achtergrond

Geenstijl

Gemeente Amsterdam was gewaarschuwd voor radicalisering Joods restaurant-sloopmoslim

Kent u de mop van de verwarde man die de ruiten van een Joods restaurant aan jeruzallementen sloeg? Hij was helemaal niet verward - hij was gewoon radicaal.

En dat werd uiteraard gecommuniceerd naar de gemeente Amsterdam, maar door de hele clusterfuck op de f(l)opafdeling Radicalisering & Polarisatie gebeurde er geen Arabische fluit mee. Niet dat er voor de Saadia ait Taleb-exorcism wel wat mee gebeurd zou zijn, Van der Laan-influencer Saadia liet zich in penibele gevallen gewoon tussen de lakens lullen en dan was alles weer okee, maar toch. Welnu, wat doe je als gemeente met geradicaliseerde booslims die een gevaar vormen voor de samenleving? Die breng je kennelijk naar het afvalpunt en smijt je met een grote boog op de roestende schroothoop van de verwarde mensen. Het giftige lood vermengt zich met het oud ijzer en niemand heeft het door. Nou mooi wel dus.

"Voordat het incident van 7 december plaatsvond, waarschuwde een ambtenaar van de dienst werk, participatie en inkomen, die onder meer over bijstandsuitkeringen gaat, voor radicalisering van de Syriër. Maar het gemeentelijk meldpunt vond de man eerder ‘verward’ dan ‘radicaal’, en liet de zaak over aan de geestelijke gezondheidszorg." So it begins, mensen. So it begins. Nu zal de gemeente vast wel met terugwerkende kracht al die andere verwarde mensen nog even doorlichten. O nee wacht, Van Aartsen.

HERE WE GO. Verkeerde inschattingen: niks 'verward', Syriër was radicaal, wel terroristisch motief, chaotische beoordeling door gemeente Amsterdam.

NOS
NOS
@NOS

'Amsterdam was gewaarschuwd voor radicalisering belager Joods restaurant' nos.nl/l/2231005

362
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Plaatje. Dit is nou 'gesegmenteerde logica'

Komt in evenveel kleuren als kampen maar deze valt al jaren het meest op

@Spartacus | 24-04-24 | 21:00 | 227 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.