Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Waarom weigeren @GroenLinks en @JesseKlaver inhoudelijk te reageren op Moslimbroederschap-affiliatie TK-kandidaat #9 Kauthar Bouchallikht?

Okay jongens, even een overzicht van deze waanzin.

Afgelopen week werd Kauthar Bouchallikth, "met de -th van think", gepresenteerd als kandidaat #9 op de Tweede Kamerlijst van GroenLinks. Dat lijkt ons over de hele linie zeer welverdiend, want ze heeft een imposant CV en lijkt simpelweg heel goed in wat ze doet. 

GroenLinks somt op Khautars kandidatenpagina haar vele bestuursfuncties en activiteiten op. GroenLinks verzuimt echter te melden dat Khautar óók vice-voorzitter van de Forum of European Muslim Youth and Students Organisations (FEMSYO) is, in de functie van Head of Member Organisation Relations, zoals hier op FEMYSO's website te zien is. Khautar meldt dit zelf ook gewoon op haar eigen website.

Vervolgens ontstond de controverse. Carel Brendel wees erop dat FEMYSO de jeugdorganisatie van de Moslimbroederschap is. Vanuit de overheid en AIVD is er al bijna 10 jaar lang consensus over de aard en intenties van de Moslimbroederschap. Het enige dat sinds deze briefing uit 2011 door toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Donner is veranderd, is dat de organisatie in gewicht en invloed gegroeid is. De briefing concludeert:

"De AIVD heeft in het onderzoek naar de Moslimbroederschap in Nederland geconstateerd dat de activiteiten van de beweging op de lange termijn een risico zouden kunnen vormen voor de democratische rechtsorde in Nederland. (...) Ten eerste is het voorstelbaar dat het streven van de Moslimbroeders om de islam leidend te laten zijn in alle aspecten van het leven van moslims op lange termijn kan bijdragen aan een voedingsbodem voor (onverdraagzaam) isolationisme en polarisatie. (...) Ten tweede kan door het veiligheidsbewuste en heimelijke optreden van de Nederlandse Moslimbroeders niet uitgesloten worden dat er naast de geconstateerde intenties andere doelstellingen bestaan die strijdig kunnen zijn met de democratische rechtsorde in Nederland. (...) Ten derde is geconstateerd dat Nederlandse Moslimbroeders invloed trachten te verwerven in het maatschappelijk middenveld. Indien Moslimbroeders hierbij deelnemen aan of invloed uitoefenen op politieke besluitvorming zonder hun signatuur en daarmee hun belangen en intenties kenbaar te maken, kan dit tot een onwenselijke situatie leiden."

Kauthars ontkenning
Gezien dit ondermijnende oogmerk van de Moslimbroederschap is het dus erg begrijpelijk dat Kauthar zich haastte om zich van de Moslimbroederschap te distantiëren. Ze verwees daarbij naar deze tekst van FEMYSO, waarin de beschuldiging wordt afgedaan met dat FEMYSO "has faced repeated attacks by far-right and other groups accusing the organisation of having links with the Muslim Brotherhood. FEMYSO categorically denies these false and malicious allegations which are designed solely to undermine our organisation."

De tekst en Kauthar zelf, gaan echter niet inhoudelijk in op de veelheid aan bevindingen die het tegendeel aantonen. Die bevindingen zetten we hier gister onder elkaar. Het betreft een overzicht op de website van Moslimbroederschap-koepelorganisatie Council of European Muslims (CEM, voorheen Federation of Islamic Organisations Europe, FIOE) zelf, rapporten door Duitse ministeries en veiligheidsdiensten, een CEM-bestuurslid dat FEMYSO op 22 oktober jl. nog vermeldde als een van de "other actors" van CEMs corona-aanpak, getuigenissen van ex-CEM-leden en een onderzoek door Georgetown University. De meest rokende smoking gun van allemaal, namelijk die FIOE-website die FEMYSO in 2004 zelf als een van hun zes centrale organisaties noemde, hier (mirror) en opklikbaar onderstaand.

Al die bevindingen concluderen dat FEMYSO wel degelijk de Europese jeugdtak van de Moslimbroederschap is.

Jesse Klavers volledig holle reactie
Jesse Klaver koos er gister in zijn reactie echter voor klakkeloos de FEMYSO-lijn over te nemen, en de bevinding dat FEMYSO de Europese jeugdtak van de Moslimbroederschap is af te doen als xenofobische laster. *In werkelijk niets ging hij inhoudelijk in op de bevindingen.* Klaver:

"Precies twee dagen heeft Kauthar Bouchallikht kunnen genieten van haar plek op de kandidatenlijst van GroenLinks. Daarna kwam de eerste aanval en het zal zeker niet de laatste zijn. Helaas is dit de realiteit voor veel jonge moslims in Nederland. Zij moeten voortdurend hun loyaliteit bewijzen en laten zien waar ze staan. (...) Ik vind het ontzettend belangrijk om dit statement te maken. Niet alleen voor Kauthar. Zij heeft het lef getoond om haar hoofd boven het maaiveld uit te steken. Daar heb ik veel bewondering voor. (...) En ik voeg daaraan toe: wees niet bang, je staat er niet alleen voor. We’ve got your back!"

Ja, luister maat. Zo werkt dit niet. Er is maar één aantijging aan Kauthars adres, en dat is dat zij bestuurslid is van een organisatie die aantoonbaar aan de Moslimbroederschap gelieerd is, en de Moslimbroederschap op zijn beurt weer unaniem erkend is als 'een mogelijk risico voor de Democratische rechtsorde in Nederland'.

Dat is een probleem. En dat wisten jullie van te voren, want GroenLinks koos er bewust voor Kauthars FEMYSO-bestuursfunctie niet te vermelden op de GroenLinks-kandidatenpagina, terwijl het wel gewoon prominent op haar persoonlijke website vermeld staat.

Klakkeloos het verweer van de verdachte organisatie zelf overnemen is partijleider- Tweede Kamer- en 14 zetels-onwaardig. GroenLinks heeft geen andere keus dan inhoudelijk op de kwestie in te gaan, want dit gaat niet weg. In afwachting van uw reactie verblijven we.

Onderstaand opklikbaar: Web archive van FIOE's (nu CEM) eigen website in 2004, waarin FEMYSO expliciet wordt genoemd als een van de zes "centrale organisaties".

Reaguursels

Inloggen

Opvallend hoe GL meent dat gewelddadige groeperingen in bescherming genomen moeten worden. Ja, de pogroms tegen moslimbroeders, salafisten en ander doeken- en baardenvolk zijn dagelijkse kost. Het irriteert me ook vreselijk dat de meest gewelddadige figuren tegenwoordig "kwetsbare groepen" worden genoemd. Het omdraaien van slachtoffer en dader is dat.

JvanDeventer | 15-11-20 | 13:42

Als ze eenmaal met d'r zuignap stevig op het pluche in de tweede kamer zit zal er een conflictje ontstaan over een onbenulligheidje en zal madam uit de fractie stappen en overgaan naar denk naar haar moslimbroeders, mark my words jesse

van Dam | 15-11-20 | 09:44

Weetje wat pas leuk is, een aantal politici zijn er als de kippen bij omdat iemand voor de deur van Aquarium stond verkleed als ZP. Die Jesse Klager is daar direct over gaan klagen op Twitter, net als een kip zonder kop. In combinatie met dit topic toont het aan hoe sneu de hele groenlinks clubje is

Brulaapje | 15-11-20 | 09:02 | 1

Was Jesse Klaver er ook zo snel bij toen Ebru Umar bespuugd(!), uitgescholden(!) werd en er gericht en ter intimidatie(!) bij haar ingebroken(!) werd. Door Turkse islamo-fascisten?
Of valt dat vergeleken met een zak met kadootjes bij Akwasi, in het niet?

Was Jesse Klaver er ook zo snel bij toen de voordeur van een gekozen politicus, Baudet, besmeurd werd?
Of valt dat vergeleken met een zak met kadootjes bij Akwasi, in het niet?

michelpen | 15-11-20 | 13:27

Misschien moeten we karakter moord maar eens strafbaar gaan stellen.

Balgesjaakt | 15-11-20 | 08:17 | 1

Verklaar u nader.
Het complete plaatje in beeld brengen ter aanvulling van een gemanipuleerd CV is niets mis mee. Sterker nog, het is een aanvulling naar de kiezer toe zodat deze niet besodemieterd wordt na het uitbrengen van hun stem.

Ram_Ram | 15-11-20 | 09:06

"*In werkelijk niets ging hij inhoudelijk in op de bevindingen." ahh daar herkennen we de meeste politici weer. De meeste weten amper waar ze over spreken. Maar wel veel lullen. Klaver is er ook zo een. Jammer dat die groene-vrouwen die op hem stemmen niet meer in hun hersenpan hebben.

Roelke | 15-11-20 | 06:16

th van thug zal het wel zijn

Dutch_Viscount | 15-11-20 | 01:30

Typisch de invloed van de media... de meeste mensen denken bij moslim extremisten en salafisten aan kerels in soepjurken, lange baarden en buitenlands sprekend. Laat dit nou het grootste misverstand zijn. Verreweg van alle salafisten en moslim extremisten spreken goed/aardig Nederlands hebben een baan en vallen helemaal niet op zoals dat tuigh dat bij opsporing verzocht de hoofdrol hebben. Daarom valt die groep niet zo op... maar dat de overheid enkel deze groep iets zou kunnen monitoren op basis van geldstromen of fraude... verder heeft de overheid 0,0 grip op deze zorgwekkend aantal salafisten. Erg triest dat het zover al is gekomen... maar velen maken zich niet druk zolang het bier maar koud staat nietwaar?

Hollandse_blauwe | 14-11-20 | 23:58 | 4

@Balgesjaakt | 15-11-20 | 07:23: Eigenlijk wel, ja. In Rusland en China hebben ze bijvoorbeeld een meer realistische visie op het moslimprobleem

reagierder | 15-11-20 | 08:56

@Balgesjaakt | 15-11-20 | 07:23: waarom zou je een leger in je land willen hebben dat bij het
Minst of geringste een kromzwaard door je hals laat glijden? Deze broeders en zusters hebben niks goeds voor met onze manier van leven, geloven en democratie? Klinkt allemaal erg zwart/wit wellicht? Nou zo simpel is dit ook..

Hollandse_blauwe | 15-11-20 | 09:35
▼ 1 antwoord verborgen

Wie het kwaadaardige karakter van de Moslimbroederschap ontkent en nu deze zwaar gedocumenteerde kwestie eveneens een fabeltje vind, zijn zelf kwaadaardig bezig.

Groot-Wassink en Klaver zijn dus duidelijk DE VIJAND van Nederland.

Zo moeten zij ook ingeschat, beschreven en benaderd worden. Het is een soort neo-NSB-denken en aangezien zij leidende figuren bij GroenLinks zijn, speelt deze partij dus serieus met het neo-fascistische gedachtegoed.
Om een modewoord te gebruiken. Ze zijn nogal “toxic” bezig.
Vergiftigd denken! Evocatus

Evocatus | 14-11-20 | 23:58 | 1

Je mag het best definiëren als "Neo-Islam-Nazi's"...

Omnisofos | 15-11-20 | 11:40

Wel grappig dat groenlinks het privebezoek van Zwarte Pieten aan zo'n antiepiet activist afkeurt als je onderstaand artikel leest. Lijkt misschien lang geleden, maar die Duyvendak is denk ik nog steeds een voorman in die partij. Trouwens evenals andere leden met dubieuse achtergrond.

nl.wikipedia.org/wiki/Wijnand_Duyvend...

merallas | 14-11-20 | 23:35

Ik begrijp dat het bloot leggen van islamitische verborgen samenwerking een doel is van "far right"? Gelukkig dat ze er zijn om de fukking vijfde colonne te ontmaskeren!

funkyd | 14-11-20 | 23:33 | 1

Idd, net zo goed als dat het de bedoeling van "the far left" blijkt te zijn om deze feiten te bagatelliseren, verhullen en debunken. Maar dat is nog niet alles, "the far left" faciliteert, enwerk actief samen met dit ongedierte wat uit is op onze onderwerping. Denk daar maar eens goed over na als je weer gaat stemmen.

Mallepietje1001 | 15-11-20 | 11:33

Moslimbroeders lijken (anders dan IS volgelingen of taliban bijvoorbeeld) volstrekt normale doorsnee-moslims. Burgerlijke mannetjes en vrouwtjes. Ze onderscheiden zich alleen in hun overtuiging dat zij de macht moeten veroveren om de wereld volgens de regels van hun geloof te regeren.

dihydrogenmonoxide | 14-11-20 | 22:58

Was GroenLinks eerst nog "veel te blank", nemen ze een handjevol moslims aan, blijkt het nét die "ene verkeerde" te zijn die "het voor de anderen verpest". Tsja..

Koekkeloere | 14-11-20 | 22:46

Wat zo typisch is dat politiek altijd het voordeel van de twijfel geeft aan al die salafistische moslims organisaties die simpelweg niks goeds voor hebben met ons, onze vrijheden en regels en totaal niet willen samenleven. Zo stil, zo vol vertrouwen en zo naïef... terwijl als er een groep autochtonen is die wat nationale gevoelens en ideeën heeft deze door zowel politiek als Msm per direct wordt afgeschoten en weg word gezet als extreem rechts. Hoezo selectieve handhaving en beleid?

Hollandse_blauwe | 14-11-20 | 22:21

Maar ook de 'th' van threat, thieves en theeei.

zwenkwieltje | 14-11-20 | 22:19 | 1

Totaal halal.

Veepert | 15-11-20 | 08:32

"Mijn boodschap aan Kauthar en aan alle andere jongeren van Nederland..."
Ben ik de enige die deze zin is opgevallen? Voor de Jessias is die moslimzuster blijkbaar representatief voor de "jongeren van Nederland". Het zou niet best zijn als dat zo was!

MAD1950 | 14-11-20 | 22:13 | 2

Het woord "jongeren" heeft in het nieuws inmiddels een bepaalde connotatie...

Kicksalot | 14-11-20 | 22:35

Hij was de aanhalingstekens vergeten.

Leukerd | 15-11-20 | 06:17

Kromzwaard Klaver dekt ze allemaal de moeder... salafisten sparen niemand, ook niet de deugende rakkers, politiek correcte of moreel superieure blanken... al dit volk helpen de salafisten aan het kromzwaard, en eenmaal voldoende macht en middelen zal er niemand gespaard worden.

Hollandse_blauwe | 14-11-20 | 22:12

Over een tijdje een blonde man of vrouw op dr lijst van groen links in het kader vsn diversiteit. En het gaat harder dan je denkt...

merel veld | 14-11-20 | 21:34 | 1

Nee, dan hoor je ze opeens niet meer over diversiteit. Diversiteit wordt alleen als argument gebruikt om een voet tussen de deur te krijgen, zodat zij uiteindelijk zelf autoritair en discriminerend kunnen regeren.

Alexander des Burgus | 15-11-20 | 10:15

Wat ze nog niet door hebben bij GL is dat de politieke islam zich uiteindelijk ook tegen linkse partijen gaat keren. Na de kneepjes van het politieke vak te hebben geleerd van Jesse en de zijnen.
De afsplitsing van de PvdA door huidige Denk-leiding was hier al een voorproefje van.
Niets van geleerd.

NPOlitiekgekleurd | 14-11-20 | 20:50 | 1

Leesbaar op linkse site:

"Fundamentalistische moskeeën zijn bastions van een beweging die als eerste en laatste doel hebben de vernietiging van alles dat links en feministisch is. In de landen waar moslimfundamentalisten aan de macht zijn, richt het staatsgeweld zich dus met name tegen mensen zoals wij. In landen met een meerderheid van moslims, maar waar de fundamentalisten de macht niet hebben, terroriseren ze de straat en zijn linksen, vrouwen en lhbt-ers hun leven ook niet zeker."
www.doorbraak.eu/waarom-wij-niet-meed...

D.Onderop | 14-11-20 | 21:41

Het is eigenlijk veel interessanter om te horen waarom bij GL de humorloze vertrutting zo is doorgeslagen. Vroeger ging voorloper PSP provocerend met ontwapenende humor met een naakte vrouw met koe, gefotografeerd in een weiland bij Nootdorp, de verkiezingsstrijd in. Jaren later werd die poster verkozen tot de beste verkiezingsposter van de afgelopen 100 jaar. Maar de afbeelding is op het preuts Amerikaanse Facebook net als Zwarte Piet verboden. Tegenwoordig komen ze bij GL met een non op de proppen, dat schijnt progressief te zijn.

Vuurspuger | 14-11-20 | 20:49

Van een naakte vrouw voor een koe, naar een tent achter een ezel.

Bergamo | 14-11-20 | 20:27

Ik kijk een keer Jinek, want Thierry zat er (ik was al verbaasd, normaal schuiven enkel PvdA, X66 en GL aan). Ik kijk nauwelijks maar kan die Jinek drammen zeg. De jongeren beweging van FvD moest en zou extreem rechts zijn, geen eens een smoking gun. Nee gewoon iets suggereren en dan moet de ander zich blijkbaar verdedigen. Waardeloze en vooringenomen interviewster die Jinek.
-
Maar dan het hier en nu.
-
Nu is er wel rook sterker, puik journalistiek werk wat je bij de NOS niet meer tegenkomt, er is ook vuur.
Wordt Jesse en die Kautnar nu ook uitgenodigd bij Jinek? Gaat ze dan ook zo vooringenomen drammen? Of zorgt ze dat ze d'r huiswerk doet en gaan we eens inhoudelijk de handel doornemen?
Zal vast al wel in de planning zitten van de Jinkek redactie.

bananabanana | 14-11-20 | 20:13 | 2

Jinek is met vakantie.

swassannuf | 14-11-20 | 21:48

Als je mij dertig jaar geleden had gezegd dat de islam en het communisme een verbond zouden hebben, dan had ik gezegd waar haal je het vandaan. De realiteit is altijd nog gekker dan wat ze verzinnen.

Cepalislam500mg | 14-11-20 | 20:00 | 1

En helaas voor het communisme werkte dat niet zo lekker na de Iraanse revolutie. Maar je kan het natuurlijk altijd nog een keer proberen.

bakermat | 14-11-20 | 20:06
-weggejorist-
ratelaar | 14-11-20 | 19:47


Uiteindelijk zal GroenLinks ten onder gaan aan deze inclusiviteits groep met eeuwige slachtoffer** status en 'hidden' agenda,

Toch knap hoe je religie, onschuldige mensen onthoofd en vervolgens de media weet te overtuigen dat je zelf het slachtoffer bent.


Ervaringsdeskundige | 14-11-20 | 19:30 | 2

Vergeet niet dat het hele Partijkartel de Islam faciliteert, niet alleen GL. Sommigen doen wel stoer maar uiteindelijk is de uitkomst altijd méér Islam.

Ride_On | 14-11-20 | 20:25

NSB'ers

DeutschlandUberAlles | 14-11-20 | 19:18

Hoorde ik van een die-hard groenlinkser; ze schieten wel een beetje door qua inclusiviteit. Teveel moslims. verhouding zoek. Commissie moet heroverwegen.

Dr. Blechtrummel | 14-11-20 | 19:06 | 1

Dus net als in dit hele land eigenlijk, te veel.

bqbq | 14-11-20 | 19:15

Iedereen kan op z'n of haar vinders natellen dat GroenLinks en Kauthar Bouchallikth straks met de volegnde verklaring komen:

de link tussen de (islamofascistische) FIOE's (nu CEM) en de (islamofascistische) FEMYSO dateert van 2004.
Kauthar Bouchallikht was toen 10 jaar oud. In de tijd dat mevrouw Bouchallikht bestuurslid was bij FEMYSO, was er echter geen sprake van een officiële connectie...
(alleen het woord islamofascistisch staat niet in het GL-woordenboek. Wel het woord islamofoob; elke kritiek op de religie én ideologie islam)

Het feit dat mevrouw Bouchallikht verhaalt voor media als Wij Blijven Hier, Joop, Het Parool, De Nieuwe Maan en De Correspondent,
allemaal regressief linkse bolwerken die bekend staan om hun wegkijk-propganda, is louter en alleen toeval...

Mevrouw Bouchallikht, ik zie dat NULpunt een binnenlandredacteur zoekt. En moest meteen aan u denken! Islam-propaganda site nummer één van NL. Daar zult zeker naar, en wederzijds genoegen, uw onzin kunnen verspreiden.

michelpen | 14-11-20 | 18:45 | 2

Islamofoob is dan ook een favoriete marketingterm van Yasser en z'n rara-fascisten partij.

Santoku | 14-11-20 | 19:01

Het grappige is dat de communisten zelf islamofoben zijn: ze durven geen nee te zeggen tegen de islam en ze onderwerpen zich bij voorbaat. Natuurlijk willen ze ook geen nee zeggen tegen de islam. De islam is ook hun domme kracht om het vrije westen kapot te maken. De vrije burger moet tot slaaf gemaakt worden, dat hebben de communisten en de islam gemeen.

Cepalislam500mg | 14-11-20 | 20:05

Wat grappig dat Spartacus denkt dat Groen Links inhoudelijk op deze zaak in moet gaan omdat dit anders niet weg gaat.
Je zou zeggen dat iemand van wie de stukjes vaak over de verschillen tussen links en rechts gaan beter weet.

Pieter_Auper | 14-11-20 | 18:35

Yasser Feras had jongeren beter als "Jongeren" kunnen schrijven.

Maar al dit is een groenwassen neus. "Jongeren" stempen écht niet op Yasser en zn vriendinnetjes (gender not assumed). Die stemmen DENK of helemaal niet want kkhollandeers hoe dik wil je in hun KONT zitten.

Schwanzeleber | 14-11-20 | 18:34

GL: de partij van de waanzin. Zie ook Amsterdam. De teloorgang van een stad.

L.E. Raar | 14-11-20 | 18:30

Ze willen deugen en stemmen van een andere doelgroep bemachtigen.

BozePaarseMan | 14-11-20 | 18:26

Voor een zelfverklaard antisemitische beweging vind ik mevrouw een heel logische keus. Wel laf om te verzwijgen dat ze een militante moslimbroeder is. Zou ze ook nog stiekem huisjesmelker zijn, trouwens?

menschdurfteleven | 14-11-20 | 18:24 | 1

Eigenlijk is ze een moslimzuster.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 18:59

Groenlinks wil gewoon de nederlandse moslimjongeren oogsten voor stemmen.
Anders gaan die jongeren wellicht op DENK of Bij1 stemmen.

steekmug | 14-11-20 | 18:22 | 2

Zou heel goed een overweging kunnen zijn.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 18:29

@steekmug
Tuurlijk wil hij dat. Daarom sprak hij ook via een tweet zijn verontwaardiging uit over die twee Zwarte Pieten die Akwasi in Weesp hadden bezocht. Oh oh wat vond hij het verschrikkelijk, laag bij de grond en grensoverschrijdend.

van der g | 14-11-20 | 19:11

Met dat CV wordt je in de echte wereld keihard uitgelachen. Zo niet bij GL.

Ride_On | 14-11-20 | 18:21 | 1

Tja wat wil je met Yasser als 'leider'?

Santoku | 14-11-20 | 18:55

Ik sta er niet van te kijken dat deze dame bij gl terecht kan. Zelfs RaRa vindt er een warm thuis.

PedroD | 14-11-20 | 18:20

"Maar we zijn niet te stoppen"

En dat is precies de mentaliteit van Moslims als het gaat om andere mensen lastigvallen met hun achterlijke denkwijze. Kauthar plaatst de Islam op nummer 1 en zit niet in de politiek om de Nederlandse bevolking te dienen.

In een Islamitisch land zou dat hypocriete hert niet eens naar school mogen gaan. Laat staan dat ze de politiek in zou mogen. Een vrouw met een hoofddoek die roept dat ze vrijheid heeft is hetzelfde als een geketende slaaf die roept dat hij vrij is.

Greetjee | 14-11-20 | 18:13

Akwasi thuis lastiggevallen door Zwarte Pieten

Jesse Klaver: Het is pure intimidatie om Akwasi op deze manier thuis lastig te vallen.

Hier wordt een grens ver overschreden, stop hiermee, dit kan echt niet.
www.parool.nl/amsterdam/akwasi-thuis-...

D.Onderop | 14-11-20 | 18:02 | 10

@Greetjee | 14-11-20 | 18:15:
En de buurtbewoners steunen Akwasi, jaagden de Pieten weg, noteerden kenteken van de auto waarin de Pieten zaten en belden de politie.
Lekkere buurt!

van der g | 14-11-20 | 19:23
-weggejorist-
regenbuit | 15-11-20 | 03:07
-weggejorist-
regenbuit | 15-11-20 | 03:07
▼ 7 antwoorden verborgen

Vraag me trouwens wel af wat de knokploeg van GL hiervan denkt. Lijkt me dat de Nl Antifa's hier toch ook niet vrolijk van worden.

Shortganger | 14-11-20 | 17:59

Even mijn tegel overnieuw doen hoor... Drukte toen straks per ongeluk & te snel op het 'Reaguur!'-button.
Sorry.

Verse tegel:

Citaatje:
"Dat lijkt ons over de hele linie zeer welverdiend, want ze heeft een imposant CV en lijkt simpelweg heel goed in wat ze doet."

Nou.... Gaan we:
Klimaatmarsen, georganiseerd door 'De Goede Zaak', De Woonbond, FNV, Greenpeace, Milieudefensie, Oxfam Novib, Klimaatstaking van de coalitie met Code Rood, Earthstrike Nederland, FossielVrij NL, Fridays for Future en Teachers for Climate NL.

Dat is dus een CV met klimaat, klimaat, nog meer klimaat, milieu, muljeu en nog meer milieu en nog wat gedoe met een stervende vakbond en met Afrikaanse armoedzaaiers & zielige kindertjes.

Beetje mee-paraderen met klimaat-demo's. Beetje meebrullen met klimaat-slogans. Foldertjes uitdelen misschien. Beetje milieu-meedrammen met de hippies & hipsters van Greenpeace en Milieudefensie.
En tegelijkertijd met dat alles, vooral ook elke dag optreden als vaandeldraagster & promotor van de islam, door middel van haar kopvod.

Ik noem dat alles behalve een "Imposant CV".
Een CV die bovendien niets zegt over je eventuele kennis & kunde.

Een 17-jarige puistenkop die een half jaar meedraait in een metaalbedrijf, op een landbouwbedrijf of bij een timmermansbedrijf, leert meer, weet meer en doet meer ervaring op.

Verder blijft het een gotspe dat een welbewust gehoofddoekte meid (die met die verstop-lap de orthodoxe islam, een verkalkte totalitaire oosterse ideologie, representeert & uitdraagt) het heiligste instituut van de westerse democratische rechtsstaat binnen paradeert: het parlement. De rechtsstaat die door die zelfde islam niet alleen wordt geminacht, maar zelfs wordt misbruikt om uiteindelijk die rechtsstaat (én de democratie) te kunnen afschaffen en te vervangen door de sharia.

Als je een moskee binnen gaat, moet je je schoenen uitdoen. Uit respect.
Ik adviseer mevrouw Bouchallikth om als ze ons parlement binnen treedt haar hoofddoek af te doen. Uit respect. Uit respect voor de gelijkwaardigheid van man & vrouw.
Uit respect voor de westerse, democratische rechtsstaat waarin ze leeft, en waarin mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn; dat wil zeggen dat vrouwen niet zijn onderworpen aan verplichte, voor-middeleeuwse clubkleding die hun hele wezen, hun vrouw-zijn, inclusief hun persoonlijkheid en hun eventuele schoonheid, bedekt met grauwe en zwarte verstop-lappen.

En als ze daartoe niet bereid is, kan ze beter maar dat parlementsgebouw helemaal niet binnen gaan; ze heeft er namelijk niets te zoeken. Want wat ze wil, kan ze uitsluitend vinden in de moskee, waar ze, in tegenstelling tot het parlementsgebouw, via een zij- of achterdeurtje naar binnen moet. Want vrouwen zijn immers inferieur, zegt ook haar hoofddoek.

Peter Emile | 14-11-20 | 17:52 | 3

Nou, zo werkt dat niet bij de fundie's. Die staan volgens zichzelf per def boven de kafir. Dus men dient te applaudisseren bij binnenkomst, en jezelf geheel inpakken voor de overspelige man doe je natuurlijk vrijwillig.

Shortganger | 14-11-20 | 17:56

Dat heb je weer keurig verwoord, chapeau!

Zupschufter | 14-11-20 | 17:59

U heeft 100% gelijk, helaas wat u in de laatste twee alinea’s adviseert gaat 100% niet gebeuren.

Cassandra | 14-11-20 | 22:01

Arme schapen, arme scholieren, arme studenten, lees even Sousmission van Michel Houellebecq (ja er is een Nederlandse vertaling) en begrijp dat je straks in maart zeker NIET op GroenLinks moet stemmen. Nu kan dat nog, straks is het te laat.

Koonkluk Huis | 14-11-20 | 17:49

Na 3 weken bij de partijzal zs zich wel afscheicen, komt er weer een nietszeggende, vervelend iets jn de 2e kamer.

-Paparazzi- | 14-11-20 | 17:45

Dan mag Kauthar mooi aan haar achterban uitleggen waarom "haar" partij homofilie en dergelijke haram dingen propageren.

zorgan | 14-11-20 | 17:32 | 1

Gelukkig (voor haar) mag een moslima liegen en bedriegen indien dat haar geloof van pas komt. En die broederschapmongolen hebben als taak om als een soort sluipmoordenaar in de (westerse) politiek binnen te dringen. Daarmee nog gevaarlijker dan hun gewelddadige soortgenoten.

drekzooi | 14-11-20 | 18:42

Hoofdoekjes in de tweede kamer..? Doe maar niet laten we vooruit gaan ipv achteruit. Geld ook voor andere religieuze symbolen maar die van de islam staat wel het verste van de westerse wereld. Sorry dat ik daarin discrimineer maar de islam is gewoonweg geem westers geloof.

timmey | 14-11-20 | 17:29

Klaver heeft geen inhoud, dus wat verwacht je? Hij leent z'n teksten van Trudeau en de maniertjes van Obama. Natte scheet is het. En z'n kiezers? Hilarisch. Iedere discussie die ik met ze aanga, eindigt stampvoetend. Aan hun zijde.

Tom Hagen | 14-11-20 | 17:19 | 1

Of ze barsten in tranen uit.

toaop88 | 14-11-20 | 17:27

Met de -th van denk

Proud Infidel | 14-11-20 | 17:15

Taqqiah Jesse.

piet7003 | 14-11-20 | 17:14

Moslims zijn niet geïnteresseerd in vrijheid, gelijkheid en democratie, behalve als ze dat kunnen misbruiken voor hun eigenlijke doel: wereldwijde heerschappij. Dat hebben de reacties na de onthoofdingen in Frankrijk maar weer eens duidelijk gemaakt. De fundamenten van de westerse wereld staan op instorten en Jesse Klaver zal ons niet redden. Integendeel.
Wereldvreemde Gutmenschen als Klaver hebben geen flauw idee dat ze worden gebruikt als Paard van Troje. Daarom is zo'n naïef mannetje levensgevaarlijk.

K. Westergaard | 14-11-20 | 17:14

Nooit GL stemmen. Klaver = populist

Volkskrant_Is_Vies | 14-11-20 | 17:13

Wie verlost ons van racisten als Klaver die mensen met een immigratieafkomst alleen maar als minderwaardige willoze slachtoffers kunnen zien ipv gelijkwaardige, zelfstandige individuen die er ook zo hun eigen politieke doelstellingen op na kunnen houden?

ZonderNaam | 14-11-20 | 17:13

Niet helemaal off-topic: Separatistengroep Polisario breekt na 29 jaar wapenstilstand met Marokko

Goede bestemming voor al die trotse Marokkanen en vechters voor islam. Kunnen nu mooi terug naar Marokko om te sterven voor hun eigen vaderland en laten zien wat ze waard zijn.

Bloemschikliefhebber | 14-11-20 | 17:11 | 1

Ik zeg doen!

DeutschlandUberAlles | 14-11-20 | 19:23

Stemmers zijn stemmers en de rest interesseert GL geen fuck. Macht is belangrijker dan onze rechtsstaat of onze westerse waarden. De voorgangers van GL waren in de jaren 70 en 80 om dezelfde redenen helemaal fan van de socialistische dictaturen van Honecker, Mao, Pol Pot en Castro. Nu zijn het de Islamitische dictaturen. Niets nieuws.

PikInLilly | 14-11-20 | 17:11

Toppers in wegkijken.

Toverkol | 14-11-20 | 17:07

Ach, "privé-kwestie", toch Klaver? Grappig dat links nu huilt omdat hun kandidaat wordt gecanceld vanwege een door hen verzwegen bestuursfunctie bij een fundi-club, maar wel meenden dat Baudet gejorissed moest worden omdat 'ie een fout boekie in z'n kast had staan en een keer met een foute man was gaan lunchen. Je oogst wat je zaait, zeg ik dan.

Muxje | 14-11-20 | 17:06 | 3

Precies... dubbele moraal. Overigens je zal als doekvrouwtje maar kuthaar heten....

bqbq | 14-11-20 | 17:17

Dit dus. Die GL mevrouw heeft gewoon wat uit te leggen, blijkbaar gaat dat om een of andere reden een beetje lastig. Dus kan moeten ze ook niet klagen als de media door gaan vragen.

Zendavesta | 14-11-20 | 17:20

De terroristenvrijhaven die GroenLinks heet is al dubieus sinds de oprichting. De keus indertijd voor 'Groen' was puur en simpel omdat het milieu toen in de mode was, en deze voormalige Communisten (CPN), radicale linksactivisten (PPR), zweefteven die niet houden van klapperpistooltjes (PSP) en zweefteven die denken dat Marx Jezus was (EVP) uit noodzaak samensmolten tot een van de meest staatsondermijnende partijen die Nederland ooit heeft gekend. Een stem op die partij is een stem voor je eigen verbanning naar de goelag.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 17:06 | 1

Toch best achterlijk dat dit allemaal maar kan gebeuren in Nederland.

Santoku | 14-11-20 | 18:01
-weggejorist-
rijnaardfos | 14-11-20 | 17:04 | 1

Klaver: "... De positieve verandering die gaande is in ons land maakt sommigen bang. ..."
Of die verandering positief is hangt van af van je perceptie. De feiten zijn geen ondersteuning aan deze uitspraak.

Leestip voor wat betreft de 'slachtofferitis' (is hier ook sprake van een pandemie?) waar menigeen tegenwoordig last van heeft: de column van Nausicaa Marbe in de t.: www.telegraaf.nl/watuzegt/1849544262/...

ArieR68 | 14-11-20 | 17:00 | 1

Jammer dat het premium is....

Jan, Leiden | 14-11-20 | 17:32

Ach... niet snel na de verkiezingen als ze in de kamer zit gaat ze GroenLinks verlaten. Uiteraard geeft ze haar zetel niet op. Gaat ze door als 1 vrouws fractie... of sluit ze zich aan bij Denk...

MeneerGuggenheimer | 14-11-20 | 17:00

Moffenhoer. Zo noemde mijn opa zo'n persoon.

mundusvultdecipi | 14-11-20 | 16:56

Heeft Jesse Klaver de islam afgezworen? ik neem aan dat zijn Marokkaanse pappie ook mohammedaan is en Jesse daarmee ook. Zijn liefde voor de moslimbroeders zal hij vast niet luid verkondigen, maar wel iedereen van zijn geloofsgenoten steunen. Ik zet Jesse in ieder geval in het rijtje Kuzu, Özturk en Azerkan. De useful idiots lopen wel mee.

bergsbeklimmer | 14-11-20 | 16:55

Yasser Ferez met zijn onvoorwaardelijke vrienden.

Kamervraag | 14-11-20 | 16:48

Het antwoord is: GroenLinks houdt van het Moslimbroederschap, hoe orthodoxer, hoe salafistischer des te progressiever. Maar ja, dat levert als je dat openlijk toegeeft, een hoop heibel op.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 16:47

Je weet één ding zeker: als je je wilt beschermen of verweren tegen moslimterrorisme heb je aan GL he-le-maal niets. Op zijn best geeft Klaver geen afkeurende verklaring af als er weer een paar van die boeven zijn opgepakt.

JvanDeventer | 14-11-20 | 16:45

Omdat GroenLinks en JesseKlaver nooit inhoudelijk reageren als het om islam aankomt.

de uitbater | 14-11-20 | 16:43

Het zegt al veel, niet in haar voordeel, dat ze "wist dat dit zou gebeuren" toen ze zich kandideerde. Blijkbaar wist zij toen iets dat anderen niet wisten, en dat nu inderdaad aan het licht komt.

SaintNick | 14-11-20 | 16:38

En zo schuifelt de vijfde colonne en het paard van Troje langzaam de Nederlandse Instituties in.
En over een aantal jaren, vragen onze (klein)kinderen zich af,

We hebben een probleem. Goh, hoe heeft dit toen toch kunnen gebeuren? Wat is er toen misgegaan? Geen probleem, want we zijn met meer heeft iemand toen eens gezegd en laat er ca. 500 per week opnieuw binnenkomen.

Ja, toen dachten ze, dat het wel niet zo'n vaart zou lopen. De islamitische nieuwkomers passen zich wel aan aan onze cultuur/levenswijze etc. Ach, we denken dat we immers een tolerant volkje zijn.

Zo'n 4 eeuwen geleden hadden wij de verlichting en dat zullen zij ook wel doormaken is het wensdenken van sommige groepen in onze samenleving. Helaas we zien echter geen "verlichting", maar "verzwaring"

Niet zo moeilijk om te voorspellen wat de toekomst ons brengt. Segregatie, parallelle samenleving, tribale spanningen en conflicten.
Maar ja, papa en mamma stemden toen groen links

PieterPassant | 14-11-20 | 16:34 | 2

Exact, hier in de streek ging een 19-jarig CDA-damesraadslid (notabelen) afgelopen weekeinde naar een "corona"-party van/met haar keet-vrienden, ze blijkt "stage" te lopen bij 2e kamer CDA-mocro Mustafa Amhaouch.... alle lokale/regionale media durven dan niets meer zeggen over zo'n dom wicht.... dankzij mocro-connectie. Moderne landverraders, niet meer en niet minder.

grindbak | 14-11-20 | 16:44

"We hebben een probleem. Goh, hoe heeft dit toen toch kunnen gebeuren? Wat is er toen misgegaan? Geen probleem, want we zijn met meer heeft iemand toen eens gezegd en laat er ca. 500 per week opnieuw binnenkomen."

Dat geeft al aan dat ze toen ook problemen zagen (aankomen) maar er voor kozen om te wensdenken en weg te kijken, en dit blijft een hele horde doen. Weggooiers. Hier schreef iemand het al, groenlinks is een criminele bende dat verboden zou moeten worden.

Santoku | 14-11-20 | 16:58

Imposant CV heur, met al dat klimaatspijbelen.

Joris Beltsin | 14-11-20 | 16:34 | 1

Wat heeft dat de Nederlandse samenleving gekost?
En wat gaat zusje nog kosten.

De Profundus | 14-11-20 | 16:51
-weggejorist-
tintel | 14-11-20 | 16:33 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Klaver stond vooraan om Akwasie's uitlatingen recht te lullen. (BLM wappies in da pocket!)
Nu zetten we deze dame op de lijst. (Moslimbroeders in da pocket!)
Jesse beloofd 10.000 euro aan 18 jarige. (Bijstandsmoeders met studerende kids, in da pocket!)

Komt bij: Rutte, in da pocket!

Dit in combinatie met de toch al vele klimaatverandering-wappies, zou deze gifgroene partij weleens nóg groter kunnen worden, vrees ik.

Cannabooze | 14-11-20 | 16:33 | 1

Edit voor de wappies:

Het klimaat verandert. (Feit.)
Dit - verzorgd door moeder aarde zelve - gebeurd al sinds het bestaan van deze zwevende bol.

Mochten je kleinkinderen zich afvragen waarom de longen van de aarde zijn weg gekapt, in een nóg dichter bevolkte wereld. Vertel ze dan over dit soort idealen.

Dat je liever een stukje boom door je koffie roert, in plaats van plastic. Omdat plastic de vreemde eigenschap heeft zelf naar zee te wandelen.

Cannabooze | 14-11-20 | 16:40

Kauthar Bouchallikth leest als Kuthaar Bochelklit.

gemeentereiniging | 14-11-20 | 16:32 | 2

Bochellikt

Urbanus_2.0 | 14-11-20 | 16:43

Bushlicker

LiniaalRectaal | 14-11-20 | 17:30

Dit zou voldoende moeten zijn om Groen Links weg te zetten als criminele organisatie en, in combinatie met de wetgeving tegen Outlaw Motorcycle Gangs, onwettig te verklaren. Lidmaatschap van deze club is strafbaar. Stemmen is niet mogelijk aangezien het een verboden organisatie betreft.

The2Amendment | 14-11-20 | 16:22

Citaatje:
"Dat lijkt ons over de hele linie zeer welverdiend, want ze heeft een imposant CV en lijkt simpelweg heel goed in wat ze doet."

Nou.... Gaan we:
Klimaatmarsen, georganiseerd door 'De Goede Zaak', De Woonbond, FNV, Greenpeace, Milieudefensie, Oxfam Novib, Klimaatstaking van de coalitie met Code Rood, Earthstrike Nederland, FossielVrij NL, Fridays for Future en Teachers for Climate NL.

Peter Emile | 14-11-20 | 16:19 | 1

Je vergeet de belangrijkste functie maar wat heeft deze moslima al veel bijgedragen aan de economische motor van Nederland.

We moeten in Europa wel kampioen zijn in stichtingen, goede doelen en NGO's. Is er nog iemand die wel gewoon werkt ?

Roze_bril_drager | 14-11-20 | 16:31

Wat een vreselijke man, die Klaver. Hij is gewoon een slechte leider van zijn partij. Je gaat toch checken of er geen lijken uit de kast komen als je nieuwe kandidaten op de kieslijst zet?

Dat valse gejank “dat dit helaas de realiteit is voor veel jonge moslims”. Weet niet waar “jong” in deze zin dan iets extra doet. Klaver trekt weer eens de racismekaart. Dan zou ik zeggen dat we eens in de kamer moeten kijken hoe dat dan zit met moslims. Dan zie ik een uitstekend vertegenwoordigde groep (oververtegenwoordigd zelfs). Bij de SP, de VVD, PvdA , d66, cda ja zelfs bij DENK. Geen probleem allemaal, geen aanvallen tav hun geloof dus wat lul je nu Klavertje?

Nuuk | 14-11-20 | 16:11 | 1

Zometeen blijkt dat ze haar lul in brievenbussen heeft gehangen ..... Of is het geen transgendermoslima?

peuleschil | 15-11-20 | 00:21

Wat is dat toch, dat ze moslims nooit ergens op aanspreken, maar als ze religie neutraal willen stellen alleen maar via de christenen doen. Dat noem ik laf en hypocriet.

rechtsom | 14-11-20 | 16:08

Gevalletje "benoeming stadsdichter Haarlem". Maar dan anders.................

GrafVonBremm | 14-11-20 | 16:03 | 5

@tipo | 14-11-20 | 16:09: Mijn "gevalletje etc" opmerking is enigszins grappig edoch zeer ironisch bedoeld. Het gemak waarmee mensen naar voren geschoven worden voor verantwoordelijke en als rolmodel dienende posities in onze westerse samenleving zonder schijnbaar gedegen onderzoek naar de betreffende personen baart me grote zorgen. We hebben een scheiding van machten waarbinnen we in mijn optiek geen plaats hebben voor vermenging van diezelfde machten. Sinds de verlichting, eind 18e eeuw, zijn we meer dan op de goede weg. Hetgeen o.a. betekent dat we ons niet meer door mijnheer pastoor laten vertellen hoe we moeten leven en, vooral, op welke partij we moeten stemmen. Deze vrijheden (naast andere hedendaagse voorrechten) zijn in sommige gevallen, zwaar bevochten. We moeten niet terug naar de middeleeuwen middels het introduceren van niet westerse religies binnen ons democratisch, politiek bestel. Dat is een pad wat we met zijn allen niet willen bewandelen.

GrafVonBremm | 14-11-20 | 16:49
▼ 2 antwoorden verborgen

@Jesse Klaver,

"Zij moeten voortdurend hun loyaliteit bewijzen en laten zien waar ze staan."
=
GROEPSBELEDIGING & valse beschuldiging van alle (niet-islamitische) Nederlanders.

Waarom?
Het suggereert dat alle niet-islamitische NLers aan alle moslims twijfelen. Jesse, je trekt op valse gronden de racismekaart en speelt de slachtoffer die kenmerkend is voor de retoriek van radicale islamisten en terroristen.

Feit is:
In NL willen de mensen GEEN moslims die lid zijn van extremistische moslimpartijen, of terrorisme verheerlijken, of petities tegen mohammedcartoons starten, of hun leraar bedreigen en ervoor zorgen dat hij moet onderduiken voor een 5 jaar oude spotprent van een hoofdenafhakkende imam of moslim, of (imams) die hun volgelingen vertellen dat ze niet moeten stemmen omdat stemmen volgens de profeet een zonde is, of eerwraak plegen als hun dochter thuiskomt met een leuke christelijke nederlandse jongen, of die expres in hun eigen taaltje gaan lullen als er niet-islamieten bij zijn, of je als laatste in de wikel helpen omdat je geen moslim bent, of die posters vernielen als er een hoofddoekje en kepeltje op staan te zoenen, of rellen en vernielen als politici uit het thuisland wordt verboden hier propaganda te voeren (Turkse ambassade 010), of geloofsgenoten verklikken (klikturken), of afreizen naar ISIS, of hier Sharia willen hebben en alle NLers uitschelden voor racisten en Nazi's (PvdE, Nida, DENK), of mensen beroven omdat ze geen moslims zijn, of terroristische aanslagen plegen omdat hij ons toch maar 'vieze ketters' vind.

Het is logisch en heel normaal dat NLers dat niet willen. Dat heet je normaal gedragen. Dat heet fatsoen en tolerantie en respect naar anderen.


Dat is niet hetzelfde is ' als loyaliteit bewijzen'.
Dat jij, Jesse Klaver, dat zo noemt maakt heel NL duidelijk waar jouw loyaliteit ligt.

Jesse Klaver, jij staat aan de kant van de politieke islam en aan de kant van de terroristen.

gaffelbaard | 14-11-20 | 16:03 | 3

Jesse Klaver is gewoon een foute man en een grote klootzak

Ruud5 | 14-11-20 | 16:10

De prakische vraag is ook: Hoe stemt een moslimbroeder over abortus, ritueel slachten of sommige aspecten van vrijheid van meningsuiting. En waarom zou Kauthar niet dezelfde route als Haga of Kuzu bewandelen, als onverenigbaarheden van het GL en moslimbroederschap zo voor het oprapen liggen. Het is een vraag over inconsistentie van idealen, die onbeantwoord blijft. En die vraag, die blijft.

tipo | 14-11-20 | 16:13
-weggejorist-
peuleschil | 15-11-20 | 00:22

Houdbaarheidsdatum van Klaver is inmiddels ver overschreden. Tijd voor replacement.

ChipsNootjesBier | 14-11-20 | 16:03

Geschoren en stilzitten. Zoiets.

Mart6037 | 14-11-20 | 16:02

Groenlinks: Paard van Troje voor moslimbroeders en - zusters

langzullenweleven | 14-11-20 | 15:59

Ben benieuwd hoe de PvdA hier tegenaan kijkt. Alleen in de regering als ook de Moslim Broederschap mee mag doen? Ze hadden bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam al een kortstondige affaire met NIDA. Ook zo'n fijne club terrorisme vriendjes.

BozeKater | 14-11-20 | 15:58

Een cultuur als de Nederlandse kan totaal niet omgaan met de islamitische gedragsregel takiyya

de drijfsijs | 14-11-20 | 15:58

Een antisemiet doet het vast goed bij die pro Palestina mensen van GL.

Diotima | 14-11-20 | 15:56 | 1

inderdaad. Moslimadepten.

langzullenweleven | 14-11-20 | 15:58

Die eikeltjes op de pyama van Yassar, zijn die wel besneden?

Mr_Natural | 14-11-20 | 15:55

Azarkan vraagt om acceptatie.
Klaver roept op tot innemen van machtsposities.
Geef mij maar de gematigde Azarkan.

Leptob | 14-11-20 | 15:53 | 3

Helaas zit U mis, Azarkan is een baasje, laat die 2 mocro's op een verlaten eiland achter en ik weet wie daar overleeft.

grindbak | 14-11-20 | 15:57

@grindbak | 14-11-20 | 15:57: dat iemand laf en/of zwak is, maakt hem/haar nog niet minder gevaarlijk dan een bazig type

de drijfsijs | 14-11-20 | 15:59

Dan heeft Azarkan u precies waar hij u hebben wil. Azarkan is de man van de verborgen agenda. Van de immer met stemverheffing sprekende verongelijkte dubbele pasportier.

Laat u niet ringeloren, kijk nog even de handelingen van afgelopen week na.

ChipsNootjesBier | 14-11-20 | 16:04

Yasser denkt dat is mazzel, de eerste van de 77 heb ik binnen.
Inshallah!!!

Stikstofnarcose | 14-11-20 | 15:49 | 2

Is de beloning verhoogd?

Mr_Natural | 14-11-20 | 15:52

Let op die moslim kandidate komt maandag bij M en gaat uitleggen dat zij niets met moslimbroeders schap heeft en dat na een warrige uitleg en kritiekloze vragen van M er door M wordt gezegd DUIDELIJK. Mevrouw is natuurlijk een stemmentrekker zoals dat vroeger bij PvdA ook werd gedaan. Groen Links zou gezien het verleden Pvd0A beter moeten weten.

WieboWW | 14-11-20 | 15:47 | 1

Mevrouw M. zegt in zo’n geval niet “duidelijk”, maar haar intussen befaamde: “Helder”, zoals na het raaskallen van woordkunstenaar Akwasi.

Zonder erg | 14-11-20 | 17:10

Dit is lelijke politiek, Jesse.

Harry Turtle | 14-11-20 | 15:46 | 1

Yasser is een faalhaas. Zulk een kwetsbaarheid zien ze graag bij GL. Daar glijden ze op.

inCol | 14-11-20 | 16:05

Politici halen bewust Trojaanse paarden binnen . Bij Yasser met beperkte verstandelijke vermogens is dat natuurlijk onbewust... die ziet alleen 120.000 extra stemmen.

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:45 | 1

Trojaanse kamelen.

Mr_Natural | 14-11-20 | 15:52

Korte schets van Soumission van Michel Houellebecq:
"Een professor aan de Sorbonne, groot kenner van het oeuvre van Joris-Karl Huysmans, ziet zijn land in 2022 aan de vooravond van de presidentsverkiezingen steeds verder polariseren: een burgeroorlog lijkt onvermijdelijk. De traditionele partijen zijn uitgespeeld, de strijd gaat tussen het Front National en de Fraternité musulmane (Moslimbroederschap)."
Over een vooruitziende blink gesproken. Links is zo angstig, dat ze zich zonder enige slag of stoot door de islam laat inlijven. Alles onder het mom van "tolerantie", maar vergis je niet. Het is een manier om zonder al teveel gezichtsverlies toe te geven aan angst.

ZegMaar | 14-11-20 | 15:43 | 1

Links was tijden Iraanse revolutie ook zo kortzichtig om met de moslims mee te gaan. Na de revolutie werden ze door moslim machthebbers gevangen gezet gedood en met geluk het land uitgezet en toch heeft links er niets van geleerd. Islam is de kanker voor de westerse democratie.

WieboWW | 14-11-20 | 15:51

De moslimbroeders lachen zich een bult. Denk hebben ze al in hun zak (Erdogan is een grote fan van de broederschap) en nu krijgen ze ook een voet tussen de deur bij GroenLinks. Is de PvdA-kieslijst al bekend? Alle kans dat zich daar ook een moslimbroeder of -zuster tussen heeft gewrongen.

MAD1950 | 14-11-20 | 15:41

De moslimstem moet worden binnengehaald.

Mahatma | 14-11-20 | 15:40 | 1

Zijn ook zo groen bezig natuurlijk...... Slachtfeest met snijbonen.

bqbq | 14-11-20 | 15:51

Wees moet bang. De schertsfiguur Jessias staat op een papieren doos met zn armen wijds gespreid te blaten over zijn kudde die nauwelijks Nederlands verstaan. Alsof ik naar Life of Bwian zit te kijken. Onwetend over de geschiedenis van deze commu-sociale radicalen. Gelukkig krijgen socislamisten nu de keuze tussen een reeds door de mand gevallen haatkliek en een experimenteel clubje import-groenfantasten die de westeuropese waardendemocratie vergallen.
Mijn gevoel kondigt veel onrust aan.

Pieterman | 14-11-20 | 15:39

Het gaat mij helemaal niet om die ene aantijging. Waar ik ontzettende onderbuikkrampen van krijg is dat Jesse Klaver in zijn epistel zoveel mogelijk mensen oproept, allerlei machtsposities te proberen in te nemen zodat Klaver's progressieve fantasie, de hele Nederlandse idenditeit om zeep helpen, gaat uitkomen. Ik ben een paar keer hier de panelen uitgeflikkerd al, dus ik hou mij in als ik het volgende zeg: het gevaar dat Wilders zou zijn in de ogen links, is helemaal niets vergeleken bij het gif en het gevaar waarmee Klaver het land injecteert. Klaver kan mij met zijn praatjes op zo'n manier raken, dat mijn beelddenken enorm wordt geprikkeld.

Leptob | 14-11-20 | 15:38 | 1

Jesse is slechts een marionet van een clubje sluwe extreme idealisten met een vermeend momentum, hoor.

Pieterman | 14-11-20 | 15:42

Bij Groen Links gaat men inmiddels voor het stem-vee .....

Zelfs met de wetenschap dat de achterban van Kauthar Bouchallikth, het liefst ex-GL partijleider Tofib Dibi als homosexueel met het hoofd naar beneden van een hoog pand zou willen gooien. <zoals dat men graag doet in die kringen>

Ervaringsdeskundige | 14-11-20 | 15:37

Yassir (Yasser) Klaver....
Vader moslim, automatisch hij ook.
Dus vandaar geen inhoudelijke reactie.
Samen. Islam.

Is dit nog nieuws? | 14-11-20 | 15:35

Ah, wederom een topic over de extremisten binnen GroenLinks. Dus Klaver associeert zichzelf graag met religieuze neonazi's? Mooi, dat ontmaskert hem des te meer...

Blijf me er toch over verbazen hoe naïef de meeste Nederlanders zijn over hun toekomst. Ja, we moeten wat doen aan het "klimaat". Nee, GroenLinks wil daar helemaal niks aan doen. GroenLinks wil linkse totaaldominantie. En omdat het totaal communisme te openlijk gefaald heeft (met als gevolg honderden miljoenen doden wereldwijd) proberen ze het nu via het extreem religieuze circuit.

Odin | 14-11-20 | 15:35

Het duurt nog even voordat de lijst helemaal definitief is ( ingediend wordt bij de Kiesraad). Er zullen zelfs binnen GL wellicht figuren opstaan die dit niet trekken en dit soort radicalen er niet in willen hebben en ondertussen zal er misschien ook nog meer drek naar boven komen waardoor mevrouw er af valt.

Zwizalletju | 14-11-20 | 15:34

GL is blank en heeft geen enkele band met andere culturen/kleurtjes, maar nu moet dat plotseling en gaan ze meteen in de fout.

Ko Ranzig | 14-11-20 | 15:34

Groen-LInks Klaver liegt.

Groen-Links omarmt terroristen.

Een stem op Groen Links, is een stem voor terrorisme.

Politiek-ambitieuzen met een terrorisme verleden hebben een streepje voor, en zijn juist zeer welkom in Groen Links.
Voorbeelden (ik geef max 1 link, de rest mogen jullie zelf googlen, anders wordt de tegel te lang)

1. Wijnand Duyvendak, ex-TK lid voor GL.
"Duyvendak mentor van terreurgroepen".
www.rd.nl/opinie/duyvendak-mentor-van...

2. Fatahnaz Karimi, ex-TK lid voor GL, NGO-graaier (salaris van 6 ton) bij Oxfam Novib, thans lid van de Eerste Kamer, recent nog waarnemer bij de verkiezingen van dit jaar in de VS, een politica die m.i. meerdere keren heeft bewezen dat haar loyaliteit nog altijd bij haar thuisland Iran ligt.
Voordat ze met een gelogen vluchtverhaal naar NL kwam; terroriste bij de MEK, een in Iran verboden marxistische terreurgroep.
"Een terrorist in de kamer: Fatah Karimi.
vredesoffensief.blogspot.com/2007/11/e...

3. Sam Pormes, ex TK-lid voor GL, betrokken bij die ene treinkaping (hoezo is er geen terrorisme in NL, leugen-deugers?), bij schieten op agenten, bij trainingskamp van palestijnse terroristen.
"Sam Pormes met pensioen"
www.geenstijl.nl/19053/sam_pormes_met...

4. Jesse Klaver.
"Bom gevonden bij Groen Links "jongeren".
www.geenstijl.nl/960501/bom_gevonden_... Secretaris van het DWARS-bestuur op dat moment: Jesse Klaver.

4. Jack Bogers, loco burgemeester voor GL en terroristen hulpje van Volkert de Graag.
"Jack Bogers, loco-burgemeester van GroenLinks in Wageningen, veroordeeld omdat hij zijn geheimhoudingsplicht brak vlak na de moord op Pim Fortuyn. Bogers seinde de compagnon van Volkert van der Graaf bij de Vereniging Milieu-Offensief in. Kort daarop werden tweehonderd bestanden van de computer van Van der Graaf gewist." www.wyniasweek.nl/rosenmoller-heeft-n...

5. Rosenmuller, v/h van de Groep Marxisten-Leninisten, verliefd om massamoordenaar Pol Pot en aanbidders van een 'gewapende revolutie'.

Nog meer GL-terroristen:
-Mirjam de Rijk,
-Peer de Rijk,
-Volkert van de Graaf,
www.volkertvandergraaf.net/Links/weth...
-Sjoerd de Wouw
www.misdaadjournalist.nl/2017/09/04/w...
-Hans Krikke, journalist voor het Groen links propagandanieuwskanaal De groene Amsterdammer, vroeger actief voor Rara, en kijk nou ... hier ook ondertekenaar voor een petitie bij NLs bekendste blankenhaatster en terrorisme-verheerlijker Sylvana Simons.
www.bij1.org/articles/sylvana-simons-...

En nu moet ik even stoppen. Winkels. Vanavond visite (2 maar, gaffel is geen corona-aso).. Meer links plak ik later misschien nog. Andere reaguurders die de lijst willen aanvullen, graag!

gaffelbaard | 14-11-20 | 15:33 | 4

Dank voor samenvatting, hoop dat het dit land helpt.

grindbak | 14-11-20 | 15:38

Goeie lijst gaffel. Zegt weer genoeg zo.

BenDeLier | 14-11-20 | 15:40

Feit op feit op feit,helaas alleen voor de ingewijden hier.
GroenLinks is dus een criminele organisatie.

De Profundus | 14-11-20 | 17:12
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe zit het met het Meldpunt GroenLinks? Bestaat dat nog? Kan het zo niet vinden ...

Fi-Bu-Bla | 14-11-20 | 15:32
-weggejorist-
Johannnes | 14-11-20 | 15:31

Ik snap groen links niet.
Als ze werkelijk achter deze paard van Troje staan moeten ze juist bevestigen dat het inderdaad klopt en ze ermee akkoord gaan.

Dan is het duidelijk waar de partij werkelijk voor staat.

Nu is het laf, laf omdat het wel de bedoeling is dat het paard van Troje binnen gehaald wordt maar blijkbaar beseffen ze ook dat hier behoorlijk wat risico aan vast zit.

Zoals bij Denk, je haalt ze binnen en je kan erop wachten dat je een mes in de rug krijgt.

Meesteres Belgie | 14-11-20 | 15:24 | 1

Het paard staat nog buiten de poort dus de inhoud moet nog even geheim blijven

witwas | 14-11-20 | 16:27

Het grote wegkijken.

Eigenwijs | 14-11-20 | 15:24

Het is gewoon een slappe poging islamitische stemmen te verkrijgen, niets meer, niets minder. Tevens een slechtofferrol voor “jongeren van Nederland “, waarmee eikeltjes pyjama hetzelfde probeert.

Geen uitspraak over islamitische slachting in Frankrijk, geen uitspraak over dubbele agenda’s en de moslimsekte.

Verkiezingen komen eraan zeker.

Islamisering gaat gewoon verder en gl vindt t prima.

BenDeLier | 14-11-20 | 15:24

Die rotte Westerse kapitalistische en imperialistische maatschappij moet kapot van GL, om plaats te maken voor de Heilstaat.
Groenlinks en de islam zijn in deeze elkaars nuttige bondgenoten.
Dat de (orthodoxe) islam een totaal andere invulling geeft aan vrijheden en menselijkheden, is even totaal ondergeschikt aan het belang
van deze gezamenlijk te voeren Heilige Strijd.
De vijand van mijn vijand is mijn vriend, tenslotte, en als zo'n moslimmeiske een beetje in progressieve sferen wordt opgenomen,
nou je zult zien dat het dan vanzelf hélémaal goed komt met die gekkige orthodoxe gedachtetjes van haar (not).

klön | 14-11-20 | 15:23 | 3

Werkte anders heel goed in Iran!

ZOMG | 14-11-20 | 15:26

@ZOMG | 14-11-20 | 15:26: Na noodzakelijke steun werd links letter in Iran een kopje kleiner gemaakt.

WieboWW | 14-11-20 | 15:55

Jesse Klaver is een minderwaardig mens.
Melody Klaver is een lekker wijf.

Montgomery Burns | 14-11-20 | 15:22

We moesten maar eens campagneposters laten maken.
"Stem Groen Links! Voor meer islam. Voor meer vrouwen onderdrukking. Voor meer homohaat. Voor totalitair islamitisch bewind. Voor sharia. Voor steniging! Voor een kalifaat in iedere straat! Groen Links. Een hoofddoek waardig!"

marcoplarco | 14-11-20 | 15:21

Rutger Groot Wassink: 'I stand with...'.
Klaver: 'We've got your back'.
Waarom bezigen volwassen NL-politici deze Amerikaans klinkende activistische taal?
Zijn ze onderdeel van een nieuw bondgenootschap of zo?

Amsterdamsko | 14-11-20 | 15:20 | 3

Omdat ze weten dat wat ze zeggen niet deugt. Door een andere taal te spreken proberen ze dat te verdoezelen. Net zoals veel zangers liever in het Engels hun emoties uiten, dan klinkt het minder direct.

Zenzeo | 14-11-20 | 15:22

Een deel van hun achterban is de Nederlandse taal niet machtig. Daarom.

threeheadedmonkey | 14-11-20 | 15:23

Klinkt als enorm krom Engels. Waarom niet gewoon Nederlands?

5611 | 15-11-20 | 07:55

De hele teringzooi van Groen-Links.

squadra | 14-11-20 | 15:17

Rond 40-45 droeg Jesse een zwarte band om zn bovenarm.

Xaffier | 14-11-20 | 15:16 | 2

Exacte duiding.

zwartzondersuiker | 14-11-20 | 15:21

Zat 'ie toen op judo?

Zenzeo | 14-11-20 | 15:34

"we've got your back", alsof groenlinks ook maar iets voorstelt!

doskabouter | 14-11-20 | 15:13 | 1

We 've got your back ofwel ik sta voor je klaar, hopenlijk niet in een witte onderbroek. Zo eentje hadden we er al.

jan huppeldepup | 14-11-20 | 15:20

GL heeft schijt aan GS onder het motto, " Het waait wel over". Zolang klaver nog gekozen wordt van jonge kippetjes die hem kiezen wegens ze mooie haar, komt hij er mee door, Dus waarom inhoudelijk reageren als je er met een kutsmoes ook komt. Enne we've got your back is hopelijk nu ook bedoelt voor aangerande meisjes bij GL.

jan huppeldepup | 14-11-20 | 15:13

Het sluimert er allemaal in. Onze ongebreidelde vrijheid (van meningsuiting) en tomeloze tolerantie dwingt ons dit ook gewoon toe te laten.

PhallusObesitas | 14-11-20 | 15:13

En Peter Breedveld (Frontaalnaakt) laat in dit dossier weer eens zien wat voor hypocriet hij is. De Charles Johnson (Little Green Footballs) van de lage landen. Ooit gezond kritisch richting Islam. Das war einmal.

www.frontaalnaakt.nl/archives/hoe-car...

Joris Klam | 14-11-20 | 15:13

Yasser “de mol” of Jesse “ the useful idiot”

3Xniks | 14-11-20 | 15:09 | 3

Exact, die (niet zo slimme) jongen is helemaal blij in/met zijn Hollandse 2-onder een kap/leventje, hij heeft totaal niet in de gaten dat hij de rol speelt van Ali B. in een Voice-stoel en gewoon gebruikt wordt door slechte mensen bij GL.

grindbak | 14-11-20 | 15:18

@grindbak | 14-11-20 | 15:18: En dan jurygenote Anouk die er wel eerlijk voor uitkomt dat ze maar niet genoeg van BLM kan krijgen. Ik koester een zekere empathie voor Anouk: www.youtube.com/watch?v=dLW_7Ez6FNs

Gewoon omdat je al die lekkere grote jongens helemaal zelf voor het uitzoeken hebt. Way to go girl!

Rest In Privacy | 14-11-20 | 15:28

@Hetkanverkeren | 14-11-20 | 15:28: Darwin schreef dat 15% van de vrouwen een groter restant piemeltje hebben in de evolutie met de nodige extra kriemel...
Denk dat Anouk meedoet.

grindbak | 14-11-20 | 15:32

"We 've got your back" is een totaal misplaatste uitspraak in dit geval. Politici zijn er voor de burgers en niet voor elkaar. Als burgers om opheldering vragen, is het Jesse's taak die te geven, in plaats van te zwijgen en 'zijn' politica te 'beschermen' tegen terechte vragen van burgers. Waar is die gek mee bezig?

Snoess | 14-11-20 | 15:09 | 5

@Dwarsdenker | 14-11-20 | 15:21: dat is zeker een krankzinnige, om niet aan te horen/gluren wat hij allemaal roeptoetert met z'n misplaatste deugerij, wat een totaallul.

Santoku | 14-11-20 | 16:01

Klaver heeft haar lidmaatschap van FEMYSO óf niet doorgrondt óf bewust verzwegen. Ik denk het eerste, hij is nu eenmaal niet het snelste konijn in het bos. Klaver heeft een hele grote fout gemaakt door hier niet inhoudelijk op in te gaan en haar te verzoeken haar lidmaatschap met die staatsgevaarlijke organisatie te verbreken.

Gravin v Kippenbouth | 14-11-20 | 17:41
▼ 2 antwoorden verborgen

"en lijkt simpelweg heel goed in wat ze doet."

En start de dag met douchen, daarna kleren aan die het hele lichaam bedekken, inclusief polsen en enkels. Draait vervolgens haar hoofd nog vrijwel volledig in een doek, zodat er alleen nog een maanvormig gezichtje overblijft. Dit alles met de mooiste lappen stof, islamitisch "modieus"...

En gaat over tot de orde van de dag. Dat is een rolmodel van de keurig "geïntegreerde" moslima spelen voor al die andere jonge moslima's in Nederland.
Laten zien hoe het heurt volgens de imam en koran, "zelf verkozen" mummie spelen. Heus waar, een echte, eigen vrije keuze in dit gave land.
Deze vrije geesten, de jonge moslima's hebben tenslotte ook een "volksvertegenwoordiger" nodig in onze fijne democratie

Die helaas ten onder gaat aan betonrot in de fundamenten...

WasHetMaarMakkelijk | 14-11-20 | 15:07 | 3

Betonrot in de fundamenten zegt alles over ons politieke systeem. En het gaat maar door met het doorlopen naar de afgrond. Niemand die aan de handrem kan of wil trekken uit angst voor de eigen belangen.

Dwarsdenker | 14-11-20 | 15:25

Dat inpakken staat symbool voor het weer dichtplakken van de ramen met ouwe kranten, waar de voorgangers van GL (PSP, PPR) zo'n hekel aan hadden...

Zenzeo | 14-11-20 | 15:26

@Zenzeo | 14-11-20 | 15:26:
Fout, dat inpakken staat gewoon voor de islamitische opvatting dat vrouwen 2de-rangs zijn, ver achter de haantjes.
Alle goede gedachtekronkels van GL stemmende "feministen" ten spijt.
Hell, ik ben feministischer dan eender welke GL stemmer, terwijl ik ondertussen gewoon een patriarchale, rascistische, fascistische, cis-gender, witte, homofobe en islamofobe man ben.
Ow ja en ik betaal dadelijk het salaris van dit miepje...

WasHetMaarMakkelijk | 14-11-20 | 15:45

Over polarisatie gesproken: waar is de bewering van Klaver, dat een aanval op de nummer 9 per definitie een aanval op 'alle andere jongeren van Nederland' is, gebaseerd? Alsof alle jongeren van NL zich met haar identificeren. Klaver ziet blijkbaar geen individuen maar louter groepen.

Amsterdamsko | 14-11-20 | 15:07

Moet al jaren lachen om die malle Jesse. De enige die hem serieus neemt is z'n kat.

Een geboren loser, net als dat wijf dat nu in de schijnwerpers straat met haar cv waarmee ze niet eens toiletjuffrouw zou kunnen worden.

Vind het wel gezellig. Tot nu toe vond ik Rutte de grappigste sukkel, maar hij krijgt zware concurrentie. Goeie zaak.

Ichneumonidae | 14-11-20 | 15:06 | 1

foutje, alleen Yasser zelf neemt Jesse serieus.

Santoku | 14-11-20 | 16:03

Hoe zal dit aflopen ? Blijven ze haar steunen tot het einde of voor de bus duwen als het olievlekje te groot wordt ?

Schepvogel | 14-11-20 | 15:06

Hebben de Jesse-trainers Duyvendak (bekend als Makro-brandadviseur) en Rosenmöller (verliet politiek in 2002 direct na moord op Pim...) hun activistische hand nu kompleet overspeeld. BInnenhalen van echte fascisten die spugen op GL"partij"-idealen, veel dommer kun je ze niet meer vinden in dit verkwanselde land, lachen.

grindbak | 14-11-20 | 15:06

Het strak ingepakte hoofd vertelt genoeg over de drijfveren van deze mevrouw, maar trek vooral de racismekaart weer! GL is al lang de schaamte voorbij. Het opportunisme, de hypocrisie, de haat jegens andersdenkenden, niets is deze schandvlek van de democratie te gortig om hun linkse agenda er doorheen te drammen. Dit geldt overigens ook voor d66, nog zo'n club vol griezels.

Rationa | 14-11-20 | 15:06 | 1

Als het maar kan stemmen op hun partij. Het enige belang in hen vanuit GL.

antonconstandse | 14-11-20 | 15:07

Egypte heeft jaren geleden, ten tijde van de 'arabische lente', korte metten gemaakt hiermee.

Fi-Bu-Bla | 14-11-20 | 15:04 | 1

Hoe is de procedure om daar asiel aan te vragen? Vraag het voor een vriend.

marcoplarco | 14-11-20 | 15:27

I have got your back? Wat is dat voor tribale straattaal?
En wie zijn dan alle andere jongeren?
Want niet iedereen is part of a tribe dat een wereldkalifaat wil.
Sommige kamerleden worden steeds bekrompener in visie en de partijen zijn schuld aan deze degeneratie.

MistaRazista | 14-11-20 | 15:01 | 2

Hear hear...

Amsterdamsko | 14-11-20 | 15:09

Betonrot in de fundamenten en de onaantastbaarheid van de "topambtenaren" op de ministeries. In geen 50 jaar krijg je die eruit. Gewoon vol gas met oogkleppen richting afgrond gaan we. Emigratie komt voor mij steeds dichterbij. Beter om nog in Portugal te gaan wonen dan in sinkhole Nederland B.V.

Dwarsdenker | 14-11-20 | 15:31

Op haar CV staan vooral gesubsidieerde non-functies bij subsidie-afhankelijke (en daarom mijns inziens irrelevante) meningenclubjes. In het bedrijfsleven zou ze onderaan de ladder staan.

Los van de vraag of ze een extremist is, intellectueel gezien is ze ook een beetje een vacuüm. Dat blijkt ook wel uit haar reactie op de onweerlegbare feiten. In plaats van die feiten te erkennen en daar op te reageren, ontkent ze de bloody obvious ("de aarde is plat, heus") en noemt ze aarde-is-rond-roepers "extreemrechts". Alsof de aarde daar platter van wordt.

Intellectueel gezien had ze maar op twee manieren kunnen reageren;
- de feiten erkennen, en vanaf nu fel afstand nemen van FEMYSO;
- de feiten erkennen, en trots de wereldwijde jihad en sharia bejubelen.

Een partij als GroenLinks zou haar dat laatste toch niet kwalijk nemen. En anders kan ze met gemak terecht bij d66, denk, nida, bij1 etc. Voorstanders van islamisering zat in Nederland.

Dandruff | 14-11-20 | 15:00

Dat maakt Jesse Klaver medeplichting aan landverraad. Nou chips en cola, popcorn vür de liefhebber.

BrokenTipi | 14-11-20 | 15:00

Dit zijn de opvolgers van de oude linkse garde.
Jesse Klaver ging haar voor. Ze laten steeds fanatiekere lui binnen.
Moslim = ecologie = lhtb vriendelijk = jong = de werknemer van de toekomst = weg van het oude = slachtoffer van het oude. Dat drogverhaal moet ons verhaal worden.
"Juist door de moslim krijgen we een nieuw Europa.": dáár vecht hij voor.
Luister naar haar woorden: het is niet voor de zielige ijsbeer dat ze zich groene moslim noemt, maar voor de slachtoffers die wij maken in het saharagebied.
Zo denkt Klaver ook.
Het zijn net CDAers. Ze zitten overal. Ze kraaien met iedereen mee. Ze sluiten compromissen hier, slaan met de vuist op tafel daar.
Overal heeft de partijpolitiek het al voor het zeggen, en deze vrouw kan moeiteloos binnenwandelen in die wereld.
Hoeveel van ons zouden zo ver komen?
Ze is een rolmodel. De boodschap is: zolang vieze oude mannen en gekke oude vrouwen van de oude orde je niet in de weg zitten, kun jij als aanstormende nieuwkomer ook zo ver komen.
Het zijn enge tijden, wanneer links geen links meer is.
GL zal steeds conservatiever worden. Ze zullen de VVD met hun harde moraal nog overstijgen.
De neoliberaal snapt er niets van. Domme graaiers zijn het, hoogopgeleid of niet. Echt lange termijn denken is hen vreemd. Besturen ho maar.

zeurmachine | 14-11-20 | 14:59 | 2

Dr zit ook veel communistisch gedachtengoed in. Hebben die sukkels helemaal niet door. Is ook nooit goed behandeld op de middelbare- en voortgezette scholen.

antonconstandse | 14-11-20 | 15:09

Hear, hear!

Dwarsdenker | 14-11-20 | 15:34

Begrijp niet wat je als religieus persoon zoekt bij een club van atheïstische drugsgebruikers. En als atheïstische drugsgebruiker zou ik ook raar opkijken van zo eentje als zij.

Wat zou ze van halal slacht vinden? Of als haar kinderen homo blijken?

Diotima | 14-11-20 | 14:59 | 3

Zo krijgen ze een voet tussen de deur. Als ze eenmaal in de TK zit, zal ze zich afsplitsen van GL en zich bij DENK o.i.d. aansluiten. Het is zo doorzichtig.

threeheadedmonkey | 14-11-20 | 15:10

Ze nemen de partij gewoon over.
Ooit was Khomeiny-aanhanger Mohammed Rabbae stemmentrekker voor GroenLinks. Tijdens een verkiezingsbijeenkomst in de jaren '90 verzekerde Rabbae zijn GL-toehoorders dat "Nederlanders moeten er maar aan wennen dat moslims homofilie nooit zullen accepteren". Iedereen in die partij vond dat wel best, op een enkeling na. Als ik me goed herinner heeft Karin Spaink er destijds iets over geschreven, maar daar bleef het bij.

Dandruff | 14-11-20 | 15:12

@Dandruff | 14-11-20 | 15:12:
Dank voor je toelichting. Dat wist ik niet. We zijn dus weer het land van de naïevelingen.

Diotima | 14-11-20 | 15:36

Heerlijk hoe de Islam kortsluiting veroorzaakt in de koppies bij links. Progressief willen zijn maar ook op willen komen voor alle minderheden. Tot er een groep minderheden nog met één been in de historische zandbak staat. Dan ben je als politieke partij ook af.

memanta82 | 14-11-20 | 14:57

Groenlinks leerde niets meer bij sinds Singh Varma. Dat geeft niet (al is het een van de voornaamste redenen waarom ik die club nog niet geschikt vind om een limonadekraam te runnen), maar blijf dan bij je domme besluit staan en ga niet zo lafjes via de achterdeur met messen lopen gooien.
.
Dan hebben ze bij de PvdA niks meer te doen.

pietvanvliet | 14-11-20 | 14:55


Omdat het stem-vee naar zich toetrekt.

Men is bereid tegen iedere prijs en zelfs met moslim-fascisten in zee te gaan.
.

Ervaringsdeskundige | 14-11-20 | 14:55 | 2

Raar, ik denk dat GL eerder ex-moslims aantrekt. Je weet wel, slimme progressieve mensen die zich ontworsteld hebben van een religie.

Diotima | 14-11-20 | 15:00

"We’ve got your back!" Oftewel: "Val aan, ik volg U!"

Ik zie 't helemaal voor me, het kamertje met spindoctoren en (wannabee) politici. Druk brainstormend hoe Bou. te introduceren bij het kiezersvolk. Ergens zal er een zo'n spinnert opgemerkt hebben dat die FEMYSO beter onder 't tapijt geveegd kan worden. En niet één van al die kopstukken die er meteen bovenop zit met: "Ja maar Geen Stijl dan." Naief ? Dom ? Of gewoon wereldvreemd.

Alles voor de vorm en het plaatje, inhoud is maar een lastige bijkomstigheid.

Vesta | 14-11-20 | 14:52 | 4

@Roze_bril_drager | 14-11-20 | 15:11: Kijken allemaal!
Dit is wat ons te wachten staat als Klaver cs. aan de macht komt. Aandoenlijk triest stelletje ogenschijnlijk, ook lachlust opwekkend maar niet minder gevaarlijk.

xavier | 14-11-20 | 15:32

@xavier | 14-11-20 | 15:32:
Dus ook de pvda en de sp, waar ze zich aan vast hebben gehecht komende verkiezingen. Het "progressieve", weg met ons" motorblok.

bqbq | 14-11-20 | 15:58
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Ohnesorg | 14-11-20 | 14:52

Het meest verontrustende is dat de Moslimbroederschap de leden aanmoedigt om ongemerkt binnen te dringen in maatschappelijke en politieke organisaties. Precies wat Erdogan wil van zijn in Europa wonende landgenoten. De zaak van binnenuit beïnvloeden en als het getalsmatig mogelijk is de macht binnen deze groepen te grijpen. GroenLinks trapt met open ogen in deze val.

Zonder erg | 14-11-20 | 14:52

De th van "think"? Ze hint alvast naar een DENK overstap?
De th van theocratie?
De th van thee? Rooibos natuurlijk.

En als je betrapt wordt op je foute connecties, dan probeer je dat weg te schreeuwen met "EXTREEM RECHTS", want iedereen die het niet met je eens is, is een racist.

Ga toch weg.

Vuurwezel | 14-11-20 | 14:51 | 1

Extreem rechts bestaat niet
Er is wel een handjevol mensen die het nationaal socialisme aanhangen in Nederland, maar die zijn zeer dun gezaaid en hebben de facto geen invloed.
Het is een van de vele illusoire creaties van de media.

MaxiCosi24 | 14-11-20 | 14:59

Dat bewust weglaten zegt alles. Als je alleen al op die 2 termen in Google zoekt wordt je pagina na pagina overladen met officiele links. Als ik Klaver was zou ik snel handelen. Want dit zou wel eens een bom onder de democratische geloofwaardigheid van GL kunnen worden die zijn weerga niet kent.

Uni-isme | 14-11-20 | 14:50 | 2

Lekker laten gaan, denk niet dat mevrouw en haar achterban een stabiele constructieve factor voor GL zullen zijn.

thephysicist | 14-11-20 | 15:04

GroenLinks en geloofwaardigheid in 1 zin gebruiken??

paost712 | 14-11-20 | 15:05

Vraag Asscher 'ns wat-ie ervan vindt. Met z'n lijstverbinding.

Is een jood toch?

zwaaropdehand | 14-11-20 | 14:50 | 5

Samen met GL regeren of helemaal niet zeggen ze. De SP gaat daar van profiteren.

Trumme | 14-11-20 | 14:56

@Vuurwezel | 14-11-20 | 14:54: we hebben nog steeds een bezetter, een smiechterig links dat samenwerkt met de moslimbroeders en de zwarte haatpieten om de Nederlander te onderdrukken. Alleen mensen die een NSB-mentaliteit hebben en dus dom zijn kunnen nog voor smiechterig links stemmen. En blijkbaar zijn er daar nog héél veel van.

Santoku | 14-11-20 | 15:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Een beetje zoals de PvdA DenK en hun islamistische standpunten de 2de kamer in heeft geholpen dus.
Dat was niet bepaald een aanwinst he, zagen we afgelopen week nog.

Papa Jones | 14-11-20 | 14:49 | 1

Moslimbroeders brengen het veel slimmer en zijn dus veel gevaarlijker.

Trumme | 14-11-20 | 14:57

En moet je Klaver en aanhang eens horen als Baudet op de thee gaat met een vermeend rechts of extreem rechts figuur. Dan staan de kranten er wel vol mee.
Maar nu moet men ineens rekening houden met hun gevoelens en wordt dit gezien als smaad. Hypocrieten.

Deflatiemonster | 14-11-20 | 14:49 | 1

Ja maar het is een weerloos meisje. Daar mag je niet gemeen tegen doen en als je dat doet dan ben je extreem rechts. Aldus de simpele kijk op de wereld van dat andere kind, Klaver.

forecastle | 14-11-20 | 15:12

Dit is toch komedie? Een die hard moslima strak in de leer en strak in het islamitische uniform die op nummer 9 staat bij een partij die homo's, vrije godsdienstkeuze, intersectonaliteit, diversiteit en noem maar op, zogenaamd hoog in het vaandel heeft staan. Alles waar de islam dus niet voor staat, vertegenwoordigt zij bij D66? Wie gelooft dat nou?

Mokum Kosher | 14-11-20 | 14:48 | 3

Ik las ...'een die hard moslima strak in het leer...'.

Zou ik gelijk GL stemmen.

Ichneumonidae | 14-11-20 | 14:52

*GL*...

CaseIf | 14-11-20 | 14:53

Mooie column van Nausicaa Marbe vandaag in de Telegraaf over dit topic.

Trumme | 14-11-20 | 14:47 | 5

@Jan, Leiden | 14-11-20 | 16:28:
Oh nee, in andere browser wel te zien.

Jan, Leiden | 14-11-20 | 16:32

@Jan, Leiden | 14-11-20 | 16:32:

Hier ook in 2 browsers gewoon te zien.

Roze_bril_drager | 14-11-20 | 16:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik zou er niet van opkijken als die goedgelovige onnozelaars van Groenlinks helemaal niet wisten dat Kabouter lid was van deze foute club. Nu ze het wel weten, zit er voor hen niets anders op om Kabouter richting uitgang te laten vertrekken.

Weerduivel | 14-11-20 | 14:47

Waar je niemand meer over hoort is dat Jesse eigenlijk Yasser Feras heet.

Osdorpertje | 14-11-20 | 14:46 | 3

Dat staat in reactie tweets van ‘volgers’ kijk maar eens hij brengt gelukkig wat teweeg de kameleon.

Trumme | 14-11-20 | 14:52

Volgens mij Yas'r ook nog, maar dat is niet uit te spreken in het Nederlands.

Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:56

Je hoort ook niemand meer over het gemis van de spaarrente ; iets waar menig Nederlander altijd naar uit keek aan het einde van elk jaar. Alles verdwijnt hier langzaam in links drijfzand...... iets waar Yasser met de marmottenwangetjes gerust in mag verdwijnen wat mij betreft.

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:24

De Groene Khmer is een watermeloen: groen van buiten en rood van binnen.
Het milieu kan de Groene Khmer weinig schelen. De kernwaarde van de Groene Khmer is dat de Nederlandse normen en waarden kapot gemaakt moeten worden om hier een communistische utopie te vestigen. En de Moslimbroederschap is een uitstekende bondgenoot om Nederland kapot te maken. Want Nederland moet eerst kapot voor je iets nieuws in zijn plaats kunt maken.
Kritiek doet er niet toe. Gewoon roepen dat diegene die kritiek heeft een Nazi is, dat de kritiek uit de extreem rechtse hoek komt en je hoort er niemand meer over.

Osdorpertje | 14-11-20 | 14:44 | 2

Toch hebben ze het wel voor elkaar dat de VVD en Rutte in de overlevingsmodus flink naar links schuift. Wiegel schrijft er vandaag een waarschuwing over in de Telegraaf.

Trumme | 14-11-20 | 14:53

Precies, dat groene is hun dekmantel, mede bedoeld om jonge kiezers te lokken!

Rationa | 14-11-20 | 14:59

GroenLinks heeft wel een neusje voor moslims binnen de partij.
We hadden al Mohammed Rabbae (die na meer dan 40 jaar verblijf in ons kikkerlandje nog steeds praat als de eerste generatie gastarbeiders uit het Rifgebergte) die De Duivelsverzen wilde verbieden want beledigend. Allah en Mohammed en zo. Na wat doorvragen door profeet Theo van Gogh (vrede zij met hem) bleek Rabbae het hele boek niet gelezen te hebben.
Vervolgens kwam de wufte Tofik Dibi ten tonele die de partij bijna opblies met zijn BAM! campagne.
Nu zitten ze in de maag met een pratend hoofddoekje gelieerd aan de Moslim Broederschap.

leo de pejo | 14-11-20 | 14:44 | 1

Hoe zou het met praktiserend homo Tofik zijn ?

Trumme | 14-11-20 | 14:55

Goed werk, GeenStijl. Chapeau. Jullie zijn de Pieter Omtzigt van de Nederlandse journalistiek.

zwaaropdehand | 14-11-20 | 14:44 | 1

En Bram van Ojik moet zich schamen.

zwaaropdehand | 14-11-20 | 14:45

Alleen al die hoofddoek, die getuigt van trouw aan de koran
Ze zijn gek geworden bij GroenLinks

Abu Bachouca | 14-11-20 | 14:42 | 2

Komt door te veel rabarberstengels knagen en slaafvrije sojamelk drinken van de grachtengordentoko Marqt.
Dat zal wel van invloed zijn op de conditie van de hersenverbindingen.

leo de pejo | 14-11-20 | 14:50

Wat je bent, kun je niet worden.

zwaaropdehand | 14-11-20 | 14:56

"Zij moeten voortdurend hun loyaliteit bewijzen en laten zien waar ze staan. (...)"

Ja precies jesse. En dat breekt hen (extremistische infiltranten in de Nederlandse democratie) op, dat voortdurend loyaliteit tonen aan terroristen en verbergen voor de rest van Nederland voor waar ze werkelijk voor staan.

dahwildeniewetehjong | 14-11-20 | 14:42

Ik vind de uitdrukking van Klaver over hoofden en maaivelden in het licht van recente gebeurtenissen nogal luguber klinken.

Schmalz | 14-11-20 | 14:42 | 1

Hij dacht daarbij waarschijnlijk aan de Rode Khmer en de killing fields.

Leffe Blonde | 14-11-20 | 17:13

Wees niet bang". Bang waarvoor? Dat ze onthoofd wordt? Neen. Bang voor kritiek. Dat is het euvel en dat is de boodschap van Klaver hier: "Wees niet bang voor kritiek'. Het oude liedje: links kan niet tegen kritiek. Dan ben je tegen ze. En datzelfde geldt nog sterker voor moslims. Trouwens: waarom dat Engelse 'We've got your back'? Omdat 'We staan achter je' al zo vaak een holle kreet is gebleken?

Hommel | 14-11-20 | 14:41 | 2

Die Engelstalige kretologie dient minstens twee doelen: (1) de doelgroep wordt geprikkeld om het zelfbeeld als hoogopgeleide intelligente hippe wereldburger te bevestigen; (2) omdat de noodzaak tot vertaling relatief meer cognitieve capaciteit in beslag neemt resteert minder gelijktijdig kritisch denkvermogen over wat er inhoudelijk precies wordt gezegd. Kortom: het is een Dunning-Kruger multiplier voor policor SJW's.

OverdaanDerOnderheid | 14-11-20 | 15:47

Kijk dat symbool dan: twee kromzwaarden beschermen de Kor An.
Religie en strijd, aldus. Dit hoort niet in de politiek thuis lijkt mij.

Sw.Dwaallicht | 14-11-20 | 14:40

Vrij simpel DENK ik. Twee zetels die straks ws naar GL moeten. Vlgs Klever

PJDurden | 14-11-20 | 14:39

Klaver volgt (zonder dat deze vmbo-er dat weet) Leni Riefenstahl, hij zal die naam niet echt kennen maar in die "lieve" meisjes-haatkippen-performance zijn honderdduizenden ingetrapt.GL is af en gevaarlijk.

grindbak | 14-11-20 | 14:39

"We’ve got your back!"

Nee, de juiste uitdrukking is "Baby's got back".
Elementary.

Ichneumonidae | 14-11-20 | 14:39

'Helaas is dit de realiteit voor veel jonge moslims in Nederland. Zij moeten voortdurend hun loyaliteit bewijzen en laten zien waar ze staan.' Aldus Jesse Klaver.
Dat hebben ze aan zichzelf te wijten omdat terecht getwijfeld wordt aan hun loyaliteit ten opzichte van ons land. De dubbelpaspoortbezitters blijken tot op heden meer loyaliteit te tonen aan het land dat hun opa en oma lang geleden verlaten hebben. De enkeling die daar wel kritiek op heeft (zoals de columnisten Eus, Fidan, Ebru, Erdal Balci, Aylin Bilic maar ook de Turks-Nederlandse politici) worden geïntimideerd en bedreigd door hun soortgenoten.
Dus ja, loyaliteit is essentieel.

leo de pejo | 14-11-20 | 14:38

Dat GL die functie niet vermeldt is een kwalijke en verwijtbare omissie, inderdaad. Kauthar Bouchallikth zelf ontkent kennelijk met klem dat ze gelieerd is aan de Moslimbroederschap. Ik vind zelf dat we haar dan vooralsnog op haar woord moeten geloven, of in ieder geval het voordeel van de twijfel moeten gunnen.

Jesse Klavers weerwoord is erg zwak. Hij zegt oa dit:

"Helaas is dit de realiteit voor veel jonge moslims in Nederland. Zij moeten voortdurend hun loyaliteit bewijzen en laten zien waar ze staan."

Ja, dat moeten ze inderdaad, maar is dat nou zo heel gek in een West-Europa waar leraren en kerkgangers onthoofd/doodgeschoten/doodgestoken worden door hun geloofsgenoten? Waar in Nederland 100.000+ geloofsgenootjes een petitie ondertekenen waarin ze een uitzonderingspositie voor hun geloof opeisen om vrijwaarding van 'belediging'/kwetsing te garanderen?

Ik gun Kauthar Bouchallikth vooralsnog het voordeel van de twijfel. Maar zij zou bij mij persoonlijk ook iedere twijfel meteen kunnen wegnemen door te zeggen: "Als ik in de Tweede Kamer wordt gekozen voor GL, dan zal ik mijn hoofddoek niet in die tempel van de Nederlandse democratie dragen; net als alle andere 149 leden, waarvan er velen een bepaalde levensovertuiging hebben, zal ik geen zichtbare uitingen en symbolen van die levensovertuiging dragen.''

Kijk, zou Kauthar dát nou eens zeggen, dan zou ik op slag veel respect voor haar hebben (ook al zou ik nooit op GL stemmen).

Dr_Johnson | 14-11-20 | 14:37 | 4

@Roze_bril_drager | 14-11-20 | 14:41:

Ja, Moslimbroeders zijn eng en heel fout volk, daar kunnen we het snel over eens zijn. Het punt is dat Kauthar Bouchallikth zich van die club distantieert (en nou niet meteen weer aankomen met 'taqqiya')

En niet iedere moslim die 'deelneemt aan of invloed uitoefent op politieke besluitvorming' is een Moslimbroeder; Aboutaleb en Marcouch zijn m.i. voorbeelden van 'gewone, normale' moslims die hier geïntegreerd zijn en 'gewoon' meedraaien.

Dr_Johnson | 14-11-20 | 14:47

@Dr_Johnson | 14-11-20 | 14:47:

Distantieert, ze kan alles wel ontkennen maar daar gaan nu net die laatste 3 topics over dat het dus een aantoonbare leugen is. Ze is vice-voorzitter van een club met bewezen sterke banden met die moslimbroederschap.

Ook ons eigen Clingendael instituut heeft deze banden beschreven.

Roze_bril_drager | 14-11-20 | 14:56

Kauthar is een extremist, die wil juist een hoofddoek op een machtspositie.

Madame Poitiers | 14-11-20 | 15:17
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben gek op groene paprika's. Wie niet?

Poesman | 14-11-20 | 14:37

God is dood , leve Allah.

Stemt allen GroenLinks.

Want vergeet nooit : They have your back!

Dr.Mabuse | 14-11-20 | 14:35 | 1

And your head. On a stick.

zwaaropdehand | 14-11-20 | 14:57

Dan nog onder de tweet van Klaver.
“SGP is niet van deze tijd.”
Hij zegt het echt hè.
De moslimbroeders en de islam in het algemeen zijn nog veel conservatiever dan de SGP &CU bij elkaar.
Hij zegt het gewoon hoor..... maar christenen hè, die mag je gewoon beledigen, en zéker ten faveure van de islamietjes.

Ruimedenker | 14-11-20 | 14:31 | 3

Hij zal z'n roots nooit verloochenen.

likdoorn | 14-11-20 | 14:40

Volgens hem zijn zeker wel de moslimbroeders en al het gezeik dat ze met zich mee brengen van deze tijd.

Santoku | 14-11-20 | 14:50

Klaver weet ook dondersgoed wie hij aanspreekt met deze opmerking. Ben benieuwd hoe DENK en NIDA hun boodschap gaan brengen de komende tijd om te zorgen dat Klaver niet teveel stemmen wegsnoept.

Deflatiemonster | 14-11-20 | 14:55

Het belang van Groenlinks is niet de waarheid maar laten zien dat nederland een eng rechts land is waar zij het enige antwoord op zijn. Helaas werkt cynische politiek op deze manier. Groenlinks gaat heel veel vrouwenstemmen verliezen aan Kaag. Dus sorteren ze alvast voor op de minderheden stem. Strategisch goede keuze.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 14:31

Mijn oog viel eigenlijk op het logo, waarin 2 zwaarden nadrukkelijk aanwezig zijn.

Karel Kruizenruiker | 14-11-20 | 14:31

Je moet de clitoris zien als een eikel. Weleens geneukt zonder eikel?

RickTheDick | 14-11-20 | 14:30 | 2

U refereert hier naar dingen die aan bomen groeien hoop ik.

dirkdoorsnee | 14-11-20 | 14:33

Dus.... Yasser is een clitoris ?

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:29

Het blijft trouwens een apart huwelijk tussen zgn. progressief links en de islam. In de islam wordt echt niet zo leuk omgegaan met andersdenkenden, homo's, joden, afvalligen, vrouwen etc.

Diederik_Ezel | 14-11-20 | 14:30 | 2

Het zo komisch dat de die-hard grefo’s aan de rechterkant worden geplaatst door GL, maar wel in zee met moslimbroeders. Van hetzelfde laken een pak, maar Islam dus dan is het niet erg.

amateurrr | 14-11-20 | 14:39

Ach, ze hebben een gemeenschappelijke vijand: de blanke man. U weet wel, degene die hier zo’n beetje alles opgebouwd heeft.

JackStick | 14-11-20 | 14:56

Alstublieft! Hier 100 kudos voor degene die kwam met de "th van think".

zhirek | 14-11-20 | 14:29 | 2

"th" spettert.

Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:31

Woah! nu 3 minuten later blijkt dat dit af komt van de muts zelve. Ik doorzag natuurlijk dat de th van think betekent:"hallo lieve mensen eigenlijk ben ik een moslimmol net zoals de mensen van de partij denk zijn en daardoor wens ik gezien te worden als een halve mens cf. onze geloven en voorschriften. Dood aan de democratie, etc. etc. <vul zelf maar in>"

zhirek | 14-11-20 | 14:34

Zelfs zonder link naar de moslimbroeders is het bizar dat GroenLinks zich inlaat met dergelijke conservatieve gelovigen. Weet zeker dat ze nooit een gereformeerde gristen uit Genemuiden op die plek zouden zetten. Bij GroenLinks is de buitenkant simpelweg belangrijker dan de inhoud. Dit kan niet vaak genoeg herhaald worden. Heeft die campagneleider ooit ook een keer ruiterlijk toegegeven ergens in Scandinavië geloof ik.

Phreack | 14-11-20 | 14:28 | 3

U weet dat de EVP een van de pijlers van GL was? PPR was een afsplitsing van enkele KVPers en ARPers. Er zit dus een aardige scheut christendom in het DNA van GL.

ZOMG | 14-11-20 | 14:32

@ZOMG | 14-11-20 | 14:32: Vroeger misschien. GroenLinks profileert zichzelf als een progressieve en seculiere partij. Dit soort mevrouwen horen meer thuis bij de Christenunie of Denk.

Phreack | 14-11-20 | 14:36

@Phreack | 14-11-20 | 14:36: Het vingertjezwaaien leeft anders nog erg binnen de partij. Het zijn dominees die anderen de maat nemen.

ZOMG | 14-11-20 | 14:41

Heerlijk altijd, hoe snel de schaapjes van GL zichzelf een slachtofferrol aanmeten. Dat is mijns inziens de kern van modern links: wij of de groepen die wij vertegenwoordigen zijn slachtoffer. Dus jullie mogen ons niet aanpakken.

GL kiest de kant van terreur, onderdrukking en complete uitroeiing van alles wat ons enige welvaart en welzijn biedt.

Nederland80 | 14-11-20 | 14:28 | 3

Waar koop jij je paddo's?

Ichneumonidae | 14-11-20 | 14:40

@Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:51: Je moet niet alles geloven wat ze je op de kermis aan nonsens verkopen.
Helpt dat?
Wil intussen nog steeds graag weten waar je die eersteklas paddo's kan kopen. Online misschien?

Ichneumonidae | 14-11-20 | 14:56

Dus voor alle jongeren die ook spugen op onze manier van leven: GL got your back !

RichardBandler | 14-11-20 | 14:27 | 2

Precies, Yasser. Je bent waarmee je omgaat, dus tuig.

Santoku | 14-11-20 | 14:36

En 10.000 Euro toe.

Dr.Mabuse | 14-11-20 | 14:36

GroenLinks zag de petitie van >120.000 islamisten en Klaver dacht: "Hoogste tijd voor extremisten op onze lijst. Daar zit flink veel stemvee. Hupsakee - we doen hoofddoek en moslimbroederschap - twee vliegen in één klap, jatten we lekker weg van DENK."

Madame Poitiers | 14-11-20 | 14:25 | 2

Dat aantal van 120.000, en groeiende, potentiele stemmen hebben de spindokters van GL doen watertanden...

BadPatNL | 14-11-20 | 14:31

@BadPatNL | 14-11-20 | 14:31: Allicht. Een duidelijk afgebakende groep stemvee in Nederland. 120.000 stemmen die precies aangeven wat ze willen. Islamistisch extremisme.

En daar heeft GroenLinks voldoende kandidaten voor.

Madame Poitiers | 14-11-20 | 14:41

Als de leider publiekelijk zijn steun uitspreekt, is het meestal snel gedaan...

Zwiebelsuppe | 14-11-20 | 14:24

Zoals Jesse z'n mouwen opsyroopt, zou dat mens haar hoofddoek af moeten doen.

Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:24

Ik gun GL graag 0 zetels bij de komende verkiezingen, maar ze hebben nu natuurlijk wel de vrijheid om ergens niet op te reageren.

Iknowall | 14-11-20 | 14:24

Heeft de heer Klaver ooit inhoudelijk gereageerd? Voor zover ik kan zien gaat het voornamelijk over de vorm en de beeldvorming.

ZOMG | 14-11-20 | 14:24

Die Klavert toch. Zou ie al n oranje overalletje hebben gekocht, of blijkt ie achteraf dat ie toch zo'n leuke zwarte ninja-outfit in de kast heeft hangen met zo'n veelzijdig survivalmes?

puszuiger | 14-11-20 | 14:24 | 1

Mocht het er op aan komen dan gok ik op het laatste.

BadPatNL | 14-11-20 | 14:32

Aan die vrome kop van Kauthar zie al dat dit problemen gaat geven in de toekomst. Kauthar leeft in een andere wereld, helaas.

MarkyS | 14-11-20 | 14:24 | 1

Hoe vroom zou jij kijken als ze je bij het besnijden vergeten zijn,en op latere leeftijd om het te verdoezelen je lippen met een Turkse knoop boven op je schedel vastzetten.

dirkdoorsnee | 14-11-20 | 14:37

Zou Klaver haar durven vragen naar haar standpunten t.a.v. abortus, euthanasie, hosmo, lesbo, draagmoederschap, transgenders, en ander links-progressief gedachtengoed?
“Welnee, dingen waarover we het totaal oneens zijn bespreken we niet, tenslotte zijn we elkaars nuttig idioten.”
Stel vieze huichelaars.
Democratiemisbruikers.

Ruimedenker | 14-11-20 | 14:23 | 1

De vraag is simpel: wat is de straf voor het verlaten van de islam?

P-unit | 14-11-20 | 14:35

Alleen gvd de naam al, de verwekker stond zeker met de eethoek van zijn liefelingsgeit in zijn muil bij de burgerlijke stand,toen hij het in de zandbak gebaarde addergebroed een naam moest geven.

dirkdoorsnee | 14-11-20 | 14:23 | 3

Leuke tegel om publiek te maken, ga zo door!

jaimelavie | 14-11-20 | 14:29

"Zij heeft het lef getoond om haar hoofd boven het maaiveld uit te steken."
Die snap ik niet. Lef getoond? Als wie of wat? Als mens, als vrouw, als moslim, als moslima, als Groenlinks-lid, als politica, als kandidaat, of als vice-voorzitter van FEMYSO?
Of iedereen die zich kandidaat stelt heeft dat lef getoond, en dan betekent de uitspraak van Klaver helemaal niks, of ze heeft lef getoond omdat ze zich in een andere positie bevindt dan al die andere kandidaten. Als mens? Nee, alle kandidaten zijn mensen. Als vrouw? Nee, er hebben zich veel meer vrouwen kandidaat gesteld. Als moslim? Nee, er hebben zich meer moslims kandidaat gesteld. Als moslima? Nee, er hebben zich meer moslima's kandidaat gesteld. Als GL-lid? Nee, ook niet.
Waar zit dan in 's hemels naam dat lef? In het feit dat ze als vice-voorzitter van FEMYSO de Tweede Kamer in wil komen? Dat zou hout snijden ja.

Schoorsteenveger | 14-11-20 | 14:23 | 6

Er zijn Franse docenten die dat ook probeerden.

Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:30

Hoofd en maaiveld.... seriously ?????

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:33

"Als moslim? Nee, er hebben zich meer moslims kandidaat gesteld. Als moslima? Nee, er hebben zich meer moslima's kandidaat gesteld."

U heeft al gevraagd naar de status "moslim" maar meent toch nog genderfantasiewoordjes te moeten gebruiken? Zout eens op met dat """moslima""".

OverdaanDerOnderheid | 14-11-20 | 15:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Derhalve is de vraag wat groenlinks nou echt bezield, want Jesse Klaver tiept hier keurig Rutger Groot Wassink over. Als je dan toch al over de bodem van al die holle vaten in dit land schraapt, met de hete adem van denk en bij1 in je kleffe nek.

Voorlopige inschatting: iets meer uitgekookt electoraal effectbejag dan om nou werkelijk je gebrek aan bestuurlijke inhoud te kunnen camoufleren. Die kongsi tussen klimaat en volkshuisvesting: Nederlandje is mogelijk nog veel verrotter dan we op dit moment met zijn allen kunnen bevroeden.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 14:22 | 2

Tja, zet dorpsmongolen zoals Wassink op zo'n positie en het land gaat zienderogen naar de kloten....

Ommezwaai | 14-11-20 | 14:26

@Ommezwaai | 14-11-20 | 14:26: Welnee. Als je ondanks al je senioriteit het tegen Sharon Dijksma moet afleggen als genderneutrale burgemeester van Utrecht, is er best nog wel een beetje hoop voor de rest van ons land. Alle kleine beetjes helpen, tenslotte.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 14:40

GL duikt nu in de slachtofferrol en blijven zich er tot aan de verkiezingen in wentelen. Gaat nog een leuke strijd worden op de extreem-linkse flank, de Moslimbroederschap tegen de PLO-kliek van Jihadbruidje Kaag.
*pinda's en tonic klaarzet*

Graaisnaaiert | 14-11-20 | 14:22

Wel interessant om te zien wat mevrouw GL gaat brengen. Lijkt mij allemaal niet verenigbaar en sustainable (GL term). Zie DENK en PvdA.

Jankvogel | 14-11-20 | 14:21

Ach, de Democraten in de VS komen ook met dit soort weglopen voor de waarheid weg. Veelzeggend is dat de NRC er vandaag geen woord aan wijdt. Duidelijk is dat Klavertje de marokkanen naar zich toe probeert te trekken. En rekenschap afleggen, dat heeft Klaver -wanneer iedereen in dienst van de overheid is, is er ook ecenomische groei- nog nooit gedaan. Daarvoor ontbreekt overigens bij hem de nodige intelligentie ben ik bang.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 14:20 | 1

Helaas heeft ie niet al te beste genen, dus ben ik bang dat er i.v.m. met genoemde intelligentie er bitter weinig van Jesse terecht komt als hij straks grijs en kalend wordt.

Ommezwaai | 14-11-20 | 14:24

Pandjesbaas Lisa Westerveld kwam ook al met de kutsmoes dat het 'haar portefeuille niet was'.

Ad Hominem | 14-11-20 | 14:20 | 5

@jaimelavie | 14-11-20 | 14:23: Het gaat niet om haat tegen mensen die verhuren, maar het feit dat volgens de standpunten de partij dit afkeurt. Mevr. Westerveld wekt zo de schijn dat dit niet voor haar geldt. Het is een principiële kwestie.

ZOMG | 14-11-20 | 14:43

@jaimelavie | 14-11-20 | 14:23:

Totaal geen haat, meer conform 'rules for thee and not for me', of beter bekend als de linkse hypocrisie.

thephysicist | 14-11-20 | 14:53

correctie 'rules for thee but not for me'

thephysicist | 14-11-20 | 14:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Zag een Tweet van Greet over het aan banden leggen van de Islam etc. middels een motie. Nu is dit niets nieuws, maar de PVV was de enige partij die zijn zelf ingediende motie steunde. Zelfs FvD vindt het blijkbaar allemaal wel best zo.
twitter.com/geertwilderspvv/status/13...
.
Voor demense die minder import willen en dan islamitisch volk in het bijzonder, is er dus eigenlijk maar slechts één optie voor de naderende verkiezingen..

Ommezwaai | 14-11-20 | 14:20 | 7

@Ruimedenker | 14-11-20 | 14:56: Ik geloof niet dat Russische mokkels trek hebben in roodhemden, hooguit wat tandeloze omaatjes met heimwee naar de oude Sovjet-tijden.

OverdaanDerOnderheid | 14-11-20 | 15:29

BOSMA

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:34

@Red shirt | 14-11-20 | 14:29: Overdrijven is ook een vak kameraad Red shirtski.

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:36
▼ 4 antwoorden verborgen

Blij toe dat ik niet meer tot de jongeren behoor. Je zal maar GroenLinks at your back hebben.

TheGreatMachine | 14-11-20 | 14:20 | 1

Daar zeg je wat, als je kinderen hebt, is het vrij beangstigend dat een politieke partij de Moslim Broederschap binnen wil loodsen in het politieke bestel. Hopelijk doet de AIVD zijn werk goed, want dit voorspelt weinig goeds.

Bataafje | 14-11-20 | 14:50

Voortdurend hun loyaliteit bewijzen. Huh?

Lorejas | 14-11-20 | 14:19

Yasser is dan ook een moslimbroeder, die niet goed uit z'n woorden komt en zichzelf anders is gaan noemen. Maar dit kan allemaal in Nederland en zeker volgens de koran.

Santoku | 14-11-20 | 14:18 | 2

Man die vent is hartstikke ongelovig.

Diotima | 14-11-20 | 15:01

categorie kansloos om die mevrouw aan het broederschap te willen linken
Gaat ´m weer eens niet worden

jaimelavie | 14-11-20 | 14:18 | 6

@jaimelavie | 14-11-20 | 14:26: FEMYSO is een dochterorganisatie van de "Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE)", die op haar beurt is opgericht door de Moslimbroederschap. Daarnaast zijn er nog steeds (nauwe) banden tussen de Moslimbroederschap en de FIOE en haar dochterorganisaties. Daar is door meerdere partijen ook over geschreven. Waarom is volgens u het dan zo vreemd dat mevrouw direct of indirect gelinkt wordt aan de Moslimbroederschap? Is dat misschien omdat zo n link voor u even niet goed uitkomt?

countus | 14-11-20 | 14:39

@countus | 14-11-20 | 14:39: goede vraag, de laatste zin is dan weer onnodig. J’aime la vie heeft wellicht een voor ons onbekende nuancering van eea. Waarom is dit clubje volgens u ongevaarlijk?

BobDobalina | 14-11-20 | 14:44
▼ 3 antwoorden verborgen

...'Zij heeft het lef getoond om haar hoofd boven het maaiveld uit te steken'... Nououou... Zij is door jullie hoog boven het maaiveld uitgetild, omdat ze een hoofddoekje draagt. Dat is voor GL al genoeg reden zo iemand bij alles en nog wat voor te trekken.

Zenzeo | 14-11-20 | 14:18 | 2

Iemand een maaier gezien?

Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:27

@Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:27: U bedoelt een beledigde moslim ?

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:40

Hitler was bevriend met de oprichter van het moslimbroederschap. Logisch dat links de innige band in stand houdt.

Rest In Privacy | 14-11-20 | 14:17

Waar is Brussel? Alweer onzichtbaar?

In de ene EU-lidstaat een terreurorganisatie, in de andere gesubsidieerd.
In de ene EU-lidstaat een persona non grata, in het andere een leerstoel aan de uni.

Steeds controverse. Nooit 1 lijn. Juist waar Brussel zich kan laten gelden, laten ze het afweten. Covid? Brussel wist het niet. Elk land moest het zelf uitzoeken. Klimaat? In de ene EU-lidstaat leggen ze aardgascentrales aan, in Nederland moeten ze juist dicht.

En ondertussen kukelt de economie de Hades in met al die lockdowns.

Madame Poitiers | 14-11-20 | 14:17 | 2

Ook daarin blinkt Nederland uit... echt een uitblinker; ons gave landje.

Santoku | 14-11-20 | 14:20

De EU is nu druk bezig om een standaard te bepalen wat betreft de lengtes van een elektriciteitsdraad, die zullen per 2025 gestandaardiseerd op 20, 40, en maximaal 60 centimeter, in de winkel liggen. Een maximum lengte van verlengsnoeren bespaart het milieu, minder koper, minder plastic.

Het gelijkschakelen van de in de EU gebruikte voltages staat voor 2060-2090 op de agenda, het is maar dat u het weet!

BadPatNL | 14-11-20 | 14:27

Of ze een goed Kamerlid zou zijn, weet niemand. In allerlei subsidie clubjes zitten is niet hetzelfde als volksvertegenwoordiger zijn.

Nuchternederland | 14-11-20 | 14:16 | 1

Zo bijzonder vind ik dat cv ook niet. Allemaal linkse dram clubjes, waar ze waarschijnlijk is opgeklommen omdat ze een hoofddoek op heeft.

C1O2 | 14-11-20 | 14:17

Zodra je zegt dat een linkse progressieve organisatie een rechtse religieus-conservatieve medewerker binnenhaalt, gaan alle stekels uit. De moslims worden door links als de verworpenen der aarde gezien, conform de marxistische leer. Aangewakkerd door allerlei discriminatieclubs.
De discussie zit muurvast, daarom is de poging van GS ook zo leuk! Zieken, zeuren, zeiken, altijd feest!

GregorVanPallandt | 14-11-20 | 14:14

Jesse Klaver is niet dom, hij kon weten dat dit uit zou komen en maakt nu van deze situatie gebruik om te laten zien wiens stemmen ze willen trekken. De vraag is wat Groenlinks uiteindelijk wil bereiken. Gaat het ze alleen om de stemmen? Of ondersteunen ze ook het gedachtengoed? Ik vind het oprecht zonde dat wanneer er dan eens een "hoofddoek" in de kamer komt, het dan weer direct zo controversieel is. Terwijl er ook zoveel zijn waarbij we niet direct met vraagtekens moeten komen over de intenties.

michael351 | 14-11-20 | 14:13 | 3

De hoofddoek is een van de vlaggen van de fundamentalistische islam.

Lupuslupus | 14-11-20 | 14:16

@Lupuslupus | 14-11-20 | 14:16: In sommige vlaggen van islamitische staten wordt het kromzwaard afgebeeld. Dat laat weinig voor de verbeelding over.

Eigenwijs | 14-11-20 | 15:27

@LupusLupus wat is uw mening mbt het fictieve dorpje Kruisighem?

PusingKepala69 | 14-11-20 | 23:18

... is herhaaldelijk aangevallen door extreemrechtse en andere groeperingen die de organisatie ervan beschuldigen banden te hebben met de Moslimbroederschap. FEMYSO ontkent categorisch deze valse en kwaadwillende beschuldigingen die uitsluitend bedoeld zijn om onze organisatie te ondermijnen. "
Kijk zo kennen we de islam weer. Kritiek die van weldenkende mensen komt heten ineens 'extreem rechts'.
Valse en kwaadwillende bedoelingen... Nee die hebben jullie juist, wij proberen het valse en kwaadwillende juist tegen te gaan.
'Die uitsluitend ten doel hebben onze organsatie te ondermijnen'. Ik heb jullie filmpje gezien, het is islamisatie voor en islamisatie na. Allas is allah, niets is Nederlandse cultuur of duidt op integratie. Ja, daar zitten wij (behalve de vermomde moslim Klaver ) niet op te wachten inderdaad.

Premier Trutte | 14-11-20 | 14:13

Het MB en de harde Gl kern hebben t zelfde doel. En dat is anti kapitalistisch. Daarom is de lokale chapter Amsterdam ook zo in z'n nopjes. Die kunnen weer vol op het extreem rechts en Islamofobie orgel. Terwijl het rechts conservatieve MB helemaal niets met de zogenaamde 'progressieven' heeft.

Shortganger | 14-11-20 | 14:12 | 1

En niet te vergeten de gedeelde haat jegens de US en Israël.

Shortganger | 14-11-20 | 14:13

Jesse Klaver... Als het nog zou mogen een grote vuurpijl in zijn achterste stoppen! Maar het mag helaas niet meer...

Frietpiet | 14-11-20 | 14:12 | 2

Ik zou voor de lawinepijl gaan.

Jos Tiebent | 14-11-20 | 14:26

Mocht dat tot voor kort wel ? Heb ik iets gemist ?

Koning BongoBongo | 14-11-20 | 15:42

Christenen = achterlijk , moslims = hip en progressief.

Schmutz Geilmacher | 14-11-20 | 14:12

Alsof ze hierop gaan reageren.
Mensen die deugen hoeven zich niet te verantwoorden voor extreem rechtse smaad.

Aldus 80% volgens het merendeel vd Nederlanders.
Jammer genoeg is GeenStijl en Twitter slechts de overige 20% (als we dat al redden).

Vreemde tijden.

Rohin | 14-11-20 | 14:11

.. extreemlinks staat altijd aan de rand van de afgrond van alternatief extreem gedachtegoed.
Een iets te grote spagaat - en ze gaan de diepte in. Ontkenningen schreeuwend.

Waarvan acte.

Jan Passant mk2 | 14-11-20 | 14:11

elaas is dit de realiteit voor veel jonge moslims in Nederland. Zij moeten voortdurend hun loyaliteit bewijzen en laten zien waar ze staan.
--
Ja dat klopt, jochie Jesse. Islamieten zijn nl de natuurlijke vijand van democratie. Jesse, zout lekker op met je kinderpartij.

appeltjesgroeneweide | 14-11-20 | 14:11

Kabauthar Boerkalikme is gewoon de zoveelste moslim die islamdingetjes doet voor moslims.
Net als denk en nida.
Dit zijn geen volksvertegenwoordigers, dit zijn louter moslimvertegenwoordigers.
Zij hebben niets met Henk & Ingrid, zij lullen vooral voor Rachid & Fatima.
Wat betreft de moslimbroeders en zusters.
“Wat zit als een eend, loopt als een eend en kwaakt als een eend, kun je gerust een eend noemen”.
Klithaar Boukgelikt is gewoon verbonden met een radicaal islamitisch baardmannenclubje.
De combi met GroenLinks is er om samen lekker Israël en de Joden te haten.

Ruimedenker | 14-11-20 | 14:10

Waarom hier over janken? We kunnen toch allemaal wel inschatten dat er over een 20-30, max 50, jaar een complete coalitie/regering van Moslimiërs in Nëdërländistan aan de macht is? Want dat zijn wel de consequenties van de huidige omvormingspolitiek waarvoor een democratische meerderheid iedere keer kiest bij de verkiezingen van de Tweede Kamer der Staten-Generaal...

BadPatNL | 14-11-20 | 14:10 | 1

Bam. Volgende keer gaan al die zeikerds weer strategisch stemmen en vier jaar zeuren. Jammer joh.

piet7003 | 14-11-20 | 14:12

Het doel van de marxisten en islam is hetzelfde: wereld dominantie. Ze trekken samen op en vechten het later onderling wel uit wanneer het kapitalisme en liberalisme zijn uitgeroeid. Het individu en diens vrij mening 'sind nicht erwunscht'.

roevka | 14-11-20 | 14:10

Wat is hier eigenlijk het probleem?

Red shirt | 14-11-20 | 14:10 | 5

Haha, sommigen hebben hun kop wel diep in het zand gestoken.

Roze_bril_drager | 14-11-20 | 14:35

@Roze_bril_drager | 14-11-20 | 14:35: Met gevolg dat ze een tijdje later helemaal onder het zand liggen. Sahara zand nog wel. Mooie tekst gebeiteld "Hij zag het niet aankomen"

Premier Trutte | 14-11-20 | 15:19

@Premier Trutte | 14-11-20 | 15:19:

Naast die van
"U heeft geen afspraken in de nabije toekomst"

Ernst Oosters8389 | 14-11-20 | 15:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Negeren, weglaten, verbergen en niet benoemen daar drijft dit hele land inmiddels op, met name het overgrote deel van de overheid en de politiek. Transparantie is voorgoed voorbij. En wanneer je er iets van zegt willen ze het liefst een Europees Disinfo lastercampagne van o.a. Geenstijl. Zo lopen de hazen nu in Nederland. In- en intriest. Waarom zijn we daar in beland?

Jan, Leiden | 14-11-20 | 14:10 | 1

Niet alleen dit land.

viejohuevon | 15-11-20 | 07:35

Jesse Klaver; het alter-ego'tje van Yasser Feras.

Santoku | 14-11-20 | 14:09

Ook weer een sterk staaltje negeren bij de NOS.

ventilatiesysteem | 14-11-20 | 14:09 | 4

Zo zijn ze

Snap je!? | 14-11-20 | 14:27

Maar o wee als een rechtse politicus een keertje eet met een persoon van twijfelachtige statuut, dan is het Breaking nieuws.

Roze_bril_drager | 14-11-20 | 14:39
▼ 1 antwoord verborgen

Waar hebben we de AIVD voor als deze figuren zich kunnen nestelen in het hart van onze democratie.

Roze_bril_drager | 14-11-20 | 14:08 | 1

Ook in die gelederen heeft het deugen waarschijnlijk zijn intrede gedaan.

Ommezwaai | 14-11-20 | 14:13

Hahaha. Ja hoor, wij hebben het weer gedaan. Kop boven het maaiveld uitsteken. Ik hebben diep wantrouwen tegen figuren die dat soort cliché taal bezigen. Als je enge ideeën hebt of lid bent van enge clubjes spreken we je daarop aan. Heeft niets met het maaiveld te maken, sukkel.

BobDobalina | 14-11-20 | 14:06

Ik hem nog nooit inhoudelijk horen reageren. Bij politiek gaat het allang niet meer om inhoud. Is niet besteed aan Nederlanders en dat weten politici.

Peter777 | 14-11-20 | 14:06 | 1

Het is een slappe. Holle lege frasen; stom lopen zwammen over zaken die een ander moet doen waar hij zelf lak aan blijkt te hebben... oh maar waar herkennen we dit gedrag? Femke 'de verschrikkelijke' Kaakklem. En dan nog z'n gekopieerde speechteksten van Obama, grapjas. Overbetaalde nietsnut.

Santoku | 14-11-20 | 14:14

Gemiddelde GL stemmer zal dit niet uitmaken

Diederik_Ezel | 14-11-20 | 14:05 | 2

Nee, die zijn horende doof en ziende blind voor de colonne koppensnellers...
Is mooi geweest, onze Tweede K(a)mer begint immers al aardig op een zandbak parlement te gelijken....

Ommezwaai | 14-11-20 | 14:11

Willen inderdaad alleen maar meer.

born2killn00bs | 14-11-20 | 15:39

Ach ja, met die arabische lente stond iedereen te juigen voor de 'gematigde' moslimbroederschap.

mykdelta | 14-11-20 | 14:05 | 2

Ging toch best goed in Egypte? Daar waren ze er namelijk redelijk snel weer van genezen.

ZOMG | 14-11-20 | 14:22

Iedereen?

The7thGuest | 14-11-20 | 14:50

Wat een drukte om niets. De GL stemmer boeit het allemaal geen reedt wat iemand kan, doet, of gedaan heeft. Het gaat om de emotie en als je goede vibes krijgt van iemand dan moet je daar gewoon op stemmen.
En reken maar dat het gemiddelde GL meisje (m/v) goede vibes krijgt van dat hoofddoekje.

jemagookniksmeer | 14-11-20 | 14:04

Ik zag allen maar een hoofddoek. Maar goed dat gezegd hebbende is de reactie of eigenlijk geen reactie van Jesse K zeer verontrustend. GL gaat samenwerken met de politieke islam en dat komt straks in het hart van onze democratie.

Eddy67 | 14-11-20 | 14:04 | 1

Misschien een fusie met de broeders van denk en nida...

bqbq | 14-11-20 | 14:07

Blijven wrijven in deze vlek. Heerlijk!

cheops | 14-11-20 | 14:03

Waarom zou GroenLinks reageren? Alsof er een antwoord bestaat dat tot tevredenheid stemt. Dovemansoren.

beldewouten | 14-11-20 | 14:02 | 2

Daar heb je een punt, er is maar 1 passende reactie.
En die is : deze dame van de kieslijst te halen.

Snap je!? | 14-11-20 | 14:22

@Snap je!? | 14-11-20 | 14:22: Er heeft weer iemand een orgasme gehad. Er is weer aandacht aan hem besteed. Zonde.

Normpje | 14-11-20 | 15:06

groenlinks is meer van het vingertje wijzen naar anderen,
de hand in eigen boezem steken is in het utopie van Messias Klaver,
not done, daarom is deze partij ook nooit geschikt om aan de macht te komen
Nederland zit niet op een Pol Pot te wachten.

TijdelijkOptimist | 14-11-20 | 14:01 | 2

Ditte.

Santoku | 14-11-20 | 14:10

De """hoogopgeleide""" randstedelijke huppelkutjes en bakfietsmoekes die op Yasser stemmen hebben alleen nog nooit van Pol Pot gehoord. Weet u wat pas een utopie is? Verwachten dat linkse juffen onze jeugd aanleren om de gevaarlijke aspecten van het linkse gedachtengoed te herkennen.

OverdaanDerOnderheid | 14-11-20 | 15:25

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl