achtergrond

Geenstijl

D66-struisvogel Petra Stienen wrijft in shariavlek

D66-senator onthield zich namens ALDE van stemming tegen de sharia en probeert zich daar nu uit te lullen met een leugen.

Naar aanleiding van het GS-topic & storm van kritiek op de foute stemkeuze van vdd66 heeft Petra Stienen een heuse persverklaring op de '66-site gekwakt. Met daarin een verherbevestiging van de leugen die ze ook al in haar stemonthoudingsverklaring gaf: "Het rapport impliceert onterecht dat er sharia-wetgeving op veel plekken in Europa wordt toegepast." Dat is dus, nogmaals voor de ALDErste bankjes, een glasharde LEUGEN. Ten eerste: er werd gestemd over de resolutie, niet over het rapport. Ten tweede: er is wetenschappelijk onderzoek, onder andere van Machteld Zee (die nota bene als linksig D66-meisje) naar Engeland (= Europa, ook na Brexit) ging en daar ontdekte & onderzocht dat er een heuse schaduwsharia onder de Engelse wets- en rechtspraak wordt gevoerd: "Ik ontdekte een compleet rechtssysteem - veel gesystematiseerder dan ik had verwacht - dat in strijd is met onze seculiere wetgeving."

Haar bevindingen (na te lezen in de stijlloze boekentip Heilige Identiteiten) worden zelfs door shariaraden niet weersproken. Maar namens VVD66 dus wel glashard ontkend door Stienen, een arabiste van het type dat in eigen land & bij eigen partij de fopfeministische strijd voert voor de laffe feminisering van de Hollandse man maar in het Arabische buitenland stiekem droomt over een ruige baard met een rechtlijnig karakter omdat de thuisdruif een paar keer te veel deemoedig heeft aangeboden dat hij 'de afwas wel zal doen hoor schat'. Zo'n Stienen vindt een beetje shariastrengheid van een nobele wilde eigenlijk wel lekker. Bovendien is het veel makkelijker om gratuit-links te deugen als je blijft ontkennen dat er een dieper onderliggend islamtisch shariaspook door Europa waart. Tfoe, Stienen.

DRAAD! Alles wat Vrij Linkse Marieke zegt

Drog, draaien, dubieus, dolen, D66

Lies, damn lies & sharia

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Frans Timmermans is de dertiende imam van Mohammed

Frans heeft niet een splinter, niet een balk, maar de complete ruwbouw van de Essalammoskee in z'n oog

@Mosterd | 15-02-24 | 19:29 | 432 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.