achtergrond

Geenstijl

Positie Halsema onder vuur na negeren regels

Amsterdams Eerste Burger zonder mondkapje maar met voorbeeldfunctie op bomvolle demo

Op de Dam in Amsterdam heeft zich een grote groep betogers verzameld die protesteren tegen wat zij noemen het politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU. De organisatie roept de aanwezigen op om afstand te houden en er staan ook kruizen op de grond waar mensen moeten staan, maar de drukte maakt dat lastig. De betogers dragen wel bijna allemaal mondkapjes, zoals vooraf was gevraagd (ANP)

De demonstratie tegen politiegeweld op de Dam trok vandaag duizenden mensen. Vanwege de enorme opkomst is 1,5 meter afstand houden niet te doen, maar dat is volgens de Amsterdamse veiligheidsdriehoek geen reden om in te grijpen. 'Daarvoor is de demonstratie te belangrijk'. (AT5) Dat maakt burgemeester Halsema zojuist bekend aan AT5. De burgemeester is nu zelf ook naar de Dam, waar naar schatting zo'n 5000 mensen zich hebben gezameld voor de demonstratie.

De Stopera plunderen en in brand steken hoeft voor ons nou ook weer niet meteen. We zien liever heel veel kamervragen, een spoeddebat, een impeachment procedure tegen Femke Halsema, aangifte tegen Halsema, de ontmanteling van De Driehoek 020 alsook de Veiligheidsregio en verder heel veel uitgeputte IC-verpleegkundigen op TV en in de krant die w.o.e.d.e.n.d. mogen vertellen hoeveel doodzieke bejaarden ze bij hun eenzame verstikkingsdood hebben begeleid. En vraag ook even wat horeca-lui die kapot gaan aan de 30-mensen regel. Godverdomme, het gore lef.
(foto via)

Update 21:05: Ministers Grapperhaus en De Jonge willen NIET reageren op walgelijke vertoning Dam

Update 22:00:Toch reactie Grapperhaus: Gedrag Halsema "ging alle perken te buiten"

Deze voor je, mevrouw de burgemeester

Deze voor je, mevrouw de burgemeester

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.