achtergrond

Geenstijl

Kim en Donald aan tafel! Dat wordt n(e)uken

Tussen het handelsoorlogje spelen door, een opzienbarende brief van Kim aan Trump: het Noord-Koreaanse hipsterkapsel wil over verherontnuclearisatie praten met The Donald. Een Zuid-Koreaanse delegatie bracht de blijde boodschap:

Terwijl de trade war-taal van EU-warmongers Juncker & Tusk tegen Trump steeds dreigender wordt, zet de Amerikaanse vredespresident serieuze stappen richting het ontwapenen van de Koreaanse Peninsula. The Donald en zijn stafgeneraals hebben met hun King Kong versus Godzilla-tactiek en "maximum pressure policy" (plus de machtige 7th Fleet om de hoek) de Noord-Koreaanse dictator aan tafel gedwongen. En er zal gepraat worden, mogelijk al in mei, en Kim stopt met nucleaire raket-tests.

En die Amerikaanse handelsoorlog met de rest van de wereld? Trump vaardigde vannacht verhoogde importtarieven uit voor buitenlands staal & aluminium, waarvoor de EU het eerder al op een krijsen zette. Maar onderhands nodigt Donald verschillende landen, met name militaire vrienden, een voor een uit om better deals te komen sluiten op zijn kantoor in Trump Tower in The Oval Office. Vriend & vijand beweren dat Trump een trade war nooit kan winnen, maar goed. Vriend & vijand vreesden ook voor een nucleaire oorlog met een land dat nu om onderhandelingen komt smeken. Hee maar Donald. Zet die brulboeien uit Brussel maar even in de wachtrij. Help eerst de Brexiteers uit London ff. Die hebben nog wat juk van zich af te gooien en kunnen wel een better deal gebruiken.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.