Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

020 schorst hoge ambtenaar 'radicalisering en polarisatie' wegens radicalisering en polarisatie

AAEAAQAAAAAAAAtPAAAAJDZlYjZmOTc5LWNkNDktNGY3My1hYWUzLTg5YzNkNjkwZmI4OA.jpgNou moe. We datzeidenwetochen onszelf moeiteloos de zomer door. De gemeente Amsterdam heeft PvdA-ambtenaar Saadia Ait-Taleb buiten gepleurd op verdenking van vriendjespolitiek en fraude met declaraties. Dat schrijft de Telebelg hedenmorgen. In de krant wordt ze Saadia a. T. genoemd, maar de gehele naam Ait-Taleb visten wij moeiteloos uit een topic van A. Nanninga uit 2013 ('Moslimbroederschap infiltreert in Amsterdam'), waarin mevrouw op basis van bronnen & documenten genoemd wordt in relatie tot Yassin Elforkani, de Blauwe Moskee in Nieuw-West en de diepgaande extremistische invloed van Koeweitse Moslimbroeders in dat dubieuze haatpaleis. In dat topic beschrijven we hoe Elforkani diverse dubbele petten draagt op het gebied van islamitisch radicalisme én deradicalisatie, en hoe hij, geholpen door diverse vriendjes (allen PvdA) in diverse stadsdelen & op de Stopera, aan betaalde klussen komt voor zijn 'adviesbureau'. De Stopera-connectie was dus Saadia Ait-Taleb (LinkedIN, @). Die nu, ruim vier jaar later, ook door haar werkgever (ze is "de rechterhand van burgemeester Van der Laan in de strijd tegen radicaliserende moslimjongeren") eindelijk ontmaskerd is. "De burgemeester vaart blind op haar kennis”, citeert de Tele een 'bekende' van Saadia. En die kennis haalde Saadia dus onder andere, via Yassin Elforkani, uit Koeweitse Moslimbroederkringen. Om het topic uit 2013 te parafraseren: Zij deed haar werk als "programmamanager Radicalisering en Polarisatie" dus met een dubbele pet op, als we het voorzichtig zeggen. En als we het niet voorzichtig zeggen, zouden we het zo formuleren: ze voerde met instemming van een deel van de Amsterdamse politiek een Koeweits-extremistische agenda. Al minstens sinds 2013. En dan hebben we het nog niet eens over de 'meldingen over belangenverstrengeling cq onregelmatigheden in de bedrijfsvoering' waarvoor ze volgens een 020-woordvoerder is geschorst. Maar goed, deze ambtenaar is in ieder geval alvast gederadicaliseerd.

Reaguursels

Inloggen

www.binnenlandsbestuur.nl/ambtenaar-en...

En wat schrijft Binnenlands Bestuur? Gebrek aan diversiteit onder ambtenaren is nog steeds een probleem.
''Anoniem solliciteren
De Haagse wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA) is sinds enige tijd bezig om het tij te keren. Hij ontdekte dat de gemeente nog geen afspiegeling van zijn bevolking is en dat het onvoldoende lukte om meer ambtenaren met een migratieachtergrond aan te nemen. Mede daarom introduceerde hij verplicht anoniem solliciteren, waarbij bepaalde gegevens van werkzoekenden achterwege worden gelaten. Door de naam en sekse van alle sollicitanten weg te lakken wil hij voorkomen dat biculturele sollicitanten de boot missen. ‘We richten ons op ambtenaren in het midden en hoger betaalde segment. Van hen heeft slechts twaalf procent een etnische achtergrond en dat is zorgelijk.’ Het werkt, meent Baldewsingh. Vorig jaar liep er al een proef met anoniem solliciteren. Van de 39 mensen die werden aangenomen, hadden er veertien een multiculturele achtergrond. Dat waren er drie keer zoveel als voorheen. Zeker een derde van de ambtenaren moet uiteindelijk een etnische achtergrond hebben, maar de inhoud en kwaliteit van sollicitanten zal altijd leidend blijven.''

theo-is-dood | 21-07-17 | 09:43

Jemig, ik kan niet wakker worden. Deze boze droom gaat maar door. Hopelijk gaat de wekker zometeen.

xspalm | 20-07-17 | 22:49

En allemaal maar roepen dat ze weten wat er in die bedoekte bolletjes omgaat. Alleen omdat iedere politicus 'er wel één kent' die dan 'hoog opgeleid' en héél aardig is. Ja niet gek want die woont dan naast ze in Wassenaar of de Grachtengordel.

ReligionSucks | 20-07-17 | 21:06

Dat ome Ebehard naar zo'n extremistische troela luistert vind ik niet alleen een gotspe, maar domweg teleurstellend. Dacht dat hij wel enige intelligentie en mensenkansen had. Dus niet. Blijf het een aardige gap vinden maar naast dat het een PvdA-er is (en per definitie niet te vertrouwen), spreekt dit toch ook erg in zijn nadeel.

Graaf_van_Hogendorp | 20-07-17 | 19:46

-weggejorist-

Risingson | 20-07-17 | 17:54

Die zat regelmatig op tv interessant te doen toch. Nou die kan beter emigreren

Mayer001 | 20-07-17 | 16:49

Fraude, oplichting, vriendjespolitiek, cliëntelisme: zijn dat niet de fundatmenten van de bureaucratie, van de ambtenarij?

ReneDeGelder | 20-07-17 | 16:46

Nou, maar hopen dat dit de laatste diversiteitsTRUT is die werkzaam is binnen de gemeente 020......
*positive modus off*
Ohja:
islam was hier nix,
Is hier nix
En zal ook nooit wat worden hier!

pennestront | 20-07-17 | 16:45

Ach zeg nu zelf die hadden we niet zien aankomen.

Umberto die trotzoni | 20-07-17 | 16:14

Zijn Dick Schoof, Tjibbe Joustra en Ome Roon al op de hoogte gebracht?

ad melkert | 20-07-17 | 15:20

Heel langzaam, uur na uur, dag na dag, week na week, maand na maand, jaar na jaar. Heel langzaam verworden eerst de grote PvdA steden en langzamerhand ook de middelgrote en kleine steden tot immense overheids apparaten waar het goed toeven is voor de islamieten en hoofddoekjes. Heel langzaam gaan genoemde steden de verdommenis in en gaan ze lijken op de steden in het midden oosten.
Daar gaan vriendjes politiek en corruptie hand in hand. Het aantal autochtonen zal evenredig in het zelfde tempo afnemen als er allochtonen worden aangesteld.

Boy Cot | 20-07-17 | 15:18

@Stormageddon | 20-07-17 | 14:39
-
Koester gerust geen enkele illusie; even wachten tot de storm overwaait ... inschrijvinkje Kvk... leuke website met de juiste soosjale akademie-termen er bij en.... er zijn in dit land nog heel wat PvdA burgemeesters die wel wat advies kunnen gebruiken.
-
Ik gok op 1.200,= Euro per dagdeel, bij afname van een driedaags programma. Zeer wel te verantwoorden, in gemeenteland-adviestermen.

bisbisbis | 20-07-17 | 15:09

De enige werkervaring en werkgever van mevrouw is altijd de Gemeente Amsterdam geweest. Die krijgt het dus nog heel lastig op de arbeidsmarkt.

Stormageddon | 20-07-17 | 14:39

Sneu voor van der Laan, dat hij er op dit punt in zijn leven achter moet komen dat hij jarenlang besodemieterd is door zijn rechterhand!

Tollebol | 20-07-17 | 14:36

Wel opvallend dat de ze niet zonder haar beschermheilige kan overleven. V.d.Laan is een paar dagen minder inzetbaar en ze pleurt gelijk van de wagen. De kat is van huis en de muizen doen hun werk. Waarschijnlijk was het bedrog dus zo groot dat het stonk tot aan de Basisweg.

RRMerlin | 20-07-17 | 14:34

Iemand met een hoofddoek op is per definitie niet geintegreerd en hoort dus niet op die plaats thuis. Die hoofddoek eruit en ook degene die haar aangenomen heeft.

Ik vermoed al langer dat heel Amsterdam door en door verrot is.

KayakFun | 20-07-17 | 14:21

En weer valt zo'n allochtone excuusambtenaar door de mand. De meerderheid van deze dames loopt met een air van "wat ben ik toch belangrijk en briljant" door de gemeentehuizen van onze grote steden, en hebben hun fijne baantjes uitsluitend te danken aan hoofddoek en lidmaatschap van PvdA of D66. Schadelijk voor hun eigen bevolkingsgroep, want telkens blijkt weer dat Marokkanen in overheidsfuncties, evenals Turken, niet te vertrouwen zijn. Ja, ik generaliseer nu, maar deze trutten hebben ook een voorbeeldfunctie voor hun eigen mensen.

Toos Bevergeil | 20-07-17 | 14:17

Gaan nu ook de familieleden, en vrindjes, en bekenden van die familieleden en vrindjes, die allemaal via deze corrupte ambtenaar een baantje elders geritseld kregen, óók ontslagen worden (?), of wordt alleen zij naar 'n andere baan weggepromoveerd.
Want dan is 't familie-samenwerkingsverband alleen maar 'n tijdelijke tegenslag aan 't verwerken, waarbij ze de lasten onderling ook weer verdelen, zoals ze eerder de lusten van familie-cliëntelisme deelden.
Ik voel zomaar aan, dat als 't op 't uitroeien van lucratieve corruptie onder de buitenlanders aankomt (het zijn nog steeds gewoon buitenlanders hoor), dat 'dan' ineens de niet meer te ontkennen corruptie wordt ver-indualiseerd tot één geval.
Fijn maar niet heus. Want een groepsmisdrijf moet als groepsdelict worden ontmoedigd en uitgebannen, anders groeien de niet verwijderde loten van deze slechtheid gewoon door. Het gaat dus niet in één ronde lukken de boel in Amsterdam op te schonen. De uitgezaaide mispels blijven zitten tot de storm overwaait, en daarna groeien ze gewoon door.

Der Paulie | 20-07-17 | 14:01

Dit is zeker niet 1 v die vroegere meiden v halal?Bekend
gezicht.
Heel veel linkse mensen zijn geneigd te geloven in een betere wereld en dat geeft ze een goed gevoel. Door dit egoisme maken ze stomme fouten, ook al zijn ze vaak meer integer dan rechtsen, realisten... mooie combinatie dus.
MAAR linksen: de wereld gaat aan goedheid ten onder dus nu ff luisteren naar de andere helft in deze zaken.

ger1306 | 20-07-17 | 14:01

Toen we met de Mof in oorlog waren werden NSBers ontslagen uit overheidsdiensten en geinterneerd.
We zijn in oorlog met de Islam ( politiek correct gezegd "het extreme uiterste van de Islam", alhoewel het hetzelfde boekje is en 66% van die gelovigen sympathie voor die extreme Islamstrijders heeft, terwijl maximaal 8% van de kiesgerechtigden ooit NSB heeft gestemd ) en dat doen wij; We subsidieren hun ideologie op alle mogelijk fronten, we zetten Grima Wormtongues ( Slangtong dus, als je de NL-versie hebt gelezen ) als adviseurs, rechterhanden, vertegenwoordigers en beveiligers naast onze kopstukken neer zonder welke vorm van risicoanalyses dan ook.
Dit is geen gekte, dit is kwaadaardige opzet. Het groot-Romeinse Rijk 2.0 moet en zal komen en als we dan Noordafrikanen met hun gewoontes en culturen erbij halen, dat heeft dan als enige gevolg dat de toekomstige Europeaan er als de oude Ptolemaische Egyptenaar uit gaat zien, aldus Coudenhove-Kalergi. Helaas vergat de schrijver/politics/filosoof een enkel klein onbelangrijk te verwaarlozenfutiel detail, namelijk dat wat Islam ( betekente letterlijk "onderwerping" ) heet.
We zijn verloren...

Graaisnaaiert | 20-07-17 | 13:54

Toe nou. Deze mensjes hebben generaties lang in een zelf uitgehakte grot in de achterlandse bergen gewoond, laat haar toch een beetje graaien. Je maagdelijkheid bewaren door handenvol zijden hoofddoekjes in je muts te proppen kost in Nederland toch al een hoop geld. Je geloof behouden is daarentegen weer volledig gratis.

dedeurs | 20-07-17 | 13:32

-weggejorist-

batvoca2 | 20-07-17 | 13:29

Och, of we nu door VVD* bedrogen en opgelicht worden of door een of andere religieuze idioterie maakt toch niet uit?
*vul naar behoefte uw (minst) favoriete politieke partij in.

MarcS | 20-07-17 | 13:11

Statler en Waldorf | 20-07-17 | 10:39
"Een langzame verstikking, van de vrijheid en de rede."

Dat verwacht ik ook, maar niet langzaam. En het gebeurt nu reeds. En het verstikken wordt uitgevoerd door laffe autochtonen die de ijdele hoop hebben dat zij, vanwege hun welwillende collaboratie, door de soldaten van Allah gespaard zullen worden. Maar die zullen geen enkel verschil zien tussen leden van Groen Links of aanhangers van de PVV. Elke dooie ongelovige is er één.

JvanDeventer | 20-07-17 | 13:09

Die zit sneller bij een semi-overheid instelling dan dat je "Moehammad ibn 'Abd Allah ibn 'Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn 'Abd Manaf al-Koeraisji" kan zeggen.

Sliptong | 20-07-17 | 12:44

Als je moslims laat infiltreren in de politiek en in bestuursorganen, kun je moslimse praktijken verwachten: dubbele tongen, dubbele belangen, vriendjespolitiek, cliëntelisme, morele vervuiling, taalvervuiling, hypocrisie en fraude.

Er zijn uitzonderingen, maar die zijn op de vingers van één hand te tellen.

En verder wordt het eens hoog tijd dat er paal & perk gesteld wordt aan die linkse diversiteits-hysterie; ga eerst maar eens 'diversiteit' bevechten in achterlijke landen met een moslimse mono-cultuur.

Peter Emile | 20-07-17 | 12:39

@cheiz & @Jantina_Hagelslag

Inderdaad cheiz uw opmerking over gezwel i.c.m. dhr. Van der Laan was weinig kies gekozen. Om over deze mevouw als een gezwel te spreken is juist, maar context is belangrijk. Noem haar een PvdA-gezwel dat is correcter, denk ik.
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 20-07-17 | 12:35

Dit komt allemaal voort uit de linkse utopie "verbinding".
Maar dit is een waanidee. Dit kent men binnen de islam helemaal niet. En zal dus steevast beantwoord worden met parasitisme.

Veritas Splendor | 20-07-17 | 12:28

Zow, dat had Annabel haarscherp voorzien, in 2013 (!!).
Alsnog kodu's daarvoor.
En weg met het partijkartel, PvdA voorop.
En weg met PC wegkijkers...

hotmint | 20-07-17 | 12:24

ristretto | 20-07-17 | 09:46
Je bent natuurlijk ook een straffe zeur, dat komt door al die ristretto die je scheermesscherp maakt.

Cobalt bomb | 20-07-17 | 12:11

Zo en nu doorpakken met de rest van het partijkartel.

Zou ze simons al hebben gebeld om met voorrang op het lijstje te mogen?. Lijkt mij een leuk duo.

RRMerlin | 20-07-17 | 12:10

het zou mij niet verbazen dat het om een fraude van vele miljoenen gaat : Amsterdamse (pvda) bestuurders reageren niet onder het miljoen.

EvertsNL | 20-07-17 | 12:09

Hier vragen ze om in Amsterdam, ze willen niet anders. En maar roepen dat Van der Laan het beste is wat de stad ooit is overkomen - hahaha!

Goldfinger | 20-07-17 | 12:08

Slikt ze ook zaad?

Cobalt bomb | 20-07-17 | 12:07

-weggejorist-

swassannuf | 20-07-17 | 11:59

Uit dat Telegraaf linkje:
*... gaan om de inhuur van een man met wie a. T. een relatie heeft of heeft gehad.
*In die functie heeft ze contact met familie van uitgereisde Syrië-gangers, moskeebesturen en andere sleutelfiguren die kennis hebben van radicaliserende jongeren.
*.. heerst in de gemeenteraad bij sommige fracties ongenoegen over de geheimzinnigheid waarmee het antiradicaliseringsprogramma is omgeven.
*Financiële verantwoording is er nauwelijks, en vragen over het werk van het team worden alleen beantwoord in besloten vergaderingen.

*facedesken gaat*

Is dit nog nieuws? | 20-07-17 | 11:54

Celebrate diversity

Rest In Privacy | 20-07-17 | 11:53

Functie: "Programmamanager Radicalisering en Polarisatie"

Wellicht moeten ze die functie hernoemen naar "Programmamanager De-Radicalisering en De-Polarisatie".

Dat helpt de verwarring bij zulke mevrouwen te voorkomen.

Peter_K | 20-07-17 | 11:49

In arnemhistan krijgen ze zelfs een burgemeester van dit type. Ook pvda. Horen we over een paar jaar wel weer van.Een ezel zou je zeggen stoot zich geen tweede keer meer aan dezelfde steen. In nederland wel hoor. Die steen heet pvda. En we blijven ons er aan stoten.Rutte daarentegen weer niet.Die moet hem nog stoten tegen die onderste steen. Anders vind hij hem nooit.

tweetybird | 20-07-17 | 11:49

-weggejorist-

osolemio | 20-07-17 | 11:48

Betrap mij er op. Niet eens meer verbaast te staan.Als je pvda hoort en dit weet je het al weer. Dus next

tweetybird | 20-07-17 | 11:43

@Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:33
-
U vergeet er nog één: Fatima Elastiek, die ons allemaal nog zo'n 15 miljoen Euro (MuzyQ), tienduizenden Euro's onterecht ontvangen salaris, wat boothuur en een paar stevige taxiritten verschuldigd is...(en die in een gezonde samenleving rond deze tijd uit de bak zou komen - only in Holland)

bisbisbis | 20-07-17 | 11:41

Vanavond in Jinek.
*ach-en-wee* rechtvaardigen.
'Maar weet u wel, dat deze corrupte ambtenaar naar Arabische maatstaven gemeten, eigenlijk nog heel aardig heef gefunctioneerd (?), en waarom krijgt zij geen tweede kans (?), oh wacht, ze was al 'n aantal keren intern berispt... aarghh,.... even 'n gelegenheidssmoes opwerpen...., eh, weet u wel dat dit heel erg slecht op haar en d'r familie afstraalt (?), want die krijgen nu ook niet via haar 'n leuk baantje geritseld, en de hele familie was al afhankelijk van haar afdrachtgelden....'(ai, néé, deze ook niet)..... eh, weet u wel, dat 't voor 'n vrouw vrijwel ondoenlijk is, om te voldoen aan al die verschillende verwachtingspatronen; thuis is heel anders dan op 't werk hoor, en tijdens de ramadan gooide ze 'n paar keer wat dingen door elkaar, hè, kan ze geen compensatie krijgen, voor 't niet meer worden gefotografeerd op 't jaarlijkse personeelsuitje..(?0, is dat geen indirecte discriminatie, net als met die schoolfoto?

Der Paulie | 20-07-17 | 11:41

Ebru Umar zegt het duidelijk. Ik citeer:
" Het is een wonder dat de burgeroorlog nog niet is uitgebroken. Ondanks dat terroristen hun best doen. Ondanks dat politici hun afschuw uitspreken. Ondanks dat politie deelneemt aan iftar-maaltijden. Ondanks dat ‘vluchtelingen’ blijven oversteken naar Europa.
-
Je kunt als land niet onbeperkt vreemdelingen importeren. Je kunt als land niet onbeperkt vreemdelingen tolereren.

Je kunt als land niet onbeperkt vreemdelingen respecteren. En je kunt als land al helemaal niet onbeperkt van je oorspronkelijke burgers eisen dat ze inschikken, de boel betalen en aanslagen uit naam van de islam ondergaan.
-
Doe je dat wel, moet je niet vreemd opkijken als ook de oorspronkelijke burgers het heft in eigen handen nemen.."
www.metronieuws.nl/columns/columniste...

telelezer | 20-07-17 | 11:41

-weggejorist-

WatZalIkErvanZeggen | 20-07-17 | 11:41

Tja. Aan dat kopvod kon je natuurlijk al aflezen dat haar loyaliteit elders ligt. Namelijk bij de islam en haar broeders en zusters.

Professor Superhirn | 20-07-17 | 11:40

Ik gun van der Laan alles behalve die vreselijke ziekte, maar het is weer zo'n softe pvba slapjanus.

Ko Ranzig | 20-07-17 | 11:39

@Moneytron
selecteren op afkomst, gaat niet. Geen dubbele paspoorten wel, en zeker geen overheidsbaan geven. Je weet nooit welk paspoort hij/zij op dat moment bediend.
En met ban op dubbelpaspoortiers, lossen we heel veel op

cheiz | 20-07-17 | 11:33

Juist Memek | 20-07-17 | 10:37

Als u echt uw best doet heeft u zo een A4 vol met onzinnige functies bedacht door PVDA, GroenLinks en SP lui.

Dit land betaald zich krom aan al die onzin en het wordt allemaal opgenomen in de begrotingen opdat de werkende burger klein gehouden wordt ter faveure van deze ambtelijke elite.

Weg met al die nepbanen. weg met al die profiteurs en met name met dubbel paspoort. WEGZWEZEN, opzouten, eruit zetten opdat we al dat geld voor de echte werkende Nederlanders behouden.

U weel wel de roomblanke autochtoon die vaak boos is, Gek hè!
Overigens tellen voor mij de geïntegreerde Surinamers, Indo's en Molukkers ook mee als autochtoon in dit geval.

Moneytron | 20-07-17 | 11:27

Triest om te zien dat dit soort medewerkers kennelijk de ziekte van vd Laan misbruiken om de boel op te lichten. Hoe moedig het ook is, maar als je omringd bent met dit soort vertrouwelingen (zij is vast niet de enige die scheef gaat) is het misschien toch maar beter om de pijp aan maarten te geven.

watazooi | 20-07-17 | 11:25

Eigenlijk zou de Minister van BiZa hier moeten ingrijpen, dit kan zo niet langer, het gaat hier wel om de hoofdstad van Nederland. Hoe lang moet de Nederlandse bevolking dit nu al tandenknarsend ondergaan, deze puinhoop die zich 'Amsterdam' noemt? Is er geen noodwet die dit mogelijk maakt? Gemeentebestuur afzetten, vervangen door interim-bestuur vanuit Ministerie, orde op zaken stellen, schoon schip maken, beleid invoeren dat zich baseert op de wérkelijkheid i.p.v. op de waanbeelden in de deughoofdjes van enkele naieve sukkels (maar ja, de Minster van Binnenlandse Zaken heet nog steeds R. Plasterk, a.k.a. 'Ome Doon'...)

Zenzeo | 20-07-17 | 11:22

Toen Eberhard van der Laan kanker kreeg was iedereen zo van ach gut de arme jongen, en hij is zo'n goede burgemeester.

Ik zei toen al dat hij een PvdAer is - en bijft.

Bijkt weer.

Dat van de kanker is jammer voor hem, maar het blijft een geld van de ander weggooier!

hangtiet met knoop | 20-07-17 | 11:21

Ah nee, daar was ie al!

J.van-Bontekoe | 20-07-17 | 11:21

Was het een PVV-er geweest, dan had het breed uitgemeten geworden. Nu is het doodstil.
Lijstje van foute allochtone politici, ambtenaren en politiemensen wordt almaar groter...

Rest In Privacy | 20-07-17 | 11:20

Tis wa met die PvdArmoe.

Die Fatima Elatik,
ook PVDA
ook Amsterdam
ook hoofddoek heeft een vrijwel zelfde functie bij politie Amsterdam maar dan voor € 12.000,00 per maand. Om de diversiteit te regelen.

Saadia Ait-Taleb vangt ook een dik salaris en is ook door PVDA netwerk erin gefrommeld.

Allemaal excuus trutten voor de PVDA met onnodige functies omkleed met prietpraat en ambtelijk bargoens om maar geld bij al die PVDA'ers op de bank te krijgen. En wie betaald al die nutteloze functies? JUIST de werkende Nederlander die door deze elite wordt uitgekleed. Jammer want zijn niet eens lekkere wijven.

Moneytron | 20-07-17 | 11:20

A: Parsons op vakantie?

B: grappig of gevat proberen te doen over van der Laan zijn ziekte is niet leuk.

J.van-Bontekoe | 20-07-17 | 11:19

@cheiz | 20-07-17 | 11:15
Ik heb het over mijn beroep (werkzaam in de oncologie) en niet over zijn beroep (Van der Laan).
Discussie gesloten.

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 11:17

@Jantina_Hagelslag -----Mede gezien vanuit mijn beroep.----
Wat heeft zijn beroep (voorbeeldfunctie) hier mee te maken?
Is dat erger of minder erg..?

cheiz | 20-07-17 | 11:15

@ telelezer | 20-07-17 | 10:05
-
Wat dacht je van "gelegenheid maakt de dief".

Rest In Privacy | 20-07-17 | 11:12

@Jantina_Hagelslag
en als ik schrijf dat longkanker niet de enigste ziekte van Van Der Laan is, zal dat ook wel verwijderd worden. Maar ik vindt dat je als burgermeester ziek in je hoofd bent als je "zulke" mensen aanstelt.

@GS voor mij gaat de "smaak" eraf als jullie vanalles schrijven wat ons ophitst, en we mogen daar niet op reageren.

cheiz | 20-07-17 | 11:10

Ik zou d'r doen.

Parsons | 20-07-17 | 11:08

Voor de rest: allemaal de tyfus verder in Amsterdam.

Rest In Privacy | 20-07-17 | 11:05

En zo gaan de sloop van een stad en de afbraak van een land gewoon verder. Nog opmerkelijk dat dit überhaupt naar buiten komt.
Dat betekent voor de hoogopgeleide diversiteitsparel dus: stille overplaatsing of een tijdje forse ww. Daarna de uitkering in, naar een gesubsidieerde 'cultuurstichting' of een 'platform', gezellig bij haar baardvriendjes en hoofddoekvriendinnetjes. Niks aan de hand dus, voor deze mevrouw; ze krijgt alleen een beetje minder gratis geld.

De Vrijlansier | 20-07-17 | 11:02

@cheiz | 20-07-17 | 10:58
Weet ik niet. Ik vond de opmerking in relatie tot het ziek zijn van burgemeester Van der Laan ongepast. Mede gezien vanuit mijn beroep.
.
En wat betreft je opmerking over rokers: ben het helemaal ben je eens. Zelf ben ik een niet-roker (mijn hele leven al) die zich ook dagelijks verbaast over het gedrag van rokers en wat dat doet met de gezondheid en wat het de gezondheidszorg kost.

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 11:02

Vraag.
U heeft de keuze uit een sollicitant met een Hollandse naam en andere kandidaat met een *onuitspreekbare/niet-te-onthouden* achternaam.
En u wilt geen gezeik over *discriminatie*; en u wilt geen familie van de sollicitant die uw andere personeel bedreigt; of verhaal komt halen over 'belediging'; en u wilt geen sfeer op het werk, waarbij iedereen besmuikt de mond moet gaan houden over allerlei 'gevoelige onderwerpen', omdat anders de verdachtmaking ontstaat, dat al die anderen de nieuwe sollicitant via 'n grapje gingen discrimineren.
En u wilt ook geen gebedsruimte aanleggen voor die sollicitant om vijf keer per dag afwezig te zijn.
En u wilt ook niet tijdens de ramadan te maken krijgen met 'n onverwacht lage bloedsuikerspiegel, waardoor uw sollicitant 'ineens' dingen vanuit 'n black-out kan gaan doen, zoals met 'n auto op 't Stationsplein over iemand heenrijden.
Kortom, u wilt op safe spelen.
Hoezo is dat ook al discriminatie?

Der Paulie | 20-07-17 | 11:00

Maar ja, eerlijk is eerlijk, de Amsterdammers hebben erom gevraagd. Kijk maar naar uitslag gem.raadsverkiezingen 2014,
en nationale uitslag 2017. Okay, de pvda is zelfs daar geslonken in 2017, maar wordt dan vervangen door GroenLinks. Lood om oud ijzer. En Denk gaat ook hoog scoren daar in 2018.
Dus ja, op naar de volgende klucht, en de volgende.
Trouwens, en dat is interessant, Amsterdam is het voorland van heel Nederland, nog een tijdje geduld, en heeft heel Nederland dezelfde bevolkingssamenstelling als Amsterdam, of misschien wel dezelfde als Amsterdam-West, beter bekend als de Westelijke Jordaanoever.

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:58

Ga zo door GS. Wat een prachtige onthullingen uit dit schimmige gebied waar politieke belangen schaamteloos worden ingezet. Wat zijn wij toch een brave burgers.... hoelang nog?

Baardvansinterklaas | 20-07-17 | 10:58

@Jantina_Hagelslag
zou jij mijn reactie weggehaald hebben dan...?
je moet toch ook de woede van niet-rokers kunnen begrijpen..
Rokers zitten hun hele leven ergens te stinken en als ze eindelijk ziek zijn
moeten wij de verzorgingskosten betalen...

cheiz | 20-07-17 | 10:58

Schaal 13 (max. € 5.837 bij een volledige werkweek)

Voor een bestuurs- en beleidsadviseur. In een grote stad in het westen van Nederland. Dat is bruto 80K per jaar. Dat krijgt een kolonel bij Defensie nog niet, of een belastinginspecteur, en een advocaat of fiscalist kan dat alleen verdienen als hij/zij 100 uur in de week declarabel is.

theo-is-dood | 20-07-17 | 10:54

-weggejorist-

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:50

Als Amsterdam tot deze maatregelen overgaat dan moet er wel echt iets heel erg verkeerds zijn gegaan met deze dame. Een paar ton bonnetjesfraude zou namelijk wel weggepoetst zijn in het kader van de diversiteit.
Lood om oud ijzer | 20-07-17 | 09:41

Ben het volkomen eens met wat Lood om oud ijzer zegt!

Piervisser | 20-07-17 | 10:49

wordT

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:48

Gisteravond zit Asscher nog bij De avondetappe mede om het gezicht van de PvdA nog wat op te vrolijken komt er een dag later weer een criminele PvdA'ster van Noord-Afrikaanse origine dat weer kapot maken. Ik zeg het nog maar een keer, alle moslims, geen enkele uitzondering, hebben een dubbele agenda en die is altijd pro islam en tegen het westen. Oh ja, en crimineel

namensmijnhond | 20-07-17 | 10:48

-weggejorist-

cheiz | 20-07-17 | 10:48

@Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:33
.
Ik kots op zulke wijven die denken zichzelf te kunnen verrijken aan de top van welke overheidsorganisatie dan ook. Macht corrumpeert klaarblijkelijk.
.
Hoe dom ben je wanneer je je zo misdraagt in een dergelijke functie. Je weet dat je binnen no-time met naam en toenaam op internet komt te staan.
.
Laten de door mij genoemde dames maar eens een dagje meedraaien in de zorg en hun handen uit de mouwen steken. Dan weten ze hoe knetterhard er gewerkt word voor niet al teveel geld. Nu niet graag, want ik heb vakantie...

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:47

Nu op het AD een column van zo'n vrouwtje wiens hoofddoekje te strak zit, waarom Nouri haar wel raakt maar de slachtoffers van MH17 niet. Ik heb dat soort volk beu!

Maria.1 | 20-07-17 | 10:47

Van der Laan was/is toch zo'n top-burgemeester? Iemand die zijn omgeving vraagt vooral kritisch op hem te blijven? Hoe kan hij dan zo'n ABC-tje over het hoofd(doekje) zien?

tectonicos | 20-07-17 | 10:46

@Jantina_Hagelslag
ik heb jarenlang vrienden gehad die rookte en er trots op waren...
ik vind roken een soort voltooid leven-actie in slow motion...
Geen passie... ga dood..

cheiz | 20-07-17 | 10:44

Ambtenaren die interimmers mogen inhuren voor minimaal duizend euro per dag. Wat kan er misgaan?

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:43

-weggejorist-

nancystjago | 20-07-17 | 10:39

Vast een vriendinnetje van Fatima Elatik

lady blabla | 20-07-17 | 10:39

Dit wist reeds iedereen die het wilde weten. Helaas willen veel mensen liever niet weten. Zij kunnen het besef niet dragen, dat hun wereldbeeld uitgaat van verkeerde veronderstellingen. De meest in het oog springende s het geloof dat alle mensen, inclusief moslims, respect hebben voor onze leefwijze en dat zij die ook in de toekomst zullen blijven waarderen. De waarheid is simpel. Zodra zij een meerderheid vergaren zullen we taferelen gaan zien zoals in Turkije. Een langzame verstikking, van de vrijheid en de rede.

Statler en Waldorf | 20-07-17 | 10:39

Van Der Laan verlost van groot gezwel.
cheiz | 20-07-17 | 10:29

Eerlijk gezegd vind ik deze reactie ongepast. Ik werk dagelijks met (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:38

Radicaliserigs ambtenaar, straatveegmachines onderhouds ambtenaar, buurthuis inspectie ambtenaar, speelplaats observatie ambtenaar, contact met vragende mensen ambtenaar, parkeerplaats opmeet ambtenaar, zwembad advies ambtenaar en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.
Wat hebben deze ambtenaren met elkaar gemeen? Het zijn PvdA bedachte baantjeshouders met PvdA lidmaatschap.

Memek | 20-07-17 | 10:37

Komt vanzelf weer een ander met dezelfde verborgen agenda voor terug.

sinar2 | 20-07-17 | 10:37

"Van der Laan is binnenkort uitgeburgemeesterd.
eerstneukendanpraten | 20-07-17 | 10:11"

Gevalletje smakeloos?..
Schaam je man.

druipsmurf | 20-07-17 | 10:35

En.. krijgt ze straf moet ze terug betalen of krijgt ze gewoon de rest van haar leven wachtgeld,denk het laatste is tenslotte een ambtenaar,en niet onbelangrijk licht getint.
Hoeveel bewijs moet nog geleverd worden dat het volk niet deugd ze bewijzen het zelf ook nog keer op keer
Maar slaap lekket verder denhaag

janmetdepet | 20-07-17 | 10:33

Het houdt niet op hè met die (hoofddoek)dames van allochtone afkomst:
.
Wassila Hachchi: misbruik maken van wachtgeldregeling
.
Nurten Albayrak: veroordeeld tot werkstraf
.
Aysel Erbudak: failliet verklaard
.
Saadia Ait-Taleb: het LinkedIn profiel van die domme doos staat nog gewoon online. Alsof ze er nog werkt.

Jantina_Hagelslag | 20-07-17 | 10:33

@Sjefke7807 | 20-07-17 | 10:26

Yep. Als er nou iemand recht van spreken heeft over de gevaren van de dictatoriale neigingen van islamo-fascisten, is hij het wel. Aan den lijve meegemaakt en zeer terecht gevlucht.

EefjeWentelteefje | 20-07-17 | 10:32

Niet zo gek dat een deradicaliseringspersoon zich inlaat met de daders en hun tactieken. Deze promoten is iets anders, deed ze dat?

Grrt | 20-07-17 | 10:31

-weggejorist-

cheiz | 20-07-17 | 10:29

Goh als je dit alles leest, zie je zelfs linkjes met de oude zonnekoningin van Oost / huidig peperdure politieconsultant Elatik, dat verwachtte ik echt niet!!!

flashforward | 20-07-17 | 10:27

En de islamrot woekert voort in onze samenleving. Het stopt niet vanzelf. Tijd voor rigoreuze maatregelen.

Elmer Fudd | 20-07-17 | 10:27

@EefjeWentelteefje | 20-07-17 | 10:14
Meneer Ellian is altijd plus véél. Wat schrijft die man toch goed doorwrochte stukken! En zo de spijker op de kop slaand ook. Zou eigenlijk verplicht leesvoer moeten zijn in de 2eSlaapkamer....

Sjefke7807 | 20-07-17 | 10:26

Deze dame kan met deze conduitelijst moeiteloos over naar de VVD.

D-Fens_1963 | 20-07-17 | 10:26

Het zijn allemaal soldaten van allah.
Waarom snapt de helft van de Nederlanders dit niet ?

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:26

De gemeente Amsterdam doet er alles aan om radicale elementen vrij baan te geven.
Hopelijk is zij niet de laatste die het veld kan ruimen.

Jerolimo | 20-07-17 | 10:25

Dus ook al in de tijd van Ascher...
meer is niet nodig...

medelmo | 20-07-17 | 10:24

Paard van Troje.

maar toch | 20-07-17 | 10:23

@DeviousDick³ | 20-07-17 | 10:03

Door op PvdA te stemmen. Alles gaat fout, maar monddood wordt jouw partij dan niet gemaakt.

MarcS | 20-07-17 | 10:23

Iedere weldenkende Nederlander weet nu wel hoe dit land rolt en wordt overgenomen. De radicalisering zit al in een aantal gemeente besturen maar de partij die dat benoemd wordt weggezet. De rest van de partijen blijft wegkijken en stekeblind voor alles wat er staat te gebeuren.

Therapietje | 20-07-17 | 10:23

Dan moet het zoooooo erg zijn anders wordt ze nooit en te nimmer gejorist. Die had gewoon oud kunnen worden zonder ooit een dag te werken vanwege haar unieke talenten zoals hoofddoek + vrouw + PVDA connecties.

Dirk III | 20-07-17 | 10:21

Een functiebenaming en - beschrijving zoals deze kan alleen maar uit het PvdA nest komen. Daarmee is alweer voor honderdenzoveelste keer aangetoond dat de PvdA er is om wantoestanden een status te geven, om vervolgens er "iets" aan te gaan doen. En dat iets is: er komt dan weer een loket, een functie maar in ieder geval een ambtenaar of wat bij die ervoor zorgt dat de PvdA lief en aardig gevonden wordt maar vooral lief is voor de functiehouder die met gemeenschapsgeld zijn/haar zakken vult.
PvdA is koekoeksnest met alleen maar rotte eieren.

Memek | 20-07-17 | 10:21

Abdelhart van der Laan zag dat het goed was...
Neem toch wel aan dat ze wachtgeld krijgt he?

Behangdelul | 20-07-17 | 10:21

Nu begrijp ik waarom we in Nederland nog geen grote aanslagen gehad hebben.De hand die je voed , bijt je niet.

luukluuk | 20-07-17 | 10:20

Je probeert ze wel mee te laten doen, omdat het nou eenmaal moet, maar elke keer weer diskwalificeren ze zichzelf wel weer op 1 of andere manier. Kwestie van tijd.

Bari Oomsma | 20-07-17 | 10:20

Wij faciliteren dit en de mekkas maken er gebruik van. Wie is nou verkeerd en verachtelijk bezig?

Bill Cosby | 20-07-17 | 10:20

@ demaup | 20-07-17 | 10:15
En de Titanic in dit verhaal is de Nederlandse samenleving

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:18

@eerstneukendanpraten | 20-07-17 | 10:11
IK denk dat het sowieso niet zo lang meer zal duren. Begin dit jaar werd immers bekend dat hij uitgezaaide longkanker heeft. Dus het is de vraag hoe lang hij nog zijn functie kan uitoefenen.

www.parool.nl/amsterdam/burgemeester-...

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:18

Met de beroeps ervaring zat het wel snor dus :)

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:17

't Blijft tobben met die fanatieke moslims/moslima's.
Gevalletje "topje-ijsberg"?

demaup | 20-07-17 | 10:15

"Zoveel boze witte mannen in Nederland, begrijp jíj dat nou, Eberhard?" "Nee ik begrijp er helemaal niks van! We doen hier toch niks verkeerd? Werken netjes volgens de Job-doctrine: boel bij mekaar houwe, veel thee zetten, altijd netjes naar de iftars, hele volksstammen beroepsallochtonen in peperdure fopbaantjes houden, nee, ik begrijp écht niet wat we verkeerd doen, dus die boze witte mannen, die moeten gewoon hun bek houden, om het op z'n amsterdams uit te drukken".

Zenzeo | 20-07-17 | 10:14

@Petrus Poortwachter | 20-07-17 | 09:46

Goed artikel inderdaad. Dank!

"Het gaat echt niet meer om ongelukken of incidenten. Het is een systeemfout in linkse partijen als de PvdA, GroenLinks en D66. Politieke deelname van nieuwe Nederlanders moet geen onderdeel zijn van het emancipatiebeleid. Het is ook geen bijdrage aan het integratievraagstuk: de aanwezigheid van Aboutaleb of anderen in de politiek leidde niet tot de afname van de criminaliteit onder bepaalde groepen van allochtonen. Evenmin leidde dit tot afname van discriminatie."

Wijze woorden van de - allochtoonse - heer Ellian.

EefjeWentelteefje | 20-07-17 | 10:14

Veroordelen naar etnische maatstaven aub

Jos Tiebent | 20-07-17 | 10:12

Die gaat lezingen geven voor 7500,- per uur.

Rest In Privacy | 20-07-17 | 10:12

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 20-07-17 | 10:11

Hoe is het in godesnaam mogelijk dat zo'n k*t ook gewoon externe krachten kan en mag inhuren? Zit daar geen controle op of zo?

Ownee wacht, het is toch maar geld van een ander.

Zum kotzen.

Kees Maf | 20-07-17 | 10:09

Zie eens hoe de overheid Nederlandse sportschutters en jagers behandelt:
''Als het aan het ministerie van Veiligheid en Justitie ligt moeten sportschutters (en jagers) verplicht een psychologische vragenlijst via de computer invullen, als onderdeel van het aanvragen van een wapenvergunning. Ook schutters die reeds een wapenvergunning hebben moeten de computertest afleggen. Deze test – de zogeheten e-screener – bestaat uit ongeveer honderd vragen over onder meer alcohol en drugsgebruik, suïcidaliteit, impulsiviteit, gebrek aan empathie en krenkbaarheid.''

Bron: Elsevier
www.elsevierweekblad.nl/nederland/acht...

theo-is-dood | 20-07-17 | 10:07

""De gemeente Amsterdam heeft PvdA-ambtenaar Saadia Ait-Taleb buiten gepleurd op verdenking van vriendjespolitiek en fraude met declaraties""
-
nog niemand..?
iesse koeltoerrr
:-)

telelezer | 20-07-17 | 10:05

@Frietje_Oorlog | 20-07-17 | 09:57
Haha die profielfoto van Saadia Ait-Taleb.
Men grapt wel eens dat ambtenaren een luizenleventje hebben maar zij legt het er wel heel dik bovenop.
De relaxed ligt mijn verwende huiskat nog niet voor het raam.

keestelpro | 20-07-17 | 10:05

Het is toch om te janken, dat PvdA-virus woekert ondanks hun grote nederlaag, nog steeds door.
Ben zeer benieuwd wat voor smeerbaantje dat nu weer gaat op leveren.

FreeVogelaar | 20-07-17 | 10:03

Ik lees steeds dat we maar beter hadden moeten stemmen, maar hoe voorkom je dat de door mij gestemde partij op slinkse wijze monddood wordt gemaakt?

DeviousDick³ | 20-07-17 | 10:03

HOE haal je het in je ongelooflijk botte harses om een.... Marokkaanse mevrouw...(nogal makkelijk onder druk te zetten vanuit het 'homefront') en dan nog wel eentje met zo'n achtergrond (worden er geen antecedentenonderzoeken meer gadaan in Amsterdam?) in te huren als 'radicaliseringssexpert'???

Goede vraag. Hoeft deze Saaida geen VGB aan te vragen? Of heeft de gemeente Amsterdam dit bewust achterwege gelaten? Vragen vragen (WOB-je iemand?)
"Een verklaring van geen bezwaar (VGB) is in Nederland een verklaring die na een veiligheidsonderzoek door of namens de minister van Binnenlandse Zaken wordt afgegeven aan een persoon die in aanmerking komt voor een vertrouwensfunctie. Een veiligheidsonderzoek is diepgaander dan een onderzoek voor een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Een veiligheidsonderzoek is niet hetzelfde als een antecedentenonderzoek. Een antecedentenonderzoek is meestal een onderzoek naar justitiële gegevens die nodig zijn voor bijvoorbeeld een VOG. Een veiligheidsonderzoek is veel breder. [1]"

theo-is-dood | 20-07-17 | 10:00

Mede mogelijk gemaakt door naïeve stomme en Nederland-hatende Nederlanders.

Dat is eigenlijk nog het ergste van alles.

Mokum Kosher | 20-07-17 | 10:00

Mevrouw El Moslima zal nu wel met haar ondervragers wel een samenwerking aangaan "gericht op effectmeting van de aanpak".
Het zal mij niets verwonderen dat Mevrouw El Moslima er tonnen smaadgeld uit weet te slepen, ergo, ze wordt daarbij nog vrijgesproken ook. Dat Islamvolk slim, slimmer, slimst. Zoals wij VOC-Hollanders in Den Gouden Eeuw.

Musset | 20-07-17 | 10:00

P. van de A . dus weer ! Ja, de PvdA, de Partij van de Arbeid. Laat dat helder zijn en laten we het vooral vaak herhalen en benadrukken, want voor je het weet hebben we hier en daar weer een ongekozen pvda burgemeester met geestverwante lakeien en allochtone slippendragers.

krelus | 20-07-17 | 09:59

Steek een bloem in je haar en wees lief voor elkaar

Dr.Dushkind | 20-07-17 | 09:58

De infiltratie door moslims is in volle gang.
Een goede vriendin werkt bij 020-DWI en vertelt hetzelfde. De werkloze autochtoon wordt anders beoordeeld dan de allochtone. Mbt tot de sollicitatieplicht, budgettering voor scholing, diverse sjoepsiedies enzovoort.
Het komt over dat dit frauderend doekiemonster 'onhoudbaar' was geworden vanwege de kennis van de pers over dit 'incident'.
Ongetwijfeld zullen we dit verachtelijk wezen wel weer ergens tegenkomen binnenkort.
Als overbetaalde oppertruthola van 1 of ander op belastinggeld drijvend diversiteitsclubje.........

pennestront | 20-07-17 | 09:57

Wachtgeld, baantjescarroussel, binnen drie jaar burgemeester van een middelgrote provinciestad. Almelo ofzo.

dosis | 20-07-17 | 09:55

HOE haal je het in je ongelooflijk botte harses om een.... Marokkaanse mevrouw...(nogal makkelijk onder druk te zetten vanuit het 'homefront') en dan nog wel eentje met zo'n achtergrond (worden er geen antecedentenonderzoeken meer gadaan in Amsterdam?) in te huren als 'radicaliseringssexpert'???
-
HOE goed heb je het dan het belang van de burger voor ogen? Dit gaat niet over een paar hangjongetjes die buren pesten en een buurthuisje moeten - dit gaat over r a d i c a l i s e r i n g.
-
En á propós: sinds wanneer behoort 'radicalisering' tot het takenpakket van gemeenten??? Hebben wij daar geen Rijksinstellingen voor?

bisbisbis | 20-07-17 | 09:55

-weggejorist-

fleurtje | 20-07-17 | 09:54

-weggejorist-

fleurtje | 20-07-17 | 09:54

Doe een hoofddoek op,en steel je rijk bij de gemeentes.Ambtenaren zijn stapelgek .Er lopen zoveel kundige mensen rond ,maar multi culti eerst ,ook al hebben ze geen ervaring ,ze worden gelijk op een hoge plaats gezet .
We leven in Nederland ,wordt het niet eens tijd dat we voor onszelf opkomen . De PVDA hebben 9 zetels ,maar regeren nog steeds .Weg met dat linkse gebroed .

fleurtje | 20-07-17 | 09:54

Goh, een marrokaan die met bonnetjes sjoemelt. Je verwacht het niet he? En ondertussen maar zeuren dat ze gediscrimeerd worden op de arbeidsmarkt. Ik ken zoveel verhalen (ja, subjectief, I know) van werkgevers met slechte ervaringen met marrokaanse werknemers.

Maar goed, ik ken ook een paar goudeerlijke, hardwerkende marrokanen, uitzonderingen die de regel bevestigen kennelijk.

geenspam | 20-07-17 | 09:53

020 is aardig op weg een vazalstaatje te worden van het MO, maar nog slapen veel Nederlanders gewoon verder. Wat een naieve bende....

benjeallanggek | 20-07-17 | 09:52

Dit soort infiltratie in combinatie met kritiekloze verblinding van de al zittende Parteigenossen is de PvdA de NSB van heden geworden: alleen kozen ze er toen voor aan de foute kant te staan, nu staan ze verbijsterd en totaal verbaasd langs de zijlijn toe te schouwen hoe ze anaal genomen worden door de vijand.

langzullenweleven | 20-07-17 | 09:52

De staat moet geen geld hebben / mogen stelen vd burgers middels belastingen.

Andermans geld uitgeven is vragen om problemen zoals verspilling en fraude.

Poekieman | 20-07-17 | 09:50

www.binnenlandsbestuur.nl/zoeken?keywo...
''Om radicalisering van jongeren te voorkomen moeten gemeenten meer investeren in jongerenwerk. Gemeenten die dat doen hebben de beste voorbeelden van goede samenwerking tussen verschillende partijen. Dat staat in het rapport Weerbare jongeren, weerbare professionals van speciaal rapporteur Naima Azough.''

Weer een mooi baantje voor groenlinxer Azough.

theo-is-dood | 20-07-17 | 09:50

-weggejorist-

LK1964 | 20-07-17 | 09:50

-weggejorist-

sinar2 | 20-07-17 | 09:49

Het houd niet op. Niet vanzelf. Stem de volgende keer beter.

bigstone | 20-07-17 | 09:49

De PvdA hangt aan elkaar door vriendjespolitiek.

El Rico Grande | 20-07-17 | 09:48

Zullen wij eens ALLE Turkse en Marokkaanse ambtenaren en bestuurders, van hoog tot laag, in dit land onder een vergrootglas leggen?
-
Elastieke vriendjespolitiek? Elastieke opdrachtverstrekking? Spioneren voor Erdogan? Wissen /doorgeven van straf- en boete gegevens? Waarschuwen voor op hande zijnde invallen? Cliëntelisme? Nepotisme? Bovenaan wachtlijsten als je dokt? Ouderwetse corruptie?
-
Nee, natuurlijk niet: ethnisch profileren mag niet, wij hebben geen capaciteit, en: vooral niet doen, straks stappen ze nog over naar DENK...

bisbisbis | 20-07-17 | 09:48

Deze "topadviseur" Saaida ait Taleb ,met mavo en spw diploma op zak, had carte blanche bij dhr van der laan omdat ze een hoofddoekje op heeft en Arabische spreekt.Veel belastinggeld ging naar het pamperen van de moslims in vorm van straatcoaches en andere investeringen [vaak vrindjes van mw Ait taleb} Ik denk dat van der Laan teveel geluisterd heeft naar de redenatie van erik van Muiswinkel over de moslims.Muiswinkel zei De moslims zijn net krokodillen.in principe doen ze niets alleen wanneer je ze in de wegloopt en provoceert.

Hettiet | 20-07-17 | 09:48

Oh Oh Arme Amsterdamse bevolking.

double punch | 20-07-17 | 09:47

''Maar goed, deze ambtenaar is in ieder geval alvast gederadicaliseerd.''

Beste Geenstijl, dat gelooft u toch zelf niet? Voorlopig zit ze tot Lichtfeest 2018 volledig doorbetaald thuis.

theo-is-dood | 20-07-17 | 09:46

Al in 2013 ben ik op een bijeenkomst geweest vanuit de Gemeente Amsterdam over radicalisering en wat te doen in het onderwijs. Geheel georganiseerd door El Forkani en zijn groepje. Er was een aardige socioloog uit Groningen ingevlogen die wel een aardige stelling had dat alle jongeren radicaliseerden op die leeftijd.
Op mijn vraag waarom de volgens hem radicaliserende jeugd uit Zuid Oost niet massaal het vliegtuig nam richting LA om zich aan te sluiten bij de Crips of the Bloods keek hij me glazig aan.
Zou het dan toch aan de Islam liggen? Tja....
En trouwens, hoe komen die jongeren aan geld en mogelijkheden om de reis te maken en te bekostigen? ER is dus sprake van hulp en infrastructuur. Tja....

Kortom ik moest niet zo zeuren en hij richtte zich tot de andere deelnemers die het verhaal voor zoete koek slikten.

ristretto | 20-07-17 | 09:46

We worden graag belazerd. Keer op keer op keer...

Maria.1 | 20-07-17 | 09:45

www.rotterdam.nl/wonen-leven/radicali...
Elke gemeente in het westen van Nederland heeft tinmiddels "radicaliseringsmedewerkers" aangetrokken die druk druk zijn met nota's schrijven en beleid ontwikkelen. U begrijpt; vaak UvA-meisjes met een sociologische achetrgrond zie verbinding zoeken (lees: uit de doelgroep afkomstig zijn).

theo-is-dood | 20-07-17 | 09:44

de kat op het spek binden is een Nederlands spreekwoordenboek

Eén spreekwoord bevat `de kat op het spek binden`

de kat op het spek binden. (=iemand volop de gelegenheid geven zich te vergrijpen aan wat hij wil, maar beslist niet mag hebben.)

hansvanvoren | 20-07-17 | 09:43

Dat hele Amsterdamse bestuur de wacht aanzeggen.
Misschien moet en we beginnen met de bevrijding van Amsterdam, dan is dit een mooi excuus om schoon te gaan vegen.

General McAuliffe | 20-07-17 | 09:43

Maar ach , aai over het hoofddoekje en alles is vergeven.

pontius | 20-07-17 | 09:42

Waarom zit ze niet in detentie zolang het onderzoek lopende is ?
Ernstige faal dat zo'n Judas aan de zij van de burgemeester kan functioneren.

pontius | 20-07-17 | 09:41

Als Amsterdam tot deze maatregelen overgaat dan moet er wel echt iets heel erg verkeerds zijn gegaan met deze dame. Een paar ton bonnetjesfraude zou namelijk wel weggepoetst zijn in het kader van de diversiteit.

Lood om oud ijzer | 20-07-17 | 09:41

En nu?Opgepakt,land uit,aanklacht,terugbetalen.Zal wel niet.

van stampij | 20-07-17 | 09:40

Toekomstige werkgevers, letten we even op?

accijnstoerist | 20-07-17 | 09:36

Een werkloze ambtenaar. In de praktijk verandert er dus niet veel.

keestelpro | 20-07-17 | 09:36

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland