achtergrond

Geenstijl

Whaha. Defensie opent klachtenlijn

🎡 lalalala *This is the End van The Doors* lalalala 🎡Dit gesprek kost 70 cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten... 🎡 lalalala 🎡Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden... 🎡 lalalala 🎡 Er zijn 52 wachtenden voor u... 🎡 TUUT!

Goedemiddag met het camo-callcenter van 0900-wapens u spreekt met Trijn hoe kan ik u helpen?

- Ja hallo met Piet. Ik zit in Noorwegen maar ik heb nog altijd geen winterjas ontvange...

Naam, rang en thuisbasis alstublieft, dan zet ik u even in de wacht en verbind u zo door...

🎡 lalalala 🎡

Goedemiddag met het camo-callcenter van 0900-wapens maar dan zogenaamd een stapje hoger in rang dan de persoon die u net sprak u spreekt met Uwusu hoe kan ik u helpen?

- Ja hallo met Piet. Ik zit in Noorwegen en ik heb het koud, maar ik heb nog altijd geen winterjas ontvangen en ik wilde dat aan mijn meerdere vragen, maar hij zei dat ik maar gewoon de klachtenlijn moest bellen en hier ben ik dan. Maar ik hing zonet al veertig minuten in de wacht en ik heb geen zin om n...

O u hebt nog geen winterjas? En ook geen handschoenen waardoor je klauwen eraf vriezen? Nou nou nou levensgevaarlijk inderdaad, het is ook wat met die beloftes van Barbara Visser, laten we een notitietje maken omdat we binnen defensie veel te achterlijk zijn om gewoon als volwassen mensen problemen op te lossen en daarom maar een of ander triest belcentrum moeten openen... Verder nog iets meneer?

- Nee dat was het w..

Nou mooi meneer Piet hartelijk dank voor uw klacht ik wil u nog even wijzen op uw rechten als u nog even aan de lijn blijft wordt u door middel van een bandje het recht van verzet en het Bel-me-niet Register aangeboden.

- Ja maar ik heb jΓΊllie gebel...

Prettige dag!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.