achtergrond

Geenstijl

Thierry Baudet is "Angel of Light"

Probeer er nu maar eens niet op te stemmen!

Ah, den Terry, Huisvrouwenkandidaat van het moment, de Rex Gildo van de politiek. Hij heeft zelfs een heusche FANCLUB van LAVENDELVROUWTJES! Jazeker. Denk maar niet dat de Chardonnaywijffies geen politieke gevoelens in hun donder hebben. Deze vrouwen zijn er heilig van overtuigd dat Thierry niet zomaar een politicus is, maar een heuse "angel of light". Lees maar mee:

Van man met een intellectuele visie tot politicus, en Thierry nam die stap.

Nu een jaar ruim timmert het Forum voor Democratie aan de weg.

En doet dat op indrukwekkende wijze vol van vernieuwende passie en denkbeelden die veel verder gaan dan elke politieke/ maatschappelijke beweging dan ook, FvD vanuit een Denktank ontsproten groeit met zekerheid uit tot de grootste en meest veelzijdige movement op dat gebied ooit.

Kenmerkend is de warmte die boven al het andere staat en de leden van de Partij verbindt zoals dat met recht uniek genaamd kan worden.

Nee dat heeft Thierry nooit kunnen denken.

Hij wist wel dat het nodig was en zonder hem zou het ook niet zijn gebeurd en zelfs als dat wel zou gebeuren dan had het geen kans van slagen gehad.

Nu wel en gaat het nog veel meer worden dan we ooit hadden kunnen bedenken.

Thierry en Theo met hem gaan de klus klaren.

Het laatste boek is nog niet geschreven.

Maar Thierry zal op een dag de geschiedenis ingaan als inderdaad de grootste intellectueel van de 21 ste eeuw. Wat hij zeker ook is

In hart en nieren maar boven alles als een echte Angel of the light.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.