Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jarenlange maansverduistering in het Coronacafe

Amsterdam heeft ook nog mooie dingen, naast Halsema :) Deze timelapse duurde 2+ jaar om te maken, heeft een maansverduistering en laat alle seizoenen van onze hoofdstad zien. 

Videootje uit de linktips, van Albert Dros, die de Dam eventjes uit Amsterdam wil halen door uit te zoomen naar stad & maan in de vier jaargetijden. Een 4K meesterwerkje dat laat zien dat Amsterdam uiteindelijk gewoon van iedereen is. Op amsterdamtimelapse.com wat meer achtergrond over dit filmproject, dat twee jaar in beslag nam. Want in het Coronacafe laten we alle zorgen en het gezeik even achterwege, en willen we graag even benadrukken dat de hypocrisie van Halsema ten onrechte de aandacht heeft weggegrist van de welhaast euforische ervaring van WEER NAAR DE KROEG KUNNEN. Rare regels en stomme vragen of niet, het was fantastisch op het terras en aan de toog. Deel uw opgewekte ervaringen in de panelen, en pak er vooral nog een pint bij. Want deze kroeg, is mede dankzij u nooit gesloten geweest.

Na de breek nog  wel even een sloot HaHaHalsema-photoshops. Want Femke’s ambtsketting is gemaakt van loepzuiver Satirium, en vederlicht bovendien.

Handig tegen bumperklevers?

Social

Reaguursels

Inloggen

"what special place in Hell awaits Brexiteers for terminating their country’s trading and political links without a plan."
Zodirect gaat Brexit weer verder met Boris die rechtstreeks op een no deal afstevent.
Hier even als laatste, bij het nachtcafe van vannacht wat eerder, als ik nog even onder de aandacht mag brengen, vanavond.

cugel | 03-06-20 | 21:44

Zo zonder Amsterdammers is Amsterdam een hele mooie stad.

Graaier | 03-06-20 | 09:44 | 2

neehoor, studenten en toeristen zijn ook heel kudt!

timmert12 | 03-06-20 | 10:29

Nou bedankt. Ik zal vandaag mn haar wat beter doen.

kapoerewiet | 03-06-20 | 11:03

Nu ik toch in het AD bezig was, trof ik weer eens een deugvrouwtje aan het woord.
www.ad.nl/binnenland/ik-hoop-dat-we-e...

Ja, hallo, mevrouw Nynke de Jong, die term "deugvrouwtje" gebruik ik express. U bent de representant van het niet-nadenkend vrouwvolk dat te makkelijk klaar staat om te jammerhouten, waar deugkerels misschien nog net even beter nadenken. Niet veel overigens gezien de idioten mannuh op de Dam. Maar toch wijven jerimieren nu eenmaal wat vaker en eerder. Is dit vrouwonvriendelijk? Ja, u bent vrouwonvriendelijk, want u schoffeert de wel nadenkende vrouw met uw gelamenteer.

Welke zielepoterij geeft zij ten beste:
"Ik hoop dat we eens gaan luisteren naar zij die weten hoe racistisch Nederland kan zijn"

Toont ze aan in het artikel dat nederland veel racistischer is dan wij allen denken of menen te weten? Nee dat doet ze niet. Ze houdt het bij gebakken napraat-lucht.

"Als ik een toeslag aanvraag bij de Belastingdienst, kruist geen medewerker het hokje aan dat ik extra in de gaten gehouden moet worden, omdat ik misschien wel eens een fraudeur zou kunnen zijn."

Realiseert zij zich dat deze etnische profilering ontstaan is uit de ervaring die de dienst opdeed. Als iedere keer weer blijkt dat er gefraudeerd wordt komende uit de gepigmenteerde hoek of het cultureel uitgedaagd segment der maatschappij dan is het verklaarbaar dat zoiets gebeurt.

Let wel op, mevr. De Jong, ik zeg "verklaarbaar" Kunnen verklaren, kunnen begrijpen is iets anders dan goedkeuren! Neemt u daar even acte van!

"De recente Nederlandse protesten zijn alweer overgenomen door discussies over of de demonstratie in Amsterdam überhaupt gehouden had moeten worden, en of de deelnemers wel genoeg afstand van elkaar namen"

Ja, mevrouw De Jong hoe erg is dat? Dat is niet erg, want er wordt moedwillig gespeeld met mensenlevens. Hieruit kunnen weer besmettingen ontstaan die ons weer mensenlevens kosten of bent u van de "dor hout-adepten" die de opruiming van ouderen eigenlijk wel zien zitten. [Terzijde: hoor nog zo'n nitwit verklaren op de tv dat corona "maar een golfje is" Maar die non-valeur is waarschijnlijk nog te jong om een oude oma op de IC te hebben, anders zou hij wel anders piepen.]

Maar nu komt de crux: "De reden waaróm mensen de straat op gingen sneeuwt onder: dat ook in Nederland racisme overal welig tiert, en dat het tijd wordt dat we daar eens iets aan doen."

"Welig tiert"

Krijgen we van de De Jong dan eindelijk enig zicht op of bewijs van dat welig tieren? Toont zij aan dat het inderdaad welig tiert? Neen, het. Natuurlijk niet, want het is gewoon een aanname van haar, nawauwelen van wat een klein groepje mensen beweerd en wat een groter aantal voor zoete koek slikt, want het voelt zo goed om je verheven te voelen boven het plebs.

Hier raken we weer aan het kernprobleem in Nederland. We worden zo dwangamtig in de richting geduwd van de vergelijking van Nederland met de VS dat we het werkelijke zicht daarop volledig ontbreekt.

Nederland is NIET de VS. De verenigde Staten zijn de meest gewelddadige maatschappij die we op aarde kennen en meesttijds verantwoordelijk voor diverse oorlogen en moordpartijen op aarde. Nederland lijkt daar helemaal niet op!

We haddden in Suriname inderdaad abjecte slavernij maar het Nederland in Europa gelegen is NIET gedefinieerd door inheemse slavernij.

Dat is in de VS totaal het andere geval. De politiedienst is ook in de VS onstaan vanuit de beheersingsgedachte van de zwarte mens omdat men hem niet wilde zien als medemens.

De politie in de VS is totaal onvergelijkbaar met de politie in Nederland. Per jaar worden daar door de poitie ver over de 1000 mensen per jaar doodgeschoten en meestal mensen uit de laagste sociale klasse. Zoekt u mevr. De Jong dat even na in de Guardian. Da's gewoon journalistiek werk wat ik gedaan heb voor u. Nu even zelf aan de slag.

Opleiding van de politie in de VS is korter en van mindere kwaliteit dan de in Nederland. Men wil daar zelfs eigenlijk liever geen empatisch denkende en slimme agenten hebben. Die weert men liever in het korps. Dom en schietgraag is het devies.

Als voorbeeld maar weer de idiote Syriër die de Joodse eetgelegenheid aanviel. Die eerste keer. De twee politieagenten wachten hun kans af, als ik het even wat kort door de beocht beschrijf. In de VS had die figuur al lang doodbloedend op straat gelegen met een kogel door zijn kop. Agenten daar worden vooral getraind op schieten en niet op deescalatie of crowd management. Maar ja, wat willen we, het is een werelddeel dat trigger-happy is.

Dat mevr. De Jong plaats uw zielig praatje in een ander daglicht, althans dat mag ik hopen.

Het meest vreselijk is dat uw geschrijf alleen maar zal bijdragen aan meer racisme in ons land, maar voordat u zich dat realiseert zal er wel weer een demonstratie de mist in moeten gaan of erger.

Zoekt u mijn bewering omtrent politie ook nog even na, want u schijnt journalistiek te bedrijven of zo, of doen columnistes daar niet aan.
Zoek, zoek, zoek. Evocatus
.

Evocatus | 03-06-20 | 09:23

Het zal nog wel even voortsudderen en dat kan wat mij btreft niet lang genoeg sudderen. Neen, niks sudderen. Flink DOORKOKEN

Zat net even het AD te lezen.
Hiero: www.ad.nl/binnenland/online-was-allan...

Met de titel: "Online was allang duidelijk: dit protest op de Dam wordt groot"

Wat doet mevrouw Halsema? In haar brief aan de raad beweert ze dat de driehoek een informatie-onderschot had. Kom op zeg. Laat ze ophouden met het eigen-straatje-schoonvegen. Als wij gewone boeren-internet-gebruikers dat al mijlenver zien aankomen dan zal de driehoek dat niet snappen. Incompetentie gedreven door ideologie?

Wij burgers eisen van de elite, die meent zo goed en slim te zijn dat ze een stad of land kunne regeren, dat ze het vermogen hebben om veel beter dan de gemiddelde boerenburger noodsituaties prima te kunnen beoordelen, op de ware merites te kunnen inschatten

Als je dat NIET beter kunt dan de penis agriricus die ik en vele anderen zijn ,dan hoor je niet thuis op die regeerstoel. Mevrouw Halsema is en treffend voorbeeld van zo'n omhooggevallen c.q. omhooggeduwd persoon die nu een modderfiguur slaat.
Quelle horreur! Evocatus
.

Evocatus | 03-06-20 | 09:03 | 2

Zullen we gaan demonstreren op de dam om haar aftreden te eisen ?

sprietatoom | 03-06-20 | 09:41

@sprietatoom | 03-06-20 | 09:41: Die demonstratie wordt vast niet belangrijk gevonden door degene die de vergunningen uitdeelt.

__dictatuur | 03-06-20 | 11:09

Amsterdam is voor iedereen. Behalve voor homo's. En joden. En witte mannen. Behalve Rutger Groot Hamassink.

BRR76 | 03-06-20 | 08:49 | 3

Nogmaals: witte mannen zijn dode mannen. Het zijn blanke, ik herhaal blanke mannen. Het stelt me teleur dat zelf reaguurders op GS meedoen aan die idioterie dat het woord blank ineens taboe is.

halbstark | 03-06-20 | 08:58

Keertje demonstreren tegen geweld tegen BOA’s?

nb Zie wel eens filmpjes van politieoptreden. Zo nu en dan dan een klein beetje meer politiegeweld kan ook geen kwaad.

Donderbui | 03-06-20 | 08:47

Mijn hersens hebben moeite met het timelapse filmpje. De beelden en geluiden i.c.m. de lengte: mijn kop gaat ontploffen.

Leptob | 03-06-20 | 08:33

De vraag die eens gesteld zou moeten worden is waarom de ene groep wel met geweld op onrecht reageert en een andere groep juist niet. Waarom leidt het onrecht van de ene groep tot grote demonstraties, terwijl over andere slachtoffers van onrecht wordt gezwegen. Aboutaleb zei het gisteren toch heel verstandig: racisme komt overal voor, ook in Afrika (en dan hoef ik het niet alleen over de "plaasmoorde" in ZA te hebben, waar elk jaar tientallen racistische moorden op blanken plaatsvinden). Misschien juist in Afrika wel meer. Maar waarom vormen racistische of discriminerende incidenten in Afrika dan nooit een aanleiding om in Amsterdam te demonstreren? Racisme zit misschien dus wel in elk mens, ook in dat egoïstische volk dat hutjemutje op de Dam stond en een dikke middelvinger uitstak naar mensen die grote financiele offers moeten brengen omdat ze volgens de regels niet mogen werken, mensen die vanwege dezelfde regels hun naasten niet kunnen bezoeken of vanwege de regels keuzes moeten maken wie wel of niet op een begrafenis worden uitgenodigd. Halsema zegt dat er vanwege het gevaar op geweld geen andere keuze was. Mogelijk weet zij als Groenlinkser de gewelddadige potentie van die demonstranten beter in te schatten dan wij hier, zou zo maar kunnen. Maar toen ze zag dat de Dam vol liep had ze tenminste nog netjes kunnen vragen om weg te gaan. Maar zelfs dat durfde ze niet.

jochum1980 | 03-06-20 | 08:33 | 6

Beste Jochem,

het onvermogen om verder te denken in een burgemeesterfunctie ontbreekt egwoon bij mevr. Halsema, omdat ze alleen maar in GroenStupide termen van (potentieel) geweld kan denken.

Als ze echt lef had gehad en echt nagedacht had, dan had ze, zonder dat activistsiche speldje, gewoon rustig naar het podium toe moeten lopen en de meute toespreken, an het begin van de demonstratie.

Dachten we dat men haar de microfoon zou weigeren? Een echte loupezuiver GroenLinkse belangrijke dame. Niet toch?

Dan had ze de groep kunnen feiciteren met hun betrokkenheid als zalf op de komende wonde, maar daarna had ze dringen moet verzoeken zich te verspreiden aangezien de opeengepropte menigte een potentieel dreigende extra virusuitbraak voorspelt.

Als de meute dan niet was weggegaan, dan kon er alsnog ingegrepen worden op een deescalerende manier met vreindelijke verzoeken van de politie.

Maar al gauw zou dat ontaardt zijn in geweld van de kand van de demonstranten, want die vinden hun geetselijk welbevinden als Gutmenschen zeker belangrijker dan de kans op extra dood "dor hout"

Als ze dán de demo had laten doorgaan, dan was het nog iets anders geweest, maar dat kwam niet in haar hoofd op. Ze deed gewoon niets, te schijterig of te ideologisch bord-voor-de-kopperij.

Echte chrismatische leiders van welke snit dan ook, krijgen dat voor elkaar, dat is de gemmiddelde GroenLinkse politicus nu eenmaal nauwelijks gegeven.
Zoiets dus. Evocatus
.

Evocatus | 03-06-20 | 09:37

Ik stelde deze vraag op een eerder draadje ook al: waar zijn de demonstraties tegen de executies van homo’s in Iran, tegen de honderdduizenden vrouwenbesnijdenissen in moslimlanden van Somalië tot Indonesië en zelfs hier, tegen massaverkrachtingen in India, tegen de vermoorde journalisten en leraren in Turkije, waar is de verontwaardiging over al die dictators, waarom is die kleiner dan over een tweetje van Trump? Het antiwesterse sentiment is een kanker dat gevoed wordt door onze media en mensen als Soros en al die dictators, beulen, geestelijken en despoten zijn de lachende derde.

kapoerewiet | 03-06-20 | 10:59
▼ 3 antwoorden verborgen

"Pompiedompiedom... Wat doe je? Ik wacht. Waarop? Op de verontwaardiging van Georgina Verbaan, Doutzen Kroes en alle andere BN'ers over dat incident in LA waarbij een agent in zijn hoofd is geschoten tijdens de protesten tegen het politiegeweld."

MickeyGouda | 03-06-20 | 08:07 | 7

Twee zielen, een gedachte... Toen ik daar iets over hoorde dacht ik: hé, alle mensen zijn gelijk voor mij en dus vind ik het vreselijk wat er gebeurd is met deze man Floyd en precies zo erg is het voor deze politieagent die misschien ook een gezin heeft met jonge kinderen en daar treurt niemand om. Ook vreemd dat Halsema meteen sprak over racisme, zonder onderzoek af te wachten, maar bij het joodse restaurant Carmel eerst onderzoek afwacht om te zien of er sprake is van racisme. Meten met twee maten, dat is typisch links. Trots op GeenStijl dat alle racisme afkeurt en durft te benoemen met voorbeelden erbij!

Angélica de Sancé | 03-06-20 | 08:49

@Angélica de Sancé | 03-06-20 | 08:49:

#metoo, Angélica. Dit is de enige 'club' waar ik me in kan vinden. De rest van de wereld lijkt totaal op drift.

MickeyGouda | 03-06-20 | 10:48

@me,myself and IK | 03-06-20 | 08:28: heb dat er toch niet uit kunnen halen. Bedoel je tabel 14? Daar is het 15% vs 10%

kapoerewiet | 03-06-20 | 10:53
▼ 4 antwoorden verborgen

Leuk filmpje van mijn stad. Wel voornamelijk Centrum maar ja.

Risingson | 03-06-20 | 08:03 | 1

Tsja ... in Slotervaart en Geuzenveld is ook zat te zien natuurlijk.

swebe | 03-06-20 | 08:46

Wow, het Amsterdamse pluche plakt nog sterker dan het Haagse!

Rest In Privacy | 03-06-20 | 08:01

Het enige inclusieve ras is het terras!

Astimar Teutis | 03-06-20 | 07:50 | 2

Leuk gevonden. Alhoewel ik het gezeur over 'ras' kotsbeu ben.

Lupuslupus | 03-06-20 | 08:02

Waarom is Halsema vandaag nog burgemeester?
Treed af!

King Wasimoo | 03-06-20 | 07:49 | 1

Volgens haar is het allemaal de schuld van de demonstranten zelf:
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam betreurt het „ten zeerste” dat de Dam maandagmiddag onverwacht en snel volliep met demonstranten „die daarmee bewust een gezondheidsrisico namen. Voor zichzelf en anderen.”........ dussss

SoepKip | 03-06-20 | 08:00

No lives matter....

Tja. Hard. Maar is wel zo. Kijk maar. Ook deze mensen leven niet meer. Dankzij politiegeweld.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-48562834
https://m.facebook.com/112persfotografie/posts/update-het-lichaam-van-bertus-de-man-is-zojuist-vrijgegeven-wij-hebben-hem-gezie/1852711024971841/
Er is wel 1 verschil. Toen ik 2 dagen terug in een gesprek met kennissen dit als (een no-lives-matter) voorbeeld gaf, kreeg ik bijna ruzie.

Want, van mensen die een andere huidskleur hebben dan ikzelf, mocht ik niet zeggen dat hier OOK blanken aan gestorven zijn. Daarna volgde "racist!".

gaffelbaard | 03-06-20 | 07:36 | 2

Deze kennissen snel weg doen en nieuwe halen.

swebe | 03-06-20 | 08:48

Maar laat me raden, die kennissen zelf waren wit, toch? Ik heb dit probleem ook in kennissenkring maar helaas ook in de familie. Wegdoen is geen optie en ook niet constructief maar mijn god weet vaak niet waar te beginnen. Zij hoeven er maar een zelfgenoegzame oneliner over Trump uit te gooien en weten dan voor zichzelf en elkaar dat ze “goed zitten” - heel eenvoudig; maar ik moet aan de jaren dertig denken, aan de napraters in Duitsland en de Sovjet-Unie, en vrees deze massahysterie.

kapoerewiet | 03-06-20 | 10:43

In het schema staat bij black kills black een vinkje. Net als bij black kills white en white kills white.

Het gaat fout bij white kills black weten we inmiddels.

Cheffff | 03-06-20 | 07:25

Zie ik daar koffie?

Earl_of_Doncaster | 03-06-20 | 07:04

Prachtig hoor. Meen ik echt. Het eerste wat ik sinds ongeveer een halve eeuw, ja ik ben een ouwe lul, het bekijken waard vond van dat vreselijke 020.

Cepalislam500mg | 03-06-20 | 06:56 | 1

Komt omdat je de inwoners niet hoeft te zien van dichtbij.

ploppy | 03-06-20 | 07:23

Goedemorgen, even een voorbeeldje hoe rellen door provocateurs en voorliegers worden veroorzaakt. 9gag.com/gag/aXgw23V Dit is allemaal niet coronaproof.

Feynman | 03-06-20 | 06:21 | 2

Deze is ook mooi:
Armed Family Bakery Owners Scare the Hell out of Rioters Wanting to Loot Their Business

www.youtube.com/watch?v=3Ibfl9_ejfk
Het heeft allemaal niets te maken met 'black lives matter' maar met anarchie.

Lupuslupus | 03-06-20 | 07:48

@Lupuslupus | 03-06-20 | 07:48: elke eikel, ongeacht huidskleur, die voor iemand gaat staan en hem de huid volscheld en zegt dat ze dan moeten schieten zou een vrijbrief moeten krijgen om dat uit zelfverdediging te mogen doen... ongeacht of je burger, politieagent of soldaat bent.

Ik weet het, het verergert het probleem alleen maar maar hey is te bizar voor woorden dat je zolang je maar BLM bent kennelijk alles mag en kan doen.

oh no | 03-06-20 | 09:00

Koffie, thee. Bak met scrambled eggs en een bak bacon.
Broodjes zul je zelf moeten smeren.
Maak er een mooie dag van.

Lafayette | 03-06-20 | 05:56 | 1

Lekker man.

Cepalislam500mg | 03-06-20 | 06:57

Het NOS zou de herhaling van het nieuws moeten beginnen met een disclaimer: 's ochtends vroeg kijken kan uw dag verpesten. Die ongelofelijk gekleurde en eenzijdige toon en beelden die ze erin gooien over die rellen in Amerika. En dan nog even accentueren dat een demonstratie hier zo keurig op anderhalve meter verliep. Oh ja, goedemorgen. Mag ik een bakkie van iemand bietsen? Ons apparaat maakt teveel herrie om het nu al te kunnen aanzetten.

MickeyGouda | 03-06-20 | 05:52 | 4

Als ik bij mijn ouders kom merk ik hoe goed die linkse propaganda werkt. Trump is een idioot die de rellen alleen maar erger maakt is de opvatting.

Cheffff | 03-06-20 | 07:20

@Phantomas | 03-06-20 | 06:18: Onbegrijpelijk dat er nog zoveel mensen naar die linkse bagger kijken. Mijn t.v. is 15 jaar geleden al op zwart gegaan. Al het nieuws dat ik wil zien is via internet te bekijken. Op die manier kan ik tenminste zelf beslissen wat ik wil zien en wat niet.

Lupuslupus | 03-06-20 | 07:53
▼ 1 antwoord verborgen

Slaap ze K1100.

Lafayette | 03-06-20 | 05:04

Voor wie nog wakker is, welterusten voor straks. Slaap lekker. Ik ga mijn mandje in.
Bedankt voor de lol en de knuffels! Casey, helaas,,,, je kans op een knuffel is verkeken, Lol. (geintje Casey).

lezeres | 03-06-20 | 03:37 | 1

Slaap lief.

K1100 | 03-06-20 | 03:46

Babymetal. Whatever that is.
高画質、最高音質です、ヘッドホン等を使用して大音量で聞く事をおすすめします。
m.youtube.com/watch?v=H_yATzyi-3g

K1100 | 03-06-20 | 03:35 | 1

Neen.
;)

Bad - Casey | 03-06-20 | 03:36

@Bad - Casey | 03-06-20 | 03:36:
Plaatje opent niet helemaal. Als je een foto heen en weer gaat opent ie op het hele formaat. Pijltje rechts en weer links.

K1100 | 03-06-20 | 03:44

Haha mooi!

keestelpro | 03-06-20 | 03:10

Kijk, zo maak je dus vrienden ;-))

lezeres | 03-06-20 | 03:19

Hans de Booij - Amsterdam
www.youtube.com/watch?v=v075Ut3xL-4
GODVERDOMME! Femke en ik hield nog wel van jou.
Wat jij, mooie progressieve vrouw, hebt gedaan heeft mijn hart verscheurd.
Je hebt met je naieve domheid een land verenigd door rampspoed toch weer weten te verdelen!

keestelpro | 03-06-20 | 03:03 | 1

Naïef? Ik denk: expres.

gaffelbaard | 03-06-20 | 07:44

Heel lang niet gehoord dit Casey. Dank je :-))

lezeres | 03-06-20 | 03:22

Gingen jullie in 1982 ook naar de jeugddisco om sneeuwwitjes te drinken en aan het einde van de avond te zwemmen met het knapste meisje uit de klas op dit nummer?
www.youtube.com/watch?v=wtjro7_R3-4

Pieter_Auper | 03-06-20 | 02:57 | 1

Hmm...., generatiekloof bemerkt.

K1100 | 03-06-20 | 03:03

Trusten, tot morgen.

Muuke | 03-06-20 | 02:41 | 4

Fijn dat je er weer was lieverd! x

keestelpro | 03-06-20 | 02:47

Slaap lekker Muuke.

lezeres | 03-06-20 | 02:51

Slaap zacht.

Pieter_Auper | 03-06-20 | 02:59
▼ 1 antwoord verborgen

Hee waar is Bad - Casey nou opeens gebleven?

lezeres | 03-06-20 | 02:40 | 4

@Bad - Casey | 03-06-20 | 03:24: Thanks Casey. Had laatst dit nummer voor je. Beetje een grapje, maar hou wel echt van LLCool J

LL Cool J - I'm Bad (Official Video)

lezeres | 03-06-20 | 03:32

@lezeres | 03-06-20 | 03:32,
Weet ik al, jij stuurde mij dit, maar ik zat al op mijn werk, ik kan dan echt niks terug sturen.
En nee, ik ben zo ie niet bad..... beetje stout.... mischien ?!

Bad - Casey | 03-06-20 | 03:40

@Bad - Casey | 03-06-20 | 03:40: Maar zo vreselijk lief Casey. (laat je alsjeblieft nooit door mij bezeren. Ik zou door de grond gaan van ellende. Bedoel ik absoluut niet arrogant of zo. Ben ik echt niet. Het is 1 x helemaal fout gegaan op GS. Wil ik nooit meer. Kan het niet duidelijk uitleggen. Vind je een schat, X).

lezeres | 03-06-20 | 03:48
▼ 1 antwoord verborgen

Het zit in een hoekje en wordt steeds roder?

Een peuter met een scheermes.

K1100 | 03-06-20 | 02:36 | 1

Het is bruin en zit in een luier? De hand van Michael Jackson.

kapoerewiet | 03-06-20 | 02:48

Als fervente bierdrinker heb ik echt een maand geen bier gedronken uit angst voor het coroña virus. Man man wat ongezond is dat! Super gestressed. Slecht slapen. En veel te laat slapen en zelfs niet slapen. Nu weet ik het echt zeker: het verschil tussen corona en een normaal virus is de stress!

keestelpro | 03-06-20 | 02:35

Lol, mijn merk pils, geinig liedje.

K1100 | 03-06-20 | 02:31

Nog één dan maar, ik vind het steeds leuker worden
Wagakki Band - 知恵の果実 (Chie no kajitsu) + 什麼生説破 (Somosan seppa) / HALL TOUR 2017 四季ノ彩 -Shiki no Irodori-
m.youtube.com/watch?v=OaC6ZY0KYVc

K1100 | 03-06-20 | 02:10

Ik heb nog maar één biertje op maar ik zweer dat ik net een zingende kikker zag lopen.

Roger Glover - Love is All
www.youtube.com/watch?v=RW9OYsMn4ds

Pieter_Auper | 03-06-20 | 02:04 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Om nog even divers te blijven
Apu van de nightshop:
youtu.be/nUrx0jtHsgs

Stevo365 | 03-06-20 | 02:04

De wereld was een paradijs maar toen werd bier uitgevonden.
Wat er toen volgde was een logische stap.
www.youtube.com/watch?v=Sjl5_vDfiuM

Ode aan bier!

keestelpro | 03-06-20 | 01:57 | 1

Geweldige reclame kees, hartelijk gelachen.

K1100 | 03-06-20 | 02:04

Goeienavond, ben ik te laat? Nee, mooi begin ik met iets moois
各配信サイト、ストリーミングサービスにて楽曲を配信中!
m.youtube.com/watch?v=6lp4Iw1AbgA

K1100 | 03-06-20 | 01:52

Hiddema, geweldig : "nou, die rechters gaan het nog druk krijgen"

Luke0wner | 03-06-20 | 01:47

En er danst een idioot omheen die eindeloos lang dezelfde zin herhaalt en blijft filmen, in plaats van dat hij de wond probeert te stelpen. Waardeloos en respectloos.

kapoerewiet | 03-06-20 | 02:14

Dit is blijkbaar het nieuwe 'normaal'.

schedewindje | 03-06-20 | 02:16

En ik maar wachten op een ambulance, maar die zullen ze misschien niet eens gebeld hebben.

Muuke | 03-06-20 | 02:31
▼ 7 antwoorden verborgen

Mooi.

Muuke | 03-06-20 | 02:10

@keestelpro | 03-06-20 | 02:40: Uhm Kees, drink ook bier hoor. Eigenlijk iedere fatsoenlijke drank, maar niet door elkaar.

lezeres | 03-06-20 | 02:47
▼ 4 antwoorden verborgen
-weggejorist-
cokdeveu | 03-06-20 | 01:28 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Goedenavond/morgen allen,
Ik weet even niet hoe ik moet beginnen ?!
Laat ik maar zo beginnen met dit, ik heb in mijn leven nog nooit zoveel ergernissen in zo korte tijdsbestek doorstaan.
Femke is een aanfluiting voor de rest van Nederland, " Amsterdam is Nederland " , zo denken en zien de buitenlandse mensen/media dat.
Bedankt Burgemeester Halsema, met uw geveinsde " ik wist het niet kop ", maar wel potsierlijk tussen (met een button van 1873) tussen dat overgrote, zinloze en nutteloze betoog te gaan staan.
Ik vind u een 1e klas toneelstuk, " het doel heiligt alle middelen", dat heeft u volgens mij al jaren goed in uw kop geprent ?!
Laat ik het zo zeggen, elk gezond en welnadenkend mens, heeft een hekel aan Racisme ( oftwel uitsluiting/beoordeling naar kleur/geloof/ras/geslacht/uiterlijk of geaardheid ).
Racisme dient op elk vlak te worden bestreden, maar in mijn ogen wordt Racisme tegenwoordig gemeten in 2 maten en ook als een bepaald excuus /doelstelling gebruikt..... en dan wordt het eng.
Wat daar in Amerika met George Floyd is gebeurd, is vreselijk, ondanks dat hij even daarvoor een zwangere vrouw met een relvolver had bedreigd, de agent(en) in kwestie had(den) idd anders dienen te handelen, maar om dit bijvoorbaat uit racistische beweging te gaan faliciteren, dat gaat mij te ver ( eerst het onderzoek afwachten ) was de agent fout ?!
wat ik heb gezien, jazekers, maar ik weet ook niet wat de feiten/omstandigheden waren ?!
Dit leed is al erg genoeg, maar in mijn ogen wordt dit leed uitgebuit door bepaalde lieden die van hieruit een grotere belang nahangen.
Amerika staat in brand, CNN en Hillary doen grif mee aan de opruiing, men lijkt wel zo boos op Trump dat ie President is geworden, dat zij dus letterlijk over lijken gaan.
De hele Wereld lijdt aan de gevolgen van dit" Kut"-virus, toch probeert men Trump te framen als een racist, terwijl er juist in deze tijd rust/verstand en saamhorigheid nodig is om uit dit " virus-ellende" te komen.
Het wordt zo ie zo misbruikt door ANTIFA, gevaarlijke en nutteloze lieden... alhoewel, voor bepaalde lieden zijn zij dus wel weer nuttig.
Zelfs de donkere gemeenschap schaamt zich voor ANTIFA... en ik heb idd ook net zoals Mickey Gouda en anderen hier een zeer onbestemd gevoel over.
Er wordt duidelijk iets in gang gezet, door Corona zo ie zo, maar de mensheid gaat de mensheid op deze manier verder afmaken.
Terugkomend op de " activist" Halsema, u bent geen staatsvrouw, u bent geen Burgemeester, u bent in mijn ogen een opruier, u beschadigt onze Democratie hiermee, ik zit samen met mijn collega's in een " risicoberoep", mensen die hun ouders " niet" zien sterven, artsen en verpleegsters die met gevaar voor eigen leven zich inzetten........ het boeit u duidelijk niet, want u bent volgens mij met een zeer gevaarlijk missie bezig ?!
Maar deze missie is volgens mij al door u volbracht.
De missie is Nederland ontwrichten, ik vrees dat het u gaat lukken, ik vind u een, " Duivelskind ".
Wat ik nog veel erger vind, is dat die Grappenhausse de feeks in kwestie nog een hand boven het hoofd houdt ?!
onder het mom, " geen Politie inzet, anders hadden de emoties heel hoog opgelopen t.o.v. de Politie" ?!!!!
Dus men zwicht voor de dreiging van geweld ?!
Lekkere veilige staat leef ik zo ?! ( NOT).
Door zulks, steeft men in het slechtste geval zo op een Burgeroorlog af.
Misschien wil ik nog wat meer zeggen, maar ik moest dit kwijt.
Ik voel me gwoon getergd.
In ieder geval proost en sorry voor mijn lange, betoog in deze leuke kroeg....
Een nummer hoort er natuurlijk bij,
Voor Halsema ( en deze was niet zo moeilijk voor mij om te vinden ;),
www.youtube.com/watch?v=LBtuk4JcYTs

Bad - Casey | 03-06-20 | 01:27 | 16

@Bad - Casey | 03-06-20 | 02:40: Ja ja Casey is allemaal waar, maar waar blijft nu verdorie MIJN KNUFFEL!

lezeres | 03-06-20 | 02:50

Helemaal eens. Nuchtere analyse en niet ten prooi gevallen aan sentimentalisme. En Femke in haar griezelige zwarte outfit: ich habe es nicht gewusst. En mijn kennissenndie ook op die dam stonden massaal op facebook: wir haben es nicht gewusst. Het is heel erg. Mensen in je midden die totaal ten prooi gevalken zijn aan dit deugvirus. Het is te laat.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 02:56
▼ 13 antwoorden verborgen

Vorige keer dat ik dit nummer, (Hot Dog), wilde plaatsen vielen een paar mensen uit de goegemeente erover. (Of misschien zitten er gewoon een paar SGP’ers in de panelen), lol.
2 protestliedjes!

Gang Of Four - To Hell With Poverty
Limp Bizkit - Hot Dog

Jaja, Hot Dog is ook een protestsong!

lezeres | 03-06-20 | 01:21 | 3

Liedjes. De beste remedie om te dealen met tegenslag.

Manstein | 03-06-20 | 01:18 | 5

@lezeres | 03-06-20 | 01:26:
lezeres, liedjes zónder wijn zijn als houten kralen geregen aan een stuk vliegertouw.

Manstein | 03-06-20 | 01:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Jezus.

Muuke | 03-06-20 | 02:19

@de honden blaffen... | 03-06-20 | 01:33: Ze zijn er wel op tijd bij, zal wel even geduurd hebben voordat ze wat hebben gevonden.

Muuke | 03-06-20 | 02:35
▼ 1 antwoord verborgen

Het is groen, heeft 4 poten en als het uit de boom op je valt ben je dood.
Een biljarttafel.

HoerieHarry | 03-06-20 | 01:12 | 4

Het is geel blauw en als je het in je oog krijgt ben je deaud.
Een intercity.

keestelpro | 03-06-20 | 01:22

Ik heb er 3 keer om gelachen, Harry.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 01:27
▼ 1 antwoord verborgen

Skunk Anansie - Weak

lezeres | 03-06-20 | 01:10 | 3

Skunk Anansie- Brazen Weep Richard Durand remix

arlen | 03-06-20 | 01:33

Oh ja! The whirlwind is in the thorn tree.

letopuwzaak | 03-06-20 | 01:18

Nog een gouwe oude Diana Ross’ &Marvin Gaye You are Everything.

Ollie2 | 03-06-20 | 01:06

Prachtig nummer met intense tekst!

Jewel - Foolish Games lyrics

lezeres | 03-06-20 | 00:55 | 8

@keestelpro | 03-06-20 | 01:10: Nou Kees, weet niet of je hetzelfde bedoeld. Maar kan op dit moment wel een knuffel gebruiken.

lezeres | 03-06-20 | 01:12

@keestelpro | 03-06-20 | 01:18: Oh het is echt zo'n schatje. Bedankt Kees. hele dikke knuffel terug. Wat zeg ik 2 knuffels. Nee 3, nee...

lezeres | 03-06-20 | 01:42
▼ 5 antwoorden verborgen

Wasted Words- The Motions

arlen | 03-06-20 | 00:55 | 2

070!!

Rest In Privacy | 03-06-20 | 01:01

Ik snap wel dat ze haar kinderen daar weghaalde.
Voor je het weet lopen ze met wapens over straat.

Pieter_Auper | 03-06-20 | 00:57

En nog even die jaren 70 vibe in een nieuw jasje:
youtu.be/lnF_CD1GG2Q
Wolfmother - California Queen

SterF... | 03-06-20 | 00:48

Kadoc - the nighttrain

g.co/kgs/ydZmm3

Tikkeltje 020 en gezien het tijdstip past die uitstekend.

Cheffff | 03-06-20 | 00:47 | 1

Meer James Brown.

arlen | 03-06-20 | 01:40

Kurt Cobain Polly

Ollie2 | 03-06-20 | 00:46 | 2

Remedios Silva Pisa - Naci en Alamo ( Vengo)
Muziek van de mooie sigeunerfilm Vengo
Dit is de titelsong met mooie zwwit foto's
www.youtube.com/watch?v=Eei3cs8kYS0&a...

Premier Trutte | 03-06-20 | 00:46 | 6

@letopuwzaak | 03-06-20 | 01:26: Bedankt voor de link. Plaats van handeling blijft onduidelijk, maar dat is bewust. Ik heb wel gehoord over deze film, maar kende de titel niet. Interessant!

Rest In Privacy | 03-06-20 | 01:30

@letopuwzaak | 03-06-20 | 01:26: Het titel nr:Naci en Alamo
"Ik heb geen plek en ik heb geen streek, ik heb niet eens een vaderland" islaer omarmd door de Joodse zangeres Jasmin Levi die het met net zo veel gemeende bezieling zingt en het nog beroemder heeft gemaakt. Vooral de live uitvoering in Jerusalem is erg mooi. www.youtube.com/watch?v=bwSe8ug_doo

Premier Trutte | 03-06-20 | 04:06
▼ 3 antwoorden verborgen

Band is niet zo hard als de naam doet vermoeden, dus u kunt gerust klikken. Wel goed nummer...
youtu.be/7G3h17i6xEM
Band of skulls - I know what I am

SterF... | 03-06-20 | 00:41

Dat doen ze netjes. Petje af.

Usumani | 03-06-20 | 01:06

Nina Hagen en Herman Brood. Dat kan ik zeer waarderen.

Nuuk | 03-06-20 | 00:40
-weggejorist-
cokdeveu | 03-06-20 | 00:36 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Ondertussen bij Stichting Brein, feest, want eindelijk hebben ze het voor elkaar, The Pirate Bay moet weer geblokkeerd worden. Bestaat die nog dan?

Met_baard | 03-06-20 | 00:35 | 1

Met een hoop proxy

SterF... | 03-06-20 | 00:36
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 00:30

Even serieus. De allerbeste nieuwsduider van het moment. By far. Ik vond hem altijd al goed, maar sinds een half jaartje volg ik hem dagelijks, in plaats van af en toe.
Tim Pool.
youtu.be/rzc3Vk654gY
Je word er niet vrolijk van, maar hij begrijpt dingen. En hij vertelt ze zodanig dat jij ze ook gaat begrijpen. Dus kijk- en volgtip.

Stormageddon | 03-06-20 | 00:29 | 6

Ben benieuwd hoe lang dit blijft staan op youtube. Bedankt voor de link, Storm.

kapoerewiet | 03-06-20 | 01:16

@kapoerewiet | 03-06-20 | 01:16:
Tim blijft wel op YT. Vast publiek. Hij heeft al eerder gezegd: als hij ooit wordt verwijderd, gaat hij naar een ander platform of helemaal andere dingen doen.
Nu Joe Rogan naar Spotify gaat is dat voor Tim ook een mogelijkheid. Hij heeft honderdduizenden volgers, 3 uur content per dag. En het is allemaal kwaliteit.

Stormageddon | 03-06-20 | 01:32
▼ 3 antwoorden verborgen

Zwoel nummertje voor een zwoele avond.

Roberta Flack - The First Time Ever I Saw Your Face
www.youtube.com/watch?v=d8_fLu2yrP4

En nu even bier halen.

Pieter_Auper | 03-06-20 | 00:24 | 1

Prachtige Lyrics !

De Briemusketier | 03-06-20 | 00:29

Op1: Die Sophie Hillebrand is toch ook zo'n dingetje hé. Met haar grijns op haar deugmuil. Gadverdamme.

Fi-Bu-Bla | 03-06-20 | 00:22 | 5

En toch, zou ik...

Dr. Blechtrummel | 03-06-20 | 01:00

Ja maar ze deugt, en heeft zich vanavond verzekerd van een hernieuwde uitnodiging in Op1, Nieuwsuur, M, WNL of zoiets.... NPO, door u voor u.

prins_flip_da_luxe | 03-06-20 | 02:10
▼ 2 antwoorden verborgen

krijgt van mij een 8 en een half.

newray | 03-06-20 | 00:21

Het was een leuke avond, twee baarzen gevangen en een snoek en uiteindelijk eindigen in het café. Proost!

Nico Haak - Als ze me missen
youtu.be/Ona6dZ29Vbk

Brabeaulander | 03-06-20 | 00:17

Ik heb vandaag weer twee nieuwe begrippen gehoord:
er is ondergronds racisme en er is ook onzichtbaar racisme.
Maar dat is alleen waarneembaar voor mensen met kleur.

Jan Dribbel | 03-06-20 | 00:15 | 6

Vast een soort van Freudiaanse associatie.

Reebensteeltje | 03-06-20 | 00:27

@Dirk III | 03-06-20 | 00:26:
Dat is natuurlijk wel zo, maar de hoeveelheid regelrechte onzin die ik de afgelopen dagen heb moeten aanhoren vraagt om een rationeel en terechtwijzend antwoord.

De Briemusketier | 03-06-20 | 00:33

Racisme is het nieuwe broeikaseffect. De polen willen maar niet smelten, dus we moeten ons ergens anders schuldig over voelen.

TonieKolonie | 03-06-20 | 01:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Vooruit, terras van een vage strandtent, Timboektoe. youtu.be/rs6Y4kZ8qtw

Dr. Blechtrummel | 03-06-20 | 00:12

@Nuuk | 03-06-20 | 00:49:
Ja, stel je voor dat deze man gewoon tien platen had gemaakt nu...

SterF... | 03-06-20 | 00:54
▼ 8 antwoorden verborgen

Offtopic mag in het café, maar toch ff over die timelapse he.
Al die rokende schoorsteentjes vanaf 00:15, zijn dat nou al die huisies van policor en millieu bewust links. Met houtkacheltjes en allesbranders? Of misschien toch gewoon gasgestookte cv ketels. En in dat geval, moeten die lui dan niet eens een keer van 't gas af? Life's matter you know! m.youtube.com/watch?v=wCM5WOCWzK4

grapo | 03-06-20 | 00:07

Dit is de enige negerin die waanzinnig is wanneer ze boos is. Maar ze speelt dan ook piano ipv ruiten ingooien. www.youtube.com/watch?v=QkWOpgY7mFw

Premier Trutte | 03-06-20 | 00:05

Ach kijk aan,

"Burgemeester Femke Halsema zegt dat ze de solidariteitsmanifestatie op de Dam had verplaatst naar een ruimer plein of meerdere locaties in de stad, als zij had geweten dat er 5000 mensen op af zouden komen"
www.parool.nl/amsterdam/halsema-demon...

AntonJansen | 03-06-20 | 00:05 | 4

Ah! Met de kennis van nu bullshit opmerking.

Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:29

Onzin, ze is verdomme burgemeester. Ze had direct in kunnen grijpen en het "rellen" excuus is ook zo doorzichtig als de neten. Er stonden wat uitgerageerde deug BNers en wat verdwaasde GLers die vinden dat de NL politie racistisch is of zo. Als die te horen hadden gekregen dat de demonstratie op het mseumplein verder zou gaan dan hadden ze daar echt wel gehoor aan gegeven.
Het deug-hoofd van Femke spreekt echter een andere taal.
Een taal van, kijk mij nou. Het was gewoon ter eer en meerdere glorie van zichzelf de moeder des deugs.
Dat ze verder als moeder niet deugt dat boeit dan weer niet. Kansloos mens.

Dirk III | 03-06-20 | 00:31

Met de kennis van nu had men evengoed, of misschien zelfs beter, Truus van driehoog achter burgemeester van Amsterdam kunnen maken.

de honden blaffen... | 03-06-20 | 00:58
▼ 1 antwoord verborgen

Is lezeres er al?
Eentje voor u om een bloedhete, zweterige avond door te komen... de kleren plakken aan uw lijf en de cicaden zijn oorverdovend:
youtu.be/dLBSpm_HfiE
Fink - Warm Shadow

SterF... | 03-06-20 | 00:03 | 2

Lieve SterF, ik ben er, en heb met angst en beven ook een nummer aan jou gestuurd. Lol. (Zeg wel lol, maar ondertussen).

lezeres | 03-06-20 | 00:07

Het wordt eentonig SterF, (nee beslist niet je muziek), maar vind dit weer mooi en bijzonder. Dank je, X

lezeres | 03-06-20 | 00:40

David Bowie - Quicksand - Hunky Dory.
www.youtube.com/watch?v=oP2SS8ggLtU

One of the reason's Hunky Dory is such an interesting album is that it was the last album Bowie did before becoming a mega star. When Ziggy Stardust resonated with people, he became a god-like figure. Nobody looked at Bowie like a normal guy ever again. Every Bowie album Ziggy Stardust and onwards were coming from more than a man. That obviously has its appealing factors as we all know. But Hunky Dory features an intimacy and a vulnerableness we wouldn't see from Bowie in a similar way ever again. It was an album from a guy who was down on his luck; Bowie's like us at this point of his life. This is the final album from David Jones. I find the historical context interesting. It's songs from a regular guy on the brink of something great: he has no idea that his life will never be the same again: he has no idea that a guy like him is going to change the world.

De Briemusketier | 03-06-20 | 00:03 | 5

@De Briemusketier | 03-06-20 | 00:16: Zanger Phil May overleed twee weken geleden, na een fietsongeluk.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 00:32

@De Briemusketier | 03-06-20 | 00:16: Overigens erg goed gezongen door Bowie.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 00:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat een selectieve verontwaardiging hier in Nederland. Die overleden man in Amerika is natuurlijk te slecht voor woorden. Een heel BLM en andere clubjes staan weer vol te oreren hoe erg het allemaal is. Waar zijn deze figuren als er in Burkina Faso (of waar dan ook, hè even hypothetisch) de zoveelste zwarte om het leven komt? Dan blijft het geluid uit, geen hond te zien.
De rellen in Amerika goedgepraat wegens politie geweld, maar als het 'black on black crime' is om het maar even Engels te houden blijft het stil.
Hypocrisie ten top. Een glijdende schaal in het totalitaire hokjes denken (blanken, eeh witten moeten achteraan gaan zitten tijdens de demonstratie)
Burgemeester mag aanblijven want past in linkse straatje....
Te bizar voor woorden en het eind van deze agenda is nog lang niet in zicht....

kees1386 | 03-06-20 | 00:00

Paole Conte - Gli impermeabili
www.youtube.com/watch?v=BLGMRxRGYXk

Vooral vanwege de synth partij in combinatie met de strings.
Het geouwehoer van Paolo neem ik op de koop toe.

De Briemusketier | 02-06-20 | 23:57 | 9

@Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:40: Hup Ajax!

Rest In Privacy | 03-06-20 | 00:53

Prachtig nummer.

Muuke | 03-06-20 | 01:28
▼ 6 antwoorden verborgen

Calamity?! Waaroooom???

MickeyGouda | 02-06-20 | 23:57 | 5

@letopuwzaak | 03-06-20 | 00:19:
Yup. Vanmiddag is ze op de strafbank gezet.
Geen idee waarom want alles was weggejorist.

Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:23

@Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:23:
Oneee.
Hoop dat je snel weer terug bent, Calamity! Jij en je taartbakkende man:)

letopuwzaak | 03-06-20 | 01:24
▼ 2 antwoorden verborgen

Voor Sterf. (Wees lief met uw kritiek. Het is zo moeilijk voor mij, een nummer voor u uit te zoeken).
Windows of My Eyes by Cuby & Blizzards

lezeres | 02-06-20 | 23:57 | 3

Maar die vind ik supergoed!
Liev
X

SterF... | 03-06-20 | 00:12
-weggejorist-
King Wasimoo | 02-06-20 | 23:54

Dat spottende lachje van Halsema. Cruella uit de 101 dalmatiërs is er een schoothondje bij

zuurtjeregen | 02-06-20 | 23:52

Nooit eerder gehoord, wel goed.

Muuke | 03-06-20 | 01:31

Erg goeie acteur, die Walken.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 01:11

Mooi, meteen demo organiseren,

"De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) handhaven woensdag niet in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De boa's delen geen boetes uit, maar zullen alleen waarschuwen. Dat hebben de vakbonden Nederlandse Boa Bond en BOA ACP laten weten"
www.omroepwest.nl/nieuws/4053506/Boa-...

AntonJansen | 02-06-20 | 23:49
▼ 2 antwoorden verborgen

De Grappenmaus had wel kunnen optreden, maar deed dat niet. Aldus Wim Voermans mobile.twitter.com/wimjmvoermans Hele kabinet gedoogt daarmee haar ondermijnende actie van gisteren en durven haar positie niet aan te vallen inclusief vvd. Duikers.

suscrofa | 02-06-20 | 23:45 | 4

Beau had vanavond een Turkse dame van de VVD in z’n programma die behoorlijk fel & uitgesproken was over de actie van Halsema. Verhaaltje gaat vast nog een staartje krijgen, mogen we hopen.

zijvanhiernaast | 03-06-20 | 00:00

@zijvanhiernaast | 03-06-20 | 00:00: ja dilan oorspronkelijk Turks en ook zat advocaat Knoops er zat te wachten dat hij zou zeggen dat Halsema een wet heeft overtreden .
En warempel hij deed het. Noodverordening.

Ollie2 | 03-06-20 | 00:27
▼ 1 antwoord verborgen

@Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:19: Die linkse mensen wonen dan allemaal peperduur. Want de vastgoed prijzen in het Centrum liggen flink hoger dan die in 020. 2 tot 3 keer, schat ik.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 00:36

@Kuifje-naar-Brussel | 03-06-20 | 00:36:
Ze wonen idd peperduur maar velen wonen in de huizen die de Pere en de mere ooit hebben gekocht (jaren 50/60 vorige eeuw) en de prijs is niet veel hoger dan de grachtengordel in Amsterdam. Tussen de 10 en 13.000 euro per vierkante meter en dat is zo'n beetje hetzelfde als oppe gracht. Godsvermogen natuurlijk. Maar, Parijs zit wel nog in de top 10 van duurste steden en dat heeft ook te maken met lokale belastingen (Hallo socialisten in het stadsbestuur) en levensonderhoud.

Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:53

@Basil Fawlty | 03-06-20 | 00:53: In Europa op 3, na Monaco en Londen. Zag ik een tijdje terug in een lijstje.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 11:50
▼ 9 antwoorden verborgen

Deze heb ik van een film (niet een bijzonder goede), maar deze heeft wel een prettige, dreigende opbouw:
youtu.be/3BE0D9geu2o
Zack Hemsey - Vengeance

SterF... | 02-06-20 | 23:36 | 1

Dat nummer van Hemsey is idd episch.

ILF2 | 02-06-20 | 23:47

@De Briemusketier | 02-06-20 | 23:40: Altijd fijn the Specials, echt altijd!

lezeres | 02-06-20 | 23:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Even de tv aan, eerste beeld een gesprek met een woordvoerder van de "black ladies of Groningen."
Ik word oud.

spanarchist | 02-06-20 | 23:34 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Voor alle bleekscheten die de weg kwijt zijn en door de schijtende bruine beren het bos niet meer kunnen zien.

The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy)
www.youtube.com/watch?v=QtTR-_Klcq8

De Briemusketier | 02-06-20 | 23:30

Elkaar dooddeugen, doe je samen. Stem links!

klimaatsloper | 02-06-20 | 23:30

Een matroos en een piraat lopen een bar binnen.
Ze gaan naast elkaar zitten en raken aan de praat.
Hun gesprek gaat al snel over op hun zee avonturen. De matroos vertelt over zijn dagen in de oorlog met de marine, en de piraat vertelt over beroven
van schepen en het heldhaftig ombrengen van zijn vijanden.
De matroos merkt op dat de piraat een ooglapje, een haak en een
houten been heeft en vraagt: 'Hoe kom je aan dat houten been?'
De piraat antwoordt: 'Toen ik van mijn schip afviel dreef ik twee dagen op zee totdat mijn bemanning me wist te redden, maar mijn been werd afgebeten door een haai toen ik uit het water werd getrokken. '
De zeeman, onder de indruk, zegt: 'Wauw! Dat is heel spannend. Maar hoe zit het met die haak? '
De piraat glimlacht en wrijft de haak over de mouw van zijn jas. 'Toen ik met een zwaard vocht met een andere piraat over een schat, hakte hij mijn hand er onverwachts af. ’
De ogen van de zeeman staan ​​wijd open van ontzag voor hoe taai
deze piraat wel is, en hij vraagt: 'En hoe kom je aan dat ooglapje?'
'Nou,' zegt de piraat, die een beetje over zijn stoel schuift,
‘Een zeemeeuw scheet in mijn oog.’
De matroos kijkt verbaasd. ‘Je verloor een oog vanwege
zeemeeuwenschijt ? '
De piraat zucht en schudt zijn hoofd. 'Het was mijn
eerste dag met de haak. '

Eeuwig..Op..Vakantie | 02-06-20 | 23:30 | 3

haal verhaal, maar wel leuk

Premier Trutte | 02-06-20 | 23:34

Proest, cognac op toetsenbord, mooie

Kladderadatsch | 02-06-20 | 23:38

Proest, hahaha

kwark001 | 02-06-20 | 23:39

Nog in de Doelen gezien... maar dat zal nog rond 2000 geweest zijn of jaren 90 zelfs

Premier Trutte | 02-06-20 | 23:38

Op de best-of cd Collezzione, die in Nederland zo'n hit was, staat het live nummer Boogie. Dat vind ik zo gaaf, swingt de pan uit, ik heb dat wel 100 keer gedraaid. Laatste track, nr 17 uit mijn hoofd. Hier is een live versie uit 1981, ook Montreux.

youtu.be/OflZzbhEOjw

Papa Jones | 02-06-20 | 23:56

Dank je. Dat jaar volgens mij in carre gezien en was echt absolute top nog. Veel gezien en gehoord maar dit was 'how the big boys do it'

merel veld | 03-06-20 | 00:20
▼ 1 antwoord verborgen

Dj3nzen houdt nu van Halsema. Ik gun ze elkaar wel.

Sitting_targets | 02-06-20 | 23:29

Een ode aan het bier!
Guus en Meeuwis - Blik Bier (You Are Beautiful)
youtu.be/5_LcFlTNopA?t=22

keestelpro | 02-06-20 | 23:29

En amsterdam had nog ooit zijn charme...
youtu.be/Kas-aiY83D0
Kris de Bruyne - Amsterdam

SterF... | 02-06-20 | 23:25 | 8
▼ 5 antwoorden verborgen

We hebben een hele wereldbol, maar eigenlijk is alleen wat er in de VS gebeurt wat de gemoederen bezig kan houden.
Bij deze dan een redelijk toepasselijk liedje.

Eigenlijk gooi ik hem er alleen in omdat ik het een geweldig nummer vind, en lul er maar een niet ter zwakke verhaal omheen.

Muziek!
The Clash - The Guns of Brixton
m.youtube.com/watch?v=WCRfgz6vX18

Nuuk | 02-06-20 | 23:25 | 4

Wat zijn nog meer goede nummers van The Clash?

SterF... | 02-06-20 | 23:50
▼ 1 antwoord verborgen

@Watching the Wheels | 03-06-20 | 02:24: Was niet in Amsterdam.

Muuke | 03-06-20 | 02:52
▼ 4 antwoorden verborgen

Die is leuk

Rammstein | 02-06-20 | 23:26

Echt gaaf. Best realistisch.

zijvanhiernaast | 02-06-20 | 23:44

We are on your site! Haha!

Jan, Leiden | 03-06-20 | 00:35

Tot vervelens toe het gezeik van, over en met negers aangehoord hebbend, en tot de conclusie gearriveerd dat We hier werkelijk geen ene kudt mee opschieten is het nu tijd voor een andere zinloze zaak, te weten een liedje over De Liefde.

Daar schieten We ook niets mee op, maar je krijgt er minder pijn in je hoofd van.

Silly Love Songs - Paul McCartney & Wings
www.youtube.com/watch?v=wh15LOppcWQ

De Briemusketier | 02-06-20 | 23:21

Wat een toeristisch clichefilmpje over Mokum. Gemaakt voor de VVV? Alsof Amsterdam ophoudt bij de binnenstad met de rondvaartboten en de Magere Brug. Woon er zelf en ben in de afgelopen maanden maar 1 keer in de binnenstad geweest, op een zaterdagavond vlak na de lockdown, het was er koud, uitgestorven en magisch. Maar verder leeft Amsterdam voor de Amsterdammers toch echt in de wijken buiten de binnenstad. Wie woont daar nou nog.

kapoerewiet | 02-06-20 | 23:21 | 3

Ik.

Von Knarrenstein | 02-06-20 | 23:23

@Von Knarrenstein | 02-06-20 | 23:23: Heb er jaren gewoond, een zalige binnenstad kwa structuur en architectuur, zeker op de zondagmorgen.
Het moet nu zeker heel erg relaxed zijn zonder die horden toeristen?

kwark001 | 02-06-20 | 23:29

Ach ja, dat magische centrum van Amsterdam. Robert Jasper Grootveld.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 00:55

Ik ben eerlijk gezegd verbaast dat er nog zo weinig winkeleigenaren zijn geweest die het uitschot dat kwam plunderen niet gewoon hebben afgeschoten. Volgens het oorlogsrecht mag je plunderaars ter plekke afknallen. In de VS hebben ze daar de regel bovenop dat je je eigen have en goed mag verdedigen.

Frau Merkel | 02-06-20 | 23:20 | 4

Wellicht dat de macht der getallen daar van invloed op is geweest..

prins_flip_da_luxe | 02-06-20 | 23:32

Frau Merkel | 23:20 Inderdaad en gewoonweg bizar. Winkeleigenaars die dus zelf in de pan gehakt worden daar, what’s going on?

zijvanhiernaast | 02-06-20 | 23:37

Sja, en dan komt de familie + aanhang 5 minuten later verhaal halen en kun je 100en kogels dodgen.

Graaisnaaiert | 02-06-20 | 23:41
▼ 1 antwoord verborgen

Ah nederland, nogmaals lekker trippie:
youtu.be/-Zbs_iTlUJU
Ekseption : Peace planet
(Welke componist horen jullie hier in?)

SterF... | 02-06-20 | 23:15 | 11

Leuk nummer! Leuke band ook. Nooit eerder gehoord, behalve de naam.
Alleen ze playbacken wel zo te zien.

Papa Jones | 02-06-20 | 23:49

@Papa Jones | 02-06-20 | 23:49: Wel heel succesvol einde jaren 60 en begin jaren 70. En niet alleen in Nederland. Bandleden bijna allemaal dood, de toetsenist was getrouwd met danseres Penney de Jager.

Rest In Privacy | 02-06-20 | 23:53

Bach

SNAFU | 03-06-20 | 00:12
▼ 8 antwoorden verborgen

Helaas, het is van alle tijden. Het volk rent achter hun leiders aan, in de hoop dat die bescherming zullen bieden tegen een levensbedreigende vijand. Het Duitse volk deed het, de russen, de chinezen en de amerikanen deden het ook. In de historie van elke natie zijn grote en kleine gebeurtenissen te markeren tijdens welke het individu zich, zónder dieper nadenken, liet meeslepen met de rest.

Kritische denkers, of zelfs lieden die alleen maar betere argumenten vroegen voordat ze mee wenste te bewegen met de grote groep, werden geridiculiseerd, verstoten, opgesloten of nog erger.

Maar vrijwel zonder uitzondering, en ook dat leert de geschiedenis ons, ontstond na verloop van tijd bij het volk geleidelijk het inzicht dat de dreiging eigenlijk niet echt bestond, of op z'n minst was opgeblazen tot onwerkelijke proporties. Immers, inkeer dooraderd de geschiedenis evenzeer als angst. Want de realiteit bleek anders, de vijand was zo machtig niet.

Maar het geschapen beeld, de waan, was nuttig want het legitimeerde de leiders om te doen wat ze nu eenmaal het liefste doen: macht en controle uitoefenen.

Het genoemde inzicht kwam echter vaak te laat. Het kwaad was geschied en de schade was aangericht. Dan daalde soms een ongemakkelijke stilte neer over de betrokkenen. Hoe had dit kunnen gebeuren? En nadat het stof was opgetrokken moest altijd het gemene volk, maar óók de kritische individuen en dwarsdenkers die de gebeurtenissen ternauwernood hadden overleefd, de gevolgen dragen.

U begrijpt wel. Dit is een soort van analogie.

Manstein | 02-06-20 | 23:12 | 4

Dieper nadenken, holle term van miskleunen die niets te zeggen hebben van de vrouw, en daarom een tegendraadse mening ventileren, om nog enigszins een stukje controle in het leven te hebben.

Van Urk | 02-06-20 | 23:18

Wanneer het volk dit nou eens gaat inzien ben bang nooit.
Ze laten zich altijd mme slepen .
Toen ik een maand geleden zei die zogenaamde intelligente lock down moet gewoon stoppen werd ik aan gekeken of ze het in Keulen hoorde donderen werd nog net niet aan gevlogen.

Ollie2 | 02-06-20 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Een toerist loopt een bar binnen er ziet een hond zittend in een stoel, die aan het pokeren is. De toerist zegt: 'Speelt die hond echt poker?'
De barman zegt: 'Ja, maar hij is niet zo goed.
Telkens wanneer hij een goede hand heeft, begint hij te kwispelen.'

Eeuwig..Op..Vakantie | 02-06-20 | 23:10 | 1

Wat een sukkel die hond MAARRRRR het kan ook bluf zijn!
Hhahahwhawhahwafwafwaf!

keestelpro | 03-06-20 | 02:16

Dus,

"De Surinaamse autoriteiten hebben een eerder aangekondigde repatriatievlucht met in Nederland gestrande Surinamers geschrapt. Het gaat om een SLM vlucht die op 8 juni vanuit Schiphol naar Suriname zou vertrekken. Door de explosieve stijging van het aantal corona gevallen in Suriname, is besloten de vlucht niet uit te voeren"
www.waterkant.net/suriname/2020/06/02...

AntonJansen | 02-06-20 | 23:09 | 3

En nog steeds geen officiële verkiezingsuitslag.

Rest In Privacy | 02-06-20 | 23:10

SLM? Surinamers Lifes Matters

C1O2 | 02-06-20 | 23:25

Een unicum. Een Nederlandse film zonder tieten. En ik heb hem helemaal afgekeken.

Stormageddon | 02-06-20 | 23:09 | 3

Deze kun je inlijsten. Jouw tegel bedoel ik. Humor+

suscrofa | 02-06-20 | 23:22

Je moet de film wel helemaal afkijken hoor, dus ook de aftiteling . Daar zitten ze wel in. Wink wink, nudge, nudge, say no more.

Nuuk | 02-06-20 | 23:28

Als Amsterdam van iedereen is, markeer ik mijn stukje als oefengebied voor napalm en nucleaire testen. Dan heeft de mensheid er nog iets aan. Het duurt jaren voordat dit weer schoon is.

Frau Merkel | 02-06-20 | 23:08

Liep tegen de avond een café binnen en riep: "Voor de hele tent een rondje!"
Moest ik van die afzetter 3 euro dokken.

kwark001 | 02-06-20 | 23:08

En ah, mijn nederland, vol met mooie vrouwen:
youtu.be/3qI-XExjyC4
Shocking Blue - Never Mary a Railroad Man
(Goed advies trouwens)

SterF... | 02-06-20 | 23:07 | 2

de vrouw, uw ondergang

klimaatsloper | 02-06-20 | 23:22

Mijn favoriete nummer van Shocking Blue.

letopuwzaak | 02-06-20 | 23:23

En ah, mijn nederland, voor als je trippen:
youtu.be/MV0F_XiR48Q
Focus - Hocus Pocus

SterF... | 02-06-20 | 23:04 | 6

Check trouwens ook hun andere nummers!
Focus 4 Da Worldzz!
Complete hit overzicht van nederlandse band Focus:

1970 - House of the king
www.youtube.com/watch?v=4lv8YR68vcA

1971 - Hocus Pocus
www.youtube.com/watch?v=MV0F_XiR48Q

1972 – Sylvia
www.youtube.com/watch?v=HkiuP052kAE

1972 - Tommy
www.youtube.com/watch?v=U_Hpf3rTudQ

1974 - Harem Scarem
www.youtube.com/watch?v=FRqDdFfHj8g

Overige album nummers

1970 – Focus
www.youtube.com/watch?v=3xkio4fjhag

1970 - Why Dream
www.youtube.com/watch?v=A24VdOIq8wA

1970 - Happy Nightmare
www.youtube.com/watch?v=WKPViUoatqw

1970 - Anonymus
www.youtube.com/watch?v=0ZNXnH0PKEM

1970 - Black Beauty
www.youtube.com/watch?v=HnTm8Wy9jmc

1970 - Sugar Island
www.youtube.com/watch?v=To8WMDIQuhg

1971 - Le Clochard
www.youtube.com/watch?v=fc1KAtDjORc

1971 - Janis
www.youtube.com/watch?v=vx-JzRzsCss

1971 - Moving Waves
www.youtube.com/watch?v=nrR5d7OJYw0

1971 – Focus II
www.youtube.com/watch?v=WApJicCFZTc

1971 - Eruption
www.youtube.com/watch?v=JvHWl7Bx9kw

1972 - Round Goes The Gossip
www.youtube.com/watch?v=ZNOcy3Ur05g

1972 - Love Remembered
www.youtube.com/watch?v=g6-9OSABCOA

1972 - Carnival Fugue
www.youtube.com/watch?v=tOZ2JHSp0TM

1972 - Focus III
www.youtube.com/watch?v=xCqDZMqd4XY

1972 - Answers? Questions! Questions? Answers!
www.youtube.com/watch?v=jsqFEI_Ulhs

1972 - Anonymus II
www.youtube.com/watch?v=AWHYiUrSZks

1972 - Anonymus II (Conclusion)
www.youtube.com/watch?v=7WtmTm-rbJc

1972 - Elspeth Of Nottingham
www.youtube.com/watch?v=Y8I2lzoebuE

1975 - Mother Focus
www.youtube.com/watch?v=atcya4Q122Y

1975 - I Need A Bathroom
www.youtube.com/watch?v=aWoJZdlJQRI

1975 – Bennie Helder
www.youtube.com/watch?v=nO7tSHkyt-E

1975 - Soft Vanilla
www.youtube.com/watch?v=JE8LxAEKiH0

1975 - Hard Vanilla
www.youtube.com/watch?v=y3ksaSL2OyM

1975 - Tropic Bird
www.youtube.com/watch?v=1hvUlpYuMfo

1975 - Focus IV
www.youtube.com/watch?v=ImHB7POfWVc

1975 - Someone's Crying ..... What!
www.youtube.com/watch?v=1oAsVQIcgaU

1975 - All Together! ..... Oh That!
www.youtube.com/watch?v=ruk7yxvblg8

1975 - No Hang Ups
www.youtube.com/watch?v=yzbtxJS2vAk

1975 - My Sweetheart
www.youtube.com/watch?v=OkbHLXZTTyg

1975 - Father Bach
www.youtube.com/watch?v=hwnqQy9Q0-A

keestelpro | 03-06-20 | 00:57
▼ 3 antwoorden verborgen

En? Is ze al weg?

gebruikesrnaam | 02-06-20 | 23:03 | 2

Weg ? Ze is er net . Komen nog 'mooie' jaren aan.

AntonJansen | 02-06-20 | 23:08

Nee hoor, gesteund door dierenpoes Georgina Verbaan die ook graag de ene week iedereen vervloekt voor geen 1,5 meter afstand houden, maar als de deugreflex tot het max uitgetrokken kan worden, iedereen het vingertje geeft want zwarte levens zijn nu eenmaal belangrijker dan Joodse of gewoon blanke levens en als je het daarmee niet eens ben,
dan is het racisme.

TijdelijkOptimist | 02-06-20 | 23:12

EEN MAN WANDELT IN EEN BAR met een donkere bril, vergezeld van een aangelijnde chihuahua. De barman zegt: 'Sorry, geen honden toegestaan.'
'Ik ben blind. Het is mijn blindengeleidehond, ' legt de man uit.
De barman zegt neerbuigend. 'Blinde geleide honden, dat zijn labradors of Duitse herders. ''
De man kijkt geschrokken. ‘Wat hebben ze me gegeven?’

Eeuwig..Op..Vakantie | 02-06-20 | 23:03 | 4

De blinde man loopt nu een kledingwinkel binnen met zijn geleidehond. Eenmaal binnen pakt hij het beest bij de achterpoten en slingert hem in het rond.
Een geschrokken verkoper loopt naar hem toe; “meneer, meneer, wat doet u nu”!
“Ah, niks”, zegt de blinde;”Ik kijk even rond”.

Nuuk | 02-06-20 | 23:14

"De man kijkt geschrokken" hoe kan dat ?

Watching the Wheels | 02-06-20 | 23:33

Lol.

Muuke | 03-06-20 | 01:53
▼ 1 antwoord verborgen

Mooie video over Amsterdam voor in een vacature of zo.

gebruikesrnaam | 02-06-20 | 23:03 | 1

Wat een mooie film

Rammstein | 02-06-20 | 23:02 | 1

Niet normaal wat een intens mooi kunstwerk!
Deze Albert Dros is niet over 1 nacht ijs gegaan om dit te creëren. (over minimaal 730 dagen ijs namelijk) Maar wat een oog voor schoonheid en wat een vakkundigheid. Echt super mooi!

keestelpro | 03-06-20 | 00:46

Een supergoed nummer. Het was voor mij altijd iets ouds, maar dat maakte nooit uit want het is een van die liedjes die tijdloos zijn.

Nuuk | 02-06-20 | 23:19

Profileren, naar uiterlijke kenmerken of naar soort, is een natuurlijke vorm van lijfsbehoud. Elk mens en dier dat eens door een wesp is gestoken, blijft de rest van z'n leven op z'n hoede voor alle geel-zwart gestreepte beestjes die in zijn buurt rondzoemen.

Manstein | 02-06-20 | 23:01 | 4

@klaasjanhenk | 02-06-20 | 23:04:
Ja, en wat nu als je één keer bent gestoken door een wesp, maar verder ben je altijd aardige wespen tegengekomen?

Nuuk | 02-06-20 | 23:21

Je hebt ook nog mimicry, dat zijn insekten die hun best doen om op een wesp te lijken zodat wespen of vogels hen met rust laten. Halsema-types zeg maar.

suscrofa | 02-06-20 | 23:31

@Nuuk | 02-06-20 | 23:21: Voor je het weet, komt er een wespendemonstratie. Wespen zijn blijkbaar ook links, want ze demonstreren vaak nogal agressief.

Kopieerapparaat | 02-06-20 | 23:44
▼ 1 antwoord verborgen

@Basil Fawlty | 02-06-20 | 23:41: Het is waarschijnlijk alleen maar erger geworden...

Rest In Privacy | 03-06-20 | 00:56

@Basil Fawlty | 03-06-20 | 01:02: Bij mij komt ze er niet in!

Rest In Privacy | 03-06-20 | 01:12
▼ 4 antwoorden verborgen

Report: LAPD Arrests Man ‘Armed to the Teeth’ in National Guard Uniform
www.breitbart.com/crime/2020/06/02/re...

Of dat was een wannabe soldaat of die was wat van plan!

Moonwarrior | 02-06-20 | 23:00 | 1

De Amerikaanse tactieken worden nu thuis gebruikt. Het is wel gezellig daar.

Frau Merkel | 02-06-20 | 23:14

Speciaal voor de knielende mensen wilde ik deze aanvragen:

Aaron Tippin - You've Got To Stand For Something
www.youtube.com/watch?v=Z_s-Qk07KxA

Moonwarrior | 02-06-20 | 22:59

Is Halsema nu nog niet afgetreden?

Ommezwaai | 02-06-20 | 22:58 | 4

Die zal nooit uit zich zelf aftreden. Echt nooit. Net als dat ze nooit zal erkennen dat ze iets niet goed gedaan heeft.

Bab01 | 02-06-20 | 23:17
▼ 1 antwoord verborgen

Te weinig grijstinten.

Rest In Privacy | 02-06-20 | 22:56

ik mis de wilde limoenen

Phantomas | 02-06-20 | 23:08

Is dat met of zonder fruitige nanobolletjesformule?

Frau Merkel | 02-06-20 | 23:16

Esther, ik heb overal en nergens gewoond. Ik voel me vaak een zigeuner. Soy Gitano, van Camarón de la Isla. Proost!

Rest In Privacy | 02-06-20 | 22:54 | 30

@letopuwzaak | 03-06-20 | 02:11: Mooie Beatles cover. Geen piepjes hier :-). Can't get enough of your love Babe, van Barry White.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 02:17

@Kuifje-naar-Brussel | 03-06-20 | 02:17:
Ben je er nog! Barry White praat nu in mijn oortjes:) dank! Straks of morgenochtend een kleine brief. Slaap lekker met een open raam en de maan, truste!

letopuwzaak | 03-06-20 | 02:35
▼ 27 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com