Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jesse Klaver dramt door over Stof Blok

Leider roomblank elitepartijtje noemt multiculti wél geslaagd

Social

Nou, de prijs voor het mooiste handschrift du jour gaat in ieder geval niet naar het halfgeletterde gekrabbel van Yasser Feras. De prijs voor de mooiste ideeën ook niet zeg. Want tjeempie, wat heeft ie zijn BKB-laafjes weer aan het werk gezet om de meest nikszeggende kots over verbinding en diversiteit om te zetten in een brandende moraalklaagbrief aan minister Steffie Blok. Tuurlijk is de vvd kut, tuurlijk is het niet aardig om Suriname een failed state te noemen terwijl het hartstikke lekker gaat - lekker weer, prima eten en een cokedealende moordenaar aan het hoofd - maar kom óp. "Afstand nemen". Even snarky "Gaaf Land" spinnen. De werkgever van Stef Blok bellen met een jankverhaal. Lekker lafjes die ene Turkse bakker die kennelijk alle valslinkse geitewollies voorziet van börek mentionnen. Kom op Jesse, dit is toch geen politiek? Doe eens je best man. Een "open brief" is het waterpistooltje in een Mexicaanse stand-off met Desert Eagles. Nou, mooie tekening, blaf nog maar een vodje vol, dan gaat de vvd weer verder met land regeren. 
UPDATE: Net binnen. Antwoorden van Blok op Kamervragen (.doc) en ook geinig: het transcript van de Gewraakte Bijeenkomst (.doc)

GroenLinks wast zelfs de Bijlmer wit

Social

Reaguursels

Inloggen

Mijn 5jarige dochtertje heeft de zelfde woordkeus en zinsbouw als Jetse. En ook nog die verklikkersmentaliteit...
Bij haar komt het gelukkig wel goed..

Rietpieper | 17-08-18 | 21:51

Blok heeft 100% gelijk wat mij betreft, de enige VVD’er met verstand!

psychopeter | 17-08-18 | 15:50

Aan het handschrift in de aanhef van de brief valt op te maken dat de multi culturele samenleving een succes is.

JohnWalker | 17-08-18 | 13:30

Wat is dat daar in den Haag, waar vmbo leerling Klaver van groen links de minister president tutoyeert met "beste mark" en dan vervolgens te keer gaat tegen die goedzak Blok, die niet goed kon uitleggen hoe onze multiculturele samenleving volkomen mislukt en fout is.
Groen Links, met helaas die paar extra stemmen extra en met name Klaver gedragen zich arrogant en kunnen niet de beleefdheid opbrengen de minister president van Nederland met respect aan te schrijven.
Die Klaver is een linkse rat en een gevaar voor ons land.

outdoor | 17-08-18 | 11:21

Steffie verdient natuurlijk wel straf voor het ongezien hup boem buitenspel plaatsen van alle Nederlanders met een andere culturele achtergrond dan het oud-Hollandsche Christelijk, kaas en klompen. Natuurlijk zijn er problemen, maar geen hoop voor de multiculturele samenleving? De VS en Canada bewijzen dagelijks dat het kan.
Zelfs in Nederland is de multiculturele samenleving grosso modo een succes en hoeven we niet zoals Blok blijkbaar wil een keihard assimiliatieprogramma in te voeren.
Ja er zijn problemen met jonge Marokkaanse mannen van pakweg 15-25 en die worden TOT IN DEN TREURE benoemd. Als nu toch 1 ding sinds Fortuyn (terecht) wel benoemd wordt, is het die specifieke en zeer hinderlijke problematiek. Daar komt dan nog bij dat blijkbaar veel Turken zeer nationalistisch zijn en dat kan ik als oud-Arnhemmer beamen. Satelliettelevisie, Fenerbahce-shirts en op naar de Guven-supermarkt...
Maar betekent dat ook dat we de zusjes, de oudere en jongere Marokkaanse en al die gematigde Turkse Nederlanders moeten veroordelen? En de familie Nguyen die de beste loempia's van Vlissingen verkoopt maar nog steeds liever rijst dan aardappelen eet, Ziyech die wekelijks uitblinkt in de Eredivisie en voor wie papa en mama een goddelijke status hebben, Clarence Seedorf, de beste voetballer die Nederland sinds Marco van Basten heeft gehad maar een Suri in hart en nieren? De talloze allochtonen die succesvol zijn in zaken, wetenschap en kunst (nee, jij niet Quiny Gario)?
Die 'allochtonen' zijn bovendien veel Hollandscher dan we als autochtonen durven toegeven. Kwam eens in Antwerpen een Marokkaanse van Rotterdamse afkomst tegen en voor haar was in de voorzichtige, afstandelijke Belgische samenleving een verademing af en toe Hollanders te ontmoeten. Ze zei letterlijk: "In Nederland voelde ik me altijd een Marokkaan maar hier voel ik me echt Nederlands. Ze doen hier zo moeilijk man, niemand zegt direct wat ie vindt! Zelfs de Marokkanen niet!"
Als je blijft suggereren dat mensen die een andere huidskleur hebben of wat andere culturele gewoonten (binnen de grenzen der wet) er niet bij horen, dan wordt het ook nooit wat.

drs. Levi Samsonov | 17-08-18 | 09:56 | 2

Als je een iedere uitspraak die je niet aanstaat blijft misbruik om jezelf als slachtoffer te portretteren, wordt het óók nooit wat. Als je denkt dat integreren geven en nemen is en de Nederlandse regels en wetten bijgesteld moeten worden, wordt het óók nooit wat (integreren is al eeuwenlang eenrichtingsverkeer: de nieuwkomer stelt geen eisen maar past zich aan. Doet hij of zij dat niet dan is marginalisering onvermijdelijk). Als je blijft trouwen in eigen kring en niet met Nederlanders, wordt het óók nooit wat.

beniknouzoslim | 17-08-18 | 10:36

U gaat m.i. voorbij aan een belangrijke toevoeging die de heer Blok deed, n.l. "noem mij een multiculturele samenleving die suucesvol is en waar de oorspronkelijke bevolking nog woont". Met andere woorden waar de nieuwkomers uiteindelijk niet de macht hebben overgenomen of dit op z'n minst geprobeerd hebben. U noemt de VS en Canada daarbij als voorbeeld. Vindt u echt dat de indiaanse bevolking en de inuitbevolking aldaar het zo bijzonder getroffen hebben?

Bena | 17-08-18 | 14:02

Het zal ze allemaal nog dun door de broek lopen.

frisenfruitig | 17-08-18 | 09:38

Klaver is een wegbereider voor islamdica nl.. hoor je nooit over een andere minderheid nml de christenen of joden

pedro300 | 17-08-18 | 09:17

Deze arragat,komt de ene keer met een bakfiets,da andere keer met dure bmw.
uitspraak van reutel.
Het is de sinterklaas in de politiek.
Zijn tactiek is nalullen,en er een draai aan geven.
Hij zit vol ideen,als een bok vol keutels.
Stef blok heeft gelijk.

soledad | 17-08-18 | 08:32

LOL @ reacties onder Jesse's twitter bericht.

HetPhantom | 17-08-18 | 08:07

Waarom zou je afstand nemen van de waarheid. Beetje rare eis van deze gevaarlijke moslim.

wieowie123 | 17-08-18 | 00:54

Heb het vandaag weer helemaal gehad met inclusiviteit, na verbaal agressief bejegend te zijn door een fietsende kansenparel vanwege mijn verantwoord rijgedrag. En gisteren. En eergisteren. En eigenlijk altijd, waar juist dit volk neemt en neemt, totdat het op betaling aankomt. Dan begint het gesoebat. Helemaal klaar met dat importspul.

marchbrown | 17-08-18 | 00:47 | 1

Natuuurlijk " neemt en neemt" ... ze zijn verbaasd over deze weekdieren-samenleving ( in hun ogen) en dus kun je nemen .Moeilijker kunnen we het niet maken .

daytripper | 17-08-18 | 04:20

Jeetje, wat een basisschoolniveau. Dit is in ieder geval wel echt van hem afkomstig en niet langs een redacteur geweest. Het komt over als een brief van de week in Donald Duck o.i.d. Erg treurig dat dit de uitverkorene is van "elitair" Nederland. Met een paar buzzwords en de juiste complexiteit kom je blijkbaar al heel ver in (positief) racistisch Nederland.

Bulloch | 17-08-18 | 00:43

Beuhe Murli lees ik .. en zo'n Jezus schopt het dan wel even tot volksvertegenwoordiger terwijl het nog niet eens een leesbare aanhef van een brief kan schrijven ? Of is dit nu zo'n typische uiting van de arrogantie van politieke macht ? Een volgende keer hoop ik een in zijn geheel handgeschreven brief van dit fenomeen te mogen aanschouwen. Nog meer gekrabbel in de leegte waarschijnlijk. Ik wil wedden dat Blok een stuk begrijpelijker schrijft. Maar goed, hij is natuurlijk ook 100% Nederlander zogezegd.

suscrofa | 16-08-18 | 23:55

En indien deze “Turkse bakker” (dus niet “Turks-Nederlandse” bakker) in A’dam-West nou eens louter een Turkse nationaliteit heeft (zoals zovelen), hoe zouden Nederlanders dan het gevoel van twijfel erover kunnen hebben of “hun” premier premier van alle Nederlanders is omdat “hun” premier niet voor de Turkse bakker zou opkomen?

Warrige brief (in meerdere opzichten).

En knulletje, zou je de premier trouwens niet eens netjes kunnen vousvoyeren? Veel Nederlanders zouden wel eens het idee kunnen krijgen dat “hun” volksvertegenwoordiger hen niet daadwerkelijk vertegenwoordigt.

Premier Rutte geeft een dag per week les op een vmbo-school in een “kanswijk” in Den Haag. Misschien laat hij u daar wel eens een bijspijkerlesje Maatschappijleer (“hoe spreek je volwassenen beleefd aan”) volgen?

Kompromat | 16-08-18 | 23:40

Dit is voor eigen gewin, voor de buhne. Er zijn genoeg linkse idioot denkertjes die nog steeds in het sprookje van de ideale muliculti samenleving geloven.

BozePaarseMan | 16-08-18 | 22:59

Oh Jesse, tuurlijk ken jij een land waar de multiculturele samenleving wel gelukt is "Nederland"
Ik weet niet onder welke steen jij de laatste jaren hebt geleefd, maar nog niet zo heel lang geleden stond er in Rotterdam op een brug een giigantische horde mensen met turkse vlaggen te zwaaien en werd er een filmploeg van de NOS toegebeten om "op te rotten", Worden Nederturken die dictator Erdogan niet zien zitten hier bedreigd door zijn aanhangers,, is ons parlement geïnfiltreerd door aanhangers van een buitenlandse mogendheid, worden Eritreeërs hier bedreigd als men geen geld afdraagt aan het dictatoriale regime aldaar, worden moskeeën volop gefinancieerd door vreemde mogendheden met de bedoeling om hun orthodoxe gedachtengoed te verspreiden, is in onze grote steden het ambtenarenapparaat geïnfiltreerd door mensen met nauwe banden met haatpredikers, is het antisemitisme sterk toegenomen, zijn er scholengemeenschappen waar de leraren de holocaust niet meer durven te behandelen, zijn er allochtone moordenaars en zware criminelen die we maar niet terug kunnen sturen naar hun land van herkomst, is er zo langzamerhand in 020 een dagelijks gebruik van explosieven of automatische wapens. Onze politiek is op het gebied van migratie totaal de regie kwijt. En dan praten we nog niet over de financiële consequenties, met als gevolg de afbraak van onze verzorgingsstaat waar generaties lang voor geknokt is. Mooi hè, die multiculturele samenleving

Bena | 16-08-18 | 22:36 | 3

Ik had het potverdorie zelf niet beter kunnen zeggen

Buffervet | 16-08-18 | 22:46

Nou Jesse, probeer hier maar eens een speld tussen te krijgen.

NPOlitiekgekleurd | 16-08-18 | 23:19
-weggejorist-
Bahaha | 17-08-18 | 00:52

Hey Klaver, zoek eens een fatsoelijke baan, babydrol. Blok heeft gelijk.

Ronnie uit Helmond | 16-08-18 | 22:32

Nederland oogt (nog) gaaf omdat het partijkartel, de media en het onderwijs oeverloos meebuigen met de politieke islam.

NPOlitiekgekleurd | 16-08-18 | 21:11

Spuit 11 iedereen heeft zijn zegje gedaan komt jochie klaver met een populistisch opstel.
In engheid nadert hij Pechtold

Jacktheflipper | 16-08-18 | 20:27

Dit was een van de beste die ik vandaag las.

Och Jesse, beste lieve kereltje, je moet het hele leven nog ontdekken met die groen-verglaasde utopische waas voor je ogen. Je lijdt aan een gigantische oogkleppen-op psychose van jewelste. Je luistert niet naar het volk. Je kijkt niet in de volledig door de islam overgenomen stadsdelen, je ziet de grootschalige immigrantenplunderingen en vernielingen in Spanje niet, je ziet de mega-groepsverkrachtingen van 'asielzoekers' in Berlijn niet, je ziet het 'met je vrachtwagentje lekker westerlingen platrijden' niet, je ziet het kelensnijden op terrassen niet, je ziet de bomaanslagen tijdens concerten niet, je ziet niet dat immigranten-jongeren-gangs in zweden vol-georganiseerd in gang-kledij 100 auto's in de hens steken, je doet alsof er geen haatpredikers in de moskeëen staan te lallen, je ziet niet dat er juist salafisten infiltreren in anti-jihad en anti-terrorisme eenheden, etc. etc. Je hebt totaal geen voeling met wat er werkelijk gaande is. Je denkt écht dat het vrije denken waar we in Europa middels de verlichting eeuwen voor hebben gevochten te verenigen valt met een totalitaire religieuze ideologie welke er alleen maar op uit is ons vrije westen uit te roeien en de boel hier over te komen nemen. Islam wil heersen, en heeft volledig sch... aan onze normen, waarden en cultuur, niets anders, hoe kan je dat toch niet zien? Maar doe je ding, stuur je über politiek correcte briefje maar in, en laat het kabinet maar instorten, op weg naar vervroegde verkiezingen...

von Amsberg | 16-08-18 | 20:26 | 1

Ijzersterk inderdaad.

kempenaer | 17-08-18 | 07:09

Waarom opereert Yasser Feras onder een pseudoniem?
Schaamt hij zich marrekaan te zijn?
Alles moet transparant zijn enzo en toch bedient de leider van GL
zich van een schuilnaam.
Op zo een schimmig figuur zal ik nooit en te nimmer stemmen dus.

Kanarie_Geil | 16-08-18 | 20:18 | 1

Omdat Mocros het uitschot zijn.

Pislinq | 16-08-18 | 23:03

Och arme Stef Blok. De politiek kotst hem uit vanwege zijn ware uitspraken. Moet je niet doen bij mensen waarbij liegen en bedriegen hoog in het vaandel staat. Het publiek kotst hem uit vanwege zijn draaikonterij. Eindelijk iemand die zegt waar het op staat, maar helaas, kruipend door de Tweede Kamer. Emigreren is de enige uitkomst. Enkeltje Suriname?

Swoop | 16-08-18 | 20:14

Yes-R Feras Klaver is aan het whitesplainen als ik zijn congres in de Bims zo zie. Ironisch gezien zijn afkomst...

Graaf_van_Hogendorp | 16-08-18 | 19:50

Yasser Feras, het spijt me, maar gezien uw handschrift en de inhoudelijk kinderlijke taal van uw schrijven bent u gezakt voor het
inburgeringsexamen zoals dat in ons land te doen gebruikelijk is.
De door u verzamelde en ingeleverde natte broekjes geven geen aanleiding tot een ander oordeel.

Ernst Oosters8389 | 16-08-18 | 19:45 | 1

Haartjes gewassen pyjamaatje aan en voor straf om 19.00 naar bed.

taylor 1000 | 16-08-18 | 20:13

9 maart 2017: gemiddelde temperatuur 7,7 graden, zwaar bewolkt en 0,4 mm neerslag. En dan toch zoveel sneeuwvlokjes in A' dam zuid-oost

Careless_wipper | 16-08-18 | 19:41

Heeft die Jesse ook nog wat te vertellen. Ben niet onder de indruk van zijn gewauwel

hansem | 16-08-18 | 19:32

Blok? Stèf Blok? Huh?! Zit die mafklapper d'r nog dan?

wil van reem-talma | 16-08-18 | 19:19

Je zou eigenlijk vragen over die dividendbelasting verwachten, want vandaag blijkt dat het van de 1,4 miljard kan het oplopen tot de 2 miljard, dat is slechts 600 miljoen euro's meer.

JI-HAAT | 16-08-18 | 19:09

Klaver zou de discussie inhoudelijk moeten willen voeren, niet op sentiment. Maar dat ligt niet in de aard van deze veredelde VMBO'er, het is een lafbek.

Blok heeft gelijk. Toon het ongelijk van de man maar aan in plaat van te monkelen over hoe erg die uitspraken zijn voor de tere zieltjes van de andersetenden en de besnedelanders.

SergeantPierlala | 16-08-18 | 18:56

Moet je dat oliedomme witte klootjesvolk nou zien klappen op die Bijlmerbijeenkomst. Zouden ze het nou echt niet snappen? Godskolere wat een stelletje imbecielen.

echt_links | 16-08-18 | 18:47

De brief van dhr. Klaver vind ik van een bedroevend laag niveau. Vooral vanuit zijn functie en positie bezien. Tenenkrommend, zo slecht.

Als je al van Rutte hoopt of verwacht (wat is het nou?) dat hij afstand doet van de uitspraken van Blok, dan moet je natuurlijk wel met feiten komen waarom Blok ongelijk had. Zeker als je de politieke toekomst van Blok aan de uitspraken verbindt.

Weinig verrassend dat Links niet verder komt dan “ja maar, dat mag je niet zeggen”

J.Luns | 16-08-18 | 18:38 | 1

Is eigenlijk gewoon ordinair populisme.

Rico Tampeloerus | 16-08-18 | 19:11

Het is wel een demagoog he, die Klaver.

Papa Jones | 16-08-18 | 18:19 | 4

Sterker: Misschien stemt die Turkse bakker gewoon VVD! Kan gewoon hoor. Niet alle Turkse bakkers zitten te wachten op GroenLinks.

marjen | 16-08-18 | 19:01

De VVD zal best veel aanhang hebben onder turkse ondernemers.

Papa Jones | 16-08-18 | 19:04

@Papa Jones
Niet elke Turkse Nederlander is een Erdolfiel.

Rico Tampeloerus | 16-08-18 | 19:13
▼ 1 antwoord verborgen

Uiting geven aan gezond verstand en redelijke dingen zeggen, mag niet.
Verboden door policore drammers.
Misschien moeten we het land toch maar eens splitsen.
Een fairy tail rainbow unicorn paradijs voor multikutkul dEUgend nederland.
En een wat saaier, maar wel welvarende zorgstaat voor de mensen die wel een beetje hun best doen er verworvenheden te behouden en er economisch iets duurzaams van te maken.

Rommelende Onderbuik | 16-08-18 | 18:17 | 1

Zelf nu al vorming geven aan die splitsing.
Vijandige culturen economisch buiten spel zetten.
Belastingontwijking aan mee gaan doen.
Ideeël cordon sanitaire aanleggen om ongewenstiërs hier in het land, je buurt, je bedrijf.
Bij alles uitgaan van EXclusiviteit. Niet meedoen aan ONZE normen, waarden en wetten? Uitsluiting volgt!
Het werkt, steeds meer NL-ers doen mee!

pennestront | 16-08-18 | 18:39

Ik ben een van die 650.000. Ben ook een product van een etnische samensmelting. Ik heb die hele Jesse Klaver niet nodig om voor mij te spreken. Maak je liever druk om wat er in de portemonnee van de Nederlanders gebeurd. Dan komt het allemaal goed. Slaap lekker Jesse.

Haalelujah | 16-08-18 | 18:16 | 2

De linkse toe-eigening. Waardoor je verbaast bent als er rechts homo's bestaan. Of rechtse 'gekleurden'. Of rechtse ge-emancipeerde vrouwen.

marjen | 16-08-18 | 18:27

- verbaasd -
Hierbij introduceer ik het begrip 'schermblindheid'. Zodat ik mijn gemakzucht een wetenschappelijk tintje kan geven.

marjen | 16-08-18 | 18:33

Laat die Turkse bakker toch even in alle rust zijn iphone kapot rammen.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 18:13

Blok had 100% gelijk.
En wat doet links dan zoals altijd.
Verbieden dat je zoiets zegt.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 18:09

Ik verwacht van onze premier, premier van álle Nederlanders, dat hij luid en duidelijk afstand neemt van de uitspraken van minister Stef Blok.
______

Beter kun je zeggen:
... premier van alle Néderlanders ....

Kijkeensaan | 16-08-18 | 18:02 | 1

premier van alle Néderlanders ....

Kijkeensaan | 16-08-18 | 18:02 | reageer

Beter kun je zeggen:

.. premier..

Ton8695 | 16-08-18 | 18:13

Hahaha dat zielige handschrift van die nep marokkaan.

funkyd | 16-08-18 | 17:55

Als je relatief rustig naast elkaar leven met enige argwaan een geslaagde samenleving noemt dan zijn de meningen wel verdeeld. Maar dat uitspreken... Een soort van nieuwe verzuiling

Mark van Leeuwen | 16-08-18 | 17:50

Voor wie heeft Klaver dit holle retorische briefje geschreven? Voor zijn eigen achterban of voor de minister president? De tweede kamer begint zich steeds meer te ontwikkelen tot een kleuterklasje waarbij de ene kleuter de andere probeert te vloeren. En dit moet dan de volksvertegenwoordiging voorstellen...

therealbraindump | 16-08-18 | 17:42 | 1

En dit moet dan de volksvertegenwoordiging voorstellen...

therealbraindump | 16-08-18 | 17:42 |

Kijk naar het volk.. kijk op straat om je heen. De mensheid is een kleuterklas en weinig kleuters groeien uit hun ego's om volwassen te worden. We hebben de kracht van atoomsplitsing onder de knie, maar sociaal/emotioneel ontwikkelen we ons niet. Ego is de oorzaak van alle ellende. En kikk naar de politiek. Yasser is vooral bezig met..... zijn ego.. de rol die hij speelt. Zie het als Amerikaanse show worstelaars. Schreeuwen, grote bek, borstklopperij en elkaar (geregisseerd) intiintimideren. Yesse speelt een rol ipv dat hij een functie vervult.

Ton8695 | 16-08-18 | 18:08

Het enige moment dat Blok door het stof zou moeten is het moment dat hij zijn woorden terugneemt! Wat blok zei is namelijk woord voor woord waar.
Voor de rest moet die vervelende Groen links nepnederlander gewoon zijn klep houden.

miff | 16-08-18 | 17:41 | 1

Nee hoor, laat maar nog meer van dit soort onzin uit zijn klep komen. Hier is echt geen draagvlak voor.

Papa Jones | 16-08-18 | 19:50

Het is de fantasie van een kind: Blok bederft het - die zegt dat het allemaal niet zo lekker loopt met de multiculti, hier niet en overal niet. En straks ook niet. Nou vindt Jesse dat Mark tegen Stef moet zeggen dat hij dat niet meer mag zeggen -weg moet of zeggen dat hij zich helemaal vergist heeft.

J.Slavink | 16-08-18 | 17:36

Ik weet dat dat nou eenmaal is hoe ze het onderling doen in Den Haag, maar moet dat ge-"je" nou? Spreek elkaar gewoon netjes aan met U.

WahedPissebed | 16-08-18 | 17:34

Zelfs in de 4e klas lagere school schrijven de kinders al beter, dit lijkt wel het handschrift van een analfabeet of iemand die alleen Arabisch kan schrijven van rechts naar links maar nu zijn naam onder een voorgedrukte uitkeringsaanvraag heeft moeten opschrijven.

B.Spiritus | 16-08-18 | 17:27

Oh god moet hij ook weer glitterhartjes scoren bij z'n 14 jarige facebook fans?

niemand specifiek | 16-08-18 | 17:27

Beste Mark in een ongeschoold handschrift. De rest gelukkig getypt. Wel vraag ik me af wie die brief heeft geschreven.

Jeroen65 | 16-08-18 | 17:26

Zie hier het probleem van onze linkse politiek, alleen maar oogkleppen waardoor de echte waarheid verzwegen moet worden. Nee, als je als politiek het probleem erkent zullen ze er tot hun dood mee geconfronteerd worden waarom ze het niet tijdig hadden opgelost. En tegelijk wel de politieke personen demoniseren die het wel durven te benoemen. Stef hangt daar nog een beetje tussen, die kunnen ze nog een beetje kneden.

Sinclair | 16-08-18 | 17:24

Als die het (schrijf)niveau van de oppositie is dan heeft Minister Blok en deze coalitie écht niets te vrezen. Allemachtig wat een nietszeggende, slecht geschreven meuk.

GroetenVanUrk | 16-08-18 | 17:20 | 1

*dit
Hoewel het foutje is eigenlijk best wel toepasselijk.

GroetenVanUrk | 16-08-18 | 17:22

Klaver's politieke inbreng is benedenmaats. Vaak niet meer dan klagen over 'de toon' van het debat. Echte houtsnijdende kritiek heb ik nog nooit van hem vernomen. Ik voorspel bij de volgende
verkiezing een zee van lekgeprikte GL-ballonnen.

xavier | 16-08-18 | 17:17

Westerse zelfhaat waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt door mensen die de wereld het liefst zien branden.

Girafzuigkap | 16-08-18 | 17:15

Op een boot gelukszoekers zie je overwegend jonge kerels op deze foto staan vooral natte jonge doosjes.

likdoorn | 16-08-18 | 17:11

"Jesse Klager"

Europees_Aanbesteed | 16-08-18 | 17:08

Alleen al de grammatica en het woordgebruik van deze brief zijn typisch dat van een MAVO-klantje.

Bakje Friet | 16-08-18 | 17:06

Toch fijn van de eikeltjespyjamadrager dat hij het einde van GroenLinks op deze manier aankondigt. Zelfs het elitelaire linkslullende clubje aanhangers ziet in dat GroenLinks op dit punt geen gelijk heeft. En dus "op naar de nul zetels".

Rest In Privacy | 16-08-18 | 17:06

Wat kinderachtig zeg. Heeft Wilders ooit een officiële brief opgesteld met daarin het verzoek aan Kuzu om zijn vergelijkingen tussen hem en kank-/Hitler terug te nemen?

JackStick | 16-08-18 | 17:03

Blok heeft gelijk Yasser, zo gelijk dat ie er zelf van schrok en geprobeerd heeft om zijn keutel weer in te trekken.
Aan je "eigen" inbreng te zien, Beste Mark moet er staan neem ik aan, heb je zelf niet goed leren schrijven, had je juf soms het syndroom van Biodanza? Je hebt vast goed expressief leren zijn.
Helaas was er daarom geen tijd om je de grondbeginselen van het vormen van een onderbouwde mening op basis van feiten bij te brengen. Wensdenken is geen wetenschap, echt niet.
Het is verder tekenend dat je nu met een brief komt maar bv geen commentaar hebt geleverd op het interview van collega Kuzu op de Turkse televisie die het heeft over landgenoten woonachtig in Nederland. Wat zou jij daar nou van afleiden Yasser?
Dat heb je misschien gemist omdat je vrouw jou, net als je kinderen al naar bed had gebracht in je eikeltjespyama omdat je de hele dag al onrustig was omdat je de volgende dag naar de Efteling zou gaan.
Het schijnt zo te zijn dat de slangenbezweerder daar met pensioen gaat, als halve allochtoon krijg je vast een voorkeursbehandeling bij je sollicitatie. Ervaring met slangen (Sargentini, Kathalijne Buitenweg en bv Liesssssbeth van Tongeren) is uiteraard ook een pré.
Doe dan!!!!!!!!!!!!!!!

bwanabanjo | 16-08-18 | 17:02

Nou, nou, Yasser, zet jij Mark mooi even voor het Blok.

Antigoog | 16-08-18 | 17:01

Klavertje klavertje klavertje. Misschien kun je beter over echte problemen discuseren IPV een minister die iets roept wat behoorlijk dicht bij de realiteit komt, met als laatste bewijs de Turkse weekend school van een moslim dictator.

Schepvogel | 16-08-18 | 17:01

Jesse, ik verwacht en eis van jou dat je mij en alle Nederlanders gaat uitleggen hoe ieder van ons elke komende 25 jaar 100'000 euro gaat ophoesten om onze energiewende te gaan bekostigen. Als ik dergelijke bedragen moet gaan uitgeven voor luchtfietserij verwacht ik van jou een zeer vast doortimmerde argumentatie gegrond met niet mis te verstane cijfers en feiten.
Jouw beste,
Jacobh

jacobh-59 | 16-08-18 | 17:00

Wat wil je nou Jesse neem eens je verantwoordelijkheid en hou op met dit infantiele geblaat.

lacucaracha | 16-08-18 | 16:55

Weer geen inhoudelijke reactie op de woorden van blok.
Na al die weken reces moest er iets bedacht worden om weer aandacht te krijgen.
Dat is in ieder geval gelukt. Goedkoop maar aandacht is aandacht.

SamV | 16-08-18 | 16:54

"minister is altijd minister". vrouwtje ollegren sprak toch een keer over thierry in weinig complimenterende proza. was dat toen ook het kabinet standpunt?

truiz | 16-08-18 | 16:52 | 1

Precies.. net zo t ze uitkomt.

Europees_Aanbesteed | 16-08-18 | 17:02

Beetje goedkoop scoren van Klaver. Hij zal hier weinig succes mee behalen, want diep van binnen zijn veel landgenoten het denk ik met Blok eens. Diens uitspraken zijn echter te algemeen, waardoor goedwillende niet-Nederlandse medeburgers gekwetst zullen zijn. Immer, ik wens ook door Erdogan niet voor nazi en fascist uitgemaakt te worden. Wanneer je, vooral in een grote stad, zo links en rechts om je heen kijkt, kun je toch niet volhouden dat de integratie geslaagd is. Ik stond deze week nog in de lift met een meneer die in het Turks een uitgebreid telefoongesprek voerde. Maar zouden de overwinteraars in Benidorm ook niet gewoon Nederlanders praten?

Mannes | 16-08-18 | 16:50 | 1

De overwinteraars in Benidorm krijgen geen Spaanse uitkering, vallen geen Joden lastig, overvallen geen juweliers of oude vrouwtjes, steken geen auto's in de fik en rijden niet met een vrachtauto op het winkelend publiek in.

André4711 | 16-08-18 | 22:32

Ja Jesse, wat gaat Rutte doen? RaRa. . . . . . .

Tilburgse bluf | 16-08-18 | 16:44

eén van onze grootste "landverraders" (die NL in versnelde mate willen weggeven aan de EU en aan massa-immigratie) Jesse Klaver roept wat, en wat denk je.

Als eerste op het Groenlinks-partijorgaan NOS-teletekst verschenen.

Jan3863 | 16-08-18 | 16:43

Dit is een onvervalste Pavlov reactie op een paar beweringen die nog kloppen ook. In dit land mag je niet meer de vinger op de zere plek houden, zeker niet als je (VVD) minister bent. Ons land heeft een een lange glorieperiode gekend, maar zal door de ongekende omvolking van de laatste jaren afzakken naar een bedenkelijk niveau. De volgende economische crisis zal dit pijnlijk duidelijk maken, maar dan zijn maatregelen te laat.

donkeyman | 16-08-18 | 16:42

Klaver is een stoker, pookt het liefst in dit soort zaakjes, die misschien niet correct, maar wel eerlijk zijn. Ik vind het echt een misselijk ventje. En dan Nederland noemen als 'staat waar het wel geweldig is'. Nou, Klaver, hier is de integratie ook mislukt. Mede dankzij jou.

-

Bernhard de II | 16-08-18 | 16:39

ROFLOL over die meet up in de Bijlmer! Alsof ze alle blanken in een getto bijeengedreven hebben.

Stijlicoon | 16-08-18 | 16:38 | 1

Groen (S)Links, een grotere hypocriete partij is er niet. Ondemocraten '66 komt er wel bij in de buurt overigens. De partij, opgedeeld in bestuursleden en deugers die allen al lang de financiële schaapjes op het droge hebben. Zij wonen in mooie, gegoede wijken, met zonnepanelen, warmtepompen, elektrische auto's ter waarde van een slordige 60.000,- op de oprit van hun riante woning en een E-bike. Jawel, zij zijn zeer milieubewust. Dat zijn de globe rondreizen met het vliegtuig doet niet ter zake. Het geld moet immers rollen en het geeft in de eigen, incestieuse kring status als je kunt zeggen dat je naar exotische oorden op vakantie bent geweest. De achterban moet het met heel veel minder geld doen. Dat zijn de ranzige activisten die zij voor het milieu- duurzaamheid en migratiekarretje spannen. Een briljante strategie. Deze activisten knappen het vuile werk op en houden zonder dat zij het weten, de welgesteldheid, de rijkdom van de bovenste laag van de Groen (S)Linksers in stand. Qua marketing, hebben zij lichtgewicht Jesse Klaver op het paard gezet. Want hey, iemand met een Marokkaanse achtergrond doet het altijd goed en verkoopt goed. Slaap rustig door studentjes op de UVA's en laat je maar gebruiken door de welgestelde Groen (S)Linksers die aan de touwtjes trekken. Hoe naïef kun je zijn.

De Evangelist | 16-08-18 | 16:37 | 1

E-bikes zijn in geen velden of wegen millieubewust:
- accu's vervuilen
- normaal fietsen heeft geen (door kolen-, gas- of nucleair gestookte) centrales nodig. Hou daarbij even op over zonne-en windenergie: in Nederland wordt lang niet genoeg opgewekt om dit aan de klanten te leveren, de energie wordt dmv certificaten uit Zweden, Noorwegen en dergelijke "groengewassen" maar daar wordt de NLse uitstoot niet minder van.

InAnumPerRegimine | 16-08-18 | 17:37

De brief van Klaver kon ik niet doorkomen. Wat een infantiel gezever.

Zentgraaff: de VVD is in dit verband niet bezig het land te regeren, maar is populistisch aan het doen als dat toevallig goed uitkomt.

"Vraag 8
Kunt u zich voorstellen dat landen als Singapore, Suriname, Tsjechië en Polen schrikken van uw uitspraken? Wat gaat u doen om de schade als gevolg van uw uitspraken te beperken?

Antwoord 7 en 8
Ik heb contact gezocht met de premiers van de Caribische landen van ons Koninkrijk alsook met de minister van Buitenlandse Zaken van Suriname. Ook heb ik contact gezocht met andere landen die zich gekwetst hadden kunnen voelen door mijn uitspraken."

Landen die schrikken, landen die zich gekwetst voelen. :'(

"Vraag 9
Wat zou u ervan vinden als buitenlandse bewindspersonen vergelijkbare teksten over Nederland hadden geuit? Had u dan verzocht om rectificatie?"

Zoals aap Erdogan die Nederland fascistisch en nazistisch noemde? Oh ja, toen eiste Rutte publiek excuses. En toen toch weer niet. En Nederland ging zéker geen sorry zeggen!

Een paard | 16-08-18 | 16:36 | 1

100 % gelijk over Suriname. Dat is een corrupte rotte bende, gerund door narcoboeren. maar ja, zodra je een vinger naar de Creolen wijst, dan schiet zo ongeveer elke Clarice & John leerdam z'n moeder in een kramp.

Chemokar | 16-08-18 | 16:43

Ik heb het transcript van de Gewraakte Bijeenkomst gelezen. Eerlijk gezegd vind ik Blok vrij zwak overkomen. Beetje verontschuldigend, zich op de vlakte houdend, wetend dat zijn toehoorders niet bepaald gerecruteerd zijn uit het realistische gedeelte van de bevolking. Beetje lafjes allemaal. En daar vallen mensen over? Onbegrijpelijk.

B. Randnetel | 16-08-18 | 16:34
-weggejorist-
Babirusa | 16-08-18 | 16:32

Jesse ontwaakt uit zijn zomerslaap. Oktober gaat hij in een winterslaap.

franck7020 | 16-08-18 | 16:31

Jesse Klaver is een lachertje, een posterboy à la Justin Trudeau. Geeft niets hoor, Jesse - de waarheid is je nu al aan het inhalen.

Goldfinger | 16-08-18 | 16:30 | 1

Jesse is een persoon die bommen in zijn kantoortje laat liggen en genadeloos Justin Trudeau kopieert. Hij is zelfs niet in staat zelf op originele ideeën te komen en jat van anderen wat in zijn laantje past (uitspraken, outfit, geld (onder het mom van salaris) uit de staatskas) als het niet past: huilie doen. Daarnaast leest hij mensen graag de /groene) les die het volk moet uitvoeren (en betalen), maar zelf stoort hij zich er niet aan (net als zijn partij bijvoorbeeld in Utrecht). Kortom veel geblaat, maar niets uit eigen overtuiging of kennis, en weinig wol (voorbeeld geven)

InAnumPerRegimine | 16-08-18 | 17:29

WitLinks

GerardThom | 16-08-18 | 16:28

Klaver doet de uitspraak in de Bijlmer. Blok heeft heel erge dingen over Suriname gezegd. Half Suriname zit in de Bijlmer en elders in dit racistische land. Ze zijn dol op ons althans ze denken er niet over om naar Suriname te gaan. Tegelijk vinden ze allemaal onder aanvoering van een vinden ze dat Blok niet deugt. Hondsbrutaal en wij zijn gek.

J.Slavink | 16-08-18 | 16:28 | 1

Die Surinamers zijn het logisch gezien volkomen met Blok eens.

André4711 | 16-08-18 | 22:33

Denken dat Rutte hier ook maar drie minuten aandacht aan gaat besteden... what a joke!
Tekenend voor die politieke kabouter - die heus wel z’n best doet hoor, maar toch het best tot z’n recht zou komen als leerkracht op het vmbo.

Ichneumonidae | 16-08-18 | 16:24
-weggejorist-
benjeallanggek | 16-08-18 | 16:21 | 3

Vergelijk eens een multiculturele wijk met een monoculturele. In de multiculturele is het vrijwel altijd meer puinhoop.

Gewinflipt | 16-08-18 | 16:19

De deugdropjes van Groen Links. SJW op zijn best.

De luis | 16-08-18 | 16:18

Bij die bijeenkomst van GL in de Bijlmer was hun persoonlijke bediening bezig met het voorbereiden van het bacchanaal, vandaar. Niks om die partij mee zwart te maken dus.

De waard zijn gast | 16-08-18 | 16:17

Stefke heeft zijn huiswerk op tijd af.
Laat hem nu maar weer zijn werk doen.
Vermoeiende vragen van symbooltje Ploumen.

Ben-Bataaf | 16-08-18 | 16:15

Waarom komt de premier van Nederland niet op voor de hardwerkende Nederlander die tot z'n 68e moet doorbeulen om de paralelle parasieten van gratis alles te voorzien?

jacobh-59 | 16-08-18 | 16:10 | 1

En dan heb je eindellijk je pensioen, is je vrouw een paar jaar jonger en moet je van één aowtje en pensioen beiden leven. O ja en altijd zelf alles betaald, ook je huis en dan heb je geen recht op wat voor ondersteuning dan ook.
Gaat moeilijk, maar zou ook wel eens een paar lekkere steaks erop willen gooien en een goed glas wijn op onze oude dag, maar dat zit er effe nog niet in.
Kan gelukkig nog wel zeiken hier en dat lucht ook op.

Theo-Pim-Riv | 16-08-18 | 16:15

Mmm misschien heeft Klaver ook even een brief voor de mensen in Nieuw-West, beter bekend in de volksmond als 020-gaza, die nu bijna dagelijks schietpartijen voor hun deur hebben.

peterdh | 16-08-18 | 16:10

Groen Linksch de Partij van:
Volkert v/d Graaf huurmoordenaar van Rust in Vrede Pim Fortuyn
Wijnand Duyvendak stadsterrorist en Rara wat meer,
Tara Sing Vardinges
Ekmef Ameslah beschermvrouwe van Duyvendak
Sam Pormes is sinds de jaren zeventig actief in de Molukse beweging. Hij zou een vertrouweling zijn geweest van de kapers die in 1977 bij De Punt een trein gijzelden
Yessar die een nepNederlandse naam prefereert.
Dan zijn er nog vrouwmenschen die af en toe stekkers eruit trekken.
Verder zullen er best wat aivd infiltranten in die partij zitten, daar er toch personen in kunnen zitten, die gevaarlijk zijn voor Onze democratie.
Kortom een partij waar Mark Ettur graag mee regeert, ja hij komt ook uit een Koekoeksei.
Uiteraard gaat Yessar even tegen Blok schoppen, maar wat tracht Yessar en zijn campagneleider Duyvendak te bereiken, of Blok eruit en dan wel gedogen van dividend? Ja dat zal het zijn.

Theo-Pim-Riv | 16-08-18 | 16:09

Ik erger me aan het tutoyeren in de brief

ZonderNaam | 16-08-18 | 16:09 | 2

Het geeft anders perfect aan dat deze brief is bedoeld voor een ouwe jongens krentenbrood netwerk. Ze zijn namelijk allemaal van een laag allooi.

Graaf van Egmont | 16-08-18 | 16:20

Voor mij getuigt het eerder van een gebrek aan opvoeding!

Janas | 16-08-18 | 17:41

Meer EU en meer islam is toch echt nodig,anders inteelt.

rein9576 | 16-08-18 | 16:09

Doen, deugen of de waarheid... Links kiest altijd deugen.

a4p | 16-08-18 | 16:08

Elke Groen-linkser verdient de sharia !

Acidbrain | 16-08-18 | 16:05

"Een brandende moraalklaagbrief aan minister Steffie Blok".............
Euuh de brief is toch aan ........
Euuh......,
Niet aan Stef volgens mij, er staat in ieder geval geen "Beste Stef" boven.

D-Fens_1963 | 16-08-18 | 16:03

Blok heeft het over goed-bemiddelde mensen uit Benoordenhout die het leuk vinden om naar de Turkse bakker te gaan, maar die geen idee hebben hoe het is om daar als gewone Nederlander te wonen. Dat is dus precies de makke van Groen Links, een roomwitte club mensen die in de multiculti Bijlmer een meeting houden en dan denken dat ze met beide poten in de klei hebben gestaan. Het zijn allemaal twee-verdieners met goede ambtenarensalarissen die vinden dat het hartstikke goed met Nederland gaat en dat de multiculturele samenleving een grandioos succes is omdat ze zo'n wijze Nigeriaanse hulp in de huishouding hebben (die ze zwart betalen) en omdat hun Turkse kleermaakster zo aardig is. Geld te veel, gezond verstand te weinig.

mirvink3478 | 16-08-18 | 16:03 | 1

Ze praten vooral over allochtonen, niet met allochtonen. Lekker veilig, vanuit de blanke bubbel. En die paar allochtonen zijn over het algemeen de wat hoger opgeleiden en maatschappelijk geslaagden, daar kan geen normaal mens iets op tegen hebben. Het grauwe gajes waar de kranten vol van staan en die alle negatieve lijstjes en statistieken negeren ze gemakshalve maar even.

Graaisnaaiert | 16-08-18 | 16:15

Hartstikke leuk, Klaver. Sugarcoat maar een eind weg. De problemen blijven.

Claude_Vieaul | 16-08-18 | 16:02

Yasser aan het woord. OK dan maar weer: oren dicht en keihard Lalala. Lalala. Lalala. Is het al weg? Lalalaaaaa.

jacobh-59 | 16-08-18 | 16:02

Haha die twittertegel van seven. Dat moet pijn doen.

obominotie | 16-08-18 | 16:00 | 1

Nee hoor, kop in het zand, of hun hun reet, en dan heel hard: "Het is niet waar, LALALALAALALA" roepen, dan kom je een eind met een schizofreen-, psychosegevoelig karakter (denken dat je in de werkelijkheid staat terwijl in realiteit de werkelijkheid mijlenver weg is.

peterdh | 16-08-18 | 16:12

Blok had gelijk hoor wat Suriname betreft, maar wij zijn hier in NL ook hard op weg naar een failed state. Denk aan het geweld met explosieven in Amsterdam, de drugsbaronnen in Brabant, de bedreigingen aan het adres van burgemeesters en wethouders. Glijden we zelf ook niet in hoog tempo af?

Bigi Bana Boy | 16-08-18 | 16:00 | 1

De verkrachting van Rust in Vrede Willie Dille.

Theo-Pim-Riv | 16-08-18 | 16:12

Een grotere klootzak dan Klaver ken ik niet in de politiek. Nou ja, misschien die 3 apen van DENK. Ik hoop dat Rutte voor 'm staat maandag en hem een verschrikkelijke harde knal voor z'n achterlijke rotkop geeft.

KLK3 | 16-08-18 | 15:59 | 3

Als er iets is dat Rutte niet kan, dan is dat het wel.
“NO!”
Ik lig iedere keer weer dubbel als ik er aan denk.

Haatejaculaat | 16-08-18 | 16:02

Waar hoop is is vlakke hand.

jacobh-59 | 16-08-18 | 16:04

Wat dacht je van Duyvendak, de buddy van Klaver, dat ie nog het 2e kamer gebouw in mag. Onbestaanbaar.

gerritdirk | 16-08-18 | 16:14

Bij de domlinkse groenlinks achterban van vooral gesjeesde xenofiele wijven die lijden aan gevoelens van minderwaardigheid, zullen dit soort infantiele briefjes van deze sneue allochtoon vast wel aanslaan. Wat een armetierig niveau heeft die jongen zeg, maar goed dat wisten we al.

kempenaer | 16-08-18 | 15:59

Jessias Klaver, het braafste jongetje van de klas! Niet het slimste jongetje, dat blijkt maar weer. Anders had hij het wel geweten, dat de uitspraken van dhr. Blok, pure feiten zijn. De integratie is mislukt en zal ook nooit gaan lukken. Maar zolang men ware uitspraken als discriminatie blijft zien, zal er nooit iets gaan veranderen

Diedenien | 16-08-18 | 15:56 | 3

Integratie is een lang proces. Neem de joden. Velen nog steeds niet geïntegreerd. Of Chinezen. Of Turken. En ja Surinamers hebben een aparte cultuur. Ik kan het weten. Mijn oma was Surinaams-Joods. Bigi Bana kan daar wel meer over vertellen.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 16:01

Ahh DKS wil ook weer even het ongelijk van anderen aantonen.

peterdh | 16-08-18 | 16:15

DKS,
Waarom zou volledige integratie moeten? We hebben 1 ding gemeenschappelijk: De Nederlandse wet. Verder zouden allerlei groepen van mij best in hun eigen cultuur mogen blijven staan. Mits men elkaars' levenswijze onderling respecteert. Chinezen die Chinees zijn, Joden die Joods leven, Surinamers, Hindoes idem.
Bij die ene religie echter heb ik daar dus grote twijfels over, over dat met en naast elkaar willen leven.

marjen | 16-08-18 | 16:22

Haha. Wat denkt die Jesse Klaver nu... Hij kan Mark Rutte niks maken. Die man is ijzersterk. Niks heeft Rutte tot wankelen weten te brengen de afgelopen jaren. Welke schandaal of welke ramp/aanslag dan ook. Mark Rutte is een voorbeeld voor menig mens. Hij is sterk, veerkrachtig, verantwoordelijk en mijn premier. Mark we <3 you!

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:56 | 9

Mark Rutte is inderdaad ook in VVD-kringen een onverwacht sterke leider.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 16:06

Jan Passant mk2 | 16-08-18 | 16:04

Mark Rutte presteert. Eens of niet eens. Hij levert resultaten. Kan je niet over mietje Thierry zeggen - die beter VVD had kunnen stemmen dan had hij gewoon hetzelfde gepresteerd. Of Wilders ex-VVD die een kansje kreeg en wegliep.

Mark Rutte nam Trump publiekelijk de maat.

Ik was geen fan, ben het nog steeds niet maar Mark doet het prima.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 16:08

“Mark Rutte nam Trump publiekelijk de maat”
Wanneer dan? Die ene keer dat Trutte onsmakelijk en heel ongepast die boer naast Trump liet, die misschien ook als een ‘no’ te verstaan was en waardoor Rutte zichzelf linea recta met ezelsmuts en al het strafhoekje in liet zetten door Trump?
Aaah juist ja. Dat noem jij iemand de maat meten.

Haatejaculaat | 16-08-18 | 16:20
▼ 6 antwoorden verborgen

.. maar goed. Meneer Blok-zelf heeft al lang genoeg in totale capitulatie op zijn rug liggen rondtollen, gelijk een stervende bromvlieg.
Dan zou zelfs deze minkukel kunnen weten dat het "debat" weer op de bekende eindhalte was gestopt.

Jan Passant mk2 | 16-08-18 | 15:55 | 2

Easiest way to kick a man is when he's down.

Kouwe Kees | 16-08-18 | 15:56

Voor lafaards. Maar Jesse Klaver is dan ook een minkukel. Femke Halsema vond en vind ik een topper. Jammer dat ze zich nooit heeft ingezet voor D66 of de VVD als liberaal. Verder is er ooit iets goeds gekomen uit Groenlinks? SP? 50+? PvdD? PVV? FvD? SGP?

Iemand? Dat is toch weggegooid geld.

Oh nee wacht. Dat raadgevend referendum gedoe werd door Groenlinks gesteund. En ja dat was ook Bitterspecht.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 16:05

Als ik zelf was voortgekomen uit een mislukte gemengde relatie, en heel mijn jeugd mijn vader niet gezien had, dan zou ik niet zo een grote bek hebben over die 650.000 gemengde relaties.

Janas | 16-08-18 | 15:54 | 3

Wat zal z'n vader geschrokken zijn.

HoerieHarry | 16-08-18 | 15:58

Dat gezeik over dat Rutte de premier van àlle nederlanders moet zijn hangt mij net zo de strot uit als hoe geven we de planeet door aan onze kleinkinderen. Rutte ìs de premier van alle nederlanders. Hij laat alleen duidelijk merken voor wie/wat hij dat met meer plezier is.

Leptob | 16-08-18 | 15:53

"Al" in 2010 zei Merkel dat de multiculturele samenleving mislukt was. Daarna is ze blijkbaar teruggefloten van hogerhand. Je ziet overduidelijk dat de waarheid niet gezegd mag worden en de meeste politici het volk glashard voorliegen. Yasser roept Blok nog maar eens tot de orde. Want net als bij de EU en Hotel California, mag niemand de groep verlaten. (Hey, klinkt als die ene "religie"... ik kan even niet op de naam komen.)
En intussen Trump, om het hardst, een leugenaar blijven noemen. 1984 iemand?
nos.nl/artikel/191835-merkel-multicul...

benjeallanggek | 16-08-18 | 15:53

Die kleuter kan zich beter druk maken over de megaroof die de VVD ocean11 style namens het bedrijfsleven doet op de schatkist: de afschaf van de dividendbelasting

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:53

Klaver, Kllaver,
stop eens met trekken,
aan het Multikulkadaver.

Graaisnaaiert | 16-08-18 | 15:52 | 1

Jesse dat je oerdom bent ok, maar laat het niet zo merken ,lulletje rozewater

joppo0 | 16-08-18 | 15:58

En dit zal eens minister president worden. Helaas.

pegaje | 16-08-18 | 15:52 | 2

Dat denk ik niet.

KLK3 | 16-08-18 | 16:01

De magie van Klaver is wel over z'n hoogtepunt heen. Inhoudelijk is het een politiek lichtgewicht, dus ik zie hem niet zo snel premier worden. En als ie dat wordt, is de ramp voorspelbaar dus na maximaal 4 jaar is het weer over.

Akiron | 17-08-18 | 11:47

Er is altijd wel iemand die roept "Niet mijn premier".
Dus dat 'premier van alle Nederlanders' is een dommige kreet. Hij is VVD-premier en dat weet iedereen. Dat leg je niet even af. Zoals een linkse burgemeester zijn linksigheid niet inlevert bij de benoeming.

marjen | 16-08-18 | 15:50 | 1

Het eerste wat ik dacht: "Oh *van alle Nederlanders* da's goed, dus ook die van mij" .... En van mij hoeft ie *helemaal* geen afstand te nemen. Dus Jessias denkt te praten voor mij. Mafklapper.

peterdh | 16-08-18 | 16:17

Hoe komt hij nou weer aan die 650.000. Meet het CBS dat ook al? Volgens mij verzinnen ze gewoon getallen bij GL net als Madoff

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:47 | 1

Maar als je vraagt of allochtonen vooral autochtonen beroven weten ze het niet en is ieders naam meteen haas. Zó doorzichtig.

Lupuslupus | 16-08-18 | 16:07

Ach wat zielig.
Jesse zit tussen de parades in en verveelt zich kennelijk.
Morgen gaat parade 020 van start en kun je weer scoren bij de bakfietsbrigade.
Er wonen meer Surinamers in NL dan in Suriname zelf. Hoe zou dat toch komen?
Ik heb niks tegen Suri’s maar Suriname is inderdaad een puinhoop.

Ruimedenker | 16-08-18 | 15:46 | 8

Kuifje-in-Afrika | 16-08-18 | 16:00

Meen je dat serieus? Ik dacht dat je me had toegevoegd aan favorieten... *traantje laat*

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 16:10

Een Koreaan met borsthaar?

Haatejaculaat | 16-08-18 | 16:12

Dks eet matzes met stokjes.

Ruimedenker | 16-08-18 | 16:21
▼ 5 antwoorden verborgen

Nou Jesse, over verwachtingen gesproken.. met alle geldstromen richting pak-m-beet Afrika had ik inmiddels wel verwacht dat het een zelfstandig opererend continent zou zijn.
Met de verrijking van enkele procenten Syriërs en vele gelukszoekers en de daarmee gepaard gaande beloften, had ik inmiddels wel verwacht dat iedereen happy-de-pappy de maatschappij waarin ze wonen zouden ondersteunen.
Met de beloftes van de afgelopen jaren vvd regering had ik inmiddels verwacht dat ...
Jesse, verwachtingen zijn niet meer dan dat: verwachtingen. Je kunt er voor jezelf in lezen dat er ergens een vorm van dwang in zit, maar dat is er niet. Hoe zeer je dat ook wilt.

Kouwe Kees | 16-08-18 | 15:45

Ik denk dat Jesse per se met links wil schrijven

Willem.de.zwijger | 16-08-18 | 15:45

Kinderen moeten buiten spelen. Niet te vroeg met politiek beginnen.

0112358 | 16-08-18 | 15:45

De Turkse bakker zit niet te wachten op Rutte, die heeft Erdogan al.

Angelica | 16-08-18 | 15:45

Dit is geschreven door crimineel Duyvendak. Gewoon doorlopen, niets aan de hand.

gerritdirk | 16-08-18 | 15:44

"Een minister is minister, altijd en overal". Nee. Jesse denkt totalitair. Dat is erger, gevaarlijker dan het feit, dat minister Stef Blok zogeheten 'in een besloten gezelschap' iets te berde heeft gebracht. Kamerlid Alexander Pechtold heeft een appartementje cadeau gekregen. Volgens hem was dit privé. Volgens het geschenkenregister van de Tweede Kamer had dit gemeld moeten worden. De discussie gaat niet over dat AP "altijd en overal" kamerlid zou zijn (wat totalitair gedacht is), maar of dit zogenaamde zelfbenoemde "privé" strookt met zijn kamerlid zijn. Zo ook minister Blok. In besloten gezelschap tussen vrienden heeft deze man recht op privé. Dan is er niets aan de hand. Of sprak minister Blok daar als minister? Blijft overeind dat Jesse's denkwijze is fout, in politieke termen: fascistisch.

Eeuwig..Op..Vakantie | 16-08-18 | 15:44

Wie neemt Jesse Klaver het Groenlinkse partyboy nog serieus?

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 15:44 | 1

Krijgers en filosofen zien weinig in hem, dat is algemeen bekend.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:56

Ik vroeg mij al af wanneer de kloon van Justin Trudeau zich met weloverwogen gemeenplaatsen zich in de begrafenisstoet van dit "debat" zou mengen.
Net op tijd voor het plakkie cake, soyman.

Jan Passant mk2 | 16-08-18 | 15:44 | 2

Justin kan tenminste wat. Jesse is nog niet eens dood sperma wat op de buik van jou ligt waard.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 15:45

Ah, een ouwe fascist komt de waarde van de kloon ophemelen.

Jan Passant mk2 | 16-08-18 | 15:47

Je hebt namaak, pedant, betweterig, arrogant, Arrogander "Penthouse" Pechtold, maar de overtreffende trap van nep blijft toch Yasser Klaver. Eersteklas snotneus en islamitische doctrine problematiek ontkenner. Mensen onthoudt dat deze charlatan nooit aan de macht mag komen. tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-jes...

Flappie2006 | 16-08-18 | 15:42 | 5

De Koreaanse Slet
Klaas for president! ;)

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:55

Patje2011 | 16-08-18 | 15:55

Absoluut!

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 15:55

@DKS
Ik zie nu waarom ik eerder geen reactie meer kreeg; je wordt echt betaald door de VVD hè.
De VVD is niet langer rechts, maar komt alleen nog op voor de 1%. En die vinden het prima dat er jaarlijks een flink dorp nietsnutten bijkomt; blijven de lonen lekker laag. En intussen wel 2mld weggeven aan dividendbelasting. www.ad.nl/politiek/einde-dividendbela...
Rutte is een grote leugenaar!

benjeallanggek | 16-08-18 | 16:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Tering die foto uit de Bijlmer (eens de Bijmer altijd de Bijlmer godver de godver) .... het werd zwart voor mijn ogen.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:42

Beste Jesse,

dat gaat niet gebeuren, want Stef is mijn mattie en wij van de VVD steunen elkaar van de VVD. Ik maak er een mooi praatje van over context en niet zo bedoeld etc. net zoals bij Dikke Hennie en Halbe. Nou dat was het.

Doei he?

Kusjes, Mark.

brutus68 | 16-08-18 | 15:41 | 1

Yep. In deze gevaarlijke tijden van Hitleresque populisme zijn we gedwongen om de rangen te sluiten. Gezond en wijs rechts staat onder druk van extreemrechtse dombo's en extreemlinks.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 15:51

Een grafoloog zou een verwarde persoonlijkheid zien in zo'n handschrift. Maar grafologie is benoemd tot pseudo-wetenschap intussen. Terecht waarschijnlijk. Want het zou betekenen dat ons onderwijs vooral verwarde persoonlijkheden aflevert.

marjen | 16-08-18 | 15:38 | 4

Je moet de handtekening bestuderen van Donald Trump. Ziet eruit als een stervende hartpatiënt. Maar je zei het al. Het is onzin.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 15:55

DKS,
je kunt er ook een aardbeving in zien. Of een Mexicaans hek. Of het lawaai van de omvallende porseleinkast.

marjen | 16-08-18 | 16:03

@marjen

"Want het zou betekenen dat ons onderwijs vooral verwarde persoonlijkheden aflevert."

Nou als ik die groenlinks pica in de Bijlmer zie, klopt dat ook wel een beetje.

peterdh | 16-08-18 | 16:19
▼ 1 antwoord verborgen

Jesse Klaver, lieve jongen, je doet zo je best maar het lukt niet alleen hè, jouw buklaven, spindokters en verzorgers maken je plotsklaps, midden in jouw vakantie wakker om iets te roeptoeteren, jij doet dat omdat het goed voor jou is...... zelf begrijp je er helemaal niets van...... maar slaapt intussen lekker door

hetgingperongeluk | 16-08-18 | 15:38

"Ik verwacht van onze premier, premier van álle Nederlanders, dat hij luid en duidelijk afstand neemt van de uitspraken van minister Stef Blok."
Ik verwacht zo veel, Jesse, van mezelf maar ook van de ander. En vaak komen mijn verwachtingen niet uit.
En, Jesse, als je concludeert dat de multiculturele droom uiteen is gespat, dan is het beslist niet zo dat je daarmee die Turkse bakker in Amsterdam-West iets te verwijten hebt. Dat is nou net het punt. Realistisch zijn, met z'n allen, het beestje bij de naam noemen, de koe bij de hoorns pakken, ik denk dat velen in dit land, met daaronder een hele hoop lieden die jij dénkt te vertegenwoordigen of een stem te geven, maar die zelf niets met GroenLinks of met jou en je bleekscheten hebben,, daarvoor zouden willen gaan, maar nu nog aarzelen.
Er is veel potentie in dit land, Jesse, veel kracht, moed, bereidheid, maar zo lang eikeltjespyjama's als jij hen over één kam scheert en tot de zielige slachtoffers rekent, die groep van minkukels en mislukkelingen die gewoon niet willen, bewegen ze niet.
Ga eens bij jezelf en die apparatsjiks achter je te rade, en stop met luieren op je kunstmatig in stand gehouden appeltjesgroene velden.
En ach, die Turkse bakker, als hij er iets van bakt, zal het wel rooien, of dat multiculturele plan nou mislukt is of niet. Wordt hij niet op aangekeken, Jesse. Of hij moet al te zeer naar jou luisteren en bijgevolg in de slachtofferrol willen kruipen.

Schoorsteenveger | 16-08-18 | 15:37 | 1

Het is het standaard riedeltje, 100 % gejat van de Obama PR machine. Je bedenkt een fictief figuur, in dit geval een bakker, en gaat daar een standaard verhaaltje omheen breien. DENK's Azarkan doet precies hetzelfde, gebruikt dan z'n zoontje die dan vraagt met een traan in z'n ogen '' pappa , waarom etc ''. Eigenlijk de PLUS reclame, maar dan slechter.
Helaas hoopt de stront zich verder op, en snakt het zogenaamde progressieve links naar iets wat wel realistisch is, ipv dit soort duffe bedachte, en gekunstelde opzetjes.

Chemokar | 16-08-18 | 15:57

Maar die nieuwe Nederlanders gaan die ook wandelen op de Veluwe, de waterwerken bekijken, naar het openluchtmuseum, naar het achterhuis etcetc?

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:36

GL is de partij tegen de vrijheid. die zich inzet voor:
- meer belastingen
- meer uitkeringstrekkende immigranten
- criminelen
- meer islam
- meer ambtenaren

Tronald_dump | 16-08-18 | 15:35 | 1

Nee. Dat is gewoon laag bij de grond. Groenlinks zet zich daar helemaal niet voor in. Wel gaan de plannen van Groenlinks geld kosten. Veel geld en dat is geen oplossing maar voortzetting dus daarom meer VVD.

Als je rechts bent stem je VVD of CDA. Als je links bent en liberaal D66 en dan komt alles goed.

De Koreaanse Slet | 16-08-18 | 15:54

Zolang anarchiste Olongren blijft zitten waar ze zit, zal Stef Blok dat ook doen.

Haatejaculaat | 16-08-18 | 15:35

he, is het reces al voorbij dan... toch niet. Ergens toch halverwege september en dan een week later prinsjesdag, toch, toch... oh wacht. Dan raakt dit 'GL dingetje' in de vergetelheid door wat uit dat koffertje gaat komen voor de k*t burger.... zoals die dividendvoordeel dat toch hoger uitvalt en dus door de burger dient te worden tevoorschijngejat..

fikkieblijf! | 16-08-18 | 15:35

dat handschrift.....

Rico den Hollander | 16-08-18 | 15:34 | 1

Wie is Bomto Morb?

marjen | 16-08-18 | 15:40

GL, dat zijn en blijven communisten.
Niets anders dan links fascisme dus.

Kanarie_Geil | 16-08-18 | 15:34

Nou jesse, kereltje, meneer blok heeft gewoon gelijk. Die turxe bakker, ja die werkt zo hard, die heeft geen tijd voor getüüter en geëtter.
Tussen dit volk wonen , ik geeft het je te doen. Vuilnis overal, herrie, onopgevoede KUDTkinderen, veelal zonder werk dus de hele nacht van die kotsverwekkende tüürkenmüüziek en ook nog eens keihard. Auto’s met draaiende motor voor je deur die je slaapkamer gezellig vol koolmonixide pompen. Weg ermee!
Inmiddels gevlucht naar een volledig moslimvrije enclave met fraai hoog hek eromheen. Mét ‘schrikdraadoptie’ en verborgen camera’s en taserguns. Fijn gevoel. Je moet eens langskomen hier jesse!
En verder gezellig de oprodttyfus met je suffe gewauwel over inclusiviteit enz.
EXclusiviteit gaat het worden. Exclusief voor díegenen die mee willen doen met NL!

pennestront | 16-08-18 | 15:33

Zijn er weer ergens verkiezingen op komst ? Jesse is uit zijn trollenhol gekropen met nieuwe ideeën. Gaaf!

Bolder | 16-08-18 | 15:33

De waarheid doet soms zeer. Ik ben dan weer een Nederlander die het wel eens is met de uitspraken van Stef Blok, ONZE MinBuZa. Ook die van Jessje.

Haatejaculaat | 16-08-18 | 15:32

Een minister is minister, altijd en overal.
Pechtold is kamerlid, altijd en overal, behalve bij de schenking van een appartement. Dat wel.

Gele Beer | 16-08-18 | 15:32

Van GL mag je wel alles over een kam scheren als het maar positief is voor de overeenkamgescheerde. Dus Turkse bakkers zijn leuk, is OK. Maar Turkse uitkeringstrekkers is niet OK.

Tronald_dump | 16-08-18 | 15:31

Ik kan er niets aan doen, maar de aanhang van Groenlinks doet me meteen denken aan de aflevering van South Park waarin iedereen Prius gaat rijden en high worden van hun eigen scheten opsnuiven.

VP732 | 16-08-18 | 15:30 | 1

Smug alert.

Haatejaculaat | 16-08-18 | 15:36

Ook die formulering "moet me iets van het hart".

Niet gewoon iets melden maar "ik wil even met je praten".

Man, zeg gewoon feitelijk waar het op staat en stop met kwijlend in m'n oor hijgen met je hart. Ik ga toch ook niet naar de bakker "er moet me van het hart dat ik een brood nodig heb met heel mijn ziel jank jank". Ga jezelf elders verbaal af zitten te trekken.

Knufter | 16-08-18 | 15:30 | 1

Ja, eerst vanuit je hart een probleem definieren, dan excuses eisen en een oplossing zoeken om dat “probleem” op te lossen.

Carryon | 16-08-18 | 15:47
-weggejorist-
FleetwoodMacho | 16-08-18 | 15:29 | 1

Links en leidercultus.... vooral ook linkse meisjes want dat zijn geen vrouwen op de mannen na

Bokito ergo sum | 16-08-18 | 15:29

Volgens mij was er iemand die een paar jaar geleden wanhopig uitriep "Beste Wim, je bent ook mijn premier" zij het wat minder familiair. Inhakend op het Mexico thema: www.youtube.com/watch?v=Qox7XGR8zHo kijktip want sinds kort te streamen.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:27

Links heeft nooit wat gehad met de waarheid. De waarheid is altijd denigrerend of stigmatiserend.
Vraag me trouwens af of Mark zelf ook links is. Hij heeft ook niks met de waarheid.

Graaf van Egmont | 16-08-18 | 15:26

Hij zegt het wel goed: "Turkse bakker" (al maakt hij Bossche bollen) . De meeste Turken zijn geen Nederlander maar simpelweg inwoner van Nederland. Kunnen we moeilijk over doen maar het is gewoon zo.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:25 | 2

Probeer je me nu werkelijk wijs te maken dat er Turken zijn die geen Turk zijn maar Nederlander?

FleetwoodMacho | 16-08-18 | 15:33

Er zijn Turken die daadwerkelijk iets met Nederland hebben en compleet opgegaan zijn in onze maatschappij en cultuur met enigzins behoud van eigen cultuur. Ja het klinkt raar maar het is waar.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:39

God, en ik dacht dat mijn handschrift beroerd was. Dit is het gekras van een kind dat net wat letters heeft geleerd op de basisschool.

Beste Jesse,

Wat knap dat je papa een brief voor je heeft getypt. Ik snap ook best wel dat al jouw vriendjes heel graag willen zien dat jij zo'n briefje aan een echte premier schrijft. Jouw vriendjes zullen wel heel trots op jou zijn!
Helaas moet ik in de grotenmensenwereld een land besturen (met wel heel veel mensen en bedrijven) en dan zijn dingen soms toch anders dan jij als klein jongetje graag zou willen. Ik zal jouw lieve briefje goed bewaren, maar ik kan er verder helaas niets mee doen. Later als je groter bent kan papa het jou wel uitleggen.

Kusje, ome Mark.

TheEgg | 16-08-18 | 15:24 | 1

Jammer dat Tofikje niet meer in de Tweede Kamer zit, die had dat kusje van ome Mark maar wat graag in ontvangst willen nemen...

eerstneukendanpraten | 16-08-18 | 15:33

Suriname is wel een failed state: www.intercount.org/suriname-voert-btw-... BTW betalen is niet raar, maar lees het hele stuk. Een land vol met grondstoffen, kleine bevolking en het dan nog niet voor elkaar krijgen. Als dat geen failed state is op dit moment. Maar nee, iedereen en zijn moeder (achterban GL) is beledigd. Blok had Suriname (gewoon een land) ook links kunnen laten liggen, of België kunnen noemen, maar de ophef over wat hij zegt slaat nergens op.

TheseDays00 | 16-08-18 | 15:22

Van de nos site:

De GroenLinks-leider benadrukt dat Rutte "de premier van alle Nederlanders" is. "Als een journalist vraagt: bestaat er een voorbeeld van een vreedzame multi-etnische of multiculturele samenleving? Dan zou het mooi zijn als het antwoord is: Zeker. Het is een ontzettend gaaf land. Ons Nederland."


Of ik eve mag overgefe.

Jos Tiebent | 16-08-18 | 15:22 | 1

Juist. Van alle Nederlanders. Dus niet van alle Turken.

Knufter | 16-08-18 | 15:31

Laat hem alsjeblieft EERST eens over de brug komen met die duizend euries die ik nog van hem krijg. Premier ben je altijd en overal, en doet beloftes namens het kabinet, altijd en overal.

NiCeY | 16-08-18 | 15:22

Nou Yassir, dat is niet mijn president. Ik voel me allang niet meer vertegenwoordigd door hem.

Leuk dat je met een A4tje komt. Ik denk dat Rutte dat wel herkent. Of hij er iets mee doet (anders dan zijn billen eraan afvegen), betwijfel ik. Oja, als je de volgende keer praat over "alle Nederlanders" mag je van mij expliciet zeggen "alle Nederlanders zonder Scumbaggus.Maximus". Aangezien je goed luistert naar kiezers wil je dat best voor mij doen, toch?

Toedels

ScumbaggusMaximus | 16-08-18 | 15:21

'650.000 Nederlanders die een gemengde relatie hebben'???
-
ZES-HON-DERD-VIJF-TIG-DUI-ZEND? Hij kan niet alleen niet schrijven - hij kan ook nog eens niet tellen....

bisbisbis | 16-08-18 | 15:20 | 2

Zullen de dochters van Aboutaleb niet bijzitten.

Rico Tampeloerus | 16-08-18 | 15:22

Gemengd als in man-vrouw? Of gemengde gevoelens?

Vragen, vragen,...

B*tchmeister | 16-08-18 | 15:35

Het misplaatste getutoyeer in de brief is minstens zo zorgwekkend als het infantiele handschrift.

mpdeklerk | 16-08-18 | 15:19

Jesse, ga maar strafregels schrijven. Ben je beter in dan in dit melodramatische gepruttel. Lieve groetjes van een echte Nederlander.

Cor Netto | 16-08-18 | 15:19 | 2

Hij kan niet schrijven (en denken)

Kwetsnat | 16-08-18 | 15:28

Waar menig politicus serieus gestudeerd heeft, heeft Yasser zich door het VMBO gerommeld. Zal toch iets zeggen.

B*tchmeister | 16-08-18 | 15:44

Politiek hoort te gaan over zaken die in het belang zijn van het land toch? Waarom steken politici, en met name op het midden en links, zoveel tijd in het zeiken over uitspraken van collegae? Steek die tijd in de standpunten waarvoor je staat en het verbeteren van wat je wil.

overVecht | 16-08-18 | 15:19

Jesse weet bèst wat Blok bedoelde. En reken maar dat die Turkse bakker ook een tyfushekel heeft aan de shitzooi die zijn landgenoten over zijn buurt uitsmeren. Maar ja, de bakker is een aardige vent, en dus mag je volgens Jesse-logica zijn criminele neven niet aanspreken.

John McClane | 16-08-18 | 15:18

Jesse Klaver.... [diepe zucht]

VanBukkem | 16-08-18 | 15:18

Klaver heeft hier volledig gelijk. Stef Blok heeft zich volledig gediskwalificeerd als minister door zijn uitspraken. Natuurlijk mag hij zijn al-dan-niet terechte mening hebben, maar dan moet hij in de kamer gaan zitten en geen minister van buitenlandse zaken zijn. Dit is een diplomatieke post, waarop men enkel dingen gedaan krijgt als men gerespecteerd wordt. De incompetentie bij de VVD kent weinig grenzen.

DeWeerman | 16-08-18 | 15:18 | 3

We zijn gewend geraakt aan vage, nietszeggende teksten Maar waarom zou een MinBuza geen duidelijke taal mogen spreken ?

beniknouzoslim | 16-08-18 | 15:26

@ DeWeerman: 'Natuurlijk mag hij zijn al-dan-niet terechte mening hebben' Helaas respecteren jij en je linkse vrienden al decennia lang de mening van heldere vaderlanders niet waardoor we te maken hebben met een voor iedereen zichtbare schrijnende niet op te lossen verloedering van het ooit zo mooie Nederland.

Kwetsnat | 16-08-18 | 15:27

@beniknouzoslim. Natuurlijk mag dat, maar het zinloos maken van vijanden heeft geen enkele diplomaat goed gedaan. De kansen om in de komende jaren iets gedaan te krijgen in Suriname zijn tot het nulpunt gedaald.

@Kwetsnat. Het gaat mij niet om de inhoud van zijn uitspraak, maar om zijn functie. Blok wordt betaald om onze belangen in het buitenland te behartigen, niet om niet-functioneel mensten te kakken te zetten. Dit heeft niets met rechts of links te maken. Nogmaals, Blok mag van mij zijn geloof in de superioriteit van de westerse blanke man verkondigen waar en wanneer hij dat wil, maar niet als onze minister van buitenlandse zaken, want dat levert alleen maar schade op.

DeWeerman | 16-08-18 | 15:35

Grote dominante groepen met verschillende nationaliteiten en/of geloven in een land heeft in de geschiedenis gelukkig altijd gewerkt hé Jesse? Soms was er oorlog maar later kwam het toch goed..

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:18

Jesse laat zich werkelijk voor elk marketing-karretje spannen.

LeonSmuk | 16-08-18 | 15:17

Ik zeg nog zó: wacht tot je voorlichter terug is van reces!

bisbisbis | 16-08-18 | 15:17

Trouwens Klaver, bij jouw club spreken ze van 'een Nederlandse bakker van Turkse komaf' en dus niet van 'een Turkse bakker'. Of hebben jullie je er nu ook bij neergelegd dat de doorsnee Turkse-Nederlander zichzelf op de eerste plaats als trotse Erdo-Turk beschouwt? In dat geval heb ik niets gezegd.

pissebed | 16-08-18 | 15:17

Inderdaad: "premier van álle Nederlanders"
Dus ook van de Nederlandsers die het WEL met Blok eens zijn.

XverderNix | 16-08-18 | 15:17 | 1

Punt.

De Profundus | 16-08-18 | 15:23

De juf op school werd er erg blij van als ze zijn huiswerk moest nakijken.

HoerieHarry | 16-08-18 | 15:16

Weer een bevestiging van hoe weinig capaciteiten dat bucklertje heeft, hij probeert het met activiteiten voor Groen Links te bedekken maar accentueert daarmee alleen maar zijn matige intelligentie.

Kwetsnat | 16-08-18 | 15:15

Door mijn hersentumor ben ik niet in staat om zelfs maar mijn handtekening te zetten. Maar als ik me concentreer, zou ik er nog best een leesbare Beste Mark uit kunnen persen.

Graaf van Egmont | 16-08-18 | 15:15 | 4

Dit is weer beledigend voor mensen met een hersentumor. Het kan ook drank zijn waardoor het zo beroerd zijn pen uitkomt.

TheseDays00 | 16-08-18 | 15:28

Ik wens U veel kracht in deze voor U en Uw familie, moeilijk tijd!

Fatwabuster | 16-08-18 | 15:54

Ik heb u gemist!

B. Randnetel | 16-08-18 | 16:27
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een slechte schrijfstijl zeg, niveau 2e klas middelbare school. En dat ge-me en ge-je is helemaal tenenkrommend.

hetgeleteken | 16-08-18 | 15:15

Het is voor Blok niet te hopen dat Mark zegt dat hij voor honderd procent achter hem staat. Dan is hij Le Jaques.

Mr_Natural | 16-08-18 | 15:15

Mamma mia, wát een handschrift... is dat representatief voor het onderwijsniveau in Rosendaal, of is dat representatief voor het onderwijsniveau van Klaver?
-
Nu niet direct wat je van de leider van een politieke partij zou verwachten... heeft hij nog nooit eerder een pen vastgehouden? - of heeft hij stiekem zo'n Hitler-armpje?

bisbisbis | 16-08-18 | 15:15 | 1

Beetje off-topic, maar het hedendaagse schrijfonderwijs op het basisonderwijs (de vroegere lagere school) is met name in de Randstad een ondergeschoven vak; ik zie dagelijks teksten geschreven door 'hoogbegaafden' en het blijft bij zien, want lezen....

EEnzame SchizofrEEN | 16-08-18 | 15:31

Wat een kleuterhandschrift. Misschien was het beter geweest als hij een jaartje had over gedaan op de lagere school tot hij kon schrijven.

Osdorpertje | 16-08-18 | 15:14

Het "Beste Mark" boven dat vod heeft Klaver door z'n 3 jarig zoontje laten schrijven. Zoveel is duidelijk.

demaup | 16-08-18 | 15:13 | 1

De rest ook.

Mr_Natural | 16-08-18 | 15:16

Gevalletje schizofrenie: aan de ene kant zeggen dat multi cult samenleving geslaagd is, maar tegelijkertijd klagen over racisme...

Rico Tampeloerus | 16-08-18 | 15:13 | 1

Haha. Zo kun je het ook uitleggen: Blok bedoelde dat er nog te veel racisme is in de multi-culturele samenleving en dat zulke samenlevingen dus nog niet helemaal geslaagd zijn. Nog niet.
Maar iets zegt mij dat Blok dat niet bedoelde.

marjen | 16-08-18 | 15:35

Dat stukje handschrift spreekt boekdelen.
Heeft hij zijn Iphone al kapotgeslagen en de coca cola door de plee gespoeld, deze deugmensch?
Of is hij net geland van een kerosine-slurpende-CO2-fijnstofbom-vliegvakantie? Alles voor de bühne en het deugend stemvee.

Eppo | 16-08-18 | 15:12

Krijgen we dat gezeik ook weer. Kunnen die halve garen in Den Haag niet permanent met reces?

pissebed | 16-08-18 | 15:11 | 1

Alle 225?
Zou wel mooi zijn, afdanken en opnieuw beginnen. Wel zonder wachtgeld.

InAnumPerRegimine | 16-08-18 | 16:19

Die Klaver blijft een koddig ventje. Ik blijf die eikeltjes pyjama er bij verzinnen. En dan mag ie zelf wat schrijven boven de grote mensen brief... Rento Morb? Covfefe nivootje. Valt me wel mee dat ie er geen klaverstickertje onder plakt. Wat een armoe.

Pedronegro | 16-08-18 | 15:11

De krankzinnige wegkijkert.

tering! | 16-08-18 | 15:11

Zijkerd. Blok had 100% gelijk en bovendien was het een besloten bijeenkomst. Het gaat Gestapoleider Klaver geen zak aan wie daar wat zegt.

Rest In Privacy | 16-08-18 | 15:10 | 2

In dit geval is deze zeikerd een hijkerd.

Johanvb | 16-08-18 | 15:27

Dan zou de bespreking van Denk over het frame van Wilders ook niemand een zak aangaan.
Wel consequent blijven hè.

InAnumPerRegimine | 16-08-18 | 16:18

Wat een fucking lelijk handschrift.

Bozepanda | 16-08-18 | 15:10 | 1

niet lelijk, dit getuigd van nul komma nul Gründung en/of systematische opleiding. Als je als een infantiel schrijft dan is de kans groot dat je een infantiel bent. Het typische doktorshandschrift is ook onleesbaar, maar wel uitgelijnd en systematisch. Dit is de krabbel van je debiele 4-jarige neefje.

Neta | 16-08-18 | 15:19

En trekt Jesse dan zijn uitspraak over Trump in? Hij noemde hem ooit een 'mafklapper'. Of dat nu zo is of niet maakt niet uit. Het is een bevriend staashoofd. Toch?

B75sinds2007 | 16-08-18 | 15:08

"Een 'open brief' is het waterpistooltje in een Mexicaanse stand-off met Desert Eagles, Jesse. Nou, mooie tekening, blaf nog maar een vodje vol, dan gaat de vvd weer verder met land regeren."

Bedankt, nu moet ik een schone onderbroek aantrekken.

Hem | 16-08-18 | 15:08

dat Jesse maar eens bewijst dat het onzin is.

shimanski | 16-08-18 | 15:08

Zielige zeikstraal die klaver.
Blok heeft al lang en breed excuses gemaakt Yasser zanikt maar door.

HoerieHarry | 16-08-18 | 15:08

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl