Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Haagse Hakbar Malek F. stak Pokémonjager neer

Suddenly, a wild jihadi appears...

Absurd is de tijd waarin dit je sans ironie dit soort plaatjes kunt maken

Vandaag is de zoveelste rechtszitting tegen de Haagse willekeurprikker Malek Fostok. De SteekSyriër wordt verdacht van 'poging tot moord met terroristisch oogmerk' (jihad, voor intimi) omdat hij - ruim een jaar geleden alweer - meerdere mensen neerstak op straat in Den Haag. Lees: probeerde hen te onthoofden. Vandaag komen diverse slachtoffers aan het woord en dat levert een absurde en vervreemdende timeline aan verslag-tweets op (scrollen bij Sander Knura, na de breek). Eén van de slachtoffers had net z'n angst om naar buiten te gaan overwonnen en was op de fiets Pokémon aan het vangen. Pffff. Over augmented reality gesproken, qua postmoderne, laatkapitalistische Westerse beschaving versus de realiteit. Het is ook echt niet veilig, dat Pokémon-jagen. Malek Fostok uses [KNIFE] against Weerloze Gamer. It's Super Effective...

De Pokémonvanger

Zul je altijd zien

Dit verzin je ook niet

goddamnit

Right in the feels

Reaguursels

Inloggen

De islam heeft alleen maar geweld en terreur als wapen.
Zij die dit actief ontkennen zijn schuldig en moeten zich schuldbewust naar de dominante samenleving ( de Westerse ) opstellen; de mannen MOETEN een baard dragen en de vrouwen moeten minimaal een HOOFDDOEK dragen.
Zo tonen ze ons eigenlijk dat ze fout zitten en weinig foutjes mee mogen maken.
Thank you, Mr. President !
Goddamned.

Hensmunter69 | 22-06-19 | 13:08 | 1

MEER mogen maken. ( een Westerling kijkt naar zichzelf).

Hensmunter69 | 22-06-19 | 13:09

Flappie2006 | 22-06-19 | 00:27
"Dit soort fanaten dient aan de schandpaal genageld en na afloop gevierendeeld."

Dat stukje tekst zette me tot denken en dacht toen: dan hebben 'we' een probleem. Want "Dit soort" zijn heel veel mensen. Er zijn in de voorbije jaren meerdere onderzoeken gedaan onder de moslimgemeenschap in NL en de EU.
GeenStijl heeft 5 jaar terug al hier een topic over geschreven: www.geenstijl.nl/4198311/nederland_sc...

In het eerste linkje van dat artikel was te lezen dat "... 80 procent [van de Turkse jongeren] het niet 'verkeerd' vindt dat er door groeperingen uit naam van de jihad geweld wordt gebruikt tegen anders gelovigen of niet-gelovigen."

"Uit een dinsdag gepresenteerd onderzoek van Motivaction blijkt dat 80 procent het niet 'verkeerd' vindt dat er door groeperingen uit naam van de jihad geweld wordt gebruikt tegen anders gelovigen of niet-gelovigen."

Er zijn dus meer moslims die net zo denken als Malek F. Nu is denken alleen niet zo erg, maar als maar een klein percentage niet alleen denkt maar ook doet dan loopt er bij elkaar aardig wat potentiële terroristen rond in ons land.

Nu vijf jaar later, realiseer ik mij dat destijds Piet Hein Donner met deze uitspraak "Als we ervan uitgaan dat moslims per definitie gevaarlijk en radicaal zijn, dan wordt er langs religieuze lijn een gevaarlijke scheiding in de samenleving aangebracht." de gehele NLse bevolking tot vogelvrij heeft verklaard. Ja, daarmee werd de gehele NLse bevolking in gevaar gebracht. Door in te spelen op de angst voor racist uitgemaakt te worden, werd iedere NLer a.h.w. gedwongen weg te kijken van opkomend moslimradicalisme hetgeen ook een verklaring geeft waarom de meld- en tipbereidheid onder bevolking zo schrikbarend laag is. De slachtoffers van Malek F. kunnen nu over de gevolgen van die gevoerde politiek meepraten. En de slachtoffers van die ene tram-terrorist Tanis ook.

Verder kan ik helaas weinig voorbeelden noemen. Niet omdat het niet gebeurt maar omdat door de angst die werd veroorzaakt door Donner's kan-niet-en-mag-niet-anders word er "langs religieuze lijn een gevaarlijke scheiding in de samenleving aangebracht [en dat mag niet want rassies]" zeer veel misdrijven die met een terroristisch motief gepleegd worden, NIET als zodanig geregistreerd worden en daardoor ook niet als zodanig vervolgd worden. Er word ook GEEN terrorisme of terroristisch motief/oogmerk ten laste gelegd. Het wordt gedoofpot onder de categorie "overig". www.geenstijl.nl/5147683/ministerie-v...

Helaas was het in 1997 al zo dat linkse lieden in ons NLs politiekorps weigerden om etniciteit van daders en slachtoffers te registreren. www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/... Ex-burgemeester Cohen dacht ongeveer hetzelfde. www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
Ook de journalistiek denkt dat ze ethisch en politie bezig zijn door relevante feiten niet te vermelden, hetgeen het doofpotten versterkt, en enkel tot meer onbegrip en soms ook woede bij burgers leidt. www.trouw.nl/home/benoemen-etniciteit...

In meer dan 20 jaar is dit beleid nauwelijks veranderd, terwijl steeds vaker slachtoffers autochtoon en blank (of lhbgt, of jood) zijn en de daders in grote meerderheid allochtoon. www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/ve...

Mw. Tanya Hoogwerff van Leefbaar Nederland wilde dit veranderen, maar dat werd geblokkeerd, tegengehouden, gedwarsboomd door de inmiddels beroemde salafistsche moslimburgemeester van Rotterdam, Aboutaleb, de 'bruggenbouwer'. www.geenstijl.nl/5143410/paul-verspre... Den conclusie van Paul Verspeel uit dat GS artikel dreunt nog zachtjes na: ""Voor Hoogwerfs stelling dat allochtonen bewust slachtoffers buiten de groep zoeken, is vooralsnog geen bewijs op tafel gekomen. "
En dan denk ik nog eens terug aan de (door sommige NLse moslims gedeelde) extremistische haatspraak van Malek F. www.geenstijl.nl/5148252/pokemon-vers... :
- Ongelovigen moesten worden afgeslacht. 'Het zijn ezels', zei hij.
- "... iedere daad die je doet om de ongelovigen te ergeren, betekent een goede daad voor mij. 'Je bouwt credits op als je de kufar tergt'
- "... 'Wat ik heb gedaan was de meeste eervolle daad van mijn hele leven. Dit is de weg naar het paradijs. Eigenlijk moeten alle moslims dit doen, ..."
- "... Over de slachtoffers zei #MalekF : 'Moge Allah ze vervloeken, maar ik vind het erg voor die moslim'..."
- "... De ongelovigen zijn de vijanden, de vijanden van de islam."

Dit maakt duidelijk dat sommige moslims, vanuit een extremistische religieuze overtuiging, opzettelijk niet-islamitische slachtoffers uitkiezen, hetgeen betekent dat misdrijven die daar vanuit gepleegd zijn, ALTIJD of een hate-crime of terrorisme zijn of een samenloop daarvan.

Dat zou voor de politie moeten betekenen: etnische registratie MOET.

Door registratie van etniciteit van daders (en slachtoffers) te weigeren, word de mogelijkheid tot het vervolgen van terrorisme en haatmisdrijven en opzettelijk en moedwillig belemmerd.

Tegen politiek en politie wil ik zeggen:
Stop.
Iemand verdient het toch niet om slachtoffer te worden van een misdrijf OMDAT hij/zij een niet-islamitische, blank autochtone NLer is?
En als dat wel gebeurt, dan verdient die dader het toch ook dat hij/zij daarvoor vervolgd wordt?

Ga aub die etniciteit registreren, en vervolg de daders voor terrorisme /discriminatoir-en racistisch geweld / haatmisdrijf.

gaffelbaard | 22-06-19 | 11:12 | 2

steengoede tegel!

vluchtelingallergie | 22-06-19 | 13:38

die mag wel in de krant of verder opinie bladen.. onderbouwd en precies wat het is. Als niet moslim wordt je niet alleen gediscrimineerd maar vooral als vogelvrij verklaard door een groter groeiende groep die zichzelf zonder enig moraal of schuldbewustzijn geroepen voelen om de groep niet moslims te doden in hun eigen land en in deze samenleving waar ze zijn binnengehaald.

fikkieblijf! | 22-06-19 | 13:59

Gek zijn kan gebeuren. Maar mssn volgende keer je onderbroek begraven om het bodemleven te verheerlijken. Zo kan je je hang naar idealogiën maatschappelijk nuttiger en onschadelijker inzetten.
De kromzwaardmethode heeft wat conceptuele, praktische en maatschappelijke nadeeltjes.

Shoarmamasutra | 22-06-19 | 10:43
-weggejorist-
ricoricos | 22-06-19 | 07:19

Fantastisch volk vooral de grenzen wagenwijd openelaten. Komt helemaal goed.

lacucaracha | 22-06-19 | 00:32
-weggejorist-
Ervaringsdeskundige | 22-06-19 | 00:28

In een ander gesprek: zegt #MalekF : 'Wat ik heb gedaan was de meeste eervolle daad van mijn hele leven. Dit is de weg naar het paradijs. Eigenlijk moeten alle moslims dit doen, maar niemand doet het.'
.
Dus alles heeft hij gedaan voor Allah en uit haat van de ongelovige.
Dit soort fanaten dient aan de schandpaal genageld en na afloop gevierendeeld.
Lafhartig laag ongedierte, dit stuk verdriet klets iedere misdaad goed.
En nu de gek spelen om onder zijn rechtvaardige straf uit te komen.
Heeft helemaal nergens spijt van behalve dan die ene moslim die hij ook heeft aangevallen. De ziekte kun je krijgen!

Flappie2006 | 22-06-19 | 00:27 | 1

Laat hem maar lekker naar het paradijs vol met burkahs en baarden. Ga ik lekker naar de hel volbikinis en rocksterren die met een biertje bij t kampvuur hun varkensworstje roosteren al tokkelend.

Shoarmamasutra | 22-06-19 | 10:45

Het begint met een psychose. Stemmen horen en denken dat je achtervolgd wordt. En op het moment dat ze invulling van hun psychose zoeken, is daar de islam. Die zegt precies wat de verwarde man wil horen. De blanke kufar is de enige weg naar de 72 maagden. De imam bevestigd dat en de psychoot neemt een traditioneel wapen ter hand en begint op de kufar in te steken. En dan begint de ellende. De politie van de kufar weigert de verwardiër naar de 72 maagden te schieten en brengt de psychoot naar de psychiater. Dat is een vervelende complicatie, die vrijwel alleen in Nederland voorkomt. Dus de psychoot blijft het proberen, tot hij uiteindelijk per ongeluk naar zijn maagden wordt geschoten. Het leven is moeilijk met die eigenwijze Nederlandse kufar. Het advies aan de politie is dus om medelijden met de verwardiër te hebben, en direct raak te schieten.

Nivelleermarionet | 22-06-19 | 00:19 | 2

En toen bleken na al die moeite de 72 maagden ook nog eens op 9 jarige leeftijd ontmaagd te zijn door ome Mo. Hahaha genept. Het zijn tegenwoordig 72 kechs en geen maagd te bekennen. Hahaha.

Kopieerapparaat | 22-06-19 | 00:30

Tja, als we elke door ideologie geïnspireerde terrorist als verwarde persoon gaan vrijlaten, dan weet ik het ook niet meer hoor. Dan waren de 9/11 kapers ook allemaal alleen verward. En de Bataclan beulen, en alle Nazi's, en Stalin, en...

Op een gegeven moment, dan moeten gewoon ALLE aanhangers van foute ideologieën de boodschap krijgen dat het niet oké is om verward te raken.
Mijns inziens.

SaintNick | 22-06-19 | 00:05

Incidentje mensen. Niet bang worden en een beetje sceptisch richting de mohammedaanse medemens worden. Die keel doorsnijden was vast een schrammetje. Niks aan de hand. Populistisch gelul!

Sliptong | 21-06-19 | 22:44 | 1

Moet je maar niet huizen kijken , dat zal ze leren.

AntonJensen | 21-06-19 | 23:15

Ach arme jonge ik stuur je een paar jaartjes naar Den Dolder. In een poep en een zucht wordt je genezen verklaard. Als we dit snel afhandelen kunnen we weer snel die super gevaarlijke extremist Wilders aanpakken want dat is het echte gevaar.
Was getekend de D666 rechter

Jacktheflipper | 21-06-19 | 22:09

Er zijn nog steeds stuitend naïeve lieden welke denken dat de Islam een soort van Efteling attractie is...

Veluwse-Eikel | 21-06-19 | 21:55 | 1

Dan hebben ze niet goed gekeken in de Fata Morgana

Shoarmamasutra | 22-06-19 | 10:39

Lees de tweets van Jorina Haspels en je ziet waar het fout gaat bij de psychiaters en psychologen.

Psychiaters en psychologen denken dat extremisme een stoornis is, of het gevolg/symptoom van een stoornis.

Extremisme is een overtuiging.

En dat, dat is dus NIET hetzelfde als een 'stoornis' (van geestesvermogen).

Deze man heeft vanuit een extremistische, jihadistische overtuiging gehandeld met een terroristisch oogmerk.

Nog korter: het is een terrorist.

gaffelbaard | 21-06-19 | 19:49 | 4

Extremisme is een overtuiging zoals links zijn een religie is.

De waard zijn gast | 21-06-19 | 21:55
-weggejorist-
John Rambo4148 | 21-06-19 | 22:40

Links kan ook terrorisme zijn. Denk: Rara, AFA, RAF.
Links kan ook een volk het zwijgen opleggen en onderdrukken, schrikbewind voeren en zelfs genocide plegen. Denk: DDR, het communisme van Stalin, het agrarisch socialisme van Pol Pot, enz. enz. enz.

gaffelbaard | 22-06-19 | 11:25
▼ 1 antwoord verborgen

Alles best, maar wanneer gaat mijnheer weer retour Syrie? mss kan ie daar een mooie bijdrage leveren in z'n Islamitische zootje, waar het normaal is, dat je elkaar de strot afsnijd.

Wienerschnitzel mit | 21-06-19 | 19:37

Ik blijf het opmerkelijk vinden dat de hakbars en steek-syriers 'de weg van de aanslag' niet naar Brussel en het Binnenhof weten te vinden, want daar zitten immers de bestuurders die er mee hebben ingestemd in NATO groepsverband hun thuislanden te plunderen, bevolkingsgroepen en stammen tegen elkaar uit te spelen, meewerkende potentaten te installeren of tegenpartijen juist uit het veld te ruimen en hele gebieden in een rokende puinhoop te veranderen, met vluchtelingen die geprogrammeerd worden naar westerse landen te vluchten alwaar zij zich massaal tussen ongelovigen zullen bevinden en zich gaan afzetten tegen de daar heersende cultuur, echter deze politici en bestuurders ongemoeid laten. Wiens brood (uitkering) men eet.. diens woord (demografie) men spreekt?

afdankert | 21-06-19 | 18:53 | 4

onschuldige burgers pakken ze.. omdat ze.. sorry varkentjes van nederigland, laffe varkens zijn.

Y&T | 21-06-19 | 20:32

@Y&T | 21-06-19 | 20:32: en de meest laffe van het verhaal zijn die juten die m alleen maar een schampschot durfden aan te doen.. had m gvd een dwarse lesie geschoten... zo blijven die gasten aan de gang...

Y&T | 21-06-19 | 20:34
-weggejorist-
John Rambo4148 | 21-06-19 | 22:46
▼ 1 antwoord verborgen

En geen word op joop maar wel janken over rechts zo gevaarlijk is stelletjes rulkers bij die linkse joop

Haat-links | 21-06-19 | 18:47

Tsja, het moet van onze regering, want anders is het racisme. Niet zeuren, want we stemmen er op.

Tempolier | 21-06-19 | 18:36
-weggejorist-
r@zor - InFiDeLz! - | 21-06-19 | 18:07 | 1

Malek F. behoort tot degenen die als er in de Koran gestaan had dat Jona de grote vis had opgeslokt, het ook letterlijk geloofd zou hebben. Hij leest de Koran letterlijk: 'steek ze in hun nek' en vervolgens valt hij zijn slachtoffers aan in de nekstreek. En ook weet hij, dat tegenover kaffers je mag liegen wat je wilt, en veinzen wat je wilt: doe maar alsof je geestesziek bent. Voordat de overweging van 'hij is een verwarde man' postvat, dient eerst vastgesteld te worden hoe moslims hun koran lezen. Voor het overgrote deel van hen is dat: letterlijk, identiek zoals Malek F. dat doet. Malek F. vertegenwoordigt de regel, niet de uitzondering in zijn Koran-interpretatie. Dus bij wat er broeit tussen zijn oren is er niet of niet veel verschil met zijn mede-buigers voor Allah. Er is nog wel een verschil tussen hem en de rest met betrekking tot het daadwerkelijk aanvallen van kaffers. Maar ideologisch zit hij sound en safe in de mainstream van de islam.

Eeuwig..Op..Vakantie | 21-06-19 | 18:04 | 1

God is dan misschien al dood maar Allah nog lang niet.

1989 | 21-06-19 | 19:12

Een keel doorsnijdende islamitische buitenlander hoort geheel bij de geneugten van de samenleving. Rechts extremisme, dat is pas gevaarlijk..

BozePaarseMan | 21-06-19 | 17:56 | 1

Daarom is dat onverdoofd slachten zo populair onder de moslimgemeenschap. Mohammed heeft het zó bedoeld. Schaapjes kelen met de hele familie er bij...... een groot feest! Kinderen mogen dan ook even snijden..... walgelijk!

Harrie7949 | 21-06-19 | 18:47

Wanneer gaan wij eens "oog om oog, tand om tand toepassen". Veel rechtmatigere straf bestaat er niet.

Hiesjes | 21-06-19 | 17:40
-weggejorist-
De Ana(a)list | 21-06-19 | 17:40

als wij nou eens allemaal in verwarring raken... wat gebeurd er dan?

surffee11 | 21-06-19 | 17:29 | 2

Wat er dan gebeurt? Dan heb je de poppen aan het dansen.. of de popo.

Usumani | 21-06-19 | 17:34

Wij zijn al geruime tijd in verwarring, Vandaar dat het zover heeft kunnen komen.
En, het wordt nog veel erger.

vialogica.nl | 21-06-19 | 18:54

Samenvattend: Een fopstraf en een medaille van het Partijkartel, die ongetwijfeld al de nodige emails naar de rechter hebben gestuurd dat een al te strenge straf schadelijk voor de relaties met de oliejurken is.
Zij pakken het geld, Wij krijgen de schuld, en een mes in je nek.

De Briemusketier | 21-06-19 | 17:21 | 1

Wat jij zeg klop als een bus

Haat-links | 21-06-19 | 18:34

Hoorde vandaag dat men ter rechtszitting twist over de vraag of hij een terrorist of een "verwarde man" is. "Verwarde man" lijkt me eigenlijk gewoon een modern eufemisme voor terrorist, maar vooruit: waarom zou die vent niet gewoon allebei zijn? Volgens mij zijn alle terroristen in meerdere of mindere mate geschift, dus ik zie de tegenstelling niet.

JvanDeventer | 21-06-19 | 17:17 | 5

Bij een terrorist denk je al snel aan iemand met een Islamitische achtergrond. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Daarom is een 'verwarde man' neutraler en zal later wel 'verward persoon' worden. Het moet wel genderneutraal natuurlijk.

inure | 21-06-19 | 17:33

Ja, je denkt dan dat je er bent door Allah Akbar te roepen en op ongelovigen in te steken, maar dat gaat zo maar niet in het westen.
Je zult eerst een beedigde verklaring van trouw aan het kalifaat moeten opstellen, een geestelijke gezondverklaring van een gerenomeerd psychiater, een bewijs van slecht gedrag van het stadhuis, en zelf moeten zeggen dat je een terrorist bent.
Zelfs dan nog kunnen jouw advocaat en de rechter samen beslissen dat je toch echt een 'verwarde man' bent, en daar gaan je 70 druiven eh maagden.

Roadblock | 21-06-19 | 17:50

@Roadblock | 21-06-19 | 17:50: lol bewijs van slecht gedrag

Valt nog niet mee om die te krijgen geloof ik

Veldmaarschalk Sorry | 21-06-19 | 18:42
▼ 2 antwoorden verborgen

"Wanneer gij de ongelovigen (in oorlog) ontmoet, treft dan hun nek"
Staat letterlijk in de Koran, dus die man deed gewoon wat in zijn favoriete boek staat.

Rest In Privacy | 21-06-19 | 17:12

Islam is vrede, toch???

pibasso | 21-06-19 | 17:04 | 4

En op een iftar: vreetzaam.

bisbisbis | 21-06-19 | 17:43

ja, maar dat is niet bedoeld voor ongelovigen..

afdankert | 21-06-19 | 18:38

Ja, het is echt fantstisch.

Wienerschnitzel mit | 21-06-19 | 19:25
▼ 1 antwoord verborgen

"De SteekSyriër wordt verdacht van 'poging tot moord met terroristisch oogmerk' (jihad, voor intimi) omdat hij - ruim een jaar geleden alweer - meerdere mensen neerstak op straat in Den Haag."

Meer dan een jaar geleden al weer, en nog zit die lowlife in Nederland. Er moet echt nieuwe wetgeving komen, die het mogelijk maakt bij dit soort lieden via een soort snelrecht de verblijfsvergunning in te trekken en ze achter mekaar het land uit te flikkeren.

Het zijn geen Nederlanders, het zijn gevaarlijke, onaangepaste aliens, en ik wil mijn land niet met ze delen. Opzouten.

Dr_Johnson | 21-06-19 | 17:03 | 4

@thephysicist | 21-06-19 | 17:20:

"ik ga een beetje in de rondte kelen doorsnijden en als straf wordt ik weer terug naar huis gestuurd."

Ik ben er van overtuigd dat al die klaplopers dat een veel zwaardere straf vinden dan hier een paar jaar in een overheidshotel (gevangenis) te chillen, en daarna weer op kosten van de samenleving hier verder kunnen chillen.

Ook geen fijn signaal naar de slachtoffers toe....

Dat weet ik niet, zou kunnen. Ik weet wel dat ik als slachtoffer het genoegdoening zou vinden dat die klootzak er voorgoed uitgetrapt werd en ik zeker wist hem later nooit meer op straat tegen te kunnen komen.

Dr_Johnson | 21-06-19 | 17:50
▼ 1 antwoord verborgen

De staatsmedia (NPO) vindt hem zielig. Slechte jeugd gehad.

Kamervraag | 21-06-19 | 17:02 | 1

Met z’n speelkameel in de hondenpoep gestapt?

bisbisbis | 21-06-19 | 17:45

"ruim een jaar geleden alweer" Waarom bestaat dat stuk varkensvoer nog?

W_F | 21-06-19 | 16:42 | 2

Resultaat van falend beleid?

Usumani | 21-06-19 | 17:33

Mijnheer moet ongetwijfeld begeleid worden en z'n weg vinden in de NL samenleving.... kuch

Wienerschnitzel mit | 21-06-19 | 19:27

Eigenlijk zou er een soort van toto moeten zijn voor dit, raad de fopstraf.

Makkelijkonthouden | 21-06-19 | 16:40

Ik lees het al. Dit word een taakstraf je en naar de Efteling.

Omebert | 21-06-19 | 16:38

"Allemaal eruit!", zei mijn oma laatst.
"Ja, oma, u heeft gelijk", antwoordde ik.
En vervolgens nam ze een borreltje met een fijne glimlach.
Ik glimlachte terug en ging ook aan de drank.

Rest In Privacy | 21-06-19 | 16:36 | 6

@merel veld | 21-06-19 | 16:56:
Waaneer was die veldslag ook al weer?.

Pelforth | 21-06-19 | 17:26

@merel veld | 21-06-19 | 16:56: Ja, die nieuwe nonnen maken meer kapot dan je lief hebt.

Rest In Privacy | 21-06-19 | 17:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Dus vanwege het feit dat meneer moe is, wordt het spreekrecht van de slachtoffers en de bespreking van de aanhouding naar maandag verschoven? Moet je je voorstellen dat je helemaal opgeladen bent en vol stress zit te wachten totdat je van je spreekrecht gebruik kunt maken, maar nee, gaat niet door want degene die je leven heeft verwoest is een beetje moe omdat hij niet goed geslapen heeft. Kun je nog een extra weekend in de zenuwen zitten, alsof dat niet vermoeiend is. Het welzijn van de dader gaat kennelijk boven het welzijn van de slachtoffers.

osolemio | 21-06-19 | 16:36 | 3

Ja maar zielug!

ScumbaggusMaximus | 21-06-19 | 16:38

respect en medeleven naar de dader. De Nederlandse manier van rechtspraak.
En maar zeuren over andere landen....

bqbq | 21-06-19 | 16:52

niet kennelijk, Ze nemen het altijd op voor deze lieden.

Wienerschnitzel mit | 21-06-19 | 19:28

Dus klootzak gaat Nederland sowieso nog een paar miljoen extra kosten de komende 40 jaar, hadden veel bejaarden voor verschoond kunnen worden i.p.v. volle dag in de vieze luier. Wat een land, triest dat de middeleeuwse waanzin binnengehaald wordt door de Angela-deugmeisjes.

grindbak | 21-06-19 | 16:29 | 5

Daarom kan je niet meer rekenen op de overheid in een socialistische democratie / verzorgingsstaat in een land die de multiculturele zelfmoord pil geslikt heeft. De tijd dat dat kon is al lang voorbij en het is al lang tijd voor verandering. De oplossing is iedere vorm van socialisme afschaffen zodat iedereen een enorme belastingverlichting er aan over houd waarmee ze voor zichzelf en hun naasten veel beter en efficiënter zelf kunnen zorgen dan de overheid dat kan (of beloofd te kunnen). Bijkomende voordeel is dat de aanzuigende werking van de verzorgingsstaat op hand ophoudende 3e wereld immigranten en islamitische baarmoeder-jihadisten wegvalt: er valt niets meer hier gratis te halen of om op te parasiteren.

unshift | 21-06-19 | 17:38

@unshift | 21-06-19 | 17:38: Inderdaad, maar sinds Kok de haan heeft verraden zijn de socialisten helemaal in verwarring in het kippenhok en alle experimenten hebben alleen maar belachelijk veel geld gekost, van alle "sociale" toeslagen tot de deug-multi-import. Dit land is gewoon failliet en heeft 25 jaar op de pof geleefd, iedereen die "denkt"dat "we"het goed hebben heeft in zoverre gelijk; tot de economie-bom barst in Europa, zorg voor een moestuintje en wat blikken op het schap.

grindbak | 21-06-19 | 18:09
▼ 2 antwoorden verborgen

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind de enkele vragen van de rechter die ik hier zie irrelevant. Is tegenwoordig de strategie van moordenaars om te melden dat hij, "ziek was", zich niets meer herrinert", "dit nooit heeft gewild"? Hij pleegt een moordaanslag op 6 mensen, dus tot aan zijn dood de gevangenis in. Next.

vlotterik | 21-06-19 | 16:26

Wel heel gemakkelijk om de schuld van Malek te leggen. Hoe hoog zijn de struiken in Den Haag?

spanarchist | 21-06-19 | 16:25 | 2

En hoe laag was zijn bloedsuikerspiegel?

Ramsesz | 21-06-19 | 16:27

Gewoon wat psychisch in de war. Vriendelijke TBS dan maar?

Jan, Leiden | 21-06-19 | 16:35

Vandaag ook een stuk over een vader [Nirmalkoemar B.] die zijn 8-jarige dochter Diya afgelopen maart heeft gewurgd en doodgestoken. Vader had veel moeite met de scheiding. Echt geen respect voor leven dat tuig.

RickRD | 21-06-19 | 16:22 | 1

Ook zo'n figuur, die hier niet hoort te zijn, maar in woestijn van herkomst.

bqbq | 21-06-19 | 16:55

Komop. Deze man is af. Werkt niet mee aan z'n psychologisch herstel, slikt geen medicijnen en denkt dat ongelovigen de duivel zijn. Lijdt aan zware psychologische stoornissen, herinnert zich dan weer wel iets, dan weer niets, etc.

Is het niet beter om dit gewoon uit te zetten? Of anders gewoon een spuitje? Ik weet dat we niet aan de doodstraf doen, maar wat kan deze man nog voor maatschappelijke bijdrage leveren???

Als hij Moslim blijft na gevangenis en TBS, dan hebben we toch gefaald in de heropvoeding? Naast het feit dat her duizenden Moslims in de gevangenis zitten die elkaar ophitsen en radicaliseren.

LangeTijdGeleden | 21-06-19 | 16:20 | 1

Ik zou de vergeetput wel een goeie straf vinden voor deze totale randdebiel.

Usumani | 21-06-19 | 17:39
-weggejorist-
zoalsikhetzeg | 21-06-19 | 16:15

economisch vluchteling, check
wilde veel kinderen maken in het nare ongelovige Europa, check
bekende politie/crimineel of onaangepast gedrag, check
alle buurtgenoten in doodsangst, check
godsdienstwaanzinnige, check
kondigt daden aan op facebook o.i.d., check
met voorbedachte rade terreurdaad pleger, check
alle slachtoffers wit en man, check
.
uitspraak: Malek krijgt een lintje en een scherper mes, dood aan de witte man!

Flappie2006 | 21-06-19 | 16:03 | 3

niet alle slachteroffers wit. dr was een moslim bij... waar die spijt van heeft.

ikworstelengadouchen | 21-06-19 | 16:05

Met voorrang verkregen woning in het centrum van Den Haag, check.

Afgeschminkte Bassie | 21-06-19 | 16:10

@Afgeschminkte Bassie | 21-06-19 | 16:10: "woning in het centrum van Den Haag" Dat zou wel een hele zware straf zijn.

W_F | 21-06-19 | 16:48

Doodstraf is prima voor hem. Zelf gelooft hij dat hij naar Allah gaat. Vind ie dus niet erg en wij zijn van hem af.

Jemoesteensweten | 21-06-19 | 16:01 | 1

Op een of andere manier willen ze toch niet dood. Anders zouden ze ook niet naar een dokter gaan, bij ziekte. Ik zou nog het 1 & ander hier over willen uitwijden, maar vrijheid van mening is beperkt, als het niet religieus is.

bqbq | 21-06-19 | 16:10

Tsja. Pokemon go spelen tijdens het fietsen is gevaarlijk. Dat weet je.
[/ slachtoffer de schuld geven ]

koeberg | 21-06-19 | 15:54 | 1

Boete er overheen voor het telefoneren op de fiets. Staat los van steekincident.. en doorlopen allemaal. Niets aan de hand.

Usumani | 21-06-19 | 17:41

Maar hoe zat het met de bloedsuikerspiegel van deze knaap?

Verzachtende omstandigheden!

UHeeftGelijk | 21-06-19 | 15:49

Dus, recapitulerend, er waren duivels in zijn huis geweest en hebben zijn tosti-ijzer kapotgemaakt en vieze oorstokjes achtergelaten. Ja, dan begrijp ik zijn reactie wel.

Een paard | 21-06-19 | 15:45 | 1

Verzachtende omstandigheden.. Die rotduivels ook.

Usumani | 21-06-19 | 17:42

Vroeger keek ik nog tv en zelfs naar het journaal. Dan zag je voortdurend hysterisch gedoe uit het midden of verre oosten. Tegenwoordig hoef je daarvoor alleen nog maar naar buiten te kijken. Komt dat even goed uit want ik kijk dus geen tv meer. Zo hoef ik helemaal niets te missen.
[cognitieve dissonantie off]

jos verstoppen | 21-06-19 | 15:40 | 3

Ik moest lachen, want het klinkt overdreven, maar het is gewoon waar.

Ramsesz | 21-06-19 | 16:15

Ja, klopt. Ik woon in Amsterdam. Als er ruzie is dan zijn het altijd Marokkanen. Altijd!!

Badr Haary | 21-06-19 | 16:37

@Badr Haary | 21-06-19 | 16:37: Of ze staan met volume 100 in hun phone te krijsen.

Wienerschnitzel mit | 21-06-19 | 19:30
-weggejorist-
Musashi | 21-06-19 | 15:39

Lieve mensen. Ongezien allemaal de liefde toegewenst. Via mij door de Heilige geest. Namens Jezus.

hoejeheette | 21-06-19 | 15:38 | 7

Zijn vrienden noemden Jezus het geile beest later is dat verbasterd tot heilige geest.

Rest In Privacy | 21-06-19 | 16:18

Ook de groeten namens Odin en zijn Raven Huginn en Muninn. (Ik dacht, als we er toch religies bij gaan halen, dan eens eentje die niet uit een zandbak afkomstig is.)

Ramsesz | 21-06-19 | 16:22
▼ 4 antwoorden verborgen

Waar blijft die doodstraf? De enige oplossing voor dit soort smeerlappen!

BaldEagle | 21-06-19 | 15:36 | 1

De doodstraf in Murica, dan cremeren en de as mengen met varkenspoep om vervolgens op een Texaanse akker als kunstmest te dienen. Dat zal 'm leren.

Super Vaagstra | 21-06-19 | 16:11

Misselijkmakend stuk vuilnis.

van Oeffelen | 21-06-19 | 15:36 | 1

Wil je mijn vuilnis niet zo beledigen.

Musashi | 21-06-19 | 15:40

Wat een schoft! Dit is dus wat we binnenhalen. En dit is geen incident. Zal nog veel vaker gebeuren. Bedankt links! Religie van de vrede my ass.

Urotsokudoji | 21-06-19 | 15:35 | 1

Amen.

Wienerschnitzel mit | 21-06-19 | 19:31

Zou die kerel dood te taseren zijn ?

vmk | 21-06-19 | 15:35 | 3

Ja, als je Old Sparky gebruikt. Het nadeel is dat het gelijk dood is.

Musashi | 21-06-19 | 15:41

Er zijn vast een paar Haagse agenten die het wel willen proberen.

Super Vaagstra | 21-06-19 | 16:12
-weggejorist-
kloopindeslootjijook | 21-06-19 | 15:33 | 1

Taqqila heet het toch, of zoiets? Dat je mag liegen tegen ongelovigen? Als je volgens een Nederlandse rechtbank naar waarheid moet getuigen mag je volgens het islamitisch recht overal over liegen.
Ergo: geen rechtspraak, maar gewoon straf uitzitten. Of volgens het islamitisch voorbeeld: hakkietakkie. Schoffelen is geen optie hier.

Jos Tiebent | 21-06-19 | 15:29 | 8

@chicago river | 21-06-19 | 15:35:-
Vreemd - godsdientoorlog hypocriet noemen.

HogeNood | 21-06-19 | 16:02
▼ 5 antwoorden verborgen

"Hij is ziek" Malekker makkelijk is dat.

Rest In Privacy | 21-06-19 | 15:27 | 2

Ongetwijfeld. Langdurig opsluiten en dan retour afzender (Het VS-model)

Rest In Privacy | 21-06-19 | 15:36

Uiteraard terugsturen met Videla Airlines.

Musashi | 21-06-19 | 15:43

Opsluiten in een cel en de cel weggooien

Olleke | 21-06-19 | 15:27 | 2

In de Noordzee!

Dr_antonickx | 21-06-19 | 15:31
-weggejorist-
frank4444 | 21-06-19 | 15:38

Fostok in een vostok en heel ver het heelal in schieten.

wijsvinger | 21-06-19 | 15:27
-weggejorist-
frank4444 | 21-06-19 | 15:24 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
frank4444 | 21-06-19 | 15:23

Nou dat wordt een gratis woning en levenslange uitkering.
Dat zal ze leren!

oplichter | 21-06-19 | 15:21 | 3

Helemaal eens vrijspraak en golf GTI

Haat-links | 21-06-19 | 15:24

@Glasgow Argus | 21-06-19 | 15:26:
En de politie aanklagen voor poging van moord

Jacktheflipper | 21-06-19 | 22:15

Islamilitanten overal, hoera hoera!! Hoe is het eigenlijk met ons aller engel Ans Boerka?

Cobalt bomb | 21-06-19 | 15:21 | 2

Die zit vast ergens in een doofpot!

BaldEagle | 21-06-19 | 15:53

Boerka,en de klitloze invasie.
Het lijkt wel een Suske en Wiske titel

brutus59 | 22-06-19 | 10:11

Kiek nou. Het boosmaak-topic du jour met den Maffe Mohammedaan in de hoofdrol.
Nah die lol gun ik malle Malek niet. Voor de verandering maar eens even niets toevoegen dit keer. Praktisch alles is hierboven toch al gezegd, geduid en beconcludeerd.
Behalve 1 dingetje. Geef die Malek Fostok een enkeltje Rostov.
Putin en zijn trawanten weten namelijk WEL wat te doen wat juist is met radicale mohammedanen die zich niet netjes gedragen.
Nederlandje weet dat niet, totaal niet zelfs, helaas voor jou en mij, en dat is geen mening, dat zijn de kale feiten.
De naakte waarheid.

chicago river | 21-06-19 | 15:19

Opruimen aub, nooit meer los laten in de maatschappij waar hij duidelijk niet aan wenst deel te nemen.

g[E]ulden | 21-06-19 | 15:19 | 1

Helaas. Ons rechtsstelsel is niet punitief. De nadruk moet op rehabilitatie liggen, anders zal Brussel ons op de vingers tikken wegens inhumane straffen.

Op naar het volgende incident, weer een vluchteling of een uitgeprocedeerde Nood-Afrikaan? Misschien toch eens een echte Nederlander die hier is opgegroeid met Turks paspoort nabij het hart? Nederland, mooi man.

UHeeftGelijk | 21-06-19 | 15:52

Verschrikkelijk om te lezen wat de slachtoffers hebben meegemaakt. Toen ik het verhaal van slachtoffer vier las kreeg ik een brok in mijn keel. Een jongen die het al niet makkelijk heeft, de onschuld van zo'n Pokémonjacht en dan de pech een geflipte terrorist tegen te komen. Al die doorgedraaide idioten, wat moeten we ermee.

osolemio | 21-06-19 | 15:17 | 11

@osolemio | 21-06-19 | 16:03:

de niet-terroristen zijn feitelijk geen echte moslims osolemio. wat media, politiek en ook jij doen is de feiten omdraaien.

win | 21-06-19 | 16:10

@win | 21-06-19 | 16:10: Als alle mensen zich zouden gedragen als Mohammed, dan zou er veel bloed vloeien. Als alle mensen zich zouden gedragen als Jezus, dan zou er vrede zijn. Beetje kort door de bocht misschien, maar toch.

Usumani | 21-06-19 | 17:56

Een kruistocht.
Met dit soort inteelt hersenletsel geweld,is dat gewoon legitiem hoor.
2023 komt Erdo deze kant op,dan is het beter,als wij in 2020 in ons Constantinople staan.

brutus59 | 22-06-19 | 10:14
▼ 8 antwoorden verborgen

We kunnen toch ook zeggen met z'n allen dat er geen moslim meer inkomt totdat moslims eens hebben aangegeven waar dat nou aan ligt, dat sommigen van hen niet-moslims zo graag van het leven willen beroven. Dan kunnen wij wel allemaal Merkel-blokken en poortjes bij Schiphol verzinnen, maar dat lost het probleem niet op.

klowiepowie | 21-06-19 | 15:17

Is dit land wel veilig voor
terugkerende kindertjes uit het voormalig kalifaat ?

nemeton | 21-06-19 | 15:16 | 2

Nee. Dat feest begint vanaf hun 16-18de jaar...

Dr_antonickx | 21-06-19 | 15:33

Jazeker. Voldoende kelderboxen in en rondom de linkse steden waar ze hun gerief kunnen vinden. Die kindertjes hebben ook zoveel stress gehad in hun vroege jaren. Je kan het ze bijna niet aanrekenen.

UHeeftGelijk | 21-06-19 | 15:53

Hij heeft ook beweerd dat hij de opdracht van een grote vogel gekregen had. Er zijn tijden geweest waarin dat werd opgeschreven en geduid werd als een teken van god. En dat dat nu nog werd verteld in speciale clubgebouwen.

NiCeY | 21-06-19 | 15:16 | 2

Pino?

W_F | 21-06-19 | 16:55

De Krullevaar? Prrrrrrrrrr Taliloe!

Usumani | 21-06-19 | 17:57

Hij gaat een fop straf krijgen
Gevolgd door tbs
Gaat behandeld worden (kost tonnen per jaar)
en over een een paar jaar loopt meneer alweer over straat
Met een bijstand uitkering (gaat weer de hele blowen en is filmpjes kijken)
En iedereen is weer hoogst verbaast dat hij het nog een keer doet

nachtbrakers | 21-06-19 | 15:14

Wat zal de rechter zeggen? Hij kan geen terrorist zijn en ziek tegelijk?

Rest In Privacy | 21-06-19 | 15:14

“Ggz-consumptie
Asielzoekers zijn collectief verzekerd bij Menzis. Het Centraal Opvangorgaan Asielzoekers (COA) vroeg Menzis de zorgconsumptie door asielzoekers in kaart te brengen en een vergelijking te maken met de Nederlandse verzekerde. In 2011 maakten asielzoekers bijna veertien keer zoveel ggz-kosten als de Nederlandse gebruiker.”
Bron: medischcontact.nl

theo-is-dood | 21-06-19 | 15:14 | 2

Dat maakt Menzis geen reet uit voor de verandering, is aparte categorie en wordt regelrecht door de belastingbetaler bekostigd

pomodorus | 21-06-19 | 15:30

Laat die hele multiculti hun eigen verzorgingsstaat bekostigen en binnen een maand zijn ze allemaal vertrokken.

klowiepowie | 21-06-19 | 15:40

als ik luister naar mensen als job knoester. advocaat van terrorisme-verdachte malek fostok, moet ik altijd meteen denken aan de oude heer moszkowicz.

hij weigerde pertinent verdachten van nazi-misdaden te verdedigen.

win | 21-06-19 | 15:11 | 2

Maar zware criminelen verdedigen was geen probleem hoor! Hypocriet en arrogant!

BaldEagle | 21-06-19 | 15:42

Welkom in Nederland, waar elke terrorist een groter slachtoffer is dan de slachtoffers zelf.

zeertegendradig | 21-06-19 | 15:11

"Belangrijk onderdeel van dit proces is de vraag of het gaat om een terroristische daad of om een daad van een ernstig verwarde man". Zijn deze twee "verschillende oordelen" dan wederzijds exclusief? Niet alle verwarring heeft met Islamitisch terrorisme te maken, maar Islamitisch terrorisme heeft wel altijd met verwarring te maken. Logisch en rationeel redeneren, oftewel beschikken over normale/gezonde intellectuele capaciteiten, hebben op geen enkele wijze enige verwantschap van de fundamentele ideologie die schuilgaat onder iedere boerka.

JackStick | 21-06-19 | 15:09

meneer is moe...... ik wordt moe-deloos van zijn gedrag, in een normaal land zat die mafkees al lang op de elektrische stoel.

ikworstelengadouchen | 21-06-19 | 15:06 | 5

@Willem_Oltmans | 21-06-19 | 15:11:
Geloel, en je weet het. Maar ageren tegen pro-doodstraf tegelzetters, is je stokpaardje, dat weet ik dan weer.

chicago river | 21-06-19 | 15:28
▼ 2 antwoorden verborgen

"Behandelen". GGz.uchttt... Vind ik altijd zo koddig klinken in die sector. Alsof je pinda s naar een aapje gooit en gaat kijken wat ie doet. Pseudowetenschap, pseudogeneeskunde.

GormSuil | 21-06-19 | 15:03 | 4

Dat klopt wat mij betreft. Behandeling in de zin van psychotherapie is in hoofdzaak bedoeld en bedacht om mensen meer tot hun recht te laten komen. Een ontbrekend ledemaat kan je niet behandelen.

pomodorus | 21-06-19 | 15:10

@Abject | 21-06-19 | 15:08: dat zeker. en leer ze vooral dat psychopaten niet te genezen zijn. punt. kijk naar die panhuis, das ook zo'n gevalletje niet te redden.

ikworstelengadouchen | 21-06-19 | 15:15

@Gormsuil
Dat is de linkse kerk ten voeten uit. Volgens hun cultuur-Marxistische ideologie is de maatschappij maakbaar. Iedere wetsovertreder, al zijn het de meest wrede, agressieve en gewelddadige monsters, zijn in hun ogen "behandelbaar". Dat houdt hun wereldbeeld overeind, waarin zij kunnen functioneren. Daarmee behouden zij het "overzicht". Als je beweert dat sommige van die monsters helemaal niet te "behandelen" zijn, en dat die alleen maar voorgoed moeten worden opgesloten en van de maatschappij moeten worden gescheiden, dan breekt de paniek uit, want dat past niet in hun verkrampte ideologische straatje. Die mensen kunnen alleen maar denken en handelen vanuit hun linkse verstarde opvattingen. Voor een andere opvatting is in hun ogen geen plaats. Dat maakt links ook zo intolerant. Een goede deugmens is immers zuiver in de leer. Er is maar één waarheid, en dat is de linkse. Precies zoals Karl Marx en Friedrich Engels het bedoelden. Best wel angstaanjagend als je bedenkt dat dit verknipte wereldbeeld zo enorm heeft postgevat in onze moderne maatschappij.

Motleycrew | 21-06-19 | 15:29
▼ 1 antwoord verborgen

Nog even het nieuwsbericht zoals het door onze Lügenpresse (NOS) op 6 mei gebracht is:
.
"Slachtoffers steekpartij Den Haag niet in levensgevaar
06-05-2018, 00:40 AANGEPAST 06-05-2018, 10:03 BINNENLAND
ANP
De drie mensen die gistermiddag in Den Haag door een verwarde man werden neergestoken, zijn zwaargewond geraakt. Ze zijn niet in levensgevaar, meldt de politie.

Volgens de politie is de dader een man van 31 uit Den Haag. In de buurt van station Hollands Spoor stak hij drie mensen met een mes. Agenten schoten hem vervolgens in zijn been en arresteerden hem.

Het is nog niet duidelijk waarom de man het drietal neerstak. Hij ligt in het ziekenhuis en wordt daar verhoord. Hij is een bekende van de politie.
"
nos.nl/artikel/2230537-slachtoffers-s...

Niet in levensgevaar, steekpartij, man uit Den Haag, niet duidelijk waarom.
Rustig doorlopen mensen. In ieder geval gelukkig niks met terreur of islam te maken.

du Roi Soleil | 21-06-19 | 15:03 | 2

Kuthagenezen ook altijd. Beginnen zomaar te hakbarren. Kamervragen!

Nivelleermarionet | 21-06-19 | 18:22

Dat is inderdaad een leugen gebleken. Lees maar:

"De snijwond van het slachtoffer is 20 cm lang en loopt van hoog in de hals vanaf het linkeroor tot 5 centimeter over het midden van de hals. Er worden twee slagaders doorgesneden, en een aantal klieren, spieren en zenuwen." twitter.com/sanderknura/status/114204...

Wie 2 slagaderlijke bloedingen heeft, IS in levensgevaar.

Het zoveelste bewijs dat de pers het publiek voorliegt. Bah bah bah. :(

gaffelbaard | 21-06-19 | 19:34

Als hij gewoon de Nederlandse nationaliteit hed gekregen was dit nooit gebeurd.

Mr_Natural | 21-06-19 | 15:03 | 4

Totdat hij over een losse stoeptegel struikelt of een bedorven kroket eet ..

Beefbus | 21-06-19 | 15:40

tot wilders weer een filmpje maakt.

ikworstelengadouchen | 21-06-19 | 16:01
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Alfred E. Neuman | 21-06-19 | 15:03

Bij deze gast hadden ze wat beter moeten mikken. Getver. Zal wel weer zielig en verward worden verklaard met een fopstraf en tbs, waardoor ie het later op zijn proefverlof nog een keer kan doen. Akelige godsdientwaanzinnigen.

bqbq | 21-06-19 | 15:02

Een heleboel andere "verwarde mannen" volgen dit proces met grote belangstelling. Mocht het tot vrijspraak leiden of een belachelijk lage straf is het hek van de dam en zullen er nog heel wat van dit soort islamitische aanslagen volgen.

2voor12 | 21-06-19 | 15:01

Eigenlijk zou er een boze menigte voor die zaal moeten bijeenkomen om zijn hoofd op te eisen of om hem het land uit te schoppen of iets dergelijks. Maar Nederlanders vinden alles best als ze zelf maar niet de lul zijn, en ik ben maar Remy.

Hoop dat de slachtoffers geen blijvende last zullen houden van islamofobie, want islamofobie is natuurlijk nergens op gebaseerd en het zou heel erg lullig voor de islam zijn als die mensen nu een onterechte afkeer van islam zouden hebben.

tata1981 | 21-06-19 | 14:58 | 4

@tata1981 | 21-06-19 | 15:11: Nee, je moet zeker niet onverschillig zijn, maar je moet je ook niet verlagen tot het niveau van degene die je bestrijdt. Met een meute iemands hoofd eisen is wel barbaars. Je zou moeten kunnen vertrouwen op de rechtspraak.. en daar gaat het in Nederland dan weer fout volgens mij.

Usumani | 21-06-19 | 18:05
▼ 1 antwoord verborgen

Je kunt hem ook het land uit flikkeren.... maar dat is misschien wel heel pragmatisch gedacht.

Toetsenbordcomplex | 21-06-19 | 14:57 | 4

Tja, het blijft letterlijk landfill.
Terwijl er nog zoveel onschuldige dieren in labo's sneuvelen voor de wetenschap.

Notenkraker | 21-06-19 | 15:02

Hij had niet eens hier mogen zijn. Als de politiek nu eens wat daadkrachtiger was (je weet wel.... Rutte met zijn motto: ... doeners ipv...) en goede ideeën van een bepaalde partij bespreekbaar zou maken dan was dit stuk schorem al aan de grens van Syrië er uitgepikt! De politiek heeft het te druk met baantjes verdelen!

Harrie7949 | 21-06-19 | 15:02

Dat is niet het hogere plan, snap dat nou eens.

afdankert | 21-06-19 | 19:02
▼ 1 antwoord verborgen

Leuke getuigenissen, maar ik wil eerst weten op welke partijen de slachtoffers gestemd hebben voor ik me druk ga maken over hun perikelen.

obominotie | 21-06-19 | 14:56 | 1

Ook daar zit wat in! Zo kun je ook weinig medelijden hebben met iemand die zijn hele leven al rookt als een ketter en longkanker krijgt!

Harrie7949 | 21-06-19 | 15:04

Godverdomme wat kan ik hier kwaad om worden. Iemand van achter zijn keel doosnijden?! Wat voor vies vuil goor stuk ongedierte ben je als je zoiets kan doen bij onschuldige mensen. Geef zoiets de doodstraf. Weg ermee.

R. Skickr | 21-06-19 | 14:56 | 3

Gewoon aan Malek vragen op nationale TV wat zijn motief zou kunnen zijn.

Notenkraker | 21-06-19 | 15:03

@Notenkraker | 21-06-19 | 15:03: weinig kans..... de staatsomroep laat nog liever de foto's zien van een doorgesneden hals!

Harrie7949 | 21-06-19 | 15:05

@Notenkraker | 21-06-19 | 15:03:
Geen commentaar. Oh wacht, toch. Allaaaaahu akhbarrrr alle kufar zijn ongelovige honden en moeten dood. Hij wilde dat eerst niet zeggen, maar een stem in zijn hoofd dwong hem te spreken.

Nivelleermarionet | 21-06-19 | 18:16

Klinkt als een bloemlezing van gewone wandelingen/fietservaringen in de door globalisten en islamisten verrijkte multiKul.
Best wel snel voor de rechter, na pas een jaar.

Maar goed, het is ook niet alsof Malek iets deed dat hogere prioriteit heeft, zoals het hinderen van door de staat gesteunde/gesubsidieerde straatterroristen.

Jan Passant mk2 | 21-06-19 | 14:53

Alles klinkt vrij hollands... Ik kan niks vreemds ontdekken behalve dat Pokemon vangen...

Pedronegro | 21-06-19 | 14:52

Ik moet mij inhouden om geen dingen te zeggen die mij een ban opleveren, laat ik het maar er op houden dat ik Malek en zijn gelijkdenkenden minder aangename personen vind.

Linke Soep | 21-06-19 | 14:52

Geen woorden meer vuil maken aan die Malek. Voorbeeld stellen op een groot plein. Hoe laat ik aan ieders fantasie over. Ik denk dat Malek zelf wel goede middeleeuwse ideeën heeft. Eindelijk weer eens goed volksvermaak waar velen van ons een gevoel van rechtvaardigheid bij zullen krijgen. En iets zullen verzuchten van eindelijk wordt er eens een duidelijk signaal gegeven dat ze misschien zullen begrijpen. Zelfde taal spreken om grenzen te stellen is soms belangrijk om een samenleving te beschermen tegen het kwaad.

Rheia | 21-06-19 | 14:51 | 2

Dat is ook mijn mening na het lezen van de gruwelen die dit stuk islamitisch stront heeft aangericht

Harrie7949 | 21-06-19 | 14:56

Mee eens! Belachelijk dat we van die softe rechters hebben die altijd maar geloven dat mensen hun leven beteren en kansen verdienen. Die rechters zijn nog zieker dan de daders.

BluRay | 21-06-19 | 14:58

Malek is nog net niet zo verward dat hij geen kuffar van een pokémon kon onderscheiden.
Hoedanook: het vervult een mens met nostalgie daar de goeie ouwe tijd, toen er nog geen maleks en pokémons waren.

Notenkraker | 21-06-19 | 14:51 | 2

Maar wel schandpalen, galgen en guillotines.

Rheia | 21-06-19 | 14:53

@Rheia | 21-06-19 | 14:53:
Tussen de schandpalen, galgen en guillotines en de huidige multiKul heeft ook nog een periode gezeten. Een vrij lange periode.
De vijanden van onze samenleving denken daar liever niet meer aan, toegegeven.

Jan Passant mk2 | 21-06-19 | 14:57

En Malek Fotostock wordt niet het land uitgeflikkerd?

kotelet | 21-06-19 | 14:51 | 3

Natuurlijk niet. Malek krijgt immers in zijn thuisland niet de psychische behandeling die hij nodig heeft. Daarom krijgt hij op medische gronden een asielstatus.

theo-is-dood | 21-06-19 | 14:54

De ambulance was er eerder voor Malek Uitkering dan de slachtoffers.

Pelforth | 21-06-19 | 14:56

@theo-is-dood | 21-06-19 | 14:54:
En gaan wij lekker betalen voor zijn 'behandeling' in het kader van de resocialisatie! Zo, en nu ga ik even kotsen!

BaldEagle | 21-06-19 | 15:46

En nu? Mag zo'n persoon in dit vrijgevochten land niet op virtuele beestjes jagen, omdat er hier gajes rondloopt? Iemand met een telefoonverslaving is niet het probleem in dit geval. Het zijn alweer onze medelanders die zich niet kunnen gedragen. Het slaat helemaal nergens meer op. Straks wint Feijenoord nog de Champions League. Moeten we weer verplicht op de Coolsingel de vijand een veer in de reet steken.

LV-224 | 21-06-19 | 14:51

Zijn we nu nog geld aan het verbrassen voor deze weggooier?! In principe ben ik tegen de doodstraf, maar zo'n mafklapper die op heterdaad ingerekend wordt mogen ze voor mij afspuiten. Daar valt niets meer aan te redden.

WasHetMaarMakkelijk | 21-06-19 | 14:51 | 1

Noem het dan we post Natale abortus.

Musashi | 21-06-19 | 16:42

Ik dacht dat de verwondingen wel meevielen (zo heb ik het gelezen op NOS.nl). Maar als ik dit zo lees dan is het vele malen ernstiger. Behoorlijk ziek weer dit. Maar mensen, vooral lekker stemmen op partijen die voorstander zijn van een chaotische samenleving. Leve de domme naïeve mens.

CzMichiel | 21-06-19 | 14:51

"De man die op 5 mei vorig jaar in Den Haag op straat drie mensen neerstak, zegt dat een grote vogel hem opdracht gaf om mensen te doden." Bron: NOS
i.imgur.com/01bpJ5d.jpg

Emsarrev | 21-06-19 | 14:50 | 7

Koekoek

Wekkertje | 21-06-19 | 15:07

Het is vast geen uil geweest.

Schoorsteenveger | 21-06-19 | 15:24

Het zal de schijtlijster zijn. Het enige beest wat ook op de Koran mag schijten.

Draaikontje | 21-06-19 | 16:47
▼ 4 antwoorden verborgen

Zo ga je op huizenjacht en zo dalen na een slagersactie de prijzen in de wijk ineens.

Deflatiemonster | 21-06-19 | 14:49

Nederland ten voeten uit: “ er was eerder een ambulance voor de dader dan voor het slachtoffer”

theo-is-dood | 21-06-19 | 14:49 | 2

Tja las ik ook ! Zo typerend aan linkse gekheid
Dat dit volk zo beschermt word

Haat-links | 21-06-19 | 15:43

Wat mij betreft had er voor de dader gewoon een vuilniswagen moeten komen.

Musashi | 21-06-19 | 16:43

Ach gossie. Hij riep Allah fucking akbar omdat hij pijn had. Wie heeft toch de poorten wijd open gezet voor al deze cultuurverrijking?

tata1981 | 21-06-19 | 14:49 | 1

Tsja, mensen die spugen op onze samenleving en ons als kufars en varkens zien, daar kun je zo'n totaal ongeloofwaardige de spot met ons drijvende en respectloze leugen van verwachten. Is bijna genetisch.

Rheia | 21-06-19 | 14:56

Allahu Akhbar roepen omdat je pijn hebt? Ik roep bij pijn altijd heel hard 'AA!!!', of was dat al die tijd dus een afkorting?

JackStick | 21-06-19 | 14:49 | 1

Zo'n rottige religie in je hersenen is erg pijnlijk. Dat dan weer wel!

Harrie7949 | 21-06-19 | 15:07

You gotta catch them all vs You gotta slash them all.

Mr_Natural | 21-06-19 | 14:48 | 1

Pakemon, got to catch an deport them all!

Musashi | 21-06-19 | 16:49

Maar dit is toch niet de echte echte Islam? Want die is veel wreder.

NaughtiusMaximus | 21-06-19 | 14:47

Heeft niets te maken met Islam, gewoon doorlopen allemaal. Islam is vrede. Zoals Obama al zei "Het heeft minder te maken met Islam dan met enige andere religie". Daarom is het duidelijk dat als een moslim Allah aanroept terwijl mensen neersteekt het de Joden en Boeddhisten zijn die er schuld aan hebben. Snap dat nou.

Jan Slot | 21-06-19 | 14:47 | 2

Nee, dit willen we niet snappen.
Islam is gewoon een vrijkaart voor asociale geestelijk gemankeerden.

Notenkraker | 21-06-19 | 14:55

Omdat Obummer een Geitenneukers was.

Musashi | 21-06-19 | 16:50

Komt omdat karma ook maar een verzinsel is, anders zou dit zeker gebeuren

IkWilOokWatZeggen | 21-06-19 | 15:11

Ben je gek, die Ivoren Toren is een onneembare vesting.

Abject | 21-06-19 | 15:15

Ik wilde hier mijn mening geven over het feit dat een bepaalde nieuwssite de moordenaar weg zet als slachtoffer, maar blijkbaar is deze content not allowed. WTF geenstijl.

elco485 | 21-06-19 | 14:44 | 2

Was dat met een verwijzing naar een zekere "nieuws" website waarin het woord "nu" is verwerkt?

Lochos | 21-06-19 | 14:48

@Lochos | 21-06-19 | 14:48: ik las het ook met, zijn zum kotzen. Die site is gesubsidieerd door groen links en de sp

Linke Soep | 21-06-19 | 15:28

1500 euro uit Saudi Arabie om "aandelen mee te kopen".. uhu..

Binnenbaan | 21-06-19 | 14:43 | 2

Aramco gaat naar de beurs

Pelforth | 21-06-19 | 14:47

@Pelforth | 21-06-19 | 14:47:
Privatiseren van basisvoorzieningen om de rekeningen voor vliegende paarden spyware op al die aaifeauns te kunnen betalen?

kindapaas | 21-06-19 | 15:07

Zo jammer dat ze de speciale eenheden geen bowlingbal (drie gaatjes) van zijn hoofd hebben gemaakt.

Rest In Privacy | 21-06-19 | 14:43 | 3

Deze messentrekker is zwaar gestoord. Ergo, we komen nooit meer van hem af. In zijn thuisland kan hij immers niet adequaat worden behandeld.

theo-is-dood | 21-06-19 | 14:52

In Israël schieten ze dit soort stinkende moslims gewoon behoorlijk morsdood, gewoon omdat het kan!

eerstneukendanpraten | 21-06-19 | 15:41

Amper straf, TBS in een faalkliniek en binnen 2 jaar weer op straat, met een groter mes.

Abject | 21-06-19 | 14:43

Even dat liedje van die Apeldoornse ‘welkom in mijn land’ mafketels fluiten en denken aan degene die minder van deze ellende wil en voor de rechter staat.

drs. P | 21-06-19 | 14:42

De getuigentweets liegen er niet om... ..

horsteknots | 21-06-19 | 14:42

De man die aan zijn moeder verklaard heeft dat hij een strijder was van Allah.
Islamitische terrorist met een nog extra ziekte erbij in zijn kop

Rest In Privacy | 21-06-19 | 14:41

Wat doet dat tegenwoordig qua schoffelstraf?

Slim Pickens | 21-06-19 | 14:40 | 2

Als je je taakstraf bij een hoveniersbedrijf doet, is de kans groot dat ze een paar vrachtwagens tuingrond bestellen, die je dan met de kruiwagen zo'n 100 meter de tuin mag inrijden. Ze komen 's morgens lachend binnen, en gaan aan het eind van de middag kreunend naar huis.
Niks geen leunen op de schoffelstok, kom nou.

hotnot | 21-06-19 | 14:45

@hotnot | 21-06-19 | 14:45:
Correctie:
Ze rijden één kruiwagen de tuin in en gaan 's middags lachend naar huis.
Leer mij die luie honden kennen.

CLoVis | 21-06-19 | 14:58

Malek gebruikt [STEM OP GROENLINKS BIJ VORIGE VERKIEZING]. Het is super effectief! Het deugniveau van Malek stijgt naar 100 procent. Zijn kans op een lange straf neemt af.

Kapitein Stijlvol | 21-06-19 | 14:40

Deze man is zo verward dat hem een mooie carriere als wethouder tegemoet straalt.

Glasgow Argus | 21-06-19 | 14:37 | 2

Ik heb van betrouwbare bronnen vernomen dat Groenlinks actief op zoek is inderdaad.

b3n | 21-06-19 | 14:39

Hij heeft niet de goede kleur voor WitLinks.

Mahatma | 21-06-19 | 14:47

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland