Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Terugblik! Ranzig Algemeen Clickbaitblad melkte drama rond Barbie helemaal uit

niet de echte barbie, red.

Dat was ons het weekje wel. En wat was het toch fijn dat de moraalridders van het Algemeen Dagblad ons allemaal een college ethiek hebben gegeven over de ranzige berichtgeving over, alsmede de uitbuiting van, die arme Barbie!

12 januari. Het Algemeen Dagblad meldt dat de toestand van Barbie stabiel is, na een opname in het ziekenhuis. Handig liveblog erbij, want demense willen natuurlijks niets missen. Er wordt door het AD minutieus gewezen op de kwalijke rol die RTL en Warner Bros gespeeld hebben, want RTL en Warner Bros hebben Barbie helemaal uitgemolken.

13 januari. Superbelangrijk alsook nieuwswaardig bericht over een Instagram-post van Barbie die een hond een high five geeft, inclusief ontzettend nieuwswaardige reacties van "iemand" en "ene Kim". Berichten van random lui op social media, vanzelfsprekend altijd een artikel bij het AD.

13 januari. Ene Viriginia Rens, die minimaal twee keer seks heeft gehad met Meneer Kaktus, begrijpt Barbie als geen ander. Virginia heeft een boodschap voor mensen die 'meer geïnteresseerd in de shit van een mens dan het goede welzijn' zijn. "Vergeet niet dat ook zij ziet wat je over haar schrijft en hoe je over haar denkt. En geloof mij, dit doet echt iets met je het raakt je enorm." Daarmee doelt Virginia mogelijk op lezers van het Algemeen Clickbaitblad. Er wordt minutieus gewezen op de kwalijke rol die RTL en Warner Bros gespeeld hebben, want RTL en Warner Bros hebben Barbie helemaal uitgemolken.

14 januari. Jordi Ossel, de vriend van Barbie, mag Barbie niet zien en dat is uiteraard een artikel waard. Er wordt minutieus gewezen op de kwalijke rol die RTL en Warner Bros gespeeld hebben, want RTL en Warner Bros hebben Barbie helemaal uitgemolken.

15 januari. Melisa Schaufeli, die van Andy van der Meyde, vindt dat Barbie professionele hulp had moeten krijgen. Ook Sabine Wendel, bekend van Bart, heeft een mening maar dat boeit eigenlijk niemand. Volgens artiestenpsycholoog Daisy Gubbels (geen familie) is het echt geen pretje om altijd in het nieuws te zijn. "Als realityster draait het om jouw privéleven. Mensen onderschatten en romantiseren de impact van roem." Er wordt minutieus gewezen op de kwalijke rol die RTL en Warner Bros gespeeld hebben, want RTL en Warner Bros hebben Barbie helemaal uitgemolken.

15 januari. Sterverslaggever annex natte krant Tom Tates neemt complete nono Jordi Ossel mee in zijn showoverzicht, van oudsher het best gelezen AD-artikel van de dag. Het is namelijk erg interessant dat Jordi Ossel een nieuwe foto op Instagram kwakt.

16 januari.  Özcan Akyol heft het vingertje en schrijft een moraliserend stukje over de aandacht die Barbie krijgt, want jommes dat is toch allemaal niet nodig. "Sommige media verversten om de paar uur hun berichtgeving, al was het maar om te melden dat haar nieuwbakken vlam, ‘iemand uit de schoonmaakbranche’, had gezegd dat het leven even te ingewikkeld was, meer kon hij ook niet melden." Eus wijst heel dapper naar de Story, maar met die 'sommige media' middelvingert hij hier vooral zijn eigen kudtkrant.

16 januari. Televisieakela Angela de Jong heft eveneens een vingertje en schrijft een moraliserend stukje over de aandacht die Barbie krijgt, want jommes dat is toch allemaal niet nodig. "Maar ook wij, de kijkers, moeten ons eens achter de oren krabben. Wij zijn ook medeplichtig. (...) Het zal een helse toer worden voor Barbie om zichzelf terug te vinden, zonder vooraf uitgeschreven tv-script, zonder camera’s, in de anonimiteit." Niets over het Algemeen Dagblad, maar hey, geld verdienen.

16 januari. Het is kennelijk heel erg belangrijk wat Georgina Verbaan vindt van de toestand rond Barbie, dus dat gaat mee in het showoverzicht, van oudsher het best gelezen AD-artikel van de dag.

16 januari. Wat Angela de Jong op schrift heeft gezet is niet genoeg. Het verkopen van advertentieruimte is tegenwoordig wel wat lastig in krantenland, dus er moet nog ergens een prerolletje voor een video gekwakt worden. Angela mag derhalve voor de camera vertellen wat ze eerder al heeft opgeschreven. Het ligt allemaal aan de begeleiding. En wij als kijkers zijn niet onschuldig, want we hebben met z'n allen zitten lachen om Samantha.

16 januari. Er was sprake van overmatig drugsmisbruik. Manager Jake Hampel doet 'een oproep aan iedereen': "Gun haar nu de rust." Dat boeit de clickbaithoeren van de Algemeen Clickbaitcourant helemaal geen fuck, want:

16 januari. 'Koen van Dijk alias Koen Kardashian vanwege zijn voorliefde voor luxe en blingbling' mag wat vertellen over hoe stevig hij in zijn schoenen staat. Producent Ewout Genemans geeft toe dat hij in het verleden te makkelijk over dingen dacht. Nathalie Pieters, die iets doet met Roy Donders, zegt dat goede begeleiding altijd bovenaan haar lijstje staat.

Wat is het toch fijn dat er kranten zoals het Algemeen Dagblad zijn. Het Algemeen Dagblad, moreel kompas des vaderlands.

Reaguursels

Inloggen

Er heeft haar niemand gezegd dat ze drugs ed moet opsnuiven /gebruiken.Daar was ze zelf bij en verantwoordelijk voor .
Huilie huilie doen voor iets waar jezelf schuld aan bent
Als iedereen die zich slecht voelt naar de drugs zou grijpen..... tjonge.

hetwerktniet | 22-01-18 | 12:08

Ik weet niet waar dit over gaat, maar toch sterkte 'Barbie' (Samantha?).

mozaard | 22-01-18 | 09:55

Het is mij een compleet raadsel waarom dit schepsel genaamd "Barbie" uberhaupt aandacht krijgt? Of ben ik nu werkelijk de enige die dit denkt?

Marvin_NL | 22-01-18 | 09:47 | 1

omdat ze een soapfiguur is in een soapwereld met een soapmanager en een soap tv producent die vooral heel erg rijk wordt met het uitzenden van soaprealityseries.. en daar kijken nu eenmaal heeeel erg veel burgers in dit land naar. Zodat het eigen leven altijd beter en prettiger gaat lijken als dat van de soapster..

fikkieblijf! | 22-01-18 | 09:57

Niemand kijkt maar iedereen weet wie ze is. Das wel grappig.

BozePaarseMan | 22-01-18 | 09:25

Ik ben jaren geleden al gestopt met het kijken naar de Nederlandse tv .. Zouden meer mensen moeten doen.

Loebas | 22-01-18 | 09:20

Barbie oftewel Samantha de Jong heeft op haar 14e al voor zichzelf besloten om als Barbie de publiciteit te zoeken. Je kunt je afvragen of na het programma van zo'n realityshow waarin ze haar debuut op t.v. maakte al niet had moeten worden ingegrepen. Maar ja, 18 dan heb je zelfbeschikking over wat je met je leven doet.
Stuitend is dat er baby's uiteindelijk werden geproduceerd door deze schizofrene dame, die haar leven als Barbie verder voortzette en een Ken zocht bij haar roze paleisje.. De Ken's die zich aandiende die zelf vooral de reclame voor zichzelf bij deze pop als doel hebben.
Dat anno 2018 er nog steeds niet is ingegrepen om de jonge kinderen van Barbie te beschermen tegen een onvolwassen pop die vooral bezig is met plastic tieten en een roze leven, die hen meesleept in het leven van een schertsfiguur, is ronduit stuitend te noemen.
Ik begrijp dat de kids nu bij oma zijn gestald tot mama weer genoeg opgekalefaterd is om de volgende Ken te gaan zoeken...

fikkieblijf! | 22-01-18 | 08:52

Ik kan gewoon niet geloven dat dat soort interesse bij mensen bestaat om iemand te bekijken wiens enige kunst het is om te zuipen en luidruchtig de aandacht op te eisen. De meid is duidelijk te dom om in te zien wat voor schade ze ermee heeft opgelopen. Barbie, een goede tip voor je, ga naar de bibliotheek, neem een boek en vergroot je kennis. Verder nog meer tenenkrommende tv gezien. TVOH. Gezien hoe Anouk een klein meisje totaal onnodig gelijk moest maken met de grond waar ze op stond. Wat is die Anouk een zuur wijf geworden. Al die juryleden van derde rangs artiesten-rejects zouden allerminst een oordeel moeten vellen over jonge talentjes. Zeker niet de club die zangeres MAAN ziet als een van hun beste assets!

Accident_Prone | 22-01-18 | 08:35

Als iemand die zelden commerciële drek-tv kijkt heb ik geen idee wie die Barbie precies is en wat haar (blijkbaar) enorme talent is, behalve dat ze blijkbaar weet hoe een zonnebank werkt. Net als toptalenten Geer en Goor, de complete Hazes-clan, Patricia Paay, een aantal voetbalvrouwen en Peter Jan Rens is het zonde dat er zoveel belangstelling is voor dit soort types....

Donkersloot | 22-01-18 | 06:38 | 2

Denk dat veel medelanders graag iemand zien die dommer is en het slechter heeft.

Wilders Spamaccount | 22-01-18 | 07:54

@WildSpam
U noemt Geer en Goor en de Hazes clan als voorbeelden van het slechter hebben?
U bedoelt dat vwb geestelijke gesteldheid mag ik aannemen?

D-Fens_1963 | 22-01-18 | 09:27

Voordat februari a.s. voobij is zullen er in Nederland Barbie-XTC pillen in omloop zijn, wedden?

Rhenium | 22-01-18 | 02:13

Als je naar zulk soort programma's kijkt ben je hopeloos en val je onder de categorie verward persoon er is geen redden meer aan .

Jetstream | 22-01-18 | 01:35 | 1

Nou, thnx!

Carmelita | 22-01-18 | 02:24

Who de fuck is Barbie dan weer?

Bepdehuisvrouw | 22-01-18 | 00:33

Dat er mensen zijn die naar dit soort afgrijselijk vermaak kijken! Geen wonder dat rutte en co hun gang gaan. Nederlanders die meer geinteresseert zijn in het "lot" van die aandachttrekkers , dan in hun eigen!

vluchtelingallergie | 22-01-18 | 00:18

Met alle respect, maar de aller, allerlaatste partij op internet die kritiek mag hebben op clickbait, is geenstijl. Jullie hebben het zo ongeveer uitgevonden. Own dat.

KermitDeSnicker | 21-01-18 | 23:24

Ik denk dat het gewoon een opzetje is om toch nog een nieuw seizoen te maken. Van campings, emigreren of paranormaal zijn wist men niks meer te bedenken, als een geschenk uit de hemel heeft ze nu dit.

Barbie kickt af, gevolgd door RTL kickt Barbie.

Jake weer bij de deur van de disco.

Hebben wij het er nooooooit meer over.

Diepstrotje | 21-01-18 | 22:39

Nou, ik heb een hoop lekker belangrijk nieuws gemist, dat zie ik wel. Kunnen we het nu weer over Pechtold, zijn appartementje en zijn censuurcommissie gaan hebben?

MAD1950 | 21-01-18 | 21:07

Is overmatig drugsgebruik een eufemisme voor een poging zelfmoord met medicijnen? Dat is mij na het lezen van die 12 (!) berichten nog niet duidelijk geworden.

Vula | 21-01-18 | 20:42 | 1

De verbandjes om haar polsen doen vermoeden dat het geen poging met medicijnen was........

Keukenmalloot | 21-01-18 | 21:25

Ook de reality show deskundige Peter R de Vries vind dat we Barbie met rust moeten laten.

De gelukszoeker | 21-01-18 | 20:23

Ik kijk nooit naar dat soort televisie. Ik weet niet of ze kinderen heeft, maar mocht dat zo zijn, dan zijn dat de echte slachtoffers. En voor de rest boeit het me niet.

PijlVader | 21-01-18 | 20:16 | 1

Als ze kinderen heeft gebaard dan moet dat door KI zijn gekomen.
Ik kan niet geloven dat er een man is die een harde plasser bij haar krijgt.

Faphorst | 21-01-18 | 22:54

Enige tijd geleden had Barbie nog ruzie met Bobbi Eden, omdat Bobbi had verkondigd dat oh oh Barbie aam de snats zit. Dan vind ik het wel weer grappig dat ze zo hard door de waarheid wordt ingehaald. Aan de andere kant schaam ik mij diep dat ik dit allemaal weet.

GOEM | 21-01-18 | 20:11 | 2

Wat is "snats"?

Sarcastisch varken | 22-01-18 | 09:20

narcotica

GOEM | 23-01-18 | 07:59
-weggejorist en opgerot-
sjarrel195 | 21-01-18 | 20:10

I couldn't care less.

Gerf | 21-01-18 | 20:06

En GS doet het allemaal even over, met een eigen geheven vingertje.

De Geus | 21-01-18 | 20:05

21 januari Geenstijl voegt er nog wat aandacht aan toe.

me | 21-01-18 | 20:02

Zolang het nationaal voyeurisme niet uit de schatkist wordt betaald is het onschadelijk volksvermaak.

isitsoornot | 21-01-18 | 19:56

Gaat die pornofilm van haar nog door, samen met die Rolf?

Rest In Privacy | 21-01-18 | 19:56 | 4

Nee niet met Rolf pfff... met al die patiënten in die gesloten afdeling.

Pedronegro | 21-01-18 | 20:47

One flew over the Barbie's nest?

Rest In Privacy | 21-01-18 | 22:32

lol

Pedronegro | 21-01-18 | 22:34
▼ 1 antwoord verborgen

Tja. Dat krijg je met een maatschappij die meer en meer door wentelteefjes & dromende huppelkutjes wordt beheerd.

cor123 | 21-01-18 | 19:50 | 2

Wat heeft onze Eefje hier mee te maken?

F. Jacobse | 21-01-18 | 19:58

Haha.

EefjeWentelteefje | 22-01-18 | 19:09

Waarom proberen de voorheen als serieus geziene media eenieder omlaag te trekken tot het bedenkelijke niveau der infantiliteit?

devil13 | 21-01-18 | 19:45

Nooit begrepen dat er een reality show wordt uitgezonden over iemand die heeeeeeeeeelemaal niets kan of te vertellen heeft 1 iq minder en ze schijt de keuken vol.
Een soort blanke savanna simons
Ik hoop wel dat ze snel opknapt en gewoon in de vergetelheid raakt ( en dit meen ik)

Jacktheflipper | 21-01-18 | 19:39

Heeft het Algemeen Deugblad al het felbegeerde 'Kajsa Ollongren Seal of Approval' gekregen van het Ministerie van Waarheid?

Klassenfeind | 21-01-18 | 19:36

"Wenn die Sonne der Kultur niedrig steht, werfen selbst Zwergen einen langen Schatten". Karl Kraus.

dysdiadochokinese | 21-01-18 | 19:35

AD is druk bezig om de carrière van Boef weer op de rails te krijgen door middel van een zeer positief stukje over hem en zijn laatste optreden .
Wat is dat toch met die krant en hun sympathie voor allochtone draaideur crimineeltjes ?

Castor12 | 21-01-18 | 19:33 | 1

Artikel is gesponserd door Moskou

Jacktheflipper | 21-01-18 | 19:40

Erg interessant....

Wienerschnitzel mit | 21-01-18 | 19:27

Alsof er zinnig denkende menschen zijn die clicken op iets met de naam Barbie erin.
* I wasn't here *

Halal gehaktbal | 21-01-18 | 19:26

Eigenlijk had het gezaghebbende glamorama hierover moeten berichten.

Rest In Privacy | 21-01-18 | 19:20 | 2

ik mis glamorama,was lachen

sjarrel195 | 21-01-18 | 19:35

Die hadden t nooit over Barbie. Die hadden t de halve dag over Victoria Koblenko omdat ze t grappig vonden Vickie te zeggen.

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:42

Uiteindelijk is het is allemaal de schuld van Powned.

Rest In Privacy | 21-01-18 | 19:19 | 1

En Wilders niet te vergeten

Jacktheflipper | 21-01-18 | 19:41

Het ergste is nog dat heel veel regiokranten ook de leeghoofdige AD formule hebben.

Rest In Privacy | 21-01-18 | 19:18 | 2

Er zijn te weinig abbonees voor regiokranten. In de Leeuwarder Courant staat een dag later nieuws van de Telegraaf van gister. Ze ontslaan er lustig op los. Regiokranten bestaan niet lang meer volgens mij.

Kruisruiker | 21-01-18 | 19:22

Oh wat mis ik het Utrechts nieuwsblad. Dat was wel echt een beetje iets van een krant

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:42
-weggejorist-
sjarrel195 | 21-01-18 | 19:15

Ok GS, BN staat voor bekende niemand.
Topic over de memo of iets anders belangrijks alsjeblieft.

LuckyGirl | 21-01-18 | 19:09

Dat mokkel krijgt nooit een keurmerk van de EU.

Pedronegro | 21-01-18 | 19:08

Overigens is de verleden tijd van melken molk en niet melkte.

DrumPiet | 21-01-18 | 19:07 | 1
-weggejorist-
chicago river | 21-01-18 | 19:06 | 1

Nou en?

Jozes | 21-01-18 | 19:01

Weet je wat ranzig is? Barbie zelf. Geld verdienen met je eigen nobody. En RTL faciliteert het nog ook. Puur winstbejag.

hanohano | 21-01-18 | 18:54 | 1

Sure, maar dat is de bizz en daar leven RTL en SBS van.

Basil Fawlty | 21-01-18 | 19:08

@Basil Fawlty | 21-01-18 | 18:41

Je hebt waarschijnlijk gelijk.
En dat bevestigt weer mijn vermoeden dat sommige mensen toch echt tegen zichzelf beschermd moeten worden.

EefjeWentelteefje | 21-01-18 | 18:54 | 2

Klopt. En ze zijn te koop voor zoals men op z'n Amsterdams zegt: "jodenfooi" Zij krijgen 10 euro en het produktiebedrijf 90. Maw zorg altijd dat je het produktiebedrijf bent. ;-)))

Basil Fawlty | 21-01-18 | 19:06

Je hebt gelijk

Jacktheflipper | 21-01-18 | 19:43

Good job

DeWolvenHuilen | 21-01-18 | 18:53

Als Virginia Rens het voor je opneemt heb je altijd gewonnen.

RickTheDick | 21-01-18 | 18:52 | 1

Virginia, heerlijk!
Met dat lekkere kleine kontje.

Kruisruiker | 21-01-18 | 18:54

Deze parel uit Scheveningen is toch alles waar Den Haag voor staat.

Chemokar | 21-01-18 | 18:51

Maar de grote vraag blijft voor immer : wat vinden Big Brother Ruudje, Zanger Rinus, Jan Papperazzi, Boerin Bertie en Johan Vlemmix ervan?
Zij hebben vast ook een mening over volslagen talentloos zijn en dan toch een dik belegde boterham verdienen met talentloos zijn,...... toch?

Prof. Pim Pam Pet | 21-01-18 | 18:49 | 2

Vergeet Britt Dekker niet. En Ymke Wieringa. Kregen eigen programma's omdat ze kandidaat waren in een datingshow...

Zenzeo | 21-01-18 | 19:00

Stuk plezieriger naar te kijken en nog inhoudelijker ook.

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:45

Ik had er tot nu toe niets van meegekregen.
Zijn de kinderen al uit huis geplaatst eigenlijk?
Of gelden er andere regels voor het welzijn van kinderen wanneer de moeder een bekende camping-kech is?

Jackanders | 21-01-18 | 18:47

En daarom lees IK geenstijl!. Dan leer je toch nog wat van wat er in de wereld speelt. Anders had ik niet geweten van Barbie , Angela de Jong en Algemeen dagblad. Morgen bij de koffieapparaat kan ik weer meepraten.

Pizdo_Materno | 21-01-18 | 18:46 | 1

GS censureert net zo stevig als andere media. Onwelgevallige berichten worden 'weggejorist'. Dat is vreemd voor een medium die zegt voor de totale persvrijheid te zijn. Of zien we hier de hand van eigenaar TMG?

Willemdrie33 | 22-01-18 | 10:29

Waar waren al die mensen toen het nog goed met haar ging en ze een eigen tv-programma had? Toen heb ik nooit iemand horen waarschuwen: "pas toch op Samantha, dit gaat fout!" Niemand.

Zenzeo | 21-01-18 | 18:45 | 2

Goed met haar ging? met zo een bleitsmoel weet je dat je met een fruitgebakje te maken hebt.
Kan er niks mee,eigenlijk hetzelfde als met domme wijven die naar IS gebied zijn gegaan. denken dat je de prinses in Lalaland zou worden en dan met je domme gezicht tegen de waarheid aan knalt. Dan komen ze in de goot die blijkbaar ook nog een afvoerput heeft en ze mag binnenkort in de Frank Masmeijer club.

miko | 21-01-18 | 19:45

Dan heb je mij nooit gehoord. Ik kreeg al teenkrommingen en plaatsvervangende schaamte meteen bij oh oh cherso.

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:47

Conclusie: Er is vandaag niets gebeurd dat het vermelden waard is.

DrumPiet | 21-01-18 | 18:43 | 1

Wel. Last night in Sweden. Release the memo. Erdogan en de koerden.

Jan Passant mk2 | 21-01-18 | 18:57

Je krijgt sterallures.
Je gaat ervoor.
Je past je hele leven aan.
Je gaat denken dat je heel bijzonder bent.
Je raakt een beetje overspannen.
Je gaat aan de drugs.
En vervolgens stort je geestelijk in.
Allemaal niks bijzonders.
Menig ster is door zulke periodes gegaan.
Maar het is ook de tijd voor de waarheid; ben ik wel een ster?
De echte kwaliteit krabbelt wel weer op, mits niet volledig doorgesnoven.

marjen | 21-01-18 | 18:41

Barbie, één van de weinige BN-ers die ik herken.
Van het snel wegzappen dan hé.

Petrus Poortwachter | 21-01-18 | 18:39

Veuls te veul letters die over ene Barbie gaan. Ik sla even over, het zal wel.

hero_of_heaven | 21-01-18 | 18:38

En wat doet GS? Is ook continue bezig met schrijven over elke onnozele trut die zich inbeeldt dat haar mening over wit en rechts en man echt interessant is. Maar die wordt pas interessant als GS er heibel over begint te maken i.p.v. te negereren.

Kritiek op GS, hoe lang zal dat blijven staan?

issieookweer | 21-01-18 | 18:37

Nou, bedankt voor de update. Het was anders allemaal langs mij heen gegaan. Stel je voor..

Ben Adam | 21-01-18 | 18:37

jommes?

Novorapidjunk | 21-01-18 | 18:35

Time for Barbie's Playtime Rehab.

LuckyGirl | 21-01-18 | 18:32

Dat is toch het mooie van GS: waar andere blogs met platte riooljournalistiek komen, kiest GS altijd de topics met diepere cultuurfilosofische aspecten.

skoftig | 21-01-18 | 18:30

Interessant stuk zeg, alleen al die genoemde personen ken ik niet, en dat wil ik graag zo houden. Alleen van die Barbie heb ik wel eens gehoord, doet die niet ene Ken? En heeft ze geen voorkeur voor roze automobielen met kunststof carrosserie?

J-van-de-Bontekoe | 21-01-18 | 18:28 | 3

Klopt. Het haar van Ken is trouwens nep.

Kruisruiker | 21-01-18 | 18:29

Ken kan ik niet.

Pimol | 21-01-18 | 18:30

Maar wie doet Ken?

F. Jacobse | 21-01-18 | 19:54
-weggejorist-
miko | 21-01-18 | 18:27

Straks ga je me ook nog vertellen dat Barbie Franse Joden heeft aangegeven.

skoftig | 21-01-18 | 18:27 | 1

Ik insenueer zeker niks maar hoeveel zijn er nog in Duindorp?

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:25

Toch zou ik haar gewoon doen. Sorry!

Supermatthijs | 21-01-18 | 18:26 | 8

Wouw, daar komt Supermathijs ineens onder zijn steen vandaan.

Montgomery Burns | 21-01-18 | 19:00

Ja joh, laat je nakijken.

miko | 21-01-18 | 19:37

Sorry SM, ik ben wel geil maar dat laat onverlet dat ik nog wel smaak heb!

F. Jacobse | 21-01-18 | 19:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Ze was bewusteloos aangetroffen nadat ze te veel drugs had gebruikt.
Dat overkwam mij vroeger wekelijks dat ik na te veel bier en blowen compleet out ging voor de televisie, en ik ben in al die jaren, nooit, maar dan ook nooit met een ambulance naar de eerste hulp gebracht.

Osdorpertje | 21-01-18 | 18:22

Ach ja, natuurlijk lag het helemaal niet aan het wijffie zelf, dat zich iedere keer weer voor heel NL straal voor gek zette (en naar ik aanneem, niet 'gratis').
Het IQ van een doperwt uiteraard, en dat is weliswaar sielug, maar geen reden om dan maar door te blijven gaan met je domme gedrag. Je maakt mij niet wijs dat niemand in haar omgeving haar hier niet voor heeft gewaarschuwd.

EefjeWentelteefje | 21-01-18 | 18:21 | 1

Goeie Eefje. Maar ik denk dat haar omgeving net zo is als zij. Zie die Roy Donders. De familie en vrienden vinden het fantastisch dat hij leeft op frikandellen en mama een doorgerookte Tilburgse is want bekendheid. Royke heeft niet eens door dat de voice over van zijn programma zo cynisch is als de neten. Op z'n Engels "The production company is having a field day." maw het produktiebedrijf lacht zich kapot om zijn kinkeligheid maar het verdient.

Basil Fawlty | 21-01-18 | 18:41

Even offtopic; waarom heet dat mens Barbie? Een Barbie behoort toch knap te zijn of moeten deze poppen plotseling lelijk worden in het kader van diversiteit of zo?

Pimol | 21-01-18 | 18:21

Brood en spelen. Gladiatoren. Natuurlijk vallen er dan doden.

Schoorsteenveger | 21-01-18 | 18:21

21 januari. Mosterd na de maaltijd. Beter laat dan nooit.

Ben-Bataaf | 21-01-18 | 18:21

Roddelpers. Daar moet Barbie het ook van hebben. Prima. Die troep volg ik toch niet.

Is dit nog nieuws? | 21-01-18 | 18:19

Barbie de moeder van twee kleine kinderen die op de rebound met een halftamme porneau-acteur gaat. Publiekelijk. Die moet zich gewoon kapot schamen. En de deur dicht trekken en zich nooit meer in het openbaar vertonen.

de Voorzittert | 21-01-18 | 18:18 | 1

Mijn beste, die show waar zij in "schitterde" werd iedere keer door 1 miljoen+ mensen bekeken. Maw making stupid people famous en vinex Nederland was dol op ze. Zucht.

Basil Fawlty | 21-01-18 | 18:29

Wie stond er met een stengun achter Barbie dat ze veel dope moest nemen? Omhoog gevallen bij gebrek aan gewicht.

gnor | 21-01-18 | 18:18 | 2

Die Michael heeft ook best een beetje een speedkop maar die waren al gescheiden.

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:29

En mijn welgemeemde excuses als hij die maalkaken om.andere redenen heeft.

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:29

Heerlijk; dat Algemene Hypocrietenblad terecht afzeiken.

kaasfondue | 21-01-18 | 18:18

Sander Emmering is degene die Barbie al jaren produceert. Lees dit ook eens:
denhaagfm.nl/2015/05/27/producent-ser... Een van de grootste gedrochten (het programma) in de TV geschiedenis.

Einde van de Domheid | 21-01-18 | 18:17 | 1

Ik vind het bericht over festival Divercity interessanter, nu blijkt dat PvdA Wethouder Baldewsingh er even 250.000 euro doorheen heeft gedraaid met zijn multi flauwekul festival! denhaagfm.nl/2018/01/19/doek-valt-voo...

JI-HAAT | 21-01-18 | 18:33

Alles om maar geen vinger in etter en pus van de samenleving te hoeven steken.

Johan_Voorhaar | 21-01-18 | 18:17 | 1

Is dat dan niet precies wat hier wel gebeurd?

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:30

Ik zie een verband tussen mega grote ploftieten en uitgemolken worden....

JI-HAAT | 21-01-18 | 18:16

en dit is een heel integer stukje natuurlijk.

Mather | 21-01-18 | 18:15

Barbie? Das toch een plastic pop? Is dat gendergeneuzel nu ook al doorgeslagen op speelgoed?

Rooddraakje | 21-01-18 | 18:15

en de Zweedse feeks zag en knikte dat het goed was. Nieuws over barbie betekent geen nieuws over haar geliefde no-go areas in Stockholm, EU of fraude binnen D66.

topgozert | 21-01-18 | 18:14

Waar GAAT dit over? En waar blijft het filmpje dat ze over zich heen laat plassen?

De waard zijn gast | 21-01-18 | 18:13

Een reality soap over een reality soap over een reality ster. Talpa's volgende kaskoe.

Hoen | 21-01-18 | 18:13

Goed verhaal. Lekker kort. Doe ik geen bips mee.

F. Jacobse | 21-01-18 | 18:12

Barbie was drie dagen headline-nieuws? Yes! Erg fijn om te horen dat ik hier he-le-maal niets van heb meegekregen!

PureYak | 21-01-18 | 18:11

Zelfs een verward vrouwtje als Georgina Verbaan heeft in haar functie als *kuch* columniste van de Grachtengordelcourant NRC laten weten dat wij Barbie met rust moeten laten.
De ene gekkie helpt de andere. Het moet niet gekker worden.

leo de pejo | 21-01-18 | 18:09 | 3

Ook aan u de vraag: "Waarom schrijft u kech met een u?"

F. Jacobse | 21-01-18 | 18:12

@jacobse. LOL.

kaasfondue | 21-01-18 | 18:15

Mwah, zij heeft wel vrij open aangegeven dat ze toen ze jong bekend werd ook niet wist hoe er mee om te gaan. En toen maar veel ging gebruiken. Georgina was al jong bekend en iedereen vond haar mooi en vermoedde domheid en inhoudsloosheid. Ik kan me dus goed voorstellen dat ze zich dus in Barbie herkent. Ik kan me dan weer niet goed voorstellen dat Barbie eigenlijk ook slim is. En ja, ik heb mssn alleen het beeld vn de media.
Maar van de andere kant. Georgina had t met Jort Kelder en met n VPRO redacteur. Barbie met Micheal van de Plas en Rolph Tangel.

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:35

Maar wat is dan de bedoeling van deze collum? Ik vind t geschreven stuk hierboven namelijk helemaal niet boeiend.

haatsmurfin | 21-01-18 | 18:08

Ik heb het niet gelezen. Niks, maar dan ook helemaal niks interesseert me over dat plastic gedrocht.

Croxifoxio | 21-01-18 | 18:08

Ik open dan maar de discussie, Barbie, De stupiditeit van een patatwijf tokkie. Zich helemaal laten uitwonen door het produktiebedrijf en dan verbaast zijn dat men van voren en achter wordt genomen door dat bedrijf. Maw. Men zag het toch aankomen?

Basil Fawlty | 21-01-18 | 18:07 | 1

Ja maar manager Jake Hompel?

Shoarmamasutra | 21-01-18 | 20:37

Hmmm Sabine 'het matras van Tilburg' Wendel... goede oude tijd

raskol | 21-01-18 | 18:06 | 10

De "Van Dale" kent het werkwoord aanpielen niet.
www.encyclo.nl/begrip/pielen in bijgaande link komt het ook niet voor.
Ze zat dus toch aan pielen. LOL

F. Jacobse | 21-01-18 | 19:48

F. Jacobse | 21-01-18 | 19:48
Klopt. Daar ging ik al vanuit. Maar aanpielen is in dezelfde categorie als aankloten. Heyhey... ;-))))

Basil Fawlty | 21-01-18 | 23:26
▼ 7 antwoorden verborgen

Als dit shownieuws de bestgelezen stukken van de krant vormt, dan ligt het toch aan de lezers en niet aan de 'journalisten'?

Diotima | 21-01-18 | 18:04 | 1

.. Of toch aan de krant dat het nivo van zijn abonnees dusdanig naar beneden heeft gemanaged dat Barbie headlines kan maken.... (Wie is er echt schuldig? de consument of de faciliteerder?)

InAnumPerRegimine | 22-01-18 | 07:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl