ondervinden vele rassen, nationaliteiten, gelovigen inclusief de moslim geen enkele hinder van DE Nederlander? Vraag je dat eens af.
Weet je Mux, je kunt hier tig fraaie intellectuele uiteenzettingen, verklaringen, poëzie desnoods plempen. Het zegt niks zolang je dat ENE niet voelt. Met ratio alleen red het niet. Voelen/intuïtie heeft de begeleiding van de ratio nodig. Het kan niet zonder elkaar.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 14:32
▼ 20 antwoorden verborgen

Het is ook wat.

Dat elke dag weer in de eigen grote gekleurde spiegelkamer diep in het eigen deughol heel driftig op het eigen fijne mooie zelfbeeld en het eigen grote gelijk masturberen.

Met de meest heerlijke wilde en onstuimige fantasieën waarin je iedereen die het niet met je eens is met grote luide bek rücksichtslos rekent tot de wezens uit het verachtelijke xenofobe en islamofobe Grote Boze Derde Rijk.

Waarin alle enge racistische cis mannen geslachtsloos worden afgeslacht met een enkele houw van het heilige oneindig grote Gender zwaard.

Waarin alle kleuren van de regenboog mooi en fantastisch zijn, behalve dat hele smerige wit.

Waarin echt iedereen altijd gelijk is maar sommigen op sommige zelf gekozen momenten toch net wat meer gelijk zijn dan de anderen.

En dan, dan is daar het ultieme moment.

Precies het moment dat je de aantoonbaar grootste vijand van al je eigen deugende en heerlijke bevrijdende normen en waarden en alles waar je zo rotsvast voor staat innig omarmt en tot je grootste en dierbaarste vriend(in) verklaart.

Dan en daarop kom je dan intens bevrijdend klaar.

Schaamteloos de eigen warme, kleverige inclusieve, diversiteits- en deug sappen rond spetterend op het oh zo domme bekrompen klootjesvolk.

Dr.Mabuse | 20-11-20 | 10:17 | 2

Mooi verwoord!

Analia von Solmsch | 20-11-20 | 12:06

@Analia von Solmsch | 20-11-20 | 12:06: Dank.

Dr.Mabuse | 20-11-20 | 12:25

Als deze mevrouw zich nu eens richt tot de moslims, die ze kennelijk vertegenwoordigd en een case gaat maken voor de LHBTIQUIEUITEIE gemeenschap die haar nu zo steunen. Dan gaan we praten. Ik heb een vermoeden dat deze mevrouw in interviews alle standpunten hierover heel subtiel gaat ontwijken. Ze zal wel integratie woordvoerder worden en verder alleen maar zinnetjes herhalen die ze van Jesse geleerd krijgt.

BBRDWR | 20-11-20 | 10:16 | 2

Binnen een jaar zit ze bij Denk of Nida, uiteraard met zetel en al.

5611 | 20-11-20 | 10:48

Dit leest een beetje alsof het Gilde der Kunstschilders zich solidair verklaart met een bepaalde Oostenrijker die toch echt wel niet beroerd is met kwasten.

Onder het motto: "Boeien wat ie in zijn andere tijd doet. Een deel van zijn tijd speelt hij erg leuk mee met onze leden".

Hoeveel van de orghanisaties die dit ondertekenen hangen overigens aan de subsidie-tiet? Het zou me erg verbazen als dat onder de 75% ligt.

ViagraFalls | 20-11-20 | 10:15 | 1

Ghehehe, inderdaad. En maak van die 75% maar 95%.

Varende_Reaguurder | 20-11-20 | 10:23

"Zij heeft het lef getoond om haar hoofd boven het maaiveld uit te steken. Daar heb ik veel bewondering voor. (...) En ik voeg daaraan toe: wees niet bang, je staat er niet alleen voor. We’ve got your back!"
Als je goed leest vind je in deze uitspraak van Klaver de reden waarom links, dus ook GroenLinks zo graag in één bed wil liggen met moslims wier uiteindelijke doel het is onze samenleving omver te werpen. Waarom vindt Klaver dat dat mens lef heeft getoond? Hoezo? Ze is toch gewoon klimaatactivist, zoals zovele anderen? Ze heeft zich toch gewoon bij de GroenLinks-kliek aangesloten, zoals zovelen? Ze loopt daar toch netjes in de pas, doet wat de apparatsjiks willen, zoals zovele anderen? Waarom is er in het bijzonder in haar geval sprake van lef? En hoezo steekt zij haar hoofd boven het maaiveld? Wat doet ze binnen GroenLinks wat anderen niet doen? En vanwaar die extra bewondering? En waarom werpt Klaver zich op als beschermheer? Waar moet zij bang voor zijn, en waarom is bij uitstek GroenLinks de instantie die haar bescherming kan bieden en ook zo graag wil bieden?
Als je goed leest dan begrijp je dat Jesse Klaver het hier enkel heeft over kwesties die niets, maar dan ook niet met haar officiële functie binnen GroenLinks van doen hebben. Er kleeft iets aan haar dat in het geheel geen relatie heeft met haar rol van 'klimaatactiviste'. Ze wordt als zodanig ten tonele gevoerd, maar de reden waarom Klaver en de zijnen zich zo begaan met haar voelen heeft niets maar dan ook niets met dat klimaatactivisme te maken, maar alles met wat zij zónder GroenLinks reeds is. Ze staat niet op nummer negen op de lijst omdat ze zo ontzettend begaan is met ons klimaat. Daar lopen er wel meer van rond bij GroenLinks, lieden met groene vingers, groene tenen, een groen hart, een groen hoofd en een groene onderbuik. Nee, haar lef om haar hoofd boven het maaiveld uit te steken, en de bewondering die Jesse daarvoor heeft, en de bereidheid van GroenLinks om haar in bescherming te nemen, dat alles verwijst naar iets wat volledig, maar dan ook volledig losstaat van al dat linkse klimaatdrammen, en juist daarom, enkel daarom, staat zij op plaats negen.
Kauthar Bouchallikht heeft, zo meent Klaver, het lef om als moslima haar hoofd boven het maaiveld uit te steken, om te zeggen "ik ben moslim, dat je het weet" nog vóórdat ze iets zegt over waar zij politiek voor staat en waarom zij zich bij GroenLinks heeft aangesloten. Als Kauthar Bouchallikht het podium bestijgt en de microfoon ter hand neemt, dan heeft zij al een hele boodschap de zaal ingeslingerd, en die boodschap is van vitaal belang. "Ik ben moslima, ziet u, en ik draag ook nog een hoofddoek, ziet u, ik presenteer mij hier allereerst als moslim, ziet u dat duidelijk, nog vóór ik mijn mond opendoe en iets ga zeggen moet u weten dat ik moslim ben, moslima ben, een die een hoofddoek draagt ja, dat u het weet, ik ben niet bang voor u, ik ben niet bang voor de kafir, ik stel me te weer tegen de kafir, ik laat me door de kafir niks aanpraten, ik ben de kafir niks verschuldigd, ik hoef de kafir niks uit te leggen, ik hoef, als ik dat niet wil met de kafir ook helemaal niet in gesprek, ik ben mezelf door moslima te zijn, en in alles wat ik doe gaat dat vóóraf aan alles en gaat bóven alles. Mijn identiteit is Islam, en vóórdat u met mij in gesprek gaat moet u dat weten, mijn identiteit is Islam.
De vijand van GroenLinks is daarmee de vijand van Kauthar Bouchallikht. GroenLinks voert Kauthar Bouchallikht oo als dappere vrijheidsstrijder. Niet omdat zij groene standpunten heeft, maar omdat zij zich bij elke gelegenheid, enkel en alleen door zich als moslima te gedragen, tentoon gesteld kan worden als slachtoffer van een rechts patriarchale islamofobe samenleving, maar dan wel als een slachtoffer dat zich te weer probeert te stellen tegen die samenleving. Alles wat zij uitstraalt is voor GroenLinks een verzet tegen de slavernij, tegen de onderdrukking, tegen de haat, tegen de afwijzing van een gemeenschappelijke vijand. En dan wordt Kauthar Bouchallikht interessanter naarmate zij als moslim meer omstreden is, meer reacties oproept, meer kritiek oogst.
De hoofddoek is voor GroenLinks en voor al die 55+ organisaties die haar op handen dragen een middel om de gezamenlijke vermeende vijand uit de tent te lokken. De hoofddoek van Bouchallikht wordt gebruikt als symbool van onderdrukking, en dan niet de onderdrukking binnen de moslimgemeenschap zelve, maar de vermeende onderdrukking door de grote vijand, het patriarchaat. Bouchallikht wordt als martelares opgevoerd, wordt als een Jeanne D'Arc op het schild gehesen. Haar verdienste is dat ze moslima is. haar lef is dat ze zich als moslima toont, ze steekt haar moslimhoofd boven het maaiveld, ze wordt bewonderd omdat ze moslim is, ze staat op plaats 9 omdat ze moslima is. Het draait allemaal om haar identiteit, een identiteit die vóórafgaat aan haar competenties als persoon.
Beware of the Woke.

Schoorsteenveger | 20-11-20 | 10:14 | 6

Die hoofddoek en waar die voor staat is voor sommigen,zoals Fennema, zie link ergens anders, reden om juist niet meer op GL te stemmen.

Zwizalletju | 20-11-20 | 10:29

Het gaat maar om één enkel ding: het doordrukken van de hoofddoek bij overheidsdiensten. Niet meer, niet minder. Mw. Boerkaplicht mag heel af en toe even symbolisch haar mond open doen, onder de vigeur van het régime van de GL-bonzen. Even wat zuig-treiter- en pestpolitiek in de kamer, en wie weet vinden we nog wel een a n g l e om Wilders of een andere gevestigde partijmastodont als racist wég te zetten. Deze mevrouw komt niet op haar eigen mérites, deze mevrouw komt als partij-trekpop.

bisbisbis | 20-11-20 | 13:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Het is geen 'guilty by association' maar 'guilty by membership'. Iets heel anders.

Zzzzooooffff | 20-11-20 | 10:14

80 jaar geleden waren er behoorlijk wat Nederlanders die de bezetter met open armen ontvingen, niet lang daarna liepen ze in zwarte uniformen. Nu verklaren hetzelfde soort lieden zich solidair met een aantoonbaar democratie ondermijnende organisaties als Moslimbroederschap. Het kost mij veel moeite om de toekomst positief in te zien.

Crusher | 20-11-20 | 10:13 | 2

Doe die moeite ook maar niet Chrusher.
Het loopt zoals het loopt.
Zolang een gezonde eenheid ook hier ver te zoeken is helpt hopen niet meer.
Alleen links mag het onderling eens zijn.
Rechts schijnt verdeeld te moeten blijven.
Rechts staat niet eens voor gezamenlijk realisme uitdragen.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:20

Meestal ben ik het wel eens met de beschuldiging dat rechts nogal makkelijk vol op het orgel gaat, maar hier wordt wel heel gemakkelijk heengekeken over de aard van de FEMYSO. Kauchar zal best een gedreven, open een effectieve activiste zijn voor het klimaat, maar je hoeft daarom niet weg te kijken van haar positie en overtuiging over de rol en positie van de islam in haar activisme.

Nu ben je als dochter van niet meteen verdacht, maar als prominent lid van de FEMYSO heb je toch wat uit te leggen, als je organisatie streeft naar een grotere rol van de islam via democratische weg. Ik denk dan al heel vlug aan Erdogan, die democratie slechts als handig vervoermiddel naar de invoering van een islamitisch dictatorschap zag. Zitten we daarop te wachten? Ik niet.

Beste_Landgenoten | 20-11-20 | 10:13 | 3

BL. Je zult jezelf wat te verwijten krijgen.
Het gaat namelijk niet meer goedkomen.
Voorbij !

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:29

Veel mensen hebben niet zo als jij zitten wachten, maar keren zich al langer tegen de islamisering van onze maatschappij. En die weten al dat wanneer mensen als jij eindelijk wakker worden het eigenlijk al te laat is. Halsema gaf meer dan een ton aan de blauwe moskee en nog geen jaar later presenteerde de spiritueel leider van die moskee een petitie voor de inperking van de VVM, want anders krijg je onthoofdingen. Als je daar kritiek op geeft wordt je steevast in de racistenhoek getrapt door Groenlinks en co. Islamofobie wordt het genoemd en ik geloof dat het strafbaar is, kritiek op islam en hun invloed.

BorisBonkestoter | 20-11-20 | 11:13

En dat die Erdogan daar nu zit, is vooral veroorzaakt door de westerse denk en handelswijze. Want nee nee, we wilden geen dictatuur van een leger in Turkije. Het moest democratisch. En nu zien we het gevolg. De wereld zit nu opgescheept met die Erdogan c.s.

AMX pri | 20-11-20 | 13:40

Gewoon onbegrijpelijk dat linkse, progressieve clubs zich zo verbinden aan moslimbewegingen. Progressief, feministisch, queer etc zullen als eersten aan de kraanwagen worden opgehangen als zoiets als de Moslimbroederschap de baas is. Heeft code rood geen verhalen van broeders uit het Midden-Oosten?

Risingson | 20-11-20 | 10:13 | 6

@Diotima | 20-11-20 | 10:20:
30 jaar? Kabinet den Uyl was al begin jaren '70 aangetreden en "nieuw" (s)links sinds 1968.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:25

@Diotima | 20-11-20 | 10:20: Dertig jaar geleden, dat valt zo'n beetje samen met het ideologische veren afschudden door de PvdA onder Kok. Wat jij niet ziet is dat links vanaf die tijd de gewone Nederlander keihard bij het oud vuil gezet heeft en ingewisseld heeft voor een merkwaardig mengsel van doctorandussen en hoofddoekjes. Daarom zitten er meer gewone mensen bij de PVV dan bij de PvdA.

5611 | 20-11-20 | 10:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Wolven verpakt in schaapskleren. Het draait maar om 1 ding waarvoor al die extremisten voor strijden. Macht. Islam moet en zal groeien, onze systemen wijken steeds meer, meer buigen, meer uitzonderingen en minder zeggenschap. Staat ook volkomen in lijn met de absolute meerderheid in NL als Europa, die verkiezen ook de sharia boven onze wetten, regels en vrijheden. Ipv dat wij deze vrijheden en rechtsstaat beschermen geeft Brussel als NL de moslims de vrije hand en die kans laten ze niet voorbij gaan. Het is onwerkelijk hoe naïef blanken te dag vandaag wel niet zijn, ze zouden niet eens doorhebben als ze het mes op de keel zouden krijgen. Ben ik trouwens de enige die opmerkt dat moslims en organisaties altijd het voordeel van de twijfel genieten. Er nooit kritische vragen gesteld worden en er een extreem stempeltje op geplakt wordt? Want al die terughoudendheid zie ik namelijk niet als het om de kerk gaat, ik merk absoluut geen terughoudendheid op als het om baudet Wilders of Pim gaat... die hebben de sympathie van media en politici al snel verloren en staan binnen no time in het extreem rechtse hoekje... waarom maken er zoveel mensen/media zich ontzettend druk over een boreale uitspraak en zijn ze stil als we in NL een volledig leger aan salafisten in ons midden hebben. Bepaalde mensen lijken de realiteit volledig kwijt te zijn.

Hollandse_blauwe | 20-11-20 | 10:13 | 2

Dit volk is bang.
Bang van bebaarde haatjurken en hun usefull idiots, de opgeschoren bontkraagjes.
Grootgebracht en opgevoed volgens het na-oorlogse gedachtengoed van vrijheid blijheid en gelijkheid. En als iemand je pest kom je gewoon naar de juf.

D-Fens_1963 | 20-11-20 | 10:34

'Want al die terughoudendheid zie ik namelijk niet als het om de kerk gaat, ik merk absoluut geen terughoudendheid op als het om baudet Wilders of Pim gaat... die hebben de sympathie van media en politici al snel verloren en staan binnen no time in het extreem rechtse hoekje... waarom maken er zoveel mensen/media zich ontzettend druk over een boreale uitspraak en zijn ze stil als we in NL een volledig leger aan salafisten in ons midden hebben. Bepaalde mensen lijken de realiteit volledig kwijt te zijn.'

Spot on! Het doel van de grote meerderheid in ons land is om Nederland kapot/er een hellhole van te maken. We zullen zien of dat stand houdt bij de verkiezingen in maart. (Als die er zullen zijn dat met een D666 minister helemaal niet zeker is). Stemt Nederland weer meer van hetzelfde dan is dit land voorgoed verloren en dat vind ik uiterst triest. Een stipje op de landkaart dat land ontworsteld heeft aan de zee, waar tienduizenden hun leven hebben gegeven om de vijand te verslaan (ga eens kijken op de begraafplaatsen Margraten en de Canadese begraafplaats op de Holterberg wie dat waren: jongens van 18 - 25 jaar), dat 5 dagen lang dapper tegenstand heeft geboden aan een enorme overmacht, ja, slechts 5 dagen vanwege het 'gebroken geweertje' van links!!! Op de fiets met je antieke geweerje tegen de vijand met hun tanks en spitfires. Links is altijd al de vloek van dit land geweest en nu hebben ze zich verenigd met de islam die net als zij, óók op de ondergang van ons land uit is. Ik wil om diverse redenen in mijn land blijven maar voor een ieder die wil en kan vluchten: doe het! Vertrek naar Polen, Hongarije of voor mijn part naar Rusland. Ja in Rusland is de islam ook (waar niet eigenlijk) maar met een geweldige leider als Poetin valt daar geen kwaad van te duchten. Hij houdt ze met veel succes in bedwang.

Lupuslupus | 20-11-20 | 10:49

De gave van ontkenning, je zelf een spiegel voorhouden en dan nog een ander de schuld kunnen geven.

Sarcastica | 20-11-20 | 10:11

Best eng hoe goed al deze overgesoepsideerde clupjes georganiseerd zijn en een front vormen. Truly the vanguard for the downfall of the west.

Graaf_van_Hogendorp | 20-11-20 | 10:11

Lukas 11:23 Wie niet voor mij is is tegen mij

De klimaatreligie, linkse kerk, dogma´s in de leer: lhbtiqenz, diversiteit (whatever that may be), verbinding (tussen geloofsgenoten), inclusiviteit. Ieder die er nader over denkt is een ketter en kettertjes worden verband, het liefste nog verbrand. Ketter ben je snel, want je moet wel leven en spreken naar de leer, daar zijn geen afwijkingen op mogelijk.

Orthodox in de leer, niets is er griezeliger: islam, SGP, Groen Links (D66/PvdA). Zij houden elkaar de hand boven het hoofd want zij geloven allen in indoctrinatie en hersenspoeling.

bergsbeklimmer | 20-11-20 | 10:09 | 1

Typisch dat u een bijbeltekst aanhaalt en dan de SGP (de oudste politieke partij van ons land) 'griezelig' vindt. Christus heeft inderdaad gezegd 'wie niet voor Mij is, is tegen Mij'. Het eens zo Christelijke Nederland, na de bevrijding waren de kerken overvol, de mensen stonden langs de kanten, de kinderen zaten op de trappen van de kansel omdat er niet genoeg zitplaatsen waren. Maar Nederland heeft God verlaten en dáárom gaat het hier zo geweldig goed. Nederland heeft de Rots waarop eeuwen lang gebouwd werd verlaten en bouwt nu op zandgrond. Dat, zodra de golven komen (die zijn al massaal onderweg) zal instorten en dat zien we nu(!)voor onze ogen gebeuren. En wat de kerken betreft is de Bijbel heel duidelijk: het oordeel van God begint bij de (nep) kerken. Vandaar dus al die afgebroken kerken en/of kerken die geen kerk meer zijn, alleen het gebouw, de stenen staan er nog.

Lupuslupus | 20-11-20 | 11:00

Ik kijk wel uit naar campagnetijd waarin Kauthar de Schilderswijk ingaat om te flyeren om de typisch progressieve groen links idealen uit te dragen.

Harry Turtle | 20-11-20 | 10:09

Zijn we echt nog verbaasd? In 2018 trok GroenLinks al gezamenlijk op met NIDA tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam, het 'Links Verbond' noemden ze het. GL, PvdA, SP en NIDA. Toen zorgde een tweetje voor voldoende ophef om de hele zooi in elkaar te laten kletteren maar twee jaar en een hoop mental retardation later is daar meer voor nodig

Derkaderr | 20-11-20 | 10:09

Feminist Free MGTOW.

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 10:09 | 1

Je kan natuurlijk ook gewoon een leuk leven opbouwen en dan een normale vrouw zoeken. Succes!

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:19

Het benauwende is, dat die mensen echt van overtuigt zijn, dat het allemaal mooi is.En dat ze een betrouwbare medestrijder hebben... Maar wacht de dag af dat die medestrijder het mes in hun rug duwt. Ik zal dan hard lachen, en zeggen .zie je wel, ik zei het al. Tja dat het dan te laat is en wij Liberale Nederlanders weer onderdrukt worden door een fabeltjes-Deity die graag de koppen doet rollen

nickstert | 20-11-20 | 10:09

Lijkt me best een mooie vrouw zonder dat kleed om- en die kwaadaardige ideologie in het hoofd. Mensen die zich activist noemen zijn gevaarlijk en kunnen niet zelfstandig denken.

JJMS | 20-11-20 | 10:09 | 3

Stop te denken met je paarse Hersenen en gebruik die grijze massa. !! Dit is gewoon een Mata Hari en zal niet twijfelen je noten er af te snijden als ze de gelegenheid krijgt en er mee weg kan komen

nickstert | 20-11-20 | 10:10

Dit voelt meer en meer als de herfst van het epoch van de rede. Zou het dan toch iets met Aquarius en die Mayaanse kalender te maken hebben ? In de tijd waarin mensen meer dan ooit met elkaar verbonden zijn is de polarisering scherper dan ooit en is emphatie weggesmolten door verhitte standpunten in loopgraven van hypocrisie waarin men zich blind voor ironie dieper ingraaft.

KlauwnBassie | 20-11-20 | 10:08

Het zijn een stelletje lafaards, de gedachte is als ik maar lief tegen ze ben blijft mijn kop wel op mijn romp zitten. Ze realiseren zich niet dat "progressieven" in een moslimland als eerste aan de beurt zijn om lijfstraffen en wat daar al niet zij op te lopen, voorbeelden te over in de moslimwereld.
Nee, liever "verzetten" ze zich tegen de blanke man, waar ze toch geen gevaar van te duchten hebben.

R.F.Pickering | 20-11-20 | 10:08

Queers vóór mosilimbroederschap!
Feministen vóór moslimbrederschap!
Dierendingen vóór moslimbroederschap!
Jezuschristus nog aan toe kom straks niet huilie huilie doen als het hier te kut voor jullie is geworden om te leven.
Dierendingen, homo's, feministen en queers moeten maar eens naar islamitische landen om te kijken hoe tof het daar is geregeld met betrekking tot hun doelgroep.

Dirk III | 20-11-20 | 10:08 | 2

Het is altijd al zo geweest op links. “De leeuw zal neerleggen naast het lam”. Zij geloven dat zelf echt. Als je maar geen blanke hetero man bent dan steunen ze je. Alsof moslims iets op hebben met queers4climate of met feministen voor zuid-papoeasche bergeendjes. Maar zij geloven daar echt in. Allemaal verenigd tegen het blanke patriarchaat.

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 10:12

@Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 10:12: Eerder naast 't karkas van het lam, pens volgevreten en dan even uitbuiken... heerlijk.

ReyNemaattori | 20-11-20 | 10:52

Die moslims gaan helemaal ROFL, een gesubsidieerde 5e colonne!

Acidstain | 20-11-20 | 10:07

Gisteren in een podcast van de Groene Amsterdammer was journalist Angela Dekker aan het woord. Ze verdedigde de acties van Macron mbt de zaak Patty. Prima. Maar ze verdedigde daarna ook Azarkan die direct na de aanslagen een verbod op belediging van de profeet wil. Ze heeft geen problemen met de timing. Sterker nog, de timing is juist goed. Ze ziet dus niet dat Azarkan zich zo gedraagt als de politieke tak van een terroristische organisatie die de eisen publiekelijk op tafel legt na het geweld. En dat daar de sterke suggestie van uit gaat: voldoen aan de eisen of er komt meer geweld. Mevrouw Dekker is een domoor.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:07 | 1

Luistert u vrijwillig naar die podcast of stond er een pistool op uw achterhoofd?

JJMS | 20-11-20 | 10:10

Leuk, zo’n petitie, maar ze kunnen toch ook met z’n allen naar de rechter stappen en een proces starten wegens smaad jegens Kauthar?
Of kost dat teveel geld?

Quichegerechtigde | 20-11-20 | 10:06

Die lijst met clubjes lijkt wel een Monthy Python scene.
Judean people front vs the people's front of Judea. What have those white cisgen men ever done for us anyway?

Harry Turtle | 20-11-20 | 10:05 | 1

Dat viel me ook al op, dat die 'progressieven' zoveel clubjes hebben. Als puntje bij paaltje komt vliegen die elkaar natuurlijk ook in de haren. Scheelt MB weer werk.

ZeeBrabo | 20-11-20 | 10:18

Die lijst. Wat een geldverspilling.

kleybeuker | 20-11-20 | 10:04 | 1

demoratten, zo schadelijk die demoratten

Slurfje | 20-11-20 | 10:09

Als het aan groepen als FEMYSO ligt zouden deze linkse clubs met hun regenboog-vlaggen als eerste tegen de muur gaan.

Blasfemie | 20-11-20 | 10:04 | 2

inderdaad - dit is zo'n bizarre situatie dat Kafka het niet had kunnen verzinnen. En ik maar denken dat die milieuclubs zo van homo's houden en tegen religie zijn...

small_town_dude | 20-11-20 | 10:06

Ik geloof niet dat ze er zo genadig van afkomen.

ZeeBrabo | 20-11-20 | 10:20

Ik ben wel benieuwd wat we van die organisaties gaan horen als die pinguïn zich los gaat weken van de GL-fractie. Want dat is iets wat onherroepelijk gaat gebeuren. Letterlijk zodra de eerste mogelijkheid zich voordoet zal ze afscheid nemen van de partij en als eenmansfractie doorgaan. Vervolgens zal ze zich profileren als fris islamitisch geluid, waarbij de talkshowhosts bijna van hun stoeltje zullen glijden. Ze zal geen gelegenheid voorbij laten gaan om islamitisch inzicht te brengen in debatten. Bij de volgende verkiezingen staat de partij wederom op de lijst, maar dan keurig met een mannelijke lijsttrekker. En op die manier hebben we een echte islamitische partij in de Tweede kamer. Groen Links zal de verantwoordelijkheid niet nemen en in al die guurlinkse hubbyclubjes zal ook niemand zich achter de oren krabben. De schuld zal weer op rechts worden geschoven.

The_iron_boar | 20-11-20 | 10:04

Voor hen die NIET weten wat de moslimbroederschap inhoud, neem 2 minuten de tijd even te kijken en luisteren naar deze intelligente mevrouw, die moest vluchten uit haar geliefde land Libanon toen de moslims het overnamen, kijk, luister en huiver en haar naam is Brigitte Gabriël www.youtube.com/watch?v=TFxNPvns7nU

Slurfje | 20-11-20 | 10:03

tuurlijk, iemand van de Ku Klux Klan jeugdbeweging mag dan ook op zo'n positie komen; die heeft nooit zelf een neger geslagen, maar zet zich zo goed in voor het milieu dus dan maakt het niet uit.

small_town_dude | 20-11-20 | 10:03 | 1

Als Baudet bij Pegida NL zou gaan spreken dan denk ik dat het land te klein zou zijn. Deze mevrouw spreekt op een plek waar man en vrouw gescheiden zit vanwege sprookjes en dat is uiteraard geen probleem. Want, klimaat, links, moslim, progressief, leuk koppie, welbespraakt. Eindelijk hebbben we er een gevonden.

BBRDWR | 20-11-20 | 10:06

"maar daar komen ze later nog wel achter."
Als ze, letterlijk, tegen de muur gezet worden. Links weigert om van de geschiedenis te leren. Ik blijf het herhalen. Vraag eens aan die linkse vrijheidsstrijders in Iran hoe dat ze denken dat het ging. Oh nee....

Het is alleen zo jammer dat de rest van de bevolking tegen die tijd wel in de ellende meegezogen is. Dat je je eigen kogel bouwt, dat moet je zelf weten. Maar ze bouwen hun eigen machinegeweer. Nadat ze zelf zijn vermoord, is de rest van de bevolking aan de beurt. Wederom, zie Iran.

TheEgg | 20-11-20 | 10:02 | 4

Yep. Saviour complex.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:16

@Slurfje | 20-11-20 | 10:05: Maar op zich staat links hier niet alleen in. De "intelligentia" vallen hier net zo hard voor. Zo waren het de studenten en universiteiten die hielpen bij het bewerkstelligen van communisme. Stalin had zo iets van, die kunnen een revolutie organiseren, hop in een strafkamp. En Pol Pot ging nog een stap verder, en zette ze gewoon allemaal tegen de muur, want niet "arbeider" genoeg. Waarna hij, om het zekere voor het onzekere te nemen, iedereen die een bril doeg ook maar gezellig executeerde.
Dat blijft mijn grootste vraagteken. Ze zijn zo druk met geschiedenis (oooooh, slaven) maar ze weigeren er ook maar iets van te leren.

TheEgg | 20-11-20 | 10:38
▼ 1 antwoord verborgen

Lekker spul dat Groen Links

apek00l | 20-11-20 | 10:01

Beste Jopers, ik weet dat jullie meelezen.
Er komt een moment dat jullie moeten toegeven dat deze mevrouw een wolf in schaapskleren was. Het paard van Troje dat via GL de kamer binnen stapte, zich afsplitste en de hele boze moslimbroeders en NIDA zooi naar binnen loodste.
Wanneer dit uitkomt roep ik jullie op om een mea culpa te doen hier op GS en te beloven nooit meer zoiets stoms te doen als GaarLinkse retoriek logisch en normaal te vinden. Het slaat namelijk nergens op.
Als de PVV de zoon van een Duits Nazi kopstuk op plek 9 zet die voorzitter was van de woudlopers én daarom van groen hield dan was dat ook ok?
Of dan niet?
Moslimbroeders zijn het meest extreme clubje wat je maar kan wensen en "rechtser" dan de Nazi's. Besef dat.

Dirk III | 20-11-20 | 10:01 | 4

Nee, al dat deugende gespuis en linkse extremisten die geven we een botte bijl en die mogen als kanonnenvoer naar de frontlinies.

Hollandse_blauwe | 20-11-20 | 10:16

Of het nu de religie van de politiek correcte linkse kerk is, de religie van de vrede, of een willekeurige andere religie, ze hebben allemaal gemeen dat hun volgers niet vatbaar zijn voor rede, feiten of objectiviteit, dus het inzicht dat zij achteraf gezien fout zaten, zit er eenvoudigweg niet ingeprogrammeerd.

jemagookniksmeer | 20-11-20 | 10:38

@* Il Principe * | 20-11-20 | 10:14: ja, natuurlijk kan dat. Het punt zit hem erin dat Groen Links zichzelf als progressief verkoopt en dat klopt gewoon niet. Het gaat niet om haar groene gedachtes, het gaat om banden met de MB en haar oerconservatieve klederdracht, daarbij vergeleken is zelfs de SGP progressief.

Bataafje | 20-11-20 | 10:50
▼ 1 antwoord verborgen

Veel sociaal-democratische politiek vind ik beter dan de voorstellen van rechts, maar door dit soort statements weet ik weer precies waarom ik zo'n hekel heb aan links. Regressief links.

Diotima | 20-11-20 | 10:01 | 1

Het is dat er zulke kneuzen bij PVV en FVD zitten, maar anders drijft regressief links gewone mensen in de armen van rechtse partijen.

Diotima | 20-11-20 | 10:02
-weggejorist-
Eichstaett | 20-11-20 | 10:00 | 1

Hieruit blijkt maar weer dat GL hetzelfde is als destijds de CPN, en staat voor een ideologie die verantwoordelijk is voor meer slachtoffers dan het nazisme!

Ko Ranzig | 20-11-20 | 10:00

Blijf hey altijd grappig vinden hoe men in de grap progressieve islam trapt. Ik noem iemand een progressieve moslim als hij rookt, zuipt, scheldt, de vvmu boven alles zet en niet bang is om inhoudelijk over tekortkomingen van sprookjesboeken te praten zonder ballastic te gaan.

Schepvogel | 20-11-20 | 10:00 | 2

En varkensvlees eet. Ik ken er een paar.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:34

Lekker bezig Geenstijl!
Kunnen jullie ook nog eens duiken op de link tussen PvdD en de Zevendedagsadventisten?
En de link tussen tussen FvD en gristenfundamentalisten?
www.ftm.nl/artikelen/het-financiele-f...

* Il Principe * | 20-11-20 | 10:00 | 3

FTM bashed alleen maar FvD. Toen ik daar op doelde was ik een racist en alle moslims waren en zijn zielig. Kruistochten en joden zijn verantwoordelijk. Leek Joop wel. Pfff

Acidstain | 20-11-20 | 10:13

En wie van die gristenfundamentalisten staat op de kieslijst van FvD dan?

Het gaat er niet om of groenlinks steun ontvangst vanuit de moslimfundamentalistische hoek, het gaat er hierom dat men moslimfundamentalisten op de kieslijst plaatst.

ReyNemaattori | 20-11-20 | 11:31

Ik stem om Nederland te scheiden in West Nederland en Oost Nederland. Het Westen mag naar de pleuris gaan. Liever rust in het Oosten van Nederland dan drukte in het Westen. Wie doet mee?

Adriel | 20-11-20 | 10:00 | 1

Mag het zuiden bij het oosten ?

Frank1387 | 20-11-20 | 10:06

Blind door ideologie is de verbindende factor tussen links en de islam. Net als de plank mis slaan maar doordrammen. De spastische actie voortkomend uit de angst voor reëel "rechts".
Eens kijken hoe lang ze denken elkaar te kunnen gebruiken voor hun uiteindelijk verschillende agenda's.

Veepert | 20-11-20 | 09:59 | 1

Plus identiteitspolitiek. Je hebt een -voor zover zichtbaar- knappe, islamitische vrouw, met linkse ideeen, die welbespraakt is en zich in ieder geval kan voordoen als een progressief, klimaatbewust typje. Dat is natuurlijk de ideale kandidaat voor de linkse politiek die zich alleen maar bedient van dit soort in en in racistische denkwijzen.

BBRDWR | 20-11-20 | 10:02

Het is allemaal weer net als in Neurenberg. Veel van die mensen werden alleen maar veroordeeld vanwege hun contacten met nazi's of gewoon een bestuursfunctie in een kamp. Allemaal guilty by association. Wie weet wat die mensen voor Extinction Rebellion hadden kunnen doen als ze niet waren opgepakt. In extinction waren ze juist gespecialiseerd.

JvanDeventer | 20-11-20 | 09:59

Links zal op de harde manier leren dat de 'the enemy of your enemy is not your friend'.

Forwaards | 20-11-20 | 09:59

Even gekeken. Wat een ranzige club. Hard nanana roepen met hun kop in het zand. En maar denken dat ze oh zo deugen.

Gewone_mevrouw | 20-11-20 | 09:58

Noudin el Oualli (voorzitter van NIDA):
volgens de NOS streeft de moslimbroederschap naar ‘een democratische samenleving gebaseerd op islamitische principes’. Is dat zo eng of gevaarlijk?
Een democratische samenleving gebaseerd op is lslamitische principes?
Kan iemand mij dat uitleggen of dat kan?
En kja meneer el Oualli, dat is eng en ook gevaarlijk!

pollo4 | 20-11-20 | 09:57 | 3

"volgens de NOS". Dan zijn we er wel.

Volgens Rusland en de Arabische landen Egypte, Saudi-Arabië, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten en Syrië is moslimbroederschap een terroristische organisatie.

Gelukkig zijn ze niet sterk opiniërend bij de NOS.

netniet | 20-11-20 | 10:03

Dat is eenvoudig. Alle moslims gaan bij meerderheid bepalen welke hand van ongelovigen eraf gaat en welke flat gebruikt gaat worden om homo's van af te gooien. Wie weet, als Jesse een goed woordje voor ze doet, kunnen ze misschien zelfs wel van een windmolen geflikkerd worden.

BBRDWR | 20-11-20 | 10:04

Gelovigen zijn altijd bescheiden, en streven naar een democratische maatschappij waar ieders religie gerespecteerd wordt.

Tot ze de baas zijn; dan is ieder excuus goed genoeg om de verkoop van alcohol te beperken, bordelen, kroegen en bioscopen te sluiten, en om niet-religieuze feestjes te verbieden.

Zat de ChristenUnie niet ook in de regering?

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:35

Kijk , de waarheid is gesneuveld.
Dat gebeurt meestal als eerste.

Ambiorix | 20-11-20 | 09:57

Heeft een deel van NL tijdens het krijgen van inentingen een besmette inenting gekregen? Ik kan namelijk echt niet verklaren waarom er zo ontzettend veel blanke deugende extremisten in ons midden hebben.

Hollandse_blauwe | 20-11-20 | 09:57

Ze is fout. Ze is niet fout. Ze is FOUT. Ze is NIET FOUT.
Soortje bitchfight.
Doe mij er maar een biertje bij. Ik kijk wel.

Schadenfreude | 20-11-20 | 09:56

Dat iedereen "extreemrechts" noemen die niet de juiste policor inclusieve mening deelt, hangt me echt de keel uit. Ze zijn niet op zoek naar gesprek, verbinding, een betere wereld. Ze zijn alleen op zoek hun eigen ego te verheffen.

Dat dit "extreemrechts" vrouwen en minderheden etc monddood maakt slaat ook nergens op. Iedereen mag zn zegje en zn ding doen.
Ik, vrouw, ultrablank maar wel een minderheid gezien mijn levensovertuiging, heb nooit last van (centrum)rechtse mannen. Ik heb meer last van foute linkse grappen over mijn 'thuis', van gezeur als ik een technische opleiding kies, van zuur gestaar als ik een leuke jurk draag, en van gedwarsboom als ik zakelijk succes boek. Meest van vrouwen, uh van die zelfbenoemde feministes, dus.

Hoog tijd dat links stopt met die bijna religieuze rol van heilige en slachtoffer. Iemand goede ideeën voor een revolutietactiek?

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:56 | 4

@Zupschufter
De beste tip die ik heb is andere boeken lezen. Maar daarvan verandert het maatschappelijk klimaat niet...

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:11

Door iedereen die 't niet met je eens is als 'onmenselijk'(want extreem rechts = nazi, dus onmenselijk) te bestempelen, ontneem je hen deelname aan het debat en hoef je niet te verweren tegen hun argumenten of kritiek.

ReyNemaattori | 20-11-20 | 10:36
▼ 1 antwoord verborgen

Ik vind het altijd zo weerzinwekkend dat een onderbond van de FNV (FNV Schoonmaak) zich dan weer aansluit bij zoiets achterlijks. De laagbetaalde ongeschoolde arbeid, is het enige deel van de arbeidsmarkt waar een vakbond van enig belang kan zijn. En dan heb je een vakbond en dan ga je je met politiek bemoeien. Politiek waar een groot deel van je achterban, die je je bestaansrecht geeft, niet achter staat. Jan die met twee schoonmaakbaantjes net het hoofd boven water kan houden, legt samen met het FNV het werk neer, omdat die hem een loonsverhoging van 5% belooft (en uiteindelijk met 1,75% akkoord gaat). Maar Jan wordt, als lid van het FNV, nu gebruikt voor politieke steun aan iemand die dat niet verdient. Groen Links is bovendien geen partij voor Jan. Groen Links is voor linkse zeikwijven (m/v) die rechts hun zakken vullen, die Sterre en Merel in de bakfiets vervoeren, die neerkijken op Jan de schoonmaker, die door netjes te doneren aan greenpeace en het tweemaal per week geen vlees te eten denken het 'klimaat' te redden (om de schuld daarvan maar bij anderen te leggen), maar die desondanks een spirituele reis naar India boeken. Werkelijk debiel dat zo'n vakbond zich laat verleiden aan dit soort totaal debiele bull shit mee te doen.

The_iron_boar | 20-11-20 | 09:56 | 1

1) Ik denk niet dat er ook maar één Jan nog als schoonmaker werkt. Ik denk wel dat dat voor een belangrijk deel hoofddoekjesdraagsters zijn.
2) Ik denk ook niet dat die bondsleden zich druk maken om dit geval. Maar de bestuurders van zo'n bond zijn vaak andere, meer Groenlinksige types.

JvanDeventer | 20-11-20 | 10:10

't Is net als met Trump. Het is niet zozeer VOOR dit hoofddoekmeisje, het is vooral TEGEN het boze roze blog.

Ramsesz | 20-11-20 | 09:55 | 2

Soms kun je dat niet los van elkaar zien.

BrokenTipi | 20-11-20 | 09:57

'Extreemrechts'.
Dat is bijna humor om te lachen, ware het niet te triest voor woorden.

Mensdier | 20-11-20 | 10:02

Je zou als klimaatactivist eens zo eerlijk moeten zijn tegenover jezelf in hoeverre de behoefte tot sociale acceptatie een drijfveer voor je motivatie is in verhouding tot het hebben van idealen die je nastreeft. Zeker vanuit de gedachte van voortschrijdend inzicht door nieuwe ervaringen kan het niet anders zijn dat andere mensen in je organisatie van grotere invloed op je zijn dan je denkt en dan luidt de eerlijke vraag: is hier nog sprake van intrinsieke motivatie of speelt beïnvloeden en sociale behoefte een grotere rol dan ik zelf durf toe te geven?

Spoiler: als dat al het geval is, dan ben je te trots om dit voor jezelf toe te geven, want dan heb je geen oprecht verhaal meer voor jezelf. Gevalletje cognitieve dissonantie dus.

Heel zuiver hoor!

BrokenTipi | 20-11-20 | 09:55 | 3

Eerlijk tegen jezelf...? Ben je nou helemaal belazerd! Als GroenLinkserd ben je boven elke twijfel verheven. Snap dat nou eens een keer.

Wiebenick | 20-11-20 | 10:26

@Wiebenick | 20-11-20 | 10:26: zeg, zou jij je frustraties over wie je ook voor je denkt te hebben tijdens je projectie op mij voor je willen houden? Je kent mij niet en gezien je reactie komt je niveau niet in de buurt van de mijne. Voordat je reageert moet je jezelf eens de eerlijke vraag stellen of je hebt begrepen wat de ander zegt. Nadenken dus voordat je reageert. Zal vast niet de eerste keer zijn dat iemand dat tegen je zegt.

BrokenTipi | 20-11-20 | 11:30

Uiteindelijk komen zulke broeders en zusters natuurlijk in alle (verkiesbare) partijen zitten. Kwestie van tijd tenzij de hele wereld echt enorm verandert.

Hadena | 20-11-20 | 09:54

Ik ben zo blij dat ik niet meer lid ben van de FNV.

Suncatcher | 20-11-20 | 09:53 | 3

ik ook. Kreeg nadien ook nog een heel brutaal wijf aan de telefoon die mij min of meer tot de orde wilde roepen. Laat ze lekker doodvallen. Jarenlang hebben ze zich alleen gericht op leuke projecten in Afrika en dat soort onzin/deugdingen. En de gewone werkman telde niet meer mee, die waren compleet uit het oog verloren. Jarenlang ook ruzie maken om de fusie van/tussen de bonden, want iedereen wilde het baasje spelen (en verlies van privileges). Allemaal voor hun eigen hachje, zie je ook bij de omroepen.

Phantomas | 20-11-20 | 09:59

Ik ben nog lid... zolang ik er nog voordeel van heb.

DeCynischeAmbtenaar | 20-11-20 | 10:04

Wie nog wel?

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 10:04

Ik vind die vrijheid van meningsuiting maar mooi. Zo zie je steeds duidelijker uit welke hoek de grootste debielen in Nederland komen. Dat er een nog duidelijkere connectie is met Groen Links en clubjes die de maatschappij willen ontregelen, bij voorkeur met geweld. Ik hoop dan ook dat dit weer de ogen opent van de normale mensen die veel te naieve blik naar een club als Extinction rebellion kijken. Ze vinden het leuk dat die kids de gracht inspringen om aandacht voor het klimaar te vragen, maar ik vraag me af of men scherp heeft waar XR echt voor staat.

JanFTE | 20-11-20 | 09:53 | 2

Hetzelfde als BLM. Goed om betrokken te zijn, je wat donkerder getinte vrienden te steunen in een demo, maar je kan beter niet weten waar die organisatie echt voor staat

nietoftochwel | 20-11-20 | 10:05

wel opmerkelijk..
die "organisaties" die dat gebeuren ondertekenen, vind ik nergens terug met een statement #westandforSamuelPaty...

Angie_Thomas | 20-11-20 | 09:53 | 1

Een witte man die de profeet beledigde, daar ga je toch geen petitie voor tekenen? Gecondoleerd voor de nabestaanden, MAAR ...

Analia von Solmsch | 20-11-20 | 12:18

Mooi overzicht van alle organisaties die eigenlijk gewoon GroenLinks trekpoppen zijn. Ze zullen de meest abjecte organisaties verdedigen als ze van het polit-bureau te horen krijgen dat ze in actie moeten komen.

supah | 20-11-20 | 09:53

Wat ik oprecht niet begrijp is waarom dit soort clubs niet kan (of wil) zeggen "kut jongens, hier hebben we een fout gemaakt. Rechtzetten, van leren en door met onze agenda". Of je het nou met ze eens bent of niet. Ik snap dat écht niet en kan het niet anders verklaren dan een bewust gebrek aan bereidheid om je mening te herzien.
"Mijn critici zijn mijn beste leermeesters, zij wijzen mij op mijn tekortkomingen", ik meen dat het Abe Lincoln was die dat zei. En gelijk had 'ie.

NeefSteef | 20-11-20 | 09:52 | 2

Eens, door deze aanpak lopen alleen maar meer kiezers weg.
Heeft FvD ook last van helaas.

Harry Turtle | 20-11-20 | 09:54

Geldt precies hetzelfde voor, helaas inderdaad.

NeefSteef | 20-11-20 | 10:01

Ik zag gisteren een dikke SJW homo in een dating programma op TV, met een paarse haarballetje op zijn hoofd, paarse oog makeup, een baard, etc.
Toen het gesprek begon, dropte hij/het gelijk alle kenmerkende SJW kreten zoals non-binary, trans, cisgender, etc. en had hij het gelijk over dat iemand superracist was, en over het strijden tegen racisme zus en racisme zo. Totaal gehersenspoeld en de weg kwijt om zo een gesprek te beginnen. Net als de velen in de genoemde organisaties boven. Ze zien de fantomen van racisme overal om zich heen, net als het verhaal van Don Quixote die tegen windmolen ten strijde ging omdat hij ze overal als wilde reuzen aanzag.
Wat ze niet weten is dat zodra er genoeg islam geïmporteerd is, dan gaan hun koppen als eerste af. De gevaarlijk sukkels.

unshift | 20-11-20 | 09:52

Het valt ook niet mee om informatie te koppelen en overzicht te houden terwijl je vanuit je vooroordelen hard aan het roepen bent.

Harry.Langezwaal | 20-11-20 | 09:51

GaarLinks is gewoon een verzamelpot wappies die allemaal zogenaamde idealen hebben die elkaar uitsluiten maar toch zijn ze zogenaamd links dus zitten ze daar samen in een mentale spagaat in een clubje tegen alles "rechts" van D66 te zijn maar zelf dus wél tegen auw voor dieren zijn maar óók ritueel slachten ok te vinden want anders boze moslims (goh).
Laten we deze hele club gewoon doodnegeren want het doet zeer aan mijn hersenen.

Dirk III | 20-11-20 | 09:51 | 1

De gekkere poot van GL is niet gewoon links of solidair of voor het milieu of tegen vrouwenonderdrukking. Al die andere organisaties zoals XR ook niet. De rode draad in die clubs is in 1 woord te duiden: anti-establishment. Dat woord verklaart al hun ogenschijnlijk tegenstrijdige standpunten.

Muxje | 20-11-20 | 09:58

"Stop antisemitisme! Nu! Teken de petitie!"
Was getekend: de AH-fanclub, de KKK afdeling Nederland-West, de VvRvT (Vrienden van Rost van Tonningen).

spanarchist | 20-11-20 | 09:51 | 1

De grap is leuk. Echter, dat een KKK-bestuurslid/kind van de Nederlandse Grand Wizard een antisemiet zou zijn, is een guilty-by-association-complottheorie, als ik de logica van Code Rood hanteer.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:57

Het blijft toch opvallend dat uitgangspunten van een ideologie niet onderschrijven gelijk gesteld wordt met een fobie hebben tegen degene die ze wel onderschrijven, waardoor die mening automatisch schandalig en verboden zou worden. De vrijheid van meningsuiting voor het wel en niet onderschrijven bepaalde uitgangspunten zijn twee uiteinden van dezelfde stok. Het wel aanhangen van een ideologie is toch ook geen fobie tegen iedereen die het niet aanhangt? Elke religie is toch geen fobieorganisatie tegen ongelovigen? Wie vlees eet heeft geen vegetariërfobie? Wie rood als favoriete kleur heeft, heeft geen hekel aan mensen die van blauw houden?

een_mike | 20-11-20 | 09:51 | 1

Hoho, da's logisch! Dat telt niet, in het linkse universum. Lekker gek doen wel. Ooit een normaal mens ontmoet? Nou dan.

Wiebenick | 20-11-20 | 10:17

Ondertussen, op een naastgelegen veld, roept de Rotterdamse burgemeester Abou' Taleb dat kinderen arabisch moeten leren (op kosten van...) om de koran te kunnen lezen.

Een wolf & schaapskleren. Vos & streken. Paard & Troje.

Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:51 | 1

Een komen alle apen uit de mouw, Marcouch ging hem voor.

Lupuslupus | 20-11-20 | 09:55

Laat ze maar kleur bekennen. Wel zo duidelijk. Amnesty International en Greenpeace wilden hier hun vingers niet aan branden, aangezien zij voor een groot deel afhankelijk zijn van giften.

MikeTheBull | 20-11-20 | 09:50

Moslimactiviste op zoek naar nuttige idioten. Iets anders kan ik er niet van maken.

DeCynischeAmbtenaar | 20-11-20 | 09:50

De maskers vallen af bij de islam lovers, heb er zin in, laat maar komen dat linkse tuig met hun grote bekken. Als het er echt op aan komt zijn het watjes en vluchten ze in de eerste de beste Mc. Donalds voor ee dikke hamburger.

oakmont | 20-11-20 | 09:50

Het zwemt als een eend, het loopt als een eend en het kwaakt als een eend, maar het ís geen eend. Welnee! Er bestaan honderd miljoen miljard identiteiten, om daar nou meteen een etiket op te plakken is zó oordelend. Mensen die oordelen, dat zijn racisten, fascisten en extreem rechts. Allemaal. Het zou verboden moeten worden.

Wiebenick | 20-11-20 | 09:49

Ik zie ook de Haagse Stadspartij tussen de ondertekenaars staan. Daar heb ik vroeger nog wel op gestemd, omdat ik me wel kon vinden in het streven naar "een groene, sociale en creatieve stad." Jammer dat ze de laatste jaren meer naar de KOZP-kant zijn afgedreven.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:49

Ik ben 55+ en ik heb écht niet aangegeven dat ik achter dit statement sta dus weer een gevalletje NIVEA. (niet invullen voor een ander)

pa_niek | 20-11-20 | 09:48 | 2

Die 55 staat niet voor leeftijd.

Zupschufter | 20-11-20 | 09:49

Volgens mij heeft Henk Krol dit ook niet ondertekend.

JvanDeventer | 20-11-20 | 11:33

"Klimaatrechtvaardigheid". Hoe verzin je het.

Zupschufter | 20-11-20 | 09:48 | 1

Als de natuur kon lachen deed ze het.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:52

Brendel zo wegzetten, maar niet komen met feiten. Classy hoor!

Geeft het intellectuele faillissement van dit soort margeclubjes wel aan. Meedoen om relevant te blijven.

amateurrr | 20-11-20 | 09:48 | 1

Schelden en wild om zich heen slaan.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:53

De lappendeken van gesubsidieerde deuggroepjes in beeld. Dat zie je ook niet vaak.

LucaBrasi | 20-11-20 | 09:47

Ik zou ‘m als GS zijnde ook ondertekenen. Haal je gelijk de ‘petitie’ mee onderuit.

Haringkoning | 20-11-20 | 09:47 | 1

Interessante gedachte

AnCladach | 20-11-20 | 09:59

Zo zie je hoe ontzettend veel linkse clubjes er aan de staatstiet lurken.

laatjenietkisten | 20-11-20 | 09:46

Nederland is een moslimland.

Poesman | 20-11-20 | 09:46 | 2

Welkom.

Is dit nog nieuws? | 20-11-20 | 09:46

Ik heb nu al weer zin in de Ramadan.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:35

De koran heeft gelijk wat betreft vrouwen en homo's. Altijd leuk om te zeggen tegen linkse mensen die de islam verdedigen.

Tronald_dump | 20-11-20 | 09:46

dat FNV Schoonmaak zich hier voor leent dit kun je toch gewoon niet serieus nemen. Heb nooit een hoge pet opgehad van de FNV maar dit slaat alles. Of is het de Moslimbroederschap die de kantoren in Nederland komt poetsen?

muggetje | 20-11-20 | 09:46 | 2

Niet lullig bedoeld, maar een objectieve waarneming; waar denk jij dat FNV Schoonmaak mee gevuld is?

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:48

@TeeJee | 20-11-20 | 09:48: ik verwacht eerlijk gezegd niet dat deze broeders op jaar basis ene kleine 200 eu betalen aan vakbondscontributie. Daarmee kun je veel beter de dorpsmoskee steunen.

muggetje | 20-11-20 | 10:28

De Eerste Kamer heeft het voorstel verworpen om het onverdoofd ritueel slachten te verbieden. GroenLinks wil ook een einde aan onnodig dierenleed en steunt voluit het doel van de wet. Een deel van de fractie vond echter dat de grondwettelijke vrijheid van godsdienst door dit wetsvoorstel teveel werd aangetast.
groenlinks.nl/nieuws/stemming-ritueel....

D.Onderop | 20-11-20 | 09:45 | 4

Dus bij Gaarlinks staat religie bóven dierenleed. Laat dat even op je inwerken.

Dirk III | 20-11-20 | 09:47

@Is dit nog nieuws? | 20-11-20 | 09:46: Wanneer het moslim homo' s van kleur zijn dan is het antwoord anders dan bij een andere intersectie.

Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:48

@Is dit nog nieuws? | 20-11-20 | 09:46:
Mits de kraan elektrisch is mogen ze eraan bungelen om de godsdienstvrijheid niet teveel in de weg te zitten.

Harry Turtle | 20-11-20 | 09:51
▼ 1 antwoord verborgen

Die mentale spagaat ter linkerzijde blijft verbazen. Voor animal rights maar wegkijken bij onverdoofd slachten want moslims, voor gelijke rechten maar wegkijken bij vrouwenmishandeling, besnijden van meisjes en kindhuwelijken want moslims, voor LBGTHIJBBQ maar wegkijken bij mishandelingen van homo´s door moslims, etc etc.
Hoe praat je zoiets voor jezelf goed?

spanarchist | 20-11-20 | 09:45 | 2

Allemaal volgens de regels van de wet van het progressieve denken. Opgesteld door Bart Croughs

Tronald_dump | 20-11-20 | 09:56

Hun hersenen (voor zover aanwezig) zitten in de knoop. Of zoals de Duitsers zeggen: 'Die haben nicht alle Tassen im Schrank'

Lupuslupus | 20-11-20 | 09:59

Stelletje ontzettend oninteressante figuren bijelkaar.

van Oeffelen | 20-11-20 | 09:44 | 2

Maar de invloed...
via de media...

Is dit nog nieuws? | 20-11-20 | 09:45

@Is dit nog nieuws? | 20-11-20 | 09:45: Dat is het. Zonder de media-aandacht zouden ze totaal genegeerd worden, behalve in hun eigen bubbel.

Lupuslupus | 20-11-20 | 10:00

Wat hebben ze de laatste 25 jaar toch in de moedermelk van de moeders van deze gasten gedaan?
Of is er toch iets in het water waar denkende mensen wel immuun voor zijn maar deze kinderen niet?

BBmetR | 20-11-20 | 09:44

Wat me feitelijk nog het meest verbaasd is dat Brendel vragen stelt aan GroenLinks. En GroenLinks dat zelf hoog in de emotie als een aanval op Kauthar beschouwt.

Had Kauthar bij Nida of Denk gezeten, had het weinig ophef gegeven. Wellicht had men zich af gaan vragen of je de moslimbroeders een stoeltje in de tweede kamer moet geven.

Maar dat Kauthar bij de zogenaamd progressieve Linksafslaners een stoeltje pakt, ja... dat roept logischerwijs wat vragen op. Waarbij de hoofddoek vooral de vlag op de modderschuit is: daar gaat het namelijk niet om. Ook zonder hoofddoek was de achtergrond van de dame nogal bijzonder geweest in combi met het partijprogramma van GL. Toch een beetje alsof Gordon bij de SGP gaat zitten...

Dr_Prepper | 20-11-20 | 09:43

En hierom, mensen, gaan alle voorstellen qua integratie en socialisering niet werken.
Wen er dus maar aan.
Feiten tellen allang niet meer, het gaat om het gevoel.

Is dit nog nieuws? | 20-11-20 | 09:43

Ik snap het ook wel. Ze wordt vrolijk van haar wapperende haren in de wind dus daarom erg betrokken bij het klimaat.

Eddy67 | 20-11-20 | 09:42

Toegewijde activist. Jaja.
Die moeten we willen hebben.

Gewone_mevrouw | 20-11-20 | 09:42

Ranzig Links, Debiel Links en Extreem Links reageert weer zoals ze altijd gedaan hebben; in de ontkenningskramp schieten, niet willen luisteren naar argumenten en FEITEN, en het racistenkaartje trekken.

Je kan niet praten met mensen die hun vingers in de oren stoppen en dan heel hard "LALALA" roepen. Die breng je naar de kleuteropvang, en laat je niet meer mee praten met de volwassenen.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:41 | 1

Tot er meer en meer blèrende kinderen kinderen zijn. Dan kan je beter maken dat je zelf weg gaat voordat je zelf gek wordt.

Dirk III | 20-11-20 | 09:45

Eigenlijk vind ik het maar raar, de links/rechts benadering. In Amerika is het simpelweg niet anders; het een of het ander. Maar in Nederland hebben we ontelbaar veel partijen (inclusief alle gemeentelijke samenzwerinkjes). Dat vereist m.i. een meer genuanceerde(re) indeling. Kunnen we de politieke partijen niet beter intekenen in kwadranten? Om het wat duidelijker te maken?

Leptob | 20-11-20 | 09:40

Dit is bijna praktisch wat ik gisteren voorspelde. Ze geven de schuld aan extreem rechts, verdedigen ( weliswaar niet zo heel duidelijk) haar vrouw zijn en poetsen waar het werkelijk omgaat, weg.

Ik vind het niet erg, die drammers zijn nu druk bezig zichzelf kapot te maken. Enige manier om die lui te bestrijden, is met hun eigen argumenten. Hun eigen ideologie tegen hen te gebruiken. You can't have it both ways.

Harvey2Face | 20-11-20 | 09:40

Kennelijk is het wantrouwen jegens "rechts" te groot. Dat is hinderlijk omdat het zou moeten gaan over vrijheid vs onvrijheid, niet over links vs rechts. Het zou moeten gaan over 'universele' waarden zoals vrijheid en democratie. Zonder linkerhelft gaan we dit niet redden. Dan rest het polariserende schouwspel van linkse kramp vs rechtse retoriek, van steeds harder schreeuwen omdat men denkt dat de ander een beetje doof is. Dat brengt niets van waarde.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:40 | 9

@Herfsttijloos | 20-11-20 | 10:32:
Zal ik doen. Laat me het even weten zodra je het over het onderwerp wil hebben, in plaats van laffe discussietechnieken toe te passen.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 10:38
▼ 6 antwoorden verborgen

En hierom is Groenlinks een sekte:
"FNV Schoonmaak, Free West Papua Campaign Nederland, Fossil Free Feminists, Queers4Climate en Wij Blijven Hier! "

Dit kan echt alleen maar in Nederland; gesubsidieerd, dat is.
Mijn hemel, wat een kansloos werkschuw tuig leeft hier toch.

Mensdier | 20-11-20 | 09:40 | 3

Dit soort subsidies zouden verboden moeten worden als mensen dit soort clubjes zo belangrijk vinden moeten ze zelf maar geld geven. We zijn nu met belastinggeld onze eigen cultuur aan het aanvallen terwijl de meerderheid van Nederland dit helemaal niet wil.

Gandalph | 20-11-20 | 09:47

@Gandalph | 20-11-20 | 09:47: Nexit zal de enige manier zijn.
De EU zit al vuistdiep in ons nationale systeem, helaas.

Mensdier | 20-11-20 | 09:56

@Gandalph | 20-11-20 | 09:47:
Nederland is een rijk land, maar kun je nagaan hoe rijk we zijn als we met dit soort subsidies stoppen.

Keutels | 20-11-20 | 09:58

Doe toch niet zo ingewikkeld en dramatisch. Als een heteroseksuele blanke man die voorzitter is van orthodoxe christelijke bond op de lijst van GL komt zou meneer Klaver dezelfde vragen gesteld worden. Als de voorzitter van de slagersbond zich zou aansluiten bij PvdD zou ook wel een vraagje of twee gesteld worden.

een_mike | 20-11-20 | 09:39 | 2

De Partij voor de Dieren is een hobbyclub van de voorzitter van de vegetarische slagersbond die net zijn bedrijf voor groot geld aan Unilever heeft verkocht. Het sympathieke Unilever, dat nadat Mark Rutte er niet in slaagde de dividendbelasting weg te geven gewoon naar Londen verkast.

Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:45

@Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:45: De voorzitter van de vegetarische vakbond was vroeger een varkensboer, die zijn bedrijf er na de varkenspest aan heeft gegeven.

grietmetgroenefiets | 20-11-20 | 10:01

Dit is het gevaar van identiteitspolitiek. Voor hen is het belangrijker om tegen andersdenkenden te zijn dan daadwerkelijk problemen op te lossen. De dood van de democratie.

bamitoren | 20-11-20 | 09:39

55+ organisaties. Vijfenvijftig... Plus! Waarom in godesnaam? Om de politieke islam in nederland te introduceren en iedereen in de klimaatgoelag te donderen zo blijkt. Tijd voor een sanering van het subsidiestelsel en buitenlandse geldstromen(Soros, anyone?).

haddem | 20-11-20 | 09:39 | 3

Alle subsidies voor die lui afschaffen. De PVV zal daar zéker voor zijn dus stem daarop.

Lupuslupus | 20-11-20 | 10:03

De waanzin van het communisme is onder andere dat de ideologie leidend is. Dat levert heel kromme gedachtengangen op die gespeend zijn van een relatie met de complexe werkelijkheid.
In de jaren '80 was de familie van een vriendin op vakantie in Oost-Europa. De handtas van de moeder werd er gestolen, dus naar de politie voor aangifte. De politie weigerde de aangifte op te nemen want in hun socialistische heilstaat was diefstal niet nodig en dus had de handtas helemaal niet gestolen kunnen zijn en was daarom ook niet gestolen.
Dat is een logische gedachtengang vanuit die ideologie en zo denken deze actiegroepen ook vanuit hun wereldbeeld. Daar komt geen feit meer aan te pas. Daarom krijg je ook geen inhoudelijke reactie.

Pje911 | 20-11-20 | 09:39

Wil iemand dit even optellen en vertalen naar subsidiebedragen in euro's en dan concluderen dat we die hele enge zooi gewoon zelf betalen?

Achraf El Johari (Jongerenburgemeester van Amsterdam)
ActionAid Nederland
Animal Rebellion Nederland
Asian Raisins
BIJ1
Black Renaissance
Code Rood
Code Rood Groningen
Collectief tegen Islamofobie
Comité 21 maart
De Bovengrondse
De Goede Zaak
DENK Amsterdam
Diversity Media
Dwars, GroenLinkse jongeren
EMCEMO
Extinction Rebellion Nederland
FITE QLUB
Fnv Schoonmaak
Fossielvrij NL
Fossil Free Culture NL
Fossil Free Feminists
Fossil Free Maastricht
Four Worlds Europe
Free West Papua Campaign Nederland
Fridays for Future
Haagse Stadspartij
Internationale Socialisten
Jongeren Milieu Actief (JMA)
Kleur de Kamer
Love Foundation
Maastricht for Climate
NIDA
NIYA – Young Adults
Pan Asian Collective
Precious Plastic Maastricht
Queer is not a Manifesto
Queers4Climate
RADICAAL, Politieke Jongeren BIJ1
Re-peat
Reclame Fossielvrij
Rhythms of Resistance
S.P.E.A.K (Moslimvrouwen collectief)
SAP Grenzeloos
Stichting Bekeerling
Stichting Commons Network
Stichting Here to Support
Stichting Meld Islamofobie
Stichting Multicultureel Schiedam (SMS)
Stichting Nederland Wordt Beter
Transnational Institute (TNI)
Utrecht Klimaatneutraal 2030
Utrechtse Klimaat Coalitie
Vrije Bond Utrecht
We Promise
Wij Blijven Hier!
WISE

Schatting, iemand?

Dubbelepunthoofd | 20-11-20 | 09:38 | 9

Four Worlds Europe heeft een site die voor een belangrijk deel met de Lipsum-generator gemaakt is. Die hebben dus helemaal niets te melden.
FNV Schoonmaak? Allemaal hoofdoekjes!

meneer der meneren | 20-11-20 | 10:07

'Collectief' slaat in dit land maar al te vaak op een tragisch éénmansclubje. Een groot gedeelte van deze losers is niet in het stichtings/verenigingsregister ingeschreven (en krijgt naar alle waarschijnlijkheid ook geen cent subsidie). Slaat geen ene deuk in een pakje boter.

bisbisbis | 20-11-20 | 12:55

Goed overzicht, wel ontzettend treurig.

van Oeffelen | 20-11-20 | 13:42
▼ 6 antwoorden verborgen

Dit bevestigd alleen maar meer dat GL gewoon een eng opportunistische sekte is die geen tegenspraak duld. En het maakt ook steeds meer duidelijk waar de lijntjes vandaan komen en waar ze naar toe gaan. En er een hoge correlatie is met de Haagse subsidiespons bij dit soort actiegroepen. En dat dit vooral partijtjes/clubjes zijn die weinig op hebben met begrippen als democratie en Verlichting. Het wordt tijd voor meer toezichthouders op verstrekking van de gelden/subsidies en toetsing van hun activiteiten aan de grondslagen van de democratische rechtsorde. Als enkele club misschien geen probleem, maar gezamenlijk vormen ze een gevaar buiten de gangbare democratische instituties. Er zit een collectieve agenda achter. Maar ook suikeroompjes als de Postcodeloterij moeten eens goed tegen het licht worden gehouden als ondermijner(s) van de democratie.

Phantomas | 20-11-20 | 09:38 | 4

@Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 09:40: Daar gaat het helemaal niet om. Het gaat om het uitdelen van de winsten aan ondemocratische actieclubjes (zogenaamd "goede doelen"). Daar zou een toezichthouder op moeten komen.

Phantomas | 20-11-20 | 09:49

@Phantomas | 20-11-20 | 09:49: Dat begrijp ik, maar ik vraag mij werkelijk af hoeveel van “ons” het aandurven om de postcodeloterij op te zeggen.

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 10:08

@Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 10:08: heb nog nooit een PCL-lot gekocht. Ik vind het zo vreemd dat mensen een lot kopen uit angst om naast een prijs te grijpen. Alleen daarom zou de PCL al verboden moeten worden,.

Phantomas | 20-11-20 | 10:28
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom als je commentaar hebt op het doen en laten van een moslim word je tegenwoordig meteen beschuldigd van islamofobie, racisme, discriminatie? Enne is er ook een tegenovergestelde, als zij commentaar hebben op een christelijk persoon, dat we ze kunnen betichten van christofobie?

Met_baard | 20-11-20 | 09:38 | 1

Ja. Gelijke monniken gelijke kappen.

Lupuslupus | 20-11-20 | 10:05

Op de onderste foto ziet U de vale gier in zomerkleed.

dirkdoorsnee | 20-11-20 | 09:37

Met links en islamistisch volk valt niet inhoudelijk te discussciëren, omdat ze het gedeelte van de hersenen dat daar nodig voor is, simpelweg ontberen. Dit volk grijpt uiteindelijk ALTIJD naar geweld. Het enige dat werkt om dit volk in het gareel te houden, is voorkomen dat het zover komt. Handhaven met harde hand, berechten en opsluiten. En uiteraard niet meer van importeren. Helaas gaat het dus op al deze fronten mis in Nederland en daarom is Nederland ook een verloren zaak.

Big_Tasty_met_bacon | 20-11-20 | 09:37 | 1

U begrijpt het. Ze zijn niet echt dom, maar ze missen een gedeelte.

Normpje | 20-11-20 | 09:41

links (reli) fascisme is blijkbaar minder kwalijk dan rechts fascisme?

Thomtidom | 20-11-20 | 09:37

S.P.E.A.K (Moslimvrouwen collectief).
Roflol. Ze zijn toch onbedoeld komisch. DENK voor een partij waar gezond verstand verboden is, Speak voor vrouwen die toch vooral hun mond moeten houden en doen wat de man zegt.
Alsof je een Nonnenorganisatie S.L.U.T. noemt.

spanarchist | 20-11-20 | 09:36

Zweedse taferelen. Daar zijn de Groenen in een decennia tijd volledig geïnfiltreerd door de politieke islam.

boonmoi | 20-11-20 | 09:36 | 1

Dat is dus ook het plan. Ik geloof niets van dat groene stempeltje.
Laat haar het maar bewijzen door rond de moskee te gaan prikken en in de moskee de mannen uit te leggen dat het legen van de auto op straat haram is.

Dat kut broederschap heeft gewoon bedacht dat Europa gaat voor groen dus dochter je moet je even uitspreken voor groen en je zit geramd. Papa zorgt verder wel voor je positie in de jongerenbeweging.
Het is allemaal zo opzichtig.

Dirk III | 20-11-20 | 09:42

Queers4climate. Het staat er echt. Dan weet je pas echt dat het Westen verloren is hoor.

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 09:36 | 1

Ja, geloofwaardig allemaal. Zijn allemaal "katvangers" voor het verkrijgen van subsidie en politiek gewicht. Eigenlijk allemaal lege holdings.

Phantomas | 20-11-20 | 10:03

Maar ondertussen is het kwaad al geschied. Die Kauthar wordt door links op het schild getild als een Jeanne d'Arc die door de rechtse inquisitie op de brandstapel is gezet. Net als bij het hele multiculti-gebeuren heeft links een zijde gekozen omdat 'rechts' de andere zijde kiest. Komen ze ook nooit meer op terug, want dat zou een knieval voor rechts betekenen. Dan liever jezelf in het zwaard laten vallen, dan je ongelijk bekennen. En zo kreupelen we onder het mom van progressie langzaam maar zeker weer de middeleeuwen in.

FrankVeer | 20-11-20 | 09:36 | 1

Ben bang dat je gelijk hebt.

Brabantse Leeuw | 20-11-20 | 09:38

Een nieuwe club?
Islam extinction......

J.Thee.Cohen | 20-11-20 | 09:35

Dit soort berichtgeving doet de acceptatie voor stringenter milieubeleid bepaald geen goed. Stinkende links-extremistische haatgroepen die een geestelijk beperkt ontwikkelde en onderdrukte moslim-mevrouw wensen te beschermen want vrouw, moslim en links. Daar bovenop komen dan nog de praatjes van de grootste eigenpijper die NL ooit heeft voortgebracht: Frans T. Het milieu kan niet winnen zo.

_pacman_ | 20-11-20 | 09:35

En al die bruisende Queer clubs die elke vrijdag in de Moskee zitten, om daarna lekker te paraderen door Rotterdam Zuid, 020 Gaza, en meer prachtwijken. oh wacht, dat stukje segregatie past niet in het schitterende beeld natuurlijk.

Shortganger | 20-11-20 | 09:34 | 1

Machos4diesel. Machos4V12motoren. Machos4roodvlees.

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 09:38

Dat is 'links' tegenwoordig: kritiek - terecht of niet - noem je een aanval van rechts. Gemakzuchtig. Maar hoe het nou écht zit met die mevrouw vraagt niemand van die linkse mensen zich af. Het komt van rechts dus het is niet waar. En vermoedelijk geloven ze dat echt, deze naïeve deugmensen.

Hommel | 20-11-20 | 09:34

Ik hoor het Halalsema nog zo zeggen in 2009...
"hoofdoekjes zijn het symbool van vrouwenonderdrukking. En GL staat voor emancipatie van de vrouw en zal dit nooit accepteren". Zie hier wederom uw Groene Khmer en haar beloftes. Eng volk. Maar dat van die 55-plussers: ik denk niet dat de mensen of de leden van een vakbond dit tekenen. Het is het linkse kader dat dit zgn. namens deze leden doet. En die kunnen er niets tegen doen.

Dubbelepunthoofd | 20-11-20 | 09:34 | 3

Ja zou wel eens enquête bij de achterban willen zien.
Dit lijkt vooral op laaghangende deugpunten scoren ter ere en meerdere glorie van de bestuurder zelf.

Harry Turtle | 20-11-20 | 09:36

Gelukkig wou Ekmef Ameslah ook geen Burgemeesteres van 020 worden en gelukkig had ze ook geen vuurwapens op zolder en geen Bruno die met geweld en gewapend inbrak, gelukkig woont ze ook in 1 van haar huizen in 020 soms en gelukkig heeft ze ook een fijne campagneleider, RaRa hoe heet hij ook weer?

Theo-Pim-Riv | 20-11-20 | 09:38

Het is sowieso een ongelofelijke schoffering van je leden, en van een grenzeloze arrogantie, om als bestuur van een organisatie een politiek statement namens je leden te onderschrijven.

Muxje | 20-11-20 | 09:38

Klimaatjihad.

Bigi Bana Boy | 20-11-20 | 09:33

De vijand van onze vijand is onze vriend, is het ENIGE argument wat ze hier -nog trots op ook- aanvoeren. Net alsof dat opeens niet meer textbook kortzichtigheid is.

Een krokodil en een eend worden ook geen goede vrienden omdat ze allebei droogte als vijand hebben.

een_mike | 20-11-20 | 09:33

Het wordt tijd dat de snelheid van maatregelen die tegen het roken worden genomen, ook eens zou gelden voor die tegen het mohammedanisme.....

J.Thee.Cohen | 20-11-20 | 09:16 |

J.Thee.Cohen | 20-11-20 | 09:33

Wat voor soort van vergif doen ze tegenwoordig door de worteltjes, spruitjes en vegaburgers. Man,man,man wat een ge-jijbak, alles wordt omgedraaid, nooit zal de hand in eigen boezem gestoken worden. Al liggen de bewijzen op tafel, het is altijd de schuld van "rechts" en van de PVV en FvD. Maar ja, wen er maar vast aan.

Gomezlopez | 20-11-20 | 09:32

Ook de Jongerenburgemeester van Amsterdam. Nou Halsema, hoe vindt U zelf dat t gaat met de emancipatie van Moslimvrouwen?

Shortganger | 20-11-20 | 09:31

Fossil Free Feminists, Four Worlds Europe, Asian Raisins, De Goede Zaak.
Een onderzoekje naar al die organisaties zou wel interessant zijn. Hoeveel aanhangers of leden hebben ze, hoe worden ze gefinancieerd?
Zou me niets verbazen als er een flink aantal overgesubsidieerde organisaties bij zitten die met Kerst alle leden uit kunnen nodigen en zich toch aan het maximaal toegestane aantal gasten kunnen houden.

spanarchist | 20-11-20 | 09:31 | 2

Bij het lezen kwam ik niet verder dan de Fossiel-Vrije Feministen.
Ben zeker een half uur bezig geweest om de koffie van het beeldscherm en uit het toetsenbord te krijgen.

Kapitein Sjaak Mus | 20-11-20 | 09:33

@Kapitein Sjaak Mus | 20-11-20 | 09:33: Dat betekent waarschijnlijk niet veel meer dan dat Anja Meulenbelt en Hedy d'Ancona geen lid mogen worden.

5611 | 20-11-20 | 09:37

Wat een stuitende domheid. Als ik dezelfde logica van deze clubs ga volgen ben ik voortaan voor opwarming van de aarde en uitroeiing van dieren.

BobDobalina | 20-11-20 | 09:31

De VVD heeft Nederland met een slinkse dodendans veroordeeld tot politiek gedachtengoed waarvan ik vermoed zo’n driekwart van de (autochtone) Nederlandse bevolking niet achter staat.

D-Fens_1963 | 20-11-20 | 09:30 | 1

Zou Mark Rutte dan toch het Koekoeksei in het VVD nest geweest zijn en daarom al die VVD'ers die wel VVD'er zijn/waren uit "zijn" VVD gewerkt hebben?
De vraag stellen............

Theo-Pim-Riv | 20-11-20 | 09:40

Manmanman wat haat ik dit land. Kan niet wachten om te vertrekken.

SoepKip | 20-11-20 | 09:30 | 2

En nog bedankt voor Uw stem op Mark Rutte, Hugo de Jongen en Joe Biden, je zou bijna een patroon gaan zien.

Theo-Pim-Riv | 20-11-20 | 09:41

Ga dan weg, en ga debatteren in het Swahili.

HogeNood | 20-11-20 | 09:49

Motie Bouchallikht
De Kamer,
Gehoord de beraadslaging,
Constaterende, dat het klimaat verandert,
Overwegende, dat vrouwenbesnijdenis klimaatverandering tegen houdt,
Verzoekt de regering een outkiering te verstrekken aan elke vrouw die besneden is,
En gaat over tot de orde van de dag.

Bouchallikht

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:30 | 1

wehehehehe

Schwanzeleber | 20-11-20 | 09:30

Grappig dat dat guilty by association wel telt als het over 'ons' slavernijverleden gaat. Voor moslims telt guilty bij association niet.

grietmetgroenefiets | 20-11-20 | 09:30 | 1

allemaal selectief en hypocriet

van Oeffelen | 20-11-20 | 13:41

Als je maar groen genoeg bent, mag je rustig bruin zijn.

Hiram | 20-11-20 | 09:30

Waar dat TNInstitute dan wel gelijk in heeft is dat er sprake is van een patroon. Ze zien niet het gehele patroon en alle patronen of het juiste patroon. Maar het begin is er.

Harry Sac | 20-11-20 | 09:29

Het woke-front verenigd zich.

De Treinende Rechter | 20-11-20 | 09:29

5x Bukken op het Gaybrapad en alles is vergeven!!

Schwanzeleber | 20-11-20 | 09:29

Ik heb het al eerder gezegd:
Stop alle subsidies, maar dan ook alle.
En laat mensen zelf bepalen waar ze hun geld aan willen uitgeven.
Dat is een eerlijk verhaal.

jantjeuitnederland | 20-11-20 | 09:29 | 1

Dit is uiteindelijk de enige oplossing. 100% eens.

DMaN | 20-11-20 | 10:14

Wat is er (sic) aan:
guilty (sic) by association?

AntiZanicz | 20-11-20 | 09:29 | 3

De schrijver is zelf te dom om te weten dat guilty goed staat geschreven

Schwanzeleber | 20-11-20 | 09:30

Guilty is op zichzelf correct Engels, maar past hier niet in zijn context. In de zin '... maar bestaat geheel uit [dinges]' verwacht je bij [dinges] een zelfstandig naamwoord, geen bijvoeglijk.

Zottekap | 20-11-20 | 11:01

Waar bemoeien dit soort organisaties mee? Dagelijks worden er tientallen mensen ergens van verdacht.

JackStick | 20-11-20 | 09:28

Als de klimaatbeweging voor de moslimbroederschap is ben ik voortaan tegen het klimaat.

dihydrogenmonoxide | 20-11-20 | 09:27 | 1

Van moslimbroederschap naar klimaatminaret is een kleine stap

De Treinende Rechter | 20-11-20 | 09:30

Wrijven in een vlek. Blijven wrijven.

TheseDays00 | 20-11-20 | 09:27

Heeft ze eigenlijk al afstand gedaan van het Mb gedachtegoed? Verwerpt ze de sharia openbaar? Gaat ze in een persconferentie openlijk gelijkheid man vrouw, homo enzo accepteren? Kom op links, beetje achter je eigen ideeën staan ik neem aan dat ze hier achter staat? Zouden jullie van een blanke man wel vragen.

P-unit | 20-11-20 | 09:26

Zo heb ik ook iemand horen fluisteren dat het allemaal een false flag operation is om moslims in een slecht daglicht te stellen.

Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:26

Vervelend he, die cancel culture? Ja, ik snap ook wel dat het natuurlijk nooit de bedoeling was dat dit ook tegen links gebruikt zou worden. Toch is deze tegenreactie even effectief als hij grappig is: ik denk dat een hoop linkse types toch wel op de wip zaten wat betreft Kauthar: associatie met de Moslimbroederschap is niet niks, kunnen wij haar nog steunen? Die twijfel wordt nu in 1 keer weggenomen: wie haar steunt, deugt. En de rest deugt niet. U wilt toch ook deugen?

Muxje | 20-11-20 | 09:26 | 1

Als je haar niet steunt ben je een racist.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 11:14

Ik stemde al nooit op Groenlinks, en zal dat 17 maart aanstaande, ook niet doen!

pollo4 | 20-11-20 | 09:25

Het is werkelijk opzienbarend hoe links groen het volhoudt de Islam te omarmen. Alles druist in tegen hun idealen. Ik herinner mij de PSP alsook PPR nog. Hun nazaten zwieren hand in hand met de meest vrouwonvriendelijke dierenmartellende middeleeuwse gestoorde religie- imbecielen.

ploppy | 20-11-20 | 09:25
-weggejorist-
dirkdoorsnee | 20-11-20 | 09:25 | 2

Je kunt prima moslim met dubieuze banden EN klimaatactivist zijn. Blijkbaar telt voor deze organisaties maar 1 van die 2 identiteiten.

Ballenman | 20-11-20 | 09:24 | 1

Rechts en klimaatactivist kan dan weer niet

Canis.bonus.es | 20-11-20 | 09:53

Zoveel tegenstrijdigheden kan ik echt niet aan op de ochtend. Wat een schapen, werkelijk.

Derechtselutser | 20-11-20 | 09:24

Leuk dat 'het klimaat' nu ook een moslimdingetje is geworden. Nu hoeven we zeker niet meer van het aardgas af.

grietmetgroenefiets | 20-11-20 | 09:23 | 4

Ik denk dat moslims het klimaat gebruiken om zo een ingang te krijgen in de politiek, en op die manier bepaalde zaken (kijk maar naar de petitie tav godslastering, ondertekend door 100.00 moslims) in de maatschappij door te drukken. Door middel van politiek moslim items door te drukken.

pollo4 | 20-11-20 | 09:29

moslims klimaatbewust? Laat me niet lachen, dat boeit ze waarlijk niets. Overal in de buurt vuil op straat compleet met rattenplaag en altijd en overal in de auto of op de scooter. Of in de tram of metro, want die is gratis.

plamoen | 20-11-20 | 09:38

@pollo4 | 20-11-20 | 09:29:

Zo rolt de democratie waa ze zo tegen zijn. Mooi dat wij dat toch blijven faciliteren...

Air van Boven Dorens | 20-11-20 | 09:38
▼ 1 antwoord verborgen

Je kunt dus blijkbaar zo 'progressief' zijn dat je een conservatief politiek instituut als de Islam bejubelt. Best knap, om zo'n enorme plaat voor je harses te hebben.

mr_awesome | 20-11-20 | 09:23

Dat lijkt me helemaal geen fijn leven, zo met alle leed van de wereld op je smalle schoudertjes.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:22

Dat 'vrouwen intimideren en monddood te maken' zie ik toch eerder gebeuren in de moslimbroederschapslanden.

kaasfondue | 20-11-20 | 09:22

En maar blijven wrijven in de vlek.
Vooral doorgaan Jesse & co, zo worden jullie net zo'n margeclubje als Denk.

Harry Turtle | 20-11-20 | 09:22 | 2

De haat jegens rechts is bij clubjes zoals GroenLinks belangrijker dan de eigen identiteit. Ze maken er een slachtoffer van, en de schapen volgen weer massaal en ik gok erop dat deze jongedame heel wat stemmen zal krijgen. Links zal immers een standpunt willen maken tegen rechts, de zelf gecreëerde vijand.

Statix | 20-11-20 | 09:27

@Statix | 20-11-20 | 09:27:
Natuurlijk zit Groen Links vol usefull idiots die hierdoor niet weglopen. Maar die progressieve stemmer met hart voor het klimaat jagen ze nu wel weg.
Misschien voor nu richting D66, maar die is exact dezelfde fout aan het maken door full-identitypolitics te gaan.

Harry Turtle | 20-11-20 | 09:31

En in het kader van ongemakkelijke bondgenootschappen sluit ook Large Corporate en Big Gov zich hierbij aan met verwijzing naar de UN sustainability goals.

Het is niet voor niks dat Rutger Bregman met zijn waanbeelden en de Heilige Gretha hun entree mochten maken in Davos.

Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:21

Soms is het helemaal niet zo’n gek idee om partijen of bewegingen gewoon te verbieden.

overVecht | 20-11-20 | 09:20 | 1

Reverse cancel culture.

kaasfondue | 20-11-20 | 09:23

Ach ja, de God van Groenlinks is het Klimaat. Alles mag wijken en alle andere overwegingen mogen terzijde worden geschoven als het Klimaat maar beschermd wordt.

Ik bedoel, het is wel iets beter dan de idioten die identiteitspolitiek en communistische gelijkheid als God hebben, maar ook weer niet heel veel.

Nederland80 | 20-11-20 | 09:20 | 3

Ze zijn niet vóór klimaat. Als dat zo was zouden ze niet een sociaal stelsel willen mét open grenzen zodat alles en iedereen die te lui is om er wat in zijn eigen land van te maken hierheen komt. Dat zijn namelijk heel veel mensen.
Groen, sociaal en open grenzen werkt niet samen.
Daarnaast kan deze mevrouw kauwteer beter haar eigen clubje moslimbroeders uitleggen dat het stom is om afval uit je auto te gooien of midden op straat of Turkse allesbranders in de achtertuin te hebben die meer stikstof en giftige dampen uitstoten dan de hele A4 voor 1 jaar. Laat ik over onverdoofd slachten nog maar niet beginnen laat staan homo's.

Dirk III | 20-11-20 | 09:29

Had meneer Klaver niet een vervuilende barbeque in de tuin staan en in huis een vreselijk vervuilende open haard?

pollo4 | 20-11-20 | 09:36

@pollo4 | 20-11-20 | 09:36: In ieder geval een huis dat een soort omgekeerd Slochteren was, net als het partijkantoor in Utrecht.

5611 | 20-11-20 | 09:44

Respect voor Kauthar. Heeft blijkbaar iedere "activistische" organisatie in de houdgreep of heel veel touwtjes waar ze aan kan trekken om ze in beweging te krijgen (nu is daar meestal niet veel voor nodig). Past ook in de nieuwe realiteit van polarisatie (wij zijn gewoon vóór iemand omdat die "rechtsen" er tegen zijn, en vice versa).

batvoca2 | 20-11-20 | 09:19 | 1

Vrouw + hoofddoek + groen (wat ik dus niet geloof) = de ideale mix voor wappie links.
Daarbij wil ik eigenlijk niet de term links meer gebruiken. Het slaat nergens op.
Je kan het toch met een paar zaken eens zijn en een paar oneens. Het kan toch niet zo zijn dat links zegt dat zwaartekracht bestaat en recht het dan moet ontkennen?
Het enige verschil bij veel partijen is tegenwoordig of ze wel of niet in een fictieve god geloven (SGP,CDA,DENK etc) of dat ze tegen massa immigratie zijn met alle problemen op zich.
Het laatste lijkt me gewoon gezond verstand. Hoe kan je vóór massa immigratie zijn als je zelf kinderen hebt en werkt voor je geld en geeft om anderen in je omgeving en het milieu? Die twee bijten elkaar namelijk.

Dirk III | 20-11-20 | 09:36

Pedo's ,een kankerveinzer , junta's , bloedrode communisten , rara figuren en nu islamitische fundamentalisten , bij Groen Links kan het allemaal.

hooliganica hollandi | 20-11-20 | 09:19

Ik ben benieuwd of Jos Brech nou ook vrijgesproken wordt van ‘guilty by association’ gezien zijn DNA-sporen op Nicky’s onderbroek.

JackStick | 20-11-20 | 09:19 | 3

NPO gaf daartoe gisteren al een voorzetje.

Lorejas | 20-11-20 | 09:21

Qua voorkeur voor jonge kinderen, past Jos trouwens prima bij dergelijke islamistische clubjes. Mohammed had ze ook het liefst erg jong.

Spie | 20-11-20 | 09:30

Alle Westerse idealen zullen één voor één overboord worden gekieperd om de Islam binnenboord te houden.

AlfredvonSchlieffen | 20-11-20 | 09:19 | 1

Maar wel kritiek van PvdA er op Jip en Janneke want "ouderwets, stereotyperend en rolbevestigend! Dat is links voor je

Huwelijksgeluk | 20-11-20 | 09:28

Veel clubs (zoals FNV Schoonmaak) hebben ondertekend omdat Vizier op links al meerdere van hun mensen in het zonnetje hebben gezet, zoals die Nevin Demirtas

Brits Folkestein | 20-11-20 | 09:18

Links populisme kaliber doel heiligt de middelen.

william7055 | 20-11-20 | 09:17

Jammer dat GL het zo ver heeft laten komen dat klimaat wéér gereduceerd wordt tot een identiteitsverhaal. Dat is ze 100% te verwijten. Klimaat verdient oneindig veel meer dan het verafgoden van het zoveelste hoofddoekje.

De echte Stolwijker | 20-11-20 | 09:15

Dit zijn de endorsements waar je op zit te wachten, de antidemocraten, antihumanisten en antiliberalen, eigenlijk alle anti's weten elkaar goed te vinden. Als je al niet verdacht was dan ben je het nu wel. Houston, we have a problem en dat gaat niet vanzelf weg, misschien dat Geert straks een kans krijgt. Dit gaat in ieder geval Groen Links stemmen kosten.

AlexanderVissers | 20-11-20 | 09:15 | 2

Ik hoop ook dat het GL stemmen kost, maar zou het echt? Denk dat veel mensen dit wegwuiven of de implicaties van het in zee gaan met zo'n persoon niet willen zien.

TancredvanTiberias2 | 20-11-20 | 09:17

@TancredvanTiberias2 | 20-11-20 | 09:17: Het wordt "groot" gemaakt door GS, dus dan weten bepaalde personen al genoeg. Inhoud doet er niet toe, boodschapper "deugt" niet, dus dan is het klaar.

Kukooo1 | 20-11-20 | 09:40

Kan ik al op haar stemmen?

Kaas de Vies | 20-11-20 | 09:15 | 1

Ja, met een griffel. Want een potlood is te kapitalistisch, houtskool niet groen genoeg. Krassen moeten we.

Normpje | 20-11-20 | 09:23

Misschien "leuk " om uit te zoeken hoeveel van die organisaties door dezelfde mensen geleid worden (die dus lekker veel subsidie opstrijken)

Egerius | 20-11-20 | 09:15
-weggejorist-
blackprivilegematter | 20-11-20 | 09:14

Het is heel simpel: Alles wat (politiek) links is, is kudt ....
Klaar!

TinusVlugOpDeKut | 20-11-20 | 09:14 | 3

Moet jij geen vorkheftruc besturen?

De echte Stolwijker | 20-11-20 | 09:16

@De echte Stolwijker | 20-11-20 | 09:16: Vorkheftruck. Domme lul.
En betaal eens voor je linkse gif.

Normpje | 20-11-20 | 09:24

@De echte Stolwijker | 20-11-20 | 09:16: Om een vorkheftruck te mogen besturen heb je in ieder geval een diploma nodig. Voor feitenvrij zwetsen hoeft dat niet.

Lupuslupus | 20-11-20 | 10:20

Voorspelling:

Die Hautkar komt voor GL in de kamer. Haar idealen conflicteren op termijn met die van GL, of met haar eigen belangen. Ze verlaat de partij en sluit zich bij Nida aan die tegen die tijd ook in de kamer zit, of anders bij Denk. Ze gaat dan een steeds radicalere lijn volgen waarbij ze zichzelf natuurlijk als slachtoffer en 'verbinder' neerzet. Over duurzaamheid hoor je haar dan niet meer. Uiteindelijk verdwijnt ze -na een periode van stilte en wachtgeld- naar een internationale organisatie, NGO of buitenlandse denktank en gaat ze ons op afstand verwijten de vuilste racisten van het universum te zijn.

Lerp | 20-11-20 | 09:14 | 1

En dat is dan onze schuld, want wij hebben haar gedwongen met al die laster en smaad enzeau. Want het ligt NOOIT aan de Islam / Moslims.

Kukooo1 | 20-11-20 | 09:31

Maar hoe gooi je nu homo's milieuvriendelijk van een hoge flat?

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:13 | 8

@Lt-Kol Kilgore | 20-11-20 | 09:26: je was me voor.

Sinterbikske | 20-11-20 | 09:26

Je gaf wel een bijzonder praktische oplossing. Wat meteen bewijst dat je geen linkse rakker bent.

Lt-Kol Kilgore | 20-11-20 | 09:37

Opvangen met een biomassacentrale?

Veepert | 20-11-20 | 09:45
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Juul Tankuul | 20-11-20 | 09:13

Totdat ze je bastaard kind over een jaar of 20 ritueel gaan slachten, want haram.

Naall | 20-11-20 | 09:13

Een politicus geef je niet het voordeel van de twijfel. Een politicus hoort boven iedere twijfel verheven te zijn. Dát is waar het om gaat. Groen Links en deuggenoten snappen het verschil niet. De kiezer hopelijk wel.

Waagmeester | 20-11-20 | 09:13 | 2

Welke twijfel? Het is gewoon duidelijk. Jaren bij zo'n club als Femyso, dan ben je voor radicale islam.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:19

Maar iedereen die maar een beetje geassocieerd wordt met een partij die er niet bij hoort (lees rechts) moet worden 'gedeplatformed'.

Deflatiemonster | 20-11-20 | 09:12

Ik vind het allemaal best. Zolang Jip en Janneke maar in de ban gaan.

Dickie1908 | 20-11-20 | 09:12

Zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten. Links heeft een lange geschiedenis van komplotten en intrigatie. En gaat er nu dus vanuit dat rechts dit ook zo aanpakt

Padre Grassi | 20-11-20 | 09:12 | 1

intriges.

Zenzeo | 20-11-20 | 09:17

Feministen hebben zo'n hekel aan blanke mannen dat ze (via een aparte deur) achter in de zaal bij de Moslimbroeders gaan zitten.

Egerius | 20-11-20 | 09:12 | 3

Nou, achter in de zaal... Apart zaaltje hè, dat met dat aanrecht, en die kastjes erboven...

Zenzeo | 20-11-20 | 09:16

Wat vreselijk rolbevestigend, Egerius. Bent u in werkelijkheid Annie M.G. Schmidt?

Dickie1908 | 20-11-20 | 09:17

Zenzeo*

Dickie1908 | 20-11-20 | 09:18

Over een minuut of tien zal de lijst uitgebreid zijn met:
Nationale bond van huisvrouwen met vaginale schimmel
Nationale bond van huisvrouwen met vaginale schimmel, afdeling Twente
Nationale bond van huisvrouwen met vaginale schimmel, afdeling Zuid-Holland Zuid
Nationale bond van huisvrouwen met vaginale schimmel en jeuk tussen de tieten,
Vereniging ter bevordering van Frituren met airfryer
Vereniging ter bevordering van Frituren met airfryer met max. 800 W vermogen
Socialistisch genootschap 3x rechts is ook links,
etc. etc

Zueco | 20-11-20 | 09:11 | 4

@netniet | 20-11-20 | 09:23:
Mijn excuses, deze onderafdeling had ik over het hoofd gezien.
Valt deze onder het zelfde bestuur als Gemeente Hof van Twente, of is dat een losse entiteit?

Zueco | 20-11-20 | 09:26

@Zueco | 20-11-20 | 09:26: Volgens bestuurlijk besluit BDC. 38.71.29.8 van 29 oktober jl. en eerst gepubliceerd op 9 november jl., is het een losse.

Vers dus, het is u vergeven maar complimenten dat u er zo scherp opzit.

netniet | 20-11-20 | 09:33

lol

komtdatschot | 20-11-20 | 11:05
▼ 1 antwoord verborgen

Vraag: hoeveel subsidie gaat er jaarlijks naar deze 55+ organisaties? Met andere woorden: betaal ik mee en zo ja hoeveel dan voor deze geestelijk daklozen?

RGV42 | 20-11-20 | 09:11

55 gesubsidieerde clubjes met een eigen postbus.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:11

Het blijft een mysterie waarom activistisch links, antiracisme en feminisme zich verbinden met conservatieve moslims. Conservatieve moslims over het algemeen onderdrukkend naar vrouwen, hebben schijt aan natuur en milieu, en zijn eerder rechts conservatief met de neiging tot clientelisme en corruptie. Daarnaast neigen ze naar racisme. Waarom zie die linksen en feministen dit niet?

zeeman73 | 20-11-20 | 09:11 | 2

Ja, daar hebben ze niks te zoeken. Ze gaan toch ook niet met de SGP in zee.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:12

De overeenkomst is dat ze een hekel hebben aan de zittende westerse instituties en de blanke man. De klimaatbeweging toont dat met dit statement. Het klimaat interesseert ze geen biet (ok, op de verdwaalde autist na die er écht in geloofd), het gaat om macht, geld en het omverwerpen van instituties.

Bamberger Reiter | 20-11-20 | 09:51

Er moet echt meer geld naar de GGZ.

Otto Normal | 20-11-20 | 09:10 | 3

Of juist minder. De GGZ is nou niet bepaald een hoog renderende organisatie. Ik vrees zelfs dat veel van de linksgekkies en islambewonderaars een verleden hebben bij de GGZ.

Graaier | 20-11-20 | 09:18

@Graaier | 20-11-20 | 09:18: Ja, dat denk ik ook. Maar de dagdoses die ze geven aan de patienten is te laag. Verder mag er wat scheutiger worden omgegaan met aanvragen voor permanente opname.

Otto Normal | 20-11-20 | 10:01

@Graaier | 20-11-20 | 09:18: klopt. Veel krakers zijn mensen met persoonlijkheidproblemen. Aan beide kanten van het politieke spectrum vindt je aan de uitersten rare, disfunctionele of psychisch zieke persoonlijkheden.

zeeman73 | 20-11-20 | 10:57

Dit heet ecofascisme.

PhallusObesitas | 20-11-20 | 09:10

Het begint echt op de vallen dat links uitsluitend selectief "guilty (sic) by association" toepast. In dit geval vinden ze dat het niet kan, maar als het ze goed uitkomt dan maken ze er dankbaar gebruik van om het mensen met een andere mening op het hoofd te plakken. En daarom is er ook geen normale discussie mogelijk met de linkerzijde van het spectrum. Afschuwelijk, inconsistent en destructief tuig.

Shitting Bull | 20-11-20 | 09:10

Queer is not a Manifesto
Queers4Climate
Hebben blijkbaar geen bezwaar tegen een duikvlucht vanaf zes hoog of hangend aan een hijskraan.

BrutusBosch | 20-11-20 | 09:10

En ondertussen gaan er stemmen op de Jip en Janneke-voorleesboekjes uit de bibliotheek te verwijderen, want 'seksistisch'...

Zenzeo | 20-11-20 | 09:10

Laat dit maar heel groot worden. Reduceert GL tot een activistische splinter. Precies wat ze zijn.
Hup NOS.

hoejeheette | 20-11-20 | 09:10

Linkse mensen zijn dom. Opnieuw een bevestiging.

Normpje | 20-11-20 | 09:10 | 7

@Kuifje-naar-Brussel | 20-11-20 | 09:13: Dan zouden die op moeten staan tegen hun geloofsgenoten in deze. Net als we dat vinden van de gematigde moslims en hun extreme moordenaars.

Normpje | 20-11-20 | 09:38

@Normpje | 20-11-20 | 09:38: De mensen die niet zo'n fan zijn van de islam vind je eerder bij SP en PvdA, vermoed ik.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 11:03
▼ 4 antwoorden verborgen

"Free West Papua Campaign Nederland, Fossil Free Feminists, Queers4Climate en Wij Blijven Hier!" Kan toch niet waar zijn dit...

Do-na-zi | 20-11-20 | 09:09 | 1

Krijgt waarschijnlijk ook allemaal subsidie...

rman | 20-11-20 | 09:13

Links verwijt rechts haar eigen gedragingen.

Verder is het modus operandi zoals het links betaamt. Feiten vrije holle frasen, ad hominem en totaal ondoordacht.

Sterk is zelfstandig onderzoek plegen en dan met feiten op de proppen komen waardoor het lopende verhaal onweerlegbaar wordt ontkracht. Maar ja dat vergt inspanning en inhoud en dat zijn nu juist kwaliteiten waar links niet in uitblinkt.

netniet | 20-11-20 | 09:09 | 2

Vind je het vreemd? Daar strijdt links juist tegen. 'Onweerlegbare feiten' schuwt links zoals de duivel het wijwatervat.

Spie | 20-11-20 | 09:13

Ik ben helemaal niet rechts.
Maar volgens Klaver wel dus, enkel vanwege kritiek op de islam. Ja, zo ga ik nooit GroenLinks stemmen natuurlijk. Als ik gelijk al uitgesloten word...

Papa Jones | 20-11-20 | 09:14

Mooi, zo wordt duidelijk welke bewegingen en organisaties ik moet mijden, wil ik geestelijk gezond blijven. Maar het is wel schokkend, hoe men probeert onze westelijke samenleving te ondermijnen.

L.E. Raar | 20-11-20 | 09:09

Greta is te labiel gebleken en nu nemen ze andere excuustruus als boegbeeld. Ok. Nou, succes ermee.

Jos Tiebent | 20-11-20 | 09:09 | 2

Succes ermee!? Besef wel dat dit Marokkaanse mormel in de wetgevende macht terecht komt, ze staat immers op een verkiesbare plaats bij GL! We moeten ons met man en macht verzetten.

Veiligheidsslot | 20-11-20 | 09:30

@Veiligheidsslot | 20-11-20 | 09:30: enige mogelijkheid is om geen bolletje in te kleuren in de GL-rij in maart. Was ik toch al niet van plan.

Jos Tiebent | 20-11-20 | 09:57

Ik snap de definitie "Geweld tegen Linkse Activisten niet? er is geen sprake van geweld. Wel louter het opsommen van aantoonbare feiten. Dus weer de slachtoffer kaart trekken om gelijk te halen. Het lijkt verdomme mijn hysterische ex vrouw wel. Als zij iets wilde kopen, waarvoor geen budget was, begon ze te krijsen.

vokfeez | 20-11-20 | 09:09 | 1

Goh. Klinkt alsof U mijn ex heeft overgenomen. Sterkte.

pijko | 20-11-20 | 17:01

Lachwekkend en dom. Kwestie van tijd dat ze elkaar gaan bestrijden

Eddy67 | 20-11-20 | 09:08 | 1

Was dat maar waar. Verenigd tegen die nare 'witte' man (Je weet wel, die mensen die dit land de welvaart brachten en dus waarom ze hier zijn). Zelfs als die witte man zegt "2+2=4" dan klopt dit niet of is wiskunde relatief.

Deze kikkertjes springen graag in de pan, als er maar "weg met de witte man" op staat. Een goede homo-vriend van mij is geen fan van de islam, iets met torens. Die LGBT mensjes realiseren niet wat ze steunen maar weg met de witte man.

ZoekEenVrijeNick | 20-11-20 | 09:32

Wat een obligaat geleuter weer.
Het is zo simpel... Wil je (zogenaamd uit vrije wil) door het leven met een kopvod dan heb je niets maar dan ook helemaal niets te zoeken in de 2e kamer.

En dan dat "guilty by association" gejank.
Deze ultra linkse "for climate" clubjes doen zelf niets anders dan dat door iedereen die twijfels heeft over de bedoelingen van Kautar automatisch als rechts radicaal weg te zetten.

normanius | 20-11-20 | 09:08 | 3

Ze noemen hen extreemrechts. Vind ik nogal een kwalijke duiding. Ik zou als ik Carel was iig al die ondertekenaars aanklagen. Als ik een 5je moet storen doe ik dat met liefde. En ik schaar mijzelf niet eens in de extreemrechtse hoek!

Harris Pilton | 20-11-20 | 09:11

zit je bij Fvd? -> extreemrechtse racist
zit je bij PVV? -> extreemrechtse racist
lees je geenstijl? ->extreemrechtse racist
heb je wel eens een biertje gedronken met een pvv stemmen? -> extreemrechtse racist
ben je voorzitter van een dochteronderneming (en dochter van de oprichter) van een enge salafistische haatclub -> Hoe durven jullie te beschuldigen!! guilty by association!! jullie zijn gewoon islamofoob!

High speed duck | 20-11-20 | 09:13

@High speed duck | 20-11-20 | 09:13: knettergek is het hè.

Bamberger Reiter | 20-11-20 | 09:55

En al die ‘organisaties’ drijven op subsidie?

Wijze uit het Oosten | 20-11-20 | 09:07 | 1

Subsidies uit europa en giften uit enge theocratische dictaturen

High speed duck | 20-11-20 | 09:13

Zoals Alexander Pola ooit zei.. Voor 1940 stemden Joden ook wel op de NSB. Dat heeft ze echter niet uit de gaskamers gehouden.

Epistulae_Morales | 20-11-20 | 09:07 | 3

De Joodse raad hielp nog dapper mee om de reizigersstroom te begeleiden. Met het idee dat er dan een milde behandeling zou volgen. Han den Hollander vertrouwde op zijn BN-er-schap.

AntiZanicz | 20-11-20 | 09:30

Ook nu nog heb je linkse joden.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:57

De vijand van mijn vijand is mijn vriend.
It's simple.

noordwal | 20-11-20 | 09:07

Je zal lid zijn van een vakbond die zegt voor jou op te komen maar intussen omvolking aanmoedigt. Ziek!

marcoplarco | 20-11-20 | 09:07 | 3

Inderdaad. Vorig jaar lid geworden, maar overweeg ernstig weer op te zeggen. Nog geen enkel profijt van gehad, als je ze nodig hebt zijn ze onbereikbaar. Te druk natuurlijk met dit soort onzin.

Zenzeo | 20-11-20 | 09:12

@Zenzeo | 20-11-20 | 09:12: Verdomd, hier nog een tweede! Weer een besparing gevonden om mijn netto koopkracht op peil te houden!

Spie | 20-11-20 | 09:16

@Spie | 20-11-20 | 09:16: Ik wens jullie succes met opzeggen. Heb ik een paar jaar geleden gedaan toen FNV zo nodig hand in hand met Antifa en KOZP door Amsterdam moest paraderen. Heeft me een half jaar en dreigen met een rechtzaak gekost voordat ik van dat tuig af was.

marcoplarco | 20-11-20 | 10:03

Wat leuk, ik kan ook online het statement ondertekenen.

Leptob | 20-11-20 | 09:05

Als je denkt dat de islam sowieso gaat winnen, dan wil je natuurlijk graag met de winnaar samen
spelen.

Hadena | 20-11-20 | 09:05 | 1

"Feeding the crocodile"

Glasgow Argus | 20-11-20 | 09:09

Tevens, heeft ze nu al die jaren het MB lopen foppen, of fopt ze nu slechts de hijgerige inclusitie van GL?

Shortganger | 20-11-20 | 09:04 | 3

Taqiyya?

Harrie7949 | 20-11-20 | 09:07

Ik denk: het laatste. GL zou eens met de PvdA moeten praten; die hebben daar ervaring mee.

Spie | 20-11-20 | 09:18

@Harrie7949 | 20-11-20 | 09:07
Juist. Zoals de koran dat zo mooi toestaat. Zoals eigenlijk dat hele boek bol staat van de rechtvaardigingen voor zo'n beetje elke denkbare mensenrechtenschending. Zolang het lijdend voorwerp maar geen vrome moslim is, is elke vorm van manipulatie, onderdrukking en geweld toegestaan.

Professor Superhirn | 20-11-20 | 09:27

En zo zie je weer hoe kapot links is. Dat zelfs een feministen club het opneemt voor iemand die voorzitter is van een club waar onderdrukking en ongelijkheid van vrouwen hoog in het vaandel staat.

High speed duck | 20-11-20 | 09:04

Goed stuk inderdaad. Alleen een beetje dom dat hij nu op PvdA gaat stemmen. Dat is een indirecte stem op GL aangezien ze een samenwerkingsverband aangegaan zijn. Een stem op PvdA is een stem op GL en vica versa

Cadeauinpakpapiertje | 20-11-20 | 10:46

@Mariner | 20-11-20 | 09:30: Maar dat is een hoofddoek met een praktische reden. Niet als religieus statement.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 11:01

@Kuifje-naar-Brussel | 20-11-20 | 11:01:
En als je dan op werk was aangekomen (door weer en wind) ging hij af.
Als mijn moeder dat ding op werk op had gehouden zou ze worden aangesproken door de chef, die zou vragen of het niet tijd werd om een afspraak met de bedrijfsarts te maken.

Het jaren '60 hoofddoekje om (na douchen, haar doen en opmaken) netjes op je werk te verschijnen, door weer en wind fietsend, heeft geen reet te maken met het islamitische hoofd- en haar bedekken.
Iedere vergelijking gaat mank.

zetje01 | 20-11-20 | 15:27
▼ 9 antwoorden verborgen

Van "strijders" word ik altijd onpasselijk !

demaup | 20-11-20 | 09:03

Het gaat er bij links niet om of dit een moslima is met dubieuze banden, voor links is rechts de grootste vijand. Dus dit is te verwachten, dit is een statement tegen rechts, hetzelfde zag je in Amerika waar links niet stemt voor een nieuwe president maar stemt tegen een oude president die hun niet zint. De inhoud of de persoon is niet belangrijk, zolang er maar geschopt en geprovoceerd kan worden tegen die door de media hetze gecreëerde vijand.

Statix | 20-11-20 | 09:03 | 2

Daar komen ze nog wel achter, als het Biden lukt, wat allerminst zeker is. Ze zullen nog raar van de bok dromen!

Spie | 20-11-20 | 09:21

En dan leuteren over extreem rechts?
Hebben we dat hier dan?
Wanneer was de laatste politieke moord door extreem rechts? Ergens in ‘45 denk ik dan.
Wanneer waren de laatste moorden door extreem links? Of voor mij part extreem Islam??
Ohhhhh ja, niet zo heel lang geleden he.

J-van-de-Bontekoe | 20-11-20 | 10:03

waarbij ongeveer 40 organisaties bestaan uit max 3 genderfluide entiteiten met een uitkering.

Shortganger | 20-11-20 | 09:02 | 2

Dezelfde persoon die bestuurslid is van Maastricht for Climate en Precious Plastic Maastricht, en toevallig bij FNV Schoonmaak actief is.
Één iemand die bij Pan Asian Collective actief is, maar ook bij Asian Raisins.
De Queer van Queeer is not a manifesto is ook de queer van Queers4Climate.
Dan is er een persoon uit Utrecht die Utrecht Klimaatneutraal 2030, Utrechtse Klimaat Coalitie, Vrije Bond Utrecht in zijn eentje vertegenwoordigd.

Zo kom ik ook wel aan 50 namen..

Zueco | 20-11-20 | 09:15

@Zueco | 20-11-20 | 09:15: En allemaal ook nog met één of meerdere niet lichtzinnige subsidies van uw en mijn geld. We financieren onze eigen ondergang.

The7thGuest | 20-11-20 | 11:15

Natuurlijk staan de communisten achter de islamisten. Kunnen elkaar vinden in hun haat jegens de mensheid.

Deviand | 20-11-20 | 09:01 | 4

Dit heb ik vaker gezegd Harry. Geef ze wat ze willen hoe eerder beginnen ze aan elkaar.

Rest In Privacy | 20-11-20 | 09:55

Samenleving ondermijnende organisaties ondersteunen elkander
ies logisch

Tobi | 20-11-20 | 10:17
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen