Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Meisjes verzuipen in deze nieuwe cultuur

Deze week circuleerde een lijstje van zwembadterreur. Aanrandingen en seksuele intimidatie van minderjarige meisjes is een Europees fenomeen.

Het gebeurt zo vaak en de politie doet zo weinig dat de slachtoffers geen aangifte meer doen, en veel minder gaan zwemmen. Waardoor vrouwen die nog wel gebruikmaken van hun laatste restje "vrijheid" nog meer "aandacht" krijgen.

In 1998 schreef NRC al dat de daders voor 98% allochtone jongeren zijn. Die vonden iedere dame in bikini een hoer. Deze terreur zorgde ervoor dat Tropicana twaalf jaar later dicht kon (video). Het blijft vreemd dat ieder vakantiepark een subtropisch zwembad heeft voor het ultieme vakantiegevoel, maar dat zo'n zwemparadijs niet levensvatbaar is in een grote stad. Er is niets veranderd.

Vervolg deze criminele Marokkanen, niet alleen voor de slachtoffers en samenleving, maar ook in het belang van de rest van de Marokkaanse gemeenschap. Die krijgen via haat en discriminatie keer op keer de rekening van dit wangedrag. Wanneer de rechtsstaat in deze mate op een ernstig dossier faalt, dan wordt dat niet gedoogd, maar treedt er een rudimentaire back-up in werking.

De aanpak van gemeentes en zwembaddirecties bestaat keer op keer uit preventie, en hooguit vervelende bezoekers uit het zwembad te zetten. Ondanks deze zedenmisdrijven, is de maximale straf iets eerder het bad uit en een brief naar ouders. In Terneuzen werden bij uitzondering vijf aanhoudingen gedaan, ze kwamen dezelfde middag vrij voor een delict waar maximaal acht jaar cel op staat.

Het lijkt een beetje op de horecadiensten van de politie. Veel agenten hard aan het werk, pappen en nathouden, vrouwen worden bij de vleet aangerand en dat hoort er een beetje bij. Aangiftes en vervolging blijven achterwege. Zo lang het geen complete veldslag wordt, vindt iedereen het wel best en blijven de meeste delicten onbestraft. 

De meute lijkt maar niet te beseffen dat het chronische gebrek aan dames in het uitgaansleven mede veroorzaakt wordt door dit onveilige klimaat. Gaat het fout, dan sluit de burgemeester de betrokken horecagelegenheid, terwijl het de recherche niet lukt de daders aan te houden. De straf komt bij de verkeerde terecht. 

Precies hetzelfde zien we nu bij deze zwembaden. De burgemeester ontbiedt op hoge poten de zwembaddirectie, die verplicht wordt alle dagjesmensen en jongeren te weren, en extra personeel met bodycams in te zetten. Minder inkomsten, extra kosten. 

Schrijver Paul Anderson Toussaint had in het De Mirandabad in Amsterdam vergelijkbare ervaringen met een Marokkaanse rochelbrigade. Ook dat leidde tot excessen en evacuaties. Onder de raddraaiers volgde geen enkele arrestatie. Er wordt niet gereageerd met strafrecht, maar met beveiligers, apps, tijdelijke ontzeggingen en andere lapmiddelen. Er wordt niet gehandhaafd.

Toen in Düsseldorf een jongen een aanvaring had en ontzet werd door zijn vader, besloten honderden jongeren het gezin te belagen. De politie bracht het gezin in veiligheid, maar "vergat" de daders, geen aanhoudingen. Nogal logisch, de politie maakt geen enkele kans tegen dat soort aantallen, capituleert, en dat weet deze meute dondersgoed.

We mogen nog blij zijn dat een fors deel van de ouders niet zelf verhaal haalt, maar hooguit op de "verkeerde" politicus wenst te stemmen. Een gekozen politicus die door een ongekozen burgemeester werd geweigerd. Hij wel. Een PvdA'er die nog op het idee komt geen behoefte te hebben aan haatzaaien. De beste man snapt niet wanneer die haat gezaaid wordt. 

Haatzaaien gebeurt primair door wangedrag. De haat ontwikkelt zich niet dankzij Wilders, maar al veel eerder, door negatieve interactie binnen de samenleving. Geert W. kanaliseert dat, wat niet alleen een politieke functie heeft, maar er ook voor zorgt dat mensen zich gehoord voelen, en minder geneigd zijn zaken zelf "op te lossen" en eigen rechter te spelen. 

Je kan hooguit beweren dat Geert Wilders haat oogst. Het zal voor hem extra wrang zijn dat hij wordt vervolgd voor minder minder minder aanranders in het zwembad, terwijl deze raddraaiers de dans ontspringen. Vijf waren er bij hoge uitzondering aangehouden en dezelfde middag vrijgelaten, voor een probleem dat al jaren speelt. Dat is geen signaal dat ander gedrag gaat sorteren.

Vele gemeentes en schoolbesturen gooiden al eerder de handdoek in de ring. Dan maar geen zwembad meer. Schaf het schoolzwemmen maar af. Te duur, te veel discussie. Geen schoolzwemmen is moord. Je weet als politicus zeker dat er meer kinderen en volwassenen zullen verzuipen, je weet alleen nog niet wie, waar en wanneer.

Middelbare scholen durven niet meer als uitje te gaan zwemmen met de pubers. Dat is negatief voor hun zelfbeeld en ontwikkeling. Ze zien elkaar niet meer, maar zien wel allerlei gefotoshopte influencers. Dat geeft een verknipt wereldbeeld. Normale en dunne kinderen denken dat ze dik zijn. Ook leren ze niet spelenderwijs steeds beter en langer te zwemmen.  

Nederland, het zit al in de naam, ligt voor een groot deel beneden zeeniveau. Complete steden staan in polders. Bij ieder huis is wel een rustiek slootje. 10 cm water is genoeg om een kind te verzuipen. Het hele leven zie je het water verdwijnen in slootjes en riolering, die gewenning is dodelijk. We denken dat zwemmen alleen maar een leuke hobby is.

1953 is te lang geleden, het zit niet meer in het geheugen. Telefonie viel toen ook uit, en de hulpverlening was afhankelijk van zendamateurs. Mensen vluchten toen naar boven, kwamen vast te zitten op zolder en sloopten hun eigen dak voor zonlicht, lucht en een latere redding. Dat was toen makkelijk, in die tijd keek je van binnen op de pannenlatten en dakpannen. 

Dat wordt met de huidige goed geïsoleerde woningen nogal lastig, een dakraam of dakkapel is een noodzakelijke vluchtweg. Op de website overstroom ik? kun je zien hoe hoog water komt, eigenlijk hoort op iedere lantarenpaal een blauw streepje, ter info. Evacuatie is een non-starter, een normale ochtendspits is al een brug te ver. Hoeveel weken aan eten heeft u thuis?

Zwemles, schoolzwemmen en waterrecreatie horen diep verankerd te zijn in onze cultuur. 

Reaguursels

Inloggen

".. Aangiftes en vervolging blijven achterwege. ..."

Achterwege? PARDON!? Worden geweigerd!

Lees dan:
"... 19 jaar geleden door James B. ... verkracht. ... Toen ze van de verkrachting aangifte wilde doen, zou ze zijn weggestuurd door de politie. ..."
www.rijnmond.nl/nieuws/183430/Amerika...

gaffelbaard | 07-07-19 | 14:05 | 2

Ik bedoelde meer dat als het mooiste meisje van de klas overal werk van moet maken, ze meer politiebureau`s bezoekt dan winkels.

Feynman | 07-07-19 | 14:33

Om precies te zijn deze: Aangiftepercentages zijn erg laag bij zedendelicten. Ongeveer 1 op de 6 slachtoffers doet aangifte bij de politie. ccv-secondant.nl/platform/article/con...

Feynman | 07-07-19 | 14:48

"De aanpak van gemeentes en zwembaddirecties bestaat keer op keer uit preventie, en ..."

Nou, en WAT is die preventieve aanpak dan?

-tourniquets, en een door een racistische wethouder (met een afkeer van blanken www.telegraaf.nl/nieuws/100006/discri... ) bedacht pasjessysteem dat ... 3x raden ... NIET bleek te werken. Bron: www.geenstijl.nl/5123832/zwembadjihad... en www.geenstijl.nl/5147462/20-jongeren-...

- Wilders de toegang tot het zwembad weigeren (=impliciet zeggen: "Wilders is de schuld van alle aanrandingen en verkrachtingen en geweld, zonder Wilders waren die meisjes dit niet gebeurd, meer meer meer m........ en geenstijl heb ook schuld, want zonder geenstijl hadden alle media er onder linkse dwang nog steeds over gezwegen)

Maar ... over het WAAROM deze overlast er nog steeds is, en -Ik voorspel het alvast - zal blijven bestaan, zwijgt iedereen!! Dat vind ik verkeerd.

Hoe het zit? Malek F. legde het in de rechtszaak over zijn terroristische aanslag heel duidelijk aan de mensen uit:
"... iedere daad die je doet om de ongelovigen te ergeren, betekent een goede daad ... 'Je bouwt credits op als je de kufar tergt .."
twitter.com/sanderknura/status/114206...

We, als Nederland, MOETEN met moslims (en andere allochtonen) een maatschappelijk debat op gang brengen over het bij hen aanwezige racisme, dat bestrijden en eventueel ook door politie laten vervolgen.
Ook onze rechters moeten via hun oordelen duidelijk maken dat OOK dat racisme ontoelaatbaar en onacceptabel is.

Dat betekent dat we, als Nederland, beleid moeten gaan bedenken en moeten beginnen met het uitroeien van: Arabisch racisme, pan-arabisme, arabisch nationalisme, turks racisme, me tegen christenen word niet vermeld, neo-ottomanisme, turks nationalisme, zwarte suprematie, zwart nationalisme, christianofobie en anti-semitisme.

Zolang ik in een land leef dat ALLEEN haatmisdrijven bestrijd en vervolgd als het gaat om door blanke autochtonen gepleegd racisme, leef ik in een racistisch land.
Een land waarin racisme tegen blanken, vooral blanke vrouwen, autochtonen, niet-islamieten gelegitimeerd is en gewoon word gevonden.

Dat is geen NL zonder racisme.
Dat is een NL dat nog steeds racistisch is.

gaffelbaard | 07-07-19 | 13:56 | 1

Definitie van racisme: alleen uitingen van blanke mannen zijn strafbaar. De rest is cultuur.

Mark_V | 07-07-19 | 16:21

Midden jaren 80 was ik nog een meisje. Een Vlaams meisje. Wijn woonden vlak bij de grens, dus het zwembad van Zundert was op minder dan uurtje fietsen van ons vandaan. Wij, meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd, verkozen dit zwembad boven het zwembad van Brasschaat. In Brasschaat kwamen immers jongens vanuit de stad, die de boel verziekten. Dus gingen wij op de fiets naar Zundert. Ik ben daar, in het zwembad, aangerand door een blonde jongen. Hij lachte de hele tijd terwijl hij me onder duwde in het zwembad, terwijl hij naar mijn borsten greep en ik zijn vinger in mijn binikibroekje voelde...

Hebbiehaarweer | 07-07-19 | 13:30 | 13

@Hebbiehaarweer | 07-07-19 | 13:55:
Of de I van internettrol.

Aan de reacties te zien, zijn mensen nogal eh ... 'verdeeld' over je tegel.

Ik begrijp dat wel.
Argumenten zoals 'ja-maar-blanke-jongens-randen-ook-aan
=
kleineren en bagatelliseren van verkrachting.

En verder vraag ik me af hoe je EN iemand onder water kan duwen EN bij de borsten grijpen EN in het broekje zitten, in dezelfde tijd. Volgens mij kom je dan een hand te kort. En volgens mij moet je voor de afstand hoof-onder-water en een vrouwenkruis dat dan qua afstand nog lager zit, wel heel erg lange armen hebben.

Maar ik was er niet bij en wil GEEN oordeel vellen. Ik vind wat je tikte wel nogal eh .. onlogisch ... overkomen.

gaffelbaard | 07-07-19 | 14:25

@gaffelbaard | 07-07-19 | 14:25:
Jij was er inderdaad niet bij, en jouw 'hand te kort' argument raakt kant noch wal. Wanneer er zoiets ingrijpends gebeurd dan lijkt alles zich in slowmotion af te spelen, en tegelijkertijd heel snel te gaan.
Ik ga ervan uit dat deze mevrouw oprecht is, en dan haar verhaal te baggetaliseren vind ik onkies.
Mijn verdere mening heb ik eerder deze draad gegeven.

Remus McMillan | 07-07-19 | 14:35

@gaffelbaard | 07-07-19 | 14:25: "rder vraag ik me af hoe je EN iemand onder water kan duwen EN bij de borsten grijpen EN in het broekje zitten, in dezelfde tijd" Dat is de reden dat zo weinig mensen aangifte doen van wat hen overkomt. Het lijkt allemaal zo onlogisch, de ervaring dat zo'n aanvaller (eender welke haarkleur) acht paar handen schijnt te hebben, is reëel. Die handen zijn overal tegelijk en in de verwarring reageert het slachtoffer (al vind ik die term heel zwaar) niet altijd rationeel.

Hebbiehaarweer | 07-07-19 | 14:47
▼ 10 antwoorden verborgen

AL VANAF 1998, dit toont aan de de roverheid complete schijt heb aan de mensen/kinderen die hier wonen,ze doen NIETS !! En gewoon VVD(gevestigde politiek) blijven stemmen mensen !!gewoon doen hoor !! sufferds

WegmetdeEU | 07-07-19 | 13:09

In sommige zwembaden in Zwitserland is de badmuts en zwembroek ( dus geen boxershort oid) verplicht. Dit selecteert het soort zwemmers aanzienlijk.

Schemerlamp | 07-07-19 | 13:04 | 3

Het kan hier ook verplicht worden, maar er zal niet op gehandhaafd worden en haalt in de praktijk niks uit.

Carmelita | 07-07-19 | 13:11

Mannen ook?
Met badmuts bedoel ik..

gaffelbaard | 07-07-19 | 14:27

Ik zwem ook in boxershort maar valt echt geen meiden ( of sowieso, andere mensen ) lastig. Snap die maatregel ook niet zo, als Hassan vervelend is trap je Hassan eruit en bij herhaling ontzeg je hem de toegang tot het zwembad voor(on)bepaalde tijd. En om de sjw-ers niet te triggeren geldt dat ook voor Uli & Dieter, al zal die laatste categorie beduidend minder massaal eruitgejorist worden. Maar dat doen ze dan zelf. Toverwoord is handhaven.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 15:51

Gemeenten gooiden niet 'de handdoek in de ring' om moeilijkheden maar omdat ze voor de bevolking niet willen spenderen. Zij geven hun geld liever uit aan auto's met chauffeurs, overbodige straatverbouwingen en salarissen dan aan onderhoud van sportparken, zwembaden en buurthuizen. Ja, die waar theehuizen van zijn gemaakt, die staan nog overend maar dat is dan ook niet voor de autochtone bevolking bedoeld.

eastender | 07-07-19 | 12:51

De slappe overheid ,die liever wegkijkt dan ingrijpt.
Wel roepen dat we in een rechtsstaat leven maar geen gerechtigheid voor bedreigden en slachtoffers.

pejoar | 07-07-19 | 12:49

De twist in dit artikel kwam toen het ineens draaide van mocro terreur naar de noodzaak van zwemles. Dat zijn toch echt twee verschillende onderwerpen.
Welnu, ruim 25 jaar geleden had ik een abonnement op de HUMO. Ik wilde toen al geen omroeplid worden en dat Belgische blad had een uitstekende gids - toen keek ik nog TV.
Maar HUMO was meer dan TV gids. Ik las interessante artikelen over de Bende van Nijvel, interviews met Jean Pierre van Rossum, over de hormonenmaffia, over mensensmokkel en de rol van Nederland, en een reeks over terreur van Marokkaanse jongeren. Het zal rond 1993 zijn geweest.
De artikelen wijdden uit over de symptomen, de mogelijke oorzaken, maar geen oplossingen. Er werd het verschil uitgelegd tussen Turkse en Marokkaanse gezinnen. Waar er in Turkse gezinnen streng werd toegezien op de kroost, was het onder Marokkanen gewoon te denken dat zodra zoonlief de straat op gaat, het hun verantwoordelijkheid niet meer is. Ook hebben vrouwen absoluut niets te vertellen, ik heb dat zelf met eigen ogen gezien.
Nu zijn we dik 25 jaar verder en we zijn al die jaren getuige van hetzelfde probleem, maar doen er niets aan. We kijken niet over de grens, want dan gaan we zien dat het een patroon is. Dus we vluchten in administratieve oplossingen en laten heel de goegemeente ervoor boeten, want anders 'discrimineer' je.

Ook nu gaat er niets gebeuren. Het probleem zal verder door blijven etteren, of heeft u een teken van leven van dit kabinet gezien over dit onderwerp? Die politici die hun mond vol hebben over 'verantwoording nemen' en 'soms maatregelen moeten nemen die impopulair zijn'. Je ziet of hoort ze niet, dus kun je er zeker van zijn dat dit gewoon zal doorgaan. Met hun stilzwijgende goedkeuring, zo lijkt het.

We gaan rap de kant van Zweden op, ik citeer hier uit een artikel van summit.com/ dat zo over Nederland zou kunnen gaan. Het artikel gaat over de inmiddels kleinschalige oorlog die zich in dat land voltrekt:
"Dit alles heeft plaatsgevonden onder de auspiciën van een 'feministische regering' die zijn grenzen heeft opengezet voor een nooit eerder vertoonde massa-immigratie.
Een uitgebreid en gul sociaal zekerheidssysteem heeft ook niet kunnen voorkomen dat migranten in de criminaliteit belanden, tegelijkertijd zorgt een systeem van lichte straffen ervoor dat crimineel gedrag bevorderd wordt.
Ondertussen heeft het hoofd van de Zweedse veiligheidsdienst (Säpo) Anders Thornberg de Zweden gezegd dat ze maar aan deze omstandigheden moeten gaan wennen."
Het is dezelfde houding die in Nederland de boventoon voert, en indien hier geen halt aan wordt toegeroepen, zal Nederland in plaats van in een zwembad eindigen in een bloedbad.

Datsun_Cherry | 07-07-19 | 12:41 | 2

Ik ben er van overtuigd dat u gelijk heeft, maar helaas zit de baantjes mallemolen nog vol met linkse goedmensen

Het leven is zwaar | 07-07-19 | 13:24

Je hebt zeker een punt maar de zgn 'feministische regering' waar je het over hebt, zijn dat de kabinetten van, sinds 2014, de sociaal democraat Stefan Löfven?

eastender | 07-07-19 | 13:29

Nederlanders zijn nou eenmaal lafaards en hypocrieten. Ze durven nog steeds niet het beest bij de naam te noemen. Als je het hebt over problemen met allochtonen, dan gaat het vrijwel altijd over Turken/Marokkanen/Moslims en in mindere mate over Antillianen.

In zwembaden zijn het eigenlijk vooral Marokkanen. Iedereen weet het, maar niemand durft het te zeggen, dus roepen ze maar iets in de trant van 'buitenlandse jongeren' die meiden lastigvallen.

Erno-NL | 07-07-19 | 12:24 | 2

Nederlanders zijn lafaards en hypocrieten? Je hebt het over politici en pers en de aanhangers van de poco-repressie. Tig mensen zien en benoemen de problemen en dat zijn nu juist de mensen die zonder macht en status zijn om er iets aan te veranderen. Beetje simpel om de massa te beschuldigen van lafheid en hypocrisie.

eastender | 07-07-19 | 13:34

Als het het als opiniemaker benoemt kun je je carriere wel gedag zegge. Dat is het probleem, het niet kunnen/durven benoemen. Een hoop bekende mensen doen dat dan ook pas als ze onafhankelijk of met pensioen zijn...

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 14:17

Even terzijde; waarom is zwemmen leren een schooltaak?
Hou op met al die subsidiedoelen!

Carmelita | 07-07-19 | 12:24

We schrijven hier al jaaaaren oplossingen voor de problemen, en veelal ook hele goede.
Maar zolang 150 mensen, (eigenlijk zijn het alleen maar de topmensen van de partijen, de rest zijn de ja-knikkers) het beter menen te weten dan honderdduizenden mensen in het land die wereldwijzer, kundiger zijn, meer kennis hebben op velerlei vlak, ligt een oplossing nog héél ver weg.

A333aan | 07-07-19 | 12:14
-weggejorist-
A333aan | 07-07-19 | 12:08

Volgens mij wordt er overal zwemles gegeven zonder incidenten. Meestal jonge kinderen die het bad voor zichzelf hebben onder toeziend oog van de badmeesters en meesteressen. Dat is het probleem niet. De steden en dorpen waar Nauwelijks Marokkanen zijn hebben ook geen probleem. Bij ons kwam het wel voor dat er Turkse mannen aan het filmen waren in het oude zwembad waar je achter glas zicht had op de waterpret. Het nieuwe zwembad is veel kleiner en overzichtelijker, je hoort hier nooit iets over zwembad incidenten gelukkig.
Wel problemen met AZC bewoners die de middenstand teisteren met berovingen.
Die zie je niet in het zwembad wegens verdrinkingsgevaar.
Als de bevolking op de te zwak, ziek en misselijk partijen stemmen die te beroerd zijn om in te grijpen krijg je nooit een oplossing. Hier helpt alleen een sterke hand die orde brengt.... De veiligheid van de burger hoort op 1 te staan. Helaas is onze overheid een organisatie geworden die niet in dienst staat van de bevolking maar waar de bevolking in dienst staat van de overheid met medewerking van de verkiezingsuitslag. Dus niet zeuren over aanranding en erger als je dat over jezelf hebt opgeroepen. Dan had je 40 jaar geleden op partijen moeten stemmen die de grenzen dicht wilden houden wat tot op de dag van vandaag nog steeds geld. Dan had je op partijen moeten stemmen die de daders echt willen aanpakken..... Doe je dat niet, dan gewoon stilletjes alles ondergaan wat jezelf veroorzaakt hebt... Janken om je eigen domheid... Zo simpel zit de wereld in elkaar...

dijkbewaker | 07-07-19 | 11:57 | 2

"Meestal jonge kinderen die het bad voor zichzelf hebben onder toeziend oog van de badmeesters en meesteressen."

Er is altijd toezicht bij zwembaden maar die staan machteloos. Wat snap je daar nou niet van?

Sans Comique | 07-07-19 | 12:46

Belangrijke bevinding: De overheid is niet meer in dienst van de bevolking: Van lokale tot nationale overheid.

eastender | 07-07-19 | 13:38

Ten eerste blijft de eigen groep bijzonder hecht, want mannen komen uit respect niet aan andermans vrouw, en zodra dat toch gebeurt, is het de schuld van de vrouw. De goede vrouwen leveren dus veel kinderen, en op de slechte vrouwen kunnen mannen hun seksuele onzekerheden botvieren; door ze te verkrachten, of door ze te stenigen. Verder kan de lust van de mannen dienen als drijfveer voor hun krijgerschap; de vrouwen van De Vijand zijn inferieur, en mogen dus naar hartelust verkracht worden, hetgeen weer een formidabele methode is om de hechtheid van een vijandige groep te ondermijnen.

Jaap5157 | 07-07-19 | 11:51 | 1

Zou men dat ook niet Andersom moeten doen? Niet- moslim mannen de vrouwen met hoofddoekjes als hoeren zien.

Dutch-Super-Evil | 07-07-19 | 12:56

Wat zouden we ons eigenlijk druk maken over de mogelijke bedreiging die de islam vormt? Er zijn genoeg leukere dingen om te doen. Fijn in de stad rondrijden met onze cabrio, bijvoorbeeld. Of winkelen — voor kleren, voor je tuin, voor de verbouwing aan je huis, op TV, of gewoon zomaar wat winkelen. En over TV gesproken: we hebben nou eindelijk Talpa, met Linda en Beau en Wrongel en Stremsel en al onze andere bekende helden! Heeft u ook zo uitgekeken naar de nieuwe sportavond op zondag? En denkt u ook dat Beau en Linda het heus wel beter gaan doen? En bent u ook zo benieuwd welke nog onbekende steracteurs hun opwachting maken in al die nieuwe series? Ach, wat kan het leven in het Westen toch rijk zijn. Het spijt me dan ook dat ik u met deze column even ga belasten met moeilijke dingen. Ik wil het namelijk gaan hebben over “emergente systemen”. Oef, dat klinkt moeilijk. Maar niet schrikken, het doet geen pijn. Begin rustig aan de tweede alinea, kijk of u het snapt, en zo niet, ach, dan is de afstandsbediening weer snel gevonden, nietwaar?

Een emergent systeem is een complexe entiteit (of: een complexe gedraging) die ontstaat doordat op een lager niveau een hele serie simpele gedragingen plaatsvindt. Bijvoorbeeld: een vis heeft de neiging achter een andere vis aan te zwemmen, uit te wijken voor vissen die van opzij tegen hem aanduwen, en weg te vluchten voor vijandelijke vissen. Daarnaast heeft een vis een vaag idee van zijn “doel”; hij wil bijvoorbeeld in warmer water terechtkomen. Dit zijn allemaal simpele gedragingen, maar zet driehonderd van deze vissen bij elkaar, en je krijgt een school, die zich langzaam maar zeker in de richting van een warme golfstroom zal bewegen. Dit nu is een emergent systeem; de school vissen is een complexe entiteit, ontstaan uit de optelsom van vele simpele gedragingen. Het mooie is dat een enkele vis geen idee heeft dat hij deel uitmaakt van dit grotere systeem; het beest blijft simpelweg zijn eenduidige gedrag volhouden. Dergelijke systemen zijn overal terug te vinden (zwermen van vogels, spinnen die hun web weven, mierennesten), en erg succesvol te simuleren op een computer.

Nu iets anders: ik had me voorgenomen de koran te lezen, en dat heb ik (zij het ten dele) gedaan. Het zou te makkelijk zijn om nog maar eens met al die citaten op de proppen te komen waar iedereen altijd mee op de proppen komt. Overigens heeft het weinig zin islamapologeten met hun eigen teksten om de oren te slaan; je krijgt dan steevast het verwijt dat je een verkeerde vertaling aanhaalt, of het citaat uit de context hebt getrokken, of dat dergelijke kwalijke teksten ook in de Bijbel te vinden zijn. Nee, om de Koran te doorzien, moet zij heel anders benaderd worden. De Koran is helemaal geen heilige tekst. De Koran is een computerprogramma. Een computerprogramma voor, u raadt het al, een emergent systeem!

Mohammed was namelijk een geslepen krijgsheer, die zijn hele leven bezig is geweest hem ongunstig gezinde stammen te bestrijden. En mohammed heeft, zoals het een geslepen krijgsheer betaamt, zijn hele leven goed nagedacht over hoe andere volkeren zo efficiënt en effectief mogelijk bestreden kunnen worden. Het is mij volkomen duidelijk dat met name zijn inzichten omtrent militair-strategische kwesties van doorslaggevende betekenis voor het ontstaan van de islam zijn geweest. Het was zijn bedoeling met een verzameling goed doordachte moralistische verhalen en leefregels een krachtig instrument te scheppen voor het volbrengen van militaire doelstellingen, door enerzijds een loyale en hechte “eigen” groep te smeden, en deze zodanig te programmeren dat zij als wapen tegen een vijandige groep gebruikt kan worden.

Ten eerste heeft mohammed goed begrepen dat een volk zich het best door de hoogst mogelijke macht laat leiden; een godheid. Het is hierom dat zijn profeetschap met de spreekwoordelijke korrels zout genomen moet worden. Hij heeft een reeds bestaande en redelijk populaire godheid naar zich toegetrokken door zich neer te zetten als de enige ware vertolker van diens wil, en bij zijn potentiële volgelingen de superioriteit van dit profeetschap er onophoudelijk in te rammen. Van de methodiek die hij hiervoor heeft gebruikt, vinden we voortdurend sporen terug in de koran: er wordt geen mogelijkheid onbenut gelaten om te wijzen op de kracht van het verbond tussen allah en mohammed, hun glorie en macht, en hun plaatstalen gelijk. Zonder deze zich steeds herhalende mantra’s zou de koran een stuk dunner zijn.

Om nu het zo ontstane religieuze vuur succesvol te oogsten, diende het idee van “de vijand” geïntroduceerd te worden. De Vijand is de Ander; iedereen die (nog) geen deel uitmaakt van het systeem, iedereen die nog niet de absolute heerschappij van allah (en dus ook die van mohammed!) onderkent. Het is tevens een uiterst flexibel begrip; handig voor een krijgsheer die het dan weer met die stam, en dan weer met die andere stam aan de stok heeft. Mohammed beseft dat niet alle vijanden gedood hoeven te worden. Christenen, die op hun manier ook al zijn opgeladen met heilig vuur, konden wellicht aan het systeem worden toegevoegd en zo hun bijdrage leveren. De Joden echter hadden het gewaagd openlijk het profeetschap van mohammed in twijfel te trekken, en hadden hiermee hun lot bezegeld; zij werden de aartsvijand van mohammed, omdat zij doorzagen dat de belangrijkste krachtbron binnen het systeem (het profeetschap van mohammed) in feite het meest fragiel was. Voor Joden dus geen clementie; dood moeten ze, want dan houden ze tenminste hun mond.

Met behulp van de vijand kon mohammed vervolgens een duidelijk einddoel definiëren. Dit einddoel is dusdanig belangrijk, dat het systeem haar naam er aan ontleent: islam, ofwel, onderwerping. Alles dat niet-islam is, de vijand dus, dient overwonnen en bekeerd te worden. Net zo lang totdat er geen vijanden meer over zijn, en de hele wereld de suprematie van het systeem heeft onderkend, en allah en diens profeet accepteert als de hoogste macht.

Alles bij elkaar vormen dit de drie basisregels voor het systeem, en besef u hoe krachtig zij werkzaam zijn in het ego van het individu. Besef hoe hiermee elke angst over individuele ontoereikendheid of existentiële nood kan worden omgebogen in loyaliteit aan het systeem, en haat voor De Vijand. Besef ook hoe belangrijk het voor het systeem is dat deze drie basisregels continu bekrachtigd worden; waarom denkt u dat een moslim vijf keer per dag moet bidden? Wist u dat zodra zich twee of meer moslims bij elkaar bevinden, zij verplicht zijn het gebedsritueel groepsgewijs te ondernemen? Zo vindt er tot op de dag van vandaag gecontroleerde herbevestiging van deze drie basisregels plaats.

Maar hiermee is voor mohammed de kous nog niet af. Hoewel hij sterk de nadruk legt op martelaarschap, en de hoogste hemelse beloningen in het vooruitzicht stelt voor iedereen die bereid is te doden en te sterven voor het systeem, weet hij ook dat lang niet iedere volgeling hiervoor te porren zal zijn. Daarom heeft hij een boel kleinere regeltjes in het leven geroepen, die dan wel niet elke moslim er gelijk toe bewegen een krijger te worden, maar desalniettemin hun bijdrage leveren aan de volbrenging van de drie basisregels, en, mits zij op grote schaal worden uitgevoerd, even effectief zijn in het op de knieën brengen van een vijandig volk. Zo keurt mohammed bijvoorbeeld, door te wijzen op de inferioriteit van De Vijand, de slavernij goed. Het tot slaaf maken van een vijand dient een tweeledig militai

Jaap5157 | 07-07-19 | 11:49 | 4

Als u de tijd geinvesteerd heeft om de Qur'an te lezen, raad ik u de Hadith aan.
Vooral het tijdstip en de reden van sommige van Mohammeds 'Openbaringen' wordt daarin duidelijk.
Weet u dat Mohammed wel eens voor zijn leven heeft moeten rennen, omdat hij zich met zijn familie een toch wel heel groot deel van de buit toeeigende?
Hij heeft de gemoederen kunnen sussen door wat meer verworvenheden in het paradijs af te schilderen voor de betrokkenen.

Roadblock | 07-07-19 | 12:10

@Jaap5157,

En zo is het.
Toevoeging; niet voor niets verdeelt de islam de wereld in "dar al-islam" (land van islam) en "dar al-harb" (land van oorlog).
Islamapolegeten roepen graag dat moslims de ongelovigen alleen mogen beroven, verkrachten en vermoorden als ze in oorlog zijn. Maar door niet in een islamitisch land te wonen zijn we dus automatisch al in oorlog met de islam!

Het is volstrekt logisch dat een bepaald percentage moslims deze islamitische doctrine serieus neemt. En of dat nu 1%, 10% of 100% van alle moslims is maakt niet uit; de gevolgen zijn bij 1% al zeer schadelijk. Bedenk daarbij dat met de groei van het aantal moslims in NL, het aantal moslims dat de islam serieus neemt zowel absoluut als procentueel zal stijgen. De islam kent een sterke groepsdruk, dus hoe meer moslims in een wijk des te lastiger/gevaarlijker wordt het voor gematigde moslims om gematigd te blijven. Ook in Saoedi Arabië wonen goede mensen, maar die wachten in de gevangenis op 1.000 stokslagen. Of houden zich gedeisd. Ook hier kregen diverse uit de pas lopende moslims al met bedreigingen en erger te maken, en dat zal straks met 10% of 40% moslims alleen maar erger zijn geworden.

Dandruff | 07-07-19 | 12:16

Het probleem in West Europa is natuurlijk dat kennis over de islam bij politici en beleidsmakers miniem is, dat de gelovigen vrijwel onbekend zijn met kritisch (durven) denken, dat de vrijheid van godsdienst, zelfs op plaatsen waar dat volstrekt ongepast is, min of meer heilig is verklaard en dat de scheiding van kerk en staat door welwillende burgers die onnozele wethouders en anderszins politieke figuren werden, vrijwel niet begrepen wordt. Mooi werk @Jaap en @reaguurders.

eastender | 07-07-19 | 13:50
▼ 1 antwoord verborgen

Gezien het wegjorissenbeleid vandaag, valt mij mee dat het artikel van Feynman nog is blijven staan. Feiten doen pijn voor de teergevoeligen.

Wim Venijn | 07-07-19 | 11:43

Laten we in elk zwembad naaktzwemmen verplichten. Dan blijven de prinsjes met roots uit het Rifgebergte vanzelf weg.

bocikam | 07-07-19 | 11:43

Zo de ouders, zo de kinderen. Voeg daarbij de iftar-vierende politie, de D-666 justitie en de schijterige politici en je krijgt een gevaarlijke mix.
Ik verlang wel eens naar oude tijden.

Pierke Pom | 07-07-19 | 11:34

Alleen als de PVDA dezelfde draai maakt als de sociaal democraten in Denemarken (die wel wakker zijn geworden) hebben gemaakt, is er kans op verandering. Helaas zie ik dat in NL nog niet zo snel gebeuren (want racisme en zielig en blabla en zo)

Boeddha18 | 07-07-19 | 11:09
-weggejorist-
Watjijwat | 07-07-19 | 11:07 | 1

Inderdaad. Deze "vluchtelingen" uit niet-oorlogsgebieden, bestaande uit louter mannen, zijn vrijwillig naar Libie vertrokken, waar een burgeroorlog woedt, om daarvandaan tegen betaling zich naar Europa te laten smokkelen.

Gisteren nog een dame van Artsen Zonder Grenzen die doodleuk beweerde dat Europa zijn buitengrenzen niet goed bewaakt, en dat het schandalig is dat deze arme drommels gevaar lopen in de door Europa betaalde opvanglokaties in Tripoli. Ze wist het zo te brengen, dat het helemaal/allemaal onze schuld is.

En dan die fantastische Duitse kaptein. Die heeft toch maar mooi het leven gered van een flink aantal 'vluchtelingen'. 'Vluchtelingen' die onderweg waren naar Lampedusa. Oh nee, ze werde al gered door de coast gards, zoals Roadblock al zei.
Weet u trouwens wat de afstand Tripoli - Lampedusa is? 296,77 km !!!!!
De levensgevaarlijke tocht die deze drommels afgelegd hebben over de woeste baren van de Middelandse zee is nog geen 300 fucking kilometers. En nu komt het mooiste. Lampedusa wilde ze niet, maar Malta wel. Maar dat konden de 'vluchtelingen' niet aan, na alle ontberingen die ze hebben doorstaan, aldus de Duitse kapteinmevrouw. Weet u wat de afstand Lampedusa Malta is? 171 km !!!!!
Voor de grap moet u het NPO nieuws van gisteren nog eens terug kijken. Het is maar hoe je het nieuws brengt... Om te kotsen.

ChupaChupa | 07-07-19 | 13:07

"Het project mislukte geheel, want de Marokkaanse coach helpt de hangjongeren met het kwijtschelden van boetes en proces-verbalen. ,,Als we een boete niet willen betalen, gaan we naar de coach," aldus één van de Helmondse hangjongeren in de uitzending. "

Nou, dus dáár gaan onze belastingcenten heen. ''t Is weer fraai.

EefjeWentelteefje | 07-07-19 | 11:06

@EefjeWentelteefje | 07-07-19 | 11:06:
De burgemeester van Helmond Maria Godefrida (Elly) Blanksma-van den Heuvel(CDA) noemt het project nog steeds een volkomen succes.
Zo wordt u bedonderd door uw overheid.

Roadblock | 07-07-19 | 11:08

Stoppen met huili huili, we gaan toch wel naar de filistijnen. Geert e/o Thiery kunnen ons ook niet meer redden. Wen er maar aan. Met dank aan Mark.

kua | 07-07-19 | 10:55

Deze moslims roepen bij het minste geringste dat ze gediscrimineerd worden, maar deze moslims zijn zelf de grootste haat verspreiders en discrimineren iedereen die geen moslim is en als je moslim bent maar een homo, lesbienne of vrouw dan wordt je bij uitstek gediscrimineerd en als uitschot behandeld. Daar hoor ik al die linkse organisaties niet over!!!

Niet links | 07-07-19 | 10:38

Pislink en verdrietig word ik van onze slappe overheid, die het voor elkaar heeft gekregen om ons mooie landje te veranderen in een rampgebied.

Muuke | 07-07-19 | 10:35

"Vervolg deze criminele Marokkanen, niet alleen voor de slachtoffers en samenleving, maar ook in het belang van de rest van de Marokkaanse gemeenschap. Die krijgen via haat en discriminatie keer op keer de rekening van dit wangedrag."
Of de marokkaanse samenleving moet niet zeiken en geholpen worden want ze doen er zelf werkelijk helemaal NIETS aan. Dus dan toch maar minder minder minder?

Captain Diehard | 07-07-19 | 10:29 | 2

Vergis je niet; die hele ku(l)tuur wordt aan alle kanten gesteund, niet alleen financieel via uitkeringen en dergelijke, maar ook juridisch door parasieten (zonder deze 'zielige' mensen hadden deze juristen geen werk) en een religieuze achterban die een heel duidelijk doel voor ogen heeft en waarvoor miljarden dollars beschikbaar zijn.
Er zal dus nooit meer minder van zijn, er wordt immers te goed aan verdiend.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:37

De Marokkaanse gemeenschap interreseerd het geen ene moer wat hun lieve kroost doet in het land van de ongelovige en vinden alles best zolang iedereen maar van de moslims vrouwen afblijf anders krijg je te maken met eerwraak.

Niet links | 07-07-19 | 10:41

Eerstehulp posten en ambulance mensen weten het. Voor kleuters is open water in de vorm van sloten, vaarten en zelfs een tuinvijver nog gevaarlijker dan het wegverkeer in ons waterrijke land. Zwemmen is dus een primaire vaardigheid voor lijfsbehoud in Nederland. Als de ontwikkeling van zo'n essentiële levensvaardigheid al op jeugdige leeftijd gecorrumpeerd wordt door een stel sexueel gefrustreerde barbaartjes met een parallelle cultuur dan dien je als samenleving snoeihard op te treden. Dat kan heel simpel. Een keer de fout in: permaban van een jaar voor het zwembad in kwestie. Twee keer de fout in: permanente ontzegging tot al onze zwembaden. Ga maar met je raddraaiende vriendjes in een verlaten moddersloot zwemmen dan.

suscrofa | 07-07-19 | 10:18 | 3

En bij een ongeluk enkel er uit halen om de waterkwaliteit te waarborgen.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:38

@EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:38:
Als de zorg voor de waterkwaliteit het toelaat vind ik het dan ook prima dat we voor laissez fair kiezen en de palingstand een impuls krijgt. Hoewel ik dan niet durf te zeggen of ik ooit nog een gerookte paling zal eten.

suscrofa | 07-07-19 | 10:44

eerste hulpposten en ambulance worden schijtziek van agressie en geweld..... ook daar verdwijnen kanjers...

2CVOcean | 07-07-19 | 11:04

In deze culturen telt het individu niet, i.t.t. de onze westerse. Ze komen altijd in groepen. Succes verzekerd. De autochtone bevolking moet meer en meer solidair zijn met elkaar. Om hoofd boven water te houden.

Alucard | 07-07-19 | 10:17

Nog vergeten te melden, ik heb ooit lang lang geleden op de middelbare school in Kanaleneiland ( Utrecht ) gezeten. En helaas ervaring met sommige kinderen ( ik mag uiteraard weer niet zeggen welke kleur ). Dat waren geen vrienden van de toen nog meerderheid van de school. Opgetreden werd er toen al niet tegen ze,. Wel had ik een kennis die uit hetzelfde land kwam, en die was wel normaal ( opgevoed dus ).

helaas-nederlander01 | 07-07-19 | 10:10 | 1

Ik heb een kind die op een school in Kanaleneiland heeft gezeten (vorig jaar nog). Bij mijn kind in de klas/ op school speelde exact dezelfde problematiek. En dan hebben we het over 2018. Er is in de tussentijd dus niets veranderd.

DianaSpencer | 07-07-19 | 11:56

Allemaal symptomen van decennia lang Dogmatisch beleid opgelegd door Marx adepten.

Deze generatie dogmatische landverraders begint gelukkig langzaamaan en met toenemende aantallen af te sterven.

Hoe gaat de macht kantelen

AdamF | 07-07-19 | 10:09 | 1

En gij geleufd dat ? NL staat pas aan begin van een grootschalige ellende, zie de voorspelde zetelwinst van de Partij vd Allochtonen !!

the namster | 07-07-19 | 11:18

Het is toch godverdomme te triest voor woorden!
Sinds de start van die kut uitzendbranche, die al die zogenaamde gastarbeiders hierheen lokte om de goedkopere arbeidsmarkt te starten,en de consumentenmarkt te vullen onder het mom dat Nederlanders na de naoorlogse opbouw het "rotwerk niet meer wenste te doen" (wat tot op de dag van vandaag een grove leugen is,omdat men de eerlijke beloning niet wenst te betalen), is er begonnen privatisering van de markt,en het loslaten van verantwoordelijkheden van de dienende en handhavende overheidsdiensten
Die zitten tegenwoordig te itfar bunkeren in de achterbuurt moskeeën,en laten het stekend,brandstichten,stelend,intimideren en moordend tuig met buitenlands en/of islamitische roots ongemoeid binnen onze samenleving,handhaving en strafrecht.

Dit land moet op de knieën voor Brussel en de Neoliberale globalisten die voor god spelen met hun kapitalistische machtswellust.Kijk die koppen eens goed in de ogen. Zonder kinderen,gezin of gevoel voor wie dat ook.Ze zijn de psychopaten met de touwtjes in handen,die de multiculagressie gebruiken om ons te knoeten.

Welles! Nietes! | 07-07-19 | 10:07 | 6

De laatste 2 regels geven exact de huidige staat (verval) van dit eens zo fijne landje weer....

the namster | 07-07-19 | 11:25

@komtdatschot | 07-07-19 | 10:29:

Helemaal eens.
Dat sprookje dat VVD, neoliberalen en werkgevers achter de massa-immigratie zouden zitten is net zo hardnekkig als "Marokkanen hebben NL opgebouwd". De echte massa-immigratie is pas begonnen toen die gastarbeiders allang niet meer nodig waren. Er is ook niks mis met immigratie an sich; echte vluchtelingen en echte gastarbeiders zijn welkom. Maar waar we nu mee kampen is ongecontroleerde massa-immigratie van analfabete bankzitters, waarbij zelfs oorlogsmisdadigers en terroristen niet kunnen worden teruggestuurd.
En dat weten ze ook; daarom beginnen velen direct na aankomst al te stelen, aan te randen etc.

Dat is geen immigratie, dat is een gelegaliseerde invasie.
Over de motivatie kunnen we alleen maar speculeren.
Wilde de linkse kerk een nieuwe onderklasse importeren?
Ging het om "verdeel en heers" in onze te vreedzame samenleving?
Extreme naïviteit en domheid?
Het zal een combinatie van factoren zijn.

Opmerkelijk detail is dat veel voorstanders van massa-immigratie ooit achter Stalin, Mao en andere linkse massamoordenaars aanliepen. Net als dat ze relatief vaak in de door de DDR gesubsidieerde "vredesbeweging" zaten. Maar juist al die linkse heilstaten deden nooit aan massa-immigratie, net zo min als aan pacifisme. Ik geloof dus wel dat er in ieder geval in de top van de linkse kerk mensen zitten voor wie immigratie puur om destabilisering gaat. Zeker in combinatie met het gedogen van allerlei vormen van (gewelddadige) criminaliteit slopen ze feitelijk de door hen gehate kapitalistische democratie.

Dandruff | 07-07-19 | 11:46

"Extreme naïviteit en domheid?"
@Dandruff | 07-07-19 | 11:46:
Laat ik daar aan toevoegen: vaak uit protestantse hoek, zeker in de jaren '60 en '70. Zonde, zonde zonde. Wat zeg ik? Zelfs nu. Kijk naar de CU. In het kabinet en dan gaan ze los. Eten te goedkoop, Peuken bah vies eng, immigranten zijn allemaal zielig en slachtoffer, tegen sluiten van moslimscholen want dat tast hun schooltjes (speciaal onderwijs) ook aan en dol op windmolens en andere overbodige klimaattroep om maar wat dingen te benoemen. Zonde, zonde, zonde. Dus op zaterdagavond of zondagochtend met een uitgestreken smoel in de kerk staan en luisteren naar de dominee. Zonde, zonde, zonde.

Basil Fawlty | 07-07-19 | 14:11
▼ 3 antwoorden verborgen

Over pakweg 10 jaar beseffen wij Nederlanders weer waar de mythische figuur Zwarte Piet vandaan kwam. De Moorse 'edelman' op zoek naar kind- en sexslaven.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:07 | 3

Ach, Sans Comique als je eens wat las over de 'bloedbelasting' en over hoe de Barbarijnen decennia lang de kusten van het toenmalige westen teisterden met hun slavenhaal raids.
Het is net als met de genocide in India door de moslims.
Het wordt weggemoffeld of men mag het niet noemen.
Een gedeelte van onze gekleurde medemens heeft zijn bek vol over hoe wij ons moeten schamen voor ons slavenhaal verleden.
Maar deze lieden laten wel uit hun hoofd om het over de arabische slavenhandel te spreken.
Die laten zich niet moreel chanteren en lachen dit soort lieden die alleen op gratis geld uit zijn vierkant in hun gezicht uit.
Mijn mening is ongezouten:
Als wij indertijd jullie niet uit afrika gehaald hadden, had je hier nu geen grote bek kunnen hebben, en zat je in Afrika of in een rubberbootje in de Middellandse zee.

Roadblock | 07-07-19 | 10:22

@Roadblock | 07-07-19 | 10:22: Zo is dat!! Met name India heeft 1400 jaar islamitische ellende over zich heen gekregen en daar is wereldwijd geen erkenning voor. Gandhi heeft een moslimstaat voor ze georganiseerd en nu komen ze voor de rest. De wereld zou er een voorbeeld aan moeten nemen.

eastender | 07-07-19 | 13:58

@eastender | 07-07-19 | 13:58:
Inderdaad eastender de hele geschiedenis van moslimminderheden is in elk land hetzelfde:
1.-Eerst slachtoffer spelen.
2.-Gebruikmaken van de wetten van het land in eigen voordeel.
3.-Eigen gebieden en rechten in de publieke ruimte claimen.
4.-De locale bevolking zo provoceren met gedrag en/of aanslagen, dat er repercussies volgen.
5.-Weer in de slachtofferrol duiken en een 'eigen' gebied eisen.
6-.In dit gebied de sharia vestigen en andersdenkenden terroriseren/afpersen tot zij zich bekeren of weggaan.
7.-Vanuit dit gebied voortdurende aanvallen/provocaties tot de ander wegtrekt/het opgeeft/terugslaat.
8. Weer naar 5 en de schaal vergroten.

Roadblock | 07-07-19 | 15:34

"Je kan hooguit beweren dat Geert Wilders haat oogst."

Tja, wie feiten zaait...

Sans Comique | 07-07-19 | 10:04

Er zijn twee grote problemen hiermee.
1) je kan heel misschien degene die al hier zijn opvoeden. ( heel lastig, en ik denk niet dat het lukt, maar heeeel misschien lukt het ). Alleen komen er daarna dus weer nieuwe 'vluchtelingen' ( goede bedoel ik niet ). En dan begint het weer van voor af aan.
2) links is zo hypocriet als de p...
Voorbeeld hiervoor is die Halsema. Haar kinderen zijn geen sociaal experiment. Nee, de samenleving is een sociaal experiment ( thee drinken bij problemen b.v. ).

helaas-nederlander01 | 07-07-19 | 10:04

het meest ironische aan dit hele verhaal is wel dat de meeste Marokkaanse jongetjes zwaar gesubsidieerd hebben leren zwemmen... door een sportfonds of door gemeentelijke minimaregeling.. terwijl de ouders van Merel en Bas hun kinderen zelf de dure zwemles kosten jarenlang hebben opgehoest..
Hoef niet te melden hoe de Gemeentelijke minimaregelingen werken en waar die gelden vandaan worden geplukt... toch.

fikkieblijf! | 07-07-19 | 10:03 | 1

En na het gesubsidiëerd zwemmen gaan ze gesubsidiëerd kickboksen, want dat is goed voor het zelfvertrouwen. Go figure...

Sans Comique | 07-07-19 | 10:05

Ik zie mijzelf graag als een typische Nederlandse gast. Mkb-er, woning in een relatief rustig dorp in de randstad en twee mooie meiden in huis. 1 van 48 en 1 welke zojuist is gepromoveerd naar groep 6 van de lokale basisschool. Oh ja, en ik draag, net als de meeste normale Nederlanders BIJ aan de ruif. Ik vreet erninieder gebal in financieële zin niet uit. Ik kan mij niet voorstellen op welke wijze ik zou omgaan met een dergelijke gebeurtenis wanneer dit 1 van mijn gezinsleden zou overkomen. Ik vrees dat ik niet meer voor rede vatbaar ben. Ik neem dat onze regering en alle lokale besturen kwalijk. 1 of andere Noord-Afrikaanse klaploper zit straks met zijn poten aan mijn 8-jarige dochter als ze in het Tikibad wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Het gevolg is dat ik straks de bak in ga omdat ik die gast verzuip in datzelfde zwembad. Ik zie het lokale bestuur falen en de verantwoordelijkheid neerleggen bij de directie van het bad. En ik zie comments waarin wordt aangegeven dat de ouders van dat tuig hebben gefaald. Dat is de boel omdraaien. Wanneer ik straks in het Tikibad mijn buurvrouw in haar tieten knijp, begint er niemand over mijn ouders, word er aangifte gedaan wegens aanranding, ben ik een vieze ouwe kale blanke smeerpijp en ga ik linea recta het gevang in. WAAR GAAT HET MIS?

Happy People | 07-07-19 | 10:01 | 4

Nou Fikkie, als jet het zo bekijkt.. in beide vallen, sowieso

Happy People | 07-07-19 | 10:13

Happy, om te kijken waar het mis gaat, zou je deze tegel eens in de krant moeten plaatsen. Pro tip, doe dat wel anoniem. Kijk de volgende dag naar de reacties; de schrijvers die jouw vraag omdraaien en de schuld (weer) bij jou neerleggen? Dat zijn de mensen, helaas ongeveer mijn generatie, die de grenzen hebben opengezet omdat ze nooit hebben geleerd dat het ook een keer niet zo goed kan gaan. Dat is waar het mis is gegaan vermoed ik, het was voor een overgroot deel een mooie tijd, er was nooit tekort aan geld noch eten, geen internet, weinig zorgen dus waarom zou je die goedkope arbeiders niet lekker hier naartoe halen? Een klein aantal mensen dat kritisch durfden te zijn werden verguisd. Daar ging het mis.
Nu blijft het misgaan doordat de politiek voornamelijk uit carriere-tijgers bestaat. Voor hen is al deze ellende een mooie dekmantel voor hun eigen falen.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:17
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
me,myself and IK | 07-07-19 | 10:00

Geert Wilders is niet de oorzaak van de moslimellende maar het gevolg.

Eugen Sandow | 07-07-19 | 09:57

Het is zo ontzettend makkelijk terreur van dit soort tuig effectief tegen te gaan. Eerst: 3 strikes, you're out. Dus ben je dubbel paspoorthouder en je wordt 3 keer veroordeeld voor een misdaad, is het wegwezen. Ben je nog geen 18, met je hele boerenfamilie er achteraan. Ten tweede geen uitkeringen meer voor nieuwe import. Eerst 5 jaar werken, minimaal. En dan het belangrijkste: handhaven. Zijn geen wereldschokkende maatregelen, maar wel effectief. Als de wil er niet is en veel kiezers ook thuisblijven, wordt het alleen maar erger. Van de huidige kliek hoeven we natuurlijk niets te verwachten.

WhiteShark | 07-07-19 | 09:56 | 7

Mag ik daar nog aan toevoegen dat het mij een goed idee lijkt om uitkeringstrekkers etc het stemrecht te ontnemen. Alleen netto bijdragers zouden stemrecht moeten hebben. Wie betaalt bepaalt. Zo wordt het voor de politiek ook veel interessanter juist die doelgroep te bedienen.

R.F.Pickering | 07-07-19 | 10:37

@R.F.Pickering | 07-07-19 | 10:37 |
En hoe ziet u dat voor mensen als ik? Ik ben volgens u ook zo'n "uitkeringstrekker", maar wel na me 30 jaar letterlijk kapot (beide schouders volledig aan gort door het vele boven mijn hoofd lassen/ slijpen) te hebben gewerkt in de Grootmetaal. Ik hèb dus 30 jaar bijgedragen en kan dat buiten mijn schuld nu niet meer. Dus wat u betreft kan ik ook fluiten naar mijn stemrecht?

Sjefke7807 | 07-07-19 | 11:40

@Sjefke7807 | 07-07-19 | 11:40:
Pickering snapt niet dat de politiek juist iedereen moet bedienen. Dat is het kenmerk van democratie en dat is wat ons van dictaturen en theocratieen onderscheidt, ook de minderheid en de zwakkeren tellen mee. En waarom is dat? Simpel , omdat ook iemand die vandaag aan de goede kant van de streep zit morgen aan de andere, foute kant kan zitten. En dan is het heel fijn als je dan alsnog de zekerheid hebt dat je veiligheid en grondrechten zijn gewaarborcht.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 14:22
▼ 4 antwoorden verborgen

Klopt allemaal, het is alleen te laat. Ze winnen want het worden er steeds meer meer meer.

EnzoIshet3 | 07-07-19 | 09:55 | 1

Nee hoor. De overheid heeft het alleen recht op geweld. Aangezien de overheid niet meer in staat is zijn burgers te beschermen, mogen de burgers zich massaal gaan bewapenen (internationale verdragen!!).

Gewoon wapens ontwikkelen (bedrijven en ingenieurs waar zijn jullie?) waarmee burgers zich tegen grote meutes kunnen verweren. Overheid doet het niet en kan niets, dus burgers pak je kans en macht.

ja-ja-nee-nee | 07-07-19 | 11:10

Marokkanen verpesten de boel en verpesten het ook meteen voor de andere mensen met minder kansen. Ondertussen gaat alles wat bedoeld is voor de gewone man naar de maan. Jammer wel, inteelt...

rooiesaus | 07-07-19 | 09:54

Zoals ik al eerder zei.De ouders stemmen op de gutmenschen partijen en hun kinderen zijn de sjaak,want dat hadden de ouders weer van hun ouders geleerd.

komtdatschot | 07-07-19 | 09:49

En vooral niet op Wilders stemmen hoor! Wij zijn per slot van rekening deugdmensen. Hiermee de aanrandingen en verkrachtingen van dit Marokkaanse tuig goedpraten. Ik begin dit land steeds meer te haten!

De Laureaat | 07-07-19 | 09:47

Op wintersport op 2.100 m. kom ik ze nooit tegen. Maar ja, om nou het hele jaar door op wintersport te zijn is ook weer zo wat...

Boeddha18 | 07-07-19 | 09:45 | 2

Ga eens in Oost Europa kijken.. zie je ze ook niet. Enerzijds omdat er geen 'vestingsklimaat' is voor migrantenfamilies en geen doorbroedtoeslag en anderzijds omdat er daar altijd wel een groep is te vinden die zich het territorium door exotische nieuwelingen niet laat afnemen..

fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:58

@fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:58: Als je je daar als Nederlander wil gaan vestigen, ben je eigenlijk ook een nieuweling. De taal is lastig, werken is er (dan) ook lastig Toch denk ik dat Oost- Europeanen liever een Nederlander dan een marrekaan zien komen.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:22

Niks meer aan doen. Potje gewoon lekker laten pruttelen totdat het gaar is.

Super Vaagstra | 07-07-19 | 09:45 | 4

@fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:59: Ik merk er niks van, iedereen vindt het kennelijk nog acceptabel. Mocros kunnen gewoon nog hun gang gaan toch?

Super Vaagstra | 07-07-19 | 10:05

@Super Vaagstra | 07-07-19 | 10:05: Politiek gezien.. waar denk je dat FvD en PVV samen een grote meerderheid van stemmen heeft met 2 partijen? tesamen meer dan de overige partijen bij elkaar. dat vervolgens deze twee partijen met een anti migratie agenda zo gebashed wordt door de rest van de politieke partijen is niet omdat ze onzin verkondigen.. na eerst de bevolking in de onderste inkomenslaag zich laat horen is op dit moment modaal en bovenmodaal zich ook aan het hergroeperen. Het is niet voor niets dat in Den Haag een VVD een ruk naar links heeft gemaakt. Ze moeten wel aansluiten bij diverse linkse lobbygroepen anders zijn ze over 2 jaar de nieuwe PvDA.. weggejorist..

fikkieblijf! | 07-07-19 | 10:20
▼ 1 antwoord verborgen

Ik lees al een paar dagen op de bekende nieuwssites dat de oplossing een kwestie is van de marokkanen goed opvoeden. Zolang de linkse goedpraters de media beheersen blijft de waarheid onder tafel. Er zijn mogelijkheden zat om de mocroïden eronder te krijgen, maar de wil ontbreekt. Links zuigt, links is kudt en marokkanen zijn kudt. Alles ist ja Fotze.

Nivelleermarionet | 07-07-19 | 09:44 | 3

Goed opvoeden, Geweldig plan. Nu een commissie op poten zetten (met veel D6ers, PvdAers, Groenlinksers en ander tuig dat verdient aan, of anderszins voordeel heeft bij het migranten circus) en natuurlijk een zak belastinggeld. Om na drie jaar tot de conclusie te komen dat meer onderzoek gewenst is.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:12

@Sans Comique | 07-07-19 | 10:12: Dit. Spijker, kop.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:22

'het chronische gebrek aan dames in het uitgaansleven' wat een sentimentele onwaarheid voor iemand die met feiten dweept.

Axelvon | 07-07-19 | 09:38

Dit veranderd alleen als de hele Marokkaanse gemeenschap hier last van krijgt. Leg boetes op en ga die innen. Bij deze groep, minderjarig, in je die dus bij de ouders. Elke keer als hun kinderen zich niet gedragen kost dat de Marokkaanse gemeenschap dus geld. Eens kijken hoe lang ouders weg kijken. Bij uitkeringsgerechtigden.... Korten op de uitkering. Zorg dat de pijn daar waar hij hoort gevoeld wordt. Bij de ouders.

NemesisNL | 07-07-19 | 09:32 | 5

Dan druk je marokkanen de criminaliteit in, want gezichtsverlies t.o.v. familie is velen malen schadelijker dan het bestelen van ongelovige kazen.

BubbelWater | 07-07-19 | 09:50

@NemesisNL
Zoals iemand laatst al zei hier, het Mocro tuig van toen (eind jaren '80, begin jaren '90) zijn de ouders van deze generatie. Dus wat verwacht men? Zo vader zo zoon. Ik woonde in die tijd in west bij het Mercatorplein in Amsterdam west en mijn toenmalige blonde vriendin met blauwe ogen (schat van een meid) werd toen al als hoer uitgescholden omdat ze niet reageerde op de kinkel avances van dat tuig. En dat zijn nu de vaders. Oh ja en ik was de Jood omdat ik een gouden brilletje droeg. Charming.

Basil Fawlty | 07-07-19 | 09:56

Die mensen zijn moslim. Dat betekent dat zij ten alle tijden beter zijn dan wij. Hen 'harder aanpakken' sterkt hen in de overtuiging dat wij een vijand van het Ware geloof zijn. Linksom of rechtsom, er valt niet redelijk te praten met mensen die zwelgen in hun eigen gelijk. Concessies doen zijn een teken van zwakte die uitgebuit moeten worden. Zij gaan zich dus nog harder afzetten tegen de rest van onze maatschapij. Jij gaat er nog veel te veel vanuit dat zij in hun diepste wezen net zo zijn als wij. Dat is deels zo, alleen wij hebben een hoop af moeten leren en ons zelf in bedwang houden om deel te kunnen nemen aan een beschaafde moderne technologisch hoogwaardige maatschappij. Een product van de Duivel, in hun ogen.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:17
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 07-07-19 | 09:24

‘Als je niet wilt vechten voor het goede als je nog gemakkelijk kunt
winnen zonder bloedvergieten, als je niet wilt vechten wanneer
de overwinning nog zeker is en niet te kostbaar, dan komt het moment waarop je zult moeten vechten terwijl alles in je nadeel is en
je slechts een zeer kleine kans op overleven hebt. Maar het kan
nog erger: je moet misschien vechten als er geen enkele hoop op
de overwinning meer is, alleen maar omdat het beter is te sterven
dan verder te leven als een slaaf.’

Winston Churchill

Mr_Natural | 07-07-19 | 09:24 | 3

Helaas maar al te waar. Wijze woorden van een groot man.

Schuldenbrau | 07-07-19 | 10:02

wijze woorden.. en dat voor een varken..

Y&T | 07-07-19 | 10:16

@Y&T | 07-07-19 | 10:16: Waarom een varken? Door die oa man spreken wij nu geen Russisch en heb jij de vrijheid om de goede naam van één van onze laatste helden door de modder te halen zonder consequenties voor je lijf of goed.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:19

Ik begrijp werkelijk de Nl overheid niet. Nu niet handhaven betekend en gebeurt nu al dat de 'goede geintegreerde migranten' zich ook in de steek gelaten voelt. Ze worden aangekeken op het gedrag van dit soort ongeleide projectielen. Ik zie het nu al gebeuren dat voorheen geintegreerde migranten zich zo in de steek gelaten voelen omdat ze aangesproken worden op gedrag dat ze zelf afkeuren en als onveilig zien, dat ze zich terugtrekken uit hun integratie en weer terug gaan naar hun culturele roots.. de integratie van de jaren 80 en 90 en die was er.. loopt weer hard terug.. door niet op te treden en aan te pakken.
Wegkijken is het nieuwe zoek het maar uit , participatiesamenleving, zoek het lekker maar uit eeuw..

fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:21 | 3

Waar was die?? Lol was precies hetzelfde. Slappe aanpak en ze lachen de kafirs gewoon uit.

David000000007 | 07-07-19 | 09:35

"Nu niet handhaven"

Ze hadden al 20 jaar geleden moeten handhaven, in plaats daarvan komen ze met gedoemde ideeën zoals anoniem solliciteren.

Als ze de marokkanen geeneens in het gareel kunnen houden, wordt de integratie van afrikaners ook een feestje.

BubbelWater | 07-07-19 | 09:59

Dat ze terug keren naar hun roots betekt dat ze zich nooit helemaal hebben afgekeerd van hun roots. Wat jij zag als 'integratie' was wellicht een toneelspel.

Als ik verstoten zou worden uit een samenleving door het wangedrag van mensen met mijn roots, zijn mensen met mijn roots de laatste waartoe ik mij zou keren. Dat tuig dat mij het leven onmogelijk heeft gemaakt? Mooi niet.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:22

Volgens mij zou Joris een hele goede badmeester zijn.

Mr_Natural | 07-07-19 | 09:21 | 3

Badmeester ben je niet vanachter een pc.

-edit * fieeeeet * Uit het water jij -

D-Fens_1963 | 07-07-19 | 09:35
-weggejorist-
npo | 07-07-19 | 09:18

"... ook in het belang van de rest van de Marokkaanse gemeenschap". Ik begin inmiddels wel van het geloof te vallen dat zoiets hier daadwerkelijk bestaat.

Ramsesz | 07-07-19 | 09:14 | 2

De hele gemeenschap dekt elkaar. Criminele mocro's hebben aanzien en krijgen onderdak als ze gezocht worden. De uitzonderingen zijn echt op één hand te tellen.

2voor12 | 07-07-19 | 09:19

@2voor12 | 07-07-19 | 09:19: wat je zegt klopt niet. Repressie is wel het toverwoord en tandenknarsend moeten de uitzonderingen op heel veel meer handen het toestaan waardoor het effect idd wel zo is van wat je zegt. Repressie wordt zo onderschat door de NL overheid

oblix | 07-07-19 | 10:23
-weggejorist-
HenkopKreta | 07-07-19 | 09:14

Die mocro's hebben een nieuwe manier van oorlogvoeren in NL geïntroduceerd. Kijk maar eens naar Urk, toen een Nederlandse jongen per ongeluk zo'n etter voor zijn kop sloeg. Heel Urk moest van de buitenwereld afgesloten worden uit angst voor de hordes barbaren. Een antwoord op deze tactiek is nog niet gevonden.

Petrus Poortwachter | 07-07-19 | 09:13 | 3

Een passend antwoord gaat er ook echt niet meer komen in dit door god verlaten land.

Schuldenbrau | 07-07-19 | 09:18

We zullen het in Nederland nooit meer eens worden over een passend antwoord op deze tactiek. Terwijl het eigenlijk zo simpel zou kunnen zijn.

D-Fens_1963 | 07-07-19 | 09:21

tactiek is niet nieuw maar wordt nu consequent toegepast. Met bijna geen kosten jagen ze ons keer op keer op giga kosten door de politie in te zetten voor bijv. het afsluiten zonder dat wij daar iets voor terug krijgen. Deze verspilling wreekt zich op den duur.

oblix | 07-07-19 | 10:28
-weggejorist-
the haque warrior | 07-07-19 | 09:09 | 1

Op het moment dat die twee homo's in, ik meen Utrecht, uit hun huis gepest werden hebben we, wat mij betreft, de strijd verloren.

Petrus Poortwachter | 07-07-19 | 09:09 | 2

Ja, dat was hier in Utrecht Terwijde - over een jaar of 10, 15 de volgende 'prachtwijk' van Utrecht.
Met een onvoorstelbare lafbek van een burgemeester die het vertikte om op te treden en die nu godbetere het de baas is van de Autoriteit Persoonsgegevens!

EefjeWentelteefje | 07-07-19 | 10:38

@EefjeWentelteefje | 07-07-19 | 10:38: een Marokkans gezin waarvan de moeder zwanger was, is daar ook weggetreiterd. Gemeente en politie bleven daar nog ernstiger in gebreke. Ook dit is een reden dat de politie onder het politieke juk van de burgemeesters uit moet.

eastender | 07-07-19 | 14:50

"Er wordt niet gehandhaafd."
Kernachtige samenvatting is kernachtig

Rest In Privacy | 07-07-19 | 09:06 | 5

@Hollende_Kleurling | 07-07-19 | 09:29: Af en toe begin ik (bij de koffiemachine)over het harde optreden tegen bijvoorbeeld gevangenen. Dan krijg ik direct 'het Noorse model' om mijn oren, waarbij nietwordt nagelaten te wijzen op die vreselijke moordenaars, die op een eilandje tot rust komen en verder vrij zijn in hun doen en laten en er les krijgen in fatsoen (of iets dergelijks).
Dat zouden ze hier ook moeten doen. Eilandje voor de kust, zet er 100 criminelen van één monoculturele achtergrond en geniet hoe ze elkaar 'opvoeden'. Zou een erg interessant onderzoek zijn.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 09:53

@EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 09:53:
Ja de immer objectieve documentairemaker Micheal Moore is daar ook nogal lyrisch over. Zelfde als met TBS. Uitstroom TBS'ers laat minder recidive zien dan uitstroom gevangenis (onbehandeld).
Alleen hebben we het hier niet over psychopathische moordenaars, maar over overlast die hele lelijke vormen begint aan te nemen. Terroriseren van de openbare ruimte door een groep die zich onaantastbaar weet. Dat is ontwrichting en segregatie. Op termijn erger dan een beperkte groep zware criminelen die je wel of niet gaat behandelen.

Rest In Privacy | 07-07-19 | 10:03

@Hollende_Kleurling | 07-07-19 | 10:03: Houd op, schei uit; M. Moore met zijn 'laten we alle goede uit Europa opzoeken; verrek, het idee kwam ooit uit de good ol' USA'.
Aantal gevangenen in de US is schrikbarend, maar ook daar niet geheel vreemd. Veelal armoede, wij-zij denken (ofwel niet echt integreren maar juist segregeren) en wapens in de supermarkt te koop.
Ik denk zo maar dat, als we in europa/Nederland identieke wapenwetten hadden gehad, er al veel meer slachtoffers hadden gevallen.

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 10:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Deze meiden worden van hun 12e tot 18e jaar lastig gevallen door noord-afrikaanse import.
En wat doen ze zodra ze 18 zijn? Stemmen op Jesse Klaver...

2voor12 | 07-07-19 | 09:02 | 8

@2coor12
Klopt. Ze komen uit de provincie gaan naar de "grote" stad en aanpielen middels een onzinnige alfa "soosjiologische" studie op een kneiterlinkse universiteit en stemmen meteen veelal op GL en verzieken dus de boel in die steden. Na hun studie rommelen ze wat aan in de marge, krijgen kinderen en gaan dan zeuren dat de stad zo duur is en gaan met hun snowflake metroman en koters terug naar de provincie om de mensen daar lastig te vallen met hun 1e wereld problemen.

Basil Fawlty | 07-07-19 | 09:33

@Basil Fawlty | 07-07-19 | 09:33: Zeer goede conclusie, Basil.

aamert | 07-07-19 | 10:02

en er zijn ook vele jonge jongens die zich verwant voelen (if you can't beat them...) en zich aansluiten bij dat woestijnvolk niet wetende dat ze er toch nooit bij horen bij die "broeders"

oblix | 07-07-19 | 10:35
▼ 5 antwoorden verborgen

Hoorde in het ov dat de handhavingsorganisaties de komende jaren plat gaan door deug en diversiteitsworkshops. Veel jezelf en elkaar leren ontdekken in kaboutergroepjes uiteen en plenair weer terug.

2CVOcean | 07-07-19 | 09:00

De roedels opereren ook op straat, in het uitgaansleven, bioscopen, op stranden, festivals, kermissen. Jonge meiden op de fiets naar het strand, lekker zonnen en zwemmen - dat was vroeger normaal vermaak. Ik zat vroeger met mijn zussen de hele zomervakantie in het zwembad, er gebeurde nooit iets. Integendeel, als ouders kon je toen je kinderen daar met een gerust hart achterlaten.

Madame Poitiers | 07-07-19 | 08:52 | 15

Laat ik het anders stellen. Op de een of andere manier heeft men voor elkaar gekregen dat wij denken dat islam ook een soort van beschaving is.
Hetgeen dus overduidelijk niet het geval is. Tenminste het zou overduidelijk moeten zijn.

knutsel_ | 07-07-19 | 10:55

@knutsel_ | 07-07-19 | 10:55:
Dat is tribaal denken. Een beschaving wordt door een andere beschaving niet per se als beschaafd gezien. Wij hadden beter vanaf het begin pal gestaan voor onze beschaving (normen en waarden). Maar dat is moeilijk moeilijk als je je moet schamen voor waar je vandaan komt. Nu worden "we" het toch nooit meer eens denk ik.

Rest In Privacy | 07-07-19 | 11:06

Niks mis met een beetje tribaal denken m.i. Maar dan moet je wel het belang van je eigen tribe voorop stellen. En dat is hier nou net verboten. Wan rassies enzo.

knutsel_ | 07-07-19 | 11:26
▼ 12 antwoorden verborgen
-weggejorist-
VanderGeelen-Coppens | 07-07-19 | 08:51 | 1

De basis is volgens mij in het monddood en totaal gefeminiseerde beeld van de man.
Een vijandelijke tribe wordt op jouw territorium geplaatst: mannen, oorspronkelijk de verdedigers van het territorium mogen niks doen.

Vrouwen worden lastiggevallen. Mannen mogen vanwege het feminisme niet de held spelen en het zwakke geslacht beschermen.
Want er is zogenaamd geen zwak geslacht.
Gevolg: mannen kijken toe en helpen vrouwen niet.

King of the Oneliner | 07-07-19 | 08:51 | 5

@fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:01 |
@King heeft wel degelijk een punt. Wat bv op Silvesternacht in Keulen en andere steden gebeurde is het volgende. Er is zelfs een mooie Engelse militaire uitdrukking voor:

"Testing one's enemies resolve."

Dit wil zoveel zeggen als dat ze uitproberen hoe ver ze kunnen gaan voordat de mannen van de vijand hun vrouwen en grondgebied gaan verdedigen. Indien actie, zoals hier in het verweekte West-Europa uitblijft, dan gaan ze naar het volgende niveau. Want de verborgen boodschap die dit gebrek aan actie afgeeft is:

"Neem wat u kunt, we zitten toch wel op onze handen."

Dit is iets dat ze héél goed aanvoelen. Tel daar een perfide totalitaire veroveringsideologie bij op en u heeft de ingrediënten voor een "Perfect Storm".

Sjefke7807 | 07-07-19 | 11:34

@Sjefke7807 | 07-07-19 | 11:34: Beschamende reactie. Mensen kwamen feestvieren, niemand rekende op honderden aanrandende en verkrachtende islamitische tokkies die van niemand toestemming kregen voor hun wangedrag.
Als je een verantwoordelijke Duitse minister zoekt die politie werk onmogelijk maakte dan zoek je Herbert Reul.

eastender | 07-07-19 | 14:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Rudimentaire back-up,precies dat.
Na 3 generaties nog absoluut niet aangepast.
Moeten ze in hun land van herkomst eens wagen,durven nog niet eens aan te denken.
Overheid doe je werk eens een keer,de Politie wil echt wel,maar mag niet.
Minder,veel minder van dat rifraf.

De Profundus | 07-07-19 | 08:50 | 1

On a side note; in Rotterdam wordt er 70 miljoen gereserveerd voor de wethouder milieu (zonder ambtenaren), die ze misschien ook in blauw op straat hadden kunnen steken. dagblad010.nl/columns/jan-d-swart-bet...

EEnzame SchizofrEEN | 07-07-19 | 09:04
-weggejorist-
Heppie-even-voor-mij | 07-07-19 | 08:50 | 3

Weer een arm land worden. Dan is er niets meer om op te parasiteren. Het ongedierte verdwijnt vanzelf. Eindelijk rust.

Rest In Privacy | 07-07-19 | 08:50 | 5

@fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:03: Links heeft een hekel gekregen aan het volk (allemaal tokkies), dus links vindt die tweedeling wel prima. Beetje ironisch he?

Rest In Privacy | 07-07-19 | 09:27

Ik denk dat als het hier die puinhoop is die u zegt, de allochtonen dan inmiddels doorgedrongen zijn in de bestuurlijke lagen.
Zij zullen altijd hun groep voortrekken en gelijk geven.
Dus nog meer corruptie.
Dan bent u helemaal in de aap gelogeerd.

Roadblock | 07-07-19 | 09:47

@Roadblock | 07-07-19 | 09:47: Gelukkig dan dat de laatse bolwerken van Blanke Maqcht dan nog steeds exclusief Blank zijn, nietwaar? Het volledige partijbestuur van GL en D66 en VVD bijvoorbeeld. Of de top van het Staatspropagandakanaal en de MSM. Maar je hebt gelijk. Op dat niveau worden geen subsidies verstrekt.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit mocroroedelgedrag hebben we niet alleen in zwembaden maar in het OV, op scholen, op pleinen enz en dat in zo'n beetje elke stad van Nederland. Daarnaast zijn ze oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Dat we hier te maken hebben met een huge probleem waar niets anders mee gebeurt dan pappen en nathouden is een feit. Heropvoeden, handhaven en NL paspoort afpakken is de beste oplossing.

BozePaarseMan | 07-07-19 | 08:48 | 1

De beste oplossing is remigratie.

omanders | 07-07-19 | 08:50

Je maintiendrai of zoiets was het toch?

de uitbater | 07-07-19 | 08:33 | 2

Is een erfenisje uit het (Franse) verleden der orangerie. Meest waarschijnlijk zal, als de geschiedenis zijn beloop krijgt, over enige honderden jaren heel andere retoriek de boventoon voeren.

D-Fens_1963 | 07-07-19 | 09:07

haha

noerg | 07-07-19 | 09:44

En daarom moet je in mijn plaatselijke, fonkelnieuwe zwembad douchen achter grote ruiten, in het volle zicht van iedereen. Pissen mag (nog) wel in een hokje.

Fantabulosa | 07-07-19 | 08:31

De grens is al lang gepasseerd is dit verkwanselde land.

grindbak | 07-07-19 | 08:29 | 1

Ja hahaha, weet u gelijk waarom grind e/o houtsnippers zo populair zijn. *streep trekken in het grind doet*

D-Fens_1963 | 07-07-19 | 09:10

@Feynman | 06-07-19 | 20:30

Het probleem met jouw voorgestelde oplossing - handhaven en fors straffen - is dat daar een handhavingsapparaat voor nodig is. Veel politie dus. Maar hoe gaan we dan om met het uitgaansleven, het openbaar vervoer en alle andere plekken waar dergelijke roedels het leven van anderen verpesten? Ook agenten inzetten?

Worden we dan niet een soort China?

omanders | 07-07-19 | 08:09 | 7

@omanders
"Worden we dan niet een soort China?"

Leuk ja. Eerst politie inkrimpen, dan schijnt het dat er te weinig agenten op straat zijn voor dit soort dingen, dan wordt er dus toch maar geroepen om meer agenten maarja, dan worden we een soort van China?

peterdh | 07-07-19 | 10:24

Er is genoeg politie maar die hebben het te druk met Blokkeerfriezen van bed lichten en DNA afnemen en de weg vrijmaken voor antifatuig om democratische demonstraties te frustreren.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:34
▼ 4 antwoorden verborgen

was er vorig jaar niet zo'n echte Nederlandse jongen van 17 jaar die maanden in Spanje vastzat omdat hij bij een zwembad een meisje had betast.. althans dat was wat dat meisje zei. Geen getuigen en geen bewijzen. Zat maanden vast met een straf boven zijn hoofd van 5 jaar cel.

Toch verwonderlijk dat in een EU land voor 1 jongen zonder enig bewijs het mogelijk is dat je maanden vast wordt gezet en als je in Nederland met een groep meisjes betast, aanrandt en verkracht je nog niet opgepakt wordt.. wat is dat toch in dit land.

Het lijkt mij echt dat hier een ander probleem opspeelt..

fikkieblijf! | 07-07-19 | 08:05 | 5

@Y&T | 07-07-19 | 10:23: Nou, het gedrag van onze bestuurders doet anders vermoeden.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:35

@Feynman | 07-07-19 | 09:50:
Dat ligt hier in NL iets anders. Nederland weet dat ze alle mocro's kwijtraakt als ze de veiligheid van Neder-Nederlanders garanderen.
Wegkijken is voor NL de ultieme optie!

demaup | 07-07-19 | 10:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Het mocroprobleem in zwembaden is trouwens helemaal niet Randstad-only. Elke middelgrote stad in Nederland heeft in meer of minder mate last van de treiterroedels. De dreigende scheldpartijen, het rennen, schreeuwen en betasten van kinderen. Het sexueel lastig vallen van 8-jarigen, en alles zonder enige vorm van represaille. De onnozele parttime badmeesters zijn allang blij dat ze de dag weer ongehavend doorkomen. De mevrouw bij de entree probeert al deugende haar glimlach te tonen als er weer 5 onbetaald door het hekje glippen.

Politie heeft handen vol aan grotere misdaden en kan haar dure tijd niet verspillen aan moeilijk bewijsbare handelingen van ook nog eens minderjarige mocro’s.

Er zit maar 1 ding op: maak zwembaden weer privaat. Zwem in clubverband met strikte selectie. Zonder gedoe. Alleen dan is het wegkijken op dit front nog eens 21 jaar vol te houden.

de Voorzittert | 07-07-19 | 07:46 | 5

@de Voorzittert | 07-07-19 | 08:03: Neen. Het enige echte probleem is dat ze er überhaupt zijn. Onder de strafbare grens blijven is een eigenschap die deze hybride Nederlanders along the way ontwikkelen tijdens hun ontwikkeling/opvoeding. Die genieten ze nl. op straat. Daar waar het spelletje met politie en autochtonen zich dagelijks afspeelt. Of dat onder de strafbare grens blijven een juiste uitspraak is betwijfel ik trouwens want in mijn optiek is het meer de grens die meebeweegt als u begrijpt wat ik bedoel.

D-Fens_1963 | 07-07-19 | 08:34

Kleinere gemeenten hebben er ook last van hoor, alleen dat nieuws verschijnt hoogstens in het lokale suffertje, maar vaak alleen via de dorps-tam-tam.

peterdh | 07-07-19 | 09:12

@peterdh | 07-07-19 | 09:12: lokale suffertjes brengen alleen feelgood nieuws. Er is niemand meer die de microterreur aanhangig maakt.

de Voorzittert | 07-07-19 | 09:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Feminisme, weggooien van het geloof, abortus en de pil. Hoe kun je dan nog voorzien in een coherente gezonde demografie? Niet.... dat begint zich nu te manifesteren!! Keren dat tij? Lukt niet, er komt nieuw gemengde etniciteit met veel groeipijnen en onrust. En zeker weer onder drukking.... van de vrouw. Dat weer wel, het wordt er niet beter op ben ik bang.

Heisessie | 07-07-19 | 07:44 | 4
-weggejorist-
katwijkse kuil | 07-07-19 | 08:02

@Heisessie | 07-07-19 | 07:44

Abortus hoort niet in dit rijtje thuis. Abortus als voorbehoedsmiddel wordt vrijwel uitsluitend door allochtoonse vrouwen gedaan. Blanke inheemse vrouwen aborteren vrijwel uitsluitend vanwege geboortafwijkingen. Volgt uit CBS-cijfers die ik nu even niet paraat heb.

omanders | 07-07-19 | 08:15
▼ 1 antwoord verborgen

Terecht vraagt men van de overheid dat ze harder optreedt. Maar laat men wel beseffen dat dat niet genoeg is. Want je hebt hier te maken met gasten die het tof vinden om gearresteerd te worden en in de cel te worden geworpen. Dan zijn ze nl. de held van de roedel. We hebben hier echt te maken met een vijandige groep die trouwens al groot is en steeds groter wordt. Strenger optreden helpt hier niet tegen. We hebben te maken met openlijke vijandigheid vanuit Marokkaanse hoek.

Rest In Privacy | 07-07-19 | 07:39 | 2

ja, oppaken en voorleiden, snelrecht! strafblad.. en vooral ouders oproepen om hun zonen op te komen halen van het buro.. preek erbij en iedere week 2 maanden lang met paps en mams weer een coaching gesprek bij politie of recherche.. normen aanleren! Ouders er vooral bij betrekken.. en ieder keer weer.. en spreken ouders de Nl taal niet.. zelf de tolk laten regelen of betalen.

fikkieblijf! | 07-07-19 | 08:01

Lees eens wat op de mocro forums.(Ken de vijand).
Dan gaan uw ogen open.
Zij zijn de strijders van Allah.
Wij zijn de laffe ongelovige kazen.

Roadblock | 07-07-19 | 09:52

"Je maintiendrai", het is de spreuk die Willem van Oranje onder de nederlandse leeuw plaatste. De overheid moet gewoon handhaven, burgers willen orde en veiligheid. Maar het enige dat tegenwoordig gehandhaafd wordt zijn de belastingen en verkeersboetes. Maar politiewerk is geen business case, een "internet formuliertje" invullen en "ga maar naar de verzekering" werkt niet. Iedere crimineel moet hard aangepakt worden, en het maakt niet uit hoeveel politie daarvoor nodig is en wat het kost.

vlotterik | 07-07-19 | 07:34

Wat ik niet begrijp als je dochter word betast of aangerand waar blijft de Hollandse man met vrienden en familie om dit even de kop in te drukken. Inmiddels dik 500 klagers ik zal zeggen trek ten strijden!! Ik heb het meegemaakt in Spanje een paar roemenen deden bijdehand tegen een vrouw meteen brak de pleuris uit. Nederlanders zijn laf daarom moeten jullie maar hebben en het word alleen maar erger. Storm of fleur en vlinder lossen het niet op.

Gerr123 | 07-07-19 | 07:31 | 6

@Rico Tampeloerus | 07-07-19 | 07:56: En dan komen de marokkanen ff terug, om de dochter af te tuigen.

BubbelWater | 07-07-19 | 08:39

Gerr123 heeft gelijk , maar iedereen heeft weer excuses om niet in te grijpen. In 1972 Rotterdam gingen autochtonen nog wel de straat op. Maar nu denken we dat fb en internet de oplossing is. oplossing oog om oog, tan om tand

speed48 | 07-07-19 | 09:50

ja dat heb ik nou ook helemaal nooit begrepen... net zoals dat varken die onlangs in Hoorn een meisje mishandelde en verneukte voor de rest van haar leven... voorwaardelijk vrij met enkelband voor andere verkrachting... waar is haar vader, oom, buurman..? Als het ons buurmeisje zou zijn.... al moet ik de rest van mn leven naast Willem zitten...

Y&T | 07-07-19 | 10:27
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Gerr123 | 07-07-19 | 07:16

Veel voortwoekerende problemen zijn inderdaad terug te voeren op het gebrek aan handhaving en bestraffing. Het gaat door omdat je ermee wegkomt, zo simpel is het.

ratelaar | 07-07-19 | 07:16 | 1
-weggejorist-
Gerr123 | 07-07-19 | 07:19

De burger oorlog is al lang begonnen.

Frau_Ferkel | 07-07-19 | 06:18 | 2

Denk ik ook. Vooral het racisme-argument maakt enig effectief optreden onmogelijk. Het enige wat we nog kunnen doen, is dezelfde racisme kaart trekken: anti-blank racisme. Want dit is dit optreden in zwembaden van dit riftuig ook: gericht tegen de blanke bevolking. Misschien kunnen we ze met de racisme kaart terugpakken?

Rest In Privacy | 07-07-19 | 07:32

@Van Duyvenbode | 07-07-19 | 07:32:
Die het positieve discriminatie arument onderuit haalt.

peterdh | 07-07-19 | 07:43

Wie stemt er allemaal links .
Want ze zijn en het is toch allemaal zo zielig .

likmegaties | 07-07-19 | 05:26

Je kunt een paar dingen doen. Als je een vrouw bent, leer een vechtsport. Verweer je met een spray. Als je dochters hebt: doe ze op een vechtsport. Leer ze de werkelijkheid. Je kunt wegtrekken uit de grote stad. Ga naar een plek waar deze mensen nog niet in de meerderheid zijn. Heb je geld en potentieel? Emigreer naar een land waar nog wel gehandhaafd wordt op criminele feiten.

Daisy Cutter | 07-07-19 | 04:11 | 2

allemaal mooi en aardig.. maar bedenk dat je met een zelfverdedigingscursus misschien 1 persoon van je af kan gooien maar geen roedel van 8-10 hyena's. En pepperspray.. is verboden in dit van godlosgeslagen land. Ik zeg altijd en blijf het zeggen, neem een spuitbusje on uitwasbaare smurfenblauwe verf in je tas mee.. recht into the face.. en ja heel toevallig dat busje spuitverf bij je hebben kan als je net van plan bent om je fiets blauw te spuiten..

fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:09

@fikkieblijf! | 07-07-19 | 09:09:
Die spuitbussen waar u het overheeft zijn niet strafbaar en gewoon in de handel verkrijgbaar.
shootinggear.nl/tiw-verfspray/
Verder is er zo veel verboden.
Als mijn vrouw of dochter de deur uitgaan kunnen ze zich verdedigen.
Maar het belangrijkste is, de mentaliteit om je niet te grazen te laten nemen.
Als je uitstraalt dat je bereid bent blijvend letsel toe te brengen, heb je vreemd genoeg veel minder last.
En wijken?
Ik heb mijn wijk langzaam zien veranderen in iets wat hoofdzakelijk DENK stemt.
Natuurlijk kan ik naar elders.
Maar als u ook maar een beetje nadenkt dan zou u snappen, dat wij dan eindigen in een bewaakte enclave die voordurend aangevallen wordt, en dat wij ons land dan overgelaten hebben aan lieden die de schurft hebben aan al onze waarden.

Roadblock | 07-07-19 | 09:57

Dit gezeik is eenzelfde met disco’s, festiviteiten, kermissen, protesten en nu zwembaden. 9.9 van de 10 keer zijn het immigranten, of het nu eerste of vierde generatie is.

Afgunst, haat, macho gedrag, kudde gedrag, cultuur, geloof of geeft het maar een reden, de basis blijft het wordt zelden bestraft. Een disco of zwembad die wilt bestraffen wordt aangeklaagd door de locale overheid voor racisme en discriminatie. De dader lopen lachend weg en voelen zich onaantastbaar.

Geef dit soort instanties bevoegdheden om mensen te weigeren, zonder direct aangeklaagd te worden. Pak dit schorem op en geef boetes aan de ouders (indien minderjarig). Geef taakstraffen waarbij zwaar gezichtsverlies geleden wordt (hondenstront scheppen in eigen buurt) desnoods met ondersteuningen van het leger. Hang foto’s op bij instanties en in steden met losers van het jaar. Hoe dan ook je moet dit gedrag breken!

allesofniks | 07-07-19 | 03:41 | 2

Ja precies; in een roze jurkje vuilnis ophalen en riolering schoonspoelen.

quazi | 07-07-19 | 06:48
-weggejorist-
Gerr123 | 07-07-19 | 07:21

Achterhoedeschermutselingen. De slag is al lang verloren.
Alleen een reconquista zou over een generatie of 10 herstel kunnen brengen.

Lafayette | 07-07-19 | 02:59

het gedrag van de vrouw maakt het niet makkelijker om in de roze plempsel sectie te blijven stressen over hun lot. een feel die meerdere toetsenbordhelden hier wel eens zullen hebben.

tussen_de_koeien | 07-07-19 | 02:45 | 4

Que??

Zoloft | 07-07-19 | 02:53

Kruip snel terug in de dwangbuis.

Jan Dribbel | 07-07-19 | 03:18

Ik begrijp wat u bedoelt.

Roadblock | 07-07-19 | 10:04
▼ 1 antwoord verborgen

Nu nog op…, shitty shit, ik moet ervan gapen
De wijzers van de klok zeggen: ga toch slapen
Maar ik ben bang om te dromen over viezeriken
Zoals over die vele Marokkaanse slechteriken

Plotseling loop ik rond in een zwarte tent
Ik heb geen keus, het moet van mijn vent
Ook word ik onverdoofd genitaal verminkt
En pleeg ik ‘overspel’ en word verlinkt
Met zwavelzuur overgoten, ‘n moslim trend

Now I want to fight back, but it’s too risky
Unless I’m Jessica Jones, then I need whisky

Meisjes met nachtmerries over Marokkanen
Syriërs, Irakezen of andere Noord-Afrikanen
Moeten van de overheid geduld leren
En ze als echte Nederlanders accepteren
Terwijl ze ons zien als kechs en nymfomanen

Nu nog op…, shitty shit, ik moet ervan gapen
De wijzers van de klok zeggen: ga toch slapen
Maar ik ben bang om te dromen over viezeriken
Zoals over die vele Marokkaanse slechteriken

Angélica de Sancé | 07-07-19 | 02:12 | 4

Treffend.
Opstelten zou zeggen: ga maar rustig slapen...............

Jan Dribbel | 07-07-19 | 02:32

zie mijn 'spiegeltje' op 23:55
bekend met de zalvende geruststelling van Colijn, vlak voor de Duitse invasie in 1940....?

Bakschuif | 07-07-19 | 02:42
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
katwijkse kuil | 07-07-19 | 08:05

Voor hen blijkbaar niet maar velen in mijn omgeving ervaren dat anders. Al die jaren zingen ze al een g(-een) teveel.

Julianalaan | 07-07-19 | 08:54

Wat moeten die jongens wel niet allemaal meegemaakt hebben dat ze zulke dingen doen.
/Jan Mulder modus off

nattegleufhoed | 07-07-19 | 01:41 | 1
-weggejorist-
Gerr123 | 07-07-19 | 07:23

Wij gaan nooit van deze mensen houden.

bisbisbis | 07-07-19 | 01:39 | 1

En zij nooit van ons.

Knokloof | 07-07-19 | 07:29

Zoals al eens eerder in een betoog gezet alhier.
Goed we hebben te maken met een paar duizend moreel en intellectueel gedegenereerde apen. Die kunnen doen wat ze willen.
Waarom?
Nou kijk. Natuurlijk kan de politie gaan handhaven. De lat erover of strenger. Maar, dan moet je extra politie inzet hebben.
Extra politie agenten opleiden en aannemen. Loon betalen.
Dat kost geld. Veel geld.
Maar dan zijn we er nog niet.
We moeten dat moreel en intellectueel gedegenereerd tuig ook straffen. Verkrachting en aanranding zoals hier boven betoogd is max 8 jaar brommen en bukken voor Bubba.
Sluit maar eens duizend etters op voor 8 jaar. Dat kost miljoenen.
Tsja. dat heeft onze overheid die bestaat uit keukentafel boekhouders er echt niet voor over.
En dus zijn de kinderen en meisjes slechts collateral damage in de aloude strijd om maar vooral de financien op orde te houden.
Geen cent teveel hoor zou Zeeuws meisje zeggen.

Zapata10 | 07-07-19 | 01:21 | 7

@serieusgenomen | 07-07-19 | 02:51:
Eensch, maar ik bedoelde het het ook meer met een sarcastische inclinatie: hebben "we" het zover laten komen... *kuchend over zijn schouder naar links kijkt*

peterdh | 07-07-19 | 05:26
▼ 4 antwoorden verborgen

Iedere probleem-oplosser in dit land krijgt te maken met een leger van lobbyisten, wegkijkers, probleemontkenners die anti probleem oplossen zijn.
De burgemeester en politici die ontkennen dat er probleem-marokkanen zijn.
De tweedehands-auto-lobby die anti witwas maatregelen maar niets vinden.
Want zonder contante betalingen gaan ze failliet.
De bouwbedrijven, want corrupie is een onderdeel van de bedrijfsvoering.
En de VVD die vindt dat belasting ontduiken door multinationals door de belastingdienst gefacaliteerd moet worden.

Jan Dribbel | 07-07-19 | 01:17

Het Turkse Dames Waterpolo team doet gewoon lekker mee.
Bestaat er ook een Marokkaans Dames Waterpolo Team?

kloopindeslootjijook | 07-07-19 | 01:15

Ah, herr Oltmans is wieder da.
Bedtijd.

Rammstein | 07-07-19 | 00:49 | 4

@Ongeblustekalk
Doe eens normaal man. Hoeveel heb je er nu al verdacht ervan nattebever te zijn? Je hit/miss ratio is niet best. Vraag je eens af waarom. En laten we het woord landverrader niet ijdel gebruiken.

LiniaalRectaal | 07-07-19 | 01:32

@Graaisnaaiert
Dat was ooit een running gag maar hij is er in blijven hangen blijkbaar.

LiniaalRectaal | 07-07-19 | 12:47
▼ 1 antwoord verborgen

Marokkaanse meisjes verzuipen niet in deze cultuur.

Willem_Oltmans | 07-07-19 | 00:44 | 6

Marokkaanse meisjes en vrouwen krijgen aparte gesubsidieerde zwemles..

killRoy1982 | 07-07-19 | 04:09

Nee, die doen een beetje mee en halen t.z.t. een vent uit maroc of ander moslimland, want met een kaas thuiskomen is not-done.

BubbelWater | 07-07-19 | 08:47

@BubbelWater | 07-07-19 | 08:47:
Dat is wel een dingetje ja. Zo'n meid moet sterk in haar schoenen staan ( en in het verlengde daarvan haar familie ook, als die er geen probleem mee heeft ) wil ze haar hart volgen en niet de groepsdruk.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 12:09
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
steekmug | 07-07-19 | 00:40 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

De maatregelen komen maar die gelden dan ook voor ons.
Ze nemen onze vrijheid af.

nomo | 07-07-19 | 00:38 | 1

nomo | 07-07-19 | 00:38 |

Juist. En dan hebben we er "zelf om gevraagd".

Rammstein | 07-07-19 | 00:42

WIM Kok waarschuwde voor een wij tegen zij maatschappij terwijl dit toen al jaren een realiteit was. Wist die man veel. De situatie is alleen maar verslechterd en zal leiden tot een burgeroorlog. Volgens het CBS zijn er 800.000 moslims in NL. Tegelijkertijd gaan ze er van uit dat 97% van Turken en Marrokanen (totaal circa 800.000) moslim is. Dus verder zijn er geen moslims in NL? Of worden we belazerd?

metdedag | 07-07-19 | 00:36 | 5

@SugarCandyMountain | 07-07-19 | 00:41: Ja want die was eigenaar van al die bedrijven onder de noemer BV Nederland die het liefst zo'n laag mogelijk (ongeletterd) opgeleid volk wilde hebben als productievlees?

U snap nog steeds niet hoe politiek werkt...

litebyte | 07-07-19 | 00:49

Die 3% zijn autochtone tot islam bekeerde Hollanders, ongeveer 500.000? Dat is bijna heel Rotterdam! Maar daarnaast hoeveel “stille” moslims zijn er die zich nog moeten bekeren??

Injegezicht | 07-07-19 | 03:15
▼ 2 antwoorden verborgen

Laten we eens in oplossingen denken.
Wat hebben de politie en badmeesters nodig om die gasten wel aan te kunnen pakken.

kloopindeslootjijook | 07-07-19 | 00:34 | 8

Sharia

Injegezicht | 07-07-19 | 03:10
-weggejorist-
BubbelWater | 07-07-19 | 08:56

@Shareholder II | 07-07-19 | 02:13:
nee hoor alleen toegang in het zwembad met minstens een ouder.
Probleem opgelost.

rechtsdwalendeautist | 07-07-19 | 09:45
▼ 5 antwoorden verborgen

Ze weten misschien nog geen oplossing en ze zitten in een kramp.
Ze moeten tolerant en inclusief zijn.
Etnisch profileren mag (nog) niet.
Ze kijken weg in een grote ontkenning in plaats van policorloos simpelweg de cijfers te zien en te bedenken: hoe komt dit, en wat gaat we er derhalve aan doen.
Misschien dan voorlopig wat Marokkaanse badmeesters inzetten die de ventjes kunnen aanpakken. Kan de discriminatiekaart niet meer gespeeld worden.

kloopindeslootjijook | 07-07-19 | 00:31 | 1

Het domste wat je kunt doen.
Die dekken hun Matties aan alle kanten.

Roadblock | 07-07-19 | 10:08
-weggejorist-
Injegezicht | 07-07-19 | 00:29 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Voor vrouwen wordt het nu snel gemakkelijker zich over te geven aan een sterkere exotische clan, in plaats van zich te verlaten op hun met een hipsterknotje getooide kwee van een poldersnowflake om hen te verdedigen.

Schulzie | 07-07-19 | 00:24 | 2

Zo is het wel helaas, jeuk aan de deug gleufstokjes en ze laten zich bevruchten door het sterkste jongetje van de klas, niet wetende dat ze een jaar later haar eigen kind uit marokko of iran terug moet halen met ondersteuning van rtl4 uiteraard.

Paddy074 | 07-07-19 | 00:35

De islam heeft alleen een nare consequentie voor vrouwen, waar hij eenmaal dominant is zijn mannen de baas. En de hipsterknotjes bekeren zich wel hoor, zolang ze maar naast een windmolen mogen wonen.

Schulzie | 07-07-19 | 00:43

Punt is dat Nederland hiervoor kiest. Ze zijn al veel eerder gewaarschuwd door Janmaat, Fortuyn en nu Wilders...

Dus zo be it!

mrXL | 07-07-19 | 00:24

Gevolg van een te snelle groei van die bevolkingsgroep waardoor aansluiten bij ons niet meer nodig is. Gevolg: groepsverbanden, "wij" tegen "zij" met alle gevolgen van dien. En meer zeg ik er niet over want op de een of andere manier triggert dat je wijsvinger van Joris.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 00:16

En zo wordt Nederland steeds Minder van ons. Steeds wordt er een stukje afgeknaagd. Mede mogelijk gemaakt door slap wegkijkbeleid. Daders niet willen benoemen want dat is stigmatiserend. Ik zeg het maar wel, het zijn "jongeren" met een islamitische opvoeding . Het zijn geen Chinezen geen Belgen geen Duitsers of wat dan ook.Als het Nederlanders zouden zijn worden die ook benoemd. Het probleem is dat de islamitische " jongeren" zo vaak misdrijven plegen dat het onmogelijk is om ze niet als negatief neer te zetten. Ze zetten zichzelf al neer als negatief. Het moet eerst erkend en benoemd kunnen worden. Nederland kan toch niet ten onder gaan aan politieke correctheid?

Lappedonsje | 07-07-19 | 00:16

"Aanrandingen en seksuele intimidatie van minderjarige meisjes is een Europees fenomeen."
Néén, néén!
Aanrandingen en seksuele intimidatie van minderjarige meisjes is een fenomeen in Europa.
Er is potdomme niet Europees aan! Het is te danken aan die invasieve exoten!

Wel roerend eens met: "Zwemles, schoolzwemmen en waterrecreatie horen diep verankerd te zijn in onze cultuur"

Ik kan me van de lagere schooltijd nog heel goed herinneren hoe die ramp binnenkwam. Inzamelingen.
Op de radio: Beurzen open dijken dicht, van Dokkum tot Maastricht.

Kortom, water, Nederland en zwemmen zit verdomd goed in mijn geheugen. Op mijn derde bijna verzopen in de Zuwe, zat een kuil in de bodem. Eerste zwemlesdag in het AMVJ was ook leuk. Loop naar het ondiepe flikkert een of ander kuthufter mij het water van de box in. Weer bijna verzopen. Kon je wel tyfusleijer, klein jochie van zes/zeven laten verdrinken. Nee, water ken ik heel erg goed.

Daarom heb ik ook zo de schurft aan de politici, want er is geen plan B voor Nederland. Als de klimaatverandering eens sprongsgewijze, zoals een sprongmutatie in biologische zin, veel harder gaat, dat loopt NL gewoon onder. De helft van ons landje foetsie. Amersfoort aan Zee. Maar nee, de politici houden daar geen rekening mee! Emigreer naar DE zou'k zeggen.
De zakken/zakinnen/etc. Evocatus

Evocatus | 07-07-19 | 00:15 | 3

Groepsverband is hier het toverwoord. Van een individuele daad is het verworden tot een soort van "jacht" op de zwakkeren, op de prooi. En dat is wel iets van de laatste jaren, in ieder geval op seksueel gebied.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 00:18

@Graaisnaaiert | 07-07-19 | 00:18:
Het is verworden tot zij tegen wij. Wij zijn dat niet gestart maar hebben het wel toegestaan. Niet vergeten. Het zijn de linksen in NL die zo nodig een multiculturele samenleving wilden. Zij zijn de schuld van dit alles

metdedag | 07-07-19 | 00:50

De terminologie invasieve exoten dekt dit gezeik perfect.

lacucaracha | 07-07-19 | 01:38

Op aanranding staat max. 8 jaar cel (bij recidive nog meer), nou snap ik dat er verscheidene gradaties zijn, maar hoe is het in godsnaam mogelijk dat het in groepsverband, herhaaldelijk aanranden van minderjarige meisjes in wat een veilige omgeving zou moeten zijn daar niet minstens op de helft vam die schaal staat?

Blasfemie | 07-07-19 | 00:11 | 4

@Berbaar | 07-07-19 | 00:16:
Onzin. Een slachtoffer kan prima de dader aanwijzen. De verdachte wordt niet eens aangehouden en zelfs met klem ontraden om aangifte te doen. Mochten ze dan in het uitzonderlijke geval toch ingesloten worden, staan ze binnen een uurtje weer buiten. Er wordt niet vervolgd en zeker niet gehandhaafd.

Wim Venijn | 07-07-19 | 00:30
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
MurkRatte | 07-07-19 | 00:07 | 17
▼ 17 antwoorden verborgen

Mischien een rare vraag, maar waaom moet er in de (blanke) westerse wereld migratie plaats vinden, terwijl dat in de overige werelden dit niet plaats vindt?

FredKlep | 07-07-19 | 00:04 | 11

@Paddy074 | 07-07-19 | 00:16:
Egypte: moslims en christenen lopen naast elkaar. Gaat soms goed gaat soms fout.
Ik vond de mannen daar(hurgada en el ghouna) gladjakkers.. geen respect voor het feit dat iemand je vriendin is, bij een wat diepgaander gesprek horen dat de “vriendelijke parfum verkoper” homo’s liever dood wil hebben want ze zijn vuilnis.

timmey | 07-07-19 | 00:31

@Paddy074 | 07-07-19 | 00:28:
Die hadden we vroeger, de kolonies. Al betekent dat in dit geval natuurlijk niet zo heel veel goeds voor ons autochtone Nederlanders...

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 00:34
▼ 8 antwoorden verborgen

Tfropicana zat een ander verhaal achter, dat Feynman - waarschijnlijk geen Rotterdammer - niet heeft gehoord. De eigenaar van het zwembad heeft herhaaldelijk bij het gemeentebestuur gesmeekt om hem bij te staan in de problematiek. Hij wilde zelfs gescheiden zwemmen invoeren - de ironie - maar daar voelde het bestuur niets voor. Op het einde trok hij na het zoveelste incident zelf maar de stekker eruit. Die odnernemer is echt naar de kloten geholpen door dat gore linkse gajes dat toen de dienst in Rotterdam uitmaakte. Die vieze gore zwijnen.

Maar gelukkig hebben we de beelden nog.... www.youtube.com/watch?v=ojZKSjyX9Iw

RenHoek | 07-07-19 | 00:03

Vroeger ging ik met mijn moeder en mijn broertje naar het zwembad. Woensdagmiddag of soms zelfs zaterdag . Op de fiets natuurlijk. Kleding netjes aan de dubbele hanger, eerst douchen (altijd net iets te koud, de geur van chloor komt weer boven). Badlaken mee, zo‘n lekkere grote, badstof. Thermoskan mee (voorzichtig, kan breken!), twee Ligakoeken, broodje tomaat, twee pakjes Sunkist. Kaakjes.
Durf jij van de hoge? De badmeester was de baas. Met een beetje geluk 40 cent mee en in het winkeltje wat kopen. Een dropsleutel en een salmiakknots of een smile. Daarna weer terug op de fiets. Pappa was inmiddels thuis, even tv kijken en dan naar bed.

Masturwasbeert | 06-07-19 | 23:58 | 15

@Roadblock | 07-07-19 | 00:39: DAt zijn dezelfden die beweren dat de Marokkanen Nederland van de Duitsers bevrijd hebben en dat Marokkanen de wederopbouw van Nederland na de oorlog ter hand hebben genomen,"het vieze werk niet wilden doen" Dat die wederopbouw voor Marokkanen pas echt halverwege de 70er jaren begon en niet na de capitulatie is een detail. Kniesoor die daar over valt.

Heiner | 07-07-19 | 01:40

@Masturwasbeert | 07-07-19 | 00:25: Één van mijn standaard reacties op mensen die nostalgisch over vroeger doen. Ik heb een heel menu aan responses daarvoor klaarliggen. Uw 'kaakjes' en brekende thermosflessen waren wel on-topic?

Blasfemie | 07-07-19 | 11:39

@Ongeblustekalk | 07-07-19 | 00:39:
Beginnen met het probleem durven te benoemen. Pas dan kun je aan een oplossing werken. Handhaven, straffen en daarnaast een flinke portie verplichte maatschappijleer na schooltijd. Ze er in ieder geval niet mee weg laten komen uit angst, hetzij voor de groep, hetzij om voor racist te worden uitgemaakt.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 12:02
▼ 12 antwoorden verborgen

' Vervolg deze criminele Marokkanen, niet alleen voor de slachtoffers en samenleving, maar ook in het belang van de rest van de Marokkaanse gemeenschap. Die krijgen via haat en discriminatie keer op keer de rekening van dit wangedrag '

De Marokaanse gemeenschap steunt elkaar altijd. Meerdere moordzaken zijn er geweest waar de directe familie wist dat hun zoon / broer een vrouw had verkracht en vermoord en toch hielden ze hun mond daarover tegen de politie die een vermoeden had.

Mijn punt is: loyaliteit werkt bij Marokkanen maar een kant op. Heb je wel eens op TV een marokaan zien aanschuiven die de hand in eigen boezem steekt?
Nee ..... het is altijd een groot huil verhaal waarvan de inzet is: het verdedigen van de eigen gemeenschap. Die zelfde gemeenschap is rot tot op het bot en onderdanks een minderheid toch altijd een koploper in iedere negatieve statistiek.


Ervaringsdeskundige | 06-07-19 | 23:49 | 3

En dus moeten we ons verenigen en gezamenlijk verdedigen

Retepsteeltje | 07-07-19 | 00:10

Is bij moslims altijd zo. Gij zult een collega kotslim bijstaan.
Staat gewoon in het Handboek Der Haat, Verderf, Vernieling En Destructie ook wel Koran genoemd.

En dat is heilig.

Realism Is All | 07-07-19 | 00:31

Nederland en de EU worden overspoeld door invasieve exoten. Rupsen,teken,muggen en natuurlijk de menselijke migratie. Het zijn allemaal parasieten die niet welkom zijn maar zich nestelen in onze samenleving. Wen er maar aan, ze gaan niet meer weg. Wij, de oorspronkelijke bewoners, worden weggejaagd uit onze natuurlijke habitat en we worden elke dag geconfronteerd met de gevolgen van het wegkijken en niets doen van onze leiders. Maar waarom kunnen deze invasieve exoten zo floreren in onze verzorgingsstaat? Is er echt een hogere macht bezig om ons te vervangen door een betere controleerbare slaaf? Wat heeft het voor nut om mensen die werken en belasting betalen te vervangen voor figuren die niet willen werken en geen belasting willen betalen? We weten allemaal dat dankzij het Marrakesh pact de msm hun kaken stijf op elkaar houden. Belgische jongeren die in Nederland de openbare orde verstoren. Zijn er al badmeesters bij Pauw geweest? Er is al geopperd om zwembaden te openen voor alleen voor de matjesbidders. Dat heeft geen zin want ze willen alleen maar etteren, de openbare orde verstoren. Laten zien dat zij de invasieve exoten zijn en schijt hebben aan alles. De haat tegen ons zit zo diep, ze willen allen maar onderwerpen. Waar zijn onze hooligans en waar zijn onze motorbendes? Allemaal verboden, want gevaarlijk. En die Invasieve exoten? Ach, wen er maar aan, ze zullen elk jaar erger worden en niemand die er iets tegen doet. Wanneer je jeuk hebt of wanneer je verkracht bent of wanneer je mishandeld bent. Wen er maar aan.....

Paddy074 | 06-07-19 | 23:46 | 11

Stel hypothetisch , dat de NLse midden en hogere klasse denkt.. ik vertrek naar het buitenland. Hoe overleeft het hier dan? Niet.. dus meer kanslozen hierheen halen is een snelle destructie van ons kennis en kunde. Er zijn idd mensen die denken we hebben voor de simpele banen arbeidsmigranten nodig.. daar zou een kern van waarheid in kunnen zitten maar dan moet je ze wel daadwerkelijk aan het werk zetten en laten participeren. Maar de mensen die juist die simpele arbeidsmigranten willen, willen gewoon goedkope arbeid. Ipv de autochtone nederlander iets betere arbeidsomstandigheden en voorwaarden te geven. Wat man die werkgevers het verdommen dat ze niet integreren.

timmey | 07-07-19 | 00:38

@Berbaar | 06-07-19 | 23:56:

Ze hebben gelijk. U gaat er nooit te diep op in, maar vervalt in Godwins, platitudes en getroll.

Rammstein | 07-07-19 | 00:41

@timmey | 07-07-19 | 00:38:
Ik ken veel ondernemers die deze figuren geen kans meer geven. Ze hebben al zo veel gedonder met die gasten meegemaakt dat ze er gewoonweg niet meer aan beginnen. Ze hebben er genoeg van. Heeft niks met huidskleur of wat ook te maken maar met hun cultuur.

metdedag | 07-07-19 | 01:19
▼ 8 antwoorden verborgen

Altijd interessant om “sprongetjes in de tijd” te maken. Het NRC-artikel uit 1998 geeft goed die sfeer van zelf-censuur en politiek-correctheid uit die tijd weer:

“Allochtoon betekent in de meeste gevallen van Turkse of Marokkaanse afkomst”. Je PROEFT gewoon de worstelingen van de schrijver van het stuk. Zo graag wil hij “Marokkanen” schrijven, maar toch legt hij zichzelf de beperking op door over “meeste gevallen” te spreken en twee etnische groepen (“Turken en Marokkanen”) te noemen (u begrijpt: in die tijd hadden we nog geen DENK..). Ongetwijfeld dat de eindredactie kritisch over zijn schouder zat mee te kijken..

Het artikel begon met “98% van deze gevallen gaat het om allochtone jongeren” in Tropicana, maar even later beweren bedrijfsleiders van andere Rotterdamse zwembaden dat het seksueel wangedrag “niet van vandaag of gisteren” is en dat het “niet uitsluitend allochtone jongeren” zijn. Nee, Tropicana was u-i-t-e-r-a-a-r-d een uitzondering op de regel, met hun 98 procent. Of pogen zij de feiten te verdoezelen door die 2% (of een percentage dat ik de buurt komt) zo te benadrukken?

Dit zou dus ook thans nog uitstekend door de keuring van menig PvdA-burgemeester kunnen komen.

Of neem die suffe zweefteef Van Besouw, die vindt dat de “interculturele problemen” niet “overtrokken” moeten worden. Wedden dat dit soort lui destijds al de halve stad doorreden om hun dochter op een “witte” school te kunnen plaatsen?

Welkom terug dus iedereen in het verzuurde linkse klimaat van de jaren ‘90, ik krijg er al nostalgische gevoelens bij!

Oh, enne, in 1997 werd Hans Janmaat nog door de Hoge Raad bestraft wegens opmerkingen waarmee hij de multiculturele samenleving verwierp.

Tja..

Wie heeft dus uiteindelijk gelijk gekregen, beste PvdA-politici van weleer en ander politiek-correct links gespuis?

Joehoe, waar zijn jullie nou met jullie grote bek?

Stiekem anoniem weggedoken in die miljoenen kostende grachtengordelpanden in Amsterdam, lekker van je oude dag genietend van jullie goudgerande pensioen, opgebracht door de belastingbetaler die jullie decennialang hebben gemanipuleerd en bedonderd?

Inmiddels doet Asscher het naar verluidt weer goed in de peilingen.

Stemvee, en het geheugen van een goudvis..

Kompromat | 06-07-19 | 23:34 | 10

@Berbaar | 06-07-19 | 23:47:
Typerend Brabbelbeer, dat jij dit op de meest walgelijke manier misbruik maken van woonvoorzieningen, corruptie, en elitevorming als 'afgunstig' typeert.
IK denk dat jij het op dit gebied wel met de bonzen van de PvdA zou kunnen vinden.
Alles voor de 'centjes' en het 'slim' zaken doen toch?
De rest van de bevolking zijn toch maar paupers en onrendabelen, en die kunnen de tering krijgen.
Heerlijk zo'n opportunistisch VVD-geluid.

Roadblock | 07-07-19 | 00:21
▼ 7 antwoorden verborgen

Voorbeeld van de politiek correcte media,

Afgelopen zondag werden tijdens parkpop in Den Haag 2 meisjes van 16 en 18 jaar ingesloten en aangerand door een groep van zo'n 15 jongens. Toen de meisjes hulp zochten bij de beveiliging werden zij weggestuurd. De media heeft het nieuws geplaatst zonder beschrijving van de daders .Toen de moeder haar verhaal op FB plempte met de toevoeging dat het negroïde daders betrof werd haar bericht keer op keer verwijderd en circuleert er alleen nog een foto van het bericht:
www.facebook.com/photo.php?fbid=35145...

AntonJensen | 06-07-19 | 23:34 | 4

"Toen de meisjes hulp zochten bij de beveiliging werden zij weggestuurd."
.
Dat is wel een beetje pijnlijk ja. Waar heb je anders beveiliging voor?

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 00:27
▼ 1 antwoord verborgen

Als positief pessimist en realist moet ik eerlijk bekennen dat je over de hele linie - in Nederland m.b.t. openbaar bestuur een behoorlijk verslapping ziet door deels incompetentie, deels pure angst (ook in relatie tot het durven nemen van besluitvorming dat mogelijk politieke danwel carriere concequenties heeft) en deels (weg)bezuinigingen.

Of het nu gaat om de controle ihkv de voedsel en warenwet, of het nu gaat om het onderhoud in de openbare ruimte of het nu gaat om inzet voor leefbaarheid en veiligheid of medische en gezondheidszorg. Je merkt gewoon dat bestuurlijk verantwoordelijken bijna niet meer van gekkigheid weten wat ze moeten doen om een vals beeld te schetsen van de 'samenleving' Nederland. Hierbij is glashard liegen, het verdraaien van cijfers en of het niet (durven) benoemen van cijfers al heel gewoon - of het nu is op een ministerie of in een of andere gemeente met een zwembad gvult met etter marokkanen.

litebyte | 06-07-19 | 23:29

Het is me een raadsel waarom in dergelijke zwembaden (en bij voetbalwedstrijden, disco's, en andere locaties en evenementen waar tuig op afkomt), je ID-bewijs niet even gescand wordt en door een database van relschoppers en geweldplegers gehaald. Dat moet zo'n beetje de effectiefste, eenvoudigste en meest betaalbare manier zijn om zwembad-, club- en stadionverboden te handhaven. Waarom is dat er nog niet?

GnottoBlotto | 06-07-19 | 23:27 | 1

GnottoBlotto | 06-07-19 | 23:27 |

Omdat dat een oplossing zou kunnen zijn. En men denkt in Nederland niet graag in oplossingen.

Rammstein | 07-07-19 | 00:13

Hoe noem je een Marokkaanse badmeester? Een infiltrant.

Mr. Squits | 06-07-19 | 23:17 | 7

@Mr. Squits:
*grinnik*
Ik dacht zelf aan een verkenner.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 00:36

@ikpislauwbier | 07-07-19 | 00:09: gezien het feit dat je nog niet eens inhoudelijk kan lezen...
Denk je dat 'andere' Nederlanders er wat aan doen als die costa tokkies zich misdragen in Spanje? Nee natuurlijk niet.

Je legt de schuld neer bij de verkeerde. Als je als burgemeester nog niet eens het lef hebt om het probleem te benoemen omdat je bang bent dat o.a. de Twitter stasi je afbrand en het wel eens persoonlijke concequenties kan hebben... succes daar in Nederland!

litebyte | 07-07-19 | 00:42

@ikpislauwbier | 07-07-19 | 00:09:

Onzin, "wie zwijgt stemt toe" is geen argument als het over een hele bevolkingsgroep gaat. Hetzelfde kun je dan immers zeggen van alle Nederlanders die na aanranding van hun dochter braaf naar het politiebureau gaan voor een aangifte, wetend dat daar niks mee gedaan wordt. En daarna weer links "weg-met-ons" stemmen, of in het beste geval nep-rechts VVD "voor de harde aanpak" (= hard wegkijken).

Dandruff | 07-07-19 | 00:46
▼ 4 antwoorden verborgen

'keer op keer de rekening van dit wangedrag'?
Ze doen er zelf toch ook geen flikker aan of wel dan?
Profileren zich constant als een hechte groep maar de rotte appels de kop indrukken ho maar, daar beginnen ze niet aan. Je reinste slapjanussen zijn het.

Draak uit Brabant | 06-07-19 | 23:12
-weggejorist-
toerbaas | 06-07-19 | 23:12 | 3

MinJus heeft zijn handen vol aan lachgas, cash geld en pilletjes op festivals... Oh ja en klokkenluiders...

Als echte gristen vindt hij vrouwen in een openbaar zwembad ook maar hoeren...

Dauthi | 06-07-19 | 23:10

Politie en justitie zijn een lachertje geworden, ik heb nog weinig respect voor ze.

En zo denken deze groep testosteronbommen er ook over. Het mag geen maatschappelijk probleem worden genoemd door de politiek dus moeten zwembaden het zelf oplossen door creatief te zijn in maatregelen die deze groep de toegang ontzegd, en dan moeten ze ook nog oppassen dat de overheid de hekken niet sluit omdat het discriminerend is of omdat de privacy van dit tuig gewaarborgd moet worden.

Minder, minder minder van dit tuig.
Minder, minder, minder overheid.

Luckystriker | 06-07-19 | 23:05 | 5

@IkwilJinekwel | 06-07-19 | 23:39:
U denkt toch zeker niet, dat iemand hier een blauwdruk gaat zitten geven van het opzetten van een verzetsgroep tegen de Mocro's/Overheid?
Ik kan u wel een paar goede handleidingen aanbevelen, maar met wat intelligentie, en wat investering in tijd kan u alles zelf vinden.
U klinkt in mijn oren als een typische agent provocateur.

Roadblock | 07-07-19 | 00:02

Vroeger had iedereen een knuppel om zichzelf te verdedigen, totdat er een overeenkomst werd gesloten tussen de overheid en het volk. De overheid verdedigd en bewaakt, en het volk levert zijn wapens in.... dat ging lang goed. Maar is nu over, de overheid verdedigd en bewaakt niet meer. Het volk staat op zichzelf... er is maar een conclusie... tijd om weer je eigen knuppel te pakken!

ikpislauwbier | 07-07-19 | 00:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit zijn de meisjes die door het feministisch verbond eind jaren 60 en de jaren daarna in de steek worden gelaten dan wel zelf deel van uitmaken. Sinds het feministen het onderwijs hebben gekoloniseerd, zijn de straffen omlaag gegaan en is er geen discipline meer te bekennen bij de jeugd. De jeugd heeft de toekomst, dit samen met compleet gestoorde godsdienstige groepen die hierheen worden gehaald - de ellende zal verder toenemen.

Bill Cosby | 06-07-19 | 22:54 | 2

De jeugd heeft de toekomst. Laat me niet lachen. De jeugd is nog te stom om zelfstandig te peopen. De toekomst... Wáár kan ik me bijverzekeren?

RickVogelschrick | 06-07-19 | 22:59

Groot deel van de jeugd heeft tegenwoordig een verleden.

Mr_Natural | 06-07-19 | 23:10

Waar blijven onze feministen?

magjewellie | 06-07-19 | 22:53 | 4

Die maken zich vooral druk over de vermeende onbalans in topposities tussen vrouwen en mannen in het bedrijfsleven en bij de overheid. Hun aangerande seksegenoten zijn niet interessant genoeg om voor op te komen.

Ridde Rogter | 06-07-19 | 23:10

@RickVogelschrick | 06-07-19 | 23:01:
Nee, dat zie verkeerd. Voor moslima's is het hun feministisch keuze dat ze tent aan moeten en worden geslagen door mannen.

Dauthi | 06-07-19 | 23:12

Hypocriet zootje.
Bek vol hoe ze onderdrukt worden door de 'witte mannen' en intussen hun moslimzusters laten barsten, of zelfs demonstratief met een sluier gaan lopen. Bah.

Roadblock | 07-07-19 | 00:05
▼ 1 antwoord verborgen


Nogmaals, waar vluchten de mensen die dit alles faciliteren straks naar toe ?

Rammstein | 06-07-19 | 22:47 | 18
-weggejorist-
Ongeblustekalk | 07-07-19 | 00:12

@Ongeblustekalk | 07-07-19 | 00:12:

Ik ben geen geduldig mens. Ik heb geen zin in heen en weer geëmmer. Misschien tref ik u eens wanneer u nuchter bent, of medicatie neemt, of wat duidelijker bent.


Tot dan !

Rammstein | 07-07-19 | 00:23

@Ongeblustekalk | 06-07-19 | 22:55: De mensen die dit faciliteren kunnen tzt beter benen maken, anders 'Ich tu dir weh'. Net zoals een wet van behoud van energie, is er m.i. een wet van behoud van agressie: als je lang genoeg geweld in een samenleving stopt of toelaat, komt dat er ook weer heel lang uit. Zuid-Afrika is het levende bewijs.

Wachtmeester R | 07-07-19 | 01:44
▼ 15 antwoorden verborgen

ANP : Ella Vogelaar wordt weer aangesteld als minister. Ditmaal als minister van wegduiken, zwemmen en segregatie . Ze spreekt al van prachtbaden en heeft 240 openbare zwembaden op het oog die financiële hulp vereisen vanwege de stapeling van sociale, fysieke en integratie problemen die zich daar voordoen. Tot zover deze berichtgeving.

Acidstain | 06-07-19 | 22:46 | 2

Geloof het meteen

Retepsteeltje | 06-07-19 | 23:12

Het vervolg zou kunnen zijn:
"Tot slot het weerbericht. De hele week zonnig en erg warm met temperaturen die kunnen oplossen tussen de 30 en 35 graden. Het KNMI heeft voor de hele week code rood ingesteld. Zoek verkoeling, drink voldoende en smeer u goed in, hoor."

Rest In Privacy | 06-07-19 | 23:34
-weggejorist-
Alt | 06-07-19 | 22:43 | 11
▼ 11 antwoorden verborgen

Het valt wel op dat .. daar waar moslims niet aanwezig zijn het land van melk en honing is. Denemarken kost de multiculti 5 miljard euro per jaar. Nederland 7 miljard euro. We krijgen er niet al te veel leuke dingen voor terug. Zwembaden die niet meer leuk zijn. Schiphol niet meer leuk, overal Merkelblokken, AIVD die iedereen en de moeder moet bespioneren om de multiculti en vrede nog een beetje geloofwaardig te maken. Wat ik eerder schreef.. alle Afrikaanse asielzoekers terug naar Afrika. Afrikanen horen een Afrikaans probleem te zijn. 99% werkeloos, dat kunnen Afrikanen in Afrika ook doen.

klowiepowie | 06-07-19 | 22:40 | 3

Was het "maar" 7 miljard euro per jaar.

Dat bedrag was gebaseerd op een zeer grof gemiddelde over 40 jaar. Volgens een onderzoek van Elsevier van 1 augustus 2009 kostte de multikul ruim 200 miljard euro, gerekend tussen 1970 en 2009. De trend was echter 40 jaar lang stijgend, en voor 2009 werden de kosten al geschat op 12,7 miljard. Er is geen reden om aan te nemen dat de immigratiekosten nadien gelijk bleven, laat staan daalden. Sterker nog; dit was dus ook nog ruim vóór Merkels "wir schaffen das" en alle bijbehorende ellende.

De schatting van Elsevier was bovendien bijzonder voorzichtig, om te voorkomen dat ze op fouten zouden worden afgebrand. De werkelijke kosten zullen dus nog wel iets hoger geweest zijn. Daarom heeft niemand de gegevens weerlegd.

Dandruff | 06-07-19 | 23:20

@Dandruff | 06-07-19 | 23:20: Iedere werkende Nederlander betaald ieder jaar 1.500 euro omdat Afrikanen niets anders kunnen dan een beetje tribaal gedrag vertonen. Laat ze dat in Afrika doen. Ze waren er voor gevlucht toch?

klowiepowie | 06-07-19 | 23:42

@Dandruff | 06-07-19 | 23:20: wanneer in 1 jaar zeg 150.000 lieden binnenkomen moeten er in dat jaar 2 steden zo groot als Gouda gebouwd worden met scholen ziekenhuis alles er op en eraan. Dat alleen kost volgen mij al heel heel veel miljarden

metdedag | 07-07-19 | 01:27

De Telegraaf kwam met de stelling: "Kwestie van Marokkanen beter opvoeden" en introduceerde een voor en tegenstander van die stelling. De dame wenst graag dat de Marokkaanse moeders hun kroost beter opvoedt, de heer vond ook dat burgemeesters, justitie en politie harder moeten optreden. Beiden zijn vormen van opvoeding. Volgens mij zijn er louter voorstanders van deze stelling. www.youtube.com/watch?v=jzfnAW-8-FQ

Feynman | 06-07-19 | 22:39 | 6

Denk dat het beter is een keer terug te slaan

Retepsteeltje | 06-07-19 | 23:16

In die reaguursels werd flink gejorist.

BubbelWater | 07-07-19 | 09:05

@BubbelWater | 07-07-19 | 09:05:
Viel mij ook op. En een dag later. Redelijk genuanceerde plemsels ook. Tien jaar geleden zou het niet weggejorist zijn geweest.

Wim Venijn | 07-07-19 | 11:36
▼ 3 antwoorden verborgen

We hebben er gewoon teveel van, Geert zei het al..

BozePaarseMan | 06-07-19 | 22:34 | 2

oh ja, daar rukken de linkse rechters en linkse burgemeester wel massaal voor uit om te Deugen & te veroordelen. Zelfs tot vervolgen over te gaan.

Jan Passant mk2 | 06-07-19 | 22:37

@Jan Passant mk2 | 06-07-19 | 22:37: Deugen is een verdienmodel.

Acidstain | 06-07-19 | 22:50

De werkelijke veroorzakers zijn natuurlijk niet eens de marokkanen. Dat zijn "onze politici en onze ambtenaren" die alleen handhaven wanneer dat zonder risico gaat en wanneer dat geld oplevert.
Zoals bij verkeersovertredingen/vergunningloos dingen doen van ongevaarlijke burgers met NAW gegevens.

Burgemeesters in oorlogstijd, zeg maar.

Jan Passant mk2 | 06-07-19 | 22:32 | 5

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.
Dat geldt uiteraard voor (seksueel) gewelddadige Marokkanen.
Maar toch zeker ook voor de NSB-elite die dat gedrag inderdaad gedoogt, verzwijgt, goedpraat, bejubelt, beloont, etc.

Dandruff | 06-07-19 | 23:23

Maar er bij staan te kijken en niks doen heeft niet echt een remmende werking. Dat dan weer niet.

GWBA | 07-07-19 | 00:02
▼ 2 antwoorden verborgen

What goes arround comes arround.

ronin1962 | 06-07-19 | 22:32
-weggejorist-
ZZP-er | 06-07-19 | 22:27 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Acidstain | 06-07-19 | 22:24 | 3

Als de vrijheids- en veiligheidsgraad van de vrouwelijke bevolking een graadmeter is voor het beschavingspeil, dan zijn hier de wetshandhavers druk bezig met de lat naar benee te stampen.

Notenkraker | 06-07-19 | 22:23

Voortaan alleen een Marokkaanse jongen toelaten als hij een Marokkaans meisje meeneemt. Zo'n gepaarde entree heeft zich al bewezen bij uitgaansgelegenheden.

Diotima | 06-07-19 | 22:19 | 5

En een verbod op boerkini's. Daarbij ligt het probleem niet bij de Marokkaanse meisjes, maar puur bij de Marokkaanse jongens. Daar gaan de rasiesme schreeuwers maar wat graag aan voorbij. gegaan wordt. Gelijk wordt de rasiesme kaart getrokken, zelfs als het probleem maar benoemd wordt, maar het is niet zo zeer een Marokkanen probleem alswel een probleem met Marokkaanse jongens. Over de Marokkaanse meisjes hoor je niet zo veel narigheid.

Heiner | 06-07-19 | 22:29

Hij neemt een van zijn zes zussen mee en gaat verder gewoon zijn gang...... net zoals zijn 200 vriendjes met hun zusjes.

Koning BongoBongo | 07-07-19 | 09:06

@Koning BongoBongo | 07-07-19 | 09:06:
Dat is dus het punt: ze nemen "hun" vrouwen niet mee. Want die mogen niet zo bloot en buiten hun blik durven die rotjongens zich wel als beesten te gedragen.

Diotima | 07-07-19 | 09:41
▼ 2 antwoorden verborgen

@Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:06: Ik snap even niet hoe je uit de derde alinea socialisme uit haalt. Het lijkt me nogal een liberale gedachte dat iedereen de rekening krijgt van zijn _eigen_ gedrag.

In plaats van dat een gemeenschap via een soort volksgericht de rekening krijgt van iedereen die er een beetje hetzelfde uitziet. In dat tweede scenario betalen ze samen elkaar rekening, en dat was bij mijn weten solidair en dus socialisme.

Of ik tel nu de alinea`s verkeerd, dat kan natuurlijk ook.

Niet handhaven of straffen klinkt heel links, maar zelfs GroenLinks pleit voor een betere pakkans. Op rechts zit de roep op harder straffen. Over die discussie doe ik hier geen uitspraak, maar er is in mijn ogen een breed draagvlak op de totale strafdreiging op te schroeven.

Ik zie een ander probleem: Te weinig handhaving zorgt niet alleen voor meer slachtoffers, het zorgt ook voor meer discriminatie richting mensen met hetzelfde uiterlijk als de dadergroep.

Niet alleen ontbreekt de negatieve prikkel richting criminelen die hopelijk preventief, vergeldend en leerzaam werkt voor mensen die over de schreef (willen) gaan, er ontbreekt meer.

De positieve prikkel voor mensen met een bepaald uiterlijk ontbreekt ook. Die worden nu via discriminatie en haat toch wel gestraft voor het wangedrag van anderen. Als je de "naam" en straf toch al hebt, verdwijnt de incentive je te blijven gedragen.

Feynman | 06-07-19 | 22:19 | 9

Nou. Voer deze poseur ook maar af.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 23:24
-weggejorist-
Bakschuif | 06-07-19 | 23:27

@Feynman,

Je laatste zin begrijp ik niet helemaal.
Ik wordt al vele jaren 24/7 verweten een racist en een slavenhouder te zijn, zowel door NPO en MSM als door een honderdtal daartoe gesubsidieerde NSB-clubjes. Toch heb ik geen moment overwogen om een echte racist te worden.

Ik zie dus ook niet in hoe een goede Marokkaan kan besluiten Nederlandse meisjes aan te randen vanwege ervaringen met racistische Nederlanders. Ik heb zat vervelende ervaringen gehad met racistische Marokkanen, vaak gewelddadig bovendien. Toch heb ik nooit een Marokkaans meisje aangerand, en ik ga dat ook nooit doen.
Beschaving heet dat.
Dat is het verschil tussen de Westerse en islamitische cultuur.

Dandruff | 06-07-19 | 23:35
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Wim Venijn | 06-07-19 | 22:15 | 1

Wat er nu in onze zwembaden gebeurt is een voorbode van wat er ons te wachten staat.
Kijk naar de moslim enclaves in de grote Zweedse, Franse en Engelse steden.
No-go area’s voor de politie.
De Sharia is daar wet.

Bolder | 06-07-19 | 22:09 | 11

@piloot47 | 06-07-19 | 23:27:
Ach, Brabbelbeer heeft mij al een tijdje geblokkeerd.
Ik rammel te veel aan zijn dooddoeners, downplaysels, en bagatelliseringen.
Lekker kletsen vanuit zijn 'stulpje' in een wijk in den Haag, die zoals hij zelf heeft aangegeven, beveiligd wordt door een particuliere bewakingsdienst.
En diegenen die dag in dag uit met de uitwassen van de multi-culturele samenleving geconfronteerd worden, worden weggezet als paupers, of aangeraden maar te vertrekken uit 'dit mooie landje'.
Plaat voor de kop en VVD-stemmer op 'zijn Mark'.
Hm, is plaat voor de kop en VVD-stemmer eigenlijk niet dubbel op?

Roadblock | 06-07-19 | 23:48

@Bolder Nou prima toch? De mensen stemmen daar al jaren voor. Het volk wordt democratisch gehoord. Ik sta erin zoals Donner. Dus als u Allah wilt dan zij dat zo. Ik ga er zelf niet op wachten. Maar het is dit bananenland gegund hoor. En daarbij, alsof het hiér te doen is in de nabije toekomst..

Shareholder II | 07-07-19 | 01:24
▼ 8 antwoorden verborgen

Het is niet meer zo lang wachten op de boze vaders die het heft in eigen hand nemen als hun dochters lastig gevallen zijn (of erger) door een stelletje kakkerlakken.

Stratum | 06-07-19 | 22:07 | 8

Doe dat dan ook, en niet alleen voor je eigen dochters en zonen...

Retepsteeltje | 06-07-19 | 23:19

@Acidstain | 06-07-19 | 22:38: Haha... zou je zeggen ,maar ik ben roomblank en voor de duvel niet bang . Ben nog nooit weggelopen voor confrontaties . Was vroeger altijd de kleinste van de klas maar sloeg meteen van me af als dat nodig was . Afwachten stonden staat niet in mijn woordenboek. Respect was mijn deel.

Koning BongoBongo | 07-07-19 | 09:10
▼ 5 antwoorden verborgen

Net de eikelprocessierups, ook door de roverheid laten gebeuren ... je heb er alleen maar last van en het verspreid zich over het hele land.

FapMaster | 06-07-19 | 22:05 | 2

Jep.

Dr_antonickx | 06-07-19 | 22:31

Fap
We hebben een te monotone beplanting. Berk, kastanje, peppel, meidoorn, wilg, berk, linde enzovoort, ziet u ze nog?
Ja in de tuin van mijn buiten en daar barst het dan ook van de vogeltjes om de hapjes op te smikkelen!

toetssteen | 06-07-19 | 22:31

Raak, Feynman. Zoals elke week. Jij zegt tenminste zoals het is en wat door al die linkse media angstvallig wordt verzwegen. Hulde!

hoogstetijd | 06-07-19 | 21:57 | 1

Nou lees het betoog dan nog maar eens.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 22:06

Het gehele handhaven begint bij de boven ons gestelden.
Al jaren lang wordt Nederland in vrijwel alle lagen bestuurd door links.
En links staat voor thee drinken, slap lullen, pappen en nathouden en met name
lafheid en wegkijken.
Neem nu de burgemeesters Jan Lonink Terneuzen en Marga Waanders Dokkum, he toevallig beiden PVDA, het is toch hemeltergend dat ze op deze positie terecht zijn gekomen en weigeren daadkrachtig op te treden tegen de echte daders. Daarom het is de allerhoogste tijd voor de gekozen burgemeester om ervoor te zorgen dat dit soort kneuzen niet meer op dergelijke posities komen.
Daarom FVD, PVV en SGP.

oakmont | 06-07-19 | 21:57 | 4

@Is dit nog nieuws? | 06-07-19 | 21:58: oakmont bedoelde het sarcastisch (hoop ik)

litebyte | 06-07-19 | 22:00

Er bestaan geen boven ons gestelden, hou daar nou eens mee op !!!
Net zoals het woord deugen, dat is gewoon criminaliteit verbloemen met woorden.
Deugen deden de mensen die het land hebben opgebouwd hun hele leven lang met knetterhard werken zonder uikering of subsidie............ de rest moet zwijgen in echte schaamte.

2CVOcean | 06-07-19 | 22:45
▼ 1 antwoord verborgen

En steeds maar weer dezelfde vraag: waarom? Waarom wordt er niet ingegrepen en gestraft? Waarom zou je (vooral) Nederlandse meisjes en vrouwen, homo's, joden en bejaarden bewust zoveel en zo ernstig in gevaar willen brengen? Wat is toch het voordeel en wat is het nut?

Poesmobiel | 06-07-19 | 21:56 | 10

@Sjefke7807 | 06-07-19 | 23:14: Dank Sjef. Ja, ik zie het, ik weet het en toch geloof ik het niet. Of kan het niet accepteren. Ze weten het wél en ze weten dat er niks klopt van dit wanbeleid of hun desinteresse.
De barbaren handelen, de monsters faciliteren.

Poesmobiel | 07-07-19 | 00:40

@Poesmobiel | 07-07-19 | 00:40 |
Het is niet zo zeer niet geloven of accepteren. Het feit dat u en ik hier zoveel moeite mee hebben komt omdat onze hersens normaal functioneren. Vergelijk het met het proberen te doorgronden van de daden van een psychopaat. We zijn simpelweg niet in staat onze hersens eromheen te vouwen omdat het zo absurd en zo verknipt is dat een normaal rationeel denkend mens er niet in mee kan. Dit is een beetje vergelijkbaar. De beslissingen die genomen worden zijn zó absurd, zó obsceen en onbegrijpelijk dat u en ik ons er gewoon geen raad mee weten gezien de overweldigende hoeveel aan bewijs dat er ondertussen ligt aangaande deze problematiek. Als schrale troost wil ik u deze nog mee geven:

Het is geen teken van gezondheid om aangepast te zijn aan een terminaal zieke maatschappij.

Sjefke7807 | 07-07-19 | 01:48

@Sjefke7807 | 07-07-19 | 01:48: Zo is het. Mooi verwoord ook weer, dankjewel. Hoe is je schouder? Want het is tijd Sjefke. Roep je ridders bij elkaar en zeg dat ze de orde en het moreel besef moeten herstellen.

Poesmobiel | 07-07-19 | 10:24
▼ 7 antwoorden verborgen

Aanrandingen en seksuele intimidatie van minderjarige meisjes is een Europees fenomeen.
BULSHIT!
Het is een islamitisch fenomeen dat door de islamitische import NU OOK in Europa plaatsvindt!

Angélica de Sancé | 06-07-19 | 21:50 | 14

In Spanje niet, teveel poitie, overal loopt de Mosos of Quardia Civil, disco zo veilig als wat, je ziet moslims alleen op het land werken, want geen uitkering, De moslima winkelen, liefs met 9 man, gaan niet opzij,vervelende wijven, want in de grote steden, zoals Reus en Tarragona wonen veel moslims, maar er is ook veel politie, overal. In de winkels geen moslima die er werkt, alleen maar Spanjaarden.

gato | 07-07-19 | 09:23
▼ 11 antwoorden verborgen
-weggejorist-
ikbenerweer! | 06-07-19 | 21:49

Och ja. Kijk naar de winst van de PvdA bij de afgelopen EU verkiezingen.

Men wil dit.
Welkom welkom welkom

Is dit nog nieuws? | 06-07-19 | 21:48 | 1

Helaas, Europa gaat dood.

Arkan Sonney | 06-07-19 | 21:53

Het is goedkoper en makkelijker en geriefelijker voor de overheid om zijn schaapjes achter tralies in kooien te zetten dan de wolven die door de wei lopen alsof die van hen is te bestrijden. En als die schaapjes daar geen moeite mee hebben, sterker ze kiezen elke vier jaar voor meer, zie ik niet wat het probleem is. Het wordt wel een beetje eng als die overheid die wolven gaat inzetten om die schaapjes in hun kooi te houden. Maar die schaapjes vedienen dan ook niet beter.

Sans Comique | 06-07-19 | 21:40 | 1

dit geldt dus voor heel nederigland... toch?

Y&T | 06-07-19 | 21:48

Korps Mariniers inzetten als badmeesters, dat zal ze leren!

Rest In Privacy | 06-07-19 | 21:39 | 1

U bent al vergeten hoe uitgezonden militairen bij terugkomst in de cel gaan ?

Winston1 | 06-07-19 | 22:21

In dat NRC-artikel, uit de link van @Feynman:
>
-"Een dergelijk incident speelde zich af in het gemeentelijk zwembad in Charlois (Rotterdam-Zuid) - twee meisjes, van elf en dertien jaar, werden lastiggevallen door een groep allochtone jongens. De meisjes klaagden bij een badmeester, die de jongens daarop uit het zwembad stuurde en buiten de deur zette. Op straat wachtte de groep jongens de twee meisjes op en tuigde hen vervolgens af."-
>
11 en 13 jaar. 11 en 13 jaar. 11 (ELF) en 13(DERTIEN!) jaar.
Kijk, dat maakt je cultuur dus Achterlijk. En in mijn Charlois, hoe klote het vroeger al kon zijn, maar dit soort volk erin en ik ben eruit.
Overal, en ik vind het geen toffe conclusie, vind het absoluut niet *lekker* ofzo om het te zeggen, maar: overal, o-ve-ral waar islamieten hun neus laten zien ontstaat gedonderd.
En zelfs wanneer die islamieten tussen slechts vir islamieten hun neus laten zien, ontstaat gedonder.
Gewoon gedonder. Je kunt er donder op zeggen.
In z'n totaliteit, generaliserend, ja, ik zeg het er maar bij, dus niet dat ene toffe naffer individu dat wel gewoon meedoet, is het pisvolk, dat ik het liefst mijdt.
Donderstraal op uit mijn Charlois met je Heilige hele foute Schriftje.
Je hebt er niets te zoeken, natte nafferneef.

chicago river | 06-07-19 | 21:33 | 4

manmanman.... en is t er nog wat mee gedaan? is de badmeester al aangeklaagd?

Y&T | 06-07-19 | 21:49

Jij komt niet uit Rotterdam, maar je hebt wel gelijk.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 22:04
-weggejorist-
Retepsteeltje | 06-07-19 | 23:22
▼ 1 antwoord verborgen

De meest eenvoudige oplossing? Handhaven. En, als Mo'tje het zo bont heeft gemaakt dat ie gearresteerd moet worden zijn hele geschiedenis eens doornemen. Zelf voortijdig van school gegaan, een eventueel strafblad of uitkering? Nederlands paspoort innemen en over de grens flikkeren.
Zo hou je alleen de goede over.

Petrus Poortwachter | 06-07-19 | 21:32 | 4

Het begint met handhaven maar dat is het halve verhaal. Een van de oorzaken van dit probleem is de cultuur van de ouders (wat overigens geen fuck met islam te maken heeft, islam is slechts de codificatie van die cultuur). Die ouders zullen nooit toegeven dat hun kroost zich misdraagt, schaamtecultuur en zo. Draai dat om. Maak de ouders verantwoordelijk, laat ze de schade en kosten van handhaving vergoeden, en zorg dat dit alles zo publiek mogelijk gebeurt. Dan nemen ze op een gegeven moment zelf hun verantwoordelijkheid, om die schande te ontlopen.

Muxje | 06-07-19 | 21:59

@Muxje | 06-07-19 | 21:59: Ik heb inmiddels schijt aan de cultuur van wie dan ook. Dit is Nederland en wij hoeven alleen te kijken naar wat wij belangrijk vinden. Wil je daarbij horen? Prima ik discrimineer niet. Wil je met alle geweld dwarsliggen? Ook prima. Dan zijn de consequenties ook voor jou!

Petrus Poortwachter | 06-07-19 | 22:18

@Muxje | 06-07-19 | 21:59: Inderdaad, je moet de groep zichzelf laten corrigeren. Les 1 in een managementcursus.

P.redgleuf | 07-07-19 | 00:16
▼ 1 antwoord verborgen

Aisha was de lieveling van Mohammed de profeet
Die ook nog eens de vrouw van zijn broer versleet
’t Meisje was zo ongeveer ’n jaar of acht
Toen ze voor het eerst werd verkracht

Arabieren moet je weten, kijken niet zo nauw
Als ’t gaat om het welzijn van een vrouw
Het gaat hun vooral om zinnelijk genot
En als ’t niet past, duwen ze hem door je strot

Zeker in ’t begin zal ’t even wennen zijn
Als hij je vraagt: ‘Vond jij ’t ook fijn?’
Huilend, vol schaamte en onder ’t bloed
Moet je dan antwoorden: ‘Ja, je was heel goed!’

Want als je zijn trots hebt gekrenkt
Is ontrouw ’t eerste waar hij aan denkt
Dan word je gestenigd of met zuur overgoten
Alleen als je boft word je doodgeschoten

In Nederland is dit allemaal al lang bekend
Er over praten mag niet: iets dat moeilijk went
Pedofilie en verkrachting zijn strafbaar
Behalve voor mohammedanen blijkbaar

Langzaam passen de Nederlanders zich nu aan
Door niet meer naar het zwembad te gaan
Want daar worden vrouwen steeds verkracht
Ja, wij kafirs worden door moslims veracht

De afkomst wordt steeds correct verzwegen
Als ze een Belgisch paspoort hebben gekregen
En de oorzaak ligt bij de klimaatverandering
Want moslims vallen onder linkse betutteling

Angélica de Sancé | 06-07-19 | 21:27 | 7
-weggejorist-
Angélica de Sancé | 06-07-19 | 21:54

En waarom wordt die shit van mij wel weggejorist en andere shit niet? Bekijk het allemaal maar... We gaan met zijn drietjes stappen. Bottoms Up (yours..)

Angélica de Sancé | 06-07-19 | 22:21

Wat moet je nog doen als vreedzaam onderdaan
Als je al die vernedering moet ondergaan
De Barbaren krijgen ruim baan, blijven onbestraft en vrij
Als jij je verzet, en je doet wat terug, dan ben je er gloeiend bij

Al onze waarden, al onze vooruitgang in beschaving en gedrag
Waar hier eeuwenlang om gestreden is, het was een zwaar gelag
Wordt door verraders en verwarde geesten gewoon afgestaan
Als het eigenlijk nooit echt heeft bestaan

Wat kun je nog als vreedzaam mens, als je in de steek gelaten wordt
door je corrupt geworden landsbestuur, hoe hard je daarover ook mort
Is vreedzaam niet langer het antwoord misschien in deze tijden?
Als je het "deugen" niet past, hoeveel moet je dan nog lijden?

Waar ligt de grens tussen 'vreedzaam' en echt keihard 'verzet'
Hoe kom je tot je keuzes, dat is het nou net
Blokkerfriezen zijn mijn onbetwiste helden, fantastisch goed volk
Ze kregen van hun eigen land geen schouderklopje maar een dolk

Wat zou ik zelf doen in een zwembad tegen een roedel mocrotuig?
Zou ik een ander komen helpen die in nood was, of is me dat al te ruig?
Zou ik buigen voor een overmacht en me er bij neerleggen dat het zo is?
En heb ik dan vrede met mezelf, omdat ik elke weerbaarheid mis?

Wat kan ik doen tegen een overmacht die mij bewust collectief bedreigt?
Kan ik mij verenigen met anderen? geloof niet dat het beklijft...
Moet ik mijn weerbaarheid dan vergroten door de aanschaf van een wapen?
Het lijkt aantrekkelijk, maar je hebt te doen met apen

Zij doen het na en zijn met veel meer, van kwaad tot erger, elke keer
Gedachten aan doen wat de islam ook doet, en meer
Bommen en moorden en gruweldaden plegen, maar dat ben ik helemaal niet
Hoe moet ik verder als ik op enig moment mijn vrijheid niet meer geniet?

Bakschuif | 06-07-19 | 23:55
▼ 4 antwoorden verborgen

als ik 21 was zou ik richting rusland emigreren. in siberie zijn echte kerels altijd welkom

SpookJohn | 06-07-19 | 21:27 | 1

ehh.... ook bij de vrouwen? ik vraag dit voor een vriend...

Bakschuif | 07-07-19 | 00:14

Wat kunnen we toch doen tegen dit soort overlast.
Heeft Geert Wilders geen goed idee? Oh, wacht.

Gerf | 06-07-19 | 21:27 | 1

Wacht.... ja dat doen we al ettelijke decennia dat wachten . Geert komt er helaas niet aan te pas dus we denderen verder naar de teloorgang van een land dat ik in de vijftiger jaren zo lief had . Met van die lange warme zomers en buiten spelen en naar een zwembad gaan zonder problemen.....

Koning BongoBongo | 07-07-19 | 09:52

De roverheid is ook hier weer het probleem, en niet de oplossing, we zouden zoiets als de Proud Boys moeten oprichten. Het geweldsmonopolie ligt immers nu al lang niet meer bij de roverheid, maar vooral bij dit soort tuig. Moet best te organiseren zijn...

Retepsteeltje | 06-07-19 | 21:26 | 3
-weggejorist-
Y&T | 06-07-19 | 21:51

Google en huiver: zwenbaden overlast >> www.google.com/search?q=zwembaden+ove...
In het buitenland >> www.google.com/search?rlz=1C1MDNB_nlN..... gws-wiz.......35i39j0j0i67j0i20i263j0i22i30j33i21j33i160j33i22i29i30.7a5AVNk4gvQ
In de VS is sprake van een lange geschiedenis van zwembad-overlast met een duidelijk racistische context. www.nytimes.com/2018/08/01/sports/bla...
Toen er in publieke zwembaden mannen en vrouwen nog gescheiden zwommen (dus op bepaalde tijden alleen mannen, op andere allen vrouwen) toen waren er geen problemen bij het zwemmen van blanke en zwarte mannen, resp. blanke en zwarte vrouwen. Het ging pas echt mis toen na de oorlog gemengd zwemmen voor mannen en vrouwen werd toegestaan.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-07-19 | 21:20 | 10

@Eeuwig.. Op.. Vakantie | 06-07-19 | 23:25:
Ten eerste ben ik een fel tegenstander van het feit dat de Nederlandse regering bij het communiceren met moslims zich altijd tot een moskee bestuur wendt.
Je legitimeert hiermee een instantie die in het moederland alleen als luie opvreters gezien wordt.
De Nederlandse regering zou zaken met de uitgetreden moslims moeten doen, en hen minstens steunen.
Ten tweede, een moslimbestuur is nooit zo dom om toe te geven dat er een link zit tussen wat zij preken en het gedrag van moslims in zwembaden.
Ten derde Een moslims bestuur zal nooit op voorspraak van ongelovigen een fatwa uitspreken.
Waarom zouden ze? Hetgeen wat er in zwembaden gebeurt is precies het eindresultaat wat ze graag zien:
De ongelovige 'schaamteloze' vrouwen zullen het zwembad gaan mijden, en zo geen gevaar meer vormen voor de 'broeders'.

Roadblock | 06-07-19 | 23:38
▼ 7 antwoorden verborgen

Tegelijkertijd demonstreren duizenden Duitsers tegen de arme vluchtelingen die aan hun lot worden overgelaten. In hun onbezonnen drang naar vergeving zien ze niet dat zij diegenen zijn die nogmaals de ondergang van Europa in gang zullen zetten.

Pel de pinda | 06-07-19 | 21:19 | 4

@lacucaracha | 06-07-19 | 21:23:
Internet en reacties wegen niet op tegen de daadwerkelijke steun. Er worden miljoenen vanuit Duitsland gestoken in het ophalen van deze vluchtelingen. Merkel heeft maar liefst onder het "wir schaffen das" 2 miljoen vluchtelingen haar land binnen gelaten. Nu ook meren Duitse schepen met vluchtelingen in Italië aan. De Duitse minister seehofer heeft gezegd tegen Salvini om soepeler te zijn en aangegeven dat hij de vluchtelingen wilt opnemen. In plaats dat hij Salvini steunt maakt hij hem zwart. Bekijk de recente uitslagen van de Duitse verkiezingen geen significante veranderingen. Internet en reacties gaan het tij niet keren.

Pel de pinda | 06-07-19 | 21:50

@Pel de pinda | 06-07-19 | 21:50: Ik vind het bizar, ik weiger te geloven dat er steun te vinden is onder de Duitse bevolking.

lacucaracha | 06-07-19 | 23:17
▼ 1 antwoord verborgen

Emigreren is het beste,en over 100 jaar als Nederland kaalgeplukt is weer terugkeren en de zaak weer opbouwen,en andere wetten maken.

wiers | 06-07-19 | 21:19 | 1

Ik noteer de datums in mijn agenda.

Earl_of_Doncaster | 06-07-19 | 21:43
-weggejorist-
ccr316 | 06-07-19 | 21:17

Dezelfde samenleving die de metoo-hype voortbracht staat deze misstanden toe, en niet eens oogluikend. Deze dubbelheid, hypocrisie, geschiftheid en gespletenheid in de hoofden van degenen die zeggen ons te besturen dient benoemd, verklaard en vooral aan de kaak gesteld te worden.

Schoorsteenveger | 06-07-19 | 21:15 | 2

Pure hypocrisie.

lacucaracha | 06-07-19 | 21:18

Wat een onzin. Dit speelt al sinds de jaren negentig, het wordt nu toevallig opgepikt.

Sjors W. | 06-07-19 | 21:22

Oh oh oh wat zijn wij flink met het verbieden van motorclubs maar alles maar dan ook werkelijks alles wat met de islamd/moslims te maken heeft wordt met een fluwelen handschoen aangepakt. Nederland is ziek, nog even volhouden en dan ben ik weg.

Eddy67 | 06-07-19 | 21:14 | 2

Niet aangepakt.

lacucaracha | 06-07-19 | 21:24

En houtkachels, hè. Vlees eten, is ook binnen afzienbare tijd verboden en zal hard gehandhaafd worden.

Sans Comique | 06-07-19 | 22:45

Het zijn echter niet alleen die knapen, hun moeders waren nog 'succesvoller': zij hebben de afgelopen decennia overal 'eigen' zwemuren geclaimd èn gekregen, zodat voor òns de uren werden beperkt, maar zijzelf alle opties behielden.

CiTy3 | 06-07-19 | 21:13 | 1

Verrek, Ja, ook dat nog. En halalzwemmen en zwemmen met 'broeders'.

Poesmobiel | 06-07-19 | 21:27

Hak - tak, haren - bijgesleept.
Marokkanen, schoolzwemmen, gekke Greet, watersnoodramp, telefoonstoring............
All over the place.
Jammer.

Berbaar | 06-07-19 | 21:12 | 18

Hier een interesante wiki over een Marokkaan die zelfs persoonlijk bevriend was met een van Nahassouwe en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Pallache...
Er is nog veel meer over te schrijven maar ik laat het hier bij. Veel leesplezier en op de eeuwenlange vriendschapsband met de Marokkaanse elite!

kindapaas | 07-07-19 | 02:41

@Ruud5 | 06-07-19 | 21:31: en elke keer is er wel iemand die ingaat op zijn getrol. Zijn/haar/het dag is weer goed.

IkwilJinekwel | 07-07-19 | 08:17

Zie suscrofa | 07-07-19 | 10:18

Feynman | 07-07-19 | 10:29
▼ 15 antwoorden verborgen

Ik zat een tijd geleden op een terras op het Marie Heinekenplein in Amsterdam en ontmoette via, via een vriend een zeer mooie Marokkaanse vrouw uit Casablanca en zij had een bloedhekel aan de Rifmarokkanen. En ze zei dat de Marokkanen in Nederland veelal uit het rifgebergte kwamen. "The lowest of the lowest" noemde zij hun. Inteelt en tuig werden vaak genoemd door haar. Is zij de consensus? Weet ik niet maar het werd heel erg snel duidelijk dat ze niks met die paupers te maken wilde hebben. Zelfde bij de Turken. Istanbul, Izmir. Antalya, Alanya Turken kijken neer, en terecht in mijn optiek, op de Anatolie inteelt kinkels.

Basil Fawlty | 06-07-19 | 21:11 | 25

@Langshetrandje | 06-07-19 | 21:43:
Carthagers waren ook een mengelmoes, zeker in hun kolonieen. Hun legers waren echte vreemdelingenlegioenen. Veel huurlingen ook.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 11:44

@Basil Fawlty | 06-07-19 | 22:05:
Ongebluste is domme trol. Lagaan.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 11:45

@Sans Comique | 07-07-19 | 10:46:
Volledig met je eens.

Basil Fawlty | 07-07-19 | 13:29
▼ 22 antwoorden verborgen

De kiezer beslist. Het moment van inzicht komt als de ellende losbreekt en te laat om het geweld te keren.

larie | 06-07-19 | 21:11 | 3

Jup..

lacucaracha | 06-07-19 | 21:35

de kiezer beslist niks meer. Het kartel sluit elke democratische invloed uit. Kijk maar naar de klinkende overwinningen van Forum en hoe ze krampachtig geweerd worden. Overigens geen reden om het niet meer te proberen. Het zal blijken van wie dit land is.

Bakschuif | 07-07-19 | 00:03

Nee hoor, ze blijven nsb/vvd stemmen, ook als ze verzuipen in de ellende.

IkwilJinekwel | 07-07-19 | 08:26
-weggejorist-
Tiltetapper | 06-07-19 | 21:10

En zo glijden we langzaam af naar een samenleving waarin vrouwen als minderwaardig worden gezien en zich voor hun eigen (sic) veiligheid moeten gaan vermommen/bedekken. Krijgen ze toch hun zin.
Wat moeten we doen om dat tuig in te tomen en af te straffen?

antonconstandse | 06-07-19 | 21:10 | 1

Denk aan de voordelen!!! Als je een vrouw een donker steegje in trekt en verkracht doet niemand je wat. Jou woord is immers twee keer zo veel waard als die van haar en ze heeft er om gevraagd want ze liet bloot vlees zien (zeg jij, en al haar weersprekingen zullen vruchteloos zijn). Waar waren trouwens haar familieleden die op haar hadden moeten passen? Te druk met haar zuster waarschijnlijk.
Machtig mooi geloof, die Islam.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:50

Ik ben geemigreerd naar een waar Allah dankzij de Turkse misdragingen uit het verleden geen poot meer aan de grond krijgt.

Haberdoebas | 06-07-19 | 21:09 | 5

Is it the planet Koezbeen ?

Koning BongoBongo | 06-07-19 | 21:22

Filipijnen? Dankzij Duterte?

Peter777 | 06-07-19 | 21:35

Dat kunnen er zoveel zijn maar ik gok op een Balkanland. Servie.

Graaisnaaiert | 07-07-19 | 11:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Mensen , ut hep geen zin.
Huidige en toekomstige bestuurders van Nederland wordt hóógopgeleid om t beestje maar niet bij de naam te noemen.
punt.avans.nl/2019/07/afstudeerscript...

nemeton | 06-07-19 | 21:09

Rijke mensen hebben zelf (c.q. hebben vrienden met) een zwembad in de tuin of in huis. Ergo alleen gewone mensen worden getroffen door zwembad-geterroriseer. En trouwens: Overheid had u eigenlijk wel begrepen dat het hier niet gaat om gehinderd worden gedurende recreatieve activiteiten, doch om het verhinderen om zich te bekwamen tot ervaren zwemmer: 'We' vinden het toch met z'n allen belangrijk dat de jeugd goed leert zwemmen? Of moet ook dat ideaal ook al wijken voor het multiculti geloof?

CiTy3 | 06-07-19 | 21:07

Toen ik eind jaren zeventig op de LTS terecht kwam kregen we 'handenarbeid' van een lerares. Het handjevol Marokkanen op school kon zich toen al niet gedragen. Onder het motto "joefrouw heeft grote kuut" liepen jongetjes van 11 a 12 jaar oud letterlijk tegen de lerares aan te rijden. Geitenwollensokken juffie deed niets. Ik wist toen al genoeg.

Nu ben ik een ouwe lul van in de vijftig en kan alleen maar constateren dat er in al die jaren niets, noppes, niemendal, 0,0 is gebeurd. Niet 0,1. Niets! Je kan dromen wat je wil maar als je wilt dat er iets tegen al dat geweld gebeurt zul je het toch echt zelf moeten doen. De overheid heeft je lange tijd geleden al verraden.

Zwezerik | 06-07-19 | 21:07 | 7

@zzMichielzz | 06-07-19 | 22:26:
Ik denk dat de meesten inmiddels vallen onder Nederlander/Autochtoon, zoals de derde generatie. Vooral tijdens kantooruren kan je in 010 wat km’s fietsen zonder een blanke te zien. Eergister in de supermarkt 28 mensen van kleur vs 2 blanken. Het gaat me niet om het kleurtje maar om gedrag. In Nederland lijkt dat goed te matchen met hoe iemand eruit ziet...
“straks wij met meer” lijkt NU al zo te zijn op straat.

martyNY | 06-07-19 | 22:51

hartgrondig eens.

Bakschuif | 07-07-19 | 00:06

@zzMichielzz | 06-07-19 | 22:26: 10 jaar geleden was dat nog 1.5 procent. Uitgaande van een exponentiele curve hebben we nog een jaar of 15.

Sans Comique | 07-07-19 | 10:52
▼ 4 antwoorden verborgen

Wij Nederlanders- en overige West Europeanen- kunnen niet meer handhaven, vervolgen, straffen en het land uit gooien.
Vroeger waren er nog mariniers...
We gaan aan onze eigen beschaving ten onder.

Leeuwarder | 06-07-19 | 21:06 | 1

We kunnen het wel, maar de groepjes die zich verzetten tegen cultuur-religieus gebaseerd geweld worden direct afgestraft. Ik noem bijvoorbeeld de leden van No Surrender die zelf ISIS aan flarden gingen schieten, of de BlokkeerFriezen. Acties niet-conform de politieke agenda worden niet getolereerd, en de groepjes worden als voorbeeld aan de schandpaal genagelt.
Het kan wel.
Het mag niet.

Litsehimmel | 06-07-19 | 21:44

Je denken toch niet op (Geert na) dat een Kamerlid hier naar een zwembad gaat , dat zal niet gebeuren misschien femke dan maar daar valt niks meer aan te doen

witchmaster | 06-07-19 | 21:06

Zwembad met een bord verboden voor Marokkanen zal.het niet redden. Slegts vir Marokkanen waarschijnlijk wel...

wie zal het zeggen | 06-07-19 | 21:05 | 1

Die zijn er al. Maar alleen voor vrouwen.

Hadena | 06-07-19 | 21:49

"Ze vragen er toch om..?"
De hersenspoeling van de komende generatie is ook weer geslaagd.

snapal | 06-07-19 | 21:04

En dat terwijl de Hell's Angels wel gewoon aangepakt kunnen worden.
Engelen zijn een minderheidsgroepering dus we kunnen spreken over discriminatie.
Één probleem: engelen worden geleverd in de smaken Christen en moslim.

Mr_Natural | 06-07-19 | 21:03

Wij Nederlanders kunnen niet meer handhaven, vervolgen, straffen en het land uit gooien. Vroeger hadden we nog mariniers.....
We gaan aan onze eigen beschaving ten onder.

Leeuwarder | 06-07-19 | 21:02 | 1
-weggejorist-
professorinopleiding | 06-07-19 | 20:59 | 1

lacucaracha | 06-07-19 | 20:50 | 1 | reageer
Het is tijd dat Néderlanders eens laten zien wie hier de baas is. Wie niet mee wil werken, kan opdonderen. Dubbele paspoort inleveren, en wegwezen! Dat kan al heel gemakkelijk door iemand met een antecedentenlijst tot "ongewenst" of "staatsondermijnend" te verklaren De rest drillen we tot Nederlanders.

kotelet | 06-07-19 | 20:58 | 4

@Koning BongoBongo | 06-07-19 | 21:06:
Ja, dat weet ik ook wel. Ik schets een oplossing.

kotelet | 06-07-19 | 21:08

Dat is precies wat ik bedoelde.

lacucaracha | 06-07-19 | 21:19

... laten zien wie de baas is.. De werkelijkheid is dat de brutalen de halve wereld hebben en de sterksten de baas zijn.

Sans Comique | 06-07-19 | 23:01
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
McPhart | 06-07-19 | 20:58 | 1
-weggejorist en opgerot-
flesje | 06-07-19 | 20:57

Minder, minder, minder zwembaden.

Baron Clappique | 06-07-19 | 20:56 | 1

Meer meer meer probleemoplossing: minder minder minder Marokkanen!

Dr_antonickx | 06-07-19 | 20:58

Wat nu opgroeit weet al niet meer wat normaal is.Vrouwen hebben sowieso al ieder gevoel van veiligheid verloren omdat die het slachtoffer zijn van het alles rechtpratende gedeelte van deze bananenkromstaat.Maar laten we er nog een paar miljoen importeren om de pensioenen te kunnen blijven uitkeren.Ze geloven toch alles.

van stampij | 06-07-19 | 20:56

"Aanrandingen en seksuele intimidatie van minderjarige meisjes is een Europees fenomeen" ? Ja als je het voormalige oostblok niet meetelt dan heb je wel een punt, maar ik kan u verzekeren dat wij hier in Hongarije evenals in Slowakije, Polen, Roemenië en rond het Balkan absoluut geen last hebben van dit soort zaken. Reden ? minder minder niets.....

serieusgenomen | 06-07-19 | 20:54 | 12
▼ 9 antwoorden verborgen

Het is buitengewoon jammer dat het klootjesvolk de rekening gepresenteerd krijgt terwijl deze bij de neoliberalen hoort te liggen.
Aan de andere kant blijft het volk telkens neoliberaal stemmen. Dan krijg je neoliberaal beleid, dus onveilig uitgaansleven, onveilige zwembaden en tot slot een onveilige samenleving.

ProAsfalt | 06-07-19 | 20:53 | 6

@libertat | 06-07-19 | 21:10:
Hieruit blijkt precies het gevaar van het neoliberalisme. Het neoliberalisme zorgt voor haat en verderf. De werkenden, die waarschijnlijk onder erbarmelijke omstandigheden aan het werk zijn en zwaar onderbetaald, worden opgezet tegen de zogenaamde parasiterende uitkeringsgerechtigden door politici, de neoliberale pers met als gevolg de uiting van u.
Dit soort fenomeen zou je in de voormalige DDR en USSR niet meemaken.

Verder zijn neoliberalen goed te vergelijken met de eikenprocessierups. Zij hebben nooit genoeg. Als zij de boom hebben kaalgevreten schieten zij als klap op de vuurpijl hun haartjes af om dood en verderf te zaaien.
Omdat lonen altijd nog lager kunnen en moeten hebben de neoliberalen de grenzen wagenwijd opengezet. Kom maar binnen. Uit Oekraine, Marokko, maakt niet uit. De samenleving blijft wel met de haartjes van de rupsen zitten. De neoliberalen zitten veilig thuis en gaan naar een veilig zwembad.

ProAsfalt | 06-07-19 | 21:25

@ProAsfalt | 06-07-19 | 21:25:
En vergeet de privatisering van de gezondheidszorg niet, waar de linksen den arbeider een poot uitdraaien.
Komt je vast bekend voor, zorggraaier.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:33

@Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:33: De managers/bestuurders/eigenaren van deze organisaties behoren inderdaad tot de linkse elite. Laat me toch niet lachen, kalk. Hier zitten de echte rechtgeaarde kapitaaljagers der neoconservatieven.

Rest In Privacy | 06-07-19 | 21:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Het is tijd dat Nederlandse jongens eens laten zien wie de baas is.

lacucaracha | 06-07-19 | 20:50 | 3

Dat laten ze toch al zien?

Mr_Natural | 06-07-19 | 20:51

Tuurlijk tuurlijk... net of die ook een groepsapp aanmaken van 200 man om de Mocro's van repliek te dienen ....

Koning BongoBongo | 06-07-19 | 20:59

Is dat wel een goed idee voor jou? je bent zelf niet iemand die houdt van het land wat jou alle kansen heeft gegeven.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:16

Ik vraag me af wat voor ramp er moet gebeuren wil er bij de bestuurders het besef komen dat er gehandhaafd moet worden

Rest In Privacy | 06-07-19 | 20:49 | 3

Weet niet hoe oud je bent ,maar ik als pensionado ga dat niet meer meemaken .... Prioriteit bij onze regering is geld genereren voor bijdrage EU zodat we armere landen economisch sterker kunnen maken .

Koning BongoBongo | 06-07-19 | 20:56

Alleen een ramp van het niveau Charlie Hebdo of Bataclan rondom het Binnenhof zal misschien iets bewerkstelligen. Maar zelfs dan zal het m.b.v. de MSM gedownplayed worden. Zie het stantepede bezoek van Beatrix aan de ouders van de moordenaar/slager (hoofd van romp gescheiden) van Theo van Gogh als het morbide voorbeeld van de politieke realiteit waarin we leven. Er spelen hogere belangen (afhankelijkheid van de oliesjeiks, Soros, etc.) waar wij niet/amper tegen op kunnen. Kom je in opstand dan gaan alle sluizen open om jou te marginaliseren en ridiculiseren. Zie Fortuyn, zie Wilders, zie Baudet.

SugarCandyMountain | 06-07-19 | 22:30

@SugarCandyMountain | 06-07-19 | 22:30: wat u zegt is helaas waar, alleen als het hele land als 1 man in opstand komt dan kan er wat worden bereikt maar dat zie ik in NL niet gebeuren, Frankrijk misschien wel.

IkwilJinekwel | 07-07-19 | 08:43

Het moet toch mogelijk zijn om varkentjes te wassen in het zwembad?

Mr_Natural | 06-07-19 | 20:49

Pas je op Feynman? Straks gaan ze je NAW opvragen bij de redactie.
Magniet, feiten benoemen.

hotnot | 06-07-19 | 20:49 | 1

De laatste 12 regels in het topic hadden wel achterwege kunnen blijven.
Als de polder waar ik woon blank komt te staan, hoop ik dat het dak nog boven water steekt. Zwemmen gaat je in zo'n situatie niet helpen. Te koud.

hotnot | 06-07-19 | 20:58

Wie weet of zo'n burgemeester vrijuit kan spreken en handelen? Wordt misschien ook wel bedreigd uit dezelfde hoek.

witwas | 06-07-19 | 20:48 | 1

Die wordt bedreigd uit eigen partijhoek anders wordt hij uit de baantjescarroussel gewipt.....

Koning BongoBongo | 06-07-19 | 20:49
-weggejorist-
Archon | 06-07-19 | 20:44 | 3

Hun gedrag straalt zo slecht af op de rest van de marokkaanse gemeenschap?
Serieus?
Waarom zijn alle veel-reaguurders links aan het worden> Of geven jullie je nu pas bloot?
Wtf is dit?

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 20:44 | 7

@ole guapa | 06-07-19 | 20:59:
Die goede zijn er wel, sterker nog een vriend van me is marokkaan.
Het gaat mij om de denkwijze die hier binnensluipt, het socialisme.
In de derde alinea staat beargumenteerd dat feynman een socialist is en dat valt me vies tegen.
Dan heb je dus geen argumenten en papegaai je denkbeelden, dogma's en een gedachtegoed na.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:06

@Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:06: Zo'n Azarkan is ook een "goede" Je kunt er op wachten. Als hier vragen over komen, gooien Azarkan en die twee Turken het meteen op Rasiesme of xenofobie, maar op de sexuele aberaties van hun soortgenoten/rasgenoten zullen ze niet erg diep ingaan.

Heiner | 06-07-19 | 21:11

@Heiner | 06-07-19 | 21:11:
Dat is bekend. Het was niet bekend dat feynman meegaat in deze redenatie. Erg jammer.

Ongeblustekalk | 06-07-19 | 21:14
▼ 4 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Koning BongoBongo | 06-07-19 | 20:44 | 3

Sinds 1815 is het devies 'je maintaindrai'. Die wapenspreuk kan nu bij het oud papier. De nieuwe wapenspreuk zal worden: 'Wij capituleren'.

FB14 | 06-07-19 | 20:43 | 1

Je manger une banana. ofzoiets dergelijks moet het zijn. En dan dat die leeuw een banaan in zijn klauw heeft. Kan er iemand zo'n vlag maken?

A.I. van Dee | 07-07-19 | 00:30

Het punt met die Marokkanen is, dat ze feilloos gebruik maken van het softe, linkse beleid.

Een deel van de oplossing is, om meester-gezel onderwijs weer in te voeren. Kappen met die vrijblijvende kudt VMBO,S. De technische scholen weer terug. Mo meldt zich om 8:30 (en geen minuut later) bij Arie, loodgieter. Aan de bak. Als hij verzaakt, krijgt hij enorm op zijn filkker. Zowel thuis, als van zijn baas. Moet je na een maand of 2 eens kijken: dan is het one of the guys. Je moet het respect (voor ons land) er gewoon inrammen.

kotelet | 06-07-19 | 20:42 | 4

@Hadena | 06-07-19 | 21:00:
Jup, thuis op zijn flikker.
Voor autoriteit en trots, hebben ze respect. Voor vrijblijvende en feministische waarden, hebben ze dat totaal niet. Dat is gewoon niet aan ze besteed.

kotelet | 06-07-19 | 21:03

Er zijn vele oorzaken en tevens zwaktes in onze maatschappij die dit mogelijk maken. Denk dat een van de belangrijkste doelen zou moeten zijn dat de politie harder mag optreden tegen zulks volk. En dat kan in mijn simpele visie vrij makkelijk door het begrip "meewerken bij staandehouding of welk contact dan ook met politie" strakker te definiëren. Werk je niet mee, heb je een grote mond of vertoon je (passief) agressief gedrag dan is een corrigerende tik met de knuppel gewoon op zijn plaats. Zo dwing je gelijk al meer respect af met het autoritaire orgaan dat de politie is. Daarnaast bij 100% bewijs (misdaad/overtreding op video of welk onomstootbaar bewijs dan ook) zeer hard straffen. Bij indirect bewijs gewoon onze waarden aanhouden om onterechte vervolging te voorkomen. Als je dat bij justitie aanhoudt heb je het 2e deel ook voor elkaar. Als je alleen die 2 dingen strak hanteert ga je langzaamaan al veel problematische mensen uit de maatschappij verwijderen. En dan ben ik nog niet eens begonnen over immigratiebeleid.

Hunkje | 07-07-19 | 03:16
▼ 1 antwoord verborgen

Vorige week werd ik voor narcist uitgemaakt toen ik hier zei dat ik me met een gewone baan alles kon veroorloven door niet in de Randstad te gaan en hoeven wonen. Hier is nog een hele goede reden om niet in de Randstad te gaan wonen. Waarom zou je in godsnaam die ellende van die Marokkaanse terreur op je hals halen...?

Bytemaster | 06-07-19 | 20:41 | 2

Binnenkort ook bij u...

Is dit nog nieuws? | 06-07-19 | 21:51

Kwestie van tijd.....

Roadblock | 06-07-19 | 22:41

Wilders is niet de oorzaak, Wilders is het gevolg.

5611 | 06-07-19 | 20:41 | 8

Wilders lijkt meer op een afleidingsmechanisme. Geef het volk iets waar ze op kunnen stemmen en zo hun gevoel kwijt kunnen maar laat het nooit ergens toe leiden. Niet meer dan een zoethoudertje.

Hunkje | 07-07-19 | 03:08
▼ 5 antwoorden verborgen

Lang verhaal, maar de strekking is duidelijk. Grenzen Dicht. Eerst de samenleving weer eens leefbaar maken.

nattegleufhoed | 06-07-19 | 20:40 | 4

Heel graag. Ik ken iemand, klein meisje, 13 jaar (normaal gezin hoor) door somaliërs ingelokt en was ontvoerd en kwijt voor dagen. Heel erg beschadigd (voor het leven) teruggevonden.

whatsinaname | 06-07-19 | 22:19

@whatsinaname | 06-07-19 | 22:19: Ze komen uit een land waar andere dingen belangrijk zijn. Wij zijn ondergeschikt. Ze zien ons als vuilnis en onze politici behandelen hun als koningen. cultuurdingetje.... moet je maar mee dealen.

whatsinaname | 06-07-19 | 22:28

over dat 13 jarige meisje hebben ze nieuwe schoentjes kunnen kopen, drugs kunnen kopen en de rest van politiek Nederland faciliteert ze wel bij de rest om nog meer ellende te kunnen veroorzaken. Ik kots ervan.

whatsinaname | 06-07-19 | 22:32
▼ 1 antwoord verborgen

Het lijkt meer op doelbewust beleid als je het mij vraagt. (Het ontmoedigen van aangiftes en alles maar op zijn beloop laten.) Ik ben benieuwd wanneer het breekpunt komt en deze plaag wordt verdreven of ge-herprogrammeerd.

Vanilla | 06-07-19 | 20:40

Als het jongeren waren van de plaatselijke voetbalclub was er al lang ingegrepen. De angst om voor racist uitgemaakt te worden is zo groot dat onacceptabel gedrag getolereerd wordt. Dat is 2x het verkeerde signaal. Eén: je hoeft je niet te gedragen als je een andere etnische achtergrond hebt. Twee: de overheid gaat niet optreden, dus je moet zelf je dochters beschermen. Dit kan alleen maar escaleren naar zelfrichting. Maar dat is dan ineens vreemdelingenhaat. En dan verbaasd zijn dat rechtse partijen groeien....

Rest In Privacy | 06-07-19 | 20:40

Steeds dezelfde (niet) aanpak en hopen op een andere uitkomst...

Graftak | 06-07-19 | 20:37

"Die vonden iedere dame in bikini een hoer"
Zal maar niet zeggen wat ik van een zwembad vol met alleen maar mannen vind.

Wekkertje | 06-07-19 | 20:35 | 3

Geil?

jezouermoevanworden | 06-07-19 | 20:39

Gelukkig zit m'n dochter er niet in?

Mr_Natural | 06-07-19 | 20:54

Pootjebaden

jacobh-59 | 06-07-19 | 22:00

D'r verandert hier nooit iets want Nederlandse politici zijn wat mij betreft de lafste politici ter wereld . Op een paar 'rechtsextremisten'na uitgezonderd .

Koning BongoBongo | 06-07-19 | 20:35

Zo lang die miepjes nog steeds op Jesse Klaver stemmen, gebeurt het klaarblijkelijk nog niet genoeg.

IslamPislam | 06-07-19 | 20:34

Van zwemparadijs naar zwemhel.

Mr_Natural | 06-07-19 | 20:32

Eigen schuld. Zo'n zwemparadijs lokt tropische figuren.

keestelpro | 06-07-19 | 20:31 | 4

Nederland als land is ook een paradijs..... wel alleen voor criminelen natuurlijk en daar vallen wat mij betreft ook veel politici onder .

Koning BongoBongo | 06-07-19 | 21:01
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl