achtergrond

Geenstijl

Dit land lijkt het meest op Duitsland

Stop er maar mee jongens

Amsterdam = Berlijn. Breda = München. Rotterdam = Hamburg. Wijk bij Duurstede = Arnstadt. Den Haag = Bonn. Venlo = Venlo. Er is een of ander onderzoek op internet verschenen waaruit blijkt dat Nederland meer op Duitsland lijkt dan alle andere landen die ook op Duitsland lijken. Zelfs Oostenrijk, waar ze Duits praten en zo nu en dan de Duitse bondsrijkskanselier leveren, lijkt niet zoveel op Duitsland als wij. Dus Mark Rutte, doe het licht maar uit, gooi de deur dicht en lever de sleuteltjes in bij Frau Merkel. Gaan wij even wat figuren uit de Duitse geschiedenis zoeken die geen standbeeld verdienen. En hee. Misschien winnen we binnenkort eindelijk eens een WK.

De Dom van Keulen!

De Dom van Keulen!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Wierd Duk over de atomisering van Nederland

"Mensen van onze leeftijd hebben een heel ander Nederland gekend, een veel fijner Nederland vooral."

@Arthur van Amerongen | 20-04-24 | 21:01 | 263 reacties

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.