Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nous Sommes @EmmanuelMacron

Kleine kutframboos we hebben je rug. Over de EU hebben we het later wel weer.

Bovenstaand gewoon in het Arabisch voor de hele Arabische wereld op Al-Jazeera, met open vizier en blote wapens, zoals we dat in Nederland zeggen. Dat moet je maar durven en Macron durft het. En omdat hij als Franse president het Franse grondrecht te beledigen verdedigt staan de meest barbaarse horden hem al weer bijna een week naar het leven. En we moeten het even hebben over profeet-cartoons. Want waarom is het nou eigenlijk zo'n groot probleem in de islamitische wereld? 

Wijlen dr. Hans Jansen duidde het in een van zijn 84 columns op GS (we kunnen de specifieke even niet vinden sorry) als een soort gelaagde narcistische krenking. Als de profeet, de meest perfecte en onfeilbare mens ooit al beschimpt en gekleineerd kan worden, wat zegt dit dan wel niet over de waarde van zijn luttele sterfelijke volgelingen? Die vaststelling maakt de drang naar krenkingreductie zó groot dat zelfs onthoofdingen legitiem zijn. [Update, Machiel de Graaf heeft de betreffende column gevonden].

En even zodat we allemaal helder hebben waar Macron en zijn Fransen tegen strijden: die onthoofdingen zagen er zo [NSFW] en zo [NSFW] uit. Dat zijn geen abstracte discussies, dat zijn Europeanen afgeslacht als fucking dieren, en dat om een cartoon.

Maar goed, we kunnen er wel over blijven praten. Gezien alle hallucinante waanzin na de breek heeft dat natuurlijk allang geen zin meer. En nu, Manny?

N O T - O N - F R E N C H - S O I L

Social

Het is toch niet te doen die lui

Bangladesh, het poor man's Pakistan

Social
Social
Social
Social
Social
Social
Social
Social

Onze strijder

Social

Hey, Damrak. Wie heeft dit geplaatst?

Social

Reaguursels

Inloggen

Emmanuel Macron: "Maar we moeten erover praten".

Dat zinnetje had ie beter weg kunnen laten.
Want de tijd van praten is voorbij.
Die tijd heeft al veel te lang geduurd, en bovendien heeft die tijd nu zo langzamerhand wel bewezen dat praten niet werkt.

Sterker nog: na elke terreurdaad in de naam van Allah, komt de moslimse gemeenschap niet met deemoedigheid, spijt of zelfs maar een beetje gepaste schaamte voor de zoveelste beestachtigheid in naam van hun profeet, nee, ze komen juist met nóg meer eisen om ons te laten buigen voor hun voor-middeleeuwse ongurigheid. Ze komen juist met nóg meer gekrijs en mepperij met hun zweetschoenen, en nóg meer hysterische beschuldigingen dat het allemaal ónze schuld is en dat wíj de smerige fascisten zijn met onze zwijnenkoppen.

Klaar hiermee!

Er valt met moslims (zonder uitzondering) niet redelijk te praten over hun geloof. Je kunt van verkalkte zoutzuilen geen roomboter maken, wat je ook probeert.

De enige moslim met wie redelijk valt te praten over de islam is de ex-moslim. Want die is kennelijk tot een volwassen inzicht gekomen (en moet dat trouwens bekopen met uitsluiting en doodsbedreigingen).

Naar mijn overtuiging is de tijd van praten voorbij.
Het is tijd om de volgelingen van deze tirannieke religie, die onze westerse samenlevingen en alles waar die voor staan in een alarmerend tempo bezig is aan te vreten, te tonen dat we hun waanzin, hun haat en hun religieuze bullshit niet langer pikken.

Ons antwoord op deze terreur en deze morele rotting moet zijn:

- Sluiting van alle moskeeën die uitblinken in radicalisme;
- Uitzetting van alle illegaal in het westen verblijvende moslims;
- Uitzetting van alle moslims die bekend zijn bij de veiligheidsdiensten vanwege conspiratief of anderszins ondermijnend gedrag;
- Verbod op alle gebedsdiensten waarbij een andere taal wordt gebruikt dan die van het gastland;
- Een verbod op ritueel slachten;
- Een volledige 'lockdown' op immigratie;
- Terugdraaien van de inwilliging van alle moslimse eisen wat betreft halal-vreten op scholen, instellingen en in bedrijven;
- Opheffing van alle islamitische gebedsruimtes in scholen, hogescholen, universiteiten, instellingen en bedrijven;
- Een verbod op het al dan niet elektrisch versterkte gejank vanuit minaretten waarmee moslims worden opgeroepen tot gebed;
- Een streng gehandhaafd verbod op het dragen in de openbare ruimte - dus ook op straat - van de islamitische symbolen van vrouwen-onderdrukking zoals hijabs, boerka's, niqaabs, chadors of hoe die ont-menselijkende verstoplappen ook mogen heten.

En zo is er nog een heel scala aan gedwongen maatregelen te bedenken om de zo langzamerhand onaanvaardbare opdringerigheid en het gedram van de islam te beteugelen.
Kortom: maak het leven in vrije, tolerante, democratische, open westerse samenlevingen zo onaantrekkelijk mogelijk voor de vijanden van de vrijheid en de intoleranten.
Leg de islamitische vrijheids-beperkers zo verregaand mogelijk aan banden. Zodat het leven als belijdende moslim hier zódanig onaantrekkelijk wordt dat ze vrijwillig hun koffers gaan pakken en naar een plek vertrekken waar ze hun collectieve waanzin op elkaar kunnen botvieren.

Geen vrijheid voor de vijanden van de vrijheid.
Geen tolerantie voor de intoleranten.

Bij een van die filmpjes uit de hierboven geplaatste tombola van islamitische waanzin, staat:
"Islamist radical mob attacks Hindu minority houses in Comilla of Chittagong".

Alsof het hier gaat om een min of meer af te bakenen groepje "radicale islamisten".
Welnu.
Er bestáán geen "radicale islamisten"
Er bestaan slechts islamieten. Moslims.
Die met zijn allen een intrinsiek radicale, primitieve, infantiele religie aanhangen die de wereld - en niet in de laatste plaats hun eigen wereld - niets dan achterlijkheid, stilstand, ellende en bloedvergieten heeft gebracht.

Het begrip 'islamisme' is een door politiek correcte westerlingen bedachte term in een poging om de inherente stompzinnigheid, het primitivisme, de intolerantie en de barbarij van de islam apart te zetten en net te doen alsof deze morele bagger "de meerderheid" van de moslims niet valt aan te rekenen.

"Islamisme" bestaat niet. Er bestaat - helaas - slechts de islam.

Elke vreedzame, ontwikkelde en beschaafde samenleving zou deze gecultiveerde vorm van massa-hysterie en primitieve waanzin moeten uitbannen.
Als die vreedzame, ontwikkelde en beschaafde samenlevingen dit alles bedervende en ondermijnende verschijnsel toch proberen te integreren maken ze zichzelf volstrekt ongeloofwaardig en plegen ze verraad aan zichzelf en elkaar.

Peter Emile | 02-11-20 | 21:55 | 1

Ik poste dit reaguursel eerder al onder een ander comment, maar wellicht heb jij eroverheen gelezen.
---------------------------------
Jij gaat helemaal niet "niks meer pikken". Als ze toch wel doorgaan, wat ga jij doen dan? Precies, helemaal niks. Zij wel. Als zij hun eisen niet krijgen zagen ze je hoofd eraf en paraderen ermee door de straten, staan erbij te juichen. Daarom doe jij geen T-shirt aan met een afbeelding van de profeet erop, je bent al bang.

Naarmate het aandeel moslims groeit, naarmate ze meer macht krijgen, zullen hun eisen ook steeds verder gaan. Dan eisen zij dat je geen kerst meer viert, geen saucijzenbroodje meer eet, en jij gaat dat allemaal netjes doen. Want tja, sinds de corona was kerst toch al niet meer zo... en die broodjes zijn nu je wat ouder wordt ook niet meer zo gezond... vertel je dan maar tegen jezelf.
Grote mond, maar Nederland is gewoon wereld kampioen wegkijken. Voor de verkiezingen gebeurt er iets waar Rutte even een sier mee kan slaan, en dan gaan de omvolking gewoon verder. DENK wordt groter, NIDA komt erbij. Ze luisteren braaf naar Erdogan en krijgen veel kinderen die wij subsidiëren. Jij niet, jij vraagt je af waar ze later gaan wonen.

Weet je nog in maart, met de corona, dat lesje wiskunde over exponentiële groei dat iedereen ineens kreeg? Het leek eerst wel oké maar ineens... En na het indammen, toen was het weer op het niveau van het begin, toen opende we weer een beetje en ging het eerst weer langzaam, maar nu weer ineens...
We geven al dagelijks in terwijl het nu nog langzaam gaat, maar zo meteen ineens... en ook dan ga jij helemaal niks eisen. En de moreel verheven personen die het allemaal hebben georganiseerd, en toegelaten? Die verhuizen wel.

Sorry, ik bedoel. Ja inderdaad, wij zullen nooit ingeven!

C10H12N2O | 02-11-20 | 22:08

Als zwarte vrouw ga ik of FvD of PVV stemmen. De VVD is echt veel te slap. Waarschijnlijk nu vlak voor de verkiezingen wat "krachtige" taal. Ik wil gewoon door Amsterdam kunnen lopen, mag dat alsjeblieft?

nancystjago | 02-11-20 | 20:49

We gaan een vrolijke tijd tegemoet met deze krankzinnige idioten om ons heen én de vijfde colonne binnen onze grenzen die niet kan wachten om ons af te slachten. Kwestie van tijd voor er een massale burgeroorlog uitbreekt.

Drs. Paco P. | 02-11-20 | 19:57

Zet die atoombommen eens in zeg ik. Helpen we wel Parijs, Nice en Marseille opnieuw op te bouwen. En Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. En,,

Wassila | 02-11-20 | 19:52 | 1

U weet duidelijk niet wat u zegt en dreigt indirect maar wat.

Sw.Dwaallicht | 02-11-20 | 19:57

De huidige deal is simpel: ‘wij stoppen met moorden als jullie stoppen met grapjes maken’. De inzet is ongebreidelde woede waarna meer at random moorden. De gijzel betreft de Westerse (gefeminiseerde) lafheid om in te grijpen bij het niet accepteren van de deal. Tevens is er geen enkele garantie dat het moorden stopt bij acceptatie van de deal. Er is dus 'geen deal' mogelijk.

Sw.Dwaallicht | 02-11-20 | 19:51

Nou, de wereldwijde agenda komt wel versneld naar boven uit de wereld van Islam: veroveren van Parijs, Rome en Europa.... en dan helpen wij ook nog eens met open grenzen?

Jan, Leiden | 02-11-20 | 19:20

Als je Mark Rutte zo in de koekenpan legt als die moslimblob met Macron deed dan heb je meteen een ant-aanbakpan.

lekgoot | 02-11-20 | 19:15 | 1

LOL!!

Peter Emile | 02-11-20 | 22:03

koopt voor de zekerheid wat aandelen *Rheinmetall AG*

newray | 02-11-20 | 19:07 | 1

Wapens, Energie, Voedsel en Water. Meest stabiele investeringen, altijd. Daarnaar is altijd vraag.

Sans Comique | 02-11-20 | 20:14

Ik had niet gedacht dit ooit nog te zeggen, maar HUP Macron!!! Eindelijk staat een Europees leider eens op tegen de groeiende terreur van de islam.

Verontrustende spandoeken van moslims die roepen dat Europa spoedig veroverd zal zijn door de islam. Ik denk dat te veel van die religieuzen dat echt vinden. Dat mogen we dan weer niet zo vinden van Sargentini en haar mede Sargentiniers.

Nuuk | 02-11-20 | 18:54

Rutte stelt zich weer verkiesbaar nou succes allemaal.

kuus | 02-11-20 | 18:54 | 1

Rutte poldert ze helemaal de moeder.

Sans Comique | 02-11-20 | 20:16

Een van de dingen die je weinig hoort is waarom er onthoofd wordt; dit is namelijk de ultieme verdoemenis volgens de religie van de vrede. Als je hoofd er af is, is opstanding uit de doden of zelfs de mogelijkheid om in hun hemel te komen weg. Het is dus de beroving van het leven in het nu EN in het hiernamaals. Geeft aan hoe ze "ons" dus als honden beschouwen

Coolcnor | 02-11-20 | 18:38 | 4

Bij moslims schijnt enkel een houten spies door het hart hetzelfde effect te bewerkstelligen.

lekgoot | 02-11-20 | 19:18

bron?

C10H12N2O | 02-11-20 | 21:14
▼ 1 antwoord verborgen

Prima dat hij die zaken aanpakt.

Emmanuel Macron blijft echter een gevaarlijke niksnut, wat hij in Frankrijk doet onder het mom van corona, en wat de Fransen via de EU willen regelen zijn allemaal kwaadaardige dingen.

DerUnterMensch | 02-11-20 | 18:36

Tot 1996 testte Frankrijk nucleaire wapens op het eiland Moruroa. Van mij mogen ze met ingang van nu weer opnieuw nucleaire wapens gaan testen, maar dan wel op een andere plek. Ik hoef niet uit te leggen op welke plekken dat nu allemaal zou kunnen.

H.J.W. | 02-11-20 | 18:36 | 2

Nu is Moruroa Frans grondgebied, maakt daar testen toch net iets eenvoudiger.

Magna Carta | 02-11-20 | 22:05

Als ze dat testen zouden doen op de locaties die ik voor ogen heb, dan hoeven we voorlopig niet meer naar de glasbak; want dit gebeurt er met woestijnzand na een thermonucleaire explosie:
cdn.hswstatic.com/gif/trinitite.jpg

Peter Emile | 02-11-20 | 22:19

Conclusie na het vluchtig bekijken van wat filmpjes: wat zijn het toch ook kinderlijke achterlijken hé

reagierder | 02-11-20 | 18:36

Wir schaffen das .
Of hoe een zinnetje een heel continent naar de kloten helpt .

likmegaties | 02-11-20 | 18:18

.. maar goed. Als misleide onderdanen van de socialistische heilstaat EUSSR moeten wij de werkelijkheid onder ogen nemen:

De EU is het nieuwe stormfront van de fundamentalistische islam.

Zelfs in poepgatlanden als Iran en Saoedi Arabië is de kans groter op het doorbreken van de Verlichting binnen de islam, dan hier.
De meest achterlijke landen leveren ons hun ergste fundamentalisten en criminelen. "Wij" bouwen AZC's voor ze. Geven ze gratis Mieles. Een levenslang inkomen. Reusachtige moskeeën. Subsidie voor antiwesterse bezigheden.
De AZC-crowd vraagt om meer. meer. Meer AZC's voor de opvang van verwarde mannen.
Allemaal geleid door oplichters als Rutte, Merkel, Macron. De laatste wordt nu toegejuicht vanwege wat lege woorden. Volgend jaar stemmen wij weer, nu al benieuwd wat voor toneelstukje Mark gaat opvoeren om alweer gekozen te worden.

Dus beste_Boze Profeet: u bent welkom welkom in ons land. Hier is het voorgedrukte aangifteformulier tegen de enige oppositie.

Jan Passant mk2 | 02-11-20 | 18:10

Moslims, die moslims voor wie dit belangrijk genoeg is om in actie te komen dan, voelen zich niet beledigd. Ze voelen zich uitgedaagd. De cartoons zijn een excuus om onderwerping te eisen. Zeer primitief. Het zelfde zie je bij BLM en ook bij KOZP.
Iedere 'provocatie' wordt aangegrepen om enorm op te blazen en dan hoog van de toren te blazen. Blaaskaken.

Sans Comique | 02-11-20 | 18:07

... dus... een staatshoofd bedreigen.... vlaggen verbranden... massa bijeenkomsten tégen de gehele bevolking van een land, inclusief boycots.... dreiging tegen andere religie en cultuur... dreigen van overname van hoofdsteden... En dan nóg is er links uitschot dat met drogen ogen kan beweren dat we niet in oorlog zijn met dit gajes en dat dit een integreerbare cultuur is... onvoorstelbaar, hoeveel méér onschuldige slachtoffers moeten er vallen vooraleer eindelijk de doos van Pandora eens gesloten gaat worden?!

Gladiator Fap | 02-11-20 | 18:00 | 1

Ach nog een paar onthoofdingen misschien... maar misschien ook niet

davidhasseltoff | 02-11-20 | 18:43

Strakke tekst. Nu alleen nog even strakke daden....

Valse_nootjes | 02-11-20 | 17:42 | 1

"Als de profeet, de meest perfecte en onfeilbare mens ooit ..."

De profeet was een moordenaar en een pedofiel die een meisje van negen verkrachtte.

Hoe fucked up ben je als je zo'n idioot als perfect en onfeilbaar beschouwt?

James Lastig | 02-11-20 | 17:26

Wie een rode waas voor de ogen krijgt van een cartoon, kan per definitie nooit gematigd zijn en heeft niets te zoeken in een westerse samenleving. Zo simpel is het.

Schulzie | 02-11-20 | 16:56 | 2

Punt. En geen "ja maar".

Ride_On | 02-11-20 | 17:24

Ik krijg een rode waas van Toppers in Concert, maar dat leg ik aan het einde van de dag ook naast me neer.

Zendavesta | 02-11-20 | 21:20

Als ik het goed begrepen heb, gaat Frankrijk de Grijze Wolven in de ban doen. Er worden concreet stappen gezet dus.
15 november is er geloof ik EU vergadering waar deze thema's ook op de agenda staan.
Dit is nou echt iets dat EU-breed aangepakt moet worden.

Ben benieuwd. D'66 (en VVD) zitten met de partij van Macron in dezelfde EP fractie. Eens kijken wat dat op gaat leveren.

Bataafje | 02-11-20 | 16:53 | 4

Klinkt als het voorbereidingen treffen voor iets groters, Eerst alvast de guerrilla uitschakelen.

nsfl | 02-11-20 | 18:02

@JanVergoor | 02-11-20 | 17:22: de pest is dat Rutte dan hier ook weer stoer kan gaan liggen doen en weer 50 zetels pakt.

hustler01 | 02-11-20 | 18:03

@hustler01 | 02-11-20 | 18:03: als Rutte de Grijze Wolven gaat verbieden en daar actief op gehandhaafd wordt plus radicale islam effectief gaat bestrijden, verdient hij zeker minstens 50 zetels. Dan komen er tegenkrachten los die echt een lange adem en heel wat kracht gaan vergen. Petje af voor degene die dat effectief gaat bestrijden.

Bataafje | 02-11-20 | 18:21
▼ 1 antwoord verborgen

Van het weekend meegedaan met "Nederland in gesprek" van de Volkskrant. Gesprekpartners gekoppeld op basis van verschil in mening betreffende een tiental actuele issues. Natuurlijk was mijn partner linksig.. doch best wel bij de pinken.
Maar man oh man, wat een naïviteit als het gaat om de Mohamedaanse Invasiërs.

Wassila | 02-11-20 | 16:53

Wat een domme tweet om te sturen. Het doet de aanname dat moslims voor rede vatbaar zijn. Maar dat zijn religieuzen per definitie niet. De koran is hun waarheid. Er is geen dialoog, want er is geen erkenning dat iets anders gelijk kan hebben. Ergo, er is ook geen discussie of iets om over te praten. Een argument dat waterdicht is, wordt slechts gezien als een test van hun god, om te testen of ze hun geloof wel behouden.

C10H12N2O | 02-11-20 | 16:50
-weggejorist-
OverdaanDerOnderheid | 02-11-20 | 16:40
-weggejorist-
Inrupt | 02-11-20 | 16:39

Welkoooommmmm allemaal in ons land lalalaala

Rest In Privacy | 02-11-20 | 16:34
-weggejorist-
drollewupper | 02-11-20 | 16:32

Heel goed om dat ook in het Arabisch erbij te zetten.

Voor je het weet gaat er weer een fundamentalist mee vandoor en maakt een eigen vertaling en kan weer gaan ophitsen en bubbeltjes maken..

Zou ook in het Turks kunnen trouwens.

Alleen had hij niet moeten zeggen dat hij de belediging van de profeet steunt, maar de vrijheid van het publiceren ervan. Dat is net even wat anders. En dat zet hopelijk wat mensen aan het denken over wat zij horen uit eigen bubble-kring.

Waarschijnlijk zal dit ook leiden tot het dichtzetten van sociale media, maar het het zal ook genoeg anderen wel bereiken.

kloopindeslootjijook | 02-11-20 | 16:21

Zo genoeg van dat geloof en van die lui.

Bigi Bana Boy | 02-11-20 | 16:20

Totaal betekenisloos die woorden van Macron want in de praktijk laat hij miljoenen moslims Frankrijk binnenkomen en hij stimuleerde de komst van immigranten uit Afrika door Italie te garanderen dat Frankrijk ze op zou nemen.
Als je wil dat er minder problemen komen met moslims dan zal je gewoon minder moslims in je land moeten hebben...
Ze hebben de poorten wagenwijd opengezet voor de vijand.

drollewupper | 02-11-20 | 16:20 | 1

Het veroordelen van alle individuen uit een groep om de daden verricht door delen van die groep gaat compleet in tegen de liberale principes die Macron juist verdedigd.

Ik zeg verder niet dat je puur logisch bekeken geen gelijk hebt, meer dat het een onwenselijk standpunt is. Het echte probleem zijn niet de meerderheid van de moslims in Europa, het echte probleem is de wegkijkcultuur van angst die al jarenlang de westerse democratiën gedomineert. Nu staat er eindelijk een mainstream leider op die wel het probleem benoemd en dan is het weer niet genoeg want de enige oplossing is alle moslims weg uit het continent.

Zendavesta | 02-11-20 | 16:46

Ik vind 't eigk wel frappant hoe macron wordt afgebeeld met een varkensneus en oren, portretten in de fik worden gezet, beeldjes van hem worden onthoofd...
Het is bijna alsof ze snappen hoe satire werkt!

't Is alleen jammer dat 't eenrichtingsverkeer is, of hebben westerlingen nu een vrijbrief om willekeurige moslims te onthoofden?

ReyNemaattori | 02-11-20 | 16:18 | 1

Lekker boos zijn op een doelwit.
Over de vrijheid van meningsuiting en publicatie geen woord natuurlijk bij die lieden.

kloopindeslootjijook | 02-11-20 | 16:22

Al die eenlingen verpesten het weer voor de rest van de moslims met hun geweldadig gebhlèr in hun filmpjes... en al die eenling imam weer voor de rest van de imams. Gelukkig dat de imams in ons land zich open en duidelijk uitspreken tegen deze barbaarse eenlingen. En is voor 70% van onze ""jongeren"" van niet-westerse (wel-noordafrikaanse) afkomst het (achterlijke) geloof niet belangrijker dan de westerse normen en waarden.

GWBA | 02-11-20 | 16:11

Bangladesh...
Oh ja, dat is waar ook daar zijn in 1971 3 miljoen hindu's door het Pakistaanse leger en de moslim milities uitgeroeid.
Tussen de 200.000 en 400.000 Hindu vrouwen structureel verkracht.
Zo verbreid je de Islam pas goed.
en.wikipedia.org/wiki/1971_Bangladesh...
De Pakistaanse militaire commandant wilde iedere dag een rapport over het aantal gedoodde Hindu's.
De lekkere moslim buren van de Hindus waren zo vriendelijk om de huizen van de Hindu's met een Gele H te merken zodat de soldaten niet zo hoefden te zoeken.
Doet mij aan de lekkere moslimburen van de Jezidiz denken.
Die hadden er ook een handje van hun buren aan te geven bij het IS-tuig.
Dat zullen wel die moslim buren geweest zijn 'die zelf geen geweld pleegden'.

Roadblock | 02-11-20 | 16:07

Keek FF naar de nsfw plaatjes, blijkbaar helpen mondmaskers niet tegen islam.

H0lland | 02-11-20 | 15:55

Iemand nog vragen ten aanzien van de 'tolerantie' en 'vreedzaamheid' van de islam? Nee? Goed, laten we nu dan ook eens spijkers met koppen gaan slaan:

- Álle door schimmig geld gefinancierde moskeeën dicht en met de grond gelijk maken. En kom a.u.b. niet aanzetten met de vrijheid van religie. Het mag nu toch genoegzaam bekend zijn dat deze 'gebedshuizen' de facto kazernes zijn vanuit waar de terreur over onze hoofden wordt uitgestort. Als je de stroom wil indammen begin je maar beter met de kraan dicht te draaien.

- Alles dat hier bij herhaling heeft laten zien niet alleen niet mee te willen doen, maar hier het liefst vandaag nog het Kalifaat ingevoerd zien worden pèr direct een postzegel op den k0ndT en met kerende post terug naar zand van herkomst.

- Hetzelfde geldt voor geïmporteerde haatbaarden.

- Er wordt per direct geen versterkte Azaan meer toegelaten.

- De Orks en Nazgûl die vrijwilig naar ISIS gingen komen niet terug en degenen die al terug kwamen mogen een enkeltje Al-Hol.

Et cetera, enzovoorts.

Sjefke7807 | 02-11-20 | 15:49 | 2

Vrijheid van religie ook uit het wetboek valt prima onder vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vereniging. Geen uitzondering voor de religieus beperkte!

P-unit | 02-11-20 | 15:55

Eens met de voorgestelde maatregelen. Het dubbele paspoort, daar zouden we eigenlijk ook vanaf moeten.

Tashtego | 02-11-20 | 16:12

Ik wil veel meer massa protesten van moslims, meer meer meer! Zoveel veel mogelijk dicht bij elkaar en nee niet afhaken vanwege een kuchje of koorts allahs wil enzo!

Barkruk2 | 02-11-20 | 15:46

Mja, Macron roept nu wel alsof hij voor de westerse samenleving is, maar meneer is en blijft een gevaarlijke EUrofiel en een globalist. Die zijn allemaal groot voorstander van omvolken en tegen de westerse cultuur.
Dingen roepen en toneelstukjes opvoeren voor de polls, dat zorgt ervoor dat er altijd kabinetten Rutte's zijn met oplopende cijfers achter de naam..

Jan Passant mk2 | 02-11-20 | 15:45 | 1

Als de hele EU zo n standpunt zou innemen hoor je mij ook minder klagen

Barkruk2 | 02-11-20 | 15:48

honden
varkens
schoenen
Blijkbaar voor moslims de ultieme belediging, westerlingen trekken hun schouders erover op.
Omdat honden en varkens behoorlijk knuffelbaar zijn, en schoenen ook vaak een fetish kunnen zijn, of een luxe artikel.

King of the Oneliner | 02-11-20 | 15:43 | 3

Of al het vlees behalve dat van varkens verbannen uit Nederland. Gaat niets boven een lekker varkenshaasje met pepersaus...

koningboco | 02-11-20 | 16:36

Varkens en honden zijn dan ook slimme beesten, ze zullen jaloers zijn denk ik?

brie-de-penis | 02-11-20 | 19:05

C'est arrivé près de chez vous … zie ook de filmaffiche. Nú geen fictie meer uit 1993, maar in uw alledaagse leven. Santé!

HeelStijl | 02-11-20 | 15:41

Ik ben zo klaar met dat simpele Islam volk. Te dom om te schijten en ze laten zich keer op keer voor het karretje spannen van geloofsidioten. Ga vooral door met het sarren van de Fransen. Als er een volk is dat schijt heeft aan wat anderen over ze denken dan zijn het de Fransen wel. Hup Frankrijk.

omwenteling | 02-11-20 | 15:39

Ik stem op de partij van Geert Wilders. Doe het ook voor het te laat is.

Koonkluk Huis | 02-11-20 | 15:39

Ik word hier erg verdrietig van. Hopelijk blijft het alleen bij mij in plaats van straks heel Europa.......................................

Eminent | 02-11-20 | 15:38

Nou, als het ondertussen nog steeds niet duidelijk is waarom we de ongebreidelde immigratie daadwerkelijk een halt toe moeten roepen, dan is het misschien maar beter dat we met z'n allen ten onder gaan. Bedoel maar, hoeveel voorbeelden van absolute stupiditeit moeten ze in Brussel nu werkelijk hebben voordat ze de grenzen eindelijk is dichtsmijten.

Anyway, is allemaal wel weer een leuke opsteker voor Marine LePen en onze eigen grote blonde roerganger Greet.

Tollebol | 02-11-20 | 15:37 | 1

Idd,maar minister spine-less zal het sterk afwijzen ,vragen om verbinding en geschokt zijn,kortom,er verandert niets met deze mensen aan de macht

Coolcalmcollected | 02-11-20 | 15:51

De meerderheid ..... dat zegt niets.
De meerderheid van de Duitsers was tegen een oorlog, toch vielen er miljoenen slachtoffers. Boven de 5% moslims en het land wordt ontwricht; zie het percentage in verschillende landen en de gevolgen ....

sallandstrots | 02-11-20 | 15:29

De islam is een afsplitsing van de Bijbel en ontstaan in het huidige Iran.

De afsplitsing gebeurde in ca. 825 NC, dus zo'n 200 jaar na de dood van Mohammed, die in 825 nog niet geboren was en die bewijsbaar ook nooit geboren is.

De afsplitsing van de islam kwam door de vraag: Wie is de vader van Jezus, was dat God of was dat Josef. Volgens de Byzantijnen was dat God en volgens de Iraniërs was dat Jozef.

De Iraniërs vluchtte naar Mekka en zij bouwden een Aramees verhalenboek wat door Abu Bakr en zijn dochter Aysa in ca. 625 NC als Arabisch sprookjesboek is samengesteld.

De naam Jezus komt in de Koran 144 x voor en die van Mohammed, pas sinds 1035 in de huidige Koran Versie van Bhoukari, maar 4 x.

ZegMaarJansen | 02-11-20 | 15:24 | 1

Hans?

hoejeheette | 02-11-20 | 18:50

Die beelden van de reacties op de (moedige) verklaring van Macron.

De massale Neanderthaler Pavlov-reacties, de ronduit lachwekkende kleuterhysterie, de (bijna) onvoorstelbare antieke, achterlijke en primitieve debiliteit van dat soort wezens.

Je zou toch als elk redelijk en weldenkend mens over een rode knop moeten kunnen beschikken.

En dan met 1 moeiteloze druk en een heerlijke zucht van opluchting deze wereld kunnen verlossen van dit soort nutteloos en ranzig laag soort leven.

Ik zou het doen.

Meteen.

Dr.Mabuse | 02-11-20 | 15:04 | 2

@Dr. Mabuse: die knop heeft Trump. Die rode knop in het koffertje dat altijd iemand achter Trump aan draagt.
Maar is dat dan de enige mogelijkheid om ons te redden van de barbarij van de Profeet?
Ik had echt gehoopt dat er zestien jaar na de moord op Theo van Gogh enig verstand was gegroeid bij de baardapen. Enige rationaliteit was ingedaald, ook bij de in Europa verblijvende Muselmannen.
Het tegendeel lijkt het geval. Ik zie juist steeds meer hoofddoekjes. Steeds meer aanslagen. We zien vernielingen in christelijke kerken. Steeds meer onverdraagzaamheid bij de volgelingen van Mahomet.
Ik ben erg pessimistisch ...

theo-is-dood | 02-11-20 | 15:31

@theo-is-dood | 02-11-20 | 15:31: De rationaliteit zal niet indalen. Naast agressiviteit speelt namelijk nog een dna-probleem bij de moslims: een veelal zeer laag IQ. Mag niet benoemd worden van de pc maar is feitelijk reden nummer 1 van de nimmer aflatende ellende uit die hoek.

Wayfaring stranger | 02-11-20 | 16:00

'1.
Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
2.
De wet stelt regels omtrent radio en televisie. Er is geen voorafgaand toezicht op de inhoud van een radio- of televisieuitzending.
3.
Voor het openbaren van gedachten of gevoelens door andere dan in de voorgaande leden genoemde middelen heeft niemand voorafgaand verlof nodig wegens de inhoud daarvan, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet. De wet kan het geven van vertoningen toegankelijk voor personen jonger dan zestien jaar regelen ter bescherming van de goede zeden.
4.
De voorgaande leden zijn niet van toepassing op het maken van handelsreclame.'

Maar waarom zou je moedwillig een groep, welke groep dan ook, willen beledigen. Waar slaat dat op? En lees ook artikel 1 even goed: er staat geen PUNT MAAR EEN KOMMA, en dan 'behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet'.

Nuff said.

ChipsNootjesBier | 02-11-20 | 15:02 | 5

Hallo Nuff,
Toch even wat dieper in de materie.
Ik voel me gekwetst en beledigd in mijn waardigheid als mens wanneer een ideologie, uit naam van een denkbeeldige entiteit: genitaliën verminkt van jongens en meisjes, medemensen die liefde ontvangen van hetzelfde geslacht van flats duwt, goedkeurt dat een man zijn huwelijk met een negenjarig meisje consumeert, iemand die de ideologie niet aanhangt mag vermoorden als een varken, de vrouw als minderwaardig en bezit ziet.
Maar waarom zou je moedwillig een groep, welke groep dan ook, willen vermoorden, vernederen, misbruiken, kwetsen, beledigen en bezitten. Waar slaat dat op?

Met die denkbeeldige entiteit in de propaganda beschermt Art 6 die ideologie en daarmee wordt 'behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet' geen gelijk speelveld. Onschuldigen vallen onverdedigbaar door die misdaden tegen de menselijkheid ten offer aan deze Grondwettelijke rechtvaardiging.
Ter overdenking.

r@face | 02-11-20 | 16:39

Juist dat 'zeggen wat je wilt' staat duidelijk in de Wet na de komma: je houdt altijd je eigen verantwoordelijkheid. Waarom, waarom, waarom toch is dat beledigen zo belangrijk?

ChipsNootjesBier | 02-11-20 | 17:02

@ChipsNootjesBier | 02-11-20 | 17:02: zonder beledigen geen verlichting. En die komma in artikel 1 = limitatief. Verder heb ik gewoond en gewerkt in moslimlanden. Mijn conclusie: alle ontwikkelingshulp aan dat soort landen stopzetten.

nancystjago | 02-11-20 | 20:40
▼ 2 antwoorden verborgen

De logica is weer briljant: moslim onthooft drie onschuldigen in een kerk, dus wil de imam van de blauwe moskee het beledigen van een profeet strafbaar stellen. Tja.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 15:01 | 1

@Feitenpliesie | 02-11-20 | 15:01 |
"(...), dus wil de imam van de blauwe moskee het beledigen van een profeet strafbaar stellen."

Dat noemt men nu "creeping Sharia". Stukje voor stukje, beetje bij beetje worden hier de Sharia wetten steeds verder uitgerold. Totdat we op een kwade dag wakker worden in een islamitische kalifaat. Niet waar zegt u? Kijkt u dan maar eens naar wat we al toestaan op dat gebied:

- Gescheiden man/ vrouw ingangen (flagrante en dírecte schending van Artikel 1 van de Grondwet).

- Halal voer dat op de meest beest-onterende manier is verkregen.

- Halal zwemmen (opnieuw schending Artikel 1 van de Grondwet)

- Bepaalde zaken die nu niet meer vrijelijk getoond of besproken kunnen worden uit angst voor de toorn van de islam.

- Het versterkte geblèr van Azaan over straat.

- Aparte madrassas alwaar de haat in jonge kinderhoofdjes wordt gegoten.

- Andere uitzonderingsposities die hier op geen enkele manier voet aan de grond zouden moeten krijgen.

En dit is nog maar het begin van een lange, lange lijst.

Sjefke7807 | 02-11-20 | 15:31

Tis toch niet te gleuven met die Macron. Die zit me daar een toertje te bouwen om het FN een onsje lichter te maken. Hij trekt een smoelwerk alsof hij het allemaal voor het eerst hoort en ziet.
Maar laten we wel wezen; het gaat niet aan onze leiders dit hele bord couscous in de maag te splitsen. Wijzelf hebben ze daar neer gezet en we vonden het allang best, zolang de tweede vakantie maar niet in gevaar kwam. Gekleurde onderwatervissen kijken in Egypte. Mooi man!

fokkewoelf | 02-11-20 | 15:00

Geschiedenisles: de reden dat mensen en dieren niet afgebeeld mogen worden in o.a. de islam staat in de bijbel. Toen Mozes van de berg af kwam gewandeld met zijn stenen tafelen, hadden zijn onderdanen tijdens zijn afwezigheid een gouden beeld gemaakt dat ze aan het aanbidden waren. Mozes werd extreem religieus kwaad en verbood direct alle afgoderij. De islam heeft, na het christendom, ook die oude bijbel gekaapt om hun gelovigen te kunnen onderdrukken en zij houden deze (bijna) prehistorische waarden in stand.

Voor de rest: ze kunnen het weer niet laten om hun ware gezicht te tonen. Voor religieuzen onder ons kan er geen twijfel bestaan dat het duivelsaanbidders zijn. Hopelijk gaat nu bij meer mensen de ogen open nu de club van verwarde mannen haar ware gedaante weer eens laat zien.

gekwetst | 02-11-20 | 14:56

Wel weer een hope lone wolves in die filmpjes

Snap je!? | 02-11-20 | 14:55 | 2

een hoop...

Snap je!? | 02-11-20 | 14:56

@Snap je!? | 02-11-20 | 14:56: Hopi klootzakken op z'n surinaams.

uisge baugh | 02-11-20 | 15:09

o.a. President Macron hoeft helemaal NIETS uit te leggen over de standaard gebruiken hier in W-Europa, laat diegene welke de boel hier moedwillig komen verstieren maar eens tekst en uitleg geven (doen ze niet). Het gaat trouwens niet om een spotprent, het gaat om de eeuwenoude en beproefde methode om middels langdurig zuigen en treiteren een machtsverschuiving ten nadelen v.h. gastland en het volk te bewerkstelligen (vermeende overtreding middels angst voor terreur). Deze moord en haat doctrine moet per direct onderzocht worden en getoetst op de Mensenrechten protocollen in Geneve. Daar zijn ze immers voor: ‘dit nooit meer’. Overigens, wie heeft dit alles gefaciliteerd en dus allemaal goed gevonden? Dus ook aansprakelijk stellen bij elk bloed-offer in W-Europa.

Sw.Dwaallicht | 02-11-20 | 14:53

Nah, het werd tijd dat er eens in stevige taal stelling wordt genomen tegen de islam. Maar toch vertrouw ik het niet. Het blijft een politicus en die liegen. Altijd.

postmodernismisdead | 02-11-20 | 14:51 | 1

Er zit altijd wel een voordeeltje aan ja...

DeAapUitDeMouw | 02-11-20 | 15:25

Waarom hebben Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije hier toch geen last van? Oh ja...

Sinterbikske | 02-11-20 | 14:49 | 3

Polen is te ver en te koud, Hongarije heeft geen economie en zit aan de grond, Tsjechie is een corona hotspot en Slowakije neemt nog dagelijks mensen op.

van Oeffelen | 02-11-20 | 15:09

@van Oeffelen | 02-11-20 | 15:09: Frankrijk gaat economisch nou ook niet al te best, is ook een corona hotspot dus wat is je punt?

DeAapUitDeMouw | 02-11-20 | 15:27

@DeAapUitDeMouw | 02-11-20 | 15:27:
Half Afrika spreekt al Frans. Dan is Frankrijk gewoon makkelijk. Plus al je voormalig dorpsgenoten zitten daar ook al.

JanVergoor | 02-11-20 | 17:27

Nog maals pleit ik er voor de horden rotzooitrappers als losse individuen te beschouwen èn te behandelen. De groep als pressiemiddel moet verleden tijd zijn. (Geen moslim mag iets alleen doen binnn het geloof, want de hele groep is zijn/haar familie. In die zin zijn er juist geen eenlingen, maar laat je niet afleiden.)
Ieder figuur dat daar die hindoehuizen staat te vernietigen moet er persoonlijk de prijs voor betalen. Alleen dat individu voor wat hij gedaan heeft.
Dat gaat een enorme klus worden, maar de islam is een concept. Niemand is de islam. Je kunt je niet achter een hoop woorden verschuilen.
Waarom dat beter is?
Mocht die gevreesde oorlog er komen: weten we precies wie wie is. Anders heeft straks niemand het weer gedaan, en komt de VN de getraumatiseerde achterblijvers weer vertellen dat "je verder moet". "Vergeet straffen, we kunnen ze niet duiden die daders."
Dat moet voorkomen worden.
En voor iedereen die islamkritiek een aanval op de democratie noemt: oh ja? Zijn wij bij Geenstijl ook zo eng? Artikelen zo van: Het roze leger beukte weer mocrohuizen verrot!!! (Wat deden we weer gek.)
Nee, hè?
Laat vallen, dat naïefje spelen.
Net als die kerel die zijn papegaai los liet vliegen en nu kwijt is. De verbazing altijd wanneer de wereld weer eens laat zien hoe het echt gaat. Schei uit.

zeurmachine | 02-11-20 | 14:49 | 1

weet je, ik heb een Syrische werknemer die zich op een super manier waar maakt. Die jongen zie je gewoon iedere x inkrimpen als er weer eens zo'n dwaas een aanslag gepleegd heeft. Zijn vader is 1 x de moskee in gegaan in NL en heeft daarna gelijk al zijn kinderen verboden naar de moskee te gaan omdat ze hier nog dwazere taal uitslaan dan in Syrie ten tijde van IS

azubneritan | 02-11-20 | 14:44 | 2

Dat is wat er zo triest aan is. De mensen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten worden door hun eigen leiders dom en klein gehouden. Ze zien daar de vorstenhuizen van Saoedi-Arabië, Quatar en Oman die schijten op gouden pleepotten. En zelf kunnen ze niks verdienen en moeten verplicht met hun nichtje trouwen.
Hoe komt het toch dat in die landen er geen revolutie uitbreekt als de Franse revolutie? Maar in plaats van Liberté, Egalité, Fraternité draait de geschiedenis in die landen juist de duistere regressieve kant op. Meer geloofsdwang en -dwaasheid, meer onderdrukking en ellende.

theo-is-dood | 02-11-20 | 16:01

Herkenbaar......

Gebrek aan vergelijkings materiaal en een Imam opgeleid om de religie

Rest In Privacy | 02-11-20 | 16:28

Trouwens: vlaggen verbranden. Wie heb je daarmee, dan? Dat je naar de winkel gaat, geld neertelt voor een vlag en die dan in de fik steekt. Kost jezelf geld en de ander haalt zijn schouders op. Stelletje primitieven.

Knufter | 02-11-20 | 14:42

Ongewapende burgers aanvallen klinkt allemaal erg heldhaftig. Zullen we nu een potje moderne oorlogsvoering doen? Westen vs Islam? Ready to Rumble?

chosenignorance | 02-11-20 | 14:41

Ik roep al tijden dat er maar één oplossing is: een gecoördineerde actie in Europa om des nachts 50 miljoen spotprenten aan te plakken. Muren, lantarenpalen, deuren. En niemand heeft het gedaan. Want we willen natuurlijk wel ons hoofd behouden.

Knufter | 02-11-20 | 14:41 | 2

Modern warfare. Maar u heeft een goed idee hier, Knufter.

zwenkwieltje | 02-11-20 | 15:40

@zwenkwieltje | 02-11-20 | 15:40: Straks in maart in alle bushokjes de poster van Samuel Paty. Wie kan daar nou op tegen zijn? Hing er nu werkelijk al zo’n poster in Amsterdam?

theo-is-dood | 02-11-20 | 16:05

Het kantelen is begonnen, helaas erg laat, maar het is zó nodig! Het zal wel eerst even slechter worden in de wereld voordat het weer beter wordt.

hatsaflats! | 02-11-20 | 14:41

Vanmorgen bij WNL:
Wilders verklaart dat volgens onderzoek 70% van de jonge moslims in Frankrijk, Belgie en Nederland de Sharia belangrijker vindt dan de wetten van het land waarin zij leven.
Wat zegt huppeltrutje van WNL, die hem om de zin in de rede valt:
"Ja, maar meneer Wilders, dat is dus 30% die dat niet vindt".
En dat noemt zich een rechtse omroep.

Roadblock | 02-11-20 | 14:40 | 2

dat is het natuurlijk ook niet. Het is een VVD omroep,ooit geïnitieerd door de Telegraaf.

hertogvanzottegem | 02-11-20 | 14:46

Ik heb het ook gezien, dat trutje bleef hem in de reden vallen... maar Geert bleef rustig en beantwoordde alle vragen als een kundig politicus

Karel Kruizenruiker | 02-11-20 | 15:11

Er wordt door vele mosselmannetje al jaren geroepen dat ze het ons in het westen zo moeilijk mogelijk gaan maken. Dreigen met oorlog en onderdrukking daarop volgend. Wanneer gaat hier, bij de verantwoordelijken, nou eens een lampje branden. Roepen dat het incidenten zijn is voorbij. Neem het nou eens serieus.

Gomezlopez | 02-11-20 | 14:39

zo snel als een deuger excuses kan verzinnen voor wandaden van domme moslims, zo snel zorgen 10.000 andere moslims dat dat excuus linea recta weer de afvalemmer in kan. damn, die gasten hebben echt geen vijanden nodig om zich vast te naaien in hun eigen gekte!

azubneritan | 02-11-20 | 14:36

Wat ik wel opvallend vind is dat het woord islamisten nog steeds gebruikt wordt. Die "islamisten" hebben echt geen eigen koran of hadith hoor en hun waarden zijn gewoon die van de islam, het zijn gewoon moslims, volledig onderdeel van de islam.

Blauwpetje | 02-11-20 | 14:35

Ik zie alleen maar een bekend patroon, wat al eeuwen oud is.
Bij een bepaald percentage moslims aanslagen op Joden, godsdiensthuizen en instellingen die het vrije woord verkondigen.
Bij repercussies van de wettige regering:
Geweld, boycott en bedreigingen van moslimslanden.
De volgende fasen zijn ook bekend:
Islamitische enclaves, waaruit aanslagen en overvallen door moordende bendes bewapend door moslimlanden gepleegd worden.
Onderdrukking van andersdenkenden.
Hoe denkt u dat de streek rond Constantinopel moslim geworden is?
Door massale moslimimmigratie uit Anatolie.
Uiteindelijk trokken de Christelijke bewoners weg of bekeerden zich.

Roadblock | 02-11-20 | 14:35 | 2

Precies. Europa wordt een groot Sbrenica.

postmodernismisdead | 02-11-20 | 14:57

elke keer hetzelfde trucje of het nu in centraal Afrika, Tsjetsjenie, voormalig Joegoslavië of west Europa is. Eerst is het een minderheid en bij bij een bepaalde hoeveelheid begint aanspraak maken op het mogen bouwen van moskeeën en scholen en worden langzamerhand wijken, stadsdelen bezet en begint het systematisch wegpesten van alles wat niet moslim is. Daarna komen de aanslagen en dat alles gaat altijd gepaard met de bekende slachtofferrol. En we blijven er maar in trappen.

lagelander | 02-11-20 | 15:19

Staat die Palestijnse volidioot nu gewoon een oorlogsverklaring te brullen? Ik zou nu graag van de EU zien dat per direct alle financiele en materiale steun aan de Palestijnen per direct stopgezet word. En al die andere godvergeten Islamatische zandbakken van vergif. Waarom uberhaupt steun geven aan volkeren die je als minderwaardig beschouwen.

clockandhammergame | 02-11-20 | 14:34 | 1

Laten we beginnen met de bijdrage van Nederland.
Kaag geeft met gulle hand aan instellingen, die aanslagplegers op de Nederlandse loonlijst hebben staan.

Roadblock | 02-11-20 | 15:59

'Not on French soil' is een mooie slogan. Denk je dat een van die lafbekken in Den Haag hier een Nederlandse twist aan durft te geven? Naast Wilders bedoel ik.

Remigratie remigratie remigratie. Blijf het herhalen totdat het werkelijkheid wordt. We gaan ze wegbrengen.

Nederland80 | 02-11-20 | 14:33 | 2

Met een bus die het wel blijft doen!

Knitty | 02-11-20 | 14:37

Motorclubs en voetbalhooligans zijn eigenlijk best wel aardige gasten, Vergleken met.

Dubbelepunthoofd | 02-11-20 | 14:28 | 3

@Dubbelepunthoofd | 02-11-20 | 14:28 |
Van de door u genoemde partijen heeft de doorsnee burger over het algemeen weinig tot geen last. Hóe anders is dat met de islam. Die wordt je overal en altijd opzichtig in het gezicht gedrukt, of we willen of niet. Rechten (vrouwen- en homorechten etc.) waar hier hard en lang voor gevochten is eroderen waar we bij staan. Hèt symbool van de patriarchy en vrouwenonderdrukking de Burka wordt hier als 'progressief' en 'bevrijdend' op een voetstuk rond geparadeerd door de gehele Linkse Goegemeente. Als het niet zo afstotelijk en kwaadaardig was zou je je erom bescheuren.

Sjefke7807 | 02-11-20 | 15:02

@Dubbelepunthoofd | 02-11-20 | 15:04|
Dat weet ik wel zeker.

Sjefke7807 | 02-11-20 | 15:33

De laatste stuiptrekkingen van het oude Europa. Luctor et abortus: ik worstel en drijf af.

Naadblaffer | 02-11-20 | 14:28

Wat ik zie zijn een hoop éénlingen die het voor de rest verpesten.

Waakvlam | 02-11-20 | 14:26 | 1

De rest die het voor de eenling verpest.

Professor Superhirn | 02-11-20 | 14:45

Deze clash zien zo veel mensen al jaren aankomen, alleen de zweverige gutmenschen die hiervoor gewaarschuwd zijn kunnen nu verbaasd zijn, of bog erger draaien zich nogmaals om met de pootjes in de lucht.

Uiteindelijk, 1 voor 1 zie je nu dat het ook voor veel gutmenschen te veel wordt en zie je zelfs op Joop enkelen van hen wakker worden.... woke, maar dan de andere kant op.

DikkeDirk | 02-11-20 | 14:25

Je vraagt je toch af waarom die lui allemaal niet 'hoeven' te werken?

Teeweetwee | 02-11-20 | 14:21 | 1

Sociale zekerheid + drugshandel + roofwinsten.
Kansenparels trekken zowel legaal als illegaal het systeem leeg.

Nederland80 | 02-11-20 | 14:32

Terreur werkt nou eenmaal, daarom gaat het door tot er oorlog is.

De meeste mensen -doch met name de 'leiders'- in het vrije westen schijten al 20 jaar in de broek voor moslims. Dus escaleren de islamitische landen er heden lekker op los, met hun vlaggetjes en varkensneusjes à la photoshop 1998.

Edoch, nous sommes geen Macron. Wij zijn Nederlanders, verdomme.
En dit is de herdenkingsdag van Theo van Gogh. Opdat wij nooit vergeten.
2-11-2004. Toen dat achterlijke Twitter nog niet eens bestond.

Mensdier | 02-11-20 | 14:19

Kan ik de autoplay van die achterlijke mongool in dat dumpert filmpje ook ergens uitzetten, schrik me elke keer de muzzelman als ik op F5 druk.

In elk geval, ben geen fan van die fransoos, maar dit doet 'ie dan wel weer aardig.

PolarWolf | 02-11-20 | 14:19 | 1

Ik schrok me ook de tering, had mijn volume op 100% staan.

clockandhammergame | 02-11-20 | 14:23

Houllebecq pubiceerde zijn dystopie Soumission op de dag dat de redactie van Charlie Hebdo werd afgeslacht.

En zijn voorspelling komt angstwekkend dichtbij, de zogenaamde "stoere praat" van Jupiter ten spijt.

Glasgow Argus | 02-11-20 | 14:19 | 2

jongens, realiseer je dat we compleet in oorlog zijn met de ondermensen van de islam. wanneer worden onze zg. leiders wakker en komen ze in actie.

jan den hollander | 02-11-20 | 14:34

We zeggen hier regelmatig dat 1984 een waarschuwing was, geen handleiding. Dat geldt mutatis mutandis ook voor Houellebecq.

GregorVanPallandt | 02-11-20 | 14:46

Macron is de man van de globalisten en de banken. Vandaar dat er wat kantelt en andere globalisten meegaan in de kritiek van Macron. Dit is hun man, een vooraanstaande man in hun kringen.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:17

Als één verenigd Europa tegen de islam terreur. Letsgo!

TheManiac | 02-11-20 | 14:14 | 2

Onder welke steen lig jij? Als één verenigd Europa voor de terreur van de islam is de realiteit.

C10H12N2O | 02-11-20 | 14:22

Ja, Met Frans Timmermans aan het hoofd.

Waakvlam | 02-11-20 | 14:28

Heb 'm zelf ook nog maar ff door de translator gehaald en krijg dit, wat wel een beetje afwijkt van wat ik hierboven lees:

"Ze schreven mij toe dat ik "de tekenfilms steun die de profeet beledigen. Ik steun de mogelijkheid om vrij te schrijven, denken en tekenen in mijn land, het is een recht en het zijn onze vrijheden. Ik besef dat dit schokkend kan zijn en respecteer dat, maar we moeten erover praten."

G. Temmes | 02-11-20 | 14:14 | 2

Inderdaad. Lijkt al minder op de oorlogstaal die gesuggereerd wordt..

Guillermo | 02-11-20 | 14:15

google denkt dat cartoons=tekenfilms. In dit geval cartoons=spotprenten, maar goed.

King of the Oneliner | 02-11-20 | 14:18

En nu 'walk the walk', Macron! Liberté, Egalité, Repatriez.
Voor de obligate en totaal betekenisloze persmomentjes hebben we Rutte al.
Over zijn eigen bijdrage aan het land zei Rutte ooit: "Weet U hoe een vacuüm ruikt?"

The_Master_Bear | 02-11-20 | 14:13

Paar jaar te laat maar ach.
En die foto's van die booslims, ze sporen me echt een partij niet.

Muissolini | 02-11-20 | 14:13

Wij zijn toch zo goed in trollen en cynische humor?
Dan zou je als autochtone Nederlander allemaal (eventjes) moslim moeten worden, met alles wat erbij hoort, dus een plek opeisen in de moskee (hallo, waarom niet?), super kritisch zijn op vrouwen (dus Turkse vrouwen zonder hoofddoek etc.), en nog strikter in de leer zijn dan henzelf, totdat ze helemaal gek ervan worden.
Dan nog eventjes heel schijnheilig op staatsbezoek gaan naar een islamitisch land, zoals bijv. Egypte etc., iedereen de moeder trollen, en daarna massaal de maskers laten vallen (wie is de molslim).
Zodat je de eikeltjes mooi in hun djellaba zet.
Want humor hebben ze duidelijk NIET uitgevonden.
Monty Python begrijpen ze totaal niet.

King of the Oneliner | 02-11-20 | 14:13

Even over de abri van Samuel Paty, vlak voor het centraal van 020.... ben benieuwd hoelang het daar ongeschonden blijft. Zodra onze vredelievende lichtende voorbeelden die abri in het vizier krijgen, zullen ze toch wel eens gaan nadenken over vrijheid van meningsuiting........ en slopen ze die abri zoals te doen gebruikelijk.
Wat een stuitend volk is het toch !

Karel Kruizenruiker | 02-11-20 | 14:12 | 3

Inderdaad. Die haalt morgenvroeg niet.

Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:13

Dan krijg je van de deuglnkschnsbclub te horen dat het maar een enkeling is die grijpt naar dit soort acties. En natuurlijk geweigerd bij de club, en geen stageplek, wat heeeeeeel veel frustratie en wanhoop meebrengt, zeker als Mo en Achmed zo graag mee willen draaien in deze samenleving.

Muissolini | 02-11-20 | 14:18

De rug recht en pal staan voor je superieure cultuur (dat benoemen is niet racistisch, maar evident). Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen!

Lood om oud ijzer | 02-11-20 | 14:11

Aan het smoelwerk van reporter te zien “ je smoesje is goed maar je verhaaltje deugt niet” je kop gaat eraf...... echt.
Aan de burgers van Europa, raak bekent met de buren en wapen je en help elkaar.
Is niet van gaat het gebeuren maar wanneer.....

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:10 | 1

Een rare pannenkoek die interviewer.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:22

De geïmporteerde parallelle islamitische samenleving met koloniale onderwerping aspiraties in West Europa begint zijn uiterste houdbaarheidsdatum te naderen.

De Briemusketier | 02-11-20 | 14:10

Ach, hoe harder je schreeuwt, hoe harder de aarde gaat trillen. Doe je niks aan. Heeft met decibellen te maken.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:10

GL en PvdA mensen worden steeds extremer anti moslim. Ik geef regelmatig tegengas met argumenten als 'kleurrijk' en 'divers'. Maar dat snappen ze niet. Een gevaarlijke ontwikkeling omdat links over een superieure moraal beschikt en dus nooit fascistisch kan zijn of worden....

logicavanhetgevoel | 02-11-20 | 14:09 | 3

Maar pas op! Ik heb het hier al vaak gepost, als die linksen een afkeer krijgen van mossels hebben die laatsten een serieus probleem. Dan hebben ze een tegenstander die minstens zo fanatiek is als ze zelf zijn.

Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:12

Laat ze zelf massaal maar prooi worden van de multiculturelensamenleving, hun vrouw of dochters enz. Of persoonlijk tegen het kromzwaard lopen.... ik bedoel, dat ontkennen en wegkijken verdiend niet meer dan een persoonlijke confrontatie... kijken of ze dan nog steeds zo politiek correct en de kop in het zand steken. Kijk, Femke Halsema is ook zo’n moreel superieur schepsel, die denkt ook boven het maaiveld te staan en de ander de les te kunnen lezen en alles en iedereen te framen en in hokjes te plaatsen... totdat ze haar eigen kroost op een overwegend zwarte school had gedaan, als experiment, tenslotte dacht ze dit wel te kunnen managen en haar kids hier wel mee overweg kon... helaas bleek de realiteit volledig anders en ervaarde Femke exact hetgeen wat miljoenen Nederlanders ervaren.... volkomen onbegrip en haat jegens onze manier van leven... Femke haalde haar kroost van die school en koos voor een stadse roomblanke school. Moraal van het verhaal is wel dat je dus al die deugende politici en bestuurders dus zelf de negatieve effecten van de mulicul gemeenschap moet laten ervaren...

Hollandse_blauwe | 02-11-20 | 14:20

@Hollandse_blauwe | 02-11-20 | 14:20: Het kromzwaard wens ik niemand toe. Als je tolerant bent voor intolerantie, dan ben je intolerant. Dus nu heb je intolerant links tegenover intolerante import. Mensen die dit aan zagen komen hebben inmiddels leren schikken. Links zal ook moeten leren schikken en leren omgaan met andere culturen als ze niet op vakantie zijn.

logicavanhetgevoel | 02-11-20 | 15:45

Ik heb het bange vermoeden dat we te laat zijn....
Enkel oost-europese landen hebben op tijd op de rem getrapt.

netto heeft de import uit afrika ons alleen maar ellende gebracht en dat zal alleen nog maar verergeren

fubarmf | 02-11-20 | 14:08 | 1

We zijn heel snel een achterlijk 3e wereld land aan het worden, omdat we de achterlijke 3e wereld massaal importeren.

The_Master_Bear | 02-11-20 | 14:19

je ziet aan de dem,onstraties dat de meeste de geboden van de islam zelf niet kennen. je mag namelijk niet alleen mohamed niet afbeeld, mensen in het algemeen niet

miko | 02-11-20 | 14:08 | 3

Het is achterlijk volk. Laatst liep nog zo'n 'imam' te verkondigen dat Nasa geen foto's van de achterkant van de maan mocht maken wat daar woont allah...

Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:10

In de moskee wordt ook zelden verteld, dat mohammet (piss be upon him) meisjes van 9 neukte.

The_Master_Bear | 02-11-20 | 14:20

@Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:10: ik dacht altijd dat die Allah in het afvoerputje van de varkens slachterij zat...

Hollandse_blauwe | 02-11-20 | 14:23

We zijn in staat in oorlog met een achterlijke religie, alleen de mafkezen in de politiek op het pluche denken er met een kopje thee op te lossen. En proberen alles te downplayen. Tot het te laat is, en nederland wordt veroverd door de baarmoeder.

DanBilzerian | 02-11-20 | 14:08

Rutte zou komen met een 'gesprek die hij had met een verdrietige moslima', dat die kartoens haar zo pijn deden.

HogeNood | 02-11-20 | 14:06

Bij aanvraag asiel: In een kamer behangen met spotprenten het gesprek aangaan, vragen over moeder stellen en spekknabbels aanbieden. Zo zeef je de rotte appels er wel uit

Olleke | 02-11-20 | 14:06 | 2

Of, nog eenvoudiger, niemand meer binnenlaten. We zijn met genoeg!

Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:08

@Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:08:
We zijn met veel te veel, vol is vol gaat niet meer op, we stromen over.

spamzuiger | 02-11-20 | 14:13

De wereld op z'n kop!! Gaan ze synagogen en joodse scholen in Nizza op de vrijdag sluiten in verband met de terroristische aanslagen van de afgelopen week in Frankrijk. In plaats van het direct sluiten van moskeeën, wordt de joodse gemeenschap hiermee getroffen. Wat een zwakte in Europa.

antonconstandse | 02-11-20 | 14:05 | 1

Nizza is Nice

antonconstandse | 02-11-20 | 17:54

Kijk, dat doet die pik dan toch maar. Misschien dat die Gele Hesjes nu eens inzien dat er weinig mis blijkt met deze makroon. En inderdaad, als staatshoofden van islamitische huize weigeren ook maar een woord te wijden aan de barbaarse onthoofdingen maar wel janken over de profeet is het tijd om als staatshoofd van een vrije natie een lijn te trekken.

Beste_Landgenoten | 02-11-20 | 14:05 | 1

Iets met kalf en put dempen. Het zijn partijen van de kleur van Macron die al deze shit überhaupt hebben mogelijk gemaakt. Ja, nu de hoofden wel vaak over zijn Franse straatje rollen wordt hij eindelijk wakker. Tijd om z'n straatje schoon te vegen. Maar dat is inmiddels wel rijkelijk laat en gaat niet zonder enorm veel bloedvergieten. Als wij sterven zijn we dood. Als zij sterven krijgen ze zogenaamd 72 maagden. Daar sterven ze graag voor.

DanskeRob | 02-11-20 | 14:14

Hashtagtrapernietin. Die kleine psycho steelt hiermee verkiezingsvaarwater van Le Pen EN leidt de aandacht af van zijn desastreuze faalhazerij EN stuurt aan op nog meer chaos ende verdeling dan er al is daar. Op zich knap, ware het niet dat het tevens intens kwaadaardig is.

o)+ | 02-11-20 | 14:04 | 4

Dan is jupiter er wel heel vroeg bij. De volgende presidentsverkiezingen zijn pas over 2 jaar. Wanneer deze door Corona niet worden uitgesteld, dat is.

Glasgow Argus | 02-11-20 | 14:16

Inderdaad. Dit hebben wij destijds ook gezien met Rutte die even stoer ging doen tegen de Turken net voor de verkiezingen. Een half jaar later maakten we drie miljard over.

HetGewoneNormaal | 02-11-20 | 14:20

@Glasgow Argus | 02-11-20 | 14:16:
Klopt, maar de geschiedenis leert dat Fransen niet zoals wij braaf de verkiezingen afwachten. Vandaar dit Machiavelli'tje van president Sokpop.

o)+ | 02-11-20 | 15:06
▼ 1 antwoord verborgen

Wat bezielt toch de politieke elites van Europa om een ons zo vijandige cult binnen te halen en het te accepteren dat die idioot in Berlijn nog in 2015 -na alles wat we al hadden gezien van islam hier - ongestraft lieten roepen 'kom maar' wat zij schaft het wel. Zij wel maar de schapen die ze geacht wordt te hoeden,niet.
Terwijl Macron zulke vurige en terechte betogen houdt, geen woord over het EU open grenzen beleid,laat Rutte per jaar bijna 100.000 risico's toe en loopt vrij rond ipv als politieke crimineel in de gevangenis te zitten kantklossen, er zijn zoveel ongerijmdheden Emmanuel. Zijn jouw grenzen nu wel bewaakt,hoe zit het met steun van Frankrijk aan ngo's die in de MZ de mensenhandel en islamimport dragen? How about remigratie? Ergens houd ik bij dit soort toespraken die vragen en slagen om de arm,ik vertrouw vertegenwoordigers van deze politieke elite helemaal niet meer... Maar hij neemt een risico nu en dat is meer dan je van de lafaards als Rutte en Merkel + de huidige Italiaanse regering kunt zeggen.

hertogvanzottegem | 02-11-20 | 14:04

Die foto's op NSFW 1 en 2 zou toch aanleiding genoeg zijn, om alle moslims een enkeltje Mekka aan te bieden.

Karel Kruizenruiker | 02-11-20 | 14:03 | 3

Ik durf er niet op te klikken. Ik neem aan dat het gruwelijk is om te zien, dus hoef ik het niet te zien.
Ik kijk letterlijk weg, niet figuurlijk, want ik zie wel degelijk het probleem!

Timide_Aso | 02-11-20 | 14:08

@Timide_Aso | 02-11-20 | 14:08|
Ergens snap ik u wel. Ik heb dergelijke foto's van eerdere aanslagen onder ogen gekregen en je krijgt het nooit meer van je netvlies geboend. Eigenlijk zouden ze die foto's iedere avond voor het journaal integraal moeten uitzenden. Misschien dat de rest van slapende Goegemeente de oogjes ook eens open gaat doen t.a.v. hetgeen dat ze hier kirrend hebben binnen gehaald.

Sjefke7807 | 02-11-20 | 15:11

@Sjefke7807 | 02-11-20 | 15:11: Of de beelden van andersdenkenden die ISIS in een kooi onder water laten zakken. Full HD. Zuks dus...

koningboco | 02-11-20 | 16:53

Nou ken ik een aardig woordje Frans (en Duits, en Engels), maar soms wordt het mij ook wat teveel. Kan GS niet gewoon wat posts vertalen? Jullie vinden het blijkbaar belangrijk om dit te delen. Maar als sommigen het licht uit doen bij een buitenlandse taal, dan sla je jullie doel (ondersteuning) toch een beetje voorbij toch?

LuNaTeeQ | 02-11-20 | 14:03

Realiseerde niemand Dat de absolute meerderheid van de moslims in Europa helemaal geen westerse samenleving wilt? Dat de absolute meerderheid van de moslims in Europa de sharia boven onze wetten en vrijheden zet en hun geloof d.m.v geweld zou verdedigen uit naam van de profeet? Dat de absolute meerderheid onze normen en waarden veracht? En dat de absolute meerderheid ondanks de veiligheid, hier geboren zijn, welvaart hebben genoten en politiek correct onderwijs gewoon vrijwillig kiest voor de radicale islam? Het is werkelijke schattig en naïef om ook maar 1 seconde te denken dat wij westerlingen dit proces en geloof zouden kunnen aansturen of in de toom kunnen houden. Het westen heeft de vrije hand gegeven aan dit geloof en daarmee een enorm zorgwekkend aantal fundamentalisten/salafisten gefaciliteerd.

Hollandse_blauwe | 02-11-20 | 14:02 | 2

Maar als dat zo duidelijk is, waarom laat het EUpartijkartel dit dan gebeuren? Als ze het blanke ras dan echt zo dood willen, waar moeten al die Illuminati dan wel heen? Met zijn allen op Dubai?

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:08

Aanslagen; het is een kleine groep die het doet..... maar de rest keurt het goed!!!

Leduc | 02-11-20 | 14:17

Er kantelt iets?!

Amsterdamsko | 02-11-20 | 14:01 | 2

Je bekken tijdens het paardrijden ?

Carlos_I | 02-11-20 | 14:07

Tja, alleen Frankrijk en Duitsland zijn groot genoeg om bestaande regelgeving te wijzigen.
Hopen dat macroontje nog wat verder in het nauw gedreven gaat worden zodat er ook iets concreets kan gebeuren. Wauwelen kunnen we allemaal goed.

Petrus Poortwachter | 02-11-20 | 14:01

Vroeger droegen Arabieren en zo schoenen met gekrulde neuzen, daar rolden ze hun tenen in zodat ze niet op hun tenen getrapt werden.

Mr_Natural | 02-11-20 | 14:01 | 2

Haha, groots!

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:10

Hahaha!

HetGewoneNormaal | 02-11-20 | 14:20

Macron is geen haar beter dan Mark “onacceptabel” Rutte, want je kunt in theorie wel iets vinden, maar als er in de praktijk verder niets verandert, dan wordt het dus feitelijk gewoon gedoogd.

JackStick | 02-11-20 | 14:00 | 1

Ja je hebt er niet zo veel aan. We zitten vast in vervelende herhalingen van aanslagen, afkeuren en dan weer een paar jaar beetje rustiger. En elke 10 jaar is weer 5% meer moslim, totdat ze een meerderheid hebben en dan is het te laat.

Middensteun | 02-11-20 | 14:17

Net alsof hier ooit nog iets terug gaat veranderen.

Stukje bij beetje krijgen ze West-Europa aangereikt.

schedewindje | 02-11-20 | 14:00

Er zou een wet moeten komen tegen het vertonen van spotprenten van Macron. Begrijpen die mensen dan niet hoe kwetsend dat is?

Koonkluk Huis | 02-11-20 | 13:58

Macron zal heus wel oprecht geschokt zijn over wat er gebeurd is. Maar komt hem ook goed uit voor wat betreft zijn populariteit. Hij deed het erg slecht bij de Fransen en is niet zeker van een herverkiezing. Dus als hij nu extra harde dingen zegt, wint hij vast wel wat stemmenverhouding. Maar hou gaat hij zijn woorden in daden omzetten. Betekent in veel gevallen ingaan tegen de huidige wetten en eu regels. Lees dat iedere dag 100 zogenaamde minderjarigen asielzoekers Frankrijk binnenkomen. Deze mogen niet worde n uitgezet. En onderzoek op waarheid naar leeftijd mag ook niet. Dus hoe moet hij dat aanpakken?

Kattie | 02-11-20 | 13:56

Mooi zo, niet verder buigen. Nu tijd voor een grootte schoonmaak. Extremisten en radicalen mogen opdonderen naar een islamitisch land naar keuze.

First Contact | 02-11-20 | 13:56 | 1

Er zijn geen extremistische en radicale moslims. Alleen normale moslims.

The_Master_Bear | 02-11-20 | 14:22

Moslims hebben het slecht in Frankrijk, geen wonder dat ze met een bootje in engeland proberen te komen.

the Jackdawn | 02-11-20 | 13:55

Dit bewijst ook wel het gelijk van Myanmar om de invasieve moslims terug de grens over te bonjouren naar Bangladesh.

Blauwpetje | 02-11-20 | 13:55 | 3

China en Myanmar, laat Europa daar maar een voorbeeld aan nemen. Het is niet leuk, maar alle alternatieven zijn erger.

C1O2 | 02-11-20 | 13:59

Nou ja zeg. Dat was pure massamoord. Wat je maar goedkeurt.

Beste_Landgenoten | 02-11-20 | 14:06

Waren voorheen alleen de Europese burgers de sjaak, men gaat in islamitische kringen nu voor de hoofdprijs, (p.i), een Europees Staatshoofd.

What could possibly go wrong !

De Briemusketier | 02-11-20 | 13:54

Grappen mogen niet, want dan worden ze nog bozer.

van Oeffelen | 02-11-20 | 14:06

Not on French soil, en ook niet op soil neerlandais for that matter. Alleen IS er niet meer. En daar had gewoon een groot hek om heen gemoeten, wel er in, en er nooit meer uit.
Want Macron bezigd opeens dezelfde woorden als Wilders, alleen de actie blijft beetje achterwege.
Hij kan op zijn minst de radicale Moslim het land uitzetten, veel plezier in Iran! En daar is het wachten op.
En ook nog steeds op een prominente moslim die zegt "joh l UK die cartoons, mijn smaak is het niet, ik ga mij er echt niet druk om maken".

Harvey2Face | 02-11-20 | 13:52 | 2

Macron bezigt absoluut niet dezelfde woorden als Wilders.

DrumPiet | 02-11-20 | 14:03

@DrumPiet | 02-11-20 | 14:03: Als ik het plaatje weghaal en alleen luister naar de woorden, dan hoor ik precies Wilders. Zou ie dan toch gelijk hebben?

Atheist-Priest | 02-11-20 | 14:22

Tenminste 500 van die totaalidioten worden hier iedere week, week in week uit, jaar na jaar gastvrij welkom geheten alleen al in Nederland.

Die religieuze koppensneller in Frankrijk kwam uit het door oorlog verscheurde Tunesië, als vluchteling via Italië.

Mooi verhaal van Macron (en andere politiek verantwoordelijken in Europa) maar de grenzen staan (en blijven) wagenwijd open voor deze strijders. Ik wens echt dat de wal het schip keert maar ik verwacht dat het eerst nog heel veel erger wordt. De Moslims uit Mordor verzamelen hun troepen. Zowel binnen als buiten Het Westen.

There is a feeling I get when I look to the West.
Oh nee die is voor in het café.

Carlos_I | 02-11-20 | 13:51 | 3

@Hetkanverkeren | 02-11-20 | 13:57: ha nee, openingszin uit één gedateerd nummer van led zeppelin tevens openingszin uit less than zero van Bret Easton Ellis.

Carlos_I | 02-11-20 | 14:05

@Carlos_I | 02-11-20 | 14:05: Shiiiiit. Ken alleen American Psycho en Fight Club van de films. Hollywood makes the kikkerbilletjes go gay.

Terzijde: dat hele schaken. Ik vind het nog steeds stom. Mogelijk ligt het aan 32 stukken op slechts 64 velden. Geen wonder dat opofferen dan ondanks alles de kunst is.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 14:21

Kudo's voor Macron. Man en paard noemen. Hij moet eens met Wilders gaan praten, dat kan tot iets moois leiden.
Ik hoop dat onze MP dit ook leest, kan hij een voorbeeld aan nemen.
-

Bernhard de II | 02-11-20 | 13:51 | 2

Hij zegt nu wat bijvoorbeeld Marie Le Pen en vele anderen al jaren zeggen en verketterd werden. Worden die nu met twk gerehabiliteerd? Of is dit alleen maar voor de bühne.

Carlos_I | 02-11-20 | 13:58

@Carlos_I | 02-11-20 | 13:58: Ik vrees dat bijna alles dat politici doen, voor de bühne is. Maar ik heb toch liever dat het wel gezegd wordt.
-

Bernhard de II | 02-11-20 | 14:26

Fijn dat we van Rutte niet meer op vakantie mogen in de kerstvakantie.
Die vredelievende mohammedanen zullen de Franse steden ongetwijfeld weer in de kerstvakantie gaan bezoeken.

zuurtjeregen | 02-11-20 | 13:51

Macron moet je oppassen voor gele mesjes.

Mr_Natural | 02-11-20 | 13:57

Die gele hesjes moeten ook niet zeuren met hun pauperprotesten.

zwaaropdehand | 02-11-20 | 13:57

Let wel, Macron beledigt zelf niet, hij zegt enkel dat we het hier nou eenmaal zo geregeld hebben dat we dingen mogen zeggen die anderen on wat voor reden dan ook beledigend vinden. Het zijn hier dus geen protesten tegen het beledigen, maar protesten tegen de mogelijkheid beledigd te kunnen worden. Eenieder die beledigt verdient de dood, maar ook eenieder die een ander ruimte geeft om te beledigen verdient de dood. Men eist uit naam van de Islam dat de gehele westerse wereld, nee, de hele wereld, het onmogelijk maakt dat een moslim zich als moslim beledigd kan voelen, en eenieder die dat wel doet of daartoe de ruimte laat mag uit naam van diezelfde Islam vermoord worden.
Nu zou u tegen kunnen werpen dat er inderdaad geëist wordt dat de Islam en zijn gelovige gevrijwaard wordt van belediging, maar dat tegelijkertijd het afslachten van de beledigende kafir toch ook best wel wordt afgekeurd, maar dat is slechts ten dele het geval. Impliciet, en vaker nog expliciet wordt namelijk gesteld dat de extremist die tot slagerspraktijken overgaat geen product is van die islam en dat ook nooit zou kunnen zijn maar juist door dat beledigen van die Islam gecreëerd wordt. De kafir, wanneer zij beledigen, overschrijden met die belediging een door De Verhevene getrokken grens, en deze overtreding leidt vervolgens tot het ontstaan van de moordende, kelen doorsnijdende terrorist, zo is het verhaal. Die Islam is voor het ontstaan van het terrorisme niet verantwoordelijk, de kafir zelf zijn daarvoor verantwoordelijk.
Aldus worden de afslachtingen geduid als de Wraak van De Verhevene, maar kan een afslachting desondanks worden veroordeeld als een barbaarse daad. De dader was een moslim, een goede moslim, en had dat ook kunnen blijven, ware het niet dat de kafir met zijn beledigingen hem misvormde en tot monster maakte.

Schoorsteenveger | 02-11-20 | 13:50

Kijk nou in Bangladesh. Die kunnen met een 4bij4tje nog geen zinken golfplaatje kapotslaan. Behalve laf zijn ze nog slap ook. Bij de volgende honger of overstroming daar gaat er geen euro meer van mij die kant op. Misschien dat Khabib nog wat missen kan voor zijn broeders aldaar. Stink islam.

grapo | 02-11-20 | 13:49 | 2

Sinds ik daar financieel heb bijgedragen voor de slachtoffers van de overstroming en later vernam dat Christenen officieel van de hulp werden uitgesloten heeft niet één islamitisch land nog een rooie cent van mij gekregen.

Lupuslupus | 02-11-20 | 13:51

@Lupuslupus | 02-11-20 | 13:51: Jammer voor u betaalt u wel flink mee aan de AZC's en gevangenissen. En ook de EU bijdrage wordt namens u deels nuttig besteed in de Islamitische wereld.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:54

vrijheid van meningsuiting is een groot goed maarrrrrrrrrrrrr............

yeps | 02-11-20 | 13:48 | 2

Vrijheid van meningsuiting bestaat niet. Ook niet in Nederland. Het is een slogan, niets meer, niets minder.

Lupuslupus | 02-11-20 | 13:52

@Lupuslupus | 02-11-20 | 13:52: Volledig mee eens, de vrijheid van meningsuiting is of onbeperkt of bestaat niet. Het is ook een groot misverstand dat we hier vrijheid van meningsuiting hebben. Er staat alleen in de grondwet:"Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet. "
En in dat laatste schuilt nu het grote probleem. Je mag alles zeggen maar je loopt het risico jaren later hier nog voor vervolgt te worden (Janmaat, Wilders). Maar als je voor publicatie de tekst voorlegt aan het OM of een rechter met de vraag mag ik dit zeggen dan krijg je of geen antwoord of de standaard riedel verantwoordelijkheid voor de wet. Een simpel ja of nee kan er niet af. Dus weet je NOOIT waar je aan toe bent.

Jafco | 02-11-20 | 14:05

Immigratie voor midden-oosten olie, Marrakech pact en wegkijken voor extremistische beinvloeding in de moskee heeft veel goeds gebracht: naastenliefde, vergevingsgezindheid en verbinding horen daar in ieder geval niet bij

HetOorAakel | 02-11-20 | 13:48 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Ach, wijlen dr Hans Jansen. Ook die wordt bijzonder gemist vandaag de dag. Dank voor de link. Kon laatst zijn column niet vinden over die sultan die in Egypte de opdracht gaf om de Pyramides van Gizeh tot de laatste steen af te breken. (Wat hem natuurlijk niet lukte). Prutsers.

Piet Karbiet | 02-11-20 | 13:47

OK, Macron (en alle overige EU leiders) en dan NU! de daad bij het woord voegen en begin met uitzetten van de radicalen.... want anders verdwijnen die woorden (weer) in de waan van de dag......

Leduc | 02-11-20 | 13:47 | 3

En zoals ik altijd zeg; het is een kleine groep die het doet, maar de rest keurt het goed...... dus die groep radicalen zou best eens groot kunnen zijn.

Leduc | 02-11-20 | 13:48

@Leduc | 02-11-20 | 13:48: In Nederland zijn het er zo'n 500+. Begin maar met die uit te zetten of op te sluiten in een EBI net zolang ze vrijwillig vertrekken.

Lupuslupus | 02-11-20 | 13:54

@Lupuslupus | 02-11-20 | 13:54: Jaja, en ze ook nog onderhouden zeker. Gewoon paspoort afnemen en het land uitpleuren. Radicaal optreden. Zeg maar zoals tegen je eigen burgers met dit griepje.

Dubbelepunthoofd | 02-11-20 | 14:24

In Frankrijk gaat het nu even los, maar de leiders in Duitsland, Nederland, Zweden en de UK zitten bibberend van angst in hun kantoortjes. Als wij maar niet de volgende zijn denken ze.
Moslims zijn kut. Natuurlijk zitten er wel een paar goede tussen maar als je een mand met appels hebt en 90% is overduidelijk rot, dan ga je de op het oog goede er ook niet uitvissen. Je flikkert de hele mand weg.

C1O2 | 02-11-20 | 13:46 | 5

@Tata252 | 02-11-20 | 13:58: Er is een kleine groep die het doet, dan is er een grotere groep die het goedkeurt. Vervolgens is er een nog grotere groep die het afkeurt maar de cartoons zelf keuren ze nog meer af. Alle drie die groepen kan je je eigenlijk niet in dit land hebben, en ik denk dat die drie groepen samen minstens 75% van de moslims zijn.

C1O2 | 02-11-20 | 14:03

ja beter dat je de hele mand weg gooit, De goeie appels worden ook aangestoken, en die worden op een later tijdstip rot

nickstert | 02-11-20 | 14:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat de islamitische gemeenschap niet ff naar zichzelf en hun aanhangers kijkt, dat er toch mischien wat geestelijk gestoorde rondlopen, wordt alle aandacht op een president in een land gericht die gewoon doet wat het doen moet. Alle banden met radicale opzouten.

Krachtkoe | 02-11-20 | 13:46

Blij dat er een staatshoofd de strijd aan gaat.

Dit is nog niet over. Ik voorspel een heftige strijd. De islamitische migranten moeten nu kleur bekennen en links zal ze niet meer steunen.

van heinde en verre | 02-11-20 | 13:45 | 1

Links is tegenwoordig ook niks meer dan een religie, net zo blind als de islam. Ik verwacht daar helemaal niks van.

Blauwpetje | 02-11-20 | 13:52

Beledigen van mohammed en allah is verboden volgens de islam. Ik kan mij geen grotere belediging van allah voorstellen dan te zeggen dat hij niet bestaat, wat ook meteen mohammed tot fabelverteller reduceert. Eerst de cartoons, dan de een verbod op beledigen, dan VVMU en blasfemie, tot ze eindelijk hebben wat ze willen, een verbod op iets anders zijn dan moslim. En dat is geen natte droom van islamisten, dat is gewoon de islam.

Blauwpetje | 02-11-20 | 13:45

Macron zou er meer in de kerkers van de Bastille moeten flikkeren, water en brood. En dan na een maand beginnen met wat spek.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:45

Zet hem op Napoleon. Klein maar messcherp. Zo veel anders als die laffe Nederlanders.

Poesman | 02-11-20 | 13:44 | 1

Welnee , het is alleen gelul voor de bühne, verders niets

vokfeez | 02-11-20 | 14:02

Ah kijk. De 'gematigden' protesteren.

Ja hoor, komt helemaal goed met die islam.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:44 | 2

het is een eerste stap. Ik heb een franse moslim voor mij werken, ik weet dat hij het terrorisme veroordeelt, maar thuis en met vrienden praat hij daar nooit over. Zal zich niet snel uitlaten over dit soort reli-politieke issues. Anders kan zijn auto vannacht zomaar in brand vliegen.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:47

@small_town_dude | 02-11-20 | 13:47: and that's how it works, sluit je aan of je bent een vijand en zal zo behandeld worden. Door angst geregeerd.

vokfeez | 02-11-20 | 14:03

Plaatste onderstaand al 2 dagen geleden. Macron praat met dubbele tong,

In an exclusive interview with Al Jazeera, French President Emmanuel Macron says he understands the ‘sentiments’ being expressed by the Muslim world over cartoons of Prophet Muhammad.
www.aljazeera.com/news/2020/10/31/fra...

D.Onderop | 02-11-20 | 13:44 | 3

Je kunt iets toch begrijpen en het er niet mee eens zijn? Of zijn we al zo ver heen?

Blasfemie | 02-11-20 | 13:45

Dt kan toch.Maar dat betekent niet dat je dat klote extremisme hoeft te accepteren?

Teeweetwee | 02-11-20 | 14:19

Macron is net als Mark, stoer blaffen maar niet bijten. Verkiezingen binnenkort in Frankrijk?

swagmachine | 02-11-20 | 13:44

Hij lag al niet goed in de peilingen tov Marine Le Pen .
Ik zou zeggen , ga er voor ouwe knakker .

likmegaties | 02-11-20 | 13:42 | 1

Feit dat LePen al bijna op gelijke hoogte staat qua percentage kiezers, maakt het dat Emanuelle wel stoere praat moet uiten. de Fransen zijn het inderdaad goed zat en beginnen te morren.

vokfeez | 02-11-20 | 14:04

En naar dat soort mensen geeft minister Kaag ons belastinggeld?
Man,man,man...

steekmug | 02-11-20 | 13:42 | 2

Gaat allemaal op aan papier en inktcartridges

Mr_Natural | 02-11-20 | 13:43

Franse waar boycotten? En waar halen ze dan al die slakken vandaan om zout op te leggen?

Mr_Natural | 02-11-20 | 13:41

Net zoals bij Corona zou dit voor de EU een mooi moment kunnen zijn voor een gezamenlijk standpunt en aanpak. Macron blijft echter een eenzaam roepende in de woestijn

zuurtjeregen | 02-11-20 | 13:40

We moeten er over praten? Helemaal niet! moslims hebben maar gewoon onvoorwaardelijk de westerse way of life te accepteren, en anders oprotten!

von sokkenstopfen | 02-11-20 | 13:40

ik ga een Peugeot bestellen nu. Koopt Fransche waar.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:39 | 2

Zijn Franse auto's goed?

spamzuiger | 02-11-20 | 14:16

@spamzuiger | 02-11-20 | 14:16: Ik heb een (lease) 508SW, ben ik heel tevreden over. Ruim, comfortabel, zuinig. En ik ga de nieuwe 508SW bestellen.

small_town_dude | 02-11-20 | 14:33

Het is natuurlijk niet zo slim om eerst 6 miljoen moslims naar frankrijk te halen, en vervolgens dit te gaan roepen. Beetje vreemde volgorde, toch ? Niet voor niks luidt een oud spreekwoord "Beter voorkomen dan genezen".

Motleycrew | 02-11-20 | 13:39

Fanatieke gelovigen zijn complotdenkers.

Mr_Natural | 02-11-20 | 13:39

Hebben die idioten dan nog niet door dat het alleen maar op de lachspieren werkt als ze stompzinning met een schoen op een foto staan te slaan?

2voor12 | 02-11-20 | 13:38 | 3

die in het Dumpertfilmpje is toch gewoon Sacha Baron Cohen?

small_town_dude | 02-11-20 | 13:40

Engeland heeft haar kolonie-mieren nog langer dom gehouden dan de Fransozen, in beide landen zijn de huidige activistische sturende "leiders" levensgevaarlijk, dit wordt een bloedwinter.

grindbak | 02-11-20 | 13:42

Kijk eens op deze kaart:
www.worlddata.info/iq-by-country.php

Dan ziet het dat het GEMIDDELDE IQ in deze landen soms rond de 80 ligt, meestal nog lager. Ter referentie: een IQ lager dan 70 heet in ons land "zwakbegaafd". Een ongemakkelijke waarheid, maar daarom niet minder waar.

libertat | 02-11-20 | 14:11

Weet even niet wat ik zie! Dat gaat rutte nooit zeggen hier, dat speelt alleen Wilders in de kaart. De islam past niet in een wereld die gebouwd is op de oude Griekse filosofie met een mix van Judaïsme en Christendom. De islam moet weg uit onze beschaving.

Atheist-Priest | 02-11-20 | 13:38 | 3

Het krachtenveld van Marine le Pen op Macron is nog wel wat sterker dan Wilders op Rutte. Rutte heeft niet zo een moeite met meebuigen.

ole guapa | 02-11-20 | 13:53

@ole guapa | 02-11-20 | 13:53: Ik denk dat je niet ver naast de waarheid zit.

Atheist-Priest | 02-11-20 | 14:30

zo is het!

Pierre Lebon | 02-11-20 | 14:56

De tijd van alleen praten is wel over.
Het heeft weinig opgebracht, behalve meer terreur en deze gasten het gevoel geven dat ze al bijna gewonnen hebben.

bqbq | 02-11-20 | 13:37 | 3
-weggejorist-
Inrupt | 02-11-20 | 13:39

Dat laatste, ja, mega frustrerend.

schijtzat | 02-11-20 | 13:39

Oplossing: (anders) stemmen bij de verkiezingen! Het houdt niet op, niet vanzelf ...

Spie | 02-11-20 | 13:51

Een islamitische vrouw zonder burka of zelfs alleen een hoofddoek die een foto verbrand op een inductie kookplaat. Hoe nep is dat?

Sinclair | 02-11-20 | 13:35 | 1

En ook nog een Nederlands vlaggetje.
Tobbers.

kibbesoeb | 02-11-20 | 13:49

Groot man.

zwaaropdehand | 02-11-20 | 13:35

Zo maar eens even kijken wat voor Franse waar er hier in de supermarkt ligt.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:34 | 3

Boursin

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:44

Ik zie een paar simpele zielen die met een schoen op een stukje papier kloppen en daarvan een stijve krijgen. Waar blijven de andere europesen leiders om hun steun aan Macron te betuigen, of zijn ze net hun vol gescheten luiers aan het wisselen. In iedergeval laat de islam duidelijk zien waar ze staan en dat is toch ook een verdienst van Macron.

jan huppeldepup | 02-11-20 | 13:34

Gelukkig hebben alle politieke partijen de PVV buiten spel gezet.

Debombdiggity | 02-11-20 | 13:33

Hoe zelfs bij de meest verstokte conservatoriumeling niet een sprankje Verlichting kan optreden: www.youtube.com/watch?v=rFu_Fg2FUgw Een onenightstand met de eerstvolgende Franse presidentsverkiezingen?

Let them eat mariakaakjes!

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:31

Vergeet die cartoons toch. Daar gaat het helemaal niet om. Uiteindelijk is het pure feit dat er niet-moslims bestaan al een provocatie. Het feit dat er uberhaupt mensen zijn die niet geloven in de profeet Mohammed is voor die fanatici al onverdraaglijk.

Barend Braakbal | 02-11-20 | 13:31 | 2

Daar slaat u de spijker op zijn kop. Islam is vrede, behalve jegens de vijanden van alaah en zij de onrust zaaien. Wel, is niet elke ongelovige al in de koran gedefinieerd als vijand van alaah? En moet u eens kijken hoeveel onrust u kunt zaaien door in bepaalde wijken op straat hardop te zeggen dat het bestaan van alaah zeer onwaarschijnlijk is.
Tegeltje van de week: het probleem van islamtisch fundamentalisme, is de fundamenten van islam.

Koekje-dr-bij? | 02-11-20 | 13:40

De provocatie is vooral dat Westerse ongelovigen veel succesvoller leven dan bijna alle haatbaarden, zeker als straks de olie in het Midden-Oosten op is.

Festen | 02-11-20 | 13:45

Fingers crossed Dat Trump maar mag winnen en dan vervolgens maar gauw de volledige NAVO bijdrage ophoesten. We kunnen die Yanks nog wel eens nodig hebben!
Overigens +1 voor Macron.

Remi A. | 02-11-20 | 13:30

Macron is de eerste in Europa die dit zegt. Zijn populariteit gaat omhoog. De mini burgeroorlog die dit teweeg brengt zal zijn gezag bevorderen. Het betekent het einde van de moslimterreur in Europa als blijkt dat Macron hier electoraal ontzettend van zal profiteren. Zo wordt er eindelijk toch iets aan gedaan.

Walter E. Kurtz | 02-11-20 | 13:29 | 1

De wens lijkt mij de moeder van deze gedachte, maar ik vind het een mooie gedachte.

Usumani | 02-11-20 | 13:49

Macron houdt van zijn vrouw. Hij hoeft haar als weduwnaar alleen veel langer te overleven als dat echt zin heeft. Dat maakt hem een van de best gemotiveerde vrijheidsstrijders van Europa. En dat is uitzonderlijk voor een kinderloze regeringsleider. Zou wel enorm 'bummeren' als zij hierdoor hèm overleefd, maar dan is hij wel in een keer onsterfelijk. Mou Rutte nog, iemand een gilf over?

dr_heckle-mr_right | 02-11-20 | 13:28

Sorry, @redactie, maar ik snap dat gedweep met Macron niet. Met mij (Ik woon al twaalf jaar in Frankrijk) zijn vele Fransen het erover eens dat de man een psychopaat is, die door hele rijke mensen in de politiek gelanceerd is om Frankrijk snoeihard kaal te plukken - iets dat hij buitengewoon efficiënt doet. Zelfs de gezondheidszorg wordt volledig uitgekleed - midden tijdens de corona-"crisis".

Dezelfde Macron liet 200 (tweehonderd) jihadisten die hier achter slot en grendel zaten vrij.

Dan kun je toch niet met droge ogen beweren dat de man een soort poortwachter is voor de Verlichting?

Zijn aanhang (dus de actieven, die hier als "militants" worden aangeduid) is teruggelopen van ruim 200.000 tijdens de verkiezingen naar 30.000 geschat nu.

Een groot aantal van zijn "députés" (zeg maar tweede kamerleden) is uit zijn beweging "LREM" (officieel: "La République En Marche", maar boze tongen beweren "La République Emmanuel Macron") gestapt. Zoveel zelfs, dat veel stemmingen in het parlement om vier uur 's nachts worden gehouden zodat zijn LREM met 20 stemmen er wetten en wetjes doorheen kan duwen.

Macron is ook diegene van de "Loi Avia"; een wet die het einde zou hebben betekent van de vrijheid van meningsuiting op internet. Deze wet werd gelukkig afgeschoten door het constitutionele hof (nota bene: de EU wil deze wet nu invoeren).

Sorry, maar de man praat peop, waarschijnlijk in de hoop dat hij over anderhalf jaar wordt herkozen door nu het mannetje uit te hangen.

Ondertussen ligt Frankrijk - dank zij Macron - aan het infuus en wordt de door hem uitgeroepen noodtoestand vooral gebruikt voor het innen van boetes en het onderdrukken van een volksopstand.

Frankrijk is het zat! C'est ça !

De Droit | 02-11-20 | 13:28 | 6

Mooie tegel hier hebben we wat aan ipv dat massaal achter elkaar lopen te schreeuwen

aardv@rk | 02-11-20 | 13:58

Zal allemaal best maar hij houd wel als enige zijn poot stijf tegenover de islam.

2voor12 | 02-11-20 | 14:14

Ik woon al ruim 20 jaar in Frankrijk en ik heb vanaf het begin Macron verfoeid want EU buklaaf. Maar ik heb me vergist. Macron heeft hier volledig tegen de haren van de EU in een betoog over de islam gehouden waar me de bek van open viel en dit interview op Twitter bewijst ondubbelzinnig mijn aanvankelijk ongelijk. Ik heb voor dit nieuws nog nooit eerder een Europese leider dit soort duidelijke taal horen uitspreken. Dit getuigt van heel veel moed en titanium ballen... chapeau en bravo! Ik ben overigens al een paar jaar behoorlijk ziek en heb alleen maar complimenten voor de medische bijstand en het Franse zorgstelsel...

Pierre Lebon | 02-11-20 | 14:48
▼ 3 antwoorden verborgen

Zie maar een oplossing,en dat is overal gezamenlijk een cartoon in de krant.
Alle op een dag en op devoor pagina.
Tevens een aantal straten vol leggen met die cartoon en lopen maar.met die strontschoenen
Net zo lang tot ze hun waffel houden.

Roger-Rabbit | 02-11-20 | 13:28

Moslims eisen respect voor hun profeet. Awel, ze kunnen mijn rug op. Ik eis respect voor mensenrechten en Westerse waarden en vrijheden. Of een enkeltje naar je echte thuisland.

Zeddegeizot | 02-11-20 | 13:28 | 3

Een profeet die moordend en verkrachtend door het leven ging.
Zie hier waarom de islam zo gewelddadig is.

2voor12 | 02-11-20 | 13:46

Jij eist helemaal niks. Als ze niet met een enkeltje weggaan, wat ga jij doen dan? Precies, helemaal niks. Zij wel. Als zij hun eisen niet krijgen zagen ze je hoofd eraf en paraderen ermee door de straten, staan erbij te juichen. Daarom doe jij geen T-shirt aan met een afbeelding van de profeet erop, je bent al bang.

Naarmate het aandeel moslims groeit, naarmate ze meer macht krijgen, zal die grens ook steeds meer verschoven worden. Dan eisen zij dat je geen kerst meer viert, geen saucijzenbroodje meer eet, en jij gaat dat allemaal netjes doen. Want tja, sinds de corona was kerst toch al niet meer zo... en die broodjes zijn nu je wat ouder wordt ook niet meer zo gezond... vertel je dan maar tegen jezelf.
Grote mond, maar Nederland is gewoon wereld kampioen wegkijken. Voor de verkiezingen gebeurt er iets waar Rutte even een sier mee kan slaan, en dan gaan de omvolking gewoon verder. DENK wordt groter, NIDA komt erbij. Ze luisteren braaf naar Erdogan en krijgen veel kinderen die wij subsidiëren. Jij niet, jij vraagt je af waar ze later gaan wonen.

Weet je nog in maart, met de corona, dat lesje exponentiële groei dat iedereen ineens kreeg? Het leek eerst wel oké maar ineens... En na het indammen, was het weer op het niveau van het begin, toen ging het eerst weer langzaam, maar nu weer ineens...
We geven al dagelijks in, wanneer het op het kritieke punt komt, ook dan ga jij helemaal niks eisen. En de moreel verheven personen die het allemaal hebben georganiseerd, en toegelaten? Die verhuizen wel.

Sorry, ik bedoel. Ja inderdaad, wij zullen nooit ingeven!

C10H12N2O | 02-11-20 | 14:20

We hebben het een halve eeuw geprobeerd, het is mislukt.
We hebben levens, veiligheid, leefbaarheid, ruimte opgegeven.
We hebben honderden miljarden gespendeerd aan het accommoderen van de muzelman.
We hebben geduld betracht, begrip getoond, zwijgend onze doden begraven.

Het is mislukt. Het roer moet om. Dit gaat alleen maar heel veel slechter worden en nooit beter. Europa en de Orient zijn al die eeuwen van hun bestaan gescheiden geweest en dat was precies om deze reden. We moeten wijsheid betrekken uit de geschiedenis en geen ijzer met handen willen breken.

We moeten niet meer aanvaarden dat moslims per se niet in moslimlanden willen wonen. Zij maken keuzes over hun levensstijl en hun keuzes mogen onze culturen en onze levens niet vergallen.

Ze zullen brullen, krijsen, stampvoeten, gillen, hysterisch worden dat ze weg moeten - maar dat zij zo. Niemand hoeft dood, maar de ontspoorde geschiedenis moet weer in zijn eigen voegen terug. Moslims terug naar moslimlanden en vaya con dios: maak er iets moois van. Wees daar gelukkig, bid wanneer je wilt, wees blij, vereer wie je wilt, kijk naar de sterrenhemel, ga naar de sjoek en waardeer wat je hebt. Daar hoeven jullie niet meer te schuimbekken over krantjes of strips, over vrouwen zonder hoofddoek en gelijkwaardigheid, onderwijs over alle onderwerpen, kunst in de openbare ruimte en homo's hand in hand - al die dingen waar jullie alleen maar ziedend van werden.

Jullie verdragen Europa niet. Ga naar huis en leef daar in vrede met elkaar want volgens jullie is islam vrede. Jullie opvatting van vrede. Wij de onze.

Madame Poitiers | 02-11-20 | 13:27 | 10

@gestoptmetroken | 02-11-20 | 13:48: Is allemaal leuk bedacht maar in de praktijk natuurlijk niet uitvoerbaar. Meerendeel is hier geboren en heeft alleen een Nederlands paspoort.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:50

@DexterGordon | 02-11-20 | 13:50:
Daarom zou ik ook voor een uitzetbeleid zijn naar voorbeeld van WWII; toen checkten we of iemand Duitser of Nederlander was door hem/haar "Scheveningen" te laten zeggen.

Nu hoef je alleen maar te luisteren naar "die meisje". Ongeacht religie, dus niet racistisch of anderszins discriminerend.

libertat | 02-11-20 | 14:01

@DexterGordon | 02-11-20 | 13:50:
Dat maakt het makkelijker. Hier geboren betekent dus, voor iedereen de keuze: Aanpassen.
U en ik hebben toch ook geen andere keuze?

Wering | 02-11-20 | 14:24
▼ 7 antwoorden verborgen

Uiteindelijk krijgt Geert Wilders gelijk; de islam is niet compatibel met de westerse levenswijze.
==========

"Zijn er twee islams, de een oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend? Volgens de Franse juriste en arabiste Anne-Marie Delcambre is dit een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien: ,,Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei."

www.trouw.nl/nieuws/de-gematigde-isla....

Swieberj | 02-11-20 | 13:26 | 3

Hr. Wilders heeft overal gelijk in. Hij zegt echt geen rare dingen.

Normpje | 02-11-20 | 13:32

Uiteindelijk? Hij had altijd al gelijk.

Uiteindelijk gaat iedereen het inzien. Maar dan is het helaas al te laat.

zwaaropdehand | 02-11-20 | 13:40

Vergeet niet Hans Janmaat die het decennia lang geleden al voorspelde. Toen we het nog hadden kunnen stoppen.
In plaats daarvan werd hij verketterd en stonden de media te juichen bij het geweld tegen hem en zijn vrouw.

2voor12 | 02-11-20 | 13:44

Ik zag een of andere imam die Frankrijk wil nuken.

Mr_Natural | 02-11-20 | 13:25 | 2

Jullie ook. Opletten Mr Natural.

Mr_Natural | 02-11-20 | 13:33

En dan een Franse nuke richting Mekka..

DeAapUitDeMouw | 02-11-20 | 13:36

Het leren over de westerse vrijheden zou onderdeel 1 van de inburgingscursus moeten zijn. Toon een cartoon en stel er vragen over, en ook cartoons over de paus en jezus natuurlijk. Leer hen over homofilie, de westerse normen.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:25

Ik las dat Iran in navolging van de uitspraken van Macron hun erkenning van de Holocaust gaan herzien. Of elk weldenkend mens daar ook maar even van wakker ligt. Zalig zijn de simpele van geest.

forecastle | 02-11-20 | 13:24
-weggejorist-
Watjijwat | 02-11-20 | 13:24

Alles wat met geloof te maken heeft moet verboden worden. Altijd gezeik! Of zeg ik nou iets geks?

born2killn00bs | 02-11-20 | 13:23 | 6

Godzijdank geloof ik niets.

jan huppeldepup | 02-11-20 | 13:40

@small_town_dude | 02-11-20 | 13:30: In Dld mocht ik geen gras maaien tussen 12+3 want dan was 'Ruhezeit'. Nou o.k., dan niet, er blijven nog voldoende uren voor en na dat het wel kan en mag. Het zijn gewoon regels waar elk verstandig mens zich aan houdt omdat het de sfeer ten goede komt. Maar het volkomen losgeslagen Ned. volk vindt van elke denkbare regel dat ze in hun 'vrijheid' worden beknot. Op de camping in Zeeland waar we destijds een stacaravan hadden mocht je op zondag ook geen herrie maken en velen kozen daarom juist die camping. Aan de overkant van de weg was een camping waar op zondag alles kon en mocht. Wil je geen regels, dan ga je daarheen. Simpel.

Lupuslupus | 02-11-20 | 13:46

@born en u gelooft dat de wereld zonder geloof zoveel beter zou zijn.. misschien zeg ik u iets waar u boos van wordt.. Maar dank zij het calvinisme is NL geworden wat het nu is..

aardv@rk | 02-11-20 | 14:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik begrijp al die agressie niet. Wat is er mis om voor iemand de deur open te houden?

Red shirt | 02-11-20 | 13:22
-weggejorist-
Inrupt | 02-11-20 | 13:22

Moslims kennen de grenzen niet. Macron als varken afbeelden prima, maar laat het daar dan bij, de boodschap is duidelijk hoor.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:21

Dom wijf. Probeert ze afbeeldingen te bakken terwijl het vreten op de achtergrond luidkeels roept om geslacht te worden.

Graaisnaaiert | 02-11-20 | 16:23

De islam is definitief ontdekt als zeer effectief (her)verkiezingsinstrument, met dank aan de onverdraagzame haatbaarden.

_pacman_ | 02-11-20 | 13:20 | 3

Ja? Zou dat de oorzaak zijn? Of een gevolg?

Zeissssss | 02-11-20 | 13:22

@Zeissssss | 02-11-20 | 13:22: Oorlog (met een land of met een ideologie, maakt niet uit) verbindt de natie en vergroot de populariteit van de leiders.. Altijd zo geweest. En aangezien een nieuwe oorlog met Duitsland voorlopig niet aanstaande is, is dit de ideale vijand. Geheel terecht overigens, wat mij betreft met wortel en tak uitroeien die handel, maar deze plotwending van Macron is denk ik vooral gedreven door opportunisme.

_pacman_ | 02-11-20 | 13:27

Zou Rutte net zo reageren?

Of zou hij Wilders de raad geven de cartoonwedstrijd af te zeggen?

Drunken_Pumpkins | 02-11-20 | 13:20 | 1

Durft die trekpop niet.

born2killn00bs | 02-11-20 | 13:27

Nu moet Rutte hem bijval geven. Hij moet laten zien dat Nederland achter de westerse normen en waarden staat.

heldheino | 02-11-20 | 13:19 | 2

En Merkel, en Boris, en hoe heet die in Belgie eigenlijk.

small_town_dude | 02-11-20 | 13:22

Klopt. In dit geval zou de meewaai mentaliteit van Rutte nog wel eens een goede wending kunnen bewerkstelligen.

zwenkwieltje | 02-11-20 | 13:47

Wat een held die Macron! Er gaan nog een stuk meer doden vallen in navolging van zijn uitspraken, en dat bewijst alleen maar zijn gelijk.

MrLahey | 02-11-20 | 13:19

Zandbak verglazen, verder niks meer aan doen. Wat een volk.

Enter Yeti | 02-11-20 | 13:19 | 2

Welke? Hij is best groot die zandbak.

DeAapUitDeMouw | 02-11-20 | 13:37

@DeAapUitDeMouw | 02-11-20 | 13:37: van de westelijke sahara tot en met bangladesh, pak india maar mee want daar vierliezen we ook niks aan.
Mogen de peloppers een tweede kans krijgen, gewoon, omdat ze ooit bij ons hoorde

miko | 02-11-20 | 14:20

Het zal niet veranderen. Praatjes vullen namelijk geen gaatjes.

Wil je echt iets doen dan gewoon permanent de grenzen dicht voor Moslims.
ALLE Moslims welteverstaan (kunt U namelijk bij de grens ruiken wie goed is en wie slecht...?), en het onderwijs van de laagste leeftijden streng aanpakken en monitoren.
Islamitische vluchtelingen tijdelijk opvangen, ook hier streng monitoren, en daarna weer moven.

Dan, en alleen dan, zal in de toekomst dit afval langzaam uitroeien.
Anders is en blijft het dweilen met de kraan open.

Dit gezegd hebbende: kom er maar in Ursula de Contintent-verwoestster: dit gaat natuurlijk in tegen 'Europese kernwaarden'.

Realism Is All | 02-11-20 | 13:19 | 1
-weggejorist-
Inrupt | 02-11-20 | 13:30

Die hele woede die we zien in de islamitische wereld, dat kán toch ook simpelweg niet worden gezien als ‘ja, goh, het zijn lone wolfs, bla bla?’.
We zien hier nu gewoonweg de ultieme onverenigbaarheid tussen het westerse, verlichte, gedachtengoed en Arabische, middeleeuwse en barbaarse opvattingen.

Jimmydepimmy | 02-11-20 | 13:19 | 4

Het zijn vele roedels van "Lone wolfs"

Timide_Aso | 02-11-20 | 13:38
-weggejorist-
Tata252 | 02-11-20 | 13:50

@Tata252 | 02-11-20 | 13:50: Ik heb jouw eerste vraag letterlijk als zoekterm gebruikt en kwam uit op: 50 islamitische landen, van de 196 in totaal. En op de oemma, dat is de naam voor de islamitische wereld, die dus wel bestaat, en omvat op dit moment Arabië, Noord-Afrika, Zuid-Azië en in het verleden ook Zuid/Oost-Europa. Dat laatste lijkt opnieuw te gebeuren.
Voor jouw tweede vraag kwam ik letterlijk uit op macaroni recepten, dat heb ik toen vertaald naar: "how many countries are angry at france macron"
Toen kwam ik uit op: ... Muslim nations that have nearly universally condemned Macron for asserting that his nation would not censor itself ...
Op twitter gaan all # met anti Frankrijk goed los, vele moslim landen boycotten Franse producten. Inclusief tweets van (oud) leiders dat moslims nu het recht hebben miljoenen Fransen te vermoorden. Twitter vond dat oké: "Twitter initially declined to remove the comments, but finally did so following a furious reaction from the French government."
maja, dat zal jou niet overtuigen.

C10H12N2O | 02-11-20 | 18:39
▼ 1 antwoord verborgen

Doet ie goed, en laat die boycot van Franse producten door Soedan, Afghanistan en Mali maar komen....

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:18 | 5

Laat zij alles van ons maar boycotten, zien hoeveel producten en technologie er nog overblijft in die strontgaten, en ook al ons geld.

Dan boycotten wij vervolgens hun in-reizigers.
Iedereen blij.

O nee, het werkt alleen maar 1 kant op natuurlijk. Want wij zijn 'fatsoenlijk'.

Realism Is All | 02-11-20 | 13:24

Of door Turkije. Alleen Erdogan wil niet de Renault fabrieken sluiten in Turkije, maar voor de rest alle Franse producten boycotten.

Snake | 02-11-20 | 13:29

@Enter Yeti | 02-11-20 | 13:22: Ik ben gestopt met opium.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Veel ruimte voor een stelletje nageboortes...: opknopen aan hun eigen navelstreng!
(kan helegaar toch niet)

Bouwfraudeur | 02-11-20 | 13:18

Weten we wel zeker dat dit Macron is?

Maar, even serieus, zoals Nausicaa Marbe in haar meer dan uitstekende column in de Televaag van 30 oktober jl. heeft betoogd, is "Inzet op respect en dialoog met islamisten is kansloos". En "aanslagen zijn geen incidenten in een verder beheersbare vrede met de politieke islam. Het is precies andersom: er zijn periodes van staakt-het-vuren in een permanente oorlog. "

Persoonlijk denk ik dat dit anders wordt indien moslims openstaan voor (zelf-)kritiek, waarin ook hun religie vrij kan worden bekritiseerd, zoals dat ook wordt gedaan met het christendom e.d. Wat ook helpt is - in dit geval - de Koran niet letterlijk interpreteren en uitvoeren. Maar ja, denk niet dat ik het ga meemaken. Een (burger-)oorlog lijkt mij eerder te gebeuren.

Geil Kippetje | 02-11-20 | 13:15 | 3

Islam kan niet veranderen. Iedereen die de Islam wil veranderen moet worden gedood volgens pedofiel Mohammed

Oromis | 02-11-20 | 13:19

Gelezen en daar had ze zeker een punt.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:19

Zo ging het ook 1400 jaar geleden. Terroristische aanslagen op steden en kamelen karavanen. Net zolang tot de burgers murw waren en toegaven aan de doodsreligie islam. In hoop op vrede die er nooit gaat komen.

oplichter | 02-11-20 | 19:15

Ik dacht altijd dat Macron een soort "watje 'was , maar hier komt hij even keihard op voor de "westerse leefstijl" en dat wardeer ik enorm. Letten we even op Hollandse politici? zo moet het , dat willen we hier OOK zien van jullie.

streknek | 02-11-20 | 13:15 | 7

Inderdaad, hij toont wel ballen. En dat moet ook, want je ziet de ware aard bij de Islamitische wereld nu boven komen. Iets waar we in Nederland ook al jaren voor wegkijken, behalve Wilders/FvD.

memanta82 | 02-11-20 | 13:33

Dan heb je niet goed gekeken, want het blijft "alleen tegen extremisme, niet gericht tegen de Islam maar tegen alle godsdiensten die separatisme voorstaan", kortom, hij blijft nog steeds ontkennen dat de Koran het draagvlak, de steun en de moed creëert die de terroristen nodig hebben. De wetten der logica dicteren aldus: Het steunen van de Koran is daarmee het steunen van de terroristen.
Een ongerieflijke waarheid, maar daarmee niet minder waar.

libertat | 02-11-20 | 13:35

@libertat | 02-11-20 | 13:35:
Het begin is er. Jarenlang werd Islam als grootste slachtoffer van Islamitisch geweld gezien maar de "extremistische" Islam wordt daar nu van losgekoppeld. Blijft natuurlijk vaag waar je precies de grens tussen de extreme en normale Islam maar nogmaals, er is een begin. Laat dit het einde van de vloed en het begin van eb zijn wbt Islam in de EU.
Vade retro, Satanas!

Graaisnaaiert | 02-11-20 | 14:20
▼ 4 antwoorden verborgen

Macron moet doorpakken en zijn inhammen niet meer overcomben. Vrees alleen dat het allemaal geen verschil meer gaat maken en the point of no return al enkele jaren achter ons ligt.

Nanker Phelge | 02-11-20 | 13:15 | 2

Nou, ik zal u uit de droom helpen... point of no return ligt reeds al jaren achter ons.

halfvolle glas | 02-11-20 | 13:20

@halfvolle glas | 02-11-20 | 13:20: Helemaal eens. Minimaal een jaartje of 20 te laat. Gezien het totale aantal islamieten in ons land is het punt of no return allang ingezet. Ze hebben zich ingegraven in alle geledingen van onze maatschappij, hebben vele, vele jaren gedaan wat ze wilden want niemand legde hen iets in de weg. Tel daarbij op de 500 gevaarlijke fundamentalisten die door de AIVD 'in de gaten worden gehouden' en je hebt een enorm kruitvat dat op elk moment kan exploderen, zodra hen ook maar iets in de weg wordt gelegd. En met dat 'iets' bedoel ik maatregelen die specifiek bedoeld zijn voor de volgers van de islam. Gaat dus niet gebeuren.

Lupuslupus | 02-11-20 | 13:33

Die W in NSFW slaat op westerlingen, voor die achterlijke cultuur van de religie van de vrede is dit alledaagse kost.

gemeentereiniging | 02-11-20 | 13:15

"... maar we moeten erover praten". Dat gaat niet.

de visser | 02-11-20 | 13:14

Je suis disparu...

Is dit nog nieuws? | 02-11-20 | 13:13

De tekst bij de ene was wel interessant.

Mr.Crowley | 02-11-20 | 13:13 | 2

Viel mij ook al op. Goed beargumenteerd door die meneer. Ook heel veel nuance en zelfreflectie. Kort, maar toch krachtig en vredig.

Is dit nog nieuws? | 02-11-20 | 13:15

@Is dit nog nieuws? | 02-11-20 | 13:15:
Dat zou een voorbeeld voor de wereld moeten zijn.

Mr.Crowley | 02-11-20 | 13:17

GroenLinks, D66 en DENK zijn nog druk bezig hun standpunten voor het verkiezingsprogramma van maart volgend jaar te formuleren. Want je moet uiteraard het islamitische electoraat niet tegen de haren in strijken...

eerstneukendanpraten | 02-11-20 | 13:13
-weggejorist en opgerot-
mocroGS | 02-11-20 | 13:13 | 16

Nou ja, Mocro, de enige echte oplossing is natuurlijk een totaalverbod op Islam, het platbulldozeren van alle mosketen, het versnipperen van elke koran en een uitzetting van elke moslim uit Frankrijk. Kies maar. De woorden van Macron of bovenstaande maatregelen. Meer smaken zijn er niet, wegkijken en bukken is namelijk uitverkocht en wordt ook niet meer bijbesteld.

Graaisnaaiert | 02-11-20 | 14:15

@grapo | 02-11-20 | 13:37:
Ik hoef hem niet naast mij in de loopgraaf om eerlijk te zijn. Grote kans trouwens dat hij mij van achteren besluit en mijn kop eraf hakt voor zijn maatjes in de tegenovergestelde loopgraaf terwijl ik dit land aan het verdedigen ben.

Graaisnaaiert | 02-11-20 | 14:16

Als je het soort oplossingen van Macron en de varianten daarop, die vaak hier door reageerders geopperd worden, niks vindt, dan zou je ook de legitieme vraag van een aantal mensen hier, nl wat dan wel jóuw oplossing zou zijn, eens moeten beantwoorden.

Maar net als laatst, je gooit hier even een stukje 'rood vlees in de arena', en als er dan door 20+ mensen op gereageerd wordt, ben je in geen velden of wegen meer te bekennen.

Dan begint je gedrag toch wel een heel klein beetje te lijken op dat van een 'hit-and-run' trolletje.

Dr_Johnson | 02-11-20 | 14:19
▼ 13 antwoorden verborgen

Alle moslims hebben lange tenen.

pibasso | 02-11-20 | 13:12 | 3

Zoals iemand hier al eens treffend zei: moslims hier hebben zulke lange tenen dat hun hakken nog in het woestijnzand staan.

Muxje | 02-11-20 | 13:17

Daarom dragen ze ook altijd sandalen.

jan huppeldepup | 02-11-20 | 13:44

Ah ja, de arme, en de immigrant. Altijd de schuld van hen. Nooit de elite; dat zijn goede mensen.

Mozes Langebroek | 02-11-20 | 13:12 | 1

Wat leuk, een ouderwetse stro-pop. Die zien we hier niet vaak meer.
Nostalgie +1

Koekje-dr-bij? | 02-11-20 | 13:46

Dat een totaalsoftie als Macron al helemaal Donaldtrump gaat op de islam, kun je nagaan hoe beu ze het daar zijn.

Captain Pervert | 02-11-20 | 13:11 | 2

Ja alleen jammer dat het allemaal zo'n 50jaar te laat is. Maar dat is slechts een detail zullen we maar denken.

Heelsum | 02-11-20 | 13:27

Raar betoog, Macron is niet soft en Bonkers Bonespur is zelf een geval onderhevig aan hefitge narcistische krenking en laat van enige aanpak van iets anders dan krenkers niets blijken. Met de staart tussen de benen weg hollert.

AntiZanicz | 02-11-20 | 14:37

Al die woede tegen Macron. En dan hebben die moslims Rutte nog niet eens gehoord.

spanarchist | 02-11-20 | 13:11 | 5

Onacceptabel!

Ommezwaai | 02-11-20 | 16:15
▼ 2 antwoorden verborgen

Prima als die zandbakkiers op die manier uiting aan hun frustratie geven. Zolang het daar maar bij blijft.

Muxje | 02-11-20 | 13:11

En we laten het maar doorsudderen dat Islam-gezwel.

SoepKip | 02-11-20 | 13:11 | 1

Stel je voor dat je van die moslims in je land hebt wonen, de horror.

J-van-de-Bontekoe | 02-11-20 | 18:00

Aanpakken

Demuzieksmaak | 02-11-20 | 13:10 | 2

En doorpakken.

Rest In Privacy | 02-11-20 | 13:21

@Kuifje-naar-Brussel | 02-11-20 | 13:21: Het liefst met historische wetenschappen: Mohammed was geen zielige wees die zichzelf omhoog werkte; noch een profeet. Hij was een met de Perzen collaborerende koning; half Pers en half Arabier in wat tegenwoordig Irak is! Veel noordelijker dus dan Mekka waar nog niets was behalve een paar verdwaalde geiten en een stel kamelenkeutels! Hij was onderlegd in het 'Abrahamisme' en hij verbond de christelijke Oost en West Arabieren in dat geloof; zij zouden afstammen van Ismael en er was geen reden om langer de Joodse tak te volgen: Isaak > Jezus.
www.youtube.com/watch?v=nIFsnFWfm18

Aristotalloss | 02-11-20 | 13:28

Ik had "vernederend" persoonlijk toch anders geformuleerd.

Steve_Hogarth | 02-11-20 | 13:09 | 1

Ik ook...

Amsterdamsko | 02-11-20 | 14:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl