achtergrond

Geenstijl

Voltooid leven. Je MOET kiezen

De deaud of de biologe

OK, je MOET kiezen. Dr. Dood van D'66 die hier in een plastisch filmpje op een chesterfield in een kamer met Zeg 'ns Aaa-behang voor een boekenkast met opvallend dunne boekjes naast een kamerplant die ook nog nooit buiten is geweest gekleed in een mantelpakje uit de collectie van Beatrix het Laatste Journaal zit voor te lezen aan levensmoeie 55-plussers.

OF

Dat zelfvoldane E-nummer met een biologiediploma dat nog niet zo lang geleden een voltooid leven bepleitte voor GeenStijl, die in NSB Haatzaaiblad doodsbang is dat Pia met de Zeis haar komt halen wanneer ze zich in januari weer eens depressief voelt over de vrolijke instagramfoto's van mensen die minder bekrompen in het leven staan dan zij, en daarom een moratorium op het mortuarium van D'66 bepleit.

"Het ergste komt nog. Want straks worden wij oud.Een generatie die perfectionistisch is en eronder lijdt wanneer het leven in werkelijkheid niet zo prachtig blijkt als bij al die anderen" Alles moet 'leuk' zijn, zo niet, dan maar dood. Zit wat in. nrc.nl/nieuws/2020/02…

12
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.