achtergrond

Geenstijl

Belastingdienst blijkt zieker dan ziek

Jij een fraudeur. Jij een fraudeur. Jij een fraudeur. IEDEREEN EEN FRAUDEUR!

Rijksambtenaar bij de Belastingdienst. Dat was ooit een prachtig beroep. Jaarlijks wat penningen ophalen bij hardwerkende Nederlandse burgers, waar dan wegen, lantaarnpalen, dijken, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en omroepen van bekostigd werden. Lekker veel vrije tijd, een prima pensioen en dan vanaf je 55ste met de camper door Europa. Maar tijden veranderen.

Anno 2020 is de Rijksambtenaar der Belastingdienst geen Noodzakelijke Vervelio met Blauwe Enveloppen meer, maar een ranzige profilerende predatorgraaier die sterren op revers van belastingbetalers naait, en ze vervolgt tot aan de poorten van de hel.

Godskolere, wat een teringzooi is die kwaadaardige kliek Schatkist Suppliers geworden. En dat allemaal omdat Onze Koning een nieuwe speedboot wil, het pluche wachtgeld en Brussel paperclips zonder bonnetje (uitleg). De Omtzigtman noemt de situatie "heel ernstig", hetwelk betekent dat het allemaal nog veel erger wordt.

Er zit maar 1 ding op. Iedere Rijksambtenaar der Belastingen ontslaan en heropvoeden in kampementen. Alle gebouwen van de fiscus tot op de laatste steen afbreken. En dan gewoon opnieuw beginnen. Het is niet anders.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Extra parlementair?

Het wordt tijd dat onze rechters en ons parlement weer op eigen benen staan.

@Feynman | 02-03-24 | 20:35 | 143 reacties

Taart & Telelenzen voor Geert Wilders

Waarom de journalisten op grote afstand moesten blijven

@Pritt Stift | 25-11-23 | 13:00 | 331 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.