achtergrond

Geenstijl

Transgender Toast in het Corona OntbijtTV

Corona OntbijtTV is van alle markten thuis: de transgenderspecial met Sunni en Naomi!

Niet (meer) beschikbaar

Muntz krijgt een lesje in policor taalgebruik en zal nooit meer de respectloze Amsterdamse term bouwdoos gebruiken. Waarom kent Van Amerongen over de hele wereld transpersonen (hij mag geen ladyboy en katoi meer zeggen van de dames) en wat gebeurde er precies tijdens de nacht dat hij met Dana International ging stappen in Tel Aviv?

*Naomi legt uit wat Terfs en Swerfs zijn en Henk "Lola" Bakboord vertelt over de tijd dat hij met Sunny het Amsterdamse nachtleven onveilig maakt, en verzorgt tevens de dans! Yesim Candan wijdt uit over haar liefde voor de Turkse genderikonen Zeki Müren en Bülent "Diva" Ersoy, de huisvriendin van mevrouw Erdogan. En wat behelst die "24 centimeter" waar Naomi dol op is? 

Presentatie: Arthur van Amerongen en Rob Muntz
Techniek: Willem Davids *

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.