achtergrond

Geenstijl

Extreem gewelddadige Marokkaanse pooier kan Nederland niet worden uitgewipt

Telebelg-verhaal van 18-11-2018 is precies hetzelfde als Telebelg-verhaal van 16-12-2017, dus dan moet het wel heel ernstig zijn.

We tikken mee. Ene Abdelilah el Y. wordt door Nederland beloond voor het feit dat hij niet in de cokehandel zit. Dat hij een gewelddadige vrouwenbeul is, is een vervelend bijverschijnsel. Abdelilah is namelijk de hoofdrolspeler in een prostitutiezaak waarin hij een vrouw, met de schuilnaam Yolanda, gruwelijk uitbuitte. Yolanda stond tien jaar lang veertien uur per dag gedwongen achter het raam, werd verkracht, geslagen, bedreigd, er werden sigaretten uitgedrukt op haar huid en uiteindelijk werd ze ook nog eens zwanger. Toen kwam de berberaap uit de mouw, kreeg Abdelilah zes jaar cel en Yolanda een miljoen euro schadevergoeding. Tevens werd Abdelilah ongewenst vreemdeling verklaard en dat wil zeggen dat hij moet ophoeren uit Nederland. HET LUKT DE OVERHEID ECHTER NIET OM HEM UIT TE ZETTEN EN DUS HEBBEN ZE HEM MAAR VRIJGELATEN UIT DE UITZETDETENTIE. Hee kijk nou een extreem gewelddadige vrouwenhater die het land uit moet! Hmmm Marokko hoeft die lul ook niet en zelf vindt hij de Hollandse hagelslag te lekker, dus wat doen we ermee? Ja laten we hem gewoon vrij laten goed plan! En nu moet Yolanda zwaar beveiligd worden omdat complete totaalweggooier Abdelilah zijn dochter wil zien. Enfin, alles was al bekend door dat Telebelg-stuk van december 2017, vervolgens moest Appie toch weer de bak in en nu gooien de Mediahuis-laven precies hetzelfde verhaal gewoon OPNIEUW. Zodat alle politici opnieuw boos en verontwaardigd kunnen doen, zodat Geert door zijn Twitter-megafoon kan tetteren, zodat er opnieuw Kamervragen gesteld kunnen worden en zodat er opnieuw niks gaat veranderen want vvd. Willen jullie eigenlijk meer of minder extreem gewelddadige Marokkaanse pooiers?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Eindejaarsinterview met Metje Blaak: de hoeren en de boeren krijgen altijd de schuld

Metje Blaak (Almelo, 1949) zat in het volle leven, was woordvoerster van belangenorganisatie De Rode Draad en van Vakwerk, de vakbond voor prostituees, schrijft boeken en fotografeert.

@Arthur van Amerongen | 30-12-23 | 23:00 | 553 reacties

NOS wenst u een fijne vrouwendag! "Aantal vrouwelijke politici stagneert door vrouwenhaat"

Hier zijn we weer eens silent and learning want hier geloven we vrouwen (als het klopt wat ze zeggen)

@Spartacus | 08-03-23 | 09:45 | 312 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.