achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

GeenStijl doet Geert Wilders Cartoonwedstrijd!

Het is de laatste van wie je het zou verwachten, maar Maiwand werpt hier wel een interessante vraag op. Want wat zóu men daarvan vinden? Nou. Er is maar 1 manier om daar achter te komen. EEN STIJLLOZE GEERT WILDERRRS CARTOONWEDSTRIJD!

Er is wat gedoe onder gelovigen over Geert z'n cartoon challenge in de Tweede Kamer. In Pakistan vrezen ze ieder potlood dat zich waagt aan de profeet. Maar draai het eens om. Hoe reageren kaffers & ongelovigen op plaatjes van de grote geblondeerde profeetbestrijder? Doen we haha lachen omdat het mag, of zul je stiekem toch wat lange tenen tevoorschijn zien komen bij de geharnaste gelovigen in Geert? We gaan het spoedig weten, want dit is het moment voor vrij links tekentalent, islamitische inkleurders & PVV-paintende Pegidapoppetjes om uit de bubbel te komen & in de kroontjespen te klimmen. Stuur maar op die etsen, schetsen & schertsen. Alle inzendingen van iedereen & z'n tekenende thuisblijver zijn welkom*. Als held of als heiden, als verlosser of als verdeler, als bewaker of als boeman: hoe je Greet ook ziet, het dondert niet waar je hem in giet. Vrij land, dus je doet maar (als je de gniffelfactor maar niet vergeet).
INSTANT UPDATE: Dus niet zo...

*Behalve die van Adriaan Dinges van Joop.nl, die is uitgesloten van deelname want we willen humor&talent, geen glansloze Godwins of gare geweldsfantasietjes.

Blaadje pakken, blonderen en d'r bij zijn!

Blaadje pakken, blonderen en d'r bij zijn!

Vanaf JETZT tot en met 30 september kun je Wilders-tekeningen inzenden op redactie@geenstijl.nl onder vermelding van 'Wilders' Wilde Cartoonwedstrijd'. Inzendingen die aan onze volstrekt arbitraire eisen voldoen, worden begin oktober allemaal op GeenStijl tentoon gesteld. Of wie weet, misschien ook wel gewoon ergens in de openbare ruimte als we de kans zien. Er komt sowieso een winnaar, een rondvaart voor de nummer 2 en een rondleiding bij Bruynzeel voor nummer 3. Wij zorgen daartoe voor een professionele jury van huistekenaars Cortés & Gregorius Nekschot, en doen bij dezen het ad hoc verzoek aan Theodor 'Inkspotprijs' Holman om het juryrapport op te stellen zodat de winnaar ook wat heeft om in te lijsten. Kom maar door met je Wilde Wildersprenten!

WE GOT HIM

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.