achtergrond

Geenstijl

BROCHURE. Huis Halsema te koop, voor 1 mio

Energielabel F/G, dus neem warme dekens & straalkachels mee!

Niet op Funda. Wel op GeenStijl. Het kapitale pandje van Femke Halsema in Amsterdam-Oost. Huis via stille verkoop op de markt, want zoals u weet, is mevrouw naar De Grachtengordel vertrokken, nadat ze door deep state op het burgemeesterspluche werd gekwakt. [En dan nu dat geestige fragmentje uit Halsema's autobiografische meesterwerk Pluche.]

Uit de brochure

*Op zoek naar een heerlijk gezinshuis op één van de mooiste plekjes van Amsterdam? Zoek niet verder! Wij bieden deze bijzondere tussenwoning te koop aan. De woning beschikt over circa 183 m2 woonoppervlak verdeeld over 4 lagen en een ruim dakterras van 38 m2 op de uitbouw van de begane grond aan de achterzijde. 

****Ligging en omgeving:
***De woning is gelegen op een super plek van Amsterdam Oost met alle dagelijkse voorzieningen en gemakken in de buurt. Blablabla, en op loopafstand van witte scholen!

Enfin, kijkt u lekker zelf in deze extraspeciale BROCHURE (pdf), waarbij de vraagprijs op aanvraag is, maar wij kunnen u melden dat pandje 1 MILJOEN EURO moet opleveren. Maar dan hebt u ook niks, en zelfs geen dubbel glas. 

Femke Halsema en partner Robert Oey kochten in het pand in 2005 voor 495.000 euro, en maken dus een winst waar de pandjesprins nog wat van kan leren.

Weet u nog dat Halsema 'keukenkastjes ging schilderen'? Leugens.

Weet u nog dat Halsema 'keukenkastjes ging schilderen'? Leugens.

Natte cel, met moderngele buttplugs.

Natte cel, met moderngele buttplugs.

Typisch GroenLinks. Kabouter mocht niet mee naar Herengracht.

Typisch GroenLinks. Kabouter mocht niet mee naar Herengracht.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.