achtergrond

Geenstijl

'Jongeren' plannen nog steeds invasie van Urk

Dinsdagavond liep het goed af maar de uitnodigingen die rond gaan, suggereren dat de fittie tussen Mocro's en Urkers nog niet voorbij is.

Toch raar: alle MSM maken melding van de onrust op Urk die door lokale tuigjongeren werd veroorzaakt dinsdagavond, maar niemand (behalve het wakkere WNL hierboven, hou die NPO in balans) bericht over de honderden Marokkaanse  jongeren die openlijk oproepen om Urk te belegeren en filmpjes deelden van hoe ze naar of in Urk rondrijden. De hele fittie begon met 100 KutUrkers die een huis van een Marokkaanse gast binnen vielen (apologetenvideo bij Mediahuis) en daarna ook nog online tof gingen doen met nepwapens (stupide stoermans is opgepakt), maar die twintig politiewagens plus honden stonden gisteren natuurlijk niet bij de invalswagen van Urk om de eigen jeugd binnen te houden. Toch daarover niks in de MSM, alleen "geruchten" - terwijl chats & video's voor het oprapen lagen en niets te raden overlieten.

Uiteindelijk liep het allemaal met een sisser af (ha, ha...), maar uit videobeelden die GeenStijl uit besloten Telegramgroepen (met inmiddels meer dan 500 deelnemers) viste, blijkt dat Mocro's uit verschillende windrichtingen wel richting het eiland zijn afgereisd - en niet met vriendelijke bedoelingen. Er werden drie aanhoudingen verricht, waaronder van een man met een honkbalknuppel en dat zou wel eens de gast in deze korte video kunnen zijn:

Nog niet voorbij: Veldslagplanning voor vrijdag

Ook voor aanstaande vrijdagavond gaan nog altijd diverse oproepen en uitnodigingen rond om met een Marokkaanse meute naar Urk af te reizen, zoals de pica bovenaan dit topic. Ook de Facebook-uitnodiging "Feessie bouwen in Urk" heeft (op moment van screenshotten) al 350 geïnteresseerden. Maar ook in huisvlijt laten de Mocro's zich niet onbetuigd - zie onder. Kortom: Wijkagent, hou die jonge Urker horken binnen en burgemeester, laat de boevenwagens nog maar even op de rotonde & de carpoolstrook staan.
En apologeten van geweld&rellen in onze comments krijgen ongezien een BAN.

Huisvlijt bonuspica

En wat Mazzelstof zegt

En wat Mazzelstof zegt

En wat Mazzelstof zegt

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.