Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Donald Trump spreekt in raadselen over terreur

Trump reageert op de zoveelste islami... verwarde man in Parijs, die zaterdag dood en paniek zaaide in het uitgaansgebied waar hij vier mensen neerstak. Maar wat *zegt* Oom Donald nou eigenlijk?

Social

"At some point countries will have to open their eyes & see what is really going on", verzucht het Oranje Orakel in het Oval Office. Maar wat is er dan really going on? Wij Europeanen horen dag in dag uit van onze leiders en politici dat er niks aan de hand is, dat we das wel schaffen, dat grenzen fascisme zijn en nationalisme een doodzonde. Wij horen dat er wel eens verwarde mannen zijn maar dat antisemitisme toch vooral een extreemrechts probleem is. Wij horen dat de islam vrede is, dat aanslagen niets met de islam te maken hebben en dat boze mensen met een migratie-achtergrond vaak door ons gekrenkt zijn dus dat het sowieso allemaal een beetje onze eigen schuld is. Sowieso horen wij dat roken dodelijker is dan terreur. Wij horen ook van onze edele leiders dat Donald Trump een slecht mens is, en die feeks van een Federica de EU MinBuZa Mogherini nodigt Iran uit om op de knietjes te kunnen smeken om kernverdragvriendjes te mogen blijven om ons voor gevaar te behoeden nu Trump  die "historische deal" heeft verscheurd. Dus wat bedoelt de President van de Verenigde Staten van Amerika nu eigenlijk, als hij zegt dat wij de ogen moeten openen? We zijn toch allemaal al hartstikke wakker in het Westen....?

Reaguursels

Inloggen

Trump heeft gelijk.
Alleen zijn het niet alle mensen die het niet zien, het zijn vooral de Leiders de politiek en de grote bedrijven, die zien alleen het geld dat binnen stroomt.
niet voor niets groeit dagelijks het aantal mensen die verbaast zijn op de reactie en het weg moffelen van islamitisch geweld in opdracht van regeringen in Europa, wat zal lijden tot het einde van de EU.

Rene046 | 14-05-18 | 23:29

Ha, Van Rossem wil ons 'n beetje uitdagen en 'n reactie uitlokken.
Heeft hij 'n weddeschapje gesloten, dat 'zijn' topics de hoogste score reaguursels voortbrengt (?), dan help ik 'm hierbij met 'de mijne'.
Eh, Trump is erg goed qua politiek de kaarten herschudden / foefelen / steken / opschudden.
Don't blame the poker-player, if you can't stand the heat in the kitchen. (of zoiets)
Die ijdeltuitjes in Europa zijn politieke kabouters.
En ja, de jongens worden van de mannen gescheiden, zodra het bij knokken op straatvechten-niveau aankomt. Daar gelden andere regels dan aan de vergadertafel, maar dan worden weer 'wel' de machtsverhoudingen hersteld.
Dat leert Noord-Korea op harde wijze, door niet voor 100% gesteund te worden door grote beschermbroer China; want China wil geen gezichtsverlies tegenover de rest van de wereld, omdat dictators altijd doodsbang zijn voor 'n afgang; lees: het einde van hun macht.
Dat leert Iran op harde wijze, door niet voor 100% gesteund te worden door grote beschermbroer Rusland; want Rusland wil geen gezichtsverlies tegenover de rest van de wereld, omdat semi-dictators als Poetin, en dictators als Assad altijd doodsbang zijn voor 'n afgang; lees: het einde van hun macht.
Dat leert Europa nu ook in de coulissen; want als zij zich tegen Amerika verzetten, door de 'pijn' voor Iran te willen verzachten met 'n instand gehouden romp-Iran-nucleair-deal; dat 'dan' ook Europa pijn moet gaan lijden door Amerika. Lees: importheffingen op staal 9en nieuwe handelsoorlog-maatregelen); plus alsnog moeten betalen, die 2% BNP-bijdrage voor de NATO; plus handelsboycot van Europa tegenover Amerika.
Eh, ik durf te voorspellen dat Europa 'gewoon' gaat buigen voor Amerika, en dus ook 'gewoon stappen uit Iran met Europese bedrijven; zodat slechts Rusland en China mogen proberen wat hulp te bieden aan Iran (doen ze niet, ze kijken wel uit; komt door die rare Sjiitische reli-engerdjes; die zijn nog erger orthodox dan de gereformeerde zwartkousen)
En zo komen we na het afgedwongen moeten dimmen door Noord-Korea en Iran uit bij dat patserstaatje Turkije, waar ook nog 'n Soennitische dubbele agenda spelende Erdogan zit, die zelfs zonder nieuwe sancties al snel met zijn gammele economie ineen zal storten. (want dat is de reden, waarom Erdogan versneld zijn semi-dictatoriale verkiezing wil veiligstellen, vóórdat ook de Turken merken, dat 'n dwaallicht hen in 'n vorm van geïsoleerde armoede heeft geleid)
Gaat het ondertussen goed met Trump (?), ja hoor, want binnenlands houden die dwaze democraten zich nog steeds bezig met het jagen op 'n spook (de Russia-connection) en zijn Hillary Clinton (70 jaar oud) en die democratische voorzitser Nancy Pelosi (78 jaar oud) zozeer aan hun machtspositie; hun pluche vastgeplakt, dat zij de democraten in 'n houdgreep gegijzeld, verhinderen eens met 'n ander, verfrissender en beter geluid te laten komen.
Wij gaan in de toekomst nog de politieke val van EU-Europa meemaken, met dank aan Trump. Want de politieke kinderlandjes van Frankrijk, Engeland en Duitsland zijn niet opgewassen 'iets' in te brengen in het politieke pokerspel van de grote jongens.

Der Paulie | 14-05-18 | 19:23

islam heeft nog nooit iets goeds voortgebracht.
Nou ja,op een ontdekkingsreiziger(waar later van werd beweerd dat hij de helft uit zijn duim gezogen had) en een bank waar je geld kan lenen zonder rente na dan(volgens onze reaguurder van het jaar 2017)
Maar misschien kan er iemand anders nog wat goede dingen van de islam kan benoemen?

ditotje | 14-05-18 | 15:39 | 1

Het enige goede aan de Koran is dat je dicht kunt doen

geenhakbar | 14-05-18 | 18:00

Mr. Trump heeft natuurlijk gelijk. En mr. Trump gaat ons mischien weer bevrijden, hoop ik, als de islamitische bezettingsmachten onder hun Troyaanse paard “religie”, een feit word! Ze beginnen al aardig wat politieke plaatsen te bezetten!
Moeten wij eens in Saoudie-Arabie proberen!
Die bevrijding gaat dan samen weer met Rusland, onze beste bondgenoot tegen het evil arabische empire, al ver VOOR de Münchener Olypische spelen 1972!
Ik hoop dat onze politieke leiders, onze Brusselse politieke gijzelnemers in het bijzonder, dan ook in een soort Neurenberg proces in een militair tribunaal veoordeeld worden in een land dat HEEL zwaar trekt aan kapitaal continentverraad, belastingslavernij en oorlogszucht jegens Poetin EN Trump! Het grootste gevaar voor onze veiligheid en economisch herstel zijn onze politieke leiders ZELF, en die we niet kunnen kiezen in het bijzonder! Narcistische, fascistische (linkse) psychopaten in politieke hoedanigheid???
Tijd om absolute non-politici het over te laten nemen van ze.....

Katoentje | 14-05-18 | 13:30 | 1

Heb je die 100.000 biddende mislims wel eens zien bidden op het Rode Plein?

bodemloos | 14-05-18 | 13:54

Het is mij anders volkomen duidelijk wat hij bedoelt.

Rest In Privacy | 14-05-18 | 13:15

Moeten de Ami's ons wéér van het fascisme redden.
Want zélf doen we het niet.
We verschuilen ons achter de vrijheid van religie en de andere kant ziet het als een wapen om ons te knechten.
Moeten we maar niet zo dom zijn om hun dezelfde beschaving toe te dichten.
Op een stil plekje, een nisje in de bijkamer zat Femke Halsema en las bovenstaande. Moet u eens raden wat ze mompelde.
Godverdomme.

Hensmunter69 | 14-05-18 | 12:59

Net als Wilders heeft Trump meestal gelijk omdat ze beide realisten zijn met beide voeten in de werkelijkheid, en geen zwevende Gutmensch-fascisten zijn die als masochisten kwijlen als ze weer "genaaid" worden door moezzzliems.
Ik zeg: Trump for president, oh... wacht......

telelezer | 14-05-18 | 12:54 | 6

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 14:16
In mijn optie is het in ieder geval een paar decennis sluiten van de grenzen realistisch nu de grote steden evenveel buitenlanders hebben als autochtonen. Een paar generaties tijd uittrekken voor ontwikkelingen die uit die situatie voortkomen lijkt mij zeeeer tolerant.
Mondiaal gezien zijn er geen landen die zover gaan als nederland en omstreken. In jouw model is er geen weg meer terug als het uit de hand loopt. Mocht het goed gaan dan zijn er nog miljoenen eeuwen om jouw streven naar allemaal lieve mensen over de hele wereld uit te voeren.
Maar dat is het punt. Jij en je timmerfransen willen dat in één mesenleven regelen. > voorwaarden voor oorlog.

bodemloos | 14-05-18 | 15:18

optiek, decennia

bodemloos | 14-05-18 | 16:41

@ Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 14:16 je bent zelf heel kort door de bocht. Trump weert niet ALLE buitenlanders. Weert niet alle moslims en anders gelovigen. Hij probeert slechts personen uit landen tegen te houden die volgens hem een gevaar voor de Amerikaanse bevolking (ongeacht kleur of afkomst) vormen. Een wijze man! Een president voor Zijn volk!

Olieboer | 14-05-18 | 20:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Indoctrinatie noem ik dat bij de griffo's noemen ze het onvoorwaardelijk geloven. Weet je wat die griffo's met kleine kinderen doen, donder toch op man.

beau van rtl | 14-05-18 | 12:14 | 4

"Weet je wat die griffo's met kleine kinderen doen, donder toch op man."
Sterk staaltje whatabouttism. Waarom gooi je het gelijk op kleine kinderen?

Het gaat erom dat jij Seegers (van de CU) een verschrikkelijke vent vind en ik het daar niet mee eens bent.
Je stelt dat hij net zo erg is als 'islamieten' (in de context van de aanslag in Parijs gisteren). Want de biblebelt is niet leuk om op te groeien en ze doen iets met kleine kinderen ofzo. Ik neem aan dat je de bezwaren tegen deze redenering zelf ook wel ziet.

Mijn stelling is dat Seegers een respectabele politicus is omdat hij iets meer vasthoudt aan zijn principes dan andere politici. Daarmee is hij als politicus een veel minder erge gluiperd dan gemiddeld. Dat hij een relatief goede politicus is maakt hem een mooie vent.

Als je van de middelbare school afkomt en naar de grote stad kan verhuizen om te studeren, kom je er vanzelf wel achter dat het wel meevalt met die gereformeerden.

Barre_de_k | 14-05-18 | 13:24

Barre. Zou kunnen , maar ik heb de ervaring dat dit soort verknipte kinderen, al gaan ze in de grote stad studeren, toch altijd een vreemde knak in hun denken hebben. Ik merk dat ik je een beetje gekwetst heb, maar doe lekker voort als jij je er gelukkig bij voelt. Ik heb niets met deze verknipte engerds en hun religie. Heeft ons nooit iets goeds gebracht, alleen angst en verdriet.

beau van rtl | 14-05-18 | 13:33

Nou veel succes met je eindexamens dan. Op een dag kom je erachter dat mensen die een andere levensovertuiging hebben niet per sé verknipte engerds zijn.

Barre_de_k | 14-05-18 | 13:51
▼ 1 antwoord verborgen

Trump heeft zoals wel vaker gewoon gelijk. Maar hij deugt niet volgens de media, dus alles wat hij zegt is fout en lelijk. En zijn haar zit stom.

SwordofWinter | 14-05-18 | 12:11 | 4

Dat hij een blanke man is helpt daarbij ook niet bepaald, want dat zijn tegenwoordig de slechteriken.

JackStick | 14-05-18 | 13:28

Wat zeker meehelpt is dat hij veel ervaring heeft met TV-shows en de verkoop van huizen. Echt de ideale achtergrond om wereldleider te zijn. Kortom, je kunt alles worden, als er maar genoeg idioten zijn die je willen geloven.

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 14:05

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 14:05
Ja dan kun je natuurlijk beter een corrupte vrouwelijke politieke dinosaurus of een community organiser uit Chicago met het juiste kleurtje zijn. Een succesvolle zakenman (het is niet allemaal netjes en koosjer geweest, maar hij heeft zich wel tot een van de rijkste mensen ter wereld weten te maken) die een paar decennia ervaring heeft met mensen, onderhandelen en de politieke, financiële en handelswereld is natuurlijk totaal ongeschikt voor een maatschappelijke functie. Hou toch op man.

SwordofWinter | 14-05-18 | 16:52
▼ 1 antwoord verborgen

Nou, we zijn hier in West-Europa wel iets, maar "wakker" is niet het woord dat ik ervoor zou gebruiken. Grenzeloos en stuitend naïef, volledig van de realiteit los gezongen, week en schaapachtig zijn eerder classificaties die ik er aan zou willen geven. We zullen het nog danig gaan bezuren...

Sjefke7807 | 14-05-18 | 12:10 | 2

Zo was het voor de 2e Wereldoorlog hier ook. De gevolgen van die naiefiteit zijn bekend.

me,myself and IK | 14-05-18 | 12:38

me,myself and IK | 14-05-18 | 12:38 |
De gevolgen van rassenhaat, xenofobie en wij-zij denken ook. Maar precies, naiviteit op die gebieden. De geschiedenis gaat zich herhalen.

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 14:06

Trump is goed voor de wereld, ondanks lubag, mattijs en dolf oxfam praatjes!
Misschien is het ook normaal om roken en terrorisme doden te vergelijken want de roker geniet van zijn rokertje en de slinksmensch geniet van terrorisme doden.

28 | 14-05-18 | 12:00

#dtv

T-Bone13 | 14-05-18 | 11:53

Die Trump is eigenlijk best wel een toffe peer!

Flow82 | 14-05-18 | 11:53

Zolang de islam en de mohammedaan kunnen blijven schuilen onder de paraplu van 'de vrijheid van godsdienst' kunnen ze doorgaan met zich te vestigen en de maatschappij langzaam maar zeker te verzuren en verkankeren (excusez le mot!)
Het is een feit dat ook in andere heilige boeken wordt opgeroepen tot oorlog en het doden van ongelovigen, alleen hebben de belijders van deze religies tijdig hun gezond verstand herwonnen en is de verlichting doorgevoerd. Dit in tegenstelling tot de islam, waar ongelovigen en joden nog steeds vogelvrij zijn.
Als we de vrijheid van godsdienst in de grondwet willen handhaven (en dat willen we, net als de vvmu) dan is het hard nodig dat er wordt geformuleerd wat de definities zijn van een godsdienst. Zoals bijvoorbeeld: medemenselijkheid, barmhartigheid, vergevingsgezindheid en liefde. Het behoeft hier geen betoog dat begrippen als "sla in op hun nekken, dood aan de joden en ongelovigen" niet kwalificeren als de basis van een vredige en heilzame religie.
Wij zijn ook in Nederland al een aantal eeuwen geleden gestopt met het in het water gooien van 'heksen' om te zien, of ze blijven drijven en zo ja, ze daarna op de brandstapel te zetten....
Definieer het begrip GODSDIENST, is de sleutel van al deze ellende, of: schaf de vrijheid van godsdienst af..... Your Choice!

Pierre Lebon | 14-05-18 | 11:49

Rokers veroorzaken geen gevoelens van onveiligheid en angst. Terreur wel.
Rokers veroorzaken geen extreme veiligheidsmaatregelen op luchthavens, terreur wel.
Rokers veroorzaken geen gigantische inperking van de privacy t.b.v. schijnveiligheid. Terreur wel.
(enzovoorts)
Roken met terreur vergelijken doet bij mij een dubbele agenda vermoeden.
Ik heb liever iemand met een peuk of joint naast me dan iemand met een bomgordel uit naam van een religie...

Rest In Privacy | 14-05-18 | 11:41 | 1

Steek eens een peuk op in een luchthaven tegenwoordig en je wordt als een terrorist behandeld.

Gulliver | 14-05-18 | 12:37

Voor alle EU zwevers, wees welkom types, volop dwalende gütmensen, wir schaffen das, ik stem gastvrij, en andere wegkijkers is Trump een uiterst grote teleurstelling.
Mooi hè.
Go Trump!

BosrandDirk | 14-05-18 | 11:33 | 1

Zo een Trump hebben we in Europa ook nodig. Kan i al gecloned worden.

Olieboer | 14-05-18 | 20:51

Der (S)Trump(f) is een echt orakel.
Vooraf, achteraf en tussentijds voor verschillende uitleg vatbaar.
Welke paragnost is daar niet groot mee geworden?

Schadenfreude | 14-05-18 | 11:33

Onze geweldige Bestuurlijke Intelligentsia die Zelf de kolerezooi hier heeft binnen gehaald zoals van Aartsen (VVD) en Cees van der Knaap (CDA) en nog wat andere Haagse Hippies Clubs als PvdA/GL .
Hebben Nederstan totaal naar de kalote toe geholpen zie Hagistan , Gouda , Ede , Islamsterdam en nog wat andere gehuchten .
En nu Ze Burgemeesters zijn of waren weet er geen 1 hoe Ze die Zelf binnen gehaalde zooi te handelen .
Dat mag weer een ander doen , en met hun puinhopen opgescheept te zitten .
Want dan ziet je geen 1 Dienst of Haagse Hippie of Club.

liegende lippen | 14-05-18 | 11:29

Hij zegt dus dat wij het niet gaan schaffen, daarnaast dat bijv. de vele aanslagen hier in Europa eigen schuld dikke bult is. Dat zegt hij, volgens mij. Zou ik ook zeggen als ik Trump was, want Mutti is natuurlijk een aanfluiting voor Dld, idem die rare lieden in de EU Commissie.

AMX pri | 14-05-18 | 11:27

Het is een grote boerenlul maar, gelijk heeft die ie!!

joppo0 | 14-05-18 | 11:24

Van wat onze Europese overlord ons kost, kun je heel wat keukentrapjes kopen.

LibertasSimplex | 14-05-18 | 11:24

Ff lekker sarcastisch bagatelliseren,
Er gaan meer mensen per jaar dood in de USA door vuurwapengeweld dat in heel Europa aan terrorisme.

steekmug | 14-05-18 | 11:17 | 3

@steekmug
Zelfmoord vormt driekwart van dat vuurwapengeweld. Hier springen ze voor de trein, in de VS zetten ze een pistool tegen het hoofd.

toetssteen | 14-05-18 | 11:29

30.000 vuurwapendoden elk jaar.
Ieder jaar 10 x 9/11.
Dat wordt kennelijk niet als een groot probleem gezien.
Nee, dan de islam!

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 11:35

Relativeer nog lekker 10 jaar door. Steek lekker je kop diep in het zand. En dan zien we wel verder.

echtpaul | 14-05-18 | 14:19

.. maar goed. Het Raadsel van Trump is dus dat hij helder en to the point communiceert.
Dat zijn wij niet gewend van politici, wij zijn gewend aan politici die altijd liegen en draaien en dan is het schrikken wanneer er plotseling een president opstaat die meer doet dan jolig op- en af vliegtuigtrappen hollen en hele uren praten zonder een woord te zeggen.
Gelukkig begrijpen de openlijke schurken op deze planeet precies wat Trump bedoelt - en bergen hun gevaarlijke speelgoed op waarmee zij 8 jaren lang ongehinderd mochten spelen.

Jan Passant mk2 | 14-05-18 | 11:09 | 4

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 11:37 |
Haha. Heb je zelf eigenlijk wel in de gaten hoeveel aan het onmogelijke grenzende onwaarschijnlijkheden je nodig hebt, om tot jouw vostrekt psychotische aluminiumgevouwen conclusie te komen?
Hoe compleet complotgek je redeneert?
En buiten dat, heb je een lijntje naar Kim of zo?

LibertasSimplex | 14-05-18 | 11:43

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 11:37 |
Nou zie ik natuurlijk waar je het vandaan hebt, hoor. Je denkt dit niet zelf, maar je praat de Washington Post en New York Times na, die, al campagnevoerend tegen de eigen regering, op dit onderwerp voor iedereen zichtbaar door het ijs zakken.

LibertasSimplex | 14-05-18 | 11:47

LibertasSimplex | 14-05-18 | 11:47 |
ja en? Zou dat zo'n ramp zijn? Die analyse klopt als een bus en daarnaast, denk je nou ECHT dat Kim zijn kernwapens gaat opgeven? Nu hij HET voorbeeld heeft gezien van hoe je genaaid wordt als je ervan afziet, zie Irandeal? Ik bedoel, welk voorbeeld heeft Kim nog nodig, om te weten dat hij nooit zijn kernwapens zal opgeven? Uiteraard gaat Kim niet ontwapenen, dat is zijn einde, meteen. Hij gaat mooi weer spelen, een test-site opdoeken, doen alsof hij vriendjes wil zijn met Zuid, maar ondertussen geen duimbreed toegeven op de echte zaken. Hij is niet dom.

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 13:50
▼ 1 antwoord verborgen

Kunnen wij wij gaan kloon krijgen van Trump. Nederland moet zsm af van de grootste NSB'rs aller tijden. (Oplichter/aartsleugenaar Rutte, Wiebes, Yasser Klaver, Ollengren en vele vele gelijke soortgenoten) Hoe lang duurt het nog voor dat dit land volledig naar de kloten is ? Om te beginnen met NEXIT !

HardwerkendeBlanke | 14-05-18 | 11:08 | 1

HardwerkendeBlanke. Beetje onduidelijk. Gaan we naar de kloten om te beginnen met de Nexit?

Mijn klomp breekt | 14-05-18 | 11:12

Ik pleit voor een hervorming in het mohammedanisme: niet jezelf 's avonds helemaal volvreten maar gewoon de HELE ramadan vasten.
Laat de natuur z'n gang gaan.....

Mazoeza | 14-05-18 | 11:04 | 2

bizar eigenlijk dat de Boze Profeet altijd slecht gedrag aanmoedigt - maar dan wel alleen op zijn bevel, als een cadeautje.
Honger en stink de hele dag in de volle zon - en vreet op mijn startschot als een varken tijdens de huftar maaltijd.

Jan Passant mk2 | 14-05-18 | 11:12

...en als wij ophouden met ze te voeren (en hun broek op te houden) is het 't hele jaar door ramadan: iedereen blij !

Mazoeza | 14-05-18 | 11:14

Geen idee wat -ie zegt. Maar gelijk heeft -ie.

LibertasSimplex | 14-05-18 | 11:04

Wat er aan de hand is is dat de new world order agenda wordt uitgevoerd. Cultuur en de natiestaat moeten kapot waardoor er door het ontstaan van crisissen beleid doorgevoerd gaat worden voor een globale wereldoverheid. Motto van de elite: never waste a good crisis. Beleid wat je er normaal nooit door krijgt krijg je er onder druk wel door.Het verdeel en heers principe.
Lees het boek Revolutie door Schuld.

ardeverb | 14-05-18 | 11:03

De crux zit ‘m natuurlijk in het woordje ‘successfull’. Als een Amerikaanse studente betrokken raakt bij een drugsgerelateerde moord (let’s say Amanda Knox), dan verschijnt het woordje ‘shithole’ country.

koperbij | 14-05-18 | 11:00

Als je het ver wilt schoppen in de politiek moet je om elk probleem met een grote boog heenlopen en jezelf trainen in het wegkijken. En collegaas die dat niet doen zijn een grote bedreiging voor je carrière. Daarom reageren bijna geen politici op Trump, hij verzuurt de sfeer.

Mijn klomp breekt | 14-05-18 | 10:59

Ja Trump is een wijsgeer van formaat!
Toch doet hij me altijd denken aan Chauncy Gardiner uit de film 'Being There'.

Quotes:
[Thomas and Johanna are watching Chance's interview on TV]
Thomas Franklin: It's that gardener.
Johanna, girl with Franklin: Yes, Chauncey Gardiner.
Thomas Franklin: No, he's a real gardener.
Johanna, girl with Franklin: He does talk like one. I think he's brilliant.

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 10:58

Donkere middeleeuwen gekleed in berenvellen. Waarom deden die "primitieve" Europeanen dat?
Er was een "Handelsconflict" met toenmalige barbaren die dwarslagen op zijderoutes. Het noorden/westen was toen afgesneden van de weg, het licht, en het maatschappelijk leven in het verband van het grotere wij.
Niets veranderd.
De zo woke Trump zelf heeft een blinde vlek van minimaal 33,3333%.

Changes to Your thought process on the process of wagging dogs must be made.

hallevvezool | 14-05-18 | 10:58 | 2

Het gaat nu even over Islamitische terreur daden.

Mijn klomp breekt | 14-05-18 | 11:01

"nu even".. tuurlijk, want economische jijhaat in het verleden kwalificeert niet als islamitische terreur.
Je klomp is voor 66,6666% stuk. @ Mijn klomp breekt | 14-05-18 | 11:01
1 kan, 3 gifbekers.

hallevvezool | 14-05-18 | 12:04

Ctrl+f 'redpill' 0 resultaten. Makes sense.

Uitvretert | 14-05-18 | 10:57

Trump doelt hier op "Het Plan van Coudenhove-Kalergi" daar hebben te weinig mensen in Europa nog van gehoord.

Rest In Privacy | 14-05-18 | 10:54 | 1

Daar hebben teveel mensen van gehoord. Het is een zotte complottheorie bedacht door mensen die gewoon niets weten van Richard Coudenhove-Kalergi. In het kort was de man een groot denker die zich heeft ingezet om eens te kappen met dat elkaar de hersenen in te slaan in Europa. Zonder dat soort mensen zou het hier nog erger zijn dan het Midden-Oosten of Afrika.

De Koreaanse Slet | 14-05-18 | 11:10

Als het allemaal stil wordt gehouden hoe weten we het dan toch allemaal? Neem mijn eigen moeder en stiefvader. Die weten dat allemaal en kijken toch echt vrijwel uitsluitend naar de NPO en Nederlandse commerciëlen. Rara hoe kan dat toch?

De Koreaanse Slet | 14-05-18 | 10:50 | 1

Domheid?

BosrandDirk | 14-05-18 | 11:31

In een gekkenhuis lijkt het altijd of de enige normale man in het pand dus Gek is.

De westerse samenleving lijkt nog het meest op een gekkenhuis, met al zijn SJW's Gutmenschen Justin Turdeau's Merkels Rutte's Ollongrennen Antifa en de massa-immigratie van islamitisch verwarde mannen.

Even wachten hoe de directie van onze inrichting hun gezamenlijk foei zal uitspreken over president Trump.

Jan Passant mk2 | 14-05-18 | 10:50

We horen trouwens ook weinig over Italie, er is daar heel wat aan de hand, vluchtelingen, Nieuwe regering, en zat van Europa,
Wordt allemaal stil gehouden.

gato | 14-05-18 | 10:45 | 2

Moet je wat vaker radio 1 luisteren ipv op Geenstijl rondhangen. Daar komt het namelijk wel voorbij. Hier niet inderdaad.

AartBeving | 14-05-18 | 10:47

De 'zachte onderbuik' van Europa zal zich behoorlijk gaan roeren, denk ik zo..

starbuck280 | 14-05-18 | 11:14

Dit blijft toch een hele rare man

Walens | 14-05-18 | 10:44 | 2

Ja, dat vinden alle verwarde mannen en - vrouwen dus ook.

Jan Passant mk2 | 14-05-18 | 10:51

Ja he... Een man die zijn beloften nakomt. Dat zie je al heel lang niet in het Nep Politiek landschap in narcostaatje Nederland. Jij likt de hielen van de loser rutte en zijn bitch ollengren...

Mark_D_NL | 14-05-18 | 10:58

Zou het kunnen dat de heer Trump bedoelt te zeggen dat islam misschien niet zo'n heel gezonde set richtlijnen voor het leven is? En dat we daar niet teveel van moeten willen, ook niet de zogenaamd gematigde versies?

BlowingBubbles | 14-05-18 | 10:42 | 1

Merkel eigenlijk wel, want Duitsland valt nog steeds onder Amerika en Engeland.

gato | 14-05-18 | 10:46

Komende weken valt iedere minkukel en zijn moeder over de nadere minkukel en zijn moeder om te duiden waarom er is weggekeken. Trump brengt de wereld, en vooral de dommtjes in het eu clubje wat realisme bij. En ze moeten volgen, want Trump is de BOSS.
-

Mark_D_NL | 14-05-18 | 10:40

Als hij nou ook nog even de NRA afvalt, vind ik hem een toffe peer.

canis lupus | 14-05-18 | 10:40 | 6

Mark_D_NL | 14-05-18 | 10:41 Een volk dat zichzelf uitmoordt vind ik gewoon niet zo snugger en onnodig.

canis lupus | 14-05-18 | 10:53

@Canis Nee, inderdaad al die Zwarten in de USA die elkaar maar afschieten,.. Niet slim. Zal wel met IQ te maken hebben, wat denk jij?

Mark_D_NL | 14-05-18 | 10:56

canis lupus: dat is precies de reden dat ik zo'n afschuw heb van de volgelingen van de EU

Jan Passant mk2 | 14-05-18 | 10:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Volgens mij zegt Trump wat hij, Wilders, De Winter, Le Pen e.a. al jaren zeggen: Westerse landen moeten hun oogkleppen afdoen en zien wat voor ellende we hebben binnengehaald met radicale/politieke islam, salafisme, sharia enz....
QED

R van Perzie | 14-05-18 | 10:39 | 5

R van Perzie | 14-05-18 | 11:18 |
Ja Louis van Gaal ook. Zou het vast even goed doen als pres vd VS.

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 11:33

Louis van Gaal zou het m.i. als minister-president een stuk beter doen dan Markje Rutte of J-P Bakellende

R van Perzie | 14-05-18 | 11:44

iedereen zou het beter doen dan Rutte of Balkenende.

beau van rtl | 14-05-18 | 13:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Trump spreek klare taal voor degene die bereid is naar hem te luisteren.

Uiteraard doen de (politiek-correcte) critici van Trump net alsof ze hem niet begrijpen.

En de Europese leiders.................... die willen juist nog meer islam naar Noord/West Europa halen. Die doen net (zoals veel Trump hatende media) alsof ze hem niet begrijpen.

Kaskensj | 14-05-18 | 10:37

Fake news vriend... Zwarten schieten vooral zwarten af in de USA, en dat bijna altijd met illegale wapens... Je data klopt niet, lutser, eu slaaf.

Mark_D_NL | 14-05-18 | 10:55

Het is net Nostradamus onze Donald, hij spreekt in kwatrijnen. Twitterkwatrijnen wel te verstaan

didivos | 14-05-18 | 10:31 | 2

Met zijn groene broek.

Beste_Landgenoten | 14-05-18 | 11:01

Stond m goed die strakke groene broek

SerTheFun | 14-05-18 | 11:12

Voor dat extra popcorn momentje, kan deze tweet een hoop verklaren;
Raman Ghavami


@Raman_Ghavami
8 mei

Meer
H.J.Ansari Zarif’s senior advisor: “If Europeans stop trading with Iran and don’t put pressure on US then we will reveal which western politicians and how much money they had received during nuclear negotiations to make #IranDeal happen.”
That would be interesting.
#JCPOA

starbuck280 | 14-05-18 | 10:17

Federica 'Inieminie' Mogherini, Judith 'Ienieminie' Sargentini...100% EU InieMinies. Wil de EU kliek en vooral zijzelf niet weten of horen, maar niets wat deze en andere EU lovertjes van dit niveau nu en of straks bekokstoven zal op enig moment in de geschiedenis de boekjes halen... Laat staan blijven hangen in de hersenpan van de gemiddelde gewone vrouw en man.

Hooguit in de hersenkrochten van een marginaal groepje al dan niet EU kritische politiek watchers, politici zelf en een handje juichaapjes -streep- belangrijkdoende, achter de feiten aanhobbelende journalistjes.

Ze zijn geen vakman/vakvrouw, geen specialist, geen deskundige, geen erkend onderzoeker, staan niet bekend om (geo)politieke en/of cultureel doorwrochte analyses in de media, maar wat boeit dat als je je Twieter logo altijd binnen handbereik hebt. En gaaaan voor de Europese Raad of EC of EP.
Fuckin nono's, lijkt het Binnenhofje wel.

chicago river | 14-05-18 | 10:17

Als we toch bezig zijn: hebben de pleitbezorgers als Sargentini en Buitenweg van GroenLinks al gereageerd op de bloedige aanslagen in Indonesië gepleegd door een uit Syrië teruggekeerd gezin?
Deze dames willen ons allemaal uitleveren aan dit soort lopende tijdbommen. That's what's going on.

Amsterdamsko | 14-05-18 | 10:13

Het blijft maar doorgaan,overal waar de islam de kop opsteekt,moordaanslagen.
toch komen ze nog steeds met bosjes binnen.
De commentaren blijven het zelfde,maar er gebeurd niets.
De aanslagen,wekelijks gebeurd er wel ergens een bloedige aanslag,
onze roverheid,ziet de ernst van de zaak,en plaatst merkel blokken.
Voor de rest,is er een nieuw fenomeen,het zijn allemaal verwarde mensen,die een aanslag plegen.
Het asiel centrum,vol met verwarden,die met kraaltjes op de rug de koran verzen lopen te tellen,zaten ook proletarische dieven,jat touristen,overdag in de winkels,en snachts inbreken.
Na een lange vakantie.met gratis medische voorzieningen,enz,zijn ze weer terug gestuurd,de inbraak golf is voorbij.
Wat heeft dat per persoon gekost?
Trump heeft een andere mening,en uit dat,maar volgens mij slaat hij de spijker op zijn kop.
Ze hebben in zijn land nog geen merkel blokken.

soledad | 14-05-18 | 10:13

Voor degene die uit het feit dat roken dodelijker is dan terreur denken een conclusie over terreur te kunnen maken: De Spaanse Griep maakte meer slachtoffers dan de Holocaust.

Het betekent niets.

omanders | 14-05-18 | 10:11 | 6

Lesje statistiek. Het is niet of of, maar en en. Het is geen keuze. Iemand die een verkeersongeluk gehad heeft, heeft net zo’n grote kans om betrokken te zijn bij een aanslag als ieder ander.

Mijn klomp breekt | 14-05-18 | 11:08

@Mazoeza

Het verband betekent niets.

omanders | 14-05-18 | 11:59

Ja en er vallen ook jaarlijks doden door foute airbags. Dat zal je in een auto zonder airbags niet overkomen.
Afschaffen die airbags!

AartBeving | 14-05-18 | 12:53
▼ 3 antwoorden verborgen

In Europa hebben de leiders opnieuw bedacht dat of je het aanbeden orakel nu God, Allah, Jahweh of Boeddha noemt, het niet uitmaakt. Via de religie controleren zij de massa. En heeft de elite (de superrijken en de geestelijke leiders) vrij spel. Achter hoge muren vieren zij dagelijks hun feestjes. Precies zoals het 400-500 jaar geleden was toen de katholieke kerk en de aristocratie één waren. Trump, Poetin en Xi Jinping zijn God en leider in één persoon. En wij? Gaan we vechten of bidden.

Willemdrie33 | 14-05-18 | 10:11

Zullen we ook eens in groepjes gaan werken? Nee, laten we doorgaan met elkaar lastigvallen met ongewenste telefoontjes en kutmuziek.

koperbij | 14-05-18 | 10:10

Eindelijk een president die zegt waar het op staat en er niet omheen draait.. zoals al die nietsnutten in Europa die liever hun koppen in het zand steken.

Kondor | 14-05-18 | 10:10

Hij hebt wel gelijk, islam verbiede.

newray | 14-05-18 | 10:09

Komt ie: 'ja, maar in Amerika komen er jaarlijks meer mensen om door vuurwapengeweld dan door terrorisme. That's what's really going on, Donald'.
#sarcasme

Amsterdamsko | 14-05-18 | 10:04 | 5

@Nuchternederland
Verschil is dat je 'keukentrapjes doden' hier nu nog nauwelijks zijn.
Nogal dom om iets te nieuw te introduceren wat meer kwaad doet dan goed.

AartBeving | 14-05-18 | 11:29

En weer al iets dat je nogal dom vindt.

beau van rtl | 14-05-18 | 13:20

Een middel inzetten dat erger is dan de kwaal noem ik dom ja, jij niet dan?

AartBeving | 14-05-18 | 13:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Noem zijn naam Donald Trump of zijn daden en het gif spuit uit de trollen, die hun maskers niet meer op kunnen houden, maar Donald Trump is een Zegen voor de USA.
GB

Hallalieheliaal | 14-05-18 | 10:04

Die man is dan misschien een mafketel in veel opzichten maar het is wat mij betreft een van de zo niet de beste president die de VS ooit gehad heeft.
Het opschudden van de establishment was meer dan nodig en hij bereikt er ook zeer veel mee. Die man heeft over terrorisme en grenzen sluiten voor islamitische mafklappers natuurlijk helemaal gelijk.

WatZalIkErvanZeggen | 14-05-18 | 10:02

Tjsa, de meeste media en journalisten houden nou eenmaal uit lafheid van de Islam zodat ze zelf niet aan de beurt zullen komen (hopen ze). En Trump is natuurlijk een verwarde man, zolang je dat maar zegt lig je goed bij je vrienden en collega's. Men heeft dus niet veel geleerd van de wereldoorlogen.

Genoegelijk | 14-05-18 | 10:02

We moeten allemaal wapens dragen volgens Trump. Die tienduizenden doden door vuurwapengeweld wegen wel op tegen de honderden door terreur in Europa.

AartBeving | 14-05-18 | 10:01 | 18

Zijn die Zwitsal-lozen dan zulke tere zieltjes joh?
Goed, ik ga wel in SJW verbloemende taal praten als je zo emotioneel geraakt wordt, beste 'minder-theoretische-opgeleide' (zo goed?)

AartBeving | 14-05-18 | 13:28

Is goed joh. Jij kan er als hoogbegaafde ook niets aan doen. Van mij heb je geen last meer.

beau van rtl | 14-05-18 | 13:37

Verreweg de meeste vuurwapendoden in de VS zijn zelfmoorden. Hier springen ze voor de trein of nemen ze een overdosis pillen. Maar de linkse leugenaars komen altijd met het aantal vuurwapendoden aan en vergelijken ze die cijfers 1 op 1 met Nederland.

Tronald_dump | 14-05-18 | 15:09
▼ 15 antwoorden verborgen

Hoe kunnen we nou volhouden in Europa dat de Islam+Koran geen gevaar is, wanneer het iedere keer een inspiratiebron vormt voor "verwarde mannen/gezinnen" om Christenen en anderdenkenden te vermoorden?

Nuchternederland | 14-05-18 | 10:00 | 1

Te weinig mensen lezen geen stijl en kijken al helemaal niet graag naar de filmbeelden op de telebelg waar mafklappers met kindjes achterop zich opblazen bij een politiepost

likdoorn | 14-05-18 | 10:12

De islam is een ziek, haatdragend geloof. Wat nou raadselen?
(Voor de wegkijkers; lees dat boek een keer! En niet aankomen met het Oude Testament, dan moet je eerlijk zijn en het Nieuwe Testament er naast leggen!)

benjeallanggek | 14-05-18 | 09:59

Trump is een realist en daarom een vijand van de huidige politiek. Hij legt, net als Wilders , Baudet en Fortuyn, de volksverlakkerij over die "fijne multiculti (lees: links stemvee import)" bloot. Dus net als bij Baudet, Wilders en Fortuyn roept de huidige multiculti/stemvee import gehersenspoelde politiek dat deze man gek is.
Maar ze kunnen natuurlijk ook bij hem geen aantoonbare reden geven waarom... want die mannen zijn namelijk niet gek maar gewoon realistisch.

moitambien | 14-05-18 | 09:57 | 3

Uhm uh nou ja uhh, uh,,,.Racist1!!

KutFilosoof | 14-05-18 | 09:59

En het is genieten hoe de inteeltcultuur en hun trollen op de Beste President ooit Donald Trump alhier in het pre_sharia landje op die man reageren.

Hallalieheliaal | 14-05-18 | 10:01

realistisch staat bij de wegkijkers gelijk aan racistisch !!!!

likdoorn | 14-05-18 | 10:15

Ik vind Trump zeer duidelijk en iedereen weet wat hij bedoeld. Geen woord Spaans bij.

Degebruiker | 14-05-18 | 09:54 | 6

@Hallalieheliaal
Een president die niks doet is misschien wel het beste wat je kutn hebben als land. Laat het maar lekker op z'n beloop en de economie zorgt wel voor zichzelf en de rest volgt.

Erikjan79 | 14-05-18 | 10:01

mood : Pesthekel aan mensen zoals jij ga les geven op een school er is een groot tekort aan leraren

likdoorn | 14-05-18 | 10:19

Tot nu toe doet president Trump het meer dan uitstekend. Wat een verademing voor de Amerikanen na die vreselijke Obama.

Maris v.d Hof5393 | 14-05-18 | 11:10
▼ 3 antwoorden verborgen

Moderne oorlogvoering. Zorg dat je zoveel mensen als mogelijk inwoner van een ideologisch tegengesteld land maakt. Zaai dood en verderf zodat de angst gaat regeren. Na 1 of 2 generaties heb je de vijandelijke ideologie vervangen door jouw ideologie.

Toetsiemonster | 14-05-18 | 09:53

Niet zo moeilijk;hij zegt dat islam verrot is,dus elke moslim is verrot.
Islam=moslims ELKE moslim is verrot,
duidelijk?

vigilantes | 14-05-18 | 09:51 | 2

mooi stukje logica, "ik pas in m'n jas, m'n jas past in m'n tas, DUS ik pas in m'n tas" leuk geprobeerd, next.

2Alabama | 14-05-18 | 09:59

Gast...

Ries13 | 14-05-18 | 10:07

Wat ik een jaar geleden hier al schreef: We moeten zo snel mogelijk af van onze naïeve multiculti gehersenspoelde politici. Zolang we op de "oude" partijen blijven stemmen zal NL steeds dieper in het moeras van islamisering zinken.... zoals jaar in jaar uit blijkt.

moitambien | 14-05-18 | 09:50 | 2

Gaat niet gebeuren. "democratie".
Over "democratie" gesproken:
nos.nl/artikel/2231718-geestelijke-sa...
Muqtada al-Sadr! Wie kent hem niet (meer) ?
content.time.com/time/specials/2007/ar...
During 2003, U.S.-led coalition forces considered Muqtada al-Sadr a renegade Shi'ite leader whose legitimacy was based mostly on the anti-Saddam Hussein legacies of his father and uncle. Although his Mahdi Army was small and loosely organized, he was able to quickly mobilize tens of thousands of Shi'ites from Baghdad to Basra.

In April 2004, al-Sadr's militia attacked coalition forces and took control of most provincial capitals in southern Iraq. In response, President Bush officially declared al-Sadr the enemy and ordered the military to capture or kill him. "We can't allow one man to change the course of the country," stated Bush in a video teleconference. "He must be wiped out.

Is dit nog nieuws? | 14-05-18 | 10:03

Sorry dat ik je het slechte nieuws moet brengen... Maar dat gaat 100% zeker niet gebeuren.

Geboorte(vervanging)cijfers liegen er niet om, De strijd is al lang gewonnen door de islamitische baarmoeder.

KutFilosoof | 14-05-18 | 10:50

Ach, hier in NL gaat het zo:
- vertrouwen in Rutte en Wiebes sterk gedaald na memo-affaire. Rutte zakt tot de een na laatste plaats, en Wiebes er vlak voor (van plek 2).
Deze VVDérs zijn dus eigenlijk klaar als volksvertegenwoordigers, en dat zou slecht moeten afstralen op de partij waar ze de kopstukken van zijn..
Maar je raad het al, in de peilingen stijgt de VVD met 1 zetel...
Nederland wil gewoon kapot, dat is het. Die ogen zitten dicht en gaan niet meer open, hoe hard de waarheid ook in het gezicht schreeuwt.

Nuchternederland | 14-05-18 | 09:49 | 4

Tsja niet zo vreemd dat iemand die "denkt" dat Rutte en Wiebes volksvertegenwoordigers zijn, er geen reedt van snapt.

Berbaar | 14-05-18 | 09:54

Op de een of andere manier is iedereen er zo gelaten over. Blassé, zal wel, we hebben het toch niet slecht enz.
Ik lees een heleboel sites, van links tot rechts. De grote massa kijkt alleen AD of nu.nl. Je kan er ook niet over beginnen, want je zit gewoon tegen een lege blik aan te kijken. Het zal toch wel meevallen. Idd, vertrouwen in Rutte en Wiebes gedaalt, maar de VVD 1 zetel erbij. WTF!!!

zwartzondersuiker | 14-05-18 | 09:56

@Berbaar, Rutte stond op plek 1 van de kandidatenlijst VVD 2de kamer verkiezingen 2017. Lijkt me duidelijk. Oh nee, ik zal het je even uitleggen in dat geval, de kandidaten zijn de volksvertegenwoordigers waar je op kunt stemmen.
Wiebes weet ik even niet. Maar het systeem van een democratie is dat je vertegenwoordigers kiest , direct of indirect, die het land besturen.
@Taalnazi, je heb helemaal gelijk.

Nuchternederland | 14-05-18 | 10:06
▼ 1 antwoord verborgen

What is reality ging on????

Ik denk dat Trump een zekere video van Brigitte Gabriel ontdekt heeft.
youtu.be/2YlZRqdAIKE

gaffelbaard | 14-05-18 | 09:48 | 2

Deze gevluchte Vrouw komt uit het vroegere Libanon en Zij fileert elke islamlover.
Brigitte Gabriel ftw en die zal je dus nimmer op de staatsomroep alhier zien/horen jammer genoeg, Zij zou alhier een eigen pagina moeten hebben.
Punt.

Hallalieheliaal | 14-05-18 | 09:57

gaffelbaard | 14-05-18 | 09:48
Hoop al heel lang dat zij ooit president wordt.

Notenkraker | 14-05-18 | 10:00

Maar waarom zit Trump op schoot bij de Saudi's?

ChatBot | 14-05-18 | 09:47 | 5

Ik denk dat het gaat om wapens. Het grote conflict binnen de Islam zal worden uitgebuit door het westen, doordat ze beide partijen in de proxy-oorlogjes van wapens blijven voorzien. Uiteindelijk moorden al die arabieren en perzen elkaar uit.

ChatBot | 14-05-18 | 10:10

Is dit nog nieuws? | 14-05-18 | 09:57
Amerika heeft een overschot en is zelf exporteur van olie

Ben Hetzat | 14-05-18 | 10:18

chatbot. Dat is precies andersom.

beau van rtl | 14-05-18 | 10:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Haha, Trump zei dat "countries" hun ogen open moeten doen. De EU heeft helemaal geen "countries". Al denken ze daar in Hongarije en Italië anders over. Die hebben hun ogen wel open, maar daar gooit de EU heus wel een deken overheen tzt.

tipo | 14-05-18 | 09:45

Tsja, gezien de verkiezingsuitslagen willen Europeanen graag nog wat rondjes “chamberlainen”. De korte termijn body count deert niet, het donkere lange termijnperspectief ook al niet. Sowieso, dat chamberlainen werkte eerder namelijk ook al zo goed dus waar hebben we over.
.
Maakt ook niet uit. De bloedsporen zullen per maand verder reiken. Ergens barst de bom.

Parel van het Zuiden | 14-05-18 | 09:45

De Founding Father van de VS waren in ieder geval zo slim om checks & balances in te bouwen die ervoor zorgden dat op een gegeven moment het gezond verstand het weer overneemt na een periode van wanstaltig (Obama-)bestuur.

In NL is zoiets compleet onmogelijk met dank aan het "Huis van Thorbecke" dat er altijd voor zorgt dat we met waterige compromis regeringen opgescheept zitten die in een tijd als deze het onmogelijk maakt om het tij van onze ondergang te keren.

NV_2017 | 14-05-18 | 09:40

Verdiep je een beetje in #Qanon zou ik zeggen. Zelfs als Q een grappenmaker blijkt, zijn gevolg weet vaak een hoop bruikbare info op te graven.

WammesWonder | 14-05-18 | 09:40 | 1

Inderdaad.

gato | 14-05-18 | 09:45

Drain the polder! Al die links liberale leugenaars weg uit Den Haag en Hilversum.

nerugaer | 14-05-18 | 09:40

Trump is woke. Wat er moet gebeuren is , dat we met z'n allen de koran erbij moeten pakken en lezen wat er allemaal voor ellende in staat en daarmee moslims gaan confronteren en de moslims op hun eigen geloof aanpakken. 10 procent van de koran is vrede en 90 procent is haat. Met die 90% procent van dat boek ga je mensen overtuigen (moslims&niet-moslims) dat het niet hier in Europa thuis hoort.. probeer anders eens op YT wat filmpjes van David Wood of Jay Smith die leggen dit bijzonder goed uit.

hackxar | 14-05-18 | 09:40

Ik begrijp sowieso niet waarom er niet veel meer ad hominem wordt gegaan op onze politici. Zo'n Sargentini: prima hoor, als je beweert wat zij beweert, van ons geld, tegen 3 ton per jaar met pensioen op je 46-ste. Maar waarom dan niet gewoon 100 van die lieverds bij haar afleveren? Iedere dag. Doe het dan, Judith, doe het dan. Neem ze dan in huis. Zorg dan voor ze. Met je grote bek.

Want laten we wel wezen: nu gaan ze ad hominem op ons. Wij, of de mensen in Weert, krijgen al die verwarde niet-terroristen in ons buurtje, in onze tuin. Wij wel. En wij krijgen er niet eens geld voor, integendeel.

Magdatkandat | 14-05-18 | 09:39

Dus de man die vind dat de oplossing tegen wapengeweld meer wapens is, zal Europa wel even de les lezen. Of de man nou gelijk heeft of niet, hij is per definitie af vanwege bewezen krankzinnigheid.

LesPaul | 14-05-18 | 09:39 | 8

Tja LesPaul, Gibson wil belastinggeld omdat ze zichzelf de oplossing vinden voor goeie muziek.

koperbij | 14-05-18 | 10:01

Of de man nou gelijk heeft of niet?
Uw krankzinnigheid is hiermee wél bewezen.

BosrandDirk | 14-05-18 | 10:44

Les Paul: Gibson is eveneens failliet.....

Mazoeza | 14-05-18 | 10:49
▼ 5 antwoorden verborgen

Frans T. Heeft het over Europese waarden, nou die bestaan allang niet meer met half Afrika in de E.U.

mobile.twitter.com/TimmermansEU/statu...

Frans Timmermans
@TimmermansEU
#Paris, symbole des valeurs européennes, du vivre ensemble, ne sera jamais soumis par des terroristes semant la haine. Mes pensées aux victimes et tous leurs proches.

express | 14-05-18 | 09:39 | 1

De europese waarden bij Frans bevinden zich in z'n belly !

Mazoeza | 14-05-18 | 10:48

Overigens had John Kerry de afgelopen dagen in Parijs ontmoetingen met hoge Iraanse diplomaten; dus dat obamageratel gaat nog even door.
Hoera Israël 70 jaar overleefd tussen de barbaren en de VS ambassade in Jeruzalem. (NPO: een hoop leiders boycotten de opening....., VOLKSkrant linksdraaiend gejank zoals gewoonlijk!)

Mazoeza | 14-05-18 | 09:37

Trump kan dit zeggen omdat hij niet zo bar veel hoeft te doen. Het probleem van Europa is dat we nog steeds op logica werken, en daarna handelen. Daar knokt links dan ook tegen, met een op perceptie gedreven wereldbeeld. Als de logica sterft is de idee van Europa dood. En als de logica wint wordt het lelijk.
Voor Trump kan een 'war on islam', inclusief Saudi-Arabie, met zijn 'keep the oil' best een goed idee zijn. Kan ie ook vriendjes worden met India, China en Rusland.

Alquest | 14-05-18 | 09:37 | 5

Logica in Europa? Verwarde man?

Ben Hetzat | 14-05-18 | 10:07

Logica absurdum zal je bedoelen.

Rest In Privacy | 14-05-18 | 10:35

Logica in casus Junker betekent: uit den fles !

Mazoeza | 14-05-18 | 10:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat van Rossem nog vergeet in de opsomming is dat ons altijd voorgehouden is dat een internationaal afgesloten nooit (nooit) opgezegd kan worden. Dat zijn nou eenmaal afspraken waar we ons tot het eind der tijden ons aan dienen te houden, ook al leidt het regelrecht tot onze ondergang.

NV_2017 | 14-05-18 | 09:33 | 4

Internationale verdragen kunnen gewoon opgezegd worden, of dit ook gebeurt is iets anders.

Luchtbakfietser | 14-05-18 | 09:38

@Luchtbakfietser | 14-05-18 | 09:38
u begreep mijn sarcastische ondertoon kennelijk niet...

NV_2017 | 14-05-18 | 09:42

Daar dacht Ribbentrop anders over...en de meeste mohammedanen ook. De tijd die verdragen gunde werd besteed aan het voorbereiden van jawel: geweld. Staat ook zo in de kötkoran !

Mazoeza | 14-05-18 | 10:46
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Mazoeza | 14-05-18 | 09:33 | 1

Hij zegt dat de zelfbenoemde EU leiders een stel onverantwoordelijke klapmongolen zijn die de mensen waar ze verantwoordelijk voor zijn, bewust aan ongekende risico's blootstellen, met geen ander doel dan hun eigen politieke agenda. Die koste wat het kost door moet gaan. Die verantwoordelijken ge- en misbruiken de immigranten schaamteloos om de burgers van Europa te verdelen en daardoor te heersen. Het heeft niets met moraal of humanitaire hulp verlenen van doen. Nul komma nul. Deze mensen worden gelokt met lekkers om angst te zaaien. Ze nemen die "paar doden" gewoon voor lief daar in Brussel. Hoe banger het gepeupel hoe meer kansen ze grijpen om hun megalomane, totalitaire plannen erdoor te drukken. Het Europese "project" is intussen een groot, oncontroleerbaar experiment op levende mensen geworden. Een soort vivisectie op meer dan 500 miljoen mensen.

Dutchbeaurouge | 14-05-18 | 09:32 | 3

Precies, moslims wegwezen en neem onze politici ook meteen mee. Let's take the power back!

WhiteShark | 14-05-18 | 09:34

Je verwoordt het helder en duidelijk. Trump is dat ook.
Dat de EU mongolen ons een loer draaien is ook duidelijk. Maar waarom worden wij door onze eigen regering voor imbecielen aangezien?

ZZP-er | 14-05-18 | 09:42

En waarom kiezen wij voor deze imbecielen.

BosrandDirk | 14-05-18 | 10:34

Trump jonge. Bedankt voor de aandacht!

Omebert | 14-05-18 | 09:32

't geeft je te denken... slechts 230 euro voor een ticket naar NY, weg van de extreem gematigde prutsers hier.

lefbak | 14-05-18 | 09:30

Een wereldleider die via Twitter even zijn meninkje dropt. Er komen mooie tijden aan.

DrumPiet | 14-05-18 | 09:28 | 2

Spuit 11 geeft water!

smirmoff | 14-05-18 | 09:30

Geen water, gezijk.

BosrandDirk | 14-05-18 | 10:31

Ach the Chimp in Chief schiet weer eens een hersenscheet de wereld in.
Grappige is dat hij Parijs nog niet eens op de kaart kan aanwijzen al hing zijn leven er van af.

Berbaar | 14-05-18 | 09:27 | 4

Tjee, een beetje trol moet toch beter kunnen, Berbaar. Of weet je t ook allemaal niet meer jong?

superjan | 14-05-18 | 09:48

Wijs jij Austin even aan op de kaart Berbaar! (Hint: ligt in Texas!)

benjeallanggek | 14-05-18 | 09:51

Nou, toen ik het Trump vroeg, wees hij het zomaar aan hoor. Echt waar. En je krijgt de groeten van hem.

Nuchternederland | 14-05-18 | 09:54
▼ 1 antwoord verborgen

Tweet is helder maar zal zeer verwarrend zijn voor de links liberale politici in de EU. Ik vrees daarom dat hij niet zal worden begrepen door deze politici.

Jeroen65 | 14-05-18 | 09:26 | 3

De politici weten verdomd goed wat Trump bedoeld, we hebben allemaal nog een regering onder onze regering, dat eigenlijk belangrijker is, daar vecht Trump tegen en Europa doet niet mee met vechten ertegen, die doet wat de onderregering zegt.

gato | 14-05-18 | 09:32

Over een jaar kan niemand meer om Trump heen. En als blijkt dat ook de Brexit een groot succes blijkt, zal het niet makkelijk zijn voor Juncker en zijn vrinden om de Europese Unie door te zetten.

beau van rtl | 14-05-18 | 10:17

een groot succes is geworden. sorry.

beau van rtl | 14-05-18 | 10:18

Zolang half Nederland nog iedere lauwe dag een paar karbonades verbranden kan op zijn grill zal je ze niet in beweging zien, anders dan om bier te halen. En op Facebook is alles leuk dus wat zeur je nou. De politieke partijen die hun bubbel in stand houden krijgen hun stem. Dus verandering? Nope. Zelfs niet als er 10.000 doden vallen bij een aanslag in Nederland. Want ze zijn niet allemaal zo en vanavond is het lekker weer om de grill aan te steken.

Normpje | 14-05-18 | 09:26 | 2

+100

meneer Q | 14-05-18 | 09:39

Als er een aanslag zou zijn in Nederland met 10.000 doden, zou PVV in de peilingen meteen 70 zetels halen. Maar drie maanden later na eeuwige discussies in talkshows over de islam en extremisme zouden daar maar 30 van over blijven. Nederlanders hebben het geheugen van een goudvis en gaan dan weer karbonades eten, bier drinken en VVD / GL stemmen. Maar het is niet hopeloos. Dankzij Geert Wilders zijn linkse partijen een beetje naar rechts opgeschoven en veel realistischer dan de gematigde rechtse partijen uit de late 90s/begin 00s.

Rest In Privacy | 14-05-18 | 09:59

Bedankt van Rossem, voor dit totaal demotiverend verhaal op een druilerige maandagochtend.

Barre_de_k | 14-05-18 | 09:25

We zijn hier niet hartstikke wakker, wel hartstikke woke.

coitus reservatus | 14-05-18 | 09:25

Een religie of organisatie die het goedkeurt dat minderjarigen mogen trouwen en een seksuele relatie mogen aangaan met een volwassene zou bij de wet verboden moeten worden.... hoe moeilijk is het?
#[de blanke man}

meneer Q | 14-05-18 | 09:24 | 1

+1

benjeallanggek | 14-05-18 | 09:48

De Islam (en alle andere religies) moeten naar de rand van de samenleving geduwd worden, zodat onze burgerlijke vrijheden blijven bestaan. Daarnaast moeten we in het westen ook accepteren dat de wereld continue verandert. Het naoorlogse paradijs is voorbij en komt niet meer terug. In de plaats komt de geglobaliseerde wereld die hopelijk sterk lijkt op dat naoorlogse paradijs. Etnisch denken is al 3000 jaar een beproefd recept voor achteruitgang in de kaukasus, balkan, anatolie, zwart afrika,...

LeDevoy | 14-05-18 | 09:23 | 1

Aah, Berbaar in schaapskleren.

HogeNood | 14-05-18 | 09:35

Trump is een verademing, wou dat we hier non-laffe politici hadden, alleen in het oostblok zijn ze er

Bokito ergo sum | 14-05-18 | 09:23 | 1

Toen Trump verkozen werd vond ik dat leuk want dat zou de gevestigde orde en linkse kliek mateloos irriteren (bovendien had ik een hekel aan Hillary), maar verwachtte van hem als staatsman niet veel.

Ik had het fout. Hij is een veel betere staatsman dan ik had durven dromen. En het leukste vind ik dat hij het nog steeds voor elkaar krijgt om met simpele tweets en horkerige uitspraken de rest van de wereld laat happen.

quantumcollider | 14-05-18 | 09:46

Een land zonder grenzen is geen land meer, ongecontroleerde massa-immigratie betekent zelfmoord voor de autochtone cultuur, islam maakt alles kapot.
Hoe langer Trump zit waar hij zit en doet wat hij doet, hoe meer mensen in Europa in de gaten krijgen dat hij over de kernonderwerpen vanaf het begin gelijk had.

De Vrijlansier | 14-05-18 | 09:23 | 1

Vertel dat maar niet aan stormageddon, die roept constant om verkiezingsbeloften. Anders bestaat de vooruitgang die Trump brengt niet, als er geen beloftes over zijn gemaakt dan bepaalt stormpje dat het allemaal niet mag, de stakker.

Acar_ketimun | 14-05-18 | 15:43

Er klinkt zelfs een beetje medelijden uit zijn tweet.

zwartzondersuiker | 14-05-18 | 09:22

De islamitische leugen die ons door de strot is geduwd de afgelopen 30-40 jaar is zo groot geworden dat geen enkele politicus van de gevestigde partijen een begin kan maken met een nieuwe lei. Pas als het electoraat zorgt voor een politieke aardverschuiving zal ook de politiek zelf moeten herstructureren. Maar de media bericht niet objectief over islam. Dus hoe kan het brede electoraat een welgevormde mening vormen? Reaguurders zijn woke, maar mijn ouders komen niet opGeenStijl, samen met meer dan 10 miljoen andere mensen.

Foolonthehill | 14-05-18 | 09:22 | 1

+1

Dutchbeaurouge | 14-05-18 | 09:40

Goed stuk Bart.

superjan | 14-05-18 | 09:21 | 3

Jij mag Bart zeggen?

DrumPiet | 14-05-18 | 09:29

meeneer Blijman is identity-fluid.

Hufterst | 14-05-18 | 09:32

LOL

superjan | 14-05-18 | 09:49

Die oogjes blijven mooi dicht want anders moeten we muren bouwen om de vijand buiten te houden en horen we weer het gebral van Gegen die Wand en worden er misschien wel verwarde medemensen auf der Flucht erschossen of tegen de muur gezet. Ja, inderdaad, gisteren op de Netflix even gekeken of ie Wieder Da war.

Breinbrouwsels | 14-05-18 | 09:21

Hij zegt het op zijn Trumpiaans, maar hij bedoelt dat de West-Europese landen teveel denken en handelen uit naieve naastenliefde en morele superioriteit. De fundamentalistische islam is incompatible met onze liberale vrije en open samenleving.

Luchtbakfietser | 14-05-18 | 09:20

Het sluiten van de grenzen is allang niet genoeg. Er zullen minstens 1 miljoen het land uitgeknikkerd moeten worden.

kwark001 | 14-05-18 | 09:19 | 5

... ik vraag me af hoe je zoiets aanpakt... misschien zijn treinen wel handig...

of toch maar niet...

Hufterst | 14-05-18 | 09:33

Hufterst | 14-05-18 | 09:33
Hmm, vliegtuigen zijn ook al besmet.
Boten dan?

Petrus Poortwachter | 14-05-18 | 09:40

Onze verre voorouders hebben dit al eens gedaan, laten we hopen dat wij mans genoeg zijn om dit ook te doen!
Sowieso is voorbereiden voor een bloedige situatie tezijndertijd wel noodzakelijk/ handig

yooooh | 14-05-18 | 10:30
▼ 2 antwoorden verborgen

Zelfs Trump durft in dit geval het beestje niet gewoon bij de naam te noemen.
Zolang de Wildersen de enige zijn die het probleem bij de naam durven noemen, kan het niet p[gelost worden en ettert de wond alleen maar door en zal de uiteindelijke escalatie alleen maar gewelddadiger zijn.

Bytemaster | 14-05-18 | 09:18

Ass usual, talking out of it.

cat22 | 14-05-18 | 09:18

Met Iran een vredes deal terwijl ze in Syrië hun eigen milities sponsoren en raketten afvuren op Israël. That shit ain`t gonna fly.

Feynman | 14-05-18 | 09:17

Hij zegt dat die lui hier niet horen en niet passen en we ze er dus uit moeten zetten. Het voordeel van de twijfel is gelogenstraft. Het is wij of zij. Simpel.

squadra | 14-05-18 | 09:14

Tekstanalytisch gesproken springt juist de laatste zin eruit "Changes to our thought process on terror must be made."

Waar hij eerst vingerwijst naar 'countries' duidt hij in de laatste zin toch echt op een 'wij'. Als Trump een echt gestoorde psychopaat was geweest had hij dat niet zo geformuleerd. Blijkbaar is zit er toch verborgen intelligentie in die man.

Hufterst | 14-05-18 | 09:13 | 1

Volgens mij juist helemaal niet verborgen. Maar de meeste mensen zijn al zo geïndoctrineerd met linkse political correctness, dat gewoon de waarheid zeggen meteen bestempeld wordt als extreem rechts.

benjeallanggek | 14-05-18 | 09:44

hij bedoelt gewoon dat de europese leiders gewoon compleet gestoord zijn (met uitzondering van enkelen in het oosten) en dat die grensen eens een keer dicht moeten worden gegooid.
Ze hebben allemaal op grote schaal steekpenningen ontvangen uit iran om die deal mogelijk te maken daarom ging de ene na het andere europees land met knikkende knietjes naar het witte huis om President Trump over te halen om toch te blijven betalen. idioten

Captain_Dipshit | 14-05-18 | 09:13 | 2

zo lijkt het wel.die politiek deugd niet .om naziachtig volk te steunen

pedro300 | 14-05-18 | 09:15

Sterker nog, het benodigde uranium moest via Obama en Bush door Canada en de EU heen voordat het in Iran aankwam. "Onze" bestuurders hebben daar flink aan meegewerkt en geld was het smeermiddel. Vandaar de spastische kramp van clownduo Macron&Merkel, het gaat niet meer de kant op die zij willen.

Acar_ketimun | 14-05-18 | 15:38

Die aanslagen in Java werden uitgevoerd door een lief gezinnetje, ouders, 3 zoons en 2 dochters, die uit Syrië terugkwamen. En in Nederland gaan er stemmen op dat de arme vrouwen en kinderen van ISIS moeten teruggehaald worden? Europa slaapwandelt op een roes van morele decadentie naar zijn ondergang.

Short | 14-05-18 | 09:13

Wij zijn in Europa, overgeleverd aan een bende rovers die liever hun ziel verkopen aan vriendje Mohammed, cum suis en hun kop er al laten hakken dan hun eigen verworven luxe positie en macht op te geven, welke gelegen is in Brussel. De klok tikt door. Zij zullen de eerste zijn, die vluchten en wel naar Amerika. Het land waar de vrijheid dan nog is. Europa, achterlatend. Vanuit het vliegtuig, zien zij de rokende puinhopen onder zich. But who cares.

De Evangelist | 14-05-18 | 09:12 | 2

links zit al jaren aan de kant van de terrorlovers ,en rechts ook vanwege de poen en handel

pedro300 | 14-05-18 | 09:17

Vandaar ook "iftar" "fijne ramadan" en een joker die breedlachend de koran in ontvangst neemt.
#[de blanke man]

meneer Q | 14-05-18 | 09:31

Helemaal niet cryptisch. Ogen openen en de fascistische Islam keihard aanpakken.

Kaas de Vies | 14-05-18 | 09:11

"sickness & hatred" is een beter eufemisme voor islam dan "verward".

WimCock | 14-05-18 | 09:11

Inzake Iran zit de EU nu in hetzelfde kamp als Rusland en die toenadering wil iedereen toch zo graag? Zelfs Wilders noemde Rusland een voorbeeld.

JTKDM | 14-05-18 | 09:11

Van Rossum is wakker. Het werd tijd.

alufoliegroothandel | 14-05-18 | 09:11

Feitelijk zijn we in oorlog met Duitsland.
Mutti Merkel vuurt dodelijk gestoorde levensvormen op ons af.

oplichter | 14-05-18 | 09:10

"Aanlagen" hebben inderdaad niets met islam te maken....

lulleficatie | 14-05-18 | 09:10 | 1

Ahh, je forumnaam makes sense now!

benjeallanggek | 14-05-18 | 09:40

Indonesië is al grotendeels islamitisch. Daar is de vrede nu ook definitief uitgebroken. Vannacht weer. En weer door een compleet gezin. Aanslag opgeëist door IS. Heeft dus niks met islam te maken.

Petrus Poortwachter | 14-05-18 | 09:10 | 6

10 feb 2018
twitter.com/stephenwrightAP/status/96...
Sword-wielding 22 year old attacked mass at church in Sleman regency, Yogyakarta province this morning. Four injured including 81-year-old priest originally from Germany. Attacker shot and hospitalized.

Is dit nog nieuws? | 14-05-18 | 09:52
▼ 3 antwoorden verborgen

De verwarring zit 'm er in dat Trump het woord "countries" gebruikt en dat de EU die "countries" af wil schaffen.

pollens | 14-05-18 | 09:10

Alleen de Oostblok kers zijn nog wakker. Komt omdat ze daar de knoet van de moslims nog redelijk vers in het geheugen hebben. In Hongarije is de bevrijding van de Turken nog steeds de nationale feestdag. Komt ook omdat de politici in West Europa een stelletje volgevreten decadente regenten in ivoren torens zijn, die geloven in de marxistische leer dat alles maakbaar is en iedereen gelijk. De Islam is al 1400 jaar totaal onbuigzaam, alles wat niet Islam is moer, koste wat kost, kapot.

watergeus | 14-05-18 | 09:08

Overheden in de EU moeten eens onderkennen dat de islam zich gedraagt als één organisme met fundamentalisme en terrorisme als 'spearhead'.
Overheden in de EU moeten eens onderkennen dat de islam sturing van de overheid nodig heeft om als tolerante religie verder te kunnen.
Geen ruimte voor fundamentalisme, salafisme, wahabisme, etc en vooral geen terrorisme! Stevig aanpakken dus!!!

Aristotalloss | 14-05-18 | 09:08

TRump heeft sowieso gelijk. kijk maar eens op dumpert nr 1, guns met guns bestrijden. iedereen is laaiend enthousiast.

smirmoff | 14-05-18 | 09:08

Misschien bedoelt The Don wel dat wij in Europa misschien ook eens een keer op politici moeten stemmen die het faciliteren en financieren van een vrijwel ongelimiteerde immigratiestroom kansloze, onopgeleide, het westen hatende religieuze fanatici afkeuren en ook daadwerkelijk stoppen.

Maar zover zijn wij hier nog lang niet.

jemagookniksmeer | 14-05-18 | 09:08 | 4

beau van rtl | 14-05-18 | 09:11
Het zijn toch elke 4 jaar weer de grote massa's die dezelfde malloten in het pluche houden.
Oma Bea hoeft daar weinig voor te doen.

spoilerfreak | 14-05-18 | 09:18

Dit. Zolang wij (het volk) op mensen stemmen die dit faciliteren zijn wijzelf als volk to blame. Kun je niet leuk vinden. Is wel zo. Kijk maar naar Oostenrijk/ Polen/Hongarije, waar het volk iets anders stemt en dus krijgt.
Zijn Nederlanders dan zo dom? Schijnbaar.

Democratie is een Engelse vrouwtjeshond....

DeJemelscheet | 14-05-18 | 09:33

Spoilerfreak. Wie bindt de kat de bel aan. Wordt je dood. Voorbeelden, Fortuyn, van Traa, van Gogh, dus doe maar niet

beau van rtl | 14-05-18 | 10:14
▼ 1 antwoord verborgen

Indonesië heeft ook weer te maken met een "religie die niet genoemd/benoemd mag worden"
#[de blanke man]

meneer Q | 14-05-18 | 09:07 | 2

Inderdaad, bij de NOS werd gewoon gesproken over hele jonge mensen die aanslagen pleegden op kerken. Omdat het bij Parijs ook al om een moslim ging, werd dat gegeven bij het bericht over Indonesië maar achterwege gelaten. De mensen zouden eens wakker kunnen worden....

benjeallanggek | 14-05-18 | 09:37

Nos site:
nos.nl/artikel/2231596-familie-pleegt...
Volgens de politie komen de daders uit dezelfde familie en waren het onder anderen kinderen van 16, 12 en 9 jaar oud. De familie is in Syrië geweest, zegt de politie.

nos.nl/artikel/2231722-opnieuw-pleegt...
Opnieuw pleegt gezin bloedige aanslag in Surabaya
Vandaag, 05:15
Op sociale media circuleert een filmpje waarop te zien is hoe twee bromfietsen komen aanrijden. Kort nadat ze tot stilstand zijn gekomen, volgt er een grote ontploffing. Onder de vijf gezinsleden die de aanslag pleegden, is een kind van acht, dat de explosie heeft overleefd.

Is dit nog nieuws? | 14-05-18 | 09:45

Aangezien wapens hier verboden zijn hahaha is er dus niets aan de hand.
Politie heeft toch al niets te doen hierzo hahah

rein9576 | 14-05-18 | 09:07 | 3

Hier hebben alleen de criminelen de wapens en waar komen de meeste vandaan ?

alufoliegroothandel | 14-05-18 | 09:15

Ik las vorige week dat hier in West-Europa het moslimextremisme steeds populairder wordt onder (mocro)criminelen. Dus dat wordt lachen gieren brullen de komende decennia.... Gelukkig heeft inmiddels zelfs Heere Heeresma Jr (!) op tpo opgeroepen tot het recht op wapenbezit om onszelf te verdedigen.
En verder:
Trump rules!

R van Perzie | 14-05-18 | 10:46

Wapens zijn niet verboden als je een vergunning en een verlof hebt. Wel dien je lid van een schietvereniging te zijn en een VOG te kunnen overleggen. En dan nog komen de Achmeds, Mo's en Zouhar's er in dit land ook zonder bovenstaande documenten aan. De wet geldt niet voor allahchtonen.

Acar_ketimun | 14-05-18 | 15:32

Geweldige tweet van Trump. Wat mag de wereld blij zijn met zo'n president.

beau van rtl | 14-05-18 | 09:07

Ik hoorde dat het iets met deepstate te maken heeft, Obama.

gato | 14-05-18 | 09:06

De ogen van iedereen zijn open en allemaal algemeen bekend wat een ellende deze kant is opgekomen. Verschil is dat niemand er iets aan WIL doen. We moeten er mee leren leven.

halfvolle glas | 14-05-18 | 09:06

Donald is the messenger, maar benoemt het vervolgens niet. Maar de boodschap is duidelijk. Europa heeft valse leiders met valse en naieve idealen.

zimmerschwanz | 14-05-18 | 09:06

Oom Donald is klaar met booslims en kan dit gewoon nog vrij de wereld in tweeten. Hier kost het je inmiddels een carriere, normaal gezinsleven én vrijheid. Maar verder niks aan de hand. Gewoon doorlopen en Greet of de GeenStijl de schuld geven.

de Voorzittert | 14-05-18 | 09:06 | 1

hear hear

nerugaer | 14-05-18 | 09:42

Een echte socioloog, die Donald.
Iets zeggen wat iedereen al weet, op een manier zodat 'niemand hem begrijpt'...

Petrus Poortwachter | 14-05-18 | 09:05 | 1

Heb je het ook gelezen en er over nagedacht, of alleen de kop gesneld?

Nuchternederland | 14-05-18 | 09:45

Trump is 6x slimmer dan al zijn voorgangers, vooral de slapende deug-elite in West-Europa is niet meer in staat te schakelen en de officiële media worden tot op vandaag als simpele trekpoppen ingezet.

hagelkruis | 14-05-18 | 09:05 | 1

+1.

beau van rtl | 14-05-18 | 09:13

Trump heeft gelijk. Alleen wil de vergiftigde linkse media daar nog niet aan.

RenHoek | 14-05-18 | 09:04

Straks gaat die malle Trump ook nog beweren dat er terroristen met vluchtelingenbootjes naar Europa komen.

Zure prak | 14-05-18 | 09:04 | 2

Is hysterie.

Nuchternederland | 14-05-18 | 09:45

Is geen enkel bewijs voor...oh...wacht....

RenHoek | 14-05-18 | 09:46

Trump is right

nee_toch? | 14-05-18 | 09:03 | 1

You my friend, are right!

Tostiapparaat | 14-05-18 | 09:23

Overigens heb ik Gert Jan Segers hedenmorgen in WNL duidelijk horen verklaren dat het antisemitisme in NL uit islamistisch hoek komt

de visser | 14-05-18 | 09:03 | 12

Ik stem geen CU, maar vind (ipv jou "is") dat Segers best betrouwbaar overeenkomt. En ik acht verder de kans dat Segers meer te vertrouwen is dan een gemiddelde aanhanger van de islam, zo'n 100%....

benjeallanggek | 14-05-18 | 11:20

Segers is dusdanig gebrainwashed in zijn jeugd. Dat komt nooit meer goed.

beau van rtl | 14-05-18 | 12:40

Ahhh en Beau was er blijkbaar bij of heeft zelf wat oud zeer!

benjeallanggek | 14-05-18 | 15:12
▼ 9 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken