achtergrond

Geenstijl

Thierry bij Jinek over Nexit-standpunt

Zaaide Henk Otten laatst PANIEK door te zeggen niet zozeer voor een Nexit te zijn, stemde FvD daarna ook nog tegen een PVV-motie de EU te verlaten.

En dan zwakte het Nexit-standpunt op de website eind maart ook nog eens af naar een referendum over EU-lidmaatschap. Gisteren werd het allemaal even recht ge-Thierry'd bij Jinek. Was een vreemde uitzending, want ze liet iedereen uitpraten. Samenvatting, voor zover we het denken te begrijpen: wel voor Nexit, maar laten we niet te hard van stapel lopen want dat vinden de mensen eng, en als we het doen, dan het liefst via een referendum. Of Baudet I voor een Nexit blijft als een referendum uitwijst dat de bevolking wil blijven, zien we dan wel weer.

Ondertussen in Brittannië is overeengekomen dat de Brexit voor 31 oktober voltooid moet zijn. Dat betekent dus dat ze mee moeten doen aan de komende EU-verkiezingen in mei. En als daar nou een *land slide-*overwinning voor pro-EU-partijen uit komt, dan wordt ongetwijfeld weer gevierd als een SIGNAAL dat de bevolking nu tegen is. Maar goed, die netto-opkomst zal die van het referendum niet evenaren, dus dat waait ook wel weer over dan.

Ondertussen in de Staat van het Nederlandse debat

Zoveel dommigheid van @D66 in 1 tweet. De waarheid is dat de EU ons miljarden kost, nationale soevereiniteit, en door de open grenzen worden bovendien gelukszoekers en islamitische terreur geïmporteerd. Met dank aan de eurofielen. Dus: #NEXIT en #PVV!

D66
D66
@D66

He @geertwilderspvv, we zagen je video over Europa, vol met onzin. ⭐ De EU levert ons geld op ⭐ De EU levert ons banen op ⭐ In Europa pakken we samen grote uitdagingen aan Spreek je ook uit tegen een Nexit en #voorEuropa. Retweet deze video. 🇪🇺💚 #EP2019

785
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.