Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vreedzaam protest in het Stijlloze Stamcafé

De tijden. Ze zijn veranderd.

Rond de eeuwwisseling, wat had je toen? GeenCommentaar en Retedinges bestonden nog. Sargasso had nog levenskansen. BBrussen.nl was lachen (maar wtf is daarmee gebeurd?), Lucaswashier.nl een beetje verknipt en iedereen was de echte Wim Heitinga. Aan de overkant had je NiBuRu, die in aliens en chemtrails geloofden voordat het over Demmink ging. En vanaf Demmink escaleerde het helemaal uit de hand. De couranten haalden hun nuffige neus op voor het internet, de televee had geen idee (nog steeds niet, eigenlijk) en social media begon nog schattig met die glittergifjes en dansende bananen op Hyves, maar inmiddels is "dat hep op feesboek gestaan" al genoeg reden om met heel veel woede, 100 vragen en een ordnermap met een rekenmachine een jong talent van het sympathieke NieuwNieuws aan te vallen tijdens een schreeuw-séance richting dat Sovjetvormige Staatsomroepgebouw. Sure, we get it, de NOS is eenzijdigheid van alle kanten, maar dit begint nogal rap z'n verstand te verliezen allemaal.

En dat ligt echt niet aan het leeuwendeel van de online lezers, die groot geworden zijn op & met ouderwetse blogs, van ouderwetse bloggers (of gelegenheidstikkers in de marge als Realshowstopper of seven). Zijn ze er nog? En dan niet met Xandernieuws of Ninefornews aankomen, dat zijn juist degenen die nu samen met Lange Frans voor het NOS-gebouw staan met hun totaaldebiele woede en hun 5Gates spin in het web eigen onderzoek dat hep op feesboek gestaan-retoriek. Die lui staan aan de rand van de afgrond en zijn ten volle bereid om nog een stap vooruit te zetten, en dan nog denken ze dat ánderen de lemmingen zijn. Echte blogs zoeken we, van verstandige, normale mensen. Met een mening, maar ook een baan. Met een kritische nieuwshouding, maar alle zintuigen nog intact. Met een onderbuik die in balans is met een gezond verstand. Bent of kent u ze nog, zulke (Nederlandse!) blogs & bloggers? Drop je eigen link of je favo titel in de comments, misschien kunnen we er nog een geinige RSS-feed van maken tijdens een volgende café-avond.

Hier alvast een Engelstalige tip

En in een zijzaaltje is een cursus aquarellen vanavond

Social

Social

Ach eigenlijk zijn we al lang uit de tijd

Social

Reaguursels

Inloggen

Kan iemand nog met droge ogen zeggen dat journalisten in Nederland de macht controleren? Het is toch overduidelijk dat ze nu alleen nog maar die macht faciliteren...
Je kan die mensen die demonstreren belachelijk maken maar 1 ding hebben ze voor op journalisten... ze doen wel onderzoek naar dingen. Journalisten in Nederland praten elkaar na, schrijven het ANP over en keuvelen het links liberale evangelie op.
Welke krant, welke nieuwszender, welke talkshow was nu kritisch op de Nederlandse overheid in Corona tijd en wie van hen deed echt onafhankelijk onderzoek naar het nut en de wetenschappelijke basis achter de corona maatregelen?
Ook hier heel veel geestelijke armoede van mensen die het heerlijk vinden dat Rutte en co hun keihard in de kont naaien. Angstige types die behoefte hebben aan een echte leider.

drollewupper | 08-09-20 | 17:01

Akwasi is net als zijn voorouders. Zijn voorouders verdienden aan het tot slaaf maken van hun landgenoten. Akwasi verdient aan de vernietiging van het erfgoed van zijn landgenoten. De appel valt niet ver van de boom, namelijk geld verdienen over de rug van anderen.

frank123 | 08-09-20 | 15:41

'Ik heb hier 20 jaar studie naar gedaan' jaja, als je ergens in geintereseerd bent, en je zoekt daarvoor info op het WWW, dan is dit studeren? dan ben ik de weledelgeleerde dokterandus professor in de Anaalkunde.

Bijstaander | 08-09-20 | 15:21

Die man moet opgesloten worden.... man man man wat een waandenkbeelden....

Nefret | 08-09-20 | 13:36

Yep, het IQ is weer gezakt.

Valse_nootjes | 08-09-20 | 13:18

Met een beetje fotoshoppen is er al heel snel sprake van aanzet tot zelfmoord.

SjoerdBoth | 08-09-20 | 10:44

Akwasi, ik ben benieuwd wat je vindt van al die helper whiteys die zo ontzettend proberen om Black te denken, Black te praten en Black te handelen. Die hun blanke huid wit verklaren en er vervolgens een vloek over uitspreken. Die te pas en te onpas belijden dat ze er zich zo ontzettend bewust van zijn een gepriviligieerd levemtje te leiden en zo, aanvankelijk onbewust maar nu erg bewust, mee te helpen aan de onderdrukking van de medemens-met-kleur.
Je zegt van jezelf dat je woordkunstenaar bent, ik hoorde je bijvoorbeeld zeggen dat je als poëet gebruik maakt van 'homerische vergelijkingen', iets waar ik, dat moet ik tot mijn schande erkennen, als witte, geprivilegieerde oud-gymnasiast nog nooit van had gehoord, dus ik nodig je uit om te proberen mijn woordspelingen, metaforen, aforismen en hyperbolen voor zover je daartoe in staat bent te volgen.
Is het niet zo dat al datgene waartegen je zegt te strijden teruggevonden kan worden in de helper whitey? Zijn de blanken die zich wit noemen, daar last van hebben en zich, om zich lekker te voelen, tegen jou en je mede-onderdrukten aanschurken, in feite niet de échte, onvervalste Zwarte Pieten? Zijn jouw wit geschilderde medestrijders niet de werkelijke poseurs, degenen die zich een kleur aanmeten om de rol te kunnen spelen die ze zo graag willen spelen? Is hun al te witte kleur in wezen niet het allerzwartste zwart? Zijn de witgekalkte deugers die samen met jou de strijd aan willen gaan met de geprivilegieerden niet in alles datgene wat jij in Zwarte Piet verafschuwt? Dragen zij niet veel grotere, zwaardere en blinkender ringen in de oren? Zijn, wanneer ze jouw kunstig bijeengeveegde woorden in de mond nemen, hun lippen niet roder dan rood en zwellen ze niet verder op bij elke woke woordkunstenarij?
Ze schilderen zich op, pretenderen een ander te zijn, Black te zijn, en niet om een mythisch figuur te spelen in een volks kinderfeest, nee om ons, blanken, aan te praten dat wij met z'n allen niet deugen vanwege het gedrag of het vermeende gedrag van onze voorvaderen of onze vermeende voorvaderen, om ons met schuld te beladen, om ons met terugwerkende kracht verantwoordelijk te stellen voor de slavenhandel van toen.
Die witgeschilderde helpers, Akwasi, zijn méér Zwarte Piet dan diegenen die jij in November in het gezicht wil trappen, die je eigenlijk, zo weten we nu, overhoop wilt schieten. Die helpers die zich zo ostentatief wil schilderen zouden zichzelf het liefst zwart schilderen, zwart als roet, zouden het liefst een helper-van-kleur zijn en daarmee uiteindelijk een persoon-van-kleur worden. Ze zouden liever zwart zijn dan wit, aan de goede kant willen staan qua pigment, qua afkomst, qua maatschappelijke status. Ze willen echt zichzelf voordoen als zwarte, Akwasi, zij zijn de fucking faces, de wannabe Blackfaces.
Maar het kan nog erger, Akwasi, of liever gezegd, het kan nog duidelijker. Wat vind je van Jessica Krug, de blanke, joodse dame die zo graag zwart wilde zijn en jaren achtereen gelogen en gelogen heeft? Die beweerde in haar jeugd dagelijks geconfronteerd te zijn met politiegeweld tegen zwarten, maar dat allemaal uit haar blanke duim heeft gezogen?
edition.cnn.com/2020/09/07/opinions/j...
De ultieme Black Minstel Show, Akwasi. Leugens en bedrog, een blanke die zich optuigt als zwarte om maar macht en positie op te kunnen bouwen. De ultieme slavendrijfster, Akwasi, racial appropriation.
Wat vind jij, Akwasi, als nazaat van Ghanese slavendrijvers, hiervan?
De helper whiteys zijn de nieuwe Zwarte Pieten.

Schoorsteenveger | 08-09-20 | 10:39 | 5

Hulde !

1geheimereaguurder | 08-09-20 | 13:12

Hear hear!

AMX pri | 08-09-20 | 15:03

Amen.

Het is één van de belangrijkste lessen uit de bijbel voor links, Saul Alinsky's 'Rules For Radicals': always accuse the other side of what you are doing yourself. Deuglinks is één en al projectie, één en al hypocrisie, één en al schijnheiligheid.

nobele wilde | 08-09-20 | 17:55
▼ 2 antwoorden verborgen

O nee er worden aangiftes gedaan... dat betekent dat we de komende zes jaar iedere maand zijn porem op de TV en in de kranten zien. Want net als de rechtszaken van Wilders moet dit proces van de eeuw ook live op de nationale TV. Het probleem is dat het een meneer van kleur is dus in tegenstelling tot het Wilders proces staat de internationale media waarschijnlijk al klaar en zijn de hotels al geboekt.

Nu krijgt dit persoon weer een podium, aangezien meneer redelijk vermogend is staan de advocaten al te trappelen voor zijn deur om meneer door het gehele proces van rechtbank tot Europees hof te begeleiden.

muggetje | 08-09-20 | 10:02 | 2

Als ie een podium krijgt waar hij de afgrond in geduwd wordt met zijn idiote opmerkingen, dan vind ik het prima. Wilders werd helaas zwart geschilderd (hehe) door de media en mensen die amper tot niet eens wisten wat de rechtszaak eigenlijk inhield, en de politiek had er ook handjes in om Wilders onder druk te zetten met een rechtszaak die toch weinig tot niks zou opleveren, behalve Wilders in een compleet zwart daglicht te stellen. Wilders heeft zich na de minder minder verklaring gegeven wat hij daarmee bedoelde, en blijkbaar was dat niet voldoende voor de rechtbank, maar ondanks dat toch vrij gesproken. Het is een grote poppenkast, en Awkwasi is een van die poppen die je beter weg kan gooien in een verbrandings oven... Verloren energie zegmaar.

Power2All4Ever | 08-09-20 | 10:44

Met onze D66 rechtstaat wordt de aangifte ter kennisgeving aangenomen en in het cilindrisch archief gemieterd .

Snertjong | 08-09-20 | 13:19

Ik niet, donder op!

AMX pri | 08-09-20 | 15:04

Hoi Akwasi Owusu Ansah, of moet ik je beter Afasie noemen, omdat je ineens alles "vergeet" (ik ook plotseling woordkunstenaar)
Ik heb een vraag. Wat doe je in godsnaam nog met je sanka in Nederland, als je hier al jaren zo ontevreden bent? Je hebt doekoes zat om te emigreren toch? Hoe kom je daar eigenlijk aan? Verdienen mislukte rappers zo veel dan, snap niet.
Ps: mijn dag is al helemaal goed vandaag toen ik las van die aangiftes tegen jou, nu nog je veroordeling dan is het hele jaar excellent!. Groetjes!

onesizefitsall | 08-09-20 | 09:41 | 2

"Je hebt doekoes zat om te emigreren toch? Hoe kom je daar eigenlijk aan?"
-Drugshandel?

HogeNood | 08-09-20 | 12:08

Waar kan ik een voorgedrukt aangifteformulier tekenen? Oh wacht....

Jafco | 08-09-20 | 09:07 | 1

Is het mischien een idee dat GS hier voorgedrukte aangiftes gaat verstrekken.
Deel ik ze wel uit in de kerken enz.

Coolcalmcollected | 08-09-20 | 10:25

Opvallend, hoeveel minder vertrouwen mensen hebben in nieuwsmedia.
Zou het komen omdat er steeds meer vrouwen journalistiek doen?

Mr.Crowley | 08-09-20 | 09:03

Zo een aangifte in verband met tweets van acht jaar geleden heb ik wel moeite mee.
Wie wil er dat zijn reaguursels van 2012 nog eens onder de loep genomen worden in de huidige tijd? Niemand toch?
De teksten van Akwasi plaatsen hem in een bepaalde hoek. Dat is alles wat ik wil weten.

Tapioca pudding | 08-09-20 | 08:54 | 2

Iedereen kan in een dronken of superstonede bui wel eens over de grens gaan.

Deze gast is blijkbaar al 11 jaar structureel bezeten van haat om tegen elke prijs een Nederlands volksfeest af te schaffen desnoods met geweld.

Lijkt me een prima idee om dit voor te leggen aan een rechter en zeker omdat een politicus voor minder wordt vervolgd, letterlijk en figuurlijk.

sprietatoom | 08-09-20 | 09:01

Bovendien is het geen anonieme reaguurder die niemand kent maar een bekende Nederlander met veel fans. Ook dat scheelt enorm in het gewicht van de uitspraken.

sprietatoom | 08-09-20 | 09:09

Sinterklaas en zwarte piet allebei bestaan ze niet, dus tja wordt een lastige zaak.

ikdenkwat | 08-09-20 | 08:42 | 1

Als ze niet bestaan, waar maken ze zich dan druk over?

Atheist-Priest | 08-09-20 | 09:19

Kan die gozer eindelijk een keer met een echte vrouw praten, begint ie te schreeuwen en te slaan. Zo blijf je heel je leven een fapper natuurlijk.

wilmeister00 | 08-09-20 | 08:33 | 1

De zwaksten gaan het eerst.

Mr.Crowley | 08-09-20 | 08:48

In 2016 zaten de peilingen ernaast. Behalve die van Rasmussen die het ongeveer goed had.

Een recente peiling van Rasmussen geeft onderstaand aan. He tblijft natuurlijk een peiling en de echte peiling is op verkiezingsdag.

Goedkeuring Trump stijgt naar 52% - Goedkeuring zwarte kiezer springt naar 45% in race tegen Joe Biden

twitter.com/Rasmussen_Poll/status/130...

Swieberj | 08-09-20 | 08:29

Ik ben softwareboer als beroep en ben wel goed met nummertjes. Laat die decimalisering van de maatschappij maar komen!

Le Roi | 08-09-20 | 08:08

Nou, vooruit dan maar BC, ik stap er over heen. Maar alleen omdat dit zo'n heerlijke 'throwback' is. Bonjour!

MickeyGouda | 08-09-20 | 09:16

Jammer. Alleen links tuig en ""jongeren"" mogen journalisten aanvallen en het "k" woord gebruiken (indien de aan te vallen journalisten NIET tot het kartel behoren).

Hoe irritant ook u de Toon v/h Debat vindt die gevoerd wordt namens de gevestigde macht, door de kartel-media.

Jan Passant mk2 | 08-09-20 | 08:07 | 1

Zou met niets verbazen als deze debielen linkse antifa blijken te zijn die de boel proberen te stangen. Dit gebeurt namelijk vaker. GS had er ook zo eentje gevonden die tokkie leuzen liep te schreeuwen zoals "alle marokkanen terug naar Istanboel", waarna GS het archief indook en die zelfde gast als antifa zag demonstreren tegen rechts.

Flip468 | 08-09-20 | 11:08

Haha dat zijn er al 3 of in werkelijkheid 300 of meer.

sprietatoom | 08-09-20 | 08:10

Als ik dan lees dat in Frankrijk iemand zijn huis heeft opgeblazen bij het vermoorden van een vlieg door een vonkje van een electrische vliegenmepper terwijl er een gasfles stond te lekken denk ik: hoe voelt dat?

Leptob | 08-09-20 | 08:03 | 5

Haha ... Mijn vader wilde doelbewust een zelfde strategie toepassen voor een mol onder zijn postzegelgazonetje, met campinggas. "Uhm, doe maar niet, pa. Geen "Tom & Jerry" met de kinderen meekijken meer voor jou. "

MickeyGouda | 08-09-20 | 09:24
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou de koopkracht is nog geen 2% gestegen vorig jaar, dan kan er na de verkiezingen wel 10%: vanaf.

Maak je borst maar nat vast.

sprietatoom | 08-09-20 | 07:43 | 1

Eigenlijk is de regering een soort van bewindvoeringskantoor. Maar dan zonder rechtstreeks telefoonnummer.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 08:00

Dom blondje is af. Had geen journalist moeten worden. Het is haar opgevallen dat het 'heel erg' is en dat het 'heel besmettelijk is' en dat er heel veel menesen in de IC's liggen en aan de beademing. Sorry hoor maar even de data van het RIVM bestuderen zit er kennelijk niet in, als goed geinformeerde journalist.

God Zelf | 08-09-20 | 07:41 | 5

Moderne journalisten voeren het debat namens hun politieke partij en vallen de geïnterviewde doorlopend in de rede.
Dat kan de ongeïnformeerde demonstrant het idee geven met een activist i.p.v. verslaggever te spreken. De media zijn de eersten om over dat laatste de fatsoensregels te memoreren.

Jan Passant mk2 | 08-09-20 | 08:26

Alles wat er nu nog aan de hand is, zijn gevallen van besmettingen. Logisch als er veel getest wordt en de test niet alleen op Corona test, maar op alle vormen van virussen. De graadmeter moet zijn, het aantal ziekenhuisopnames en IC opnames. Wat de schreeuwende man in het filmpje probeert te zeggen is dat er normaal ieder jaar ongeveer 4.500 mensen overlijden aan de griep en dit jaar maar 400. Totaal aan Corona overleden tot nu toe ongeveer 6.500 - 7.000. Dat is dus wel meer dan aan de griep en Corona is echt wel iets anders. Maar zijn deze aantallen al de door de regering opgelegde maatregelen waard? Dat zou wel een goede vraag zijn lijkt mij. Dit is alleen maar sensatie. Een schreeuwende agressieve man en een mevrouw die in 1 zin Bill gates, chip inplanten met vaccin en 5G er bij haalt zet een bepaald beeld neer. MSM missie geslaagd!!!

TRICKY | 08-09-20 | 13:15

@TRICKY | 08-09-20 | 13:15: En het kan niet zo zijn dat die aantallen zo relatief laag zijn juist vanwege die maatregelen? Denk je werkelijk dat die aantallen ok zo laag waren als we gewoon met zijn allen in het voetbalstadion waren gaan zitten, in het uitgaansleven tegen elkaar aan hadden zitten zweten, dicht op elkaar gepakt in de kerk zingen enz enz enz? Er is wel degelijk veel ellende voorkomen door de lockdown en het reguliere griepvirus heeft het daardoor ook veel moeilijker.

nobele wilde | 08-09-20 | 18:11
▼ 2 antwoorden verborgen

De koffie loopt en Basil zou extra vroeg uit de veren om voor iedereen een traditioneel Engels ontbijt te kokkerellen, schuif aan!

letopuwzaak | 08-09-20 | 07:37 | 3

Môge Louz! De Earl stuiterde net voorbij, dus de kan is zeker leeg?

MickeyGouda | 08-09-20 | 09:30

@Basil Fawlty | 08-09-20 | 09:53:

Drie uur ben ik bezig geweest, hè Basil, drie uur! Het is dat je er een muziekje tegenover hebt gezet. Oh ja, we zijn per heden overgegaan op wegwerpservies. ;-)

MickeyGouda | 08-09-20 | 13:07

Aquarellen of aquariumrellen?

Ruben Koene | 08-09-20 | 07:35

De industrie vreest een ontslaggolf door de CO2 tax....

GroenLinks en D666 hebben liever dat u progressief op straat geflikkerd wprdt dan dat ze samen werken om die 20 miljard aan milieu innovaties te investeren....

Denk daar maar aan bij de volgende verkiezingen. U moet stukbelast worden. Repressie is een ander woord voor progressie bij GroenLinks en D666...

Odin | 08-09-20 | 07:29 | 1

Dan laten we het toch in China produceren? Geen CO2-uitstoot. Van alle werkelijkheden is de papieren werkelijkheid nog wel de mooiste.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 07:34

Die touwkop mag samen met we are here het land verlaten.
Ze hebben al meer dan genoeg onheil aangericht.

getzappad | 08-09-20 | 07:23

Ik dacht altijd dat de grootste wappies Joop bezochten. Denk ik nog steeds trouwens

Rest In Privacy | 08-09-20 | 07:23

Zich beseffen. De Nederlandse taal an sich is maar een lastig iets. Dit is een niet-wederkerend reaguursel. Koffie.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 07:19 | 5

@Papa Jones | 08-09-20 | 07:33:
Soms denk ik wel eens dat ik te veel naar Koot & Bie heb gekeken.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 07:46

@Papa Jones | 08-09-20 | 08:04: 'Laten we danjeblieft wat democratischer denken, zolang de taal nog een discriminatoire factor blijft zijn we nog een heel eind verwijderd van een Nederland ...' Lololo!

Rest In Privacy | 08-09-20 | 08:15
▼ 2 antwoorden verborgen

En wéér kwam de MH370 hier laag overvliegen. Ik zie het elke keer. Ik kan het aantonen maar de overheid wil de primaire radarbeelden niet aan mij vrijgeven. Nou dan weet je dus al dat er wat achter zit.

Leptob | 08-09-20 | 07:00 | 3

Vertel.

Ben Adam | 08-09-20 | 07:15

Doe eerst maar die van MH17 dan.

Pimp my Voortuin | 08-09-20 | 07:28

De MH370 vliegt op uranium gummi-beertjes?

Beste_Landgenoten | 08-09-20 | 08:07

Media in de VS in rep en roer en vallen Trump massaal aan omdat Trump in zijn Labour Day speech waarschuwde voor het Militair Industrieel Complex.

TRUMP: "Ik zeg niet dat het leger verliefd op me is. De soldaten zijn dat wel. De topmensen in het Pentagon zijn dat waarschijnlijk niet omdat ze niets anders willen doen dan oorlogen voeren, dus al die geweldige bedrijven die de bommen maken en maken de vliegtuigen en laat al het andere gelukkig blijven "

twitter.com/DailyCaller/status/130303...

Swieberj | 08-09-20 | 06:49 | 15

@Beste_Landgenoten | 08-09-20 | 08:10:

Over die grensmuur: die is op veel plaatsen al af ondanks enorme tegenwerking van de Democraten en de media.

Over dat Banon project van de muur heeft Trump zich afkeurend uitgelaten. Daar heeft hij ook niets mee te maken.

Een ander punt wat Trump heeft bereikt is dat hij de massale illegale migratie heeft afgeremd aan de Zuidgrens.

Een ander belangrijk punt wat Trump heeft bereikt voor de Amerikaanse werker"

Labor Day Win: CEO's nemen Amerikanen in dienst omdat Donald Trump Visa-werknemers uitsluit
www.breitbart.com/economy/2020/09/07/...

Swieberj | 08-09-20 | 08:20

Één van de campagne punten van Trump was een enorme extra uitgave voor defensie. Dus wie er heeft bezuinigd, zeker niet Trump! Maar het leidt mooi af van zijn blunders van Suckergate.

Beste_Landgenoten | 08-09-20 | 08:34

@Beste_Landgenoten | 08-09-20 | 08:34:

Peace through strength. Elke militaire actie van Trump was zeer proportioneel. Het bombardement op wat Syrische vliegvelden was eerst bij Rusland aangekondigd en vervolgens heel gedoseerd.

Trump wil geen oorlog maar wel het beste oorlogsmateriaal zodat het nooit zo ver komt.

Snap je het nog steeds niet ?

sprietatoom | 08-09-20 | 08:45
▼ 12 antwoorden verborgen

Zou die 'besef jij je' meneer ook een reaguurder zijn? Je vraagt het je toch af.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 06:27 | 3

Overigens, ik begrijp de boosheid wel. Je hebt ontdekt hoe het werkelijk zit allemaal maar niemand luistert echt. Ze lachen je soms zelfs uit. Daar had Jezus ook last van. Al ging die laatste daar wel iets anders mee om. Kwestie van temperament denk ik.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 06:35

haha, welke reaguurder had je in gedachten. Besef je wel wat je vraagt ;) ?

sprietatoom | 08-09-20 | 06:37

@sprietatoom | 08-09-20 | 06:37:
Geen idee eigenlijk. Maar als Mosterd het weer eens over wappies heeft worden er altijd wel een aantal heel erg boos. Dus zou kunnen.
Edit: overigens kan ik heel erg boos worden om Aquaria en Luchtfrituurpannen. Misschien ben ik wel een speklapjes bakkende activist. Wie weet!

Rest In Privacy | 08-09-20 | 06:44

CNN is sterk voor Biden en Harris. Toch zie je hen maar 1% van de zendtijd op hun lousy zender, zou het kunnen omdat ze geen oplossingen hebben ?

De overige 99% van de zendtijd gaat over hoe slecht Trump het doet met Covid en met alles eigenlijk.

Er was een persmoment buiten en Trump vroeg een reporter of hij zijn mondkapje wilde afdoen want de reporter was onverstaanbaar.

Hier kan een CNN dan uren over zeuren want ze hebben een computermodel dat zegt dat als 95% van de Amerikanen een mondkapje draagt dit 122.000 doden minder betekent dit jaar.

Toch niet BUITEN CNN als er in een straal van 2 meter niemand staat ?

Wat is die zender afgegleden maar je moet er af en toe naar kijken om het nieuws door een andere bril te zien, de Trump is slecht ! - bril.

sprietatoom | 08-09-20 | 06:09 | 2

Niet alleen CNN maar het overgrote deel van de media in de VS zijn een spreekbuis voor de Democratische partij.

CNN en MSNBC zijn daarvan waarschijnlijk het meest activistisch bezig en komen daar ook openlijk voor uit.

Ten tijde van de Golfoorlog was CNN een goede informatieve zender; nu het is een puur propaganda kanaal van de Democratische partij en zijn het vooral anti-Trump activisten.

Veel Amerikanen hebben geen vertrouwen meer in de media volgens een recente peiling.

Volgens de peiling hebben Republikeinen (71%) vaker dan Democraten (22%) en onafhankelijken (52%) een ongunstige mening van de media. Meer dan 4 op de 5 Amerikanen (86%) zegt dat nieuwsorganisaties politieke standpunten bepleiten in plaats van het nieuws vrij van vooringenomenheid te rapporteren.

www.washingtontimes.com/news/2020/aug...

Swieberj | 08-09-20 | 06:54

Ik was al klaar met CNN toen ze in 2015 dramatisch over de vluchtelingencrisis gingen rapporten.

Die Hala Gorani sprak destijds met extreem overdreven toon in haar stem over “vluchtelingen” die met hun handjes tegen het raam van de wagons drukten, alsof ze naar Auschwitz werden gedeporteerd.

En daarna volgde het “mooie” een-tweetje tussen CNN en hun adverteerders van de asielindustriemaffia:

Want eerst die “dramatische reportage”, die daarna meteen werd gevolgd door een bedeladvertentie.

Inderdaad zonde dat zij hun kwaliteit van vroeger zo verkwanseld hebben, maar de (linkse) schoorsteen moet nu eenmaal roken.

Gelukkig dus dat je kunt wegzappen.

Kompromat | 08-09-20 | 11:32

Pietengebod in Eindhoven komt hard aan bij comité intocht
www.ed.nl/eindhoven/pietengebod-in-ei...

Een nieuwsberichtje van een paar maanden geleden (wat ik voor het eerst lees)

Walgelijk. Die walgelijke VVD-burgemeester en het walgelijke bestuur van shithole gemeente Eindhoven hebben hebben dus een fatwa uitgesproken over Zwarte Piet.

Freezzz | 08-09-20 | 05:09 | 4

Ernstig. Feitelijk maakt de overheid hier nu systematisch keuzes over de kleding en schmink van mensen op basis van hun inschatting over het gedrag van geweldplegers .

U mag straks niet meer zonder burka over straat teneinde de goede orde te handhaven. Dat soort beslissingen. Of u mag geen kort rokje meer en het haar dient kuis ingebonden te zijn.

Een erg fundamentele beslissing die in gaat tegen allerlei grondwettelijkheden. De beslissing zal dus wel gewoon doorgang vinden na wat weerstand voor de vorm.

Kutland.

Knufter | 08-09-20 | 06:11

Dan maar naar de buurtgemeentes of de winkeliers moeten stoppen hier geld in te steken. Als de winkeliers hun poot stijf houden moet de gemeente wel overstag.

Frau Merkel | 08-09-20 | 06:14

@Frau Merkel | 08-09-20 | 06:14:
Rappers, die mogen wel blijven !met gouden tanden en veel blingbling, rappend over haat naar blanken, geweld , drugs en clips met blote wijven pakken geld en verheerlijking van criminaliteit

laurentius | 08-09-20 | 08:04
▼ 1 antwoord verborgen

@Knufter | 08-09-20 | 06:13:

Je kan zo'n boete of schikkingsvoorstel uiteraard altijd aanvechten en dan desgewenst met advocaat.

Recentelijk zelf ook gedaan.

sprietatoom | 08-09-20 | 06:25

@sprietatoom | 08-09-20 | 06:25:

PS, alles wat verder gaat dan wildplassen of te hard rijden sowieso aanvechten. Ook de Corona boetes die je krijgt, aanvechten en voor laten komen. Dat is het voordeel van een rechtsstaat waar we in leven, daar kan dat.

sprietatoom | 08-09-20 | 06:35

Mensen kunnen in verzet als ze een strafbeschikking ontvangen. Als het Openbaar Ministerie bij verzet vervolgens toch wil doorzetten, komt de zaak uiteindelijk bij een strafrechter.

sprietatoom | 08-09-20 | 06:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik had vroeger dus een bloedhekel aan dit nummer.... en nu mis ik het.
www.youtube.com/watch?v=FOt3oQ_k008
Waarom, ik mis het gezin, van vroeger, het pesten, zelfde zenders, Toppop, Countdown.... etc.
Sorry, dan maar even een jankerd.

Bad - Casey | 08-09-20 | 04:38 | 2

Ik snap het wel! Hier heb je een bakkie troost.
(Aannemend dat je met pesten het kaartspel bedoelt!)

letopuwzaak | 08-09-20 | 07:33

Dat gaat nog wat worden met het Sinterklaasfeest en Oudejaarsavond. Dat wordt een feestje voor de boa's: massale arrestaties. Sinterklaasintocht ..... verboden, sinterklaasfeest verboden, schamenscholing, verboden dus. Sinterklaasfeest in je eigen huis organiseren... verboden, arrestatie, boete, strafblad.

"Ja, maar we zijn allemaal familie van elkaar en vieren het sinterklaasfeest in eigen huis alleen met familie."

..... verboden, verbod, strafblad, boete, arrestatie, drones, inval, politiehonden.

Freezzz | 08-09-20 | 04:22

@sprietatoom | 08-09-20 | 04:16:
Je ziet echt afschuw in zijn ogen als hij over het Sinterklaasfeest en de Oudejaarsviering praat. Dat zie je niet als hij over het offerfeest praat.

Bovendien, de NPO-intocht in Eindhoven, waar de NPO defintief ons klassieke Sinterklaasfeest de nek om te draaien gaat toch ook gewoon door? Als de NPO-intocht in Eindhoven door kan gaan, daar wordt zelfs enthousiast reclame voor gemaakt door de NPO, dan moet het toch ook in Rotterdam mogelijk zijn een intocht te organiseren?

Freezzz | 08-09-20 | 04:33
▼ 6 antwoorden verborgen

@Bad - Casey | 08-09-20 | 04:18:

Simon & Garfunkel, altijd goed !

Het voordeel van een 2 partijen stelsel is dat je weet wat je krijgt. Het nadeel is dat het altijd een keiharde nietsontziende strijd tussen die 2 is.

Hier krijg je een slap compromis altijd en zal bijvoorbeeld het massa immigratie probleem nooit opgelost worden en bovendien is Brussel steeds meer de baas.

Eigenlijk is het overal køt met peren, de wereld is gewoon overbevolkt aan het raken. Beter kun je gewoon pakken wat je pakken kan.

Hazes:
youtu.be/2H0yWKdZM8g

sprietatoom | 08-09-20 | 04:34

@Bad - Casey | 08-09-20 | 04:49:

Haha, kan deze plaat van Hazes jr wel waarderen. En van zijn ouwe ook wel een aantal.

Wel een vrolijk nummer van Astrid Nijgh. Familie van ?

sprietatoom | 08-09-20 | 04:56
▼ 9 antwoorden verborgen

"Echte blogs zoeken we, van verstandige, normale mensen. "

Misschien is deze Engelstalige blog wel wat:

www.twitter.com/realdonaldtrump

sprietatoom | 08-09-20 | 02:46
-weggejorist-
Catilunia | 08-09-20 | 02:35 | 2

Ik neem aan dat er ongeveer 14 mln voorgedrukte aangifteformulieren klaarliggen alhoewel elke inheemsche originele Nederlander vanzelfsprekend capabel is deze zelf in te vullen.....

J.Thee.Cohen | 08-09-20 | 02:29 | 4

AD doet net of er in heel Nederland 2 aangiftes zijn gedaan tot nu toe.

Door het zo klein te maken nemen ze het toch weer impliciet op voor deze zwarte haatzaaier want geloof maar dat er inmiddels veel meer aangiftes reeds zijn.

sprietatoom | 08-09-20 | 02:37

J.Thee.Cohen | 08-09-20 | 02:29 ,
" De wens van de gedachten ", van u, ik en velen met ons, ik denk van niet, kan niet meer...... ik vrees dat wij allen zeer enge tijden tegemoet gaan.
Ik hoop natuurlijk van niet, maar als er al een paar gebrekkig sprekende " Nederlanders " in het grootste orgaan van onze " Democratie " zitten, dan houd ik mijn hart vast.
En alle echte ellende ook nog eens middels de " Staatsomroep" NO(S)P, wordt verzwegen of gebagatelliseerd zoniet verloochend.
Dan zal zo kind van een uit zijn vluchtende ouders," arm, stinkend, zonder water en geen geld hebbende land ", alle recht krijgen alle recht krijgen om ons, Nederlanders zo te mogen beschimpen en te bedreigen, wat door mij hierboven al is genoemd/beschreven.
Want volgens mij zitten wij allen inmiddels wel in "zulks" maatschappij ?!
Nummertje,
www.youtube.com/watch?v=P0rf3_viTxk

Bad - Casey | 08-09-20 | 02:53

@Bad - Casey | 08-09-20 | 02:53,
Ik heb het dan uiteindelijk over die mislukte aquarium( plant ).
En natuurlijk wie de handjes boven zijn " Treurwilg" kop houden.

Bad - Casey | 08-09-20 | 03:02
▼ 1 antwoord verborgen

Freezzz | 08-09-20 | 01:57,
Ik ga kijken en luisteren.

Bad - Casey | 08-09-20 | 02:03

Freezzz | 08-09-20 | 01:57,
Leuk en ook herkenbaar ( schaam ;))

Bad - Casey | 08-09-20 | 02:08

Nu ik toch in de Cheap Trick " mode " zit ( heerlijke muziek, tenminste... dat vind ik ;)
www.youtube.com/watch?v=Zzew738f5TA
Beetje vergeten nummer van ze, hoort het eigenlijk te weing.

Bad - Casey | 08-09-20 | 01:44

Goedemorgen allen,
Heb het filmpje gezien met die " mafklappers "....... in elke gek zit een kern van waarheid.
Moest eerlijk gezegd wel lachen, maar eigenlijk toch ook weer niet, want deels worden wij allen wel voor de gek gehouden, Den Haag maakt in mijn ogen gebruik van de Corona-situatie, dit middels enge wetjes en appjes, zomaar een voorbeeldje.
Proost iedereen, rondje van mij en...... natuurlijk een nummertje van mij ;)
www.youtube.com/watch?v=9UaJAnnipkY
Proost !

Bad - Casey | 08-09-20 | 01:32 | 5

@Bad - Casey | 08-09-20 | 01:56:
Ik luister het ook regelmatig, vaak ook born to be alive daarna of ervoor. Ze hebben iets met elkaar gemeen. Opzwepende disco misschien?

Freezzz | 08-09-20 | 02:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Toch wel eng zo'n 5G corona chip van Bill Gates. Werk ook nog twee kanten op zei een mevrouw in het filmpje.

In Amsterdam zuid was vanavond weer gedoe met jongeren. Zal wel weer incident zijn.

bitterpete | 08-09-20 | 01:17 | 8

@sprietatoom | 08-09-20 | 02:51:
Alle Windows versies waren/zijn kut, maar die was wel enorm kut. 2 weken gehad, denk ik. Meteen teruggegaan naar 98.

Stormageddon | 08-09-20 | 03:25
▼ 5 antwoorden verborgen

Als je nog iets intellectueels EN actueels wil bekijken/ beluisteren, dan is dit wat. Het is een hele zit, twee uur lang, maar verdomd boeiend. En die Bret Weinstein, die blijkt toch een behoorlijk linkse knakker met zijn vergezichten over "opportunities" in de USA.
youtu.be/pHGt733yw3g

En als je nog wat grappig wil kijken ( maar 5 minuten ) over Joe Biden, die blijkbaar nog geen regel speech zelf heeft kunnen bedenken maar al 40 jaar speeches jat van anderen.

youtu.be/_f2Z30j61aw

Beste_Landgenoten | 08-09-20 | 01:03 | 1

Some remarkable public intellectuals, zegt de aankondiger. Tjezus, het zijn er een stuk of acht. Nou ja, misschien dat ik ergens de volgende dagen tijd heb om eens te kijken. Het ziet er wel boeiend uit.

Tashtego | 08-09-20 | 01:12

Wat is vanavond het thema ?

Baron Clappique | 08-09-20 | 00:44 | 3

Lees...

wiener mit pommes | 08-09-20 | 00:51

Alles wit.

Premier Trutte | 08-09-20 | 00:52

Het nieuwe wereld record voor een Marathon door Baudet.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 01:12

Ik heb vandaag vier burrito’s gegeten

Turbulentie? | 08-09-20 | 00:41 | 5

Heb je een spuitbus in de wc???

wiener mit pommes | 08-09-20 | 00:52
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Catelilia | 08-09-20 | 00:34 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Ah. Schreeuwmeneer heeft een naam. En een eigen verhaal van het gebeuren.
www.facebook.com/100052598226425/post...
Hij heeft wel een puntje. Dat de media niet doen wat ze moeten doen... te weten: vragen stellen. Niet perse zijn hele lijstje, maar allicht een paar ervan.

Stormageddon | 08-09-20 | 00:34

John Lennon - Instant Karma
www.youtube.com/watch?v=xLy2SaSQAtA

Het was geen beste week voor Akwasi en zijn Oranje-miljonair vrinden.
Liefde is niet te koop blijkt maar weer.

De Briemusketier | 08-09-20 | 00:33

Heeft burgemeester Bruls al een optocht van enkele honderden mensen geleid naar het politiebureau om daar voorgedrukte aangiftes tegen Akdwasi te deponeren?

Verder ben ik benieuwd of het proces tegen Akwasi, net als dat tegen Wilders, ook minimaal vijf jaar gaat duren. En of Akwassi ook in een gepantserde en geblindeerde Audi, begeleid door nors kijkende maatpakken met oortjes, zal arriveren.

Peter Emile | 08-09-20 | 00:18 | 1

Misschien wordt hij gewoon "gedrilld" zoals zijn rapperstatus vereist. Kzou het niet erg vinden.

knutsel_ | 08-09-20 | 00:20
-weggejorist-
wiener mit pommes | 08-09-20 | 00:17 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Hoe meer aangiftes tegen Akwasi hoe groter de kans dat hij vervolgd gaat worden. Kleine moeite en misschien gaat hij eindelijk eens dimmen met zijn haatzaaierij. Is geen slip of the tongue maar structureel al dik 10 jaar aanzetten tot haat en geweld tegen fysieke personen die verkleed zijn als Sinterklaas en zwarte piet.

sprietatoom | 08-09-20 | 00:12 | 5

Rond de eeuwwisseling, toen een mening op internet nog niet zomaar tot een veroordeling leidde

Balgesjaakt | 08-09-20 | 06:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Ja joh, laten we allemaal even lachen om die viruswappies, vanuit onze luxe cel.

LiniaalRectaal | 08-09-20 | 00:08 | 7

@knutsel_ | 08-09-20 | 00:24:

Mooie fietstocht door de polder naar de coffeeshop. Ik ben waarschijnlijk langer onderweg dan wat jij per maand fietst.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 01:26
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik hou wel van Mulatu. Kun je gewoon denken dat er ook intellectuele muziek uit Ethiopië komt zonder te moeten vervallen in de de eeuwige deugd.

knutsel_ | 08-09-20 | 00:08

Isabelle contribution: Best ever. Period. And again. Period.

klamme.vla | 07-09-20 | 23:56

Gewoon Herr F. Nietsche en Fraulein H. Arendt nog eens uitgebreid gaan lezen.
Alles is al gezegd en geschreven,
waarvan acte.

vander F | 07-09-20 | 23:52 | 1

Nietzsche? Tintoretti?

jan cioran | 08-09-20 | 00:01

Een man uit Heerlen, moedige baas hoor. Waarom nog geen aangiftes van al die sinterklaasverenigingen? Zeker afgepoeierd omdat volgens de baliekluiver een instelling niet bedreigd kan worden.

dugo | 07-09-20 | 23:49 | 1

Dat zou wel gewicht in de schaal leggen want daar zitten veel mensen in die ook allemaal weer een hoop mensen kennen. Maar helaas zijn de meeste al kaltgestellt door politiek-correcte burgemeesters (he John) en verblijd met zombiepieten vanuit de gemeente.

5611 | 08-09-20 | 00:43

Briljant

Knufter | 08-09-20 | 00:02

Rond de eeuwwisseling, toen media als Powned en NieuwNieuws elkaar nog niet verdrongen om de gekste gekkie te interviewen op een plein tijdelijk bestemd voor gekkies in pogingen elk tegen geluid daarmee te kunnen vergelijken. Toen GS nog een stuk minder eenzijdig was. Toen 9-11 nog gewoon een datum was. Toen alleen boeren buitenlanders eng vonden, maar hen nog niet in de bek geschoven was waarom. Toen men vaker vooruit keek dan naar beneden. Wat een tijden. Technologische vooruitgang, maar voor de rest een tergend langzame maar diepe inzinking van onze maatschappij.

Balgesjaakt | 07-09-20 | 23:43 | 5

@Balgesjaakt | 08-09-20 | 00:01: Inderdaad, Nederland verloor zijn onschuld op 6 mei 2001. Met de erfenis is niets, maar dan ook helemaal niets gedaan. Melkert en Rosenvöller zouden zo de politiek weer in kunnen. Volkert is in Den Haag net niet openlijk een held.

5611 | 08-09-20 | 00:46

9/11 was niet zomaar een datum in 2001, men liet even weten dat ze 9/11
1683 bij Wenen nog niet verwerkt hadden.

getzappad | 08-09-20 | 07:09

@5611 | 08-09-20 | 00:46:
6 mei 2002.
Onder voorbehoud dat het een typo betreft natuurlijk, kunt u als geheugensteuntje aanhouden dat Fortuyn nog over “11 september” heeft gesproken. Dan vergeet u het niet meer.

In zekere zin is Fortuyns “erfenis” het feit dat we nu tenminste openlijk over de problematiek kunnen praten. In de tijd van Janmaat was alleen al het benoemen “fascistisch”.

En Melkert kan wat mij betreft gerust de politiek weer in gaan hoor, graag zelfs.

Dan wordt het voor de PvdA “op naar de 0 zetels”.

Kompromat | 08-09-20 | 11:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Heb al zovaak op het punt gestaan om alles van me af te schrijven op een blog. De common sense aan te spreken. Gewoon eens even tegengeluid laten horen in de steeds gestoorder wordende tijd. Maar echt vrolijker wordt mn leven er niet van, denk ik. Is het dat waard? Er wordt al zoveel geluld. Wie leest 't nog? Wie luistert nog? Gaan we het tij nog keren met verstand of moet het gewoon worden uitgespeeld tot het bittere eind nu? Daar ga ik maar even n nachtje over slapen..

CoffeeDick | 07-09-20 | 23:39 | 1

De groten worden groter, de kleintjes monddood. Geniet van je leven en wacht tot de puist vanzelf barst. Dat wordt een kliederboel. En dan is het weer even rustig. Tot de volgende witte kop zich vult.

Balgesjaakt | 07-09-20 | 23:47

@Vuurwezel | 07-09-20 | 23:45:
Als je tapes goed bewaard gaan ze verdomde lang mee.
Langer dan digitale rotzooi iig.

vander F | 07-09-20 | 23:56

@vander F | 07-09-20 | 23:56: Je hebt het dan wel over 4 - 8 of 16 track semi professioneel / professioneel audio apparatuur die toen (en nu nog) een arm en een been kosten. Het tapedek van pa starte ook nog direct op. Had wel al de rubbertjes vervangen ergens in de jaren 90. Opnames uit de jaren 60 waren in de jaren 90 wel broos geworden, slechte kwaliteit van band vermoed ik. De opnames uit de jare 70 op tape van Sierra was toen nog best te beluisteren.

Lt-Kol Kilgore | 08-09-20 | 00:02

@Vuurwezel | 07-09-20 | 23:45:
In vergelijking met veel lp echt heel veel lp is de geluidskwaliteit van Fleedwood mac bijzonder goed te noemen.

dijkbewaker | 08-09-20 | 00:24
▼ 1 antwoord verborgen

Het zijn rare tijden, corona gekte alom, cultuuroorlog er nog even overheen, en een italiaans monocultureel elftal dat een globalistisch Nederlands Elftal van de mat veegt, tot grote tevredenheid van yours truly overigens.

Er is maar een oplossing en dat is van Gaal als bondscoach, en Nederlandse spelers die er voor willen gaan, Veldman uitgezonderd.
Ook Nederlanders zelf hebben de verplichting om de Louis van Gaal in zichzelf te zoeken en los te laten op de akwasies van deze wereld. Dan zijn We binnekort niet alleen de beste van Nederland, maar ook van Ghana.

De Briemusketier | 07-09-20 | 23:37 | 3

Briemusketier, zou de kromme niet leuker zijn als bondscoach? Krijg je tenminste vermakelijke persconferenties ipv dat verongelijkte gedoe.

Tashtego | 07-09-20 | 23:53

@Tashtego | 07-09-20 | 23:53:
Willem is niet gek genoeg, die gaat relativeren en dat moeten we niet hebben.

De Briemusketier | 08-09-20 | 00:11

Sappie dekt de lading niet echt meer. De dame in kwestie wordt bijna gemanhandled/geduwd/gemept. Wat een agressieve imbeciel. Er is boosheid, oké prima, ben ik ook weleens. Maar dit gaat alle perken te buiten. En dan nog gek opkijken als een paar van deze halfjes kreupel worden gemept door een peloton ME of een AT.

mr.money | 07-09-20 | 23:36 | 1

*Wappie

mr.money | 07-09-20 | 23:37

Zaz staat bij mij ook redelijk hoog op het lijstje.

Frau Merkel | 08-09-20 | 05:45

Bloggen is passé, Bart. Vod- en podcasts is waar het gebeurt.

En inderdaad, Triggernometry is één van de beste uit de UK. New Culture Forum, Sargon, Mayhar Tousi, We Got A Problem en dan ben je wel redelijk bij over alles wat in Engelandistan en omgeving aan de hand is. Eilandje verderop: Dave Cullen (Computing Forever).

USA: Tim Pool (Timcast, 4 uur content per dag), Joe Rogan, No Agenda, Steve Turley, Crowder, Jimmy Dore, Adam Crigler, Dave Rubin, Dark Horse van Brett en Heather Weinstein, The Portal van Eric Weinstein... en heel af en toe, voor een kleine dosis extreemlinkse waanzin: Vaush.

In Canada heb je natuurlijk Rebel News van Ezra Levant. In Nederland is er niet al te veel het beluisteren/bekijken waard. Café Weltzschmerz en Blue Tiger, dan heb je het wel gehad.

En als je dan echt ook nog wat tekst wilt: Quillette. Voor de rest is het allemaal niet veel. Vroeger had je nog Little Green Footballs, maar dat is helemaal woke en Joop gegaan, niet meer spannend en voorspelbaar.

Als je dat allemaal een beetje volgt ben je beter bij de tijd dan dagelijks Op1, Eva Engnek en Nieuwsuur kijken.

Stormageddon | 07-09-20 | 23:31 | 9

@CoffeeDick | 07-09-20 | 23:45: Je luistert naar dit soort zaken als je op de trekker zit, als je hout hakt, als je aan 't bouwen bent, als je je motor aan 't restaureren bent, etc. Kortom als je in je eentje vrij 'dom' werk doet, zaken die je grotendeels op automatische piloot kunt doen. Je luistert over het algemeen niet als je een Linux-driver aan 't maken bent, als je een Libgen-client maakt, als je firmware voor een WiFi-AP aan het porten bent, etc. Kortom, als je 'denkwerk' doet.

Voorgeenchanterikpeu | 07-09-20 | 23:57

Amazing Polly kan ik ook wel waarderen. Ze doet altijd uitgebreide research.

Nehemia | 08-09-20 | 07:06
▼ 6 antwoorden verborgen

Nog steeds jammer dat grenswetenschap.nl en opvolger verdwenen zijn.

ademende aarde | 07-09-20 | 23:26

Ze mogen naar de arme sloebers in de stad ook wel even een gebaar maken. Even 134.000 euro weggepist.

Frau Merkel | 08-09-20 | 05:49

Ach natuurlijk hebben mensen als Gates en Zuckerberg ons in hun macht. Maar daar kunnen die mensen ook niets aan doen. Ze hebben iets bedacht met de beste bedoelingen maar het is totaal uit de hand geëscalleerd. En om maar even de huisregels van GS te parafraseren: 'GS is óns kindje, staat het je niet aan? Dan rot je lekker op!'
En dat mag Zuckerberg ook vinden.

Leptob | 07-09-20 | 23:20 | 4

Ik zou niet weten op wat voor manier zuckerberg of gates mij in hun macht hebben? Omdat je een product van ze gebruikt?
Zolang je geen gegevens uitdeelt valt dat ook wel mee.

miko | 07-09-20 | 23:51

@miko | 07-09-20 | 23:51: Ik zie sowieso steeds minder mensen feesboeken, sowieso jongeren bijna niet meer. Insta is nu hot maar dat gaat ook niet lang meer duren. Je mist niks, kunt prima zonder.

5611 | 08-09-20 | 00:53
▼ 1 antwoord verborgen

Al in eeuwen niet meer gehoord. Onterecht. Wat een fantastische zangeres is het toch; ze geeft ziel aan elk nummer dat ze zingt.

Muxje | 07-09-20 | 23:33

*Mickey en haar oudjes een knuffel geeft*

Frau Merkel | 07-09-20 | 23:12 | 1

Wat is er met Mickey dat ik gemist heb?

keestelpro | 08-09-20 | 02:13

Na het lezen van dit verhaal vraag ik me eigenlijk af, waar is Bottehond eigenlijk gebleven?
Ergens mis ik die goeie oude tijd, toen reaguurders af en toe een stukkie burgerjournalistiek bij elkaar wisten te reaguren waarop een vervolgtopic vervolgens een balletje deed rollen welke de meenstriemmedia wist te bereiken, en laten we de opmaat naar Powned en in hun kielzog WNL niet vergeten.
Er is in die tijd veel bereikt.

Abject | 07-09-20 | 23:05 | 9

@express | 07-09-20 | 23:54: Botte moet gewoon terugkomen. Die is allang salonfähig genoeg voor gs. Misschien heeft hij het intussen ook al geprobeerd onder verschillende nicks, maar niet serieus genoeg. Ik vermoed dat oudere bazen hem niet mochten, maar als Pritt daar niet onder valt kan hij zo terugkomen. Lijkt mij wel ok. Al was het alleen maar omdat hij best vaak GS-artikelen retweet.

knutsel_ | 07-09-20 | 23:59

@knutsel_ Ja, het was wel een Top-reaguurder, tot diep in de nacht ging het door. Hij was z'n tijd ver vooruit, doorzag toen al het gevaar van de islam maar dat mocht je nog niet zeggen.

Rest In Privacy | 08-09-20 | 00:22

@express | 08-09-20 | 00:22: Wie ik echt mis is Cojones. Daar was zelfs botte fan van. "Hoe kan je zó scherp en tegelijkertijd zó bot zijn?"

knutsel_ | 08-09-20 | 00:52
▼ 6 antwoorden verborgen

Geen link naar de nieuwe docu van Greta? Die werd bij de NPO wel uitgebreid gepropageerd. Hierbij dan:

BozePaarseMan | 07-09-20 | 23:04 | 2

Ik dacht dat die overleden was aan corona. Maar ze leeft no. Goh, hoe zou ze het PR-circus weer op gang moeten krijgen?

5611 | 08-09-20 | 00:57

Ik word er verdrietig van...
Inderdaad alweer zo lang geleden...
Waar blijft de tijd....

De Droit | 08-09-20 | 01:05

'De lucht was helder, de zon bescheen de straten en een geroezemoes vertolkte het leven dat op gang gekomen was in de stad waarin hij zich onverschrokken verzette tegen een overmacht. Er was niets dat hem aankon, dat zijn moed kon weerstaan en hem tot zwijgen wist te brengen. Alleen die vrachtwagen, het monster dat uit het niets verschijnend hem, onze Jaap, onze professor, aankon en hem uit het leven haalde om hem voor altijd van ons te scheiden.'

keestelpro | 08-09-20 | 01:43
▼ 3 antwoorden verborgen

Mijn favo blogger is Koksal Baba.

filosofem | 07-09-20 | 23:02

Oh mijn God zeg, die Anti-NOS-demonstranten, dat is een fraai stelletje anti-socialen bij elkaar zeg. Goeiedag. Daar valt toch geen zinnig woord mee te spreken!
Wappies.

Papa Jones | 07-09-20 | 23:01 | 6

Ik kan er niks aan doen maar die schreeuwlelijk met zijn zonnebril en grote bek haalt me het bloed onder de nagels uit. Ik zal het niet snel roepen vanachter mijn toetsenbord, maar voor deze maak ik een uitzondering: wat zou ik hem die bril graag vast trappen in zijn gezicht zeg.

Erectus Giganticus | 08-09-20 | 00:19

@Erectus Giganticus | 08-09-20 | 00:19: He Akwasi, jij ook hier?

5611 | 08-09-20 | 00:59
-weggejorist-
Koning BongoBongo | 08-09-20 | 09:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Het gemiddelde IQ in Ghana en omringende landen ligt rond de 70. En dat laat zich zien.

Vuurwezel | 07-09-20 | 22:58 | 1

Als je bij een wappiebijeenkomst op het Malieveld gaat meten kom je niet boven de 60.

Rest In Privacy | 07-09-20 | 23:35

Altijd gedacht dat Akwasi een alter ego van Airfryer was. Blijken het toch twee flapdrollen te zijn.

BozePaarseMan | 07-09-20 | 22:58 | 2

Was ik blijkbaar niet de enige die dacht dat die touwkop meer dan een naam had.

getzappad | 08-09-20 | 07:18

En allebei gesubsidieerd blijkbaar. Ofwel we worden richting culturele en sociale afgrond gedirigeerd met behulp van onze eigen belastingcenten. Een maatschappij waar dit kan verdient het misschien wel om opgeheven te worden.

J-van-de-Bontekoe | 08-09-20 | 07:36

Misschien helpt het om een vooringevuld formulier in PDF online te zetten. Dat is de weg om te gaan naar een flink aantal aangiftes.

AntiZanicz | 07-09-20 | 22:56 | 3

Het OM heeft de stencilmachine nog staan van de vorige keer.
De vraag staat nog steeds: wie heeft die formulieren gemaakt en verspreid?

Frau Merkel | 07-09-20 | 23:04

@Frau Merkel | 07-09-20 | 23:04: Moet je Bruls in Nijmegen even bellen
Die heeft daar verstand van.

5611 | 08-09-20 | 01:00

@Frau Merkel | 07-09-20 | 23:04: Een stencilmachine? U leeft in de 50-er jaren? Het OM doet geen aangifte, dat moeten burgers doen.

AntiZanicz | 08-09-20 | 09:29

Gelegenheidstikkers in de marge? Je zal wellicht gelijk hebben. Zelf vind ik je niet veel beter Bart

schillenboer | 07-09-20 | 22:55

Precies goed. Ik moest even wachten tot de zang er in viel maar mooi hoor.

Knufter | 07-09-20 | 23:29

jammer dat die mevrouw het niet over de dichtheid van Uranium-235 heeft. Comprimeren tot net onder de kritieke dichtheid geeft best leuk oudejaarsvuurwerk indien juist ontstoken met een 14 MeV d-t reactie. "Problemen met aanvallen op hulpverleners in Rotterdam? Niet meer, Rotterdam is namelijk weg."

skoftig | 07-09-20 | 22:52 | 1

De permanente oplossing voor al uw problemen.

Lt-Kol Kilgore | 07-09-20 | 23:27

Is er al een drukker ingehuurd voor de aangiften tegen Akwasi? Of heeft iemand al een standaardaangifte tegen Akwasi op het internet gezet?

MAD1950 | 07-09-20 | 22:52

Heerlijk!

Sinterbikske | 07-09-20 | 23:06

Bier voor iedereen!
(Behalve voor die agressieve mafkees die de Nieuwnieuws verslaggeefster uitschold en aanviel)

keestelpro | 07-09-20 | 22:49 | 1

Ach, ze diskwalificeren zichzelf met dit agressieve gedrag, en verliezen hun recht van spreken, en maken zich totaal ongeloofwaardig en belachelijk.

laurentius | 07-09-20 | 22:57

Heeft die hele corona-shutdown trouwens niet genoeg stikstof-uitstoot voorkomen zodat we weer kunnen asfalteren, bouwen en barbecuen?!

Feynman | 07-09-20 | 22:48 | 12

I've seen it all through the yellow windows of the evening train.
youtu.be/jII2R47QjcE

Han-Xi | 08-09-20 | 08:19
▼ 9 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl